Súbor:Pahoeoe fountain original.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(3 072 × 2 048 pixelov, veľkosť súboru: 1,34 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Image of a Pahoehoe fountain. Original caption: "Arching fountain approximately 10 m high issuing from the western end of the 0740 vents, a series of spatter cones 170 m long, south of Pu‘u Kahaualea. Episodes 2 and 3 were characterized by spatter and cinder cones, such as Pu‘u Halulu, which was 60 m high by episode 3 (photo by J.D. Griggs, 02/25/83, JG928) (picture #004)."
Dátum
Zdroj http://pubs.usgs.gov/dds/dds-80/
Autor Jim D. Griggs, HVO (USGS) staff photographer[1][2]
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Public domain
Tento soubor je volné dílo, protože obsahuje materiály pocházející od United States Geological Survey (USGS), agentury Ministerstva vnitra USA. Pro bližší informaci vizte oficiální licenční pravidla USGS (anglicky).

Bahasa Indonesia  català  čeština  Deutsch  eesti  English  español  français  galego  italiano  Nederlands  português  polski  sicilianu  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  български  македонски  русский  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  فارسی  +/−

Ďalšie verzie  ·

Zhodnocení

Wikimedia CommonsWikipédia

 Vzhledem k poměru stran 8 : 5, 16 : 10 nebo 16 : 9 je tento obrázek vhodný jako tapeta na pozadí pro širokoúhlé monitory (vizte galerii).

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce španělština (Recursos destacados), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud se domníváte, že by tento soubor měl být zařazen i mezi nejlepší soubory na Commons, můžete ho nominovat.
Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Transfer log

Source: English Wikipedia, original upload 18 April 2005 by Aarchiba

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

25. február 1983

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:30, 16. september 2005Náhľad verzie z 16:30, 16. september 20053 072 × 2 048 (1,34 MB)Saperaud~commonswikiImage of a pahoehoe fountain. Original caption: "Arching fountain approximately 10 m high issuing from the western end of the 0740 vents, a series of spatter cones 170 m long, south of Pu‘u Kahaualea. Episodes 2 and 3 were characterized by spatter

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta