Zoznam častí seriálu Oteckovia

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Oteckovia je slovenský denný seriál vysielaný na TV Markíza. Ide o adaptáciu argentínskej telenovely Señores Papis z roku 2014 vysielanej v televízii telefe.[1][2][3] Seriál sa vysiela od 1. januára 2018 do 10. júna 2022 v podvečernom slote o cca 17:55 od pondelka do piatka. Seriál sa po druhej sérii dočkal 24. decembra 2019 špeciálu - Vianočný zázrak.[4] V súvislosti s SARS-CoV-2 Markíza dočasne v marci 2020 pozastavila výrobu seriálu Oteckovia až do odvolania. Od 13. marca došlo k zrušeniu piatkových epizód,[5] od 17. marca dokonca televízia obmedzila vysielanie iba na tri dni od pondelka do stredy,[6] dočasne poslednú časť Markíza naplánovala na 1. apríla. Natáčať sa začalo znova 1. júna 2020 a vysielať 31. augusta 2020.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Série sú zoradené podľa oficiálneho zdroja televízie Markíza.[7]

Séria Časti Pôvodne vysielané Slot Stanica
Premiéra série Finále série
1 110 1. január 2018 7. jún 2018 Pondelok 18:10 (pilotná časť)
Pondelok – Piatok 17:55
TV Markíza
69 3. september 2018 7. december 2018 Pondelok – Piatok 17:55
Vianoce s Oteckami 24. december 2018 Pondelok 19:00
2 110 14. január 2019 14. jún 2019 Pondelok – Piatok 17:55
70 2. september 2019 6. december 2019
Vianočný zázrak 24. december 2019 Utorok 18:45
3 53 13. január 2020 1. apríl 2020 Pondelok – Piatok 17:55 (1-40)
Pondelok – Štvrtok 17:55 (41-44)
Pondelok – Streda 17:55 (45-53)
70 31. august 2020 4. december 2020 Pondelok – Piatok 17:55
Vianočný špeciál 18. december 2020 Piatok 20:30
4 110 11. január 2021 11. jún 2021 Pondelok – Piatok 17:55
70 30. august 2021 3. december 2021
Vianočné prekvapenie 24. december 2021 Piatok 19:00
5 110 10. január 2022 10. jún 2022 Pondelok – Piatok 17:55
FINÁLE 31. august 2022 Streda 20:30

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

Série sú zoradené podľa oficiálneho zdroja televízie Markíza.[8]

1. séria (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
1. séria (01.01.2018 – 07.06.2018)
1
1
Epizóda 1
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Naďa Clontz
1. január 2018
12,9 / 30,5[9]
637-tisíc[10]
2
2
Epizóda 2
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Hana Lasicová
2. január 2018
8,5 / 26,0[11]
470-tisíc[12]
3
3
Epizóda 3
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Hana Lasicová
3. január 2018
9,2 / 27,6[13]
470-tisíc[14]
4
4
Epizóda 4
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
4. január 2018
8,9 / 29,9[15]
472-tisíc[14]
5
5
Epizóda 5
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Hana Lasicová
5. január 2018
9,4 / 30,2[14]
480-tisíc[14]
6
6
Epizóda 6
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
8. január 2018
9,2 / 31,3[16]
454-tisíc[16]
7
7
Epizóda 7
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Biba Bohinská
9. január 2018
8,4 / 30,6[14]
425-tisíc[14]
8
8
Epizóda 8
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
10. január 2018
9,0 / 32,5[17]
475-tisíc[17]
9
9
Epizóda 9
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Ivana Mikulášiová
11. január 2018
8,6 / 31,6[14]
458-tisíc[14]
10
10
Epizóda 10
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Anna Fifiková
12. január 2018
8,4 / 29,7[14]
449-tisíc[14]
11
11
Epizóda 11
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
15. január 2018
9,0 / 30,7[18]
479-tisíc[18]
12
12
Epizóda 12
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
16. január 2018
9,7 / 32,4[14]
491-tisíc[14]
13
13
Epizóda 13
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Martin Žofaj
17. január 2018
10,7 / 34,4[19]
525-tisíc[19]
14
14
Epizóda 14
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Biba Bohinská
18. január 2018
8,9 / 32,0[14]
462-tisíc[14]
15
15
Epizóda 15
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
19. január 2018
9,5 / 33,0[14]
502-tisíc[14]
16
16
Epizóda 16
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Michaela Prablesková
22. január 2018
9,4 / 30,3[20]
479-tisíc[20]
17
17
Epizóda 17
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Ivana Mikulášiová
23. január 2018
9,2 / 32,6[14]
494-tisíc[14]
18
18
Epizóda 18
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Biba Bohinská
24. január 2018
10,9 / 36,1[21]
538-tisíc[21]
19
19
Epizóda 19
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz
25. január 2018
20
20
Epizóda 20
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Ivana Mikulášiová
26. január 2018
10,3 / 34,3[22]
21
21
Epizóda 21
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
29. január 2018
10,9 / 35,3[23]
561-tisíc[23]
22
22
Epizóda 22
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Michaela Prablesková
30. január 2018
23
23
Epizóda 23
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Ivana Mikulášiová
31. január 2018
24
24
Epizóda 24
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
1. február 2018
25
25
Epizóda 25
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
2. február 2018
26
26
Epizóda 26
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
5. február 2018
10,2 / 35,6[24]
508-tisíc[24]
27
27
Epizóda 27
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König
6. február 2018
10,9 / 34,0[25]
536-tisíc[25]
28
28
Epizóda 28
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz
7. február 2018
11,1 / 36,9[26]
530-tisíc[26]
29
29
Epizóda 29
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz
8. február 2018
30
30
Epizóda 30
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Biba Bohinská
9. február 2018
31
31
Epizóda 31
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
12. február 2018
10,9 / 35,8[27]
518-tisíc[27]
32
32
Epizóda 32
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
13. február 2018
33
33
Epizóda 33
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Michaela Prablesková
14. február 2018
34
34
Epizóda 34
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
15. február 2018
35
35
Epizóda 35
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz
16. február 2018
36
36
Epizóda 36
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
19. február 2018
11,0 / 35,4[28]
526-tisíc[28]
37
37
Epizóda 37
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König
20. február 2018
11,6 / 38,0[29]
547-tisíc[29]
38
38
Epizóda 38
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Michaela Prablesková
21. február 2018
39
39
Epizóda 39
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Zuzana Cibulová
22. február 2018
40
40
Epizóda 40
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Stano Dančiak
23. február 2018
41
41
Epizóda 41
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
26. február 2018
11,5 / 35,9[30]
564-tisíc[30]
42
42
Epizóda 42
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Anna Fifiková & Naďa Clontz
27. február 2018
11,4 / 35,8[31]
555-tisíc[31]
43
43
Epizóda 43
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König
28. február 2018
44
44
Epizóda 44
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
1. marec 2018
12,4 / 39,1[32]
578-tisíc[32]
45
45
Epizóda 45
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Michaela Prablesková & Hana Lasicová
2. marec 2018
46
46
Epizóda 46
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Naďa Clontz
5. marec 2018
11,7 / 35,3[33]
558-tisíc[33]
47
47
Epizóda 47
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Hana Lasicová
6. marec 2018
48
48
Epizóda 48
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz
7. marec 2018
49
49
Epizóda 49
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Vlasťo König
8. marec 2018
50
50
Epizóda 50
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Stano Dančiak
9. marec 2018
51
51
Epizóda 51
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Biba Bohinská & Naďa Clontz
12. marec 2018
11,0 / 36,5[34]
528-tisíc[34]
52
52
Epizóda 52
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Zuzana Cibulová
13. marec 2018
53
53
Epizóda 53
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Ivana Mikulášiová
14. marec 2018
54
54
Epizóda 54
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
15. marec 2018
55
55
Epizóda 55
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
16. marec 2018
56
56
Epizóda 56
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
19. marec 2018
57
57
Epizóda 57
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Hana Lasicová
20. marec 2018
58
58
Epizóda 58
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Stano Dančiak
21. marec 2018
59
59
Epizóda 59
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Anna Fifiková
22. marec 2018
60
60
Epizóda 60
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová
23. marec 2018
61
61
Epizóda 61
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
26. marec 2018
11,5 / 42,7[35]
571-tisíc[35]
62
62
Epizóda 62
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Ivana Mikulášiová
27. marec 2018
63
63
Epizóda 63
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
28. marec 2018
64
64
Epizóda 64
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Michaela Prablesková
29. marec 2018
65
65
Epizóda 65
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Biba Bohinská
30. marec 2018
66
66
Epizóda 66
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
2. apríl 2018
11,4 / 31,3[36]
596-tisíc[36]
67
67
Epizóda 67
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Zuzana Cibulová
3. apríl 2018
68
68
Epizóda 68
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
4. apríl 2018
10,6 / 40,6[37]
518-tisíc[37]
69
69
Epizóda 69
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
5. apríl 2018
11,0 / 42,3[38]
543-tisíc[38]
70
70
Epizóda 70
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
6. apríl 2018
9,6 / 41,8[39]
482-tisíc[39]
71
71
Epizóda 71
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Katarína Mikulíková & Stano Dančiak
9. apríl 2018
7,8 / 38,2[40]
413-tisíc[40]
72
72
Epizóda 72
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Hana Lasicová
10. apríl 2018
11,2 / 44,2[41]
544-tisíc[41]
73
73
Epizóda 73
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Biba Bohinská
11. apríl 2018
74
74
Epizóda 74
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Anna Fifiková & Ivana Mikulášiová
12. apríl 2018
75
75
Epizóda 75
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
13. apríl 2018
8,1 / 39,9[42]
421-tisíc[42]
76
76
Epizóda 76
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Zuzana Cibulová & Vlasťo König
16. apríl 2018
10,1 / 41,3[43]
496-tisíc[43]
77
77
Epizóda 77
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
17. apríl 2018
10,4 / 44,4[44]
499-tisíc[44]
78
78
Epizóda 78
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
18. apríl 2018
79
79
Epizóda 79
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
19. apríl 2018
80
80
Epizóda 80
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Michaela Prablesková
20. apríl 2018
81
81
Epizóda 81
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Zuzana Cibulová & Hana Lasicová
23. apríl 2018
8,6 / 41,4[45]
449-tisíc[45]
82
82
Epizóda 82
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Biba Bohinská
24. apríl 2018
83
83
Epizóda 83
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
25. apríl 2018
84
84
Epizóda 84
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
26. apríl 2018
9,1 / 34,9[46]
467-tisíc[46]
85
85
Epizóda 85
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Stano Dančiak
27. apríl 2018
86
86
Epizóda 86
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Ivana Mikulášiová
30. apríl 2018
87
87
Epizóda 87
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
1. máj 2018
–– / 33,3[47]
381-tisíc[47]
88
88
Epizóda 88
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
2. máj 2018
89
89
Epizóda 89
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König
3. máj 2018
90
90
Epizóda 90
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Katarína Mikulíková & Biba Bohinská
4. máj 2018
–– / 36,2[48]
371-tisíc[48]
91
91
Epizóda 91
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Katarína Mikulíková & Biba Bohinská
7. máj 2018
92
92
Epizóda 92
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Michaela Prablesková & Naďa Clontz
9. máj 2018
93
93
Epizóda 93
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
11. máj 2018
–– / 35,9[49]
387-tisíc[49]
94
94
Epizóda 94
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Stano Dančiak
16. máj 2018
95
95
Epizóda 95
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Hana Lasicová
17. máj 2018
96
96
Epizóda 96
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Zuzana Cibulová
18. máj 2018
–– / 35,9[50]
376-tisíc[50]
97
97
Epizóda 97
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
21. máj 2018
7,0 / 37,9[51]
356-tisíc[51]
98
98
Epizóda 98
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Biba Bohinská
22. máj 2018
99
99
Epizóda 99
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Biba Bohinská
23. máj 2018
–– / 43,8[52]
428-tisíc[52]
100
100
Epizóda 100
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Michaela Prablesková
24. máj 2018
101
101
Epizóda 101
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Karol Horváth
25. máj 2018
102
102
Epizóda 102
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Ivana Mikulášiová
28. máj 2018
7,7 / 41,9[53]
388-tisíc[53]
103
103
Epizóda 103
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Naďa Clontz
29. máj 2018
104
104
Epizóda 104
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Karol Horváth
30. máj 2018
105
105
Epizóda 105
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Stano Dančiak & Vlasťo König
31. máj 2018
106
106
Epizóda 106
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová & Zuzana Cibulová
1. jún 2018
107
107
Epizóda 107
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Naďa Clontz & Biba Bohinská
4. jún 2018
108
108
Epizóda 108
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Vlasťo König & Michaela Prablesková
5. jún 2018
109
109
Epizóda 109
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Stano Dančiak
6. jún 2018
7,6 / 36,5[54]
411-tisíc[54]
110
110
Epizóda 110
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
nie je dostupné
7. jún 2018
7,2 / 39,6[55]
364-tisíc[56]
1. séria (03.09.2018 – 07.12.2018)
111
1
Epizóda 111
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Hana Lasicová
3. september 2018
8,5 / 38,8 [57]
414-tisíc [57]
112
2
Epizóda 112
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Karol Horváth & Gabriela Alexová
4. september 2018
9,3 / 37,2[58]
442-tisíc[58]
113
3
Epizóda 113
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Karol Horváth & Hana Lasicová
5. september 2018
8,1 / 39,6[59]
393-tisíc[60]
114
4
Epizóda 114
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Ivana Mikulášiová & Naďa Clontz
6. september 2018
7,5 / 40,1[61]
370-tisíc[61]
115
5
Epizóda 115
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Biba Bohinská & Gabriela Alexová
7. september 2018
116
6
Epizóda 116
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. september 2018
117
7
Epizóda 117
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. september 2018
118
8
Epizóda 118
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. september 2018
119
9
Epizóda 119
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. september 2018
120
10
Epizóda 120
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. september 2018
121
11
Epizóda 121
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. september 2018
122
12
Epizóda 122
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. september 2018
123
13
Epizóda 123
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. september 2018
124
14
Epizóda 124
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. september 2018
125
15
Epizóda 125
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. september 2018
126
16
Epizóda 126
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. september 2018
127
17
Epizóda 127
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. september 2018
128
18
Epizóda 128
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. september 2018
129
19
Epizóda 129
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. september 2018
130
20
Epizóda 130
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. september 2018
131
21
Epizóda 131
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. október 2018
132
22
Epizóda 132
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. október 2018
133
23
Epizóda 133
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. október 2018
134
24
Epizóda 134
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. október 2018
135
25
Epizóda 135
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. október 2018
136
26
Epizóda 136
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. október 2018
137
27
Epizóda 137
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. október 2018
138
28
Epizóda 138
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. október 2018
139
29
Epizóda 139
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. október 2018
140
30
Epizóda 140
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. október 2018
141
31
Epizóda 141
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. október 2018
142
32
Epizóda 142
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. október 2018
143
33
Epizóda 143
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. október 2018
144
34
Epizóda 144
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. október 2018
145
35
Epizóda 145
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. október 2018
146
36
Epizóda 146
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. október 2018
147
37
Epizóda 147
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. október 2018
148
38
Epizóda 148
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. október 2018
149
39
Epizóda 149
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. október 2018
150
40
Epizóda 150
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. október 2018
151
41
Epizóda 151
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. október 2018
152
42
Epizóda 152
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. október 2018
153
43
Epizóda 153
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. október 2018
154
44
Epizóda 154
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. november 2018
155
45
Epizóda 155
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. november 2018
156
46
Epizóda 156
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. november 2018
157
47
Epizóda 157
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. november 2018
158
48
Epizóda 158
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. november 2018
159
49
Epizóda 159
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. november 2018
160
50
Epizóda 160
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. november 2018
161
51
Epizóda 161
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. november 2018
162
52
Epizóda 162
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. november 2018
163
53
Epizóda 163
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. november 2018
164
54
Epizóda 164
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. november 2018
165
55
Epizóda 165
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. november 2018
166
56
Epizóda 166
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. november 2018
167
57
Epizóda 167
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. november 2018
168
58
Epizóda 168
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. november 2018
169
59
Epizóda 169
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. november 2018
170
60
Epizóda 170
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. november 2018
171
61
Epizóda 171
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. november 2018
172
62
Epizóda 172
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. november 2018
173
63
Epizóda 173
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. november 2018
174
64
Epizóda 174
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. november 2018
175
65
Epizóda 175
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. december 2018
176
66
Epizóda 176
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. december 2018
177
67
Epizóda 177
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. december 2018
178
68
Epizóda 178
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. december 2018
179
69
Epizóda 179
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
Gabriela Alexová & Laura Siváková
7. december 2018
10,0 / 41,7[62]
508-tisíc[62]

Vianoce s Oteckami (24.12.2018)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
Vianoce s Oteckami
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. december 2018

2. séria (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
2. séria (14.01.2019 – 14.06.2019)
180
1
Epizóda 180
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. január 2019
181
2
Epizóda 181
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. január 2019
182
3
Epizóda 182
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. január 2019
183
4
Epizóda 183
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. január 2019
184
5
Epizóda 184
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. január 2019
185
6
Epizóda 185
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. január 2019
186
7
Epizóda 186
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. január 2019
187
8
Epizóda 187
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. január 2019
188
9
Epizóda 188
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. január 2019
189
10
Epizóda 189
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. január 2019
190
11
Epizóda 190
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. január 2019
191
12
Epizóda 191
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. január 2019
192
13
Epizóda 192
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. január 2019
193
14
Epizóda 193
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. január 2019
194
15
Epizóda 194
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. február 2019
195
16
Epizóda 195
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. február 2019
196
17
Epizóda 196
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. február 2019
324-tisíc
197
18
Epizóda 197
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. február 2019
198
19
Epizóda 198
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. február 2019
199
20
Epizóda 199
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. február 2019
200
21
Epizóda 200
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. február 2019
201
22
Epizóda 201
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. február 2019
202
23
Epizóda 202
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. február 2019
120-tisíc
203
24
Epizóda 203
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. február 2019
204
25
Epizóda 204
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. február 2019
205
26
Epizóda 205
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. február 2019
206
27
Epizóda 206
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. február 2019
207
28
Epizóda 207
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. február 2019
208
29
Epizóda 208
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. február 2019
209
30
Epizóda 209
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. február 2019
210
31
Epizóda 210
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. február 2019
211
32
Epizóda 211
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. február 2019
212
33
Epizóda 212
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. február 2019
213
34
Epizóda 213
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. február 2019
214
35
Epizóda 214
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. marec 2019
215
36
Epizóda 215
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. marec 2019
216
37
Epizóda 216
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. marec 2019
217
38
Epizóda 217
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. marec 2019
218
39
Epizóda 218
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. marec 2019
219
40
Epizóda 219
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. marec 2019
220
41
Epizóda 220
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. marec 2019
221
42
Epizóda 221
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. marec 2019
222
43
Epizóda 222
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. marec 2019
223
44
Epizóda 223
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. marec 2019
224
45
Epizóda 224
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. marec 2019
225
46
Epizóda 225
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. marec 2019
226
47
Epizóda 226
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. marec 2019
227
48
Epizóda 227
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. marec 2019
228
49
Epizóda 228
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. marec 2019
229
50
Epizóda 229
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. marec 2019
230
51
Epizóda 230
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. marec 2019
231
52
Epizóda 231
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. marec 2019
232
53
Epizóda 232
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. marec 2019
233
54
Epizóda 233
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. marec 2019
234
55
Epizóda 234
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. marec 2019
235
56
Epizóda 235
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. apríl 2019
236
57
Epizóda 236
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. apríl 2019
237
58
Epizóda 237
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. apríl 2019
238
59
Epizóda 238
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. apríl 2019
239
60
Epizóda 239
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. apríl 2019
240
61
Epizóda 240
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. apríl 2019
241
62
Epizóda 241
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. apríl 2019
242
63
Epizóda 242
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. apríl 2019
243
64
Epizóda 243
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. apríl 2019
244
65
Epizóda 244
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. apríl 2019
245
66
Epizóda 245
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. apríl 2019
246
67
Epizóda 246
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. apríl 2019
247
68
Epizóda 247
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. apríl 2019
248
69
Epizóda 248
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. apríl 2019
249
70
Epizóda 249
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. apríl 2019
250
71
Epizóda 250
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. apríl 2019
251
72
Epizóda 251
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. apríl 2019
252
73
Epizóda 252
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. apríl 2019
253
74
Epizóda 253
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. apríl 2019
254
75
Epizóda 254
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. apríl 2019
255
76
Epizóda 255
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. apríl 2019
256
77
Epizóda 256
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. apríl 2019
257
78
Epizóda 257
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. máj 2019
258
79
Epizóda 258
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. máj 2019
259
80
Epizóda 259
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. máj 2019
260
81
Epizóda 260
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. máj 2019
261
82
Epizóda 261
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. máj 2019
262
83
Epizóda 262
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. máj 2019
263
84
Epizóda 263
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. máj 2019
264
85
Epizóda 264
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. máj 2019
265
86
Epizóda 265
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. máj 2019
266
87
Epizóda 266
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. máj 2019
267
88
Epizóda 267
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. máj 2019
268
89
Epizóda 268
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. máj 2019
269
90
Epizóda 269
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. máj 2019
270
91
Epizóda 270
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. máj 2019
271
92
Epizóda 271
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. máj 2019
272
93
Epizóda 272
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. máj 2019
273
94
Epizóda 273
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. máj 2019
274
95
Epizóda 274
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. máj 2019
275
96
Epizóda 275
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. máj 2019
276
97
Epizóda 276
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. máj 2019
277
98
Epizóda 277
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. máj 2019
278
99
Epizóda 278
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. máj 2019
279
100
Epizóda 279
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. máj 2019
280
101
Epizóda 280
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. jún 2019
281
102
Epizóda 281
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. jún 2019
282
103
Epizóda 282
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. jún 2019
283
104
Epizóda 283
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. jún 2019
284
105
Epizóda 284
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. jún 2019
285
106
Epizóda 285
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. jún 2019
286
107
Epizóda 286
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. jún 2019
287
108
Epizóda 287
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. jún 2019
288
109
Epizóda 288
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. jún 2019
92-tisíc
289
110
Epizóda 289
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. jún 2019
280-tisíc
2. séria (02.09.2019 – 06.12.2019)
290
1
Epizóda 290
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. september 2019
291
2
Epizóda 291
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. september 2019
292
3
Epizóda 292
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. september 2019
293
4
Epizóda 293
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. september 2019
294
5
Epizóda 294
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. september 2019
295
6
Epizóda 295
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. september 2019
296
7
Epizóda 296
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. september 2019
297
8
Epizóda 297
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. september 2019
298
9
Epizóda 298
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. september 2019
299
10
Epizóda 299
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. september 2019
300
11
Epizóda 300
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. september 2019
301
12
Epizóda 301
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. september 2019
302
13
Epizóda 302
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. september 2019
303
14
Epizóda 303
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. september 2019
304
15
Epizóda 304
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. september 2019
305
16
Epizóda 305
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. september 2019
306
17
Epizóda 306
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. september 2019
307
18
Epizóda 307
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. september 2019
308
19
Epizóda 308
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. september 2019
309
20
Epizóda 309
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. september 2019
310
21
Epizóda 310
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. september 2019
311
22
Epizóda 311
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. október 2019
312
23
Epizóda 312
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. október 2019
313
24
Epizóda 313
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. október 2019
314
25
Epizóda 314
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. október 2019
315
26
Epizóda 315
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. október 2019
316
27
Epizóda 316
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. október 2019
317
28
Epizóda 317
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. október 2019
318
29
Epizóda 318
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. október 2019
319
30
Epizóda 319
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. október 2019
320
31
Epizóda 220
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. október 2019
321
32
Epizóda 321
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. október 2019
322
33
Epizóda 322
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. október 2019
323
34
Epizóda 323
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. október 2019
324
35
Epizóda 324
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. október 2019
325
36
Epizóda 325
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. október 2019
326
37
Epizóda 326
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. október 2019
327
38
Epizóda 327
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. október 2019
328
39
Epizóda 328
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. október 2019
329
40
Epizóda 329
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. október 2019
330
41
Epizóda 330
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. október 2019
331
42
Epizóda 331
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. október 2019
332
43
Epizóda 332
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. október 2019
333
44
Epizóda 333
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. október 2019
334
45
Epizóda 334
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. november 2019
335
46
Epizóda 335
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. november 2019
336
47
Epizóda 336
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. november 2019
337
48
Epizóda 337
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. november 2019
338
49
Epizóda 338
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. november 2019
339
50
Epizóda 339
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. november 2019
340
51
Epizóda 340
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. november 2019
341
52
Epizóda 341
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. november 2019
342
53
Epizóda 342
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. november 2019
343
54
Epizóda 343
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. november 2019
344
55
Epizóda 344
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. november 2019
345
56
Epizóda 345
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. november 2019
346
57
Epizóda 346
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. november 2019
347
58
Epizóda 347
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. november 2019
348
59
Epizóda 348
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. november 2019
349
60
Epizóda 349
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. november 2019
350
61
Epizóda 350
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. november 2019
351
62
Epizóda 351
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. november 2019
352
63
Epizóda 352
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. november 2019
353
64
Epizóda 353
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. november 2019
354
65
Epizóda 354
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. november 2019
355
66
Epizóda 355
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. december 2019
356
67
Epizóda 356
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. december 2019
357
68
Epizóda 357
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. december 2019
358
69
Epizóda 358
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. december 2019
359
70
Epizóda 359
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. december 2019

Vianočný zázrak (24.12.2019)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
Vianočný zázrak
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. december 2019

3. séria (2020)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
3. séria (13.01.2020 – 01.04.2020)
360
1
Epizóda 360
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. január 2020
361
2
Epizóda 361
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. január 2020
362
3
Epizóda 362
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. január 2020
363
4
Epizóda 363
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. január 2020
364
5
Epizóda 364
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. január 2020
365
6
Epizóda 365
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. január 2020
366
7
Epizóda 366
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. január 2020
367
8
Epizóda 367
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. január 2020
368
9
Epizóda 368
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. január 2020
369
10
Epizóda 369
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. január 2020
370
11
Epizóda 370
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. január 2020
371
12
Epizóda 371
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. január 2020
372
13
Epizóda 372
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. január 2020
373
14
Epizóda 373
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. január 2020
374
15
Epizóda 374
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. január 2020
375
16
Epizóda 375
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. február 2020
376
17
Epizóda 376
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. február 2020
377
18
Epizóda 377
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. február 2020
378
19
Epizóda 378
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. február 2020
379
20
Epizóda 379
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. február 2020
380
21
Epizóda 380
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. február 2020
381
22
Epizóda 381
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. február 2020
382
23
Epizóda 382
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. február 2020
383
24
Epizóda 383
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. február 2020
384
25
Epizóda 384
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. február 2020
385
26
Epizóda 385
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. február 2020
386
27
Epizóda 386
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. február 2020
387
28
Epizóda 387
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. február 2020
388
29
Epizóda 388
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. február 2020
389
30
Epizóda 389
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. február 2020
390
31
Epizóda 390
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. február 2020
391
32
Epizóda 391
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. február 2020
392
33
Epizóda 392
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. február 2020
393
34
Epizóda 393
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. február 2020
394
35
Epizóda 394
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. február 2020
395
36
Epizóda 395
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. marec 2020
396
37
Epizóda 396
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. marec 2020
397
38
Epizóda 397
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. marec 2020
398
39
Epizóda 398
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. marec 2020
399
40
Epizóda 399
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. marec 2020
400
41
Epizóda 400
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. marec 2020
401
42
Epizóda 401
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. marec 2020
402
43
Epizóda 402
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. marec 2020
403
44
Epizóda 403
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. marec 2020
404
45
Epizóda 404
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. marec 2020
405
46
Epizóda 405
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. marec 2020
406
47
Epizóda 406
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. marec 2020
407
48
Epizóda 407
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. marec 2020
408
49
Epizóda 408
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. marec 2020
409
50
Epizóda 409
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. marec 2020
410
51
Epizóda 410
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. marec 2020
411
52
Epizóda 411
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. marec 2020
412
53
Epizóda 412
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. apríl 2020
3. séria (31.08.2020 – 04.12.2020)
413
1
Epizóda 413
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. august 2020
414
2
Epizóda 414
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. september 2020
415
3
Epizóda 415
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. september 2020
416
4
Epizóda 416
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. september 2020
417
5
Epizóda 417
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. september 2020
418
6
Epizóda 418
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. september 2020
419
7
Epizóda 419
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. september 2020
420
8
Epizóda 420
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. september 2020
421
9
Epizóda 421
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. september 2020
422
10
Epizóda 422
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. september 2020
423
11
Epizóda 423
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. september 2020
424
12
Epizóda 424
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. september 2020
425
13
Epizóda 425
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. september 2020
426
14
Epizóda 426
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. september 2020
427
15
Epizóda 427
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. september 2020
428
16
Epizóda 428
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. september 2020
429
17
Epizóda 429
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. september 2020
430
18
Epizóda 430
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. september 2020
431
19
Epizóda 431
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. september 2020
432
20
Epizóda 432
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. september 2020
433
21
Epizóda 433
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. september 2020
434
22
Epizóda 434
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. september 2020
435
23
Epizóda 435
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. september 2020
436
24
Epizóda 436
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. október 2020
437
25
Epizóda 437
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. október 2020
438
26
Epizóda 438
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. október 2020
439
27
Epizóda 439
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. október 2020
440
28
Epizóda 440
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. október 2020
441
29
Epizóda 441
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. október 2020
442
30
Epizóda 442
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. október 2020
443
31
Epizóda 443
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. október 2020
444
32
Epizóda 444
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. október 2020
445
33
Epizóda 445
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. október 2020
446
34
Epizóda 446
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. október 2020
447
35
Epizóda 447
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. október 2020
448
36
Epizóda 448
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. október 2020
449
37
Epizóda 449
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. október 2020
450
38
Epizóda 450
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. október 2020
451
39
Epizóda 451
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. október 2020
452
40
Epizóda 452
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. október 2020
453
41
Epizóda 453
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. október 2020
454
42
Epizóda 454
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. október 2020
455
43
Epizóda 455
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. október 2020
456
44
Epizóda 456
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. október 2020
457
45
Epizóda 457
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. október 2020
458
46
Epizóda 458
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. november 2020
459
47
Epizóda 459
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. november 2020
460
48
Epizóda 460
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. november 2020
461
49
Epizóda 461
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. november 2020
462
50
Epizóda 462
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. november 2020
463
51
Epizóda 463
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. november 2020
464
52
Epizóda 464
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. november 2020
465
53
Epizóda 465
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. november 2020
466
54
Epizóda 466
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. november 2020
467
55
Epizóda 467
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. november 2020
468
56
Epizóda 468
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. november 2020
469
57
Epizóda 469
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. november 2020
470
58
Epizóda 470
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. november 2020
471
59
Epizóda 471
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. november 2020
472
60
Epizóda 472
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. november 2020
473
61
Epizóda 473
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. november 2020
474
62
Epizóda 474
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. november 2020
475
63
Epizóda 475
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. november 2020
476
64
Epizóda 476
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. november 2020
477
65
Epizóda 477
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. november 2020
478
66
Epizóda 478
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. november 2020
479
67
Epizóda 479
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. december 2020
480
68
Epizóda 480
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. december 2020
481
69
Epizóda 481
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. december 2020
482
70
Epizóda 482
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. december 2020

Vianočný špeciál (18.12.2020)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
Vianočný špeciál
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. december 2020

4. séria (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
4. séria (11.01.2021 – 11.06.2021)
483
1
Epizóda 483
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. január 2021
484
2
Epizóda 484
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. január 2021
485
3
Epizóda 485
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. január 2021
486
4
Epizóda 486
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. január 2021
487
5
Epizóda 487
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. január 2021
488
6
Epizóda 488
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. január 2021
489
7
Epizóda 489
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. január 2021
490
8
Epizóda 490
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. január 2021
491
9
Epizóda 491
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. január 2021
492
10
Epizóda 492
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. január 2021
493
11
Epizóda 493
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. január 2021
494
12
Epizóda 494
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. január 2021
495
13
Epizóda 495
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. január 2021
496
14
Epizóda 496
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. január 2021
497
15
Epizóda 497
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. január 2021
498
16
Epizóda 498
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. február 2021
499
17
Epizóda 499
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. február 2021
500
18
Epizóda 500
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. február 2021
501
19
Epizóda 501
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. február 2021
502
20
Epizóda 502
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. február 2021
503
21
Epizóda 503
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. február 2021
504
22
Epizóda 504
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. február 2021
505
23
Epizóda 505
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. február 2021
506
24
Epizóda 506
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. február 2021
507
25
Epizóda 507
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. február 2021
508
26
Epizóda 508
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. február 2021
509
27
Epizóda 509
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. február 2021
510
28
Epizóda 510
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. február 2021
511
29
Epizóda 511
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. február 2021
512
30
Epizóda 512
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. február 2021
513
31
Epizóda 513
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. február 2021
514
32
Epizóda 514
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. február 2021
515
33
Epizóda 515
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. február 2021
516
34
Epizóda 516
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. február 2021
517
35
Epizóda 517
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. február 2021
518
36
Epizóda 518
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. marec 2021
519
37
Epizóda 519
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. marec 2021
520
38
Epizóda 520
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. marec 2021
521
39
Epizóda 521
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. marec 2021
522
40
Epizóda 522
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. marec 2021
523
41
Epizóda 523
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. marec 2021
524
42
Epizóda 524
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. marec 2021
525
43
Epizóda 525
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. marec 2021
526
44
Epizóda 526
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. marec 2021
527
45
Epizóda 527
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. marec 2021
528
46
Epizóda 528
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. marec 2021
529
47
Epizóda 529
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. marec 2021
530
48
Epizóda 530
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. marec 2021
531
49
Epizóda 531
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. marec 2021
532
50
Epizóda 532
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. marec 2021
533
51
Epizóda 533
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. marec 2021
534
52
Epizóda 534
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. marec 2021
535
53
Epizóda 535
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. marec 2021
536
54
Epizóda 536
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. marec 2021
537
55
Epizóda 537
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. marec 2021
538
56
Epizóda 538
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. marec 2021
539
57
Epizóda 539
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. marec 2021
540
58
Epizóda 540
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. marec 2021
541
59
Epizóda 541
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. apríl 2021
542
60
Epizóda 542
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. apríl 2021
543
61
Epizóda 543
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. apríl 2021
544
62
Epizóda 544
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. apríl 2021
545
63
Epizóda 545
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. apríl 2021
546
64
Epizóda 546
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. apríl 2021
547
65
Epizóda 547
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. apríl 2021
548
66
Epizóda 548
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. apríl 2021
549
67
Epizóda 549
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. apríl 2021
550
68
Epizóda 550
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. apríl 2021
551
69
Epizóda 551
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. apríl 2021
552
70
Epizóda 552
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. apríl 2021
553
71
Epizóda 553
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. apríl 2021
554
72
Epizóda 554
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. apríl 2021
555
73
Epizóda 555
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. apríl 2021
556
74
Epizóda 556
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. apríl 2021
557
75
Epizóda 557
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. apríl 2021
558
76
Epizóda 558
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. apríl 2021
559
77
Epizóda 559
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. apríl 2021
560
78
Epizóda 560
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. apríl 2021
561
79
Epizóda 561
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. apríl 2021
562
80
Epizóda 562
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. apríl 2021
563
81
Epizóda 563
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. máj 2021
564
82
Epizóda 564
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. máj 2021
565
83
Epizóda 565
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. máj 2021
566
84
Epizóda 566
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. máj 2021
567
85
Epizóda 567
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. máj 2021
568
86
Epizóda 568
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. máj 2021
569
87
Epizóda 569
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. máj 2021
570
88
Epizóda 570
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. máj 2021
571
89
Epizóda 571
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. máj 2021
572
90
Epizóda 572
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. máj 2021
573
91
Epizóda 573
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. máj 2021
574
92
Epizóda 574
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. máj 2021
575
93
Epizóda 575
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. máj 2021
576
94
Epizóda 576
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. máj 2021
577
95
Epizóda 577
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. máj 2021
578
96
Epizóda 578
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. máj 2021
579
97
Epizóda 579
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. máj 2021
580
98
Epizóda 580
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. máj 2021
581
99
Epizóda 581
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. máj 2021
582
100
Epizóda 582
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. máj 2021
583
101
Epizóda 583
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. máj 2021
584
102
Epizóda 584
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. jún 2021
585
103
Epizóda 585
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. jún 2021
586
104
Epizóda 586
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. jún 2021
587
105
Epizóda 587
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. jún 2021
588
106
Epizóda 588
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. jún 2021
589
107
Epizóda 589
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. jún 2021
590
108
Epizóda 590
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. jún 2021
591
109
Epizóda 591
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. jún 2021
592
110
Epizóda 592
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. jún 2021
4. séria (30.08.2021 – 03.12.2021)
593
1
Epizóda 593
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. august 2021
594
2
Epizóda 594
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. august 2021
595
3
Epizóda 595
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. september 2021
596
4
Epizóda 596
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. september 2021
597
5
Epizóda 597
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. september 2021
598
6
Epizóda 598
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. september 2021
599
7
Epizóda 599
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. september 2021
600
8
Epizóda 600
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. september 2021
601
9
Epizóda 601
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. september 2021
602
10
Epizóda 602
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. september 2021
603
11
Epizóda 603
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. september 2021
604
12
Epizóda 604
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. september 2021
605
13
Epizóda 605
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. september 2021
606
14
Epizóda 606
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. september 2021
607
15
Epizóda 607
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. september 2021
608
16
Epizóda 608
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. september 2021
609
17
Epizóda 609
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. september 2021
610
18
Epizóda 610
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. september 2021
611
19
Epizóda 611
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. september 2021
612
20
Epizóda 612
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. september 2021
613
21
Epizóda 613
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. september 2021
614
22
Epizóda 614
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. september 2021
615
23
Epizóda 615
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. september 2021
616
24
Epizóda 616
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. september 2021
617
25
Epizóda 617
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. október 2021
618
26
Epizóda 618
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. október 2021
619
27
Epizóda 619
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. október 2021
620
28
Epizóda 620
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. október 2021
621
29
Epizóda 621
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. október 2021
622
30
Epizóda 622
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. október 2021
623
31
Epizóda 623
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. október 2021
624
32
Epizóda 624
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. október 2021
625
33
Epizóda 625
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. október 2021
626
34
Epizóda 626
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. október 2021
627
35
Epizóda 627
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. október 2021
628
36
Epizóda 628
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. október 2021
629
37
Epizóda 629
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. október 2021
630
38
Epizóda 630
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. október 2021
631
39
Epizóda 631
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. október 2021
632
40
Epizóda 632
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. október 2021
633
41
Epizóda 633
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. október 2021
634
42
Epizóda 634
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. október 2021
635
43
Epizóda 635
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. október 2021
636
44
Epizóda 636
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. október 2021
637
45
Epizóda 637
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. október 2021
638
46
Epizóda 638
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. november 2021
639
47
Epizóda 639
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. november 2021
640
48
Epizóda 640
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. november 2021
641
49
Epizóda 641
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. november 2021
642
50
Epizóda 642
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. november 2021
643
51
Epizóda 643
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. november 2021
644
52
Epizóda 644
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. november 2021
645
53
Epizóda 645
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. november 2021
646
54
Epizóda 646
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. november 2021
647
55
Epizóda 647
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. november 2021
648
56
Epizóda 648
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. november 2021
649
57
Epizóda 649
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. november 2021
650
58
Epizóda 650
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. november 2021
651
59
Epizóda 651
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. november 2021
652
60
Epizóda 652
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. november 2021
653
61
Epizóda 653
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. november 2021
654
62
Epizóda 654
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. november 2021
655
63
Epizóda 655
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. november 2021
656
64
Epizóda 656
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. november 2021
657
65
Epizóda 657
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. november 2021
658
66
Epizóda 658
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. november 2021
659
67
Epizóda 659
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. november 2021
660
68
Epizóda 660
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. december 2021
661
69
Epizóda 661
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. december 2021
662
70
Epizóda 662
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. december 2021

Vianočné prekvapenie (24.12.2021)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
Vianočné prekvapenie
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. december 2021

5. séria (2022)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
5. séria (10.01.2022 – 10.06.2022)
663
1
Epizóda 663
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. január 2022
664
2
Epizóda 664
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. január 2022
665
3
Epizóda 665
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. január 2022
666
4
Epizóda 666
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. január 2022
667
5
Epizóda 667
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. január 2022
668
6
Epizóda 668
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. január 2022
669
7
Epizóda 669
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. január 2022
670
8
Epizóda 670
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. január 2022
671
9
Epizóda 671
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. január 2022
672
10
Epizóda 672
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. január 2022
673
11
Epizóda 673
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. január 2022
674
12
Epizóda 674
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. január 2022
675
13
Epizóda 675
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. január 2022
676
14
Epizóda 676
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. január 2022
677
15
Epizóda 677
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. január 2022
678
16
Epizóda 678
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. január 2022
679
17
Epizóda 679
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. február 2022
680
18
Epizóda 680
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. február 2022
681
19
Epizóda 681
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. február 2022
682
20
Epizóda 682
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. február 2022
683
21
Epizóda 683
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. február 2022
684
22
Epizóda 684
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. február 2022
685
23
Epizóda 685
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. február 2022
686
24
Epizóda 686
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. február 2022
687
25
Epizóda 687
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. február 2022
688
26
Epizóda 688
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. február 2022
689
27
Epizóda 689
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. február 2022
690
28
Epizóda 690
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. február 2022
691
29
Epizóda 691
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. február 2022
692
30
Epizóda 692
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. február 2022
693
31
Epizóda 693
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. február 2022
694
32
Epizóda 694
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. február 2022
695
33
Epizóda 695
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. február 2022
696
34
Epizóda 696
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. február 2022
697
35
Epizóda 697
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. február 2022
698
36
Epizóda 698
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. február 2022
699
37
Epizóda 699
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. marec 2022
700
38
Epizóda 700
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. marec 2022
701
39
Epizóda 701
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. marec 2022
702
40
Epizóda 702
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. marec 2022
703
41
Epizóda 703
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. marec 2022
704
42
Epizóda 704
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. marec 2022
705
43
Epizóda 705
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. marec 2022
706
44
Epizóda 706
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. marec 2022
707
45
Epizóda 707
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. marec 2022
708
46
Epizóda 708
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. marec 2022
709
47
Epizóda 709
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. marec 2022
710
48
Epizóda 710
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. marec 2022
711
49
Epizóda 711
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. marec 2022
712
50
Epizóda 712
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. marec 2022
713
51
Epizóda 713
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. marec 2022
714
52
Epizóda 714
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. marec 2022
715
53
Epizóda 715
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. marec 2022
716
54
Epizóda 716
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. marec 2022
717
55
Epizóda 717
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. marec 2022
718
56
Epizóda 718
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. marec 2022
719
57
Epizóda 719
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. marec 2022
720
58
Epizóda 720
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. marec 2022
721
59
Epizóda 721
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. marec 2022
722
60
Epizóda 722
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. apríl 2022
723
61
Epizóda 723
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. apríl 2022
724
62
Epizóda 724
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. apríl 2022
725
63
Epizóda 725
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. apríl 2022
726
64
Epizóda 726
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. apríl 2022
727
65
Epizóda 727
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. apríl 2022
728
66
Epizóda 728
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. apríl 2022
729
67
Epizóda 729
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. apríl 2022
730
68
Epizóda 730
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. apríl 2022
731
69
Epizóda 731
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
14. apríl 2022
732
70
Epizóda 732
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
15. apríl 2022
733
71
Epizóda 733
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. apríl 2022
734
72
Epizóda 734
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. apríl 2022
735
73
Epizóda 735
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. apríl 2022
736
74
Epizóda 736
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
21. apríl 2022
737
75
Epizóda 737
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
22. apríl 2022
738
76
Epizóda 738
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. apríl 2022
739
77
Epizóda 739
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. apríl 2022
740
78
Epizóda 740
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. apríl 2022
741
79
Epizóda 741
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
28. apríl 2022
742
80
Epizóda 742
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
29. apríl 2022
743
81
Epizóda 743
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. máj 2022
744
82
Epizóda 744
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. máj 2022
745
83
Epizóda 745
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
4. máj 2022
746
84
Epizóda 746
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
5. máj 2022
747
85
Epizóda 747
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. máj 2022
748
86
Epizóda 748
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. máj 2022
749
87
Epizóda 749
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. máj 2022
750
88
Epizóda 750
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
11. máj 2022
751
89
Epizóda 751
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
12. máj 2022
752
90
Epizóda 752
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
13. máj 2022
753
91
Epizóda 753
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
16. máj 2022
754
92
Epizóda 754
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
17. máj 2022
755
93
Epizóda 755
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
18. máj 2022
756
94
Epizóda 756
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
19. máj 2022
757
95
Epizóda 757
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
20. máj 2022
758
96
Epizóda 758
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
23. máj 2022
759
97
Epizóda 759
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
24. máj 2022
760
98
Epizóda 760
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
25. máj 2022
761
99
Epizóda 761
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
26. máj 2022
762
100
Epizóda 762
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
27. máj 2022
763
101
Epizóda 763
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
30. máj 2022
764
102
Epizóda 764
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. máj 2022
765
103
Epizóda 765
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
1. jún 2022
766
104
Epizóda 766
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
2. jún 2022
767
105
Epizóda 767
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
3. jún 2022
768
106
Epizóda 768
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
6. jún 2022
769
107
Epizóda 769
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
7. jún 2022
770
108
Epizóda 770
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
8. jún 2022
771
109
Epizóda 771
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
9. jún 2022
772
110
Epizóda 772
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
10. jún 2022

FINÁLE (2022)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov Réžia Scenár Premiéra
Slovensko
Sledovanosť (12 – 54 / 12+)
Rating / Share (%) (CS 12-54) Počet divákov (CS 12+)
Špeciál
Adriana Totiková & Vladimír Fischer
31. august 2022

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. MediaBoom » Nový denný seriál Markízy potvrdený, poznáme detaily! Oteckovia môžu prísť už na jeseň [online]. mediaboom.sk, [cit. 2017-08-02]. Dostupné online.
  2. MEDIALNE.SK. Z Oteckov bude mať Markíza denný seriál, zahrá si aj Mauréry či Kobielsky. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2017-08-02].
  3. Horúca seriálová novinka: Veľký návrat po 15 rokoch!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2017-08-02].
  4. Oteckovia – Vianočný zázrak, úterý, 24. 12. 2019, 18:45 - Markíza - tvprogram.iDNES.cz [online]. iDNES.cz, [cit. 2019-12-15]. Dostupné online.
  5. MEDIABOOM.SK. Markíza prekopáva program, do prime-time zaraďuje sériu mimoriadnych relácií! S prvou vystrelila do výšin [online]. Mediaboom.sk, 2020-03-13, [cit. 2020-03-17]. Dostupné online.
  6. MEDIABOOM.SK. Markíza výrobu Oteckov rušiť nechcela: Teraz ich z vysielania škrtne ešte radikálnejšie! [online]. Mediaboom.sk, 2020-03-15, [cit. 2020-03-17]. Dostupné online.
  7. https://videoarchiv.markiza.sk/video/oteckovia/epizoda/44597-seria-4-epizoda-16
  8. https://videoarchiv.markiza.sk/video/oteckovia/epizoda/44597-seria-4-epizoda-16
  9. https://mediaboom.sk/nezaradene/markiza-na-novy-rok-extremne-silna-susedia-valcovali-nad-milionom-oteckovia-startovali-silnejsi-ako-pred-rokmi-burlive-vino/
  10. https://medialne.etrend.sk/televizia/navrat-susedov-prilakal-k-televizorom-viac-ako-milion-divakov.html
  11. https://mediaboom.sk/nezaradene/vlci-odstartovali-uspesne-napodobnili-nastup-divokych-koni-markiza-vecer-tvrdo-prepadla-oteckovia-spadli-o-tretinu/
  12. https://medialne.etrend.sk/televizia/so-startom-serialu-vlci-joj-s-naskokom-viedla.html
  13. MediaBoom » Vlci potvrdili čísla zo štartu, Markízu už dotiahlo aj Dajto! Oteckovia rástli, boli najsledovanejší po spravodajstve [online]. mediaboom.sk, [cit. 2018-01-05]. Dostupné online.
  14. a b c d e f g h i j k l m n o p q r Rekordní Oteckovia. V podvečernom vysielaní nemajú konkurenciu. strategie.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-25].
  15. MediaBoom » Oteckovia držia vysoké čísla, narástli k rekordnému podielu! Vlci prvýkrát klesli, Markízu prešprintovala Jednotka [online]. mediaboom.sk, [cit. 2018-01-05]. Dostupné online.
  16. a b Susedia opäť s obrovským náskokom prevalcovali konkurenciu!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-09].
  17. a b Víťazný návrat vynovenej Chart Show, Oteckovia s ďalším rekordom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-11].
  18. a b Kultoví Susedia opäť neohrozene ovládli pondelkový večer!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-16].
  19. a b Denný seriál Oteckovia prekonáva jeden rekord za druhým!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-18].
  20. a b Susedia aj po štvrtý raz suverénne najsledovanejší program dňa!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-23].
  21. a b Oteckovia najsledovanejším programom dňa s rekordným trhovým podielom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-25].
  22. Inšpektor Max odštartoval sľubne, Markíza má za sebou úspešný víkend. strategie.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-29].
  23. a b Susedia a Oteckovia suverénne na čele diváckeho záujmu!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-01-29].
  24. a b Susedia opäť jednoznačne najsledovanejším programom dňa!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-06].
  25. a b Televízne noviny na vrchole dňa, Šťastný domov s absolútnym rekordom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-07].
  26. a b Oteckovia najsledovanejší na trhu s rekordným trhovým podielom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-08].
  27. a b Susedia a Oteckovia neohrozene kraľujú televíznemu trhu!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-13].
  28. a b Susedia a Oteckovia stabilne na čele diváckeho záujmu!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-20].
  29. a b Oteckovia a Šťastný domov prekonali ďalšie rekordy!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-21].
  30. a b Susedia, Televízne noviny a Oteckovia na čele rebríčka sledovanosti!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-27].
  31. a b Šťastný domov sa rozlúčil s absolútnym rekordom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-02-28].
  32. a b Oteckovia s ďalším rekordom, víťazný štart novej série Hornej Dolnej!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-03-02].
  33. a b Nový seriál Kuchyňa odštartoval ako silná jednotka na trhu!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-03-06].
  34. a b Susedia, Oteckovia a Televízne noviny najsledovanejšími programami pondelka!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-03-13].
  35. a b Oteckovia prevalcovali konkurenciu s absolútne rekordným trhovým podielom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-03-27].
  36. a b Susedia a Televízne noviny najsledovanejšími programami Veľkej noci!. markiza.sk. [hhttp://www.markiza.sk/neprehliadnite/1913483_susedia-a-televizne-noviny-najsledovanejsimi-programami-velkej-noci Dostupné online] [cit. 2018-04-03].
  37. a b Rekordne sledovaná Chart Show výrazne porazila seriálovú novinku konkurencie!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-05].
  38. a b Oteckovia a Horná Dolná najsledovanejšími programami štvrtka!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-06].
  39. a b SuperStar a Milenky víťazili s rekordnými trhovými podielmi!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-09].
  40. a b Susedia, Kuchyňa a Oteckovia na čele rebríčka sledovanosti!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-10].
  41. a b Oteckovia najsledovanejším programom dňa s rekordným trhovým podielom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-11].
  42. a b Víkendová sledovanosť: Neporaziteľní Oteckovia, sobota bez divákov a finále V siedmom nebi. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-16].
  43. a b SuperStar tradične zvíťazila nad konkurenčnou šou o plnení snov!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-17].
  44. a b Oteckovia na čele rebríčka sledovanosti s ďalším rekordom!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-18].
  45. a b Susedia a Oteckovia ovládli pondelkový rebríček sledovanosti!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-24].
  46. a b Horná Dolná a Oteckovia najsledovanejšími programami štvrtka!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-04-27].
  47. a b Štart Za sklom a Najväčší víťaz mali takmer rovnakú sledovanosť. medialne.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-02].
  48. a b Hokej s Českom prekonal miliónovú hranicu divákov. medialne.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-07].
  49. a b Film na Joj v nedeľu pokoril prvé finále Superstar. medialne.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-14].
  50. a b Finále hokejových MS dominovalo, v sobotu lákala kráľovská svadba. medialne.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-21].
  51. a b Susedia tradične na čele pondelkového rebríčka sledovanosti!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-22].
  52. a b Finále Za sklom bolo najsilnejšou časťou série, bok po boku s Chart Show. medialne.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-24].
  53. a b Susedia, Kuchyňa a Oteckovia ovládli pondelkový rebríček sledovanosti!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-05-29].
  54. a b Stredajší večer ovládla Chart Show, podvečer tradične excelovali Oteckovia!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-06-07].
  55. MediaBoom » Oteckovia udržali vysoké čísla v priebehu celej prvej série, finišovali na štyridsiatke! Večer v tesnom vedení Inkognito [online]. mediaboom.sk, [cit. 2018-06-08]. Dostupné online.
  56. MEDIALNE.SK. Prvá séria Oteckov finišovala s takmer 40-percentným podielom. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2018-06-08].
  57. a b Excelentný návrat seriálových megahitov Susedia a Oteckovia!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-09-04].
  58. a b Nový seriál Sestričky porazil konkurenčnú talentovú šou!. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-09-05].
  59. Som mama odštartovala priemerne, Oteckov sledovalo viac divákov než večerné programy. strategie.hnonline.sk. Dostupné online [cit. 2018-09-06].
  60. MEDIALNE.SK. Seriál Som mama štartoval na Joj ako trhová jednotka. medialne.etrend.sk. Dostupné online [cit. 2018-09-06].
  61. a b Víťazný návrat seriálu Horná Dolná s rekordným trhovým podielom!. strategie.hnonline.sk. Dostupné online [cit. 2018-09-07].
  62. a b Veľké finále jubilejnej Farmy prekonalo všetky rekordy. markiza.sk. Dostupné online [cit. 2018-12-10].

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]