Zoznam častí seriálu Sherlock a Watsonová

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Elementary (2012 TV series) logo.svg

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického detektívneho seriálu Sherlock a Watsonová. Seriál zobrazuje Jonnyho Lee Millera ako Sherlocka Holmesa, ktorý rieši na pohľad nevyriešiteľné zločiny v New Yorku.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 24 27. september 2012 16. máj 2013 1. júl 2014 21. august 2014 CBS Markíza
2 24 26. september 2013 15. máj 2014 2. jún 2015 9. júl 2015
3 24 30. október 2014 14. máj 2015 21. október 2016 27. január 2017 Doma
4 24 5. november 2015 8. máj 2016
5 24 2. október 2016 21. máj 2017
6 21 30. apríl 2018 17. september 2018

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2012-13)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [1]
1
1
PilotVražda v zastúpení
Michael Cuesta
Robert Doherty
27. september 2012
1. júl 2014
13,41 mil.
2
2
While You Were SleepingZatiaľ čo si spala
John David Coles
Robert Doherty
4. október 2012
2. júl 2014
11,13 mil.
3
3
Child PredatorLovec detí
Rod Holcomb
Peter Blake
18. október 2012
3. júl 2014
10,91 mil.
4
4
Rat RaceNekonečná hra
Rosemary Rodriguez
Craig Sweeny
25. október 2012
8. júl 2014
10,31 mil.
5
5
Lesser EvilsAnjel smrti
Colin Bucksey
Liz Friedman
1. november 2012
9. júl 2014
10,49 mil.
6
6
Flight RiskNebezpečné lietanie
David Platt
Corinne Brinkerhoff
8. november 2012
10. júl 2014
10,90 mil.
7
7
One Way to Get OffÚniková cesta
Seith Mann
Christopher Silber
15. november 2012
15. júl 2014
10,75 mil.
8
8
The Long FuseZabudnutá bomba
Andrew Bernstein
Jeffrey Paul King
29. november 2012
16. júl 2014
10,46 mil.
9
9
You Do It to YourselfNa oko
Phil Abraham
Peter Blake
6. december 2012
17. júl 2014
10,31 mil.
10
10
The LeviathanNevymožiteľný trezor
Peter Werner
Corinne Brinkerhoff & Craig Sweeny
13. december 2012
22. júl 2014
10,46 mil.
11
11
Dirty LaundryŠpinavé prádlo
John David Coles
Liz Friedman & Christopher Silber
3. január 2013
23. júl 2014
11,44 mil.
12
12
M.Tajomný M.
John Polson
Robert Doherty
10. január 2013
24. júl 2014
11,48 mil.
13
13
The Red TeamČervený tím
Christine Moore
Storyline: Jeffrey Paul King & Craig Sweeny
Scenár: Jeffrey Paul King
31. január 2013
29. júl 2014
10,90 mil.
14
14
The DeductionistMajster Dedukcia
John Polson
Craig Sweeny & Robert Doherty
3. február 2013
30. júl 2014
20,80 mil.
15
15
A Giant Gun, Filled with DrugsDrogová rozbuška
Guy Ferland
Storyline: Christopher Silber
Scenár: Corinne Brinkerhoff & Liz Friedman
7. február 2013
31. júl 2014
10,84 mil.
16
16
DetailsTajná úloha
Sanaa Hamri
Storyline: Robert Doherty
Scenár: Jeffrey Paul King & Jason Tracey
14. február 2013
5. august 2014
10,98 mil.
17
17
Possibility TwoDruhá možnosť
Seith Mann
Mark Goffman
21. február 2013
6. august 2014
11,19 mil.
18
18
Déjà Vu All Over AgainDva prípady
Jerry Levine
Brian Rodenbeck
14. marec 2013
7. august 2014
11,33 mil.
19
19
Snow AngelsSnežní anjeli
Andrew Bernstein
Jason Tracey
4. apríl 2013
12. august 2014
10,48 mil.
20
20
Dead Man's SwitchZáskok za mŕtveho
Larry Teng
Storyline: Christopher Silber
Scenár: Liz Friedman & Christopher Silber
25. apríl 2013
13. august 2014
10,07 mil.
21
21
A Landmark StoryPríbeh o pamiatke
Peter Werner
Corinne Brinkerhoff
2. máj 2013
14. august 2014
9,75 mil.
22
22
Risk ManagementDávna vražda
Adam Davidson
Storyline: Liz Friedman & Robert Doherty
Scenár: Liz Friedman
9. máj 2013
19. august 2014
9,29 mil.
23
23
The WomanŽena
Seith Mann
Robert Doherty & Craig Sweeny
16. máj 2013
20. august 2014
8,98 mil.
24
24
HeroineDroga
John Polson
Craig Sweeny & Robert Doherty
16. máj 2013
21. august 2014
8,98 mil.

2. séria (2013-14)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [2]
25
1
Step NineDeviaty krok
John Polson
Robert Doherty & Craig Sweeny
26. september 2013
2. jún 2015
10,18 mil.
26
2
Solve for XRiešenie neznáme
Jerry Levine
Jeffrey Paul King
3. október 2013
3. jún 2015
9,38 mil.
27
3
We Are EveryoneNepriateľ štátu
Michael Pressman
Craig Sweeny
10. október 2013
4. jún 2015
9,06 mil.
28
4
Poison PenOtrávené pero
Andrew Bernstein
Liz Friedman
17. október 2013
9. jún 2015
8,52 mil.
29
5
Ancient HistoryStará história
Sanaa Hamri
Jason Tracey
24. október 2013
10. jún 2015
8,72 mil.
30
6
An Unnatural ArrangementOmyl
Christine Moore
Cathryn Humphris
31. október 2013
11. jún 2015
9,47 mil.
31
7
The MarchionessMarkíza
Sanaa Hamri
Christopher Hollier & Craig Sweeny
7. november 2013
16. jún 2015
8,89 mil.
32
8
Blood Is ThickerKrv nie je voda
John Polson
Bob Goodman
14. november 2013
17. jún 2015
8,54 mil.
33
9
On the LineV strehu
Guy Ferland
Jason Tracey
21. november 2013
18. jún 2015
9,24 mil.
34
10
TremorsZáchvev strachu
Aaron Lipstadt
Liz Friedman
5. december 2013
23. jún 2015
8,29 mil.
35
11
Internal AuditInterný audit
Jerry Levine
Bob Goodman
12. december 2013
24. jún 2015
9,09 mil.
36
12
The Diabolical KindŽena, alebo diabol
Larry Teng
Robert Doherty & Craig Sweeny
2. január 2014
25. jún 2015
9,04 mil.
37
13
All in the FamilyRodinná záležitosť
Andrew Bernstein
Jason Tracey
9. január 2014
30. jún 2015
9,97 mil.
38
14
Dead Clade WalkingPrevratný nález
Helen Shaver
Jeffrey Paul King
30. január 2014
30. jún 2015
10,34 mil.
39
15
Corpse de BalletMŕtva baletka
Jean de Segonzac
Liz Friedman
6. február 2014
1. júl 2015
9,45 mil.
40
16
The One Percent SolutionJednopercentné riešenie
Guy Ferland
Storyline: Bob Goodman & Craig Sweeny
Scenár: Craig Sweeny
27. február 2014
1. júl 2015
8,66 mil.
41
17
Ears to YouUši ako dôkaz
Seith Mann
Lauren MacKenzie & Andrew Gettens
6. marec 2014
2. júl 2015
8,54 mil.
42
18
The Hound of the Cancer CellsDetektor rakoviny
Michael Slovis
Bob Goodman
13. marec 2014
2. júl 2015
8,94 mil.
43
19
The Many Mouths of Aaron ColvillePríliš veľa zubov Aarona
Colvilla
Larry Teng
Jason Tracey
3. apríl 2014
7. júl 2015
7,83 mil.
44
20
No Lack of VoidPrázdnoty nie je nikdy dosť
Sanaa Hamri
Liz Friedman & Jeffrey Paul King
10. apríl 2014
7. júl 2015
7,90 mil.
45
21
The Man With the Twisted LipŠkaredý žobrák
Seith Mann
Storyline: Steve Gottfried
Scenár: Craig Sweeny & Steve Gottfried
24. apríl 2014
8. júl 2015
8,13 mil.
46
22
Paint It BlackŠtúdie v čiernej
Lucy Liu
Robert Hewitt Wolfe
1. máj 2014
8. júl 2015
7,79 mil.
47
23
Art in the BloodPravda na koži
Guy Ferland
Bob Goodman
8. máj 2014
9. júl 2015
7,54 mil.
48
24
The Grand ExperimentVeľký experiment
John Polson
Robert Doherty & Craig Sweeny
15. máj 2014
9. júl 2015
7,37 mil.

3. séria (2014-15)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [3]
49
1
Enough Nemesis to Go AroundBohyňa odplaty
John Polson
Robert Doherty & Craig Sweeny
30. október 2014
21. október 2016
7,57 mil.
50
2
The Five Orange PipzPäť oranžových goráliek
Larry Teng
Bob Goodman
6. november 2014
21. október 2016
7,07 mil.
51
3
Just a Regular IrregularPravidelný občasník
Jerry Levine
Robert Hewitt Wolfe
13. november 2014
28. október 2016
6,53 mil.
52
4
BellaBella
Guy Ferland
Craig Sweeny
20. november 2014
28. október 2016
6,49 mil.
53
5
Rip OffRuka
John Polson
Jason Tracey
27. november 2014
4. november 2016
6,11 mil.
54
6
Terra PericolosaTerra Pericolosa
Aaron Lipstadt
Storyline: Bob Goodman &
Jeffrey Paul King
Scenár: Bob Goodman
4. december 2014
4. november 2016
6,59 mil.
55
7
The Adventure of the Nutmeg
Concoction
Príhoda s muškátovým
orieškom
Christine Moore
Peter Ocko
11. december 2014
11. november 2016
7,63 mil.
56
8
End of WatchPosledná pocta
Ron Fortunato
Robert Hewitt Wolfe
18. december 2014
11. november 2016
7,57 mil.
57
9
The Eternity InjectionInjekcia večnosti
Larry Teng
Craig Sweeny
8. január 2015
18. november 2016
8,60 mil.
58
10
Seed MoneySemienka nad zlato
John Polson
Brian Rodenbeck
15. január 2015
18. november 2016
8,09 mil.
59
11
The Illustrious ClientPreslávený klient
Guy Ferland
Jason Tracey
22. január 2015
25. november 2016
8,29 mil.
60
12
The One That Got AwayRodinné puto
Seith Mann
Robert Doherty
29. január 2015
25. november 2016
7,69 mil.
61
13
HemlockBolehlav
Christine Moore
Arika Lisanne Mittman
5. február 2015
2. december 2016
7,87 mil.
62
14
The Female of the SpeciesVeľká zebria lúpež
Lucy Liu
Jeffrey Paul King
12. február 2015
2. december 2016
7,91 mil.
63
15
When Your Number's UpCena života
Jerry Levine
Bob Goodman
19. február 2015
9. december 2016
8,22 mil.
64
16
For All You KnowVýpadky pamäte
Guy Ferland
Peter Ocko
5. marec 2015
9. december 2016
7,67 mil.
65
17
T-Bone and the IcemanStratený nebožtík
Michael Slovis
Jason Tracey
12. marec 2015
16. december 2016
7,58 mil.
66
18
The View from OlympusVýhľad z Olympu
Seith Mann
Storyline: Jordan Rosenberg
Scenár: Bob Goodman
2. apríl 2015
16. december 2016
7,48 mil.
67
19
One Watson, One HolmesJedna Watsonová,
jeden Holmes
John Polson
Robert Hewitt Wolfe
9. apríl 2015
13. január 2017
7,03 mil.
68
20
A Stitch in TimeTroška času
Ron Fortunato
Peter Ocko
16. apríl 2015
13. január 2017
7,56 mil.
69
21
Under My SkinPod kožu
Aaron Lipstadt
Jeffrey Paul King
23. apríl 2015
20. január 2017
7,73 mil.
70
22
The Best Way Out Is Always
Through
Útek z väzenia
Michael Slovis
Arika Lisanne Mittman
30. apríl 2015
20. január 2017
7,03 mil.
71
23
AbscondedZrútenie včelstiev
Guy Ferland
Jason Tracey
7. máj 2015
27. január 2017
6,92 mil.
72
24
A Controlled DescentZostup do podsvetia
John Polson
Robert Doherty
14. máj 2015
27. január 2017
6,96 mil.

4. séria (2015-16)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [4]
73
1
The Past Is ParentTiene minulosti
John Polson
Robert Doherty
5. november 2015
5,58 mil.
74
2
Evidence of Things Not SeenDôkaz nevídaných vecí
Ron Fortunato
Jason Tracey
12. november 2015
5,16 mil.
75
3
Tag, You're MeKlub dvojníkov
Christine Moore
Bob Goodman
19. november 2015
5,61 mil.
76
4
All My Exes Live in EssexKostlivec v laboratóriu
Michael Pressman
Robert Hewitt Wolfe
26. november 2015
5,32 mil.
77
5
The Games UnderfootZakopané hry
Alex Chapple
Arika Lisanne Mittman
10. december 2015
5,00 mil.
78
6
The Cost of Doing BusinessCena za obchod
Aaron Lipstadt
Jason Tracey
17. december 2015
5,91 mil.
79
7
Miss TakenNezvestná
Guy Ferland
Tamara Jaron
7. január 2016
6,71 mil.
80
8
A Burden of BloodKrvavé bremeno
Christine Moore
Nick Thiel
14. január 2016
5,98 mil.
81
9
Murder Ex MachinaVražedné auto
Guy Ferland
Robert Hewitt Wolfe
21. január 2016
6,33 mil.
82
10
Alma MattersVražda za úver
Larry Teng
Bob Goodman
28. január 2016
6,09 mil.
83
11
Down Where the Dead DelightTam, kde spočívajú mŕtvi
Jerry Levine
Jeffrey Paul King
4. február 2016
6,23 mil.
84
12
A View with a RoomVyhliadka s izbou
John Polson
Richard C. Okie
11. február 2016
6,10 mil.
85
13
A Study in CharlotteŠtúdia v Charlotte
Guy Ferland
Robert Hewitt Wolfe
18. február 2016
5,95 mil.
86
14
Who Is That Masked Man?Muž pod maskou
Larry Teng
Jason Tracey
25. február 2016
5,82 mil.
87
15
Up to Heaven and Down to HellDo nebies a do pekiel
John Polson
Tamara Jaron
3. marec 2016
5,85 mil.
88
16
HoundedBaskervillský vlk
Ron Fortunato
Robert Hewitt Wolfe
10. marec 2016
5,64 mil.
89
17
You've Got Me, Who's Got You?Mŕtvy superhrdina
Seith Mann
Paul Cornell
20. marec 2016
5,28 mil.
90
18
Ready or NotSúdny deň sa blíži
Christine Moore
Bob Goodman
27. marec 2016
5,16 mil.
91
19
All InStávka na prehru
Aaron Lipstadt
Kelly Wheeler
10. apríl 2016
6,38 mil.
92
20
Art Imitates ArtZväčšenina
Ron Fortunato
Arika Lisanne Mittman
10. apríl 2016
6,04 mil.
93
21
Ain't Nothing Like the Real ThingNiet nad skutočnú vraždu
Jeremy Webb
Nick Thiel & Jeffrey Paul King
17. apríl 2016
5,51 mil.
94
22
Turn It Upside DownMorland v podozrení
Lucy Liu
Bob Goodman
24. apríl 2016
5,15 mil.
95
23
The Invisible HandNeviditeľná ruka
Guy Ferland
Robert Doherty & Jason Tracey
1. máj 2016
5,45 mil.
96
24
A Difference in KindDohoda
John Polson
Jason Tracey & Robert Doherty
8. máj 2016
5,46 mil.

5. séria (2016-17)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [5]
97
1
Folie a Deux
Christine Moore
Robert Doherty & Jeffrey Paul King
2. október 2016
6,03 mil.
98
2
Worth Several Cities
Guy Ferland
Robert Hewitt Wolfe
16. október 2016
5,21 mil.
99
3
Render, and then Seize Her
Alex Chapple
Jason Tracey
23. október 2016
5,39 mil.
100
4
Henny Penny the Sky Is Falling
John Polson
Bob Goodman
30. október 2016
4,80 mil.
101
5
To Catch A Predator Predator
Guy Ferland
Tamara Jaron
6. november 2016
4,68 mil.
102
6
Ill Tidings
Ron Fortunato
Jeffrey Paul King
13. november 2016
5,45 mil.
103
7
Bang Bang Shoot Chute
Jerry Levine
Celeste Chan Wolfe
20. november 2016
5,01 mil.
104
8
How the Sausage Is Made
Michael Pressman
Mark Hudis
27. november 2016
4,95 mil.
105
9
It Serves You Right to Suffer
Aidan Quinn
Kelly Wheeler
11. december 2016
4,73 mil.
106
10
Pick Your Poison
Jeremy Webb
Bob Goodman
18. december 2016
5,08 mil.
107
11
Be My Guest
Maja Vrvilo
Jason Tracey
8. január 2017
5,14 mil.
108
12
Crowned Clown, Downtown Brown
Michael Slovis
Jordan Rosenberg
15. január 2017
4,36 mil.
109
13
Over a Barrel
Guy Ferland
Jeffrey Paul King
29. január 2017
5,44 mil.
110
14
Rekt in Real Life
John Polson
Robert Hewitt Wolfe
19. február 2017
5,08 mil.
111
15
Wrong Side of the Road
Jennifer Lynch
Robert Doherty & Jason Tracey
5. marec 2017
4,26 mil.
112
16
Fidelity
Christine Moore
Jason Tracey & Robert Doherty
12. marec 2017
4,50 mil.
113
17
The Ballad of Lady Frances
Aaron Lipstadt
Bob Goodman & Jordan Rosenberg
19. marec 2017
4,28 mil.
114
18
Dead Man's Tale
Alex Chapple
Tamara Jaron
26. marec 2017
5,16 mil.
115
19
High Heat
Michael Hekmat
Kelly Wheeler
16. apríl 2017
4,29 mil.
116
20
The Art of Sleights and Deception
Ron Fortunato
Mark Hudis
23. apríl 2017
4,47 mil.
117
21
Fly into a Rage, Make a Bad Landing
Guy Ferland
Bob Goodman
30. apríl 2017
4,79 mil.
118
22
Moving Targets
Lucy Liu
Robert Hewitt Wolfe
7. máj 2017
4,22 mil.
119
23
Scrambled
Christine Moore
Jason Tracey
14. máj 2017
4,43 mil.
120
24
Hurt Me, Hurt You
John Polson
Robert Doherty & Jeffrey Paul King
21. máj 2017
4,11 mil.

6. séria (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [6]
121
1
An Infinite Capacity for Taking Pains
Christine Moore
Bob Goodman
30. apríl 2018
4,74 mil.
122
2
Once You've Ruled Out God
Guy Ferland
Robert Hewitt Wolfe
7. máj 2018
4,59 mil.
123
3
Pushing Buttons
Christine Moore
Jeffrey Paul King
14. máj 2018
4,43 mil.
124
4
Our Time Is Up
Guy Ferland
Liz Friedman
21. máj 2018
4,17 mil.
125
5
Bits and Pieces
John Polson
Tamara Jaron
28. máj 2018
3,94 mil.
126
6
Give Me the Finger
Jonny Lee Miller
Jordan Rosenberg
4. jún 2018
4,41 mil.
127
7
Sober Companions
Seith Mann
Jason Tracey
11. jún 2018
4,35 mil.
128
8
Sand Trap
Jennifer Lynch
Kelly Wheeler
18. jún 2018
4,54 mil.
129
9
Nobody Lives Forever
Guy Ferland
Jeffrey Paul King
25. jún 2018
3,97 mil.
130
10
The Adventure of the Ersatz Sobekneferu
Lucy Liu
Robert Hewitt Wolfe
2. júl 2018
3,89 mil.
131
11
You've Come a Long Way, Baby
Guy Ferland
Bob Goodman
16. júl 2018
3,35 mil.
132
12
Meet Your Maker
Ron Fortunato
Robert Hewitt Wolfe
23. júl 2018
3,45 mil.
133
13
Breathe
Christine Moore
Bob Goodman
30. júl 2018
3,33 mil.
134
14
Through the Fog
Guy Ferland
Jeffrey Paul King
6. august 2018
3,38 mil.
135
15
How to Get a Head
Christine Moore
Sherman Li
12. august 2018
3,02 mil.
136
16
Uncanny Valley of the Dolls
Jonny Lee Miller
Tamara Jaron & Kelly Wheeler
13. august 2018
3,48 mil.
137
17
The Worms Crawl In, the Worms Crawl Out
Jon Michael Hill
Jordan Rosenberg
20. august 2018
3,34 mil.
138
18
The Visions of Norman P. Horowitz
Lucy Liu
Storyline: Jason Tracey & Brandon Tanori
Scenár: Jason Tracey
27. august 2018
3,57 mil.
139
19
The Geek Interpreter
Christine Moore
Tamara Jaron & Kelly Wheeler
3. september 2018
3,30 mil.
140
20
Fit to Be Tied
Ron Fortunato
Jason Tracey
10. september 2018
3,17 mil.
141
21
Whatever Remains, However Improbable
Christine Moore
Robert Doherty
17. september 2018
3,10 mil.

7. séria[upraviť | upraviť zdroj]

12. mája 2018 bola potvrdená siedma séria, ktorá bude mať 13 častí.[7][8] 11. júla 2018 sa oficiálne začalo nakrúcať. Prvú časť režírovala Christine Moore.[9]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Elementary: Season One Ratings [online]. TV Series Finale, 18.5.2013. Dostupné online. (po anglicky)
  2. Elementary: Season Two Ratings [online]. TV Series Finale, 16.5.2014. Dostupné online. (po anglicky)
  3. Elementary: Season Three Ratings [online]. TV Series Finale, 16.5.2015. Dostupné online. (po anglicky)
  4. Elementary: Season Four Ratings [online]. TV Series Finale, 9.5.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  5. Elementary: Season Five Ratings [online]. TV Series Finale, 22.5.2017. Dostupné online. (po anglicky)
  6. Elementary: Season Six Ratings [online]. TV Series Finale, 18.9.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  7. GELMAN, Vlada. Elementary Renewed at CBS [online]. TV Line, 12.5.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  8. Shows A-Z - elementary on cbs [online]. The Futon Critic. Dostupné online. (po anglicky)
  9. Production on Season Seven of #Elementary has officially begun! [online]. Elementary Writers na Twitteri, 11.7.2018. Dostupné online. (po anglicky)