Súbor:Young and Duke begin a simulated traverse.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(2 424 × 2 484 pixelov, veľkosť súboru: 849 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: S72-30694 (28 Jan. 1972) --- Astronauts John W. Young, right, Apollo 16 commander, and Charles M. Duke Jr., left, lunar module pilot, prepare to begin a simulated traverse in a training area at the Kennedy Space Center (KSC). The fifth National Aeronautics and Space Administration (NASA) Apollo lunar landing mission is scheduled to land in the mountainous highlands region near the crater Descartes to explore the area for a three-day period. Among the experiments to fly on Apollo 16 is the soil mechanics (S-200) experiment or self-recording penetrometer, a model of which is held here by Duke. A training model of the Lunar Roving Vehicle (LRV) is parked between the two crew men. Astronaut Thomas K. (Ken) Mattingly II is prime crew command module pilot for the mission.
Dátum
Zdroj
Tento mediální soubor byl katalogizován v jednom z center amerického Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku (NASA)pod Photo ID: s72-30694.

Toto oznámení nepopisuje autorskoprávní status tohoto souboru. Stále je vyžadován běžný popisek licence. Další informace najdete na Commons:Licencování.
Jiné jazyky:
Autor NASA

Licencovanie

w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Astronauts John W. Young, left, Apollo 16 commander, and Charles M. Duke Jr., lunar module pilot, prepare to begin a simulated traverse in a training area at the Kennedy Space Center (KSC)

Položky prezentované týmto súborom

motív

28. január 1972

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna20:03, 15. december 2019Náhľad verzie z 20:03, 15. december 20192 424 × 2 484 (849 KB)Hawkeye7User created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Metadáta