Súbor:Logo-ioUrbanTerror.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Logo-ioUrbanTerror.png(200 × 200 pixelov, veľkosť súboru: 14 KB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis Logo des Freeware Shooters Urban Terror
Zdroj http://www.urbanterror.net/news.php
Autor Frozen Sand
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)

Táto snímka obrazovky buď nezobrazuje žiadne časti programov chránené autorským právom alebo príslušné programy ich autori uvoľnili pod niektorou slobodnou licenciou (ktorá je uvedená ako súčasť rámčeka s licenčnou informáciou), a súbor preto vyhovuje pravidlám Wikimedia Commons. Obrázok teda možno využívať v súlade s podmienkami príslušnej licencie. Slobodná licencia programu:

GNU head

Toto dielo je slobodný softvér; môžete ho šíriť a meniť za podmienok GNU General Public License, ktorú publikovala Free Software Foundation; buď verzie 2 licencie alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie. Toto dielo je šírené v nádeji, že bude užitočný, ale bez akejkoľvek záruky; aj bez implicitnej záruky obchodovateľnosti alebo vhodnosti na určitý účel. Podrobnosti nájdete vo verzii 2 a verzii 3 GNU General Public License.

Poznámka: Ak snímka obrazovky zobrazuje autorské dielo, ktoré nie je priamym výsledkom samotného zdrojového textu programu (napr. text či grafika vytvorené používateľom), musí byť pre toto dielo uvedená samostatná licencia.


Licencovanie

Držitel autorských práv k tomuto souboru dovoluje jeho užití pro libovolný účel včetně neomezeného šíření, komerčního využití a úprav.

Poznámka:
Pokud je vyžadováno uvedení autora, použijte místo této šablony {{Attribution}}.
Pokud je obrázek vaším vlastním dílem, zvažte raději použití {{PD-self}}.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna10:29, 15. august 2015Náhľad verzie z 10:29, 15. august 2015200 × 200 (14 KB)HoolenBetter resolution, from http://www.urbanterror.info/support/183-logos/#A
17:02, 22. august 2009Náhľad verzie z 17:02, 22. august 2009100 × 75 (6 KB)Innozenz{{Information |Description=Logo des Freeware Shooters Urban Terror |Source= http://www.urbanterror.net/news.php |Date= |Author=Frozen Sand |Permission={{free screenshot|license={{GPL}}}} |other_versions= }}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta