Zoznam častí seriálu NCIS: Námorný vyšetrovací úrad

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci článok je zoznam častí seriálu NCIS: Námorný vyšetrovací úrad. Seriál má zatiaľ dvanásť sérií a cez 250 častí. Najnovšia 12-ta séria sa vysiela do 23. septembra 2014.

Série a časti[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 23 23. september 2003 25. máj 2004 2004 2004 CBS Markíza
2 23 28. september 2004 24. máj 2005 2004 2005
3 24 20. september 2005 16. máj 2006 2006 2006
4 24 19. september 2006 22. máj 2007 2007 2007
5 19 25. september 2007 20. máj 2008 2009 2009
6 25 23. september 2008 19. máj 2009 2009 2010
7 24 22. september 2009 25. máj 2010 2010 2011
8 24 21. september 2010 17. máj 2011 2011 2012
9 24 20. september 2011 15. máj 2012 9. august 2012 12. september 2012
10 24 25. september 2012 14. máj 2013 december 2013 január 2014
11 24 24. september 2013 13. máj 2014 ? ?
12 24 23. september 2014 12. máj 2015 14. október 2015 16. november 2015
13 24 22. september 2015 17. máj 2016
14 20. september 2016

1. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Yankee White Air Force One
Donald P. Bellisario
Storyline: Donald P. Bellisario & Don McGill
Scenár: Donald P. Bellisario
23. september 2003
2
2
Hung Out to Dry Priznanie vo vzduchu
Alan J. Levi
Don McGill
30. september 2003
3
3
Seadog Morský vlk
Bradford May
John C. Kelley & Donald P. Bellisario
7. október 2003
4
4
The Immortals Nesmrteľní
Alan J. Levi
Darcy Meyers
14. október 2003
5
5
The Curse Kliatba
Terrence O'Hara
Storyline: Donald P. Bellisario
Scenár: Don McGill, Jeff Vlaming & Donald P. Bellisario
28. október 2003
6
6
High Seas Pomoc
Dennis Smith
Storyline: Jeff Vlaming
Scenár: Jeff Vlaming & Larry Moskowitz
4. november 2003
7
7
Sub Rosa Tajomstvo
Michael Zinberg
George Schenck & Frank Cardea
18. november 2003
8
8
Minimum Security S minimálnym dozorom
Ian Toynton
Philip DeGuere, Jr. & Donald P. Bellisario
25. november 2003
9
9
Marine Down Zmŕtvychvstanie
Dennis Smith
John C. Kelley
16. december 2003
10
10
Left for Dead Napospas smrti
James Whitmore, Jr.
Storyline: Don McGill
Scenár: Don McGill & Donald P. Bellisario
6. január 2004
11
11
Eye Spy Zvedavé oči
Alan J. Levi
George Schenck, Frank Cardea & Dana Coen
13. január 2004
12
12
My Other Left Foot Stratená noha
Jeff Woolnough
Jack Bernstein
3. február 2004
13
13
One Shot, One Kill Jedna strela, jedna smrť
Peter Ellis
Gil Grant
10. február 2004
14
14
The Good Samaritan Milosrdný samaritán
Alan J. Levi
Jack Bernstein
17. február 2004
15
15
Enigma Rébus
Thomas J. Wright
John C. Kelley
24. február 2004
16
16
Bête Noire Vydina
Peter Ellis
Donald P. Bellisario
2. marec 2004
17
17
The Truth Is Out There Pravda je vo Hviezdach
Dennis Smith
Jack Bernstein
16. marec 2004
18
18
UnSEALed Odhalenie
Peter Ellis
Thomas L. Moran
6. apríl 2004
19
19
Dead Man Talking Keď mŕtvy prehovorí
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
27. apríl 2004
20
20
Missing Nezvestný
Jeff Woolnough
John C. Kelley
4. máj 2004
21
21
Split Decision Rovným dielom
Terrence O'Hara
Bob Gookin
11. máj 2004
22
22
A Weak Link Slabé ohnivko
Alan J. Levi
Jack Bernstein
18. máj 2004
23
23
Reveille Pomsta
Thomas J. Wright
Donald P. Bellisario
25. máj 2004

2. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
See No Evil Nevidím zlo
Thomas J. Wright
Chris Crowe
28. september 2004
25
2
The Good Wives Club Klub dobrých manželiek
Dennis Smith
Gil Grant
5. október 2004
26
3
Vanished Stratený
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
12. október 2004
27
4
Lt. Jane Doe Mŕtva neznáma
Dan Lerner
Storyline: Steven Long Mitchell & Craig W. Van Sickle
Scenár: Steven Long Mitchell, Craig W. Van Sickle, Donald P. Bellisario & Gil Grant
19. október 2004
28
5
The Bone Yard Pohrebisko
Terrence O'Hara
John C. Kelley
26. október 2004
29
6
Terminal Leave Konečná dovolenka
Jeff Woolnough
Roger Director
16. november 2004
30
7
Call of Silence Volanie ticha
Thomas J. Wright
Roger Director
23. november 2004
31
8
Heart Break Srdcová záležitosť
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
30. november 2004
32
9
Forced Entry Násilné vniknutie
Dennis Smith
Jesse Stern & John C. Kelley
7. december 2004
33
10
Chained V putách
Thomas J. Wright
Frank Military
14. december 2004
34
11
Black Water Tajomné jazero
Terrence O'Hara
Storyline: Juan Carlos Coto
Scenár: John C. Kelly & Juan Carlos Coto
11. január 2005
35
12
Doppelgänger Dvojník
Terrence O'Hara
Jack Bernstein
18. január 2005
36
13
The Meat Puzzle Ľudská skladačka
Thomas J. Wright
Frank Military
8. február 2005
37
14
Witness Svedkyňa
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
5. február 2005
38
15
Caught on Tape Páska pravdy
Jeff Woolnough
Chris Crowe, Gil Grant & John C. Kelley
22. február 2005
39
16
Pop Life Nočný život
Thomas J. Wright
Frank Military
1. marec 2005
40
17
An Eye for an Eye Oko za oko
Dennis Smith
Steven Kane
22. marec 2005
41
18
Bikini Wax Vosková stopa
Stephen Cragg
David J. North
29. marec 2005
42
19
Conspiracy Theory Teória sprisahania
Jeff Woolnough
Frank Military
12. apríl 2005
43
20
Red Cell Červená bunka
Dennis Smith
Christopher Silber
26. apríl 2005
44
21
Hometown Hero Hrdina z malého mesta
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
3. máj 2005
45
22
SWAK Smrtiaci bozk
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
10. máj 2005
46
23
Twilight Súmrak
Thomas J. Wright
John C. Kelley
24. máj 2005

3. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
48
1
Kill Ari (Part 1) Zabiť Ariho (časť 1)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
20. september 2005
48
2
Kill Ari (Part 2) Zabiť Ariho (časť 2)
James Whitmore, Jr.
Donald P. Bellisario
27. september 2005
49
3
Mind Games Vražedné hry
William Webb
Storyline: Jeffrey A. Kirkpatrick
Scenár: Jeffrey A. Kirkpatrick & John C. Kelley
4. október 2005
50
4
Silver War Strieborná vojna
Terrence O'Hara
Storyline: Joshua Lurie
Scenár: John C. Kelley
11. október 2005
51
5
Switch Zámena
Thomas J. Wright
Gil Grant
18. október 2005
52
6
The Voyeur's Web Voyeurova pasca
Dennis Smith
David J. North
25. október 2005
53
7
Honor Code Kód cti
Colin Bucksey
Christopher Silber
1. november 2005
54
8
Under Covers V utajení
Aaron Lipstadt
L.D. Zlotoff
8. november 2005
55
9
Frame-Up Pasca
Thomas J. Wright
Laurence Walsh
22. november 2005
56
10
Probie Nováčik
Terrence O'Hara
George Schenck & Frank Cardea
29. november 2005
57
11
Model Behavior Modelové správanie
Stephen Cragg
David J. North
13. december 2005
58
12
Boxed In Uveznení
Dennis Smith
Dana Coen
10. január 2006
59
13
Deception Klam
Leslie Libman
Jack Bernstein
17. január 2006
60
14
Light Sleeper Spáč
Colin Bucksey
Christopher Silber
24. január 2006
61
15
Head Case Prípad stratenej hlavy
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
7. február 2006
62
16
Family Secret Rodinné tajomstvo
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
28. február 2006
63
17
Ravenous Vyhladovaní
Thomas J. Wright
Richard C. Arthur
7. marec 2006
64
18
Bait Návnada
Terrence O'Hara
Laurence Walsh
14. marec 2006
65
19
Iced V ľade
Dennis Smith
Dana Coen
4. apríl 2006
66
20
Untouchable Nedotknuteľný
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
18. apríl 2006
67
21
Bloodbath Krvavý kúpeľ
Dennis Smith
Steven D. Binder
25. apríl 2006
68
22
Jeopardy Ohrozenie
James Whitmore, Jr.
David J. North
2. máj 2006
69
23
Hiatus (Part 1) Amnézia (časť 1)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
9. máj 2006
70
24
Hiatus (Part 2) Amnézia (časť 2)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
16. máj 2006

4. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
71
1
Shalom Shalom
William Webb
Storyline: Donald P. Bellisario & John C. Kelley
Scenár: John C. Kelley
19. september 2006
72
2
Escaped Na úteku
Dennis Smith
Storyline: Christopher Silber & Steven D. Binder
Scenár: Steven D. Binder
26. september 2006
73
3
Singled Out Vyvolená
Terrence O'Hara
David J. North
3. október 2006
74
4
Faking It Dôkaz
Thomas J. Wright
Shane Brennan
10. október 2006
75
5
Dead and Unburied Mŕtvy a nepochovaný
Colin Bucksey
Nell Scovell
17. október 2006
76
6
Witch Hunt Honba na čarodejnice
James Whitmore, Jr.
Steven Kriozere
31. október 2006
77
7
Sandblast Výbuch piesku
Dennis Smith
Robert Palm
7. november 2006
78
8
Once a Hero Raz hrdinom
Thomas J. Wright
Shane Brennan
14. november 2006
79
9
Twisted Sister Zvrátená sestra
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
21. november 2006
89
10
Smoked Vyúdený
Dennis Smith
John C. Kelley & Robert Palm
28. november 2006
81
11
Driven Ctižiadosť
Dennis Smith
Storyline: Richard C. Arthur
Scenár: Richard C. Arthur, Nell Scovell & John C. Kelley
2. december 2006
82
12
Suspicion Podozrenie
Colin Bucksey
Shane Brennan
16. január 2007
83
13
Sharif Returns Sharif sa vracia
Terrence O'Hara
Steven Binder
23. január 2007
84
14
Blowback Odveta
Thomas J. Wright
Storyline: Christopher Silber
Scenár: Christopher Silber, David J. North & Shane Brennan
6. február 2007
85
15
Friends and Lovers Priatelia a milenci
Dennis Smith
John C. Kelley
13. február 2007
86
16
Dead Man Walking Chodiaca mŕtvola
Colin Bucksey
Nell Scovell
20. február 2007
87
17
Skeletons Kostry
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
27. február 2007
88
18
Iceman Ľadový muž
Thomas J. Wright
Shane Brennan
20. marec 2007
89
19
Grace Period Doba tolerancie
James Whitmore, Jr.
John C. Kelley
3. apríl 2007
90
20
Cover Story McGeeho príbeh
Dennis Smith
David J. North
10. apríl 2007
91
21
Brothers In Arms Bratia v zbrani
Martha Mitchell
Steven D. Binder
24. apríl 2007
92
22
In The Dark V temnote
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
1. máj 2007
93
23
Trojan Horse Trójsky kôň
Terrence O'Hara
Donald P. Bellisario & Shane Brennan
8. máj 2007
94
24
Angel of Death Anjel smrti
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
22. máj 2007

5. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
95
1
Bury Your Dead Pochovajte svojich mŕtvych
Thomas J. Wright
Shane Brennan
25. september 2007
96
2
Family Rodina
Martha Mitchell
Steven D. Binder
2. október 2007
97
3
Ex-File Súbor Ex
Dennis Smith
Alfonso H. Moreno
9. október 2007
98
4
Identity Crisis Kríza identity
Thomas J. Wright
Jesse Stern
16. október 2007
99
5
Leap of Faith Skok z viery
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
23. október 2007
100
6
Chimera Chiméra
Terrence O'Hara
Dan E. Fesman
30. október 2007
101
7
Requiem Requiem
Tony Wharmby
Shane Brennan
6. november 2007
102
8
Designated Target Cieľ určený
Colin Bucksey
Reed Steiner
13. november 2007
103
9
Lost and Found Straty a nálezy
Martha Mitchell
David J. North
20. november 2007
104
10
Corporal Punishment Telesný trest
Arvin Brown
Jesse Stern
27. november 2007
105
11
Tribes Kmeň
Colin Bucksey
Reed Steiner
15. január 2008
106
12
Stakeout Sledovačka
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
8. apríl 2008
107
13
Dog Tags Psie známky
Oz Scott
Dan E. Fesman & Alfonso H. Moreno
15. apríl 2008
108
14
Internal Affairs Vnútorné záležitosti
Tony Wharmby
Jesse Stern & Reed Steiner
22. apríl 2008
109
15
In the Zone V zóne
Terrence O'Hara
Linda Burstyn
29. apríl 2008
110
16
Recoil Spätný ráz
James Whitmore, Jr.
Storyline: Dan E. Fesman
Scenár: George Schenck & Frank Cardea
6. máj 2008
111
17
About Face Podľa tváre
Dennis Smith
Storyline: Jesse Stern
Scenár: Alfonso H. Moreno & Reed Steiner
13. máj 2008
112
18
Judgment Day (Part 1) Deň zúčtovania (časť 1)
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & David J. North
20. máj 2008
113
19
Judgment Day (Part 2) Deň zúčtovania (časť 2)
Thomas J. Wright
Storyline: Steven D. Binder
Scenár: David J. North & Christopher J. Waild
20. máj 2008

6. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
114
1
Last Man Standing Posledný zostáva
Tony Wharmby
Shane Brennan
23. september 2008
115
2
Agent Afloat Agent na vode
Thomas J. Wright
Dan E. Fesman & David J. North
30. september 2008
116
3
Capitol Offense Previnenie kapitolu
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
7. október 2008
117
4
Heartland Zem našich sŕdc
Tony Wharmby
Jesse Stern
14. október 2008
118
5
Nine Lives Deväť životov
Dennis Smith
Linda Burstyn, Dan E. Fesman & David J. North
21. október 2008
119
6
Murder 2.0 Vražda 2.0
Arvin Brown
Steven D. Binder
28. október 2008
120
7
Collateral Damage Vedľajšie škody
Terrence O'Hara
Alfonso H. Moreno
11. november 2008
121
8
Cloak Plášť
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
18. november 2008
122
9
Dagger Dýka
Dennis Smith
Reed Steiner & Christopher J. Waild
25. november 2008
123
10
Road Kill Obeť nehody
Thomas J. Wright
Steven Kriozere
2. december 2008
124
11
Silent Night Tichá noc
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
16. december 2008
125
12
Caged Za mrežami
Leslie Libman
Alfonso H. Moreno
6. január 2009
126
13
Broken Bird Zranený vták
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
13. január 2009
127
14
Love & War Láska a vojna
Terrence O'Hara
Steven D. Binder & David J. North
27. január 2009
128
15
Deliverance Oslobodenie
Dennis Smith
Dan E. Fesman & Reed Steiner
10. február 2009
129
16
Bounce Odraz
Arvin Brown
David J. North & Steven D. Binder
17. február 2009
130
17
South by Southwest Na juh juhozápadnou dráhou
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
24. február 2009
131
18
Knockout Knockout
Tony Wharmby
Jesse Stern
17. marec 2009
132
19
Hide and Seek Hra na schovávačku
Dennis Smith
Dan E. Fesman
24. marec 2009
133
20
Dead Reckoning Približný odhad
Terrence O'Hara
Storyline: David J. North
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
31. marec 2009
134
21
Toxic Jed
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
7. apríl 2009
135
22
Legend (Part I) Legenda (časť 1)
Tony Wharmby
Shane Brennan
28. apríl 2009
136
23
Legend (Part II) Legenda (časť 2)
James Whitmore, Jr.
Shane Brennan
5. máj 2009
137
24
Semper Fidelis Vždy verní
Tony Wharmby
Jesse Stern
12. máj 2009
138
25
Aliyah Aliyah
Dennis Smith
David J. North
18. máj 2009

7. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
139
1
Truth or Consequences Pravda alebo výmysel
Dennis Smith
Jesse Stern
22. september 2009
140
2
Reunion Návrat
Tony Wharmby
Steven D. Binder
29. september 2009
141
3
The Inside Man Informátor
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
6. október 2009
142
4
Good Cop, Bad Cop Dobrý poliš, zlý poliš
Leslie Libman
Storyline: David J. North
Scenár: Jesse Stern
13. október 2009
143
5
Code of Conduct Pravidlá správania
Terrence O'Hara
Storyline: Christopher J. Waild
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
20. október 2009
144
6
Outlaws and In-Laws Štvanci a chránenci
Tony Wharmby
Jesse Stern
3. november 2009
145
7
Endgame Koniec hry
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
10. november 2009
146
8
Power Down Výpadok
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & David J. North
17. november 2009
147
9
Child's Play Detská hra
William Webb
Reed Steiner
24. november 2009
148
10
Faith Dôvera
Arvin Brown
Gary Glasberg
15. december 2009
149
11
Ignition Vznietenie
Dennis Smith
Jesse Stern
5. január 2010
150
12
Flesh and Blood Mäso a krv
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
12. január 2010
151
13
Jet Lag Dlhý let
Tony Wharmby
Christopher J. Waild
26. január 2010
152
14
Masquerade Maškaráda
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
2. február 2010
153
15
Jack-Knife Jack-Knife
Dennis Smith
Jesse Stern
9. február 2010
154
16
Mother's Day Deň matiek
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Reed Steiner
2. marec 2010
155
17
Double Identity Dvojitá identita
Mark Horowitz
George Schenck & Frank Cardea
9. marec 2010
156
18
Jurisdiction Právomoc
Terrence O'Hara
Lee David Zlotoff
16. marec 2010
157
19
Guilty Pleasure Potešenie z viny
James Whitmore, Jr.
Reed Steiner & Christopher J. Waild
6. apríl 2010
158
20
Moonlighting Mesačný svit
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & Jesse Stern
27. apríl 2010
159
21
Obsession Posadnutosť
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
4. máj 2010
160
22
Borderland Hranica
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
11. máj 2010
161
23
Patriot Down Zrada patriota
Dennis Smith
Gary Glasberg
18. máj 2010
162
24
Rule Fifty-One Pravidlo 51
Dennis Smith
Jesse Stern
25. máj 2010

8. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
163
1
Spider and the Fly Pavúk a mucha
Dennis Smith
Gary Glasberg
21. september 2010
164
2
Worst Nightmare Najhoršia nočná mora
Tony Wharmby
Steven D. Binder
28. september 2010
165
3
Short Fuse Skrat
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
5. október 2010
166
4
Royals and Loyals Reč peňazí
Arvin Brown
Reed Steiner
12. október 2010
167
5
Dead Air Hluchý éter
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
19. október 2010
168
6
Cracked Mimo
Tony Wharmby
Nicole Mirante-Matthews
26. október 2010
169
7
Broken Arrow Zlomený šíp
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
9. november 2010
170
8
Enemies Foreign Zahraniční nepriatelia
Dennis Smith
Jesse Stern
16. november 2010
171
9
Enemies Domestic Domáci nepriatelia
Mark Horowitz
Jesse Stern
23. november 2010
172
10
False Witness Falošný svedok
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
14. december 2010
173
11
Ships in the Night Nočné lode
Thomas J. Wright
Reed Steiner & Christopher J. Waild
11. január 2011
174
12
Recruited Zverbovaný
Arvin Brown
Gary Glasberg
18. január 2011
175
13
Freedom Sloboda
Craig Ross, Jr.
Nicole Mirante-Matthews
1. február 2011
176
14
A Man Walks Into a Bar... Chlapík vojde do baru...
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
8. február 2011
177
15
Defiance Vzdor
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
15. február 2011
178
16
Kill Screen Obrazovka smrti
Tony Wharmby
Storyline: Steven Kriozere
Scenár: Steven D. Binder
22. február 2011
179
17
One Last Score Posledná akcia
Michael Weatherly
Jesse Stern
1. marec 2011
180
18
Out of the Frying Pan Ako na tanieri
Terrence O'Hara
Storyline: Leon Carroll, Jr.
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
22. marec 2011
181
19
Tell-All Nech vedia všetci
Kevin Rodney Sullivan
Andrew Bartels
29. marec 2011
182
20
Two-Faced Dve tváre
Thomas J. Wright
Nicole Mirante-Matthews & Reed Steiner
5. apríl 2011
183
21
Dead Reflection Mŕtvy odraz
William Webb
George Schenck & Frank Cardea
12. apríl 2011
184
22
Baltimore Baltimore
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
3. máj 2011
185
23
Swan Song Labutia pieseň
Tony Wharmby
Jesse Stern
10. máj 2011
186
24
Pyramid Pyramída
Dennis Smith
Gary Glasberg
17. máj 2011

9. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
187
1
Nature of the Beast Prirodzenosť dravca
Tony Wharmby
Gary Glasberg
20. september 2011
9. august 2012
188
2
Restless Nepriznaná minulosť
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
27. september 2011
10. august 2012
189
3
Penelope Papers Projekt Anax Principle
Arvin Brown
Nicole Mirante-Matthews
4. október 2011
13. august 2012
190
4
Enemy on the Hill Nepriateľ v kongrese
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
11. október 2011
14. august 2012
191
5
Safe Harbor Bezpečný prístav
Terrence O'Hara
Reed Steiner & Christopher J. Waild
18. október 2011
15. august 2012
192
6
Thirst Smäd
Tom Wright
Scott Williams
25. október 2011
16. august 2012
193
7
Devil's Triangle Diabolský trojuholník
Leslie Libman
Steven D. Binder & Reed Steiner
1. november 2011
17. august 2012
194
8
Engaged (Part I) V zajatí (časť 1)
James Whitmore, Jr.
Gina Lucita Monreal
8. november 2011
20. august 2012
195
9
Engaged (Part II) V zajatí (časť 2)
Tony Wharmby
Gary Glasberg
15. november 2011
21. august 2012
196
10
Sins of the Father Otcové hriechy
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
22. november 2011
22. august 2012
197
11
Newborn King Zrodenie kráľa
Dennis Smith
Christopher J. Waild
13. december 2011
23. august 2012
198
12
Housekeeping Čistka
Terrence O'Hara
Scott Williams
3. január 2012
24. august 2012
199
13
A Desperate Man Zúfalstvo
Leslie Libman
Nicole Mirante-Matthews
10. január 2012
27. august 2012
200
14
Life Before His Eyes Celý život pred očami
Tony Wharmby
Gary Glasberg
7. február 2012
28. august 2012
201
15
Secrets Tajomstvá
Leslie Libman
Steven D. Binder
14. február 2012
30. august 2012
202
16
Psych Out Psycho - operácie
Dennis Smith
Gary Glasberg & Reed Steiner
21. február 2012
31. august 2012
203
17
Need to Know Byť oprávnený vedieť
Michelle MacLaren
George Schenck & Frank Cardea
28. február 2012
3. september 2012
204
18
The Tell Znamenia
Tom Wright
Gina Lucita Monreal
20. marec 2012
4. september 2012
205
19
The Good Son Dobrý syn
Terrance O'Hara
Nicole Mirante-Matthews & Scott Williams
27. marec 2012
5. september 2012
206
20
The Missionary Position Misionárska poloha
Arvin Brown
Allison Abner
10. apríl 2012
6. september 2012
207
21
Rekindled Vzplanutie
Mark Horowitz
Christopher J. Waild & Reed Steiner
17. apríl 2012
7. september 2012
208
22
Playing with Fire Hra s ohňom
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
1. máj 2012
10. september 2012
209
23
Up In Smoke V dyme
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
8. máj 2012
11. september 2012
210
24
Till Death Do Us Part Kým nás smrť nerozdelí
Tony Wharmby
Gary Glasberg
15. máj 2012
12. september 2012

10. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
211
1
Extreme Prejudice Krajné riešenie
Tony Wharmby
Gary Glasberg
25. september 2012
212
2
Recovery Zotavenie
Dennis Smith
Scott Williams
2. október 2012
213
3
Phoenix Fénix
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
9. október 2012
214
4
Lost at Sea Stratení na mori
Tony Wharmby
Christopher J. Waild
23. október 2012
215
5
Namesake Menovec
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
30. október 2012
216
6
Shell Shock (Part I) Posttraumatikcý šok (časť 1)
Leslie Libman
Nichole Mirante-Matthews
13. november 2012
217
7
Shell Shock (Part II) Posttraumatický šok (časť 2)
Tom Wright
Gina Monreal
20. november 2012
218
8
Gone Preč
James Whitmore, Jr.
Scott Williams & Reed Steiner
27. november 2012
219
9
Devil's Trifecta Diabolská trojka
Arvin Brown
Steven D. Binder
11. december 2012
220
10
You Better Watch Out Radšej si dávaj pozor
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
18. december 2012
221
11
Shabbat Shalom Shabbat Shalom
Dennis Smith
Christopher J. Waild
8. január 2013
222
12
Shiva Shiva
Arvin Brown
Storyline: Scott Williams
Scenár: Christopher J. Waild & Gary Glasberg
15. január 2013
223
13
Hit and Run Nabúrať a újsť
Dennis Smith
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
29. január 2013
224
14
Canary Kanárik
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
5. február 2013
225
15
Hereafter Potom
Tony Wharmby
Nichole Mirante-Matthews
19. február 2013
226
16
Detour Obchádzka
Mario Van Peebles
Steven D. Binder
26. február 2013
227
17
Prime Suspect Hlavný podozrivý
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
5. marec 2013
228
18
Seek Hľadaj
Michael Weatherly
Scott Williams
19. marec 2013
229
19
Squall Búrka
Tom Wright
Bill Nuss
26. marec 2013
230
20
Chasing Ghosts Prenasledovanie duchov
Arvin Brown
Nicole Mirante-Matthews
9. apríl 2013
231
21
Berlin Berlín
Terrence O’Hara
Scott Williams & Gina Lucita Monreal
23. apríl 2013
232
22
Revenge Odplata
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
30. apríl 2013
233
23
Double Blind Štúdia naslepo
Dennis Smith
Christopher J. Walid & Steven D. Binder
7. máj 2013
234
24
Damned If You Do Najhoršia možnosť
Tony Wharmby
Gary Glasberg
14. máj 2013

11. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
235
1
Whiskey Tango Foxtrot Atentát
Tony Wharmby
Gary Glasberg
24. september 2013
236
2
Past, Present, Future Minulosť, prítomnosť, budúcnosť
James Whitmore, Jr.
Storyline: Gary Glasberg
Scenár: Scott Williams & Gina Lucita Monreal
1. október 2013
237
3
Under the Radar Nájdi lietadlo
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
8. október 2013
238
4
Anonymous Was a Woman Neznáma bola žena
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
15. október 2013
239
5
Once a Crook Raz ničomník
Arvin Brown
Christopher Silber
22. október 2013
240
6
Oil and Water Vždy pripravený
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
29. október 2013
241
7
Better Angels Lepší anjeli
Tony Wharmby
Gina Monreal
5. november 2013
242
8
Alibi Alibi
Holly Dale
George Schenck & Frank Cardea
12. november 2013
243
9
Gut Check Inštinkt
Deannis Smith
Christopher J. Walid
19. november 2013
244
10
Devil's Triad Diabolská trojica
Arvin Brown
Steven D. Binder
10. december 2013
245
11
Homesick Epidémia
Terrence O'Hara
Scott Williams
17. december 2013
246
12
Kill Chain Smrtiaci reťazec
James Whitmore, Jr.
Christopher Silber
7. január 2014
247
13
Double Back Smrtiaci reťazec
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
14. január 2014
248
14
Monsters and Men Ľudia a strašidlá
Dennis Smith
Jennifer Corbett
4. február 2014
249
15
Bulletproof Nepriestrelný
Leslie Libman
Christopher J. Waild
25. február 2014
250
16
Dressed to Kill Falošný námorník
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
4. marec 2014
251
17
Rock and a Hard Place Smrť a rockenroll
Arvin Brown
Steven D. Binder
18. marec 2014
252
18
Crescent City (Part I) New Orleans (časť 1)
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
25. marec 2014
253
19
Crescent City (Part II) New Orleans (časť 2)
Tony Wharmby
Gary Glasberg
1. apríl 2014
254
20
Page Not Found Stránka nenájdená
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
8. apríl 2014
255
21
Alleged Obvinenie
Arvin Brown
Scott Williams
15. apríl 2014
256
22
Shooter Strelec
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
29. apríl 2014
257
23
The Admiral's Daughter Admirálova dcéra
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder & Christopher Silber
6. máj 2014
258
24
Honor Thy Father Cti otca svojho
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
13. máj 2014

12. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
259
1
Twenty Klicks Dvadsať kilometrov
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
23. september 2014
14. október 2015
260
2
Kill the Messenger Zabite posla
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
30. september 2014
15. október 2015
261
3
So It Goes Tak to chodí
Leslie Libman
Steven D. Binder
7. október 2014
16. október 2015
262
4
Choke Hold Zovretie
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
14. október 2014
19. október 2015
263
5
The San Dominick San Dominick
Arvin Brown
Christopher Silber
21. október 2014
20. október 2015
264
6
Parental Guidance Suggested Mládeži neprístupné
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
28. október 2014
21. október 2015
265
7
The Searchers Hľadači
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
11. november 2014
22. október 2015
266
8
Semper Fortis Navždy silný
Dennis Smith
Matthew R. Jarrett & Scott J. Jarrett
18. november 2014
23. október 2015
267
9
Grounded Uzemnený
Bethany Rooney
Scott Williams
25. november 2014
26. október 2015
268
10
House Rules Domáce pravidlá
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
16. december 2014
27. október 2015
269
11
Check Kontrola
Alrick Riley
Steven D. Binder
6. január 2015
28. október 2015
270
12
The Enemy Within Nepriateľ medzi nami
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
13. január 2015
29. október 2015
271
13
We Build, We Fight Staviame, bojujeme
Rocky Carroll
Jennifer Corbett
3. február 2015
30. október 2015
272
14
Cadence Kadencia
Tony Wharmby
Christopher Silber
10. február 2015
2. november 2015
273
15
Cabin Fever Klaustrofóbia
Bethany Rooney
Scott Williams
17. február 2015
3. november 2015
274
16
Blast from the Past Rana z minulosti
Dennis Smith
David J. North
24. február 2015
4. november 2015
275
17
The Artful Dodger Rafinovanosť
Terrence O'Hara
Gina Lucita Monreal
10. marec 2015
5. november 2015
276
18
Status Update Obnova stavu
Holly Dale
Christopher J. Waild
24. marec 2015
6. november 2015
277
19
Patience Trpezlivosť
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
31. marec 2015
9. november 2015
278
20
No Good Deed Žiaden dobrý skutok
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
7. apríl 2015
10. november 2015
279
21
Lost in Translation Stratený v preklade
Tony Wharmby
Jennifer Corbett
14. apríl 2015
11. november 2015
280
22
Troll Trol
Dennis Smith
Scott Williams
28. apríl 2015
12. november 2015
281
23
The Lost Boys Stratení chlapci
James Whitmore, Jr.
Gina Lucita Monreal
5. máj 2015
13. november 2015
282
24
Neverland Neverland
Tony Wharmby
Gary Glasberg
12. máj 2015
16. november 2015

13. séria (2015-2016)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
283
1
Stop the Bleeding
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
22. september 2015
284
2
Personal Day
Terrence O'Hara
Gina Lucita Monreal
29. september 2015
285
3
Incognito
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
6. október 2015
286
4
Double Trouble
Dennis Smith
Christopher J. Waild
13. október 2015
287
5
Lockdown
Bethany Rooney
Steven D. Binder
20. október 2015
288
6
Viral
Rocky Carroll
Jennifer Corbett
27. október 2015
289
7
16 Years
Mark Horowitz
Brendan Fehily
3. november 2015
290
8
Saviors
Tony Wharmby
Scott Williams
10. november 2015
291
9
Day In Court
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
17. november 2015
292
10
Blood Brothers
Arvin Brown
Jennifer Corbett
24. november 2015
293
11
Spinning Wheel
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
15. december 2015
294
12
Sister City (Part I)
Leslie Libman
Christopher J. Waild
5. január 2016
295
13
Déjà vu
Rocky Carroll
Matthew R. Jarrett & Scott J. Jarrett
19. január 2016
296
14
Decompressed
Thomas J. Wright
Brendan Fehily
9. február 2016
297
15
React
Bethany Rooney
Jennifer Corbett
16. február 2016
298
16
Loose Cannons
Alrick Riley
Scott Williams
23. február 2016
299
17
After Hours
Terrence O'Hara
Cindi Hemingway
1. marec 2016
300
18
Scope
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
15. marec 2016
301
19
Reasonable Doubts
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
22. marec 2016
302
20
Charade
Edward Ornelas
Brendan Fehily
5. apríl 2016
303
21
Return to Sender
Leslie Libman
Christopher J. Waild
12. apríl 2016
304
22
Homefront
Dennis Smith
Gina Lucita Monreal & Jennifer Corbett
3. máj 2016
305
23
Dead Letter
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
10. máj 2016
306
24
Family First
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
17. máj 2016

14. séria (2016-2017)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
307
1
Rogue
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Jennifer Corbett
20. september 2016
308
2
Being Bad
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
27. september 2016
309
3
Privileged Information
Edward Ornelas
George Schenck & Frank Cardea
4. október 2016
310
4
Love Boat
18. október 2016