Súbor:POL Gmina Stężyca COA.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 700 × 770 pixelov, veľkosť súboru: 17 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Coats of arms of Gmina Stężyca.
Deutsch: Wappen der Gemeinde Stężyca im Powiat Kartuski der Wojewodschaft Pommern.
Polski: Herb gminy Stężyca (powiat kartuski, województwo pomorskie).
Opis herbu zgodnie ze statutem gminy Stężyca: Herb Gminy stanowią dwie złote litery „S”, w tym jedna w koronie, oddzielone poziomo błękitnym pasem. Litera „S” w koronie umieszczona jest na purpurowym tle u góry tarczy, zaś litera „S” bez korony – na tle zielonym u dołu tarczy. Herb nawiązuje do faktu, że Stężyca obecnie składa się z dwóch wsi tj. Stężycy Królewskiej, stąd litera „S” z koroną na czerwonym tle ( królewskiej purpurze ) oraz Stężycy Szlacheckiej przedstawionej jako litera „S” na zielonym tle (symbol dużej ilości lasów), rozdzielonymi rzeką Radunią, którą symbolizuje błękitny pasek pomiędzy polami tarczy.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor odder
Ďalšie verzie

Licencovanie

Public domain
Na základe § 4, odst. 1 a 2 poľského zákona o práve autorskom a právach súvisiacich (Dz. U. z 2022 r. poz. 2509) v znení neskorších predpisov „nie sú predmetom autorského práva normatívne akty, ich návrhy, úradné dokumenty, znaky a symboly.“ Preto je tento súbor voľné dielo (vo význame public domain). V niektorých prípadoch však môže byť jeho použitie obmedzené inými zákonmi.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

15. jún 2010

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna23:39, 13. jún 2010Náhľad verzie z 23:39, 13. jún 2010700 × 770 (17 KB)Odder{{Information |Description={{en|1=aas}} |Source={{own}} |Author=Odder |Date= |Permission= |other_versions= }}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov