Súbor:Prírodná rezervácia Jedlinka, CHKO Vihorlat (05).jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(4 310 × 2 868 pixelov, veľkosť súboru: 7,62 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Slovenčina: Prírodná rezervácia Jedlinka, CHKO Vihorlat
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Jiří Komárek
Pozícia kamery48° 54′ 55,39″ S, 22° 10′ 39,24″ V Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo

Licencovanie

Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovnej licencie:
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.
I. Licence
Foto: © Jiří Komárek, JiriKomarek.net, Licence: Creative Commons BY-SA 4.0
V tištěných materiálech: Foto: © Jiří Komárek, JiriKomarek.net, Licence: Creative Commons BY-SA 4.0 (URL: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode), Zdroj: Wikimedia Commons
Autor této fotografie, Jiří Komárek, ji publikuje pod licencí Creative Commons Licence Attribution-ShareAlike 4.0. Obrázek může být užíván svobodně pod touto licencí v případě, že je autor korektně uveden v popisku či v tištěných produktech v seznamech autorů jako: © Jiří Komárek, JiriKomarek.net, CC BY-SA 4.0.
Zároveň je nutné dodat kopii licence či alespoň plnou internetovou adresu (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode). V on-line médiích krom výše zmíněného copyrightu a licence je nutné přidat odkaz na originální obrázek - tedy tuto stránku s popiskem a licenčními podmínkami. Další informace nebo příklady užití jsou k dispozici zde (spolu s ukázkovými soubory). Modifikace musí být zřetelně označeny!
Žádáte-li jiné licenční podmínky nebo jiné rozlišení, kontaktujte autora před užitím.
V případě tištěných či jiných hmotných produktů, autor prosí o zaslání kopie. Emailová adresa je k dispozici v kontaktech.
Nebudou-li dodrženy licenční podmínky, výše garantovaná práva automaticky zanikají. Autor v tomto případě požaduje nápravu situace a náhradu škod.
II. Zřeknutí se zodpovědnosti
Je možné, že třetí strany se mohou považovat za vlastníka např. ochranné známky, designu či osobnostních práv. Je na vás, abyste si tato práva zjistili a pro dané médium a zemi jej respektovali.
Prosím, vezměte na zřetel obecné zřeknutí se zodpovědnosti.
III. Kontakt
Pošlete e-mail na JiriKomarek.net@gmail.com nebo navštivte mé webové stránky
Prosím, nenahrávajte zpět upravená díla bez konzultace s autorem. Ten si přeje provádět vešekeré korekce u svých souborů sám.
VRT Wikimedia

Povolenie na užitie tohoto diela bolo overené a archivované pomocou systému Wikimedia VRT.
Je prístupné ako záznam #2014050710009283, ale iba užívateľom s účtom VRTS. Pre overenie povolenia prosím kontaktujte niektorého VRTS dobrovoľníka alebo zanechajte odkaz na VRT nástenke.

Odkaz na záznam: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2014050710009283
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

5. júl 2016

48°54'55.393"N, 22°10'39.241"E

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna21:46, 17. október 2016Náhľad verzie z 21:46, 17. október 20164 310 × 2 868 (7,62 MB)Jiří KomárekVicuñaUploader 1.23

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta