Súbor:Paris Noctilien icon.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 512 × 512 pixelov, veľkosť súboru: 2 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis current mini logo used by Noctilien
Dátum 17. novembra 2013 (datum prvotního načtení souboru)
Zdroj http://www.ratp.fr/informer/pdf/plans-bus/plans_bus.php , extracted from official PDF files
Autor RATP Group
Ďalšie verzie

Licencovanie

Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

čoho: Noctilien čeština

17. november 2013

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:00, 6. január 2021Náhľad verzie z 16:00, 6. január 2021512 × 512 (2 KB)Teo.raffsource: RATP website
14:02, 17. november 2013Náhľad verzie z 14:02, 17. november 201340 × 40 (3 KB)Tomchen1989update: this new mini logo is used by Noctilien, see official website like [http://www.ratp.fr/informer/pdf/plans-bus/plans_bus.php this page]
09:24, 26. august 2007Náhľad verzie z 09:24, 26. august 200759 × 59 (2 KB)Gonioul{{Information |Description=*own work *line-art inspired by contemporary metro plans |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AParis_logo_noctilien_jms.svg her

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta