Súbor:Warning.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 156 × 144 pixelov, veľkosť súboru: 5 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Warning
Zdroj From the Open Clip Art Gallery - http://openclipart.org/
Autor NeznámýUnknown author

Licencovanie

Creative Commons icon

CC-Zero

Tento soubor pochází z Open Clip Art Library, která jej explicitně uvolnila do public domain použitím Creative Commons Public Domain Dedication. Pro nahrávatele souboru: Prosím, uveďte jako parametr odkaz na stránku, kde se obrázek nachází.

italiano  sicilianu  Deutsch  čeština  português do Brasil  română  español  português  English  français  Nederlands  Malti  polski  svenska  Türkçe  Ελληνικά  български  македонски  русский  українська  বাংলা  ไทย  日本語  中文(中国大陆)‎  中文(台灣)‎  中文(新加坡)‎  中文(简体)‎  中文(繁體)‎  中文(香港)‎  +/−
Open Clip Art Library logo
Open Clip Art Library logo
Creative Commons CC-Zero Tento súbor je sprístupnený za podmienok Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Osoba, ktorá spojila dielo s týmto vyhlásením uvoľnila toto dielo ako public domain (voľné dielo) tým, že sa s celosvetovou platnosťou vzdala všetkých svojich autorských práv, vrátane všetkých súvisiacich a susedných práv, do rozsahu, aký povoľuje zákon. Môžete kopírovať, upravovať, rozširovať i realizovať dielo, aj na komerčné využitie, to všetko bez potreby žiadať povolenie.

Pôvodný záznam nahrávaní

Původní stránka s popisem souboru byla zde. Všechna následující uživatelská jména odkazují na projekt en.wikipedia.
  • 2006-10-23 23:52 Peter M Dodge 156×144×0 (5039 bytes) From the Open Clip Art Gallery - http://openclipart.org/

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/svg+xml

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna19:00, 11. február 2020Náhľad verzie z 19:00, 11. február 2020156 × 144 (5 KB)ChrfranzFixed SVG errors: Exclamation mark and edges are now symetrical.
15:02, 27. marec 2007Náhľad verzie z 15:02, 27. marec 2007156 × 144 (5 KB)Liftarn{{Information |Description=From the Open Clip Art Gallery - http://openclipart.org/ |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AWarning.svg here]. |Date=2006-10

Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta