Wikipédia:Redaktori (kontakt)/Archív 2005 – 2019

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Podpis Meno redaktora Diskusná stránka E-mail Skype ICQ Oblasť záujmu na Wikipédii Poznámka
Adrian Adrián Benko diskusia adrian.benko at gmail dot com abenko 135844056 byrokrat. Venujem sa tomu, čo ma práve zaujme (biografie, chemické prvky, geografia, ...) O Wikipédii som sa dozvedel z článku v SME
Achernar Peter Šoka diskusia petersoka at gmail dot com - - Venujem sa najmä prekladom článkov z väčších Wikipédií (najmä en, cs, pl a de). Zaujímam sa hlavne o geografiu, stavby, dejiny a chémiu. Častokrát po Wikipédii surfujem náhodne.
Alygator Michal Žilinský diskusia zilinsky.michal@post.sk - - Venujem sa prekladom z anglickej wikipedie, predovšetkým o rockovej a metalovej hudbe. Wikipediu poznám od roku 2005, redaktorom som od roku 2006.
Artogon Jozef Kotrý diskusia zasmejsaeu at gmail dot com jozefkotry88 604810243 Venujem sa najmä histórii
Bači Vladimír Bača diskusia poslať mail - 340967896 Venujem sa hlavne histórii, no občas zavítam aj niekam inam (fyzika, PC a podobne). Nemal som čo robiť tak som sa tu zaregistroval, ale potom som to začal brať vážne.
Bebe Juraj Benko diskusia mail bebenko 127921697 admin. Ja sa venujem prevažne astronómii, ale občas ma je možné vidieť aj v iných oblastiach. Wiki poznám už dávno, na tú slovenskú ma (ne)chtiac naviedol brat.
Clovek55 Peter Šoltés diskusia peter/zavinac/soltes.eu clovek55 212480512 Venujem sa prevažne športu a tipovaniu, raz za čas niečo preložím z angličtiny alebo nemčiny. Veľmi ma zaujíma chémia. Wikipedia je perfektne vymyslený projekt.
Ferdizatko Mgr. Ferdinand Zaťko diskusia mail ferdizatko 314449824 Vyštudoval som geológiu, v súčasnosti diaľkovo dokončujem PhD a pracujem ako geológ. Moje články by sa mali zaoberať prevažne geológiou a banským inžinierstvom, no zaujímam sa o všetky oblasti ako neživej, tak i živej prírody, najmä o vesmír, zoológiu, či botaniku. Pri hľadaní potrebných informácii som narazil na Wikipédiu a bol som nadšený!
helix84 Ivan Masár diskusia mail helix84 167875912 admin. Som študent, venujem sa rôznym témam. Blízko mam k informatike a internetu. Wikipédii fandím už dávno. som dostupný na icq a na maile, na skype po dohode
ivob Ing. Ivo Baran diskusia mail skype už nie, discord: ivob#4961 už nemám admin. Primárne sa zaoberám počítačovým hardvérom, informatikou, počítačovou grafikou. Som vyštudovaný strojár, a preto mi nie je cudzia technika všeobecne, strojárenstvo a jeho technológie, matematika a fyzika. Ako koníček mám elektrotechniku, hodne fotografujem (aj technická fotografia). Wikipédia je všeobecno náučná encyklopédia. Ako takú ju treba posudzovať a nerobiť z nej to čo sa urobiť nedá. Konečný cieľ cieľ je tak vzdialený, že sa treba pozerať len na dnešok. Čo sa dnes dá urobiť pre Wikipédiu ?
Jakub Homoľa Jakub Homoľa diskusia jakubhomola(zavinac)s-games(bodka)eu - 236548587 redaktor. Na wikipedii som sa zaregistroval len pred nedávnom. Mojim cieľom je rozšíriť ponuku športových článkov na takú úroveň, aby bola prorovnávateľná s wikipediami okolitých štátov. Wikipediu som objavil v roku 2005, keď som hľadal informácie o Monaku, ale až o tri roky neskôr som začal jej pomáhať. Ak mi chcete napísať na ICQ, prosím Vás predstavte sa (najlepšie nickom a aj webom odkiaľ Ste). P.S. e-mail mám zobrazený týmto štýlom hlavne kvôli spamom.
Jano spoza mláky Ing. Ján Žatko diskusia janothird at hotmail dot com - 230568341 byrokrat. Venujem sa hlavne politickému portálu a údržbe. Aj mojim wikiosudom bol článok v SME
Kristo Ing. Kristián Slimák diskusia mail chriszto 168502019 Zaujímam sa hlavne o geografiu, politiku a históriu; inak čo mi práve padne do oka. K Wikipedii som prišiel ako slepé kura k zrnu, úplnou náhodou.
Kubo-hokejista Jakub Ondruš diskusia j.ondrus@hotmail.com - 290-258-373 Na Wikipédii sa snažím hlavne o rozvoj športu. Na Wikipédiu som natrafil náhodou, potreboval som do školy referát a na Googli som náhodou našiel článok na wiki...
Liso RNDr. Pavol Lisý diskusia mail Liso66 279-374-498 ; Jabber ID - Liso@jabbim.sk admin. Rad by som sa venoval vselicomu (filozofia, astronómia, ...) ale asi je treba stanovit si priority, takze to tu zrejme zamrzne pri adminovani... :/ na slovenskej wiki som tiez nasiel len par clankov, ked som zacal prispievat
Lubo 586 Ing.? diskusia zatiaľ nemám nemám 460-571-161 Pracujem v oblasti geografie a aj histórie. O slovenskej Wiky som sa dozvedel náhodne pri hľadaní článku.
Marián Marián diskusia e-mail vypýtajte si v diskusii vypýtajte si v diskusii redaktor Na wikipédii sa venujem hlavne športu. Jeden z najslávnejších futbalových obratov!
Maros Ing. Maroš M r á z5 diskusia mail marosmraz 129-829-818 admin. Zatiaľ pracujem na tom čo príde. Som dostupný na ICQ a na emaili, na skype po dohode
Matej Bc. Matej Fraňo diskusia mfrano at neobyte dot sk matejfrano 249-733-168 Zameral som sa na oblasť ekonómie, avšak mám blízko aj k marketingu, informatike, právu, matematike. Nech žije voľné šírenie myšlienok a vedomostí!
Myth Ľubomír Horňák diskusia poslať mail - 137520228 Chcem pracovať hlavne na článkoch o knihách a z oblasti informatiky. Som tu od 10.10.2005
OJJ Jan V. diskusia e-mail - - Admin. Venujem sa zoológii. Z Česka. :-)
Otm Tibor Menyhért diskusia acomsoft -at- yahoo *dot* com - admin. Bridž a spoločenské hry, matematika, fyzika -
Palica MUDr. Pavol Čupka diskusia mail Palica 104450730, Jabber ID: palica@jabber.cz Snažil som sa pomáhať pri preklade príručiek a robiť rôzne veci okolo chodu wiki.  
Peko Mgr. Peter Orság diskusia peteror at pobox dot sk pekulicko - admin. Väčšinou geológia a príbuzné odbory, ale aj chémia už ani neviem odiaľ som sa sem dostal
Pelex Ondrej Pelech diskusia motovydlogmail.com ondrej.pelech 331141793 Hlavne geológia a iné vedy o Zemi, vojenstvo (hlavne ale nie výlučne 2. svetová vojna) Narazil som na ňu niekedy koncom strednej školy, zarazili ma mnohé chýbajúce heslá...
Prskavka Andrea Huršanová diskusia mail Prskavka 266688402 Venujem sa domácim miláčikom, a všetkému, čo ma práve zaujme. Úplnou náhodou som sa dostala k nemeckej Wiki a cez ňu k slovenskej.
Robzle Mgr. Róbert Slezák diskusia mail Robzle 430478649 admin. Snažím sa rozširovať články z oblasti geografie (zatiaľ Slovenska). Cudzia mi nie je ani biológia, ekológia a kinematografia. Náhodou som sa dostal najprv k anglickej Wiki a odtiaľ k "našej".
Rudko Rudolf Šmehýl diskusia rudolf.smehyl(@)yahoo.de trendfun - redaktor - preklady z nemčiny do slovenčiny, Prostitúcia, Literatúra Wikipédia si našla mňa.
Saskardin MUDr. Martin Polakovič diskusia poslať mail - - V súčasnosti málo času, takže len úpravy a sem-tam nejakú drobnosť. Niečo som hľadal v anglickej wiki, potom som skúsil slovenskú (tam to nebolo tiež)... a proste mi to nedalo. Ak Slovensko niečo potrebuje, tak je to kvalitné vzdelanie a dostupné informácie.
Stanislav Hoferek Stanislav Hoferek diskusia shoferek áčko gmail bodočka sk asianinemam 258126362 (Jabber ID: shoferek@jabbim.sk) Linux, počítače, a občas ešte niečo Som začínajúci básnik, pokročilý optimista a expert na všetko nepodstatné! Takže som sa sem pravdepodobne dostal na základe matematického omylu, chyby v Matrixe, alebo z nechuti byť múdri len na Pokeci :)
Stefi Štefan Šimon diskusia mail ujo.stefi 328224917 Starám sa o Portál:chémia a vytváram články týkajúce sa chémie, ale sem tam zabrdnem aj mimo :) Niekde som videl link na anglicku wiki a ceznu sup na slovensku:)
Štefan Ondek Ing. Štefan Ondek, PMP diskusia stefan.ondek@potifob.com Venujem sa najmä oblasti projektového riadenia - PRINCE2 atď.
Tor Marián Jura diskusia mail - - Zaujímam sa o šport, tipovanie, programovanie a business :) Hurá poďme na to
Valasek Ing. Stanislav Valášek diskusia poslať mail valaskovci 223304777 Som admin. Primárne prekladám rozhranie, články pre nových redaktorov, tutoriály a sprievodcov.Prosím reportujte mi vandalov - je možné ich dočasne alebo trvalo blokovať. Na Wikipédií som odkedy má 13 článkov.
Wizzard Roman Paholík diskusia wizzardsk at gmail dot com wizzard1982 123626918 admin. Venujem sa hlavne astronómii, geografii, počítačovým vedám a všetkému, čo ma momentálne zaujíma. O anglickej som vedel už dávno, slovenskú som objavil, keď mala okolo 12000 článkov
Poznámky
  • Podpis: podpis redaktora, tak ako sa zobrazuje na stránkach diskusie. Zároveň je to odkaz na domovskú stránku redaktora, kde nájdete základné informácie o konkrétnom redaktorovi.
  • Meno redaktora: civilné meno. (prosím uveďte prípadne tituly, kvôli propagácii našej wiki)
  • Diskusná stránka: odkaz na diskusnú stránku redaktora. Toto je miesto na diskusie s redaktorom.
  • E-mail: emailová adresa redaktora. Nahraďte at za "@" a dot za ".".
  • Skype: login redaktora do programu Skype.
  • ICQ: ICQ číslo redaktora.
  • Jabber ID: XMPP/Jabber login redaktora.
  • Oblasť záujmu na Wikipédii: Čím sa redaktor na Wikipédii hlavne zaoberá. Ak potrebujete pomoc v nejakej konkrétnej veci, je pravdepodobnejšie, že Vám poradí redaktor, ktorý sa týmto aktívne zaoberá.
  • Poznámka: tu nájdete ostatné relevantné informácie o redaktorovi. Napr. na ktorých iných Wikipédiách je aktívny.