Zoznam častí seriálu Čarodejnice (2. séria)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí 2. série seriálu Čarodejnice. Pozri aj celý Zoznam častí seriálu Čarodejnice.

Č. v
seriáli
Č. v
sérii
Pôvodný názov Slovenský názov Autor/i Réžisér Pôvodné uvedenie
23 1 Witch Trial Abraxas Brad Kern Craig Zisk 30. september 1999

Sestry Halliwellové čaká nemilé prekvapenie. Navštevuje ich démon Abraxas, ktorý im ukradne Knihu Tieňov a to do inej sféry. Číta ju od konca, čím maže každé kúzlo. Oživuje tým démonov, ktorých už sestry porazili a musia ich poraziť opäť. Najhoršie je, že ak sa Abraxas dostane až na začiatok a zruší kúzlo na aktiváciu moci sestier, prídu o ňu. Prue si však práve toto želá, keďže po smrti Andyho už nechce byť čarodejnicou.

24 2 Morality Bites Spravodlivosť a trest Chris Levinson & Zack Estrin John Behring 7. október 1999

Phoebe má víziu budúcnosti, v ktorej je upálená na hranici. Piper a Prue sa teda do budúcnosti vydávajú, presnejšie do roku 2009, aby zistili, prečo sa to stane a zabránili tomu. Sestry sa vžívajú do svojich budúcich ja a zisťujú, že Phoebe v budúcnosti zneužila svoje schopnosti a začala tak novodobý hon na čarodejnice.

25 3 The Painted World Maľovaný svet Constance M. Burge Kevin Inch 14. október 1999

Prue sa v aukčnej sieni dostáva do rúk podivný obraz. Čoskoro zisťuje, že je v ňom niekto zakliaty. Chce mu pomôcť a vyslobodiť ho, no miesto toho sa dostáva do obrazu ona sama. Onedlho sa dostáva do obrazu i Piper. Všetko teda zostáva na Phoebe.

26 4 The Devil's Music Diabolská hudba David Simkins Richard Compton 21. október 1999

Klub Piper P3 je na pokraji bankrotu. Prue a Phoebe sa ho snažia zachrániť, a Leo medzitým presvedčí manažéra skupiny Dishwalla, aby koncertovali v klube. Všetko je však inak ako sa zdá, pretože manažér spolupracuje s démonmi.

27 5 She's a Man, Baby, a Man! Ona je muž! Javier Grillo-Marxuach Martha Mitchell 4. november 1999

Phoebe má desivé sexuálne sny, pri ktorých na konci vždy jej milenec zomrie. Obáva sa, že je z nej sukuba – bosorka, ktorej chýba láska a zabíja. Prue teda použije kúzlo na zničenie sukuby, no keďže sa nič nestane, zdá sa, že Phoebine predošlé obavy sa nenaplnili. Kúzlo sa naopak zvrtne, a z Prue je muž. Dostáva sa tak do ohrozenia, pretože sa môže stať obeťou sukuby.

28 6 That Old Black Magic Stará čierna mágia Valerie Mayhew & Vivian Mayhew James L. Conway 11. november 1999

Zlá čarodejnica Thuatha bola vyslobodená. Teraz je pripravená ničiť všetko dobré. Zastaviť ju dokáže iba vyvolený. Je ním mladý chlapec navštevujúci miestnu strednú školu. K tomu aby však bola zničená. je potrebná aj magická palička, ktorú má Prue predať v aukcii.

29 7 They're Everywhere Sú všade Sheryl J. Anderson Mel Damski 18. november 1999

Na svete existujú akési Akashické záznamy, starobylé zvitky, v ktorých je napísaná nielen minulosť ale aj budúcnosť. Práve preto majú obrovskú cenu a ten kto ich získa. môže mať obrovskú moc. Nikto však nevie. kde sa nachádzajú. Teraz o ne dostávajú záujem aj démoni.

30 8 P3 H2O Patty a Sam Chris Levinson & Zack Estrin John Behring 9. december 1999

Prue navštevuje jazero. v ktorom sa utopila ich matka Patty. Pri návšteve zbadá v jazere topiaceho sa muža, no pri jeho záchrane ju zastaví podivný muž. Keď sa k jazeru aj so sestrami vracia, zisťujú nové skutočnosti o ich matke. Muž z jazera je bývalý svetlonos ich matky Sam, s ktorým mali zakázaný vzťah. Zisťujú aj to, že ich matku zabil vodný démon, ktorý v jazere stále žije. Prue chce smrť svojej matky pomstiť a démona raz a navždy zničiť. Bude to však ťažšie, ako sa zdá.

31 9 Ms. Hellfire Slečna pekelná Sheryl J. Anderson & Constance M. Burge Craig Zisk 13. január 2000

Na sestry zaútočí neznáma žena. Chce ich zabiť, no Prue jej útok odráža a zabije ona ju. Neskôr zisťujú, že to bola nájomná vrahyňa s poslaním zabiť čarodejnice. Aby sa dozvedeli, kto ju na ne poslal, navštevujú jej byt, ale sú vyrušené. Prue nemá inú možnosť ako sa za vrahyňu vydávať a zistiť tak viac.

32 10 Heartbreak City Láska a nenávisť David Simkins Michael Zinberg 20. január 2000

Phoebe sa cíti ako piate kolo na voze, keďže jej sestry si užívajú so svojimi priateľmi a ona je na ocot. V meste vyčíňa démon nenávisti Drazi, ktorý ukradol amorov prsteň a pomocou neho v meste rozbíja všetky vzťahy, čím pomaly ničí amora, posla lásky. Ten navštevuje sestry s prosbou o pomoc. Drazi však čoskoro svojou mágiou zasiahne aj Piper a Prue, rozbije ich vzťahy a všetko tak ostáva na Phoebe a Amorovi.

33 11 Reckless Abandon Odložené dieťa Javier Grillo-Marxuach Craig Zisk 27. január 2000

Phoebe na policajnej stanici objavuje osamotené malé dieťa v perinke. Zdá sa, že ho tam niekto odložil. Po vízii, v ktorej vidí, že dieťa môže byť v nebezpečenstve ho berie domov k sestrám. Než sa im však podarí nájsť rodičov, zistia aké ťažké je starať sa o dieťa.

34 12 Awakened Prebudená Valerie Mayhew & Vivian Mayhew Anson Williams 3. február 2000

Piper je nakazená exotickou chorobou, ktorá sa rýchlo rozširuje a môže ju zabiť. Jedinou cestou je použitie mágie. Aj napriek tomu, že vlastný prospech je zakázaný, Phoebe a Prue použijú kúzlo, ktorým chorobu z Piper odstránia, no nevedomky prevedú na neživú figúrku ninju, ktorá vzápätí ožije a nákazu šíri ďalej. Problém nastáva aj s lekárom, ktorý nevie pochopiť, akým zázrakom sa Piper vyliečila z nevyliečiteľného ochorenia, a tak začne jej prípad prešetrovať.

35 13 Animal Pragmatism Zvieracie premeny Chris Levinson & Zack Estrin Don Kurt 10. február 2000

Tri mladé dievčatá chcú vyskúšať kúzlo, ktoré premení tri zvieratá na ľudí. Phoebe, ktorá ich rozhovor počuje, sa k nim pripletie, no netuší, že vďaka nej bude kúzlo naozaj fungovať a spôsobí problémy.

36 14 Pardon My Past Odpusťte mi minulosť Michael Gleason John Paré 17. február 2000

Phoeben minulý život sa začne prelínať s jej súčasným, čo hu ohrozuje, keďže v minulom živote po nej niekto ide. Phoebe sa tak prenáša do minulosti, aby zistila, čo sa stalo. Phoebe bola v minulom živote zlou čarodejnicou, ktorú jej sestrenice, minulé životy Prue a Piper, prekliali, a teraz môže zomrieť tak ako jej minulé ja, tak aj to súčasné.

37 15 Give Me a Sign Znamenie Sheryl J. Anderson James A. Contner 24. február 2000

Prue je unesená Beanom, ktorého v minulosti sestry dostali do väzenia. Nejde mu však o pomstu, potrebuje jej pomoc, pretože po ňom idú démoni. Phoebe medzitým odrieka kúzlo, ktoré má dať Piper znamenie, kto je jej pravou láskou.

38 16 Murphy's Luck Magieno šťastie David Simkins John Behring 30. marec 2000

Prue sa uchádza o prácu fotografky. Má vyfotografovať Maggie Murphyovú, najnešťastnejšiu ženu v meste. Zachráni jej ale život a pomocou kúzla ju zbaví jej nešťastia. To ale ešte netuší, že po Maggie išiel čierny anjel, ktorému teraz narušila plány a za to sa jej pomstí.

39 17 How to Make a Quilt Out of Americans Ako ušiť Američana Javier Grillo-Marxuach & Robert Masello Kevin Inch 6. apríl 2000

K sestrám prichádza ich teta a žiada ich o pomoc. V jej meste totiž ktosi vyhrabáva mŕtvoly a zvlieka ich z kože. Sestry ani len netušia, že teta ich chce iba nalákať do pasce, získať ich schopnosti, a oživiť démona, ktorý jej a jej kamarátkam vráti mladosť. Piper už navyše nechce byť čarodejnicou.

40 18 Chick Flick Filmová láska Zack Estrin & Chris Levinson Michael Schultz 20. apríl 2000

Sestry sa stretávajú s démonom, ktorého zaženú až do kina. Nechcene ho pošlú do filmu. Démon sa však čoskoro vráti a nevedomky so sebou z filmu zoberie aj hlavnú postavu. Keď démon zisťuje, čo dokáže, vracia sa do rôznych hororov a vytiahne z nich zabijakov, ktorí majú za úlohu zabiť sestry.

41 19 Ex Libris Ex Libris Peter Chomsky & Brad Kern Joel J. Feigenbaum 27. apríl 2000

Phoebe v knižnici stretáva mladé dievča Charleen, ktorá vie o existencii démonov, dokonca má aj dôkazy. Na druhý deň sa s ňou Phoebe opäť stretáva, no tentoraz už ako s duchom. Zabil ju démon Libris, kvôli jej dôkazom. Phoebe chce teraz Charleen pomôcť zmieriť sa s vlastnou smrťou, pomstiť ju a zničiť démona.

42 20 Astral Monkey Nebezpečná krv David Simkins & Constance M. Burge Craig Zisk 4. máj 2000

Doktor Williamson, ktorý mal na starosti Piper, keď bola nakazená exotickou chorobou, dlhé mesiace skúmal jej prípad a „zázračné“ vyliečenie. Dokonca začal na opiciach experimentovať s krvou sestier. Opice následne získali ich schopnosti. No keď sa krv Piper dostane do jeho tela, získava jej schopnosti on sám. Nedokáže ich však ovládať, a tak sa z neho stáva maniak, ktorý chce zachraňovať životy dobrým, no zabíjať zlých.

43 21 Apocalypse, Not Apokalypsa Sanford Golden & Sheryl J. Anderson Michael Zinberg 11. máj 2000

V San Franciscu sa dejú podivné veci. Ľudia sú stále viac a viac agresívnejší. Sestry stopa dovedie až k štyrom démonom, o ktorých síce netušia, kým sú, no použijú na nich kúzlo. I oni však použijú kúzlo na sestry, a pri strete týchto dvoch kúzel nechcene vytvoria bránu do inej dimenzie, v ktorej zmizne Prue aj jeden z démonov. Sestry Halliwellové a démoni sa teda spoja, aby svojich spojencov získali späť. Piper a Phoebe však čoskoro zisťujú, že ide o jazdcov apokalypsy a ak zachránia Prue, zachránia aj ich štvrtého jazdca, a démonom už nič nezabráni v zničení sveta.

44 22 Be Careful What You Witch For Pozor na to, čo si želáš Chris Levinson & Zack Estrin & Brad Kern Shannen Doherty 18. máj 2000

Do rúk sestier sa dostáva magická nádoba s džinom, ktorý im chce splniť tri želania. Leo sestry upozorňuje, aby si nič nepriali, pretože džinovia sú prefíkaní a želania obrátia nakoniec proti nim. Aj keď sú opatrné, džin, ktorého navádza démon, zistí ich túžby a prinúti ich želať si to. Leove predpoklady sa vyplnia a ich želania ich nakoniec ochromia natoľko, že démon, na nich môže zaútočiť.