Zoznam častí seriálu NCIS: Námorný vyšetrovací úrad

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci článok je zoznam častí seriálu NCIS: Námorný vyšetrovací úrad. K 25. septembru 2019 bolo odvysielaných 379 častí počas sedemnástich sezón.

Série a časti[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 23 23. september 2003 25. máj 2004 2004 2004 CBS Markíza
2 23 28. september 2004 24. máj 2005 2004 2005
3 24 20. september 2005 16. máj 2006 2006 2006
4 24 19. september 2006 22. máj 2007 2007 2007
5 19 25. september 2007 20. máj 2008 2009 2009
6 25 23. september 2008 19. máj 2009 2009 2010
7 24 22. september 2009 25. máj 2010 2010 2011
8 24 21. september 2010 17. máj 2011 2011 2012
9 24 20. september 2011 15. máj 2012 9. august 2012 12. september 2012
10 24 25. september 2012 14. máj 2013 29. november 2013 16. január 2014
11 24 24. september 2013 13. máj 2014 7. september 2015 12. október 2015
12 24 23. september 2014 12. máj 2015 14. október 2015 16. november 2015
13 24 22. september 2015 17. máj 2016 15. november 2016 1. december 2016
14 24 20. september 2016 16. máj 2017 26. február 2019 14. marec 2019
15 24 26. september 2017 22. máj 2018 14. marec 2019 1. apríl 2019
16 24 25. september 2018 21. máj 2019
17 24. september 2019

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť kód]

Postavy:

Hlavné postavy seriálu: Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon); Caitlin Toddová (Sasha Alexander); Anthony DiNozzo (Michael Weatherly); Abby Scuittová (Pauley Perrette);

Dr. Donald "Ducky" Mallard (David McCallum);

Timothy McGee (Sean Murray) prichádza do seriálu ako opakujúca sa postava od siedmej epizódy.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Yankee WhiteAir Force One
Donald P. Bellisario
Storyline: Donald P. Bellisario & Don McGill
Scenár: Donald P. Bellisario
23. september 2003
2
2
Hung Out to DryPriznanie vo vzduchu
Alan J. Levi
Don McGill
30. september 2003
3
3
SeadogMorský vlk
Bradford May
John C. Kelley & Donald P. Bellisario
7. október 2003
4
4
The ImmortalsNesmrteľní
Alan J. Levi
Darcy Meyers
14. október 2003
5
5
The CurseKliatba
Terrence O'Hara
Storyline: Donald P. Bellisario
Scenár: Don McGill, Jeff Vlaming & Donald P. Bellisario
28. október 2003
6
6
High SeasPomoc
Dennis Smith
Storyline: Jeff Vlaming
Scenár: Jeff Vlaming & Larry Moskowitz
4. november 2003
7
7
Sub RosaTajomstvo
Michael Zinberg
George Schenck & Frank Cardea
18. november 2003
8
8
Minimum SecurityS minimálnym dozorom
Ian Toynton
Philip DeGuere, Jr. & Donald P. Bellisario
25. november 2003
9
9
Marine DownZmŕtvychvstanie
Dennis Smith
John C. Kelley
16. december 2003
10
10
Left for DeadNapospas smrti
James Whitmore, Jr.
Storyline: Don McGill
Scenár: Don McGill & Donald P. Bellisario
6. január 2004
11
11
Eye SpyZvedavé oči
Alan J. Levi
George Schenck, Frank Cardea & Dana Coen
13. január 2004
12
12
My Other Left FootStratená noha
Jeff Woolnough
Jack Bernstein
3. február 2004
13
13
One Shot, One KillJedna strela, jedna smrť
Peter Ellis
Gil Grant
10. február 2004
14
14
The Good SamaritanMilosrdný samaritán
Alan J. Levi
Jack Bernstein
17. február 2004
15
15
EnigmaRébus
Thomas J. Wright
John C. Kelley
24. február 2004
16
16
Bête NoireVydina
Peter Ellis
Donald P. Bellisario
2. marec 2004
17
17
The Truth Is Out TherePravda je vo Hviezdach
Dennis Smith
Jack Bernstein
16. marec 2004
18
18
UnSEALedOdhalenie
Peter Ellis
Thomas L. Moran
6. apríl 2004
19
19
Dead Man TalkingKeď mŕtvy prehovorí
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
27. apríl 2004
20
20
MissingNezvestný
Jeff Woolnough
John C. Kelley
4. máj 2004
21
21
Split DecisionRovným dielom
Terrence O'Hara
Bob Gookin
11. máj 2004
22
22
A Weak LinkSlabé ohnivko
Alan J. Levi
Jack Bernstein
18. máj 2004
23
23
ReveillePomsta
Thomas J. Wright
Donald P. Bellisario
25. máj 2004

2. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť kód]

Timothy McGee (Sean Murray) sa stáva hlavnou postavou seriálu od prvej epizódy série.

Caitlin Toddová (Sasha Alexander) zomiera v poslednej epizóde série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
See No EvilNevidím zlo
Thomas J. Wright
Chris Crowe
28. september 2004
25
2
The Good Wives ClubKlub dobrých manželiek
Dennis Smith
Gil Grant
5. október 2004
26
3
VanishedStratený
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
12. október 2004
27
4
Lt. Jane DoeMŕtva neznáma
Dan Lerner
Storyline: Steven Long Mitchell & Craig W. Van Sickle
Scenár: Steven Long Mitchell, Craig W. Van Sickle, Donald P. Bellisario & Gil Grant
19. október 2004
28
5
The Bone YardPohrebisko
Terrence O'Hara
John C. Kelley
26. október 2004
29
6
Terminal LeaveKonečná dovolenka
Jeff Woolnough
Roger Director
16. november 2004
30
7
Call of SilenceVolanie ticha
Thomas J. Wright
Roger Director
23. november 2004
31
8
Heart BreakSrdcová záležitosť
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
30. november 2004
32
9
Forced EntryNásilné vniknutie
Dennis Smith
Jesse Stern & John C. Kelley
7. december 2004
33
10
ChainedV putách
Thomas J. Wright
Frank Military
14. december 2004
34
11
Black WaterTajomné jazero
Terrence O'Hara
Storyline: Juan Carlos Coto
Scenár: John C. Kelly & Juan Carlos Coto
11. január 2005
35
12
DoppelgängerDvojník
Terrence O'Hara
Jack Bernstein
18. január 2005
36
13
The Meat PuzzleĽudská skladačka
Thomas J. Wright
Frank Military
8. február 2005
37
14
WitnessSvedkyňa
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
5. február 2005
38
15
Caught on TapePáska pravdy
Jeff Woolnough
Chris Crowe, Gil Grant & John C. Kelley
22. február 2005
39
16
Pop LifeNočný život
Thomas J. Wright
Frank Military
1. marec 2005
40
17
An Eye for an EyeOko za oko
Dennis Smith
Steven Kane
22. marec 2005
41
18
Bikini WaxVosková stopa
Stephen Cragg
David J. North
29. marec 2005
42
19
Conspiracy TheoryTeória sprisahania
Jeff Woolnough
Frank Military
12. apríl 2005
43
20
Red CellČervená bunka
Dennis Smith
Christopher Silber
26. apríl 2005
44
21
Hometown HeroHrdina z malého mesta
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
3. máj 2005
45
22
SWAKSmrtiaci bozk
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
10. máj 2005
46
23
TwilightSúmrak
Thomas J. Wright
John C. Kelley
24. máj 2005

3. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť kód]

Caitlin Toddová (Sasha Alexander) odchádza zo seriálu po druhej epizóde série.

Ziva Davidová (Cote de Pablo) prichádza do seriálu na začiatku série a stáva sa hlavnou postavou od štvrtej epizódy série.

Jenny Shepardová (Lauren Holly) prichádza do seriálu na začiatku série a stáva sa hlavnou postavou od deviatej epizódy série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
48
1
Kill Ari (Part 1)Zabiť Ariho (časť 1)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
20. september 2005
48
2
Kill Ari (Part 2)Zabiť Ariho (časť 2)
James Whitmore, Jr.
Donald P. Bellisario
27. september 2005
49
3
Mind GamesVražedné hry
William Webb
Storyline: Jeffrey A. Kirkpatrick
Scenár: Jeffrey A. Kirkpatrick & John C. Kelley
4. október 2005
50
4
Silver WarStrieborná vojna
Terrence O'Hara
Storyline: Joshua Lurie
Scenár: John C. Kelley
11. október 2005
51
5
SwitchZámena
Thomas J. Wright
Gil Grant
18. október 2005
52
6
The Voyeur's WebVoyeurova pasca
Dennis Smith
David J. North
25. október 2005
53
7
Honor CodeKód cti
Colin Bucksey
Christopher Silber
1. november 2005
54
8
Under CoversV utajení
Aaron Lipstadt
L.D. Zlotoff
8. november 2005
55
9
Frame-UpPasca
Thomas J. Wright
Laurence Walsh
22. november 2005
56
10
ProbieNováčik
Terrence O'Hara
George Schenck & Frank Cardea
29. november 2005
57
11
Model BehaviorModelové správanie
Stephen Cragg
David J. North
13. december 2005
58
12
Boxed InUveznení
Dennis Smith
Dana Coen
10. január 2006
59
13
DeceptionKlam
Leslie Libman
Jack Bernstein
17. január 2006
60
14
Light SleeperSpáč
Colin Bucksey
Christopher Silber
24. január 2006
61
15
Head CasePrípad stratenej hlavy
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
7. február 2006
62
16
Family SecretRodinné tajomstvo
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
28. február 2006
63
17
RavenousVyhladovaní
Thomas J. Wright
Richard C. Arthur
7. marec 2006
64
18
BaitNávnada
Terrence O'Hara
Laurence Walsh
14. marec 2006
65
19
IcedV ľade
Dennis Smith
Dana Coen
4. apríl 2006
66
20
UntouchableNedotknuteľný
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
18. apríl 2006
67
21
BloodbathKrvavý kúpeľ
Dennis Smith
Steven D. Binder
25. apríl 2006
68
22
JeopardyOhrozenie
James Whitmore, Jr.
David J. North
2. máj 2006
69
23
Hiatus (Part 1)Amnézia (časť 1)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
9. máj 2006
70
24
Hiatus (Part 2)Amnézia (časť 2)
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
16. máj 2006

4. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
71
1
ShalomShalom
William Webb
Storyline: Donald P. Bellisario & John C. Kelley
Scenár: John C. Kelley
19. september 2006
72
2
EscapedNa úteku
Dennis Smith
Storyline: Christopher Silber & Steven D. Binder
Scenár: Steven D. Binder
26. september 2006
73
3
Singled OutVyvolená
Terrence O'Hara
David J. North
3. október 2006
74
4
Faking ItDôkaz
Thomas J. Wright
Shane Brennan
10. október 2006
75
5
Dead and UnburiedMŕtvy a nepochovaný
Colin Bucksey
Nell Scovell
17. október 2006
76
6
Witch HuntHonba na čarodejnice
James Whitmore, Jr.
Steven Kriozere
31. október 2006
77
7
SandblastVýbuch piesku
Dennis Smith
Robert Palm
7. november 2006
78
8
Once a HeroRaz hrdinom
Thomas J. Wright
Shane Brennan
14. november 2006
79
9
Twisted SisterZvrátená sestra
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
21. november 2006
89
10
SmokedVyúdený
Dennis Smith
John C. Kelley & Robert Palm
28. november 2006
81
11
DrivenCtižiadosť
Dennis Smith
Storyline: Richard C. Arthur
Scenár: Richard C. Arthur, Nell Scovell & John C. Kelley
2. december 2006
82
12
SuspicionPodozrenie
Colin Bucksey
Shane Brennan
16. január 2007
83
13
Sharif ReturnsSharif sa vracia
Terrence O'Hara
Steven Binder
23. január 2007
84
14
BlowbackOdveta
Thomas J. Wright
Storyline: Christopher Silber
Scenár: Christopher Silber, David J. North & Shane Brennan
6. február 2007
85
15
Friends and LoversPriatelia a milenci
Dennis Smith
John C. Kelley
13. február 2007
86
16
Dead Man WalkingChodiaca mŕtvola
Colin Bucksey
Nell Scovell
20. február 2007
87
17
SkeletonsKostry
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
27. február 2007
88
18
IcemanĽadový muž
Thomas J. Wright
Shane Brennan
20. marec 2007
89
19
Grace PeriodDoba tolerancie
James Whitmore, Jr.
John C. Kelley
3. apríl 2007
90
20
Cover StoryMcGeeho príbeh
Dennis Smith
David J. North
10. apríl 2007
91
21
Brothers In ArmsBratia v zbrani
Martha Mitchell
Steven D. Binder
24. apríl 2007
92
22
In The DarkV temnote
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
1. máj 2007
93
23
Trojan HorseTrójsky kôň
Terrence O'Hara
Donald P. Bellisario & Shane Brennan
8. máj 2007
94
24
Angel of Death (1)Anjel smrti
Dennis Smith
Donald P. Bellisario
22. máj 2007

5. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť kód]

Leon Vance (Rocky Carroll) prichádza do seriálu v štrnástej epizóde série.

Jenny Shepardová (Lauren Holly) zomiera v poslednej epizóde série a odchádza zo seriálu na konci série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
95
1
Bury Your Dead (2)Pochovajte svojich mŕtvych
Thomas J. Wright
Shane Brennan
25. september 2007
96
2
FamilyRodina
Martha Mitchell
Steven D. Binder
2. október 2007
97
3
Ex-FileSúbor Ex
Dennis Smith
Alfonso H. Moreno
9. október 2007
98
4
Identity CrisisKríza identity
Thomas J. Wright
Jesse Stern
16. október 2007
99
5
Leap of FaithSkok z viery
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
23. október 2007
100
6
ChimeraChiméra
Terrence O'Hara
Dan E. Fesman
30. október 2007
101
7
RequiemRequiem
Tony Wharmby
Shane Brennan
6. november 2007
102
8
Designated TargetCieľ určený
Colin Bucksey
Reed Steiner
13. november 2007
103
9
Lost and FoundStraty a nálezy
Martha Mitchell
David J. North
20. november 2007
104
10
Corporal PunishmentTelesný trest
Arvin Brown
Jesse Stern
27. november 2007
105
11
TribesKmeň
Colin Bucksey
Reed Steiner
15. január 2008
106
12
StakeoutSledovačka
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
8. apríl 2008
107
13
Dog TagsPsie známky
Oz Scott
Dan E. Fesman & Alfonso H. Moreno
15. apríl 2008
108
14
Internal AffairsVnútorné záležitosti
Tony Wharmby
Jesse Stern & Reed Steiner
22. apríl 2008
109
15
In the ZoneV zóne
Terrence O'Hara
Linda Burstyn
29. apríl 2008
110
16
RecoilSpätný ráz
James Whitmore, Jr.
Storyline: Dan E. Fesman
Scenár: George Schenck & Frank Cardea
6. máj 2008
111
17
About FacePodľa tváre
Dennis Smith
Storyline: Jesse Stern
Scenár: Alfonso H. Moreno & Reed Steiner
13. máj 2008
112
18
Judgment Day (Part 1)Deň zúčtovania (časť 1)
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & David J. North
20. máj 2008
113
19
Judgment Day (Part 2)Deň zúčtovania (časť 2)
Thomas J. Wright
Storyline: Steven D. Binder
Scenár: David J. North & Christopher J. Waild
20. máj 2008

6. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť kód]

Leon Vance (Rocky Carroll) sa stáva hlavnou postavou seriálu od prvej epizódy série.

Epizódy 06x22-06x23 (Legenda 1&2) sú pilotnými epizódami nového seriálu NCIS: Los Angeles.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
114
1
Last Man StandingPosledný zostáva
Tony Wharmby
Shane Brennan
23. september 2008
115
2
Agent AfloatAgent na vode
Thomas J. Wright
Dan E. Fesman & David J. North
30. september 2008
116
3
Capitol OffensePrevinenie kapitolu
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
7. október 2008
117
4
HeartlandZem našich sŕdc
Tony Wharmby
Jesse Stern
14. október 2008
118
5
Nine LivesDeväť životov
Dennis Smith
Linda Burstyn, Dan E. Fesman & David J. North
21. október 2008
119
6
Murder 2.0Vražda 2.0
Arvin Brown
Steven D. Binder
28. október 2008
120
7
Collateral DamageVedľajšie škody
Terrence O'Hara
Alfonso H. Moreno
11. november 2008
121
8
Cloak (1)Plášť
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
18. november 2008
122
9
Dagger (2)Dýka
Dennis Smith
Reed Steiner & Christopher J. Waild
25. november 2008
123
10
Road KillObeť nehody
Thomas J. Wright
Steven Kriozere
2. december 2008
124
11
Silent NightTichá noc
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
16. december 2008
125
12
CagedZa mrežami
Leslie Libman
Alfonso H. Moreno
6. január 2009
126
13
Broken BirdZranený vták
James Whitmore, Jr.
Jesse Stern
13. január 2009
127
14
Love & WarLáska a vojna
Terrence O'Hara
Steven D. Binder & David J. North
27. január 2009
128
15
DeliveranceOslobodenie
Dennis Smith
Dan E. Fesman & Reed Steiner
10. február 2009
129
16
BounceOdraz
Arvin Brown
David J. North & Steven D. Binder
17. február 2009
130
17
South by SouthwestNa juh juhozápadnou dráhou
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
24. február 2009
131
18
KnockoutKnockout
Tony Wharmby
Jesse Stern
17. marec 2009
132
19
Hide and SeekHra na schovávačku
Dennis Smith
Dan E. Fesman
24. marec 2009
133
20
Dead ReckoningPribližný odhad
Terrence O'Hara
Storyline: David J. North
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
31. marec 2009
134
21
ToxicJed
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
7. apríl 2009
135
22
Legend (Part I)Legenda (časť 1)
Tony Wharmby
Shane Brennan
28. apríl 2009
136
23
Legend (Part II)Legenda (časť 2)
James Whitmore, Jr.
Shane Brennan
5. máj 2009
137
24
Semper Fidelis (1)Vždy verní
Tony Wharmby
Jesse Stern
12. máj 2009
138
25
Aliyah (2)Aliyah
Dennis Smith
David J. North
18. máj 2009

7. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
139
1
Truth or Consequences (3)Pravda alebo výmysel
Dennis Smith
Jesse Stern
22. september 2009
140
2
ReunionNávrat
Tony Wharmby
Steven D. Binder
29. september 2009
141
3
The Inside ManInformátor
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
6. október 2009
142
4
Good Cop, Bad CopDobrý poliš, zlý poliš
Leslie Libman
Storyline: David J. North
Scenár: Jesse Stern
13. október 2009
143
5
Code of ConductPravidlá správania
Terrence O'Hara
Storyline: Christopher J. Waild
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
20. október 2009
144
6
Outlaws and In-LawsŠtvanci a chránenci
Tony Wharmby
Jesse Stern
3. november 2009
145
7
EndgameKoniec hry
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
10. november 2009
146
8
Power DownVýpadok
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & David J. North
17. november 2009
147
9
Child's PlayDetská hra
William Webb
Reed Steiner
24. november 2009
148
10
FaithDôvera
Arvin Brown
Gary Glasberg
15. december 2009
149
11
IgnitionVznietenie
Dennis Smith
Jesse Stern
5. január 2010
150
12
Flesh and BloodMäso a krv
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
12. január 2010
151
13
Jet LagDlhý let
Tony Wharmby
Christopher J. Waild
26. január 2010
152
14
MasqueradeMaškaráda
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
2. február 2010
153
15
Jack-KnifeJack-Knife
Dennis Smith
Jesse Stern
9. február 2010
154
16
Mother's DayDeň matiek
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Reed Steiner
2. marec 2010
155
17
Double IdentityDvojitá identita
Mark Horowitz
George Schenck & Frank Cardea
9. marec 2010
156
18
JurisdictionPrávomoc
Terrence O'Hara
Lee David Zlotoff
16. marec 2010
157
19
Guilty PleasurePotešenie z viny
James Whitmore, Jr.
Reed Steiner & Christopher J. Waild
6. apríl 2010
158
20
MoonlightingMesačný svit
Thomas J. Wright
Steven D. Binder & Jesse Stern
27. apríl 2010
159
21
ObsessionPosadnutosť
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
4. máj 2010
160
22
Borderland (1)Hranica
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
11. máj 2010
161
23
Patriot Down (2)Zrada patriota
Dennis Smith
Gary Glasberg
18. máj 2010
162
24
Rule Fifty-One (3)Pravidlo 51
Dennis Smith
Jesse Stern
25. máj 2010

8. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
163
1
Spider and the Fly (4)Pavúk a mucha
Dennis Smith
Gary Glasberg
21. september 2010
164
2
Worst NightmareNajhoršia nočná mora
Tony Wharmby
Steven D. Binder
28. september 2010
165
3
Short FuseSkrat
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
5. október 2010
166
4
Royals and LoyalsReč peňazí
Arvin Brown
Reed Steiner
12. október 2010
167
5
Dead AirHluchý éter
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
19. október 2010
168
6
CrackedMimo
Tony Wharmby
Nicole Mirante-Matthews
26. október 2010
169
7
Broken ArrowZlomený šíp
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
9. november 2010
170
8
Enemies Foreign (1)Zahraniční nepriatelia
Dennis Smith
Jesse Stern
16. november 2010
171
9
Enemies Domestic (2)Domáci nepriatelia
Mark Horowitz
Jesse Stern
23. november 2010
172
10
False WitnessFalošný svedok
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
14. december 2010
173
11
Ships in the NightNočné lode
Thomas J. Wright
Reed Steiner & Christopher J. Waild
11. január 2011
174
12
RecruitedZverbovaný
Arvin Brown
Gary Glasberg
18. január 2011
175
13
FreedomSloboda
Craig Ross, Jr.
Nicole Mirante-Matthews
1. február 2011
176
14
A Man Walks Into a Bar...Chlapík vojde do baru...
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
8. február 2011
177
15
DefianceVzdor
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
15. február 2011
178
16
Kill ScreenObrazovka smrti
Tony Wharmby
Storyline: Steven Kriozere
Scenár: Steven D. Binder
22. február 2011
179
17
One Last ScorePosledná akcia
Michael Weatherly
Jesse Stern
1. marec 2011
180
18
Out of the Frying PanAko na tanieri
Terrence O'Hara
Storyline: Leon Carroll, Jr.
Scenár: Reed Steiner & Christopher J. Waild
22. marec 2011
181
19
Tell-AllNech vedia všetci
Kevin Rodney Sullivan
Andrew Bartels
29. marec 2011
182
20
Two-Faced (1)Dve tváre
Thomas J. Wright
Nicole Mirante-Matthews & Reed Steiner
5. apríl 2011
183
21
Dead Reflection (2)Mŕtvy odraz
William Webb
George Schenck & Frank Cardea
12. apríl 2011
184
22
Baltimore (3)Baltimore
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
3. máj 2011
185
23
Swan Song (4)Labutia pieseň
Tony Wharmby
Jesse Stern
10. máj 2011
186
24
Pyramid (5)Pyramída
Dennis Smith
Gary Glasberg
17. máj 2011

9. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
187
1
Nature of the Beast (6)Prirodzenosť dravca
Tony Wharmby
Gary Glasberg
20. september 2011
9. august 2012
188
2
RestlessNepriznaná minulosť
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
27. september 2011
10. august 2012
189
3
Penelope PapersProjekt Anax Principle
Arvin Brown
Nicole Mirante-Matthews
4. október 2011
13. august 2012
190
4
Enemy on the HillNepriateľ v kongrese
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
11. október 2011
14. august 2012
191
5
Safe HarborBezpečný prístav
Terrence O'Hara
Reed Steiner & Christopher J. Waild
18. október 2011
15. august 2012
192
6
ThirstSmäd
Tom Wright
Scott Williams
25. október 2011
16. august 2012
193
7
Devil's TriangleDiabolský trojuholník
Leslie Libman
Steven D. Binder & Reed Steiner
1. november 2011
17. august 2012
194
8
Engaged (Part I)V zajatí (časť 1)
James Whitmore, Jr.
Gina Lucita Monreal
8. november 2011
20. august 2012
195
9
Engaged (Part II)V zajatí (časť 2)
Tony Wharmby
Gary Glasberg
15. november 2011
21. august 2012
196
10
Sins of the FatherOtcové hriechy
Leslie Libman
George Schenck & Frank Cardea
22. november 2011
22. august 2012
197
11
Newborn KingZrodenie kráľa
Dennis Smith
Christopher J. Waild
13. december 2011
23. august 2012
198
12
HousekeepingČistka
Terrence O'Hara
Scott Williams
3. január 2012
24. august 2012
199
13
A Desperate ManZúfalstvo
Leslie Libman
Nicole Mirante-Matthews
10. január 2012
27. august 2012
200
14
Life Before His EyesCelý život pred očami
Tony Wharmby
Gary Glasberg
7. február 2012
28. august 2012
201
15
SecretsTajomstvá
Leslie Libman
Steven D. Binder
14. február 2012
30. august 2012
202
16
Psych OutPsycho - operácie
Dennis Smith
Gary Glasberg & Reed Steiner
21. február 2012
31. august 2012
203
17
Need to KnowByť oprávnený vedieť
Michelle MacLaren
George Schenck & Frank Cardea
28. február 2012
3. september 2012
204
18
The TellZnamenia
Tom Wright
Gina Lucita Monreal
20. marec 2012
4. september 2012
205
19
The Good SonDobrý syn
Terrance O'Hara
Nicole Mirante-Matthews & Scott Williams
27. marec 2012
5. september 2012
206
20
The Missionary PositionMisionárska poloha
Arvin Brown
Allison Abner
10. apríl 2012
6. september 2012
207
21
Rekindled (1)Vzplanutie
Mark Horowitz
Christopher J. Waild & Reed Steiner
17. apríl 2012
7. september 2012
208
22
Playing with Fire (2)Hra s ohňom
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
1. máj 2012
10. september 2012
209
23
Up In Smoke (3)V dyme
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
8. máj 2012
11. september 2012
210
24
Till Death Do Us Part (4)Kým nás smrť nerozdelí
Tony Wharmby
Gary Glasberg
15. máj 2012
12. september 2012

10. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť kód]

Jimmy Palmer (Brian Dietzen) sa stáva hlavnou postavou od prvej epizódy série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
211
1
Extreme Prejudice (5)Krajné riešenie
Tony Wharmby
Gary Glasberg
25. september 2012
29. november 2013
212
2
RecoveryZotavenie
Dennis Smith
Scott Williams
2. október 2012
2. december 2013
213
3
PhoenixFénix
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
9. október 2012
3. december 2013
214
4
Lost at SeaStratení na mori
Tony Wharmby
Christopher J. Waild
23. október 2012
4. december 2013
215
5
NamesakeMenovec
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
30. október 2012
5. december 2013
216
6
Shell Shock (Part I)Posttraumatikcý šok (časť 1)
Leslie Libman
Nichole Mirante-Matthews
13. november 2012
6. december 2013
217
7
Shell Shock (Part II)Posttraumatický šok (časť 2)
Tom Wright
Gina Monreal
20. november 2012
9. december 2013
218
8
GonePreč
James Whitmore, Jr.
Scott Williams & Reed Steiner
27. november 2012
10. december 2013
219
9
Devil's TrifectaDiabolská trojka
Arvin Brown
Steven D. Binder
11. december 2012
11. december 2013
220
10
You Better Watch OutRadšej si dávaj pozor
Tony Wharmby
George Schenck & Frank Cardea
18. december 2012
12. december 2013
221
11
Shabbat Shalom (1)Shabbat Shalom
Dennis Smith
Christopher J. Waild
8. január 2013
13. december 2013
222
12
Shiva (2)Shiva
Arvin Brown
Storyline: Scott Williams
Scenár: Christopher J. Waild & Gary Glasberg
15. január 2013
16. december 2013
223
13
Hit and RunNabúrať a újsť
Dennis Smith
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
29. január 2013
17. december 2013
224
14
CanaryKanárik
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
5. február 2013
18. december 2013
225
15
HereafterPotom
Tony Wharmby
Nichole Mirante-Matthews
19. február 2013
19. december 2013
226
16
DetourObchádzka
Mario Van Peebles
Steven D. Binder
26. február 2013
20. december 2013
227
17
Prime SuspectHlavný podozrivý
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
5. marec 2013
7. január 2014
228
18
SeekHľadaj
Michael Weatherly
Scott Williams
19. marec 2013
8. január 2014
229
19
SquallBúrka
Tom Wright
Bill Nuss
26. marec 2013
9. január 2014
230
20
Chasing Ghosts (3)Prenasledovanie duchov
Arvin Brown
Nicole Mirante-Matthews
9. apríl 2013
10. január 2014
231
21
Berlin (4)Berlín
Terrence O’Hara
Scott Williams & Gina Lucita Monreal
23. apríl 2013
13. január 2014
232
22
Revenge (5)Odplata
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
30. apríl 2013
14. január 2014
233
23
Double Blind (6)Štúdia naslepo
Dennis Smith
Christopher J. Walid & Steven D. Binder
7. máj 2013
15. január 2014
234
24
Damned If You Do (7)Najhoršia možnosť
Tony Wharmby
Gary Glasberg
14. máj 2013
16. január 2014

11. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť kód]

Ziva Davidová (Cote de Pablo) odchádza v druhej epizóde série.

Eleanor Bishopová (Emily Wickersham) prichádza do seriálu v deviatej epizóde série a stáva sa hlavnou postavou od dvanástej epizódy série.

Epizódy 11x18-11x19 (New Orleans 1&2) sú pilotnými epizódami nového seriálu NCIS: New Orleans.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
235
1
Whiskey Tango Foxtrot (8)Atentát
Tony Wharmby
Gary Glasberg
24. september 2013
7. september 2015
236
2
Past, Present, Future (9)Minulosť, prítomnosť, budúcnosť
James Whitmore, Jr.
Storyline: Gary Glasberg
Scenár: Scott Williams & Gina Lucita Monreal
1. október 2013
8. september 2015
237
3
Under the RadarNájdi lietadlo
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
8. október 2013
9. september 2015
238
4
Anonymous Was a WomanNeznáma bola žena
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
15. október 2013
10. september 2015
239
5
Once a CrookRaz ničomník
Arvin Brown
Christopher Silber
22. október 2013
12. september 2015
240
6
Oil and WaterVždy pripravený
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
29. október 2013
15. september 2015
241
7
Better AngelsLepší anjeli
Tony Wharmby
Gina Monreal
5. november 2013
16. september 2015
242
8
AlibiAlibi
Holly Dale
George Schenck & Frank Cardea
12. november 2013
17. september 2015
243
9
Gut CheckInštinkt
Deannis Smith
Christopher J. Walid
19. november 2013
september 2015
244
10
Devil's TriadDiabolská trojica
Arvin Brown
Steven D. Binder
10. december 2013
21. september 2015
245
11
HomesickEpidémia
Terrence O'Hara
Scott Williams
17. december 2013
22. september 2015
246
12
Kill Chain (1)Smrtiaci reťazec
James Whitmore, Jr.
Christopher Silber
7. január 2014
24. september 2015
247
13
Double Back (2)Smrtiaci reťazec
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
14. január 2014
25. september 2015
248
14
Monsters and Men (3)Ľudia a strašidlá
Dennis Smith
Jennifer Corbett
4. február 2014
28. september 2015
249
15
BulletproofNepriestrelný
Leslie Libman
Christopher J. Waild
25. február 2014
29. september 2015
250
16
Dressed to KillFalošný námorník
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
4. marec 2014
30. september 2015
251
17
Rock and a Hard PlaceSmrť a rockenroll
Arvin Brown
Steven D. Binder
18. marec 2014
1. október 2015
252
18
Crescent City (Part I)New Orleans (časť 1)
James Whitmore, Jr.
Gary Glasberg
25. marec 2014
2. október 2015
253
19
Crescent City (Part II)New Orleans (časť 2)
Tony Wharmby
Gary Glasberg
1. apríl 2014
5. október 2015
254
20
Page Not FoundStránka nenájdená
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
8. apríl 2014
6. október 2015
255
21
AllegedObvinenie
Arvin Brown
Scott Williams
15. apríl 2014
7. október 2015
256
22
ShooterStrelec
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
29. apríl 2014
8. október 2015
257
23
The Admiral's DaughterAdmirálova dcéra
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder & Christopher Silber
6. máj 2014
9. október 2015
258
24
Honor Thy FatherCti otca svojho
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
13. máj 2014
12. október 2015

12. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
259
1
Twenty KlicksDvadsať kilometrov
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
23. september 2014
14. október 2015
260
2
Kill the MessengerZabite posla
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
30. september 2014
15. október 2015
261
3
So It GoesTak to chodí
Leslie Libman
Steven D. Binder
7. október 2014
16. október 2015
262
4
Choke HoldZovretie
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
14. október 2014
19. október 2015
263
5
The San DominickSan Dominick
Arvin Brown
Christopher Silber
21. október 2014
20. október 2015
264
6
Parental Guidance SuggestedMládeži neprístupné
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
28. október 2014
21. október 2015
265
7
The SearchersHľadači
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
11. november 2014
22. október 2015
266
8
Semper FortisNavždy silný
Dennis Smith
Matthew R. Jarrett & Scott J. Jarrett
18. november 2014
23. október 2015
267
9
GroundedUzemnený
Bethany Rooney
Scott Williams
25. november 2014
26. október 2015
268
10
House RulesDomáce pravidlá
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
16. december 2014
27. október 2015
269
11
CheckKontrola
Alrick Riley
Steven D. Binder
6. január 2015
28. október 2015
270
12
The Enemy WithinNepriateľ medzi nami
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
13. január 2015
29. október 2015
271
13
We Build, We FightStaviame, bojujeme
Rocky Carroll
Jennifer Corbett
3. február 2015
30. október 2015
272
14
CadenceKadencia
Tony Wharmby
Christopher Silber
10. február 2015
2. november 2015
273
15
Cabin FeverKlaustrofóbia
Bethany Rooney
Scott Williams
17. február 2015
3. november 2015
274
16
Blast from the PastRana z minulosti
Dennis Smith
David J. North
24. február 2015
4. november 2015
275
17
The Artful DodgerRafinovanosť
Terrence O'Hara
Gina Lucita Monreal
10. marec 2015
5. november 2015
276
18
Status UpdateObnova stavu
Holly Dale
Christopher J. Waild
24. marec 2015
6. november 2015
277
19
PatienceTrpezlivosť
Thomas J. Wright
Steven D. Binder
31. marec 2015
9. november 2015
278
20
No Good DeedŽiaden dobrý skutok
Arvin Brown
George Schenck & Frank Cardea
7. apríl 2015
10. november 2015
279
21
Lost in TranslationStratený v preklade
Tony Wharmby
Jennifer Corbett
14. apríl 2015
11. november 2015
280
22
Troll (1)Trol
Dennis Smith
Scott Williams
28. apríl 2015
12. november 2015
281
23
The Lost Boys (2)Stratení chlapci
James Whitmore, Jr.
Gina Lucita Monreal
5. máj 2015
13. november 2015
282
24
Neverland (3)Neverland
Tony Wharmby
Gary Glasberg
12. máj 2015
16. november 2015

13. séria (2015-2016)[upraviť | upraviť kód]

Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) odchádza zo seriálu v poslednej epizóde série.

Clayton Reeves (Duane Henry) prichádza do seriálu na posledné dve epizódy série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
283
1
Stop the Bleeding (4)Zastavte krvácanie
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
22. september 2015
15. november 2016
284
2
Personal DayOsobné voľno
Terrence O'Hara
Gina Lucita Monreal
29. september 2015
15. november 2016
285
3
IncognitoInkognito
James Whitmore, Jr.
George Schenck & Frank Cardea
6. október 2015
16. november 2016
286
4
Double TroubleDvojnásobný problém
Dennis Smith
Christopher J. Waild
13. október 2015
16. november 2016
287
5
LockdownPod zámkom
Bethany Rooney
Steven D. Binder
20. október 2015
18. november 2016
288
6
ViralNa internete
Rocky Carroll
Jennifer Corbett
27. október 2015
18. november 2016
289
7
16 Years16 rokov
Mark Horowitz
Brendan Fehily
3. november 2015
21. november 2016
290
8
SaviorsSpasitelia
Tony Wharmby
Scott Williams
10. november 2015
21. november 2016
291
9
Day In CourtSúdny deň
Dennis Smith
George Schenck & Frank Cardea
17. november 2015
22. november 2016
292
10
Blood BrothersPokrvní bratia
Arvin Brown
Jennifer Corbett
24. november 2015
22. november 2016
293
11
Spinning WheelKolovrátok
Terrence O'Hara
Steven D. Binder
15. december 2015
23. november 2016
294
12
Sister City (Part I)Sesterské mesto
Leslie Libman
Christopher J. Waild
5. január 2016
23. november 2016
295
13
Déjà vuDéja vu
Rocky Carroll
Matthew R. Jarrett & Scott J. Jarrett
19. január 2016
24. november 2016
296
14
DecompressedDekompresia
Thomas J. Wright
Brendan Fehily
9. február 2016
24. november 2016
297
15
ReactTakticky
Bethany Rooney
Jennifer Corbett
16. február 2016
25. november 2016
298
16
Loose CannonsOdtrhnuté vagóny
Alrick Riley
Scott Williams
23. február 2016
25. november 2016
299
17
After HoursNadčas
Terrence O'Hara
Cindi Hemingway
1. marec 2016
28. november 2016
300
18
ScopeDostrel
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Gina Lucita Monreal
15. marec 2016
28. november 2016
301
19
Reasonable DoubtsDôvodné pochybnosti
Thomas J. Wright
George Schenck & Frank Cardea
22. marec 2016
29. november 2016
302
20
CharadeŠarády
Edward Ornelas
Brendan Fehily
5. apríl 2016
29. november 2016
303
21
Return to Sender (1)Vrátiť odosielateľovi
Leslie Libman
Christopher J. Waild
12. apríl 2016
30. november 2016
304
22
Homefront (2)Domáci front
Dennis Smith
Gina Lucita Monreal & Jennifer Corbett
3. máj 2016
30. november 2016
305
23
Dead Letter (3)Nesplnené želanie
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
10. máj 2016
1. december 2016
306
24
Family First (4)Rodina je prvoradá
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Scott Williams
17. máj 2016
1. december 2016

14. séria (2016-2017)[upraviť | upraviť kód]

Alexandra "Alex" Quinnová (Jennifer Esposito) prichádza do seriálu v prvej epizóde série ako hlavná postava a v poslednej epizóde série seriál opúšťa.

Nicholas "Nick" Torres (Wilmer Valderrama) prichádza do seriálu v prvej epizóde série ako hlavná postava.

Clayton Reeves (Duane Henry) sa stáva hlavnou postavou seriálu od piatej epizódy série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
307
1
RogueOdtrhnutý z reťaze
Tony Wharmby
Gary Glasberg & Jennifer Corbett
20. september 2016
26. február 2019
308
2
Being BadZlá stránka
James Whitmore, Jr.
Steven D. Binder
27. september 2016
26. február 2019
309
3
Privileged InformationLekárske tajomstvo
Edward Ornelas
George Schenck & Frank Cardea
4. október 2016
27. február 2019
310
4
Love BoatLoď lásky
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
11. október 2016
27. február 2019
311
5
PhillyPhilly
Allan Arkush
Scott Williams
18. október 2016
28. február 2019
312
6
Shell GameHra so schránkami
Thomas J. Wright
Brendan Fehily
25. október 2016
28. február 2019
313
7
Home of the BraveDomov udatných
Alrick Riley
Gina Lucita Monreal
15. november 2016
1. marec 2019
314
8
Enemy CombatantNepriateľský bojovník
Tony Wharmby
Jennifer Corbett
22. november 2016
1. marec 2019
315
9
Pay to PlayZaplatená hra
Arvin Brown
Cindi Hemingway
6. december 2016
4. marec 2019
316
10
The Tie That BindsPuto, ktoré spája
Arvin Brown
Steven D. Binder
13. december 2016
4. marec 2019
317
11
Willoughby (1)Willoughby
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
3. január 2017
5. marec 2019
318
12
Off the Grid (2)V utajení
Rocky Carroll
George Schenck & Frank Cardea
17. január 2017
5. marec 2019
319
13
Keep GoingNezastavuj
Terrence O'Hara
Scott Williams
24. január 2017
6. marec 2019
320
14
NonstopNonstop
Mark Horowitz
Brendan Fehily
7. február 2017
6. marec 2019
321
15
Pandora's Box (Part I)Pandorina skrinka
Arvin Brown
Cindi Hemingway
14. február 2017
7. marec 2019
322
16
A Many Splendored ThingTá najkrajšia vec
Michael Zinberg
Steven D. Binder & David J. North
21. február 2017
7. marec 2019
323
17
What Lies AboveTo, čo je nad nami
Leslie Libman
Scott Williams
7. marec 2017
8. marec 2019
324
18
M.I.A.Nezvestní v akcií
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
14. marec 2017
11. marec 2019
325
19
The WallStena
Bethany Rooney
Gina Lucita Monreal
28. marec 2017
11. marec 2019
326
20
A Bowl of CherriesMiska čerešní
Edward Ornelas
Brendan Fehily
4. apríl 2017
12. marec 2019
327
21
One Book, Two CoversJedna kniha, dva obaly
Terrence O'Hara
David J. North
18. apríl 2017
12. marec 2019
328
22
BeastmasterPán šeliem
Bethany Rooney
Christopher J. Waild
2. máj 2017
13. marec 2019
329
23
Something BlueNiečo modré
James Whitmore, Jr.
Jennifer Corbett & Scott Williams
9. máj 2017
13. marec 2019
330
24
Rendezvous (1)Stretnutie
Tony Wharmby
George Schenck, Frank Cardea & Steven D. Binder
16. máj 2017
14. marec 2019

15. séria (2017-2018)[upraviť | upraviť kód]

Jacqueline "Jackie" Sloaneová (Maria Bello) prichádza do seriálu v štvrtej epizóde série a od následujúcej epizódy sa stáva hlavnou postavou.

Abby Scuitová (Pauley Perrette) a Clayton Reeves (Duane Henry) odchádzajú zo seriálu v dvadsiatej druhej epizóde série.

Kasie Hines (Diona Reasonover) prichádza do seriálu v sedemnástej epizóde série, neskôr sa stáva náhradou za Abby.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
331
1
House Divided (2)V zajatí
Tony Wharmby
Steven D. Binder
26. september 2017
14. marec 2019
332
2
TwoferDoma
James Whitmore, Jr.
Scott Williams
3. október 2017
15. marec 2019
333
3
Exit StrategyÚniková stratégia
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild
10. október 2017
15. marec 2019
334
4
Skeleton CrewKmeňová posádka
Rocky Carroll
Jennifer Corbett
17. október 2017
18. marec 2019
335
5
Fake It 'Til You Make ItPredstieraj, kým sa dá
Thomas J. Wright
David J. North
24. október 2017
18. marec 2019
336
6
TrappedV pasci
Bethany Rooney
Brendan Fehily
31. október 2017
19. marec 2019
337
7
Burden of ProofDôkazné bremeno
Dennis Smith
Gina Lucita Monreal
7. november 2017
19. marec 2019
338
8
VoicesHlasy
Tony Wharmby
Steven D. Binder
14. november 2017
20. marec 2019
339
9
Ready or NotPripravená, či nie
Terrence O'Hara
Scott Williams
21. november 2017
20. marec 2019
340
10
Double DownDvojitý zásah
Alrick Riley
Christopher J. Waild
12. december 2017
21. marec 2019
341
11
High TideVysoký príliv
Tony Wharmby
David J. North & Steven D. Binder
2. január 2018
21. marec 2019
342
12
Dark SecretsTemné tajomstvá
Bethany Rooney
George Schenck & Frank Cardea
9. január 2018
22. marec 2019
343
13
Family TiesRodinné putá
Rocky Carroll
Brendan Fehily
23. január 2018
22. marec 2019
344
14
Keep Your Friends Close (1)Priatelia
Mark Horowitz
Gina Lucita Monreal
6. február 2018
25. marec 2019
345
15
Keep Your Enemies Closer (2)Nepriatelia
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
27. február 2018
25. marec 2019
346
16
Handle with CarePozor, krehké
Alrick Riley
Scott J. Jarrett & Matthew R. Jarrett
6. marec 2018
26. marec 2019
347
17
One Man's TrashOdpad či poklad
Michael Zinberg
Scott Williams
13. marec 2018
26. marec 2019
348
18
Death From AboveMŕtvola z neba
Rocky Carroll
Christopher J. Waild
27. marec 2018
27. marec 2019
349
19
The Numerical LimitHranica
Leslie Libman
David J. North & Steven D. Binder
3. apríl 2018
27. marec 2019
350
20
Sight UnseenVeci nevídané
Bethany Rooney
Brendan Fehily
17. apríl 2018
28. marec 2019
351
21
One Step Forward (1)Jeden krok vpred
James Whitmore, Jr.
Gina Lucita Monreal
1. máj 2018
28. marec 2019
352
22
Two Steps Back (2)Dva kroky späť
Michael Zinberg
Jennifer Corbett
8. máj 2018
29. marec 2019
353
23
FalloutProtibombový kryt
Michael Zinberg
Storyline: Christopher J. Waild
Scenár: David J. North & Christopher J. Waild
15. máj 2018
29. marec 2019
354
24
Date with Destiny (1)Schôdzka s osudom
Tony Wharmby
Scott Williams, George Schenck & Frank Cardea
22. máj 2018
1. apríl 2019

16. séria (2018-2019)[upraviť | upraviť kód]

Kasie Hines (Diona Reasonover), ktorá nahradila Abby, sa stáva hlavnou postavou seriálu od začiatku série.

Ziva Davidová (Cote de Pablo) sa objavuje v poslednej epizóde série ako hosť.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
355
1
Destiny´s Child (2)
Tony Wharmby
Steven D. Binder
25. september 2018
356
2
Love Thy Neighbor
Terrence O'Hara
Scott Williams
2. október 2018
357
3
Boom
Leslie Libman
Brendan Fehily
9. október 2018
358
4
Third Wheel
James Whitmore, Jr.
Christopher J. Waild
16. október 2018
359
5
Fragments
Michael Zinberg
Gina Lucita Monreal
23. október 2018
360
6
Beneath the Surface
Rocky Carroll
Scott J. Jarrett & Matthew R. Jarrett
30. október 2018
361
7
A Thousand Words
Alrick Riley
David J. North
13. november 2018
362
8
Friendly Fire
Thomas J. Wright
Jennifer Corbett
20. november 2018
363
9
Tailing Angie
Terrence O'Hara
George Schenck
4. december 2018
364
10
What Child Is This?
Michael Zinberg
Scott Williams
11. december 2018
365
11
Toil and Trouble
Leslie Libman
Christopher J. Waild
8. január 2019
366
12
The Last Link
Rocky Carroll
Brendan Fehily
15. január 2019
367
13
She
Mark Horowitz
Gina Lucita Monreal
5. február 2019
368
14
Once Upon a Tim
Tony Wharmby
David J. North & Steven D. Binder
19. február 2019
369
15
Crossing the Line
Michael Zinberg
Jennifer Corbett
26. február 2019
370
16
Bears and Cubs
Diana Valentine
Scott Williams
12. marec 2019
371
17
Silent Service
Rocky Carroll
Scott J. Jarrett & Matthew R. Jarrett
26. marec 2019
372
18
Mona Lisa
Alrick Riley
David J. North & Brendan Fehily
2. apríl 2019
373
19
Perennial
Tony Wharmby
Gina Lucita Monreal
9. apríl 2019
374
20
Hail & Farewell
Michael Zinberg
Jennifer Corbett
16. apríl 2019
375
21
Judge, Jury…
James Whitmore, Jr.
Christopher J. Waild
30. apríl 2019
376
22
...and Executioner
Terrence O'Hara
Christopher J. Waild & David J. North
7. máj 2019
377
23
Lost Time
Diana Valentine
Storyline: Frank Cardea & Scott Williams
Scenár: Scott Williams
14. máj 2019
378
24
Daughters
Tony Wharmby
Steven D. Binder
21. máj 2019

17. séria[upraviť | upraviť kód]

11. apríla 2019 bola potvrdená sedemnásta séria.[1]

Ziva Davidová (Cote de Pablo) sa vracia do seriálu na začiatku série.

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
379
1
Out of the Darkness (1)-
Terrence O'Hara
Gina Lucita Monreal
24. september 2019
380
2
Into the Light (2)
Tony Wharmby
Stewen D. Binder
1. október 2019
381
3
Going Mobile
Thomas J. Wright
Scott Williams
8. október 2019
382
4
Someone Else´s Shoes
Michael Zinberg
Christopher J. Waild
15. október 2019

Referencie[upraviť | upraviť kód]