Súbor:Tushino.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Tushino.jpg(640 × 454 pixelov, veľkosť súboru: 296 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Sergej Vasil‘jevič Ivanov: English: In Time of Troubles.Русский: В Смутное время.   (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Umelec/Tvorca
Sergej Vasil‘jevič Ivanov  (1864–1910)  wikidata:Q2121678
 
Sergej Vasil‘jevič Ivanov
Alternatívne názvy
English: Sergei Vasilyevich Ivanov
Русский: Сергей Васильевич Иванов
Popis ruský maliar
Dátum narodenia/úmrtia 4. júna 1864 (podľa juliánskeho kalendáraEdit this at Wikidata 3. augusta 1910 (podľa juliánskeho kalendáraEdit this at Wikidata
Miesto narodenia/úmrtia
English: Ruza, Russian Empire
Русский: Руза, Российская империя
English: Svistukha, Russian Empire
Русский: Свистуха, Российская империя
Umiestnenie diela
Soubor autorit
artist QS:P170,Q2121678
Název
English: In Time of Troubles.
Русский: В Смутное время.
Dátum 1886
Zdroj/Fotograf http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tushino.jpg
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Autor zemřel v roce 1910, takže toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.
Ďalšie verzie

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna15:26, 12. marec 2009Náhľad verzie z 15:26, 12. marec 2009640 × 454 (296 KB)Sfrandzi{{Information |Description= *Сергей Иванов. В Смутное время. Tuishino. Time of Troubles |Source= http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tushino.jpg |Date= late 19 century |Author= [[Sergei Ivanov (painter)| Sergey Vasilievich Ivanov

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta