Zoznam častí seriálu Dva a pol chlapa

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Two-and-a-half-men.svg

Toto je zoznam častí seriálu Dva a pol chlapa. Seriál sa vysiela od 22. septembra 2003 na americkej televíznej stanici CBS a skončil 12. sériou 19. februára 2015.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 24 22. september 2003 24. máj 2004
2 24 20. september 2004 23. máj 2005
3 24 19. september 2005 22. máj 2006
4 24 18. september 2006 14. máj 2007
5 19 24. september 2007 19. máj 2008
6 24 22. september 2008 18. máj 2009
7 22 21. september 2009 24. máj 2010
8 16 20. september 2010 14. február 2011
9 24 19. september 2011 14. máj 2012
10 23 27. september 2012 9. máj 2013
11 22 26. september 2013 8. máj 2014
12 16 30. október 2014 19. február 2015

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
PilotRozchod
James Burrows
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
22. september 2003
2
2
Big Flappy BastardsVeľkí lietajúci bastardi
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
27. september 2003
3
3
Go East on Sunset Until You Reach the Gates of HellChoďte na východ od Sunsetu, pokiaľ neuvidíte brány pekelné
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Mark Roberts & Lee Aronsohn
6. október 2003
4
4
If I Can't Write My Chocolate Song, I'm Going to Take a NapKeď nenapíšem jingel na čokoládu, pôjdem spať
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
13. október 2003
5
5
The Last Thing You Want to Do Is Wind Up with a HumpUrčite nechceš skončiť s hrbom
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
20. október 2003
6
6
Did You Check with the Captain of the Flying Monkeys?Skúsil si zavolať niekomu zo spolku čarodejníc?
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
27. október 2003
7
7
If They Do Go Either Way, They're Usually FakeKeď skáču na obe strany, sú umelé
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Mark Roberts & Lee Aronsohn
3. november 2003
8
8
Twenty-Five Little Pre-pubers Without a Snoot-fulNepôjdem pred tých pubertiakov triezvy
Chuck Lorre
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
10. november 2003
9
9
Phase One, CompletePrvá úloha splnená
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
17. november 2003
10
10
Merry ThanksgivingŠťastné vďakyvzdanie
Jay Sandrich
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. november 2003
11
11
Alan Harper, Frontier ChiropractorAlan Harper: Chiropraktik
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Mark Roberts
15. december 2003
12
12
Camel Filters and PheromonesVôňa cigariet a feromónu
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Mark Roberts
5. január 2004
13
13
Sarah Like Puny AlanSarah a zakrslý Alan
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
12. január 2004
14
14
I Can't Afford HyenasNa hyeny nemám peniaze
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Eddie Gorodetsky
2. február 2004
15
15
Round One to the Hot Crazy ChickPrvé kolo vyhrala sexy kočka
Andrew D. Weyman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. február 2004
16
16
That Was Saliva, AlanTo bola slina, Alan
Andrew D. Weyman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
16. február 2004
17
17
Ate the Hamburgers, Wearing the HatsZjedli sme hamburgery, máme čapice
Andrew D. Weyman
Storyline: Jeff Abugov & Eric Lapidus
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
23. február 2004
18
18
An Old Flame with a New WickStará kamoška v nových šatách
Andrew D. Weyman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Mark Roberts
1. marec 2004
19
19
I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember YouŠatňu si pamätám, teba nie
Gail Mancuso
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
22. marec 2004
20
20
Hey, I Can Pee Outside in the DarkMôžem čúrať vonku po tme
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Mark Roberts
19. apríl 2004
21
21
No Sniffing, No WowingŽiadne voňanie, ani balenie
Rob Schiller
Storyline: Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Don Foster
3. máj 2004
22
22
My Doctor Has a Cow PuppetMoja doktorka má plyšovú kravu
Gail Mancuso
Storyline: Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
10. máj 2004
23
23
Just Like BuffaloAko byvoli
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Susan Beavers
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
17. máj 2004
24
24
Can You Feel My Finger?Cítiš môj prst?
Rob Schiller
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. máj 2004

2. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
25
1
Back Off, Mary PoppinsDaj pokoj Mary Popinsovej
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Susan Beavers
20. september 2004
26
2
Enjoy Those Garlic BallsDaj si cesnakové guličky
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
27. september 2004
27
3
A Bag Full of JaweaSakagavia nie je motorka
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Mark Roberts
4. október 2004
28
4
Go Get Mommy's BraVráť mame podprsenku
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
11. október 2004
29
5
Bad News from the Clinic?Zlé správy z nemocnice
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Jeff Abugov
18. október 2004
30
6
The Price of Healthy Gums is Eternal VigilanceCena za zdravé ďasná je večná bdelosť
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
25. október 2004
31
7
A Kosher Slaughterhouse Out in FontanaBitúnok vo fontáne
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. november 2004
32
8
Frankenstein and the Horny VillagersFrankenstein a nadržaný kovboj
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster & Jeff Abugov
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
15. november 2004
33
9
Yes, MonsignorÁno, Monsignor
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Susan Beavers
22. november 2004
34
10
The Salmon Under My SweaterLosos pod svetrom
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
29. november 2004
35
11
Last Chance to See Those TattoosChcete vidieť tetovanie
Pamela Fryman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
13. december 2004
36
12
A Langful of AlanDarček k narodeninám
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
3. január 2005
37
13
Zejdz Z Moich Wlosów (Get Off My Hair)Lekcia polštiny
Pamela Fryman
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
17. január 2005
38
14
Those Big Pink Things with CoconutTaké tie veľké ružové veci s kokosom
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Jeff Abugov
31. január 2005
39
15
Smell the Umbrella StandČuchni si ku stojanu na dáždniky
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
7. február 2005
40
16
Can You Eat Human Flesh with Wooden Teeth?Dá sa drevenými zubami jesť ľudské mäso?
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
14. február 2005
41
17
Woo-Hoo, a Hernia Exam!Vyšetrenie prietrže
Pamela Fryman
Storyline: Mark Roberts & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. február 2005
42
18
It Was Mame, MomBola to Mame, mami
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
7. marec 2005
43
19
A Low, Guttural Tongue-Flapping NoiseHlboký hrdlový zvuk s kmitaním jazyka
Gary Halvorson
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. marec 2005
44
20
I Always Wanted a Shaved MonkeyVždy som si želal oholenú opicu
Asaad Kelada
Storyline: Susan Beavers & Jeff Abugov
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
18. apríl 2005
45
21
A Sympathetic Crotch to Cry OnSúcitný klín, na ktorom sa môžete vyplakať
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
2. máj 2005
46
22
That Old Hose Bag Is My MotherJe to Poršák a nie Porše
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
9. máj 2005
47
23
Squab, Squab, Squab, Squab, SquabHolúbä, holúbä, holúbä
J.D. Lobue
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
16. máj 2005
48
24
Does This Smell Funny to You?Nesmrdí to nejak divne?
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jeff Abugov
23. máj 2005

3. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
49
1
Weekend in Bangkok with Two Olympic GymnastsVíkend do Bankoku s dvoma olympijskými víťazkami
Gary Halvorson
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
19. september 2005
50
2
Principal Gallagher's Lesbian LoverLesbická milenka riaditeľky Gellagerovej
Gary Halvorson
Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
26. september 2005
51
3
Carpet Burns and a Bite MarkOdrené kolená a otlačok zubov
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
3. október 2005
52
4
Your Dismissive Attitude Toward BoobsNezáujem o kozy
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
10. október 2005
53
5
We Called It Mr. PinkyHovoríme mu pán Malíček
Gary Halvorson
Mark Roberts & Susan Beavers
17. október 2005
54
6
Hi, Mr. Horned OneAhoj pán Rohatý
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. október 2005
55
7
Sleep Tight, Puddin' PopPekne spinkaj lízatko
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
7. november 2005
56
8
That Voodoo That I Do DoČo vie moje Woodoo
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
14. november 2005
57
9
Madame and Her Special FriendMadam a jej zvláštny priateľ
Asaad Kelada
Storyline: Jeff Abugov & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. november 2005
58
10
Something Salted and TwistedNiečo slané a skrátené
Rob Schiller
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
28. november 2005
59
11
Santa's Village of the DamnedSantova dedinka prekliatych
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
19. december 2005
60
12
That Special TugTelepatia
Rob Schiller
Storyline: Don Foster & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. január 2006
61
13
Humiliation Is a Visual MediumPoníženie je nutné
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
23. január 2006
62
14
Love Isn't Blind, It's RetardedLáska je divná vec
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jeff Abugov
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
6. február 2006
63
15
My Tongue Is MeatBez mäsa to nejde
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
27. február 2006
64
16
Ergo, the Booty CallDivoké prekvapenie
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
6. marec 2006
65
17
The Unfortunate Little SchnauserNebohý bradáč
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
13. marec 2006
66
18
The Spit-Covered CobblerOpľúvaný koláč
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
20. marec 2006
67
19
Golly Moses, She's a MuffinJežkove oči, to je kosť
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
10. apríl 2006
68
20
Always a Bridesmaid, Never a BurroNavždy družička, nikdy somárik
Gary Halvorson
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
24. apríl 2006
69
21
And the Plot MoistensA zápletka hustne
Jerry Zaks
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
1. máj 2006
70
22
Just Once with Aunt SophieVeľká párty
Lee Aronsohn
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
8. máj 2006
71
23
Arguments for the QuickieDobré dôvody
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
15. máj 2006
72
24
That Pistol-Packin' HermaphroditeProblémy so svadbou
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
22. máj 2006

4. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
73
1
Working for CaligulaDepresia
Gary Halvorson
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
18. september 2006
74
2
Who's Vod Kanockers?Čia je to vina
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
25. september 2006
75
3
The Sea is a Harsh MistressMore je krutá milenka
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
2. október 2006
76
4
A Pot Smoking MonkeyOpice fajčiace trávu
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Bill Prady & Maria Espada Pearce
9. október 2006
77
5
A Live Woman of Proven FertilityŽivá a preukázateľne plodná žena
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
16. október 2006
78
6
Apologies for the FrivolityOspravedlňujem sa za tie vtípky
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
23. október 2006
79
7
Repeated Blows to His Unformed HeadOpakované rany do jeho nevinnej hlavy
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. november 2006
80
8
Release the DogsVypusťte psy
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
13. november 2006
81
9
Corey's Been Dead for an HourCorey je už hodinu mŕtva
Gary Halvorson
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
20. november 2006
82
10
Kissing Abe LincolnBozkával som Abraháma Lincolna
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
27. november 2006
83
11
Walnuts and DemerolVianočný večierok
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
11. december 2006
84
12
Castrating Sheep in MontanaKastrovanie ovcí v Montane
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. január 2007
85
13
Don't Worry, Speed RacerNiet sa čoho báť
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Susan Beavers
22. január 2007
86
14
That's Summer Sausage, Not SalamiNová susedka
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster, Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
5. február 2007
87
15
My Damn StalkerOdjazd
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
12. február 2007
88
16
Young People Have Phlegm TooNie som starý
Andrew D. Weyman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
19. február 2007
89
17
I Merely Slept with a CommieMoja rodina
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
26. február 2007
90
18
It Never Rains in HootervilleNa plagátoch nikdy neprší
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
19. marec 2007
91
19
Smooth as a Ken DollUlisný ako Ken
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. apríl 2007
92
20
Aunt Myra Doesn't Pee a LotTeta Myra nechodí často močiť
Jerry Zaks
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
16. apríl 2007
93
21
Tucked, Taped and GorgeousZhúlený, namazaný a krásný
Jerry Zaks
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
23. apríl 2007
94
22
Mr. McGlue's FeedbagObročnice pána McGluea
Jon Cryer
Storyline: Jim Patterson & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
30. apríl 2007
95
23
Anteaters. They're Just Crazy-Lookin'Mravci vyzerajú ako šialenci
Lee Aronsohn
Storyline: Don Foster, Mark Roberts & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
7. máj 2007
96
24
Prostitutes and GelatoProstitútky a zmrzlina
Ted Wass
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
14. máj 2007

5. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
97
1
Large Birds, Spiders and MomVeľké vtáky, pavúky a mama
Ted Wass
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
24. september 2007
98
2
Media Room Slash DungeonŤažká práca realitného agenta
Ted Wass
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Susan Beavers & Jim Patterson
1. október 2007
99
3
Dum Diddy Dum Diddy DooPonaučenie
Ted Wass
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
8. október 2007
100
4
City of Great RacksVidiny
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
15. október 2007
101
5
Putting Swim Fins on a CatPán opatrovateľ
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
22. október 2007
102
6
Help Daddy Find His ToenailPomôžte ocovi hľadať necht z prsta na nohe
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
29. október 2007
103
7
Our Leather Gear Is in the Guest RoomKožená výbava je v hosťovskej izbe
Ted Wass
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
5. november 2007
104
8
Is There a Mrs. Waffles?Existuje pani Walfová?
Ted Wass
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
12. november 2007
105
9
Tight's GoodÚzke sú dobré
Jean Sagal
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
19. november 2007
106
10
Kinda Like NecrophiliaTakmer ako nekrofília
Ted Wass
Storyline: Jim Patterson & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
26. november 2007
107
11
Meander to Your DanderPriamo k cieľu
James Widdoes
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
17. marec 2008
108
12
A Little Clammy and None Too FreshTroška vlhký a malinko zvädnutý
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. marec 2008
109
13
The Soil is MoistPôda musí byť vlhká
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
31. marec 2008
110
14
Winky-Dink TimeAko je to s nadčasom
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
14. apríl 2008
111
15
Rough Night in Hump JunctionŤažká noc vo zvieracom brlhou
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. apríl 2008
112
16
Look at Me, Mommy, I'm PrettyPozri na mňa mami, som krásny
Joel Zwick
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Don Foster & Susan Beavers
28. apríl 2008
113
17
Fish in a DrawerRyba v šuplíku
Jeff Melman
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Evan Dunsky
5. máj 2008
114
18
If My Hole Could TalkKiežby tak priepasť vo mne mohla hovoriť
Jon Cryer
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Mark Roberts
12. máj 2008
115
19
Waiting for the Right SnapperČakanie na kajmanku dravú
Jeff Melman
Storyline: Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Mark Roberts, Lee Aronsohn & Chuck Lorre
19. máj 2008

6. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
116
1
Taterhead is Our Love ChildJe ten pako plodom našej lásky?
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
22. september 2008
117
2
Pie Hole, HerbMám rád okrúhle čísla
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
29. september 2008
118
3
Damn You, Eggs BenedictVšetko s mierou
Jean Sagal
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. september 2008
119
4
The Flavin' and the MavinUž nie som ten starý Charlie
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
13. september 2008
120
5
A Jock Strap in HellNosia sa v pekle suspenzory?
Jean Sagal
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
20. september 2008
121
6
It's Always Nazi WeekBolo to o nacistoch
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Jim Patterson
3. november 2008
122
7
Best H.O. Money Can BuyLepšie mašiny za peniaze nekúpiš
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
10. november 2008
123
8
Pinocchio's MouthPinocchiove ústa
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
17. november 2008
124
9
The Mooch at the BooPríživník v Malibu
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
24. november 2008
125
10
He Smelled the Ham, He Got ExcitedUcítil šunku a rozrušilo ho to
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
8. december 2008
126
11
The Devil's LubeŠtyri milenky a jeden pohreb
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
15. december 2008
127
12
Thank God for ScoliosisPán boh zaplať za skoliózu
Jeff Melman
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Mark Roberts
12. január 2009
128
13
I Think You Offended DonMyslím, že si Dona urazil
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn, Don Foster & Jim Patterson
19. január 2009
129
14
David Copperfield Slipped Me a RoofieDavid Copperfield mi podstrčil Ropynhol
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
2. február 2009
130
15
I'd Like to Start with the CatBral by som to od tej baby
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Susan Beavers
9. február 2009
131
16
She'll Still Be Dead at HalftimeBude mŕtva aj cez polčas
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
2. marec 2009
132
17
The 'Ocu' or the 'Pado'?Obsa alebo Zeno?
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
9. marec 2009
133
18
My Son's Enormous HeadVeľká hlava môjho syna
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Jim Patterson
16. marec 2009
134
19
The Two Finger RulePravidlo dvoch prstov
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
30. marec 2009
135
20
Hello, I am Alan CousteauZdravím, som Alan Cousteau
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn, Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
13. apríl 2009
136
21
Above Exalted CyclopsZoznámte sa s Rose
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
27. apríl 2009
137
22
Sir Lancelot's Litter BoxZáchod sira Lancelota
Jon Cryer
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
4. máj 2009
138
23
Good Morning, Mrs. ButterworthDobré ráno, pani Butterworthová
Mark Roberts
Storyline: Don Foster & Sid Youngers
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
11. máj 2009
139
24
Baseball Was Better with SteroidsBaseball bol lepší so stereoidmi
Lee Aronsohn
Storyline: Mark Roberts & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
18. máj 2009

7. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
140
1
818-jklpuzo818-jklpuzo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Don Foster & Susan Beavers
21. september 2009
141
2
Whipped Unto the Third GenerationZotročenie do tretieho kolena
James Widdoes
Mark Roberts
28. september 2009
142
3
Mmm, fish. Yum.Hmm, ryba. Mňam.
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
5. október 2009
143
4
Laxative Tester, Horse InseminatorTestovať preháňadlá, inseminovať kone
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
12. október 2009
144
5
For the Sake of the ChildV záujme toho chlapca
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
19. október 2009
145
6
Give Me Your ThumbDaj mi palec
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: David Richardson
2. november 2009
146
7
Untainted by FilthNepoškvrnená hriechom
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
9. november 2009
147
8
Gorp. Fnark. Schmegle.Perfektný nástroj
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
16. november 2009
148
9
Captain Terry's Spray-On HairVlasy kapitána Terryho
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
23. november 2009
149
10
That's Why They Call It Ball RoomNebol by to tanec, ale biliard
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn, Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
7. december 2009
150
11
Warning, It's DirtyPozor, je to neslušné
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky & Don Foster
14. december 2009
151
12
Fart Jokes, Pie and CelesteVtipy o prdoch, koláč a Celeste
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & David Richardson
11. január 2010
152
13
Yay, No Polyps!Sláva, žiadne polypy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
18. január 2010
153
14
Crude and Uncalled ForHlúpe a nevhodné
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
1. február 2010
154
15
Aye, Aye, Captain DoucheRozkaz, kapitán Gumo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
8. február 2010
155
16
Tinkle Like a PrincessMočiť ako princezná
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
1. marec 2010
156
17
I Found Your MoustacheNašla som tvoje fúzy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
8. marec 2010
157
18
Ixnay on the Oggie DayStále zatĺkať
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
22. marec 2010
158
19
Keith Moon Is Vomiting in His GraveKeith Moon zvracia na hrobe
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
12. apríl 2010
159
20
I Called Him MagooVolala som ho Magoo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Susan Beavers
10. máj 2010
160
21
Gumby with a PokeyCap aj záhradník
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Susan Beavers & David Richardson
Scenár: Mark Roberts, Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
17. máj 2010
161
22
This Is Not Gonna End WellToto nedopadne dobre
Lee Aronsohn
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers, Jim Patterson & David Richardson
24. máj 2010

8. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
162
1
Three Girls and a Guy Named BudTri dievčatá a chlapec Bud
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
20. september 2010
163
2
A Bottle of Wine and a JackhammerFľaša vína a Jackhammer
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
27. september 2010
164
3
A Pudding-Filled CactusPudingom plnený kaktus
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & David Richardson
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
4. október 2010
165
4
Hookers, Hookers, HookersŠtetky, štetky, štetky
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Patterson
11. október 2010
166
5
The Immortal Mr. Billy JoelNesmrteľný pán Billy Joel
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
18. október 2010
167
6
Twanging Your Magic ClangerLeštíš tvoj kúzelný zvonček
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
25. október 2010
168
7
The Crazy Bitch GazetteČasopis šialená fľandra
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
1. november 2010
169
8
Springtime on a StickVesna na drievku
James Widdoes
Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
8. november 2010
170
9
A Good Time in Central AfricaSpríjemnený čas v strednej Afrike
James Widdoes
Storyline: Don Reo
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
15. november 2010
171
10
Ow, Ow, Don't StopOu, ou, neprestávaj
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
22. november 2010
172
11
Dead from the Waist DownMŕtvy od pása dole
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers, David Richardson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. december 2010
173
12
Chocolate Diddlers or My Puppy's DeadČokoňamky alebo umrelo mi šteňa
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
13. december 2010
174
13
Skunk, Dog, Crap and KetchupTchor, psie výkaly a kečup
James Widdoes
Storyline: Alissa Neubauer
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Reo & David Richardson
3. január 2011
175
14
Lookin' for Japanese SubsHľadanie japonských ponoriek
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
17. január 2011
176
15
Three Hookers and a Philly CheesesteakTri prostitútky a Philly Cheesesteak
James Widdoes
Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
7. február 2011
177
16
That Darn PriestTen prekliaty kňaz
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, David Richardson & Don Reo
14. február 2011

9. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
178
1
Nice to Meet You, Walden SchmidtTeší ma, Walden Schmidt
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
19. september 2011
179
2
People Who Love PeepholesĽudia, ktorí majú radi kukátka
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
26. september 2011
180
3
Big Girls Don't Throw FoodVeľké dievčatá nehádžu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Andrew J. B. Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
3. október 2011
181
4
Nine Magic FingersDeväť magických prstov
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
10. október 2011
182
5
A Giant Cat Holding a ChurroObrovská mačka drží španielsku šišku
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
17. október 2011
183
6
The Squat and the HoverČupnúť a rozkročiť
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
24. október 2011
184
7
Those Fancy Japanese ToiletsTie módne japonské toalety
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
31. október 2011
185
8
Thank You for the IntercourseĎakujem ti za sex
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
7. november 2011
186
9
Frodo's HeadshotsFrodove fotky
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
14. november 2011
187
10
A Fishbowl Full of Glass EyesAkvárium plné sklenených očí
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
21. november 2011
188
11
What a Lovely Landing StripAká rozkošná pristávacia dráha
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
5. december 2011
189
12
One False Move, Zimbabwe!Jeden zlý pohyb, Zimbabwe!
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Don Reo
12. december 2011
190
13
Slowly and in a Circular FashionPomaly a v kruhu módy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Ashton Kutcher
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
2. január 2012
191
14
A Possum on ChemoFúzy
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Susan McMartin
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
16. január 2012
192
15
The Duchess of Dull-in-SackZoey v zoo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
6. február 2012
193
16
Sips, Sonnets and SodomySrky, sonety a Sodoma
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
13. február 2012
194
17
Not in My Mouth!Do úst nie!
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
20. február 2012
195
18
The War Against GingivitisVojna so zápalom ďasien
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
27. február 2012
196
19
Palmdale, EchMaminky
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
19. marec 2012
197
20
Grandma's PieBabkina buchtička
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. apríl 2012
198
21
Mr. Hose Says 'Yes'Pán spodok hovorí "Áno"
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
16. apríl 2012
199
22
Why We Gave Up WomenPrečo opúšťame ženy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
30. apríl 2012
200
23
The Straw in My Donut HolePrestrč mi brčko dierou
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
7. máj 2012
201
24
Oh Look! Al-Qaeda!Pozrite, Al-Kaida
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
14. máj 2012

10. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
202
1
I Changed My Mind About the MilkUž žiadnu trávu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo & Jim Patterson
27. september 2012
203
2
A Big Bag of DogJe to veľký pes
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
4. október 2012
204
3
Four Balls, Two Bats and One Mitt4 lopty, 2 pálky a jedna rukavica
James Widdoes
Storyline: Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
11. október 2012
205
4
You Do Know What the Lollipop Is ForTy vieš, na čo je lízatko
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Alissa Neubauer
Scenár: Don Reo, Jim Patterson, & Eddie Gorodetsky
18. október 2012
206
5
That's Not What They Call It in AmsterdamV Amsterdame sa tomu tak nehovorí
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
Scenár: Chuck Lorre, Don Reo & Jim Patterson
25. október 2012
207
6
Ferrets, Attack!Fretky do boja
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky, Matt Ross & Max Searle
1. november 2012
208
7
Avoid the Chinese MustardVyhýbaj sa čínskej horčici
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Don Reo, Jim Patterson, & Eddie Gorodetsky
8. november 2012
209
8
Something My Gynecologist SaidNiečo, čo povedal môj gynekológ
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Don Reo & Eddie Gorodetsky
15. november 2012
210
9
I Scream When I PeeKeď močím, kričím
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Steve Tompkins
29. november 2012
211
10
One Nut JohnsonJednoguliak Johnson
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steve Tompkins & Alissa Neubauer
6. december 2012
212
11
Give Santa a Tail-HoleKúpte si stromček
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Matt Ross & Mark Seale
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
13. december 2012
213
12
Welcome to AlancrestVitajte v Alancreste
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Steve Tompkins
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
3. január 2013
214
13
Grab a Feather and Get in LineZober si pierko a postav sa do radu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, & Gemma Baker
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Alissa Neubauer
10. január 2013
215
14
Run, Steven Staven! Run!Bež Steven, Steven bež
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Eddie Gorodetsky & Steve Tompkins
31. január 2013
216
15
Paint It, Pierce It or Plug ItPomaľujem, prepichnem alebo nastrelím
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Eddie Gorodetsky
Scenár: Jim Patterson, Matt Ross & Max Searle
7. február 2013
217
16
Advantage: Fat, Flying BabyObézny lietajúci chlapec
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Alissa Neubauer
Scenár: Jim Patterson, Don Reo & Steve Tompkins
14. február 2013
218
17
Throgwarten Middle School MysteriesZáhady Throgwartenskej základnej školy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Nick Bakay
Scenár: Don Reo, Eddie Gorodetsky & Gemma Baker
21. február 2013
219
18
The 9:04 from PembertonVlak 9:04 z Pembertonu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo, Steve Tompkins & Alissa Neubauer
7. marec 2013
220
19
Big Episode. Someone Stole a SpoonVeľká dráma: Niekto ukradol lyžicu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Gemma Baker
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
14. marec 2013
221
20
Bazinga! That's from a TV ShowBazinga! To je z televízie
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
4. apríl 2013
222
21
Another Night with Neil DiamondĎalšia noc s Neilom Diamondom
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Steve Tompkins
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Nick Bakay
25. apríl 2013
223
22
My Bodacious VidaliaRád sa pozerám
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Gemma Baker, Matt Ross & Matt Searle
2. máj 2013
214
23
Cows, Prepare to Be TippedKravy, pripravte sa na pastvu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Alissa Neubauer & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
9. máj 2013

11. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
225
1
NangnangnangnangNeter
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
26. september 2013
226
2
I Think I Banged Lucille BallMyslím, že som spal s Lucille Ballovou
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Alissa Neubauer
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
3. október 2013
227
3
This Unblessed BiscuitNeposvätená sušienka
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Matt Searle
10. október 2013
228
4
Clank, Clank, Drunken SkankBrink, brink, brink, tráva a drink
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Susan McMartin
Scenár: Jim Patterson, Don Reo & Steve Tompkins
17. október 2013
229
5
Alan Harper, Pleasing Women Since 2003Alan Harper, utešiteľ žien od roku 2003
James Widdoes
Storyline: Steve Tompkins, Alissa Neubauer & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Jeff Lowell & Jim Vallely
24. október 2013
230
6
Justice in Star-Spangled Hot PantsSpravodlivosť v nohavičkách
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Susan McMartin & Jon Cryer
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jeff Lowell
7. november 2013
231
7
Some Kind of Lesbian ZombieNejaká lesbická zombie
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Steve Tompkins & Jeff Lowell
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
14. november 2013
232
8
Mr. Walden, He Die. I Clean Room.Pan Walden je mŕtvy, já upratujem.
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Steve Tompkins
Scenár: Don Reo, Susan McMartin & Saladin K. Patterson
21. november 2013
233
9
Numero Uno Accidente LawyerNehodový právnik numero uno
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Tim Kelleher & Nathan Chetty
Scenár: Jim Patterson, Saladin K. Patterson & Jim Valley
5. december 2013
234
10
On Vodka, on Soda, on Blender, on Mixer!Vodka, sódovka, mixér a zmiešať
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
Scenár: Saladin K. Patterson, Matt Ross & Max Searle
12. december 2013
235
11
Tazed In The Lady NutsTaserom do dámskych gúľ
James Widdoes
Storyline: Tim Kelleher, Jeff Lowell & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
2. január 2014
236
12
Baseball. Boobs. Boobs. Baseball.Baseball, kozy, kozy, baseball
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Susan McMartin & Leslie Shapira
Scenár: Jim Patterson, Matt Ross & Matt Searle
9. január 2014
237
13
Bite Me, Supreme CourtNajvyšší súd to pohnojil
James Widdoes
Storyline: Tim Kelleher, Jeff Lowell & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
30. január 2014
238
14
Three Fingers of Crème de MentheNa tri prsty zelený
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Maria Espada Pearce
Scenár: Steve Tompkins, Saladin K. Patterson & Susan McMartin
6. február 2014
239
15
Cab Fare and a Bottle of PenicillinPrachy na taxík a fľaštička penicilínu
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
27. február 2014
240
16
How to Get Rid of Alan HarperJak sa zbaviť Alana
James Widdoes
Storyline: Saladin K. Patterson, Jim Vallely & Leslie Schapira
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
6. marec 2014
241
17
Welcome Home, JakeVitaj doma, Jake
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Saladin K. Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Matt Ross & Max Searle
13. marec 2014
242
18
West Side StoryWest Side Story
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Susan McMartin
Scenár: Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
3. apríl 2014
243
19
Lan Mao Shi Zai Wuding ShangLan mao shi zai wuding shang
James Widdoes
Storyline: Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
10. apríl 2014
244
20
Lotta Delis in Little ArmeniaSpusta lahôdok z malého Arménska
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Steve Tompkins & Saladin K. Patterson
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
24. apríl 2014
245
21
Dial 1-900-MIX-A-LOTZaspievaj si s Mix-a-Lotom
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Steve Tompkins & Susan McMartin
1. máj 2014
246
22
Oh WALD-E, Good Times AheadÓ, WALD-E, to budú krásne časy
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
Scenár: Steve Tompkins, Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
8. máj 2014

12. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
247
1
The Ol' Mexican SpinachMexický špenát
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Warren Bell
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
30. október 2014
248
2
A Chic Bar in IbizaŠik bar na Ibize
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn, Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
6. november 2014
249
3
Glamping in a YurtSuperkempovanie v jurte
James Widdoes
Storyline: Saladin K. Patterson, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jim Vallely
13. november 2014
250
4
Thirty-Eight, Sixty-Two, Thirty-EightTehuľka
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
Scenár: Warren Bell, Matt Ross & Max Searle
20. november 2014
251
5
Oontz. Oontz. Oontz.Louis
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Steve Tompkins & Warren Bell
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Saladin K. Patterson
27. november 2014
252
6
Alan Shot a Little GirlAlan dal dole malé dievča
Jon Cryer
Storyline: Don Reo, Maria Espada Pearce & Nathan Chetty
Scenár: Jim Patterson, Steve Tompkins & Warren Bell
4. december 2014
253
7
Sex with an Animated Ed AsnerSex s animákom
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Jim Vallely & Tim Kelleher
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
11. december 2014
254
8
Clockwise in Back Hole Until TightSantova jazda
James Widdoes
Storyline: Warren Bell, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Thompkins
18. december 2014
255
9
Bouncy, Bouncy, Bouncy, LindseyHojda, hojda, Lyndsey
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Tim Kelleher & Saladin K. Patterson
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
8. január 2015
256
10
Here I Come, Pants!Už idem, nohavice!
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Matt Ross & Max Searle
15. január 2015
257
11
For Whom the Booty CallsKomu zvoní do postele
James Widdoes
Storyline: Warren Bell, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
22. január 2015
258
12
A Beer-Battered Rip-OffStrašný podraz
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
Scenár: Matt Ross, Max Searle & Nathan Chetty
29. január 2015
259
13
Boompa Loved His HookersDedo miloval svoje dievčatá
James Widdoes
Storyline: Steve Tompkins, Warren Bell & Jeff Lowell
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Nathan Chetty
5. február 2015
260
14
Don't Give a Monkey a GunNedávaj opici zbraň
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Tim Kelleher
Scenár: Jim Vallely, Matt Ross & Max Searle
12. február 2015
261
262
15
16
Of Course He’s DeadJasné, že je mŕtvy
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Reo & Jim Patterson
19. február 2015