Súbor:ZTE logo.svg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(SVG súbor, 87 × 31 pixelov, veľkosť súboru: 18 KB)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: This is Logo of Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited (ZTE Com, Ltd)
Bahasa Indonesia: Ini adalah logo dari Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited (ZTE Com, Ltd)
Zdroj www.zte.com
Autor ZTE Com, Ltd
Ďalšie verzie

Licencovanie

Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Public domain Tento obrázok jednoduchého geometrického tvaru nemôže byť predmetom autorských práv, a je teda voľným dielom, pretože pozostáva výhradne z informácií, ktoré sú verejným vlastníctvom, a neobsahuje žiadne autorské dielo.
Heptagon
Heptagon
Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna02:20, 28. december 2010Náhľad verzie z 02:20, 28. december 201087 × 31 (18 KB)Luthfi94{{Information |Description={{en|1=This is Logo of Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited (ZTE Com, Ltd)}} {{id|1=Ini adalah logo dari Zhong Xing Telecommunication Equipment Company Limited (ZTE Com, Ltd)}} |Source=www.zte.com |Author=ZTE C

Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta