Zoznam častí seriálu Teória veľkého tresku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
logo seriálu

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického sitkomu Teória veľkého tresku. Seriál sa vysielal od 24. septembra 2007 do 16. mája 2019. Spolu bolo odvysielaných 279 počas dvanástich sérií.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti USA USA Slovensko Slovensko
Premiéra série Finále série Sledovanosť Stanica Premiéra série Finále série Stanica
1 17 24. september 2007 19. máj 2008 8,31 mil. CBS 17. august 2011 12. september 2011 Markíza
Dajto
2 23 22. september 2008 11. máj 2009 10,03 mil. 13. september 2011 14. október 2011
3 23 21. september 2009 24. máj 2010 14,22 mil. 17. október 2011 18. november 2011
4 24 23. september 2010 19. máj 2011 12,61 mil.[1] 21. november 2011 22. december 2011
5 24 22. september 2011 10. máj 2012 14,88 mil.[1] 15. júl 2015 17. august 2015
6 24 27. september 2012 16. máj 2013 16,80 mil.[2] 18. august 2015 25. september 2015
7 24 26. september 2013 15. máj 2014 17,65 mil.[3] 29. september 2015 6. november 2015
8 24 22. september 2014 7. máj 2015 16,14 mil.[4] 10. november 2015 23. december 2015
9 24 21. september 2015 12. máj 2016 15,21 mil.[5] 31. august 2017 14. október 2017
10 24 19. september 2016 11. máj 2017 14,03 mil.[6] 22. október 2018 6. november 2018
11 24 25. september 2017 10. máj 2018 14,04 mil.[7] 1. apríl 2019 16. apríl 2019
12 24 24. september 2018 16. máj 2019 13,22 mil.[8]

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2007 – 2008)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
1
1
PilotPilotný diel
James Burrows
Chuck Lorre & Bill Prady
24. september 2007
17. august 2011
9,52 mil.
2
2
The Big Bran HypothesisHypotéza veľkého Brana
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Robert Cohen & Dave Goetsch
1. október 2007
18. august 2011
8,58 mil.
3
3
The Fuzzy Boots CorollaryKorolár seržanta Snehulku
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
8. október 2007
19. august 2011
8,36 mil.
4
4
The Luminous Fish EffectEfekt svietiacej rybky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: David Litt & Lee Aronsohn
15. október 2007
22. august 2011
8,15 mil.
5
5
The Hamburger PostulateHamburgerový prostulát
Andrew D. Weyman
Storyline: Jennifer Glickman
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. október 2007
23. august 2011
8,81 mil.
6
6
The Middle-Earth ParadigmModel Stredozeme
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch
Scenár: David Litt & Robert Cohen
29. október 2007
24. august 2011
8,92 mil.
7
7
The Dumpling ParadoxKnedlíkový paradox
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Jennifer Glickman
5. november 2007
25. august 2011
9,68 mil.
8
8
The Grasshopper ExperimentExperiment kobylky
Ted Wass
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Robert Cohen
12. november 2007
26. august 2011
9,23 mil.
9
9
The Cooper-Hofstadter PolarizationCooper-Hofstadterova polarizácia
Joel Murray
Storyline: Bill Prady & Stephen Engel
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
17. marec 2008
30. august 2011
9,11 mil.
10
10
The Loobenfeld DecayLoobenfeldov rozpad
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
24. marec 2008
31. august 2011
8,63 mil.
11
11
The Pancake Batter AnomalyLievancová anomália
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Stephen Engel
31. marec 2008
2. september 2011
8,68 mil.
12
12
The Jerusalem DualityJeruzalemská dualita
Mark Cendrowski
Storyline: Jennifer Glickman & Stephen Engel
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
14. apríl 2008
5. september 2011
7,69 mil.
13
13
The Bat Jar ConjectureBatnádoba a chybný predpoklad
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Jennifer Glickman
Scenár: Bill Prady & Robert Cohen
21. apríl 2008
6. september 2011
7,51 mil.
14
14
The Nerdvana AnnihilationSkaza mimoňorája
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Stephen Engel & Steven Molaro
28. apríl 2008
7. september 2011
8,07 mil.
15
15
The Pork Chop IndeterminacyRoštenokové distribučné dilema
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Bill Prady
5. máj 2008
8. september 2011
7,38 mil.
16
16
The Peanut ReactionReakcia na arašidy
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
12. máj 2008
9. september 2011
7,78 mil.
17
17
The Tangerine FactorMandarinkový faktor
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. máj 2008
12. september 2011
7,34 mil.

2. séria (2008 – 2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
18
1
The Bad Fish ParadigmParadigma skazenej ryby
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. september 2008
13. september 2011
9,36 mil.
19
2
The Codpiece TopologyTopológia váčkovitého poklopca
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
29. september 2008
14. september 2011
8,76 mil.
20
3
The Barbarian SublimationSublimácia brabara
Mark Cendrowski
Storyline: Nicole Lorre
Scenár: Steven Molaro & Eric Kaplan
6. október 2008
16. september 2011
9,33 mil.
21
4
The Griffin EquivalencyGriffinova ekvivalencia
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Chuck Lorre
Scenár: Stephen Engel & Tim Doyle
13. október 2008
19. september 2011
9,36 mil.
22
5
The Euclid AlternativeEuklidovská alternatíva
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Dave Goetsch
20. október 2008
20. september 2011
9,28 mil.
23
6
The Cooper-Nowitzki TheoremCooper-Nowitzki teorém
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Daley Haggar
Scenár: Tim Doyle & Richard Rosenstock
3. november 2008
21. september 2011
9,67 mil.
24
7
The Panty Piñata PolarizationPolarizácia nohavičkovej všethochuti
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Tim Doyle
Scenár: Jennifer Glickman & Steven Molaro
10. november 2008
22. september 2011
10,01 mil.
25
8
The Lizard-Spock ExpansionRozšírenie Plaz-Spock
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Jennifer Glickman
17. november 2008
23. september 2011
9,76 mil.
26
9
The White Asparagus TriangulationTriangulácie bielej špargle
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Stephen Engel & Richard Rosenstock
24. november 2008
26. september 2011
10,19 mil.
27
10
The Vartabedian ConundrumHlavolam pani Vartabedianovej
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady & Richard Rosenstock
8. december 2008
27. september 2011
10,80 mil.
28
11
The Bath Item Gift HypothesisHypotéza darčeku do kúpeľa
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Stephen Engel & Eric Kaplan
15. december 2008
28. september 2011
11,42 mil.
29
12
The Killer Robot InstabilityLabilita robozabijaka
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Steven Molaro & Daley Haggar
12. január 2009
29. september 2011
11,81 mil.
30
13
The Friendship AlgorithmAlgoritmus priateľstva
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
19. január 2009
30. september 2011
11,10 mil.
31
14
The Financial PermeabilityFinančné alternatívy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Richard Rosenstock & Eric Kaplan
2. február 2009
3. október 2011
10,89 mil.
32
15
The Maternal CapacitanceMaterská kapacita
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Richard Rosenstock & Steven Molaro
9. február 2009
4. október 2011
13,11 mil.
33
16
The Cushion SaturationVankúšové stigmy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
2. marec 2009
5. október 2011
10,94 mil.
34
17
The Terminator DecouplingRozpojenie Terminátora
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Tim Doyle & Stephen Engel
9. marec 2009
6. október 2011
9,46 mil.
35
18
The Work Song NanoclusterProduktívna pracovná pieseň
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
16. marec 2009
7. október 2011
9,76 mil.
36
19
The Dead Hooker JuxtapositionRozpoloženie mŕtvej prostitútky
Mark Cendrowski
Steven Molaro
30. marec 2009
10. október 2011
9,77 mil.
37
20
The Hofstadter IsotopeHofstadterov izotop
Mark Cendrowski
Dave Goetsch
13. apríl 2009
11. október 2011
10,13 mil.
38
21
The Vegas RenormalizationRenormalizácia vo Vegas
Mark Cendrowski
Storyline: Jessica Ambrosetti, Nicole Lorre & Andrew Roth
Scenár: Steven Molaro
27. apríl 2009
12. október 2011
9,31 mil.
39
22
The Classified Materials TurbulenceTurbulencie prísne tajných materiálov
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
4. máj 2009
13. október 2011
9,25 mil.
40
23
The Monopolar ExpeditionJednopólová expedícia
Mark Cendrowski
Eric Kaplan & Richard Rosenstock
11. máj 2009
14. október 2011
9,81 mil.

3. séria (2009 – 2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
41
1
The Electric Can Opener FluctuationFluktuácia elektrického otváraku na konzervy
Mark Cendrowski
Steven Molaro
21. september 2009
17. október 2011
12,96 mil.
42
2
The Jiminy ConjectureSpor o svrčka
Mark Cendrowski
Jim Reynolds
28. september 2009
18. október 2011
13,27 mil.
43
3
The Gothowitz DeviationGothowitzova deviácia
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Richard Rosenstock
Scenár: Bill Prady & Maria Ferrari
5. október 2009
19. október 2011
12,52 mil.
44
4
The Pirate SolutionRiešenie po pirátsky
Mark Cendrowski
Steve Holland
12. október 2009
20. október 2011
13,07 mil.
45
5
The Creepy Candy Coating CorollaryKorolár hrôzostrašnej polevy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. október 2009
21. október 2011
13,47 mil.
46
6
The Cornhusker VortexFutbalový klam
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
2. november 2009
24. október 2011
12,73 mil.
47
7
The Guitarist AmplificationZosilnené spomienky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
9. november 2009
25. október 2011
12,79 mil.
48
8
The Adhesive Duck DeficiencyDeficit lepiacich kačiek
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
16. november 2009
26. október 2011
13,23 mil.
49
9
The Vengeance FormulationFormulácia odplaty
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Maria Ferrari
Scenár: Richard Rosenstock, Jim Reynolds & Steve Holland
23. november 2009
27. október 2011
14,13 mil.
50
10
The Gorilla ExperimentExperiment Gorila
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Richard Rosenstock & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. december 2009
28. október 2011
14,38 mil.
51
11
The Maternal CongruenceMaterská zhoda
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
14. december 2009
31. október 2011
15,58 mil.
52
12
The Psychic VortexOkultné klamy
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
11. január 2010
2. november 2011
15,82 mil.
53
13
The Bozeman ReactionBohemská reakcia
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
18. január 2010
3. november 2011
14,99 mil.
54
14
The Einstein ApproximationEinsteinova aproximácia
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
1. február 2010
4. november 2011
15,51 mil.
55
15
The Large Hadron CollisionCentrálny urýchľovač častíc
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
8. február 2010
7. november 2011
16,26 mil.
56
16
The Excelsior AcquisitionKauza Excelsior
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
1. marec 2010
8. november 2011
15,73 mil.
57
17
The Precious FragmentationPorcovanie Miláška
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Richard Rosenstock
8. marec 2010
9. november 2011
16,32 mil.
58
18
The Pants AlternativeAlternatívne odnímanie nohavíc
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Eric Kaplan, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
22. marec 2010
10. november 2011
13,42 mil.
59
19
The Wheaton RecurrenceWheatonova repríza
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro, Nichole Lorre & Jessica Ambrosetti
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch, Jim Reynolds & Maria Ferrari
12. apríl 2010
11. november 2011
13,99 mil.
60
20
The Spaghetti CatalystŠpagetový katalizátor
Anthony Rich
Chuck Lorre, Bill Prady, Lee Aronsohn & Steven Molaro
3. máj 2010
14. november 2011
11,63 mil.
61
21
The Plimpton StimulationPlimptonovská stimulácia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
10. máj 2010
15. november 2011
13,73 mil.
62
22
The Staircase ImplementationOpotrebovanie schodiska
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
17. máj 2010
16. november 2011
15,02 mil.
63
23
The Lunar ExcitationLunárna excitácia
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
24. máj 2010
18. november 2011
14,78 mil.

4. séria (2010 – 2011)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
64
1
The Robotic ManipulationRobotická manipulácia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
23. september 2010
21. november 2011
14,01 mil.
65
2
The Cruciferous Vegetable AmplificationObohatenie hlúbovou zeleninou
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
30. september 2010
22. november 2011
13,05 mil.
66
3
The Zazzy SubstitutionSubstitúcia domácim mazlíčkom
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. október 2010
23. november 2011
12,59 mil.
67
4
The Hot Troll DeviationKyber-sexuálna deviácia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Adam Faberman
Scenár: Bill Prady, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
14. október 2010
24. november 2011
12,57 mil.
68
5
The Desperation EmanationFeromónový zápach zúfalstva
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
21. október 2010
25. november 2011
13,05 mil.
69
6
The Irish Pub FormulationAlibi z írskej krčmy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Maria Ferrari
28. október 2010
28. november 2011
13,04 mil.
70
7
The Apology InsufficiencyNedostatočnosť ospravedlnenia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
4. november 2010
29. november 2011
14,00 mil.
71
8
The 21-Second ExcitationDvadsaťjeden sekundové vzrušenie
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
11. november 2010
30. november 2011
13,11 mil.
72
9
The Boyfriend ComplexityKomplikovanosť vzťahov
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
18. november 2010
1. december 2011
13,02 mil.
73
10
The Alien Parasite HypothesisHypotéza o cudzom parazitovi
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Lee Aronsohn, Jim Reynolds & Maria Ferrari
9. december 2010
2. december 2011
12,03 mil.
74
11
The Justice League RecombinationRekombinácia Ligy spravodlivosti
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
16. december 2010
5. december 2011
13,24 mil.
75
12
The Bus Pants UtilizationVyužitie nohavíc do autobusu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
6. január 2011
6. december 2011
13,98 mil.
76
13
The Love Car DisplacementObštrukcia v aute lásky
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
20. január 2011
7. december 2011
13,63 mil.
77
14
The Thespian CatalystGenialita uspávača hadov
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
3. február 2011
8. december 2011
13,83 mil.
78
15
The Benefactor FactorUtorok vyprážaných halušiek
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
10. február 2011
9. december 2011
12,79 mil.
79
16
The Cohabitation FormulationAko je dôležité mať Sheldona
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
17. február 2011
12. december 2011
12,41 mil.
80
17
The Toast DerivationArchimedov princíp
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
24. február 2011
13. december 2011
12,35 mil.
81
18
The Prestidigitation ApproximationAxióm kartového triku
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. marec 2011
14. december 2011
12,06 mil.
82
19
The Zarnecki IncursionÚtok hackera Zarneckiho
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Jim Reynolds
31. marec 2011
15. december 2011
11,92 mil.
83
20
The Herb Garden GerminationKontrolná klebeta o okrasnej záhrade
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
7. apríl 2011
16. december 2011
11,40 mil.
84
21
The Agreement DissectionAnulovanie dohody spolubývajúcich
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
28. apríl 2011
19. december 2011
10,71 mil.
85
22
The Wildebeest ImplementationOperácia Pakôň
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Eddie Gorodetsky & Maria Ferrari
5. máj 2011
20. december 2011
10,50 mil.
86
23
The Engagement ReactionZásnubná reakcia
Howard Murray
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
12. máj 2011
21. december 2011
10,78 mil.
87
24
The Roomate TransmogrificationVýmena spolubývajúcich
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
19. máj 2011
22. december 2011
11,30 mil.

5. séria (2011 – 2012)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA
USA [1]
88
1
The Skank Reflex AnalysisAnalýza dievčenského reflexu
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Steven Molaro
22. september 2011
15. júl 2015
14,30 mil.
89
2
The Infestation HypothesisHypotéza o zamorení škodcov
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
22. september 2011
16. júl 2015
14,94 mil.
90
3
The Pulled Groin ExtrapolationChýbajúca interpretácia natiahnutých slabín
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
29. september 2011
17. júl 2015
14,74 mil.
91
4
The Wiggly Finger CatalystRelativita triviálnych rozhodnotí
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
6. október 2011
20. júl 2015
13,92 mil.
92
5
The Russian Rocket ReactionVariácie na Schrödingerovu mačku
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
13. október 2011
21. júl 2015
13,58 mil.
93
6
The Rhinitis RevelationSymptóny bežného nachladnutia
Howard Murray
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
20. október 2011
22. júl 2015
14,93 mil.
94
7
The Good Guy FluctuationFluktuácia dobráctva
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
27. október 2011
23. júl 2015
14,54 mil.
95
8
The Isolation PermutationSelekcia hlavnej družičky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
3. november 2011
24. júl 2015
15,98 mil.
96
9
The Ornithophobia DiffusionRozptýlenie ornitofóbie
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. november 2011
27. júl 2015
15,89 mil.
97
10
The Flaming Spittoon AcquisitionRozšírenie Válečníkov z Ka'a
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Jim Reynolds & Steve Holland
17. november 2011
28. júl 2015
15,05 mil.
98
11
The Speckerman RecurrenceSpeckermanova repríza
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
8. december 2011
29. júl 2015
14,02 mil.
99
12
The Shiny Trinket ManeuverFinta s trblietavou čačkou
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
12. január 2012
30. júl 2015
16,13 mil.
100
13
The Recombination HypothesisHypotéza rekombinácie
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
19. január 2012
31. júl 2015
15,83 mil.
101
14
The Beta Test InitiationZasvätenie do beta testovania
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
26. január 2012
3. august 2015
16,13 mil.
102
15
The Friendship ContractionNásledky hypotetickej katastrofy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Malaro & Steve Holland
2. február 2012
4. august 2015
16,54 mil.
103
16
The Vacation SolutionTip na dovolenku
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Anthony Del Broccolo & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
9. február 2012
5. august 2015
16,21 mil.
104
17
The Rothman DisintegrationRothmanova degenerácia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
16. február 2012
6. august 2015
15,65 mil.
105
18
The Werewolf TransformationSheldonova teória chaosu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Todd Craig & Gary Torvinen
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
23. február 2012
7. august 2015
16,20 mil.
106
19
The Weekend VortexVíkendová vrava
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
8. marec 2012
10. august 2015
15,04
107
20
The Transporter MalfunctionPorucha transportéra
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
29. marec 2012
11. august 2015
13,96 mil.
108
21
The Hawking ExcitationHawkingova excitácia
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. apríl 2012
12. august 2015
13,29 mil.
109
22
The Stag ConvergenceRozlúčkové fiasko
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
26. apríl 2012
13. august 2015
12,65 mil.
110
23
The Launch AccelerationAkcelerácia štartu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
3. máj 2012
14. august 2015
13,91 mil.
111
24
The Countdown ReflectionReflexia odpočtu
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
10. máj 2012
17. august 2015
13,72 mil.

6. séria (2012 – 2013)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [2]
112
1
The Date Night VariableVariabilita večere vo dvojici
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
27. september 2012
18. august 2015
15,66 mil.
113
2
The Decoupling FluctuationPotenciálna možnosť rozchodu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
4. október 2012
19. august 2015
15,18 mil.
114
3
The Higgs Boson ObservationPoznatok o Higgsovom bozóne
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
11. október 2012
20. august 2015
14,23 mil.
115
4
The Re-Entry MinimizationMinimalizácia dopadu návratu
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
18. október 2012
21. august 2015
15,73 mil.
116
5
The Holographic ExcitationHolografická stimulácia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
25. október 2012
24. august 2015
15,82 mil.
117
6
The Extract ObliterationVymazanie pasáže
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Eric Kaplan
1. november 2012
25. august 2015
15,90 mil.
118
7
The Habitation ConfigurationPárové dilema
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
8. november 2012
26. august 2015
16,68 mil.
119
8
The 43 PeculiarityZáhada čísla 43
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
15. november 2012
27. august 2015
17,63 mil.
120
9
The Parking Spot EscalationKonflikt s parkovacím miestom
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
29. november 2012
28. august 2015
17,25 mil.
121
10
The Fish Guts DisplacementTechnika vypitvania ryby
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
6. december 2012
31. august 2015
16,94 mil.
122
11
The Santa SimulationVianočná dezilúzia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
13. december 2012
2. september 2015
16,77 mil.
123
12
The Egg Salad EquivalencyMetafora o vaječnom sendviči
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Steve Holland
3. január 2013
3. september 2015
19,25 mil.
124
13
The Bakersfield ExpeditionExpedícia do Bakersfieldu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferarri
10. január 2013
4. september 2015
20,00 mil.
125
14
The Cooper/Kripke InversionKripke-Cooperova inverzia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
31. január 2013
7. september 2015
17,76 mil.
126
15
The Spoiler Alert SegmentationKritické dopady vyzradenia zápletky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferarri & Adam Faberman
7. február 2013
8. september 2015
18,98 mil.
127
16
The Tangible Affection ProofNesporný dôkaz náklonnosti
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Tara Hernandez
14. február 2013
9. september 2015
17,89 mil.
128
17
The Monster IsolationVytesnenie monštra
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
21. február 2013
10. september 2015
17,62 mil.
129
18
The Contractual Obligation ImplementationImplementácia zmluvného záväzku
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
7. marec 2013
11. september 2015
17,63 mil.
130
19
The Closet ReconfigurationPreorganizovanie kumbálu
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
14. marec 2013
17. september 2015
15,90 mil.
131
20
The Tenure TurbulenceRozpory o definitívu
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Jim Reynolds
4. apríl 2013
18. september 2015
17,24 mil.
132
21
The Closure AlternativeAlternatíva zakončenia
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
25. apríl 2013
22. september 2015
15,05 mil.
133
22
The Proton ResurgenceExperimenty s Protonom
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
2. máj 2013
23. september 2015
16,29 mil.
134
23
The Love Spell PotentialPotenciál kúzla lásky
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
9. máj 2013
24. september 2015
16,30 mil.
135
24
The Bon Voyage ReactionReakcia na bon voyage
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
16. máj 2013
25. september 2015
15,48 mil.

7. séria (2013 – 2014)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [3]
136
1
The Hofstadter InsufficiencyDôsledok absencie Hofstadtera
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
26. september 2013
29. september 2015
18,99 mil.
137
2
The Deception VerificationVerifikácia pôvodu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2013
30. september 2015
20,44 mil.
138
3
The Scavenger VortexEgoizmus lovca pokladov
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
3. október 2013
1. október 2015
18,22 mil.
139
4
The Raiders MinimizationMinimalizácia dobyvateľov
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
10. október 2013
2. október 2015
17,64 mil.
140
5
The Workplace ProximityPracovisko Proximity
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
17. október 2013
6. október 2015
17,80 mil.
141
6
The Romance ResonanceOzveny romantiky
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
24. október 2013
7. október 2015
16,98 mil.
142
7
The Proton DisplacementVýmena protónov
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
7. november 2013
8. október 2015
16,89 mil.
143
8
The Itchy Brain SimulationSimulácia zvádzania mozgu
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
14. november 2013
9. október 2015
18,30 mil.
144
9
The Thanksgiving DecouplingAnulácia na Deň vďakyvzdania
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Jeremy Howe
21. november 2013
13. október 2015
18,94 mil.
145
10
The Discovery DissipationVyvrátenie existencie objavu
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Adam Faberman
5. december 2013
14. október 2015
15,63 mil.
146
11
The Cooper ExtractionCooperova extrakcia
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
12. december 2013
15. október 2015
17,68 mil.
147
12
The Hesitation RamificationNásledok zaváhania
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
2. január 2014
16. október 2015
19,20 mil.
148
13
The Occupation RecalibrationRekalibrácia zamestnania
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
9. január 2014
20. október 2015
20,35 mil.
149
14
The Convention ConundrumNejasnosť s konferenciou
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
30. január 2014
21. október 2015
19,05 mil.
150
15
The Locomotive ManipulationManipulácia lokomotívou
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
6. február 2014
22. október 2015
17,53 mil.
151
16
The Table PolarizationManipulácia s jedálenským stolom
Gay Linvill
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
27. február 2014
23. október 2015
17,73 mil.
152
17
The Friendship TurbulanceTurbulencia priateľstvá
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
6. marec 2014
27. október 2015
18,09 mil.
153
18
The Mommy ObservationChúlostivý moment prekvapenia
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
13. marec 2014
28. október 2015
17,34 mil.
154
19
The Indecision AmalgamationRozhodovacie martýrium
Anthony Rich
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
3. apríl 2014
29. október 2015
17,73 mil.
155
20
The Relationship DiremptionŽalostný rozpad vzťahu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
10. apríl 2014
30. október 2015
16,49 mil.
156
21
The Anything Can Happen RecurrenceTradícia nepredvídateľných štvrtkov
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
24. apríl 2014
3. november 2015
16,44 mil.
157
22
The Proton TransmogrificationRozjímanie s Protónom
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
1. máj 2014
4. november 2015
16,07 mil.
158
23
The Gorilla DissolutionGorilí exces
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
8. máj 2014
5. november 2015
14,42 mil.
159
24
The Status Quo CombustionPorušenie statusu quo
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
15. máj 2014
6. november 2015
16,73 mil.

8. séria (2014 – 2015)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [4]
160
1
The Locomotion InterruptionLúpež v spacom kupé
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
22. september 2014
10. november 2015
18,08 mil.
161
2
The Junior Professor SolutionNaschvály odborného asistenta
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Tara Hernandez
22. september 2014
11. november 2015
18,30 mil.
162
3
The First Pitch InsufficiencyNedostatočnosť baseballovej prípravy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
29. september 2014
12. november 2015
18,44 mil.
163
4
The Hook-up ReverberationFabulácia o posteľovom úlete
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
6. október 2014
13. november 2015
17,94 mil.
164
5
The Focus AttenuationMučivé metódy sústredenia
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
13. október 2014
18. november 2015
17,63 mil.
165
6
The Expedition ApproximationSimulácia dolnej expedície
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
20. október 2014
19. november 2015
18,02 mil.
166
7
The Misinterpretation AgitationMylný výklad obchodnej taktiky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
30. október 2014
20. november 2015
18,25 mil.
167
8
The Prom EquivalencyKompenzácia maturitného plesu
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
6. november 2014
24. november 2015
18,56 mil.
168
9
The Septum DeviationKorekcia nosnej prepážky
Anthony Rich
Storyline: Steven Molaro, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Steve Holland & Tara Hernandez
13. november 2014
25. november 2015
16,90 mil.
169
10
The Champagne ReflectionReflexie na základe šampanského
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Tara Hernandez & David Saltzberg, Ph.D.
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Dave Goetsch
20. november 2014
26. november 2015
16,61 mil.
170
11
The Clean Room InfiltrationInfiltrácia sterilných miestnosti
Mark Cendrowski
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
11. december 2014
27. november 2015
18,49 mil.
171
12
The Space Probe DisintegrationDezintegrácia vesmírnej sondy
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
8. január 2015
1. december 2015
18,11 mil.
172
13
The Anxiety OptimizationOptimalizácia úzkosti
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
29. január 2015
2. december 2015
17,25 mil.
173
14
The Troll ManifestationKritika internetového anonyma
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
5. február 2015
3. december 2015
17,09 mil.
174
15
The Comic Book Store RegenerationRenovácia obchodu s komiksmi
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
19. február 2015
8. december 2015
17,49 mil.
175
16
The Intimacy AccelerationAkcelerácia náklonnosti
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
26. február 2015
9. december 2015
16,67 mil.
176
17
The Colonization ApplicationPrihláška na kolonizáciu
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. marec 2015
10. december 2015
18,17 mil.
177
18
The Leftover ThermalizationKrivda kvôli autorstvu
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
12. marec 2015
11. december 2015
18,13 mil.
178
19
The Skywalker IncursionVpád na Skywalkerov ranč
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
2. apríl 2015
15. december 2015
16,89 mil.
179
20
The Fortification ImplementationRealizácia bunkra
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Saladin K. Patterson & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
9. apríl 2015
16. december 2015
16,78 mil.
180
21
The Communication DeteriorationRozkol v komunikácii
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Steve Holland, Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan, Jim Reynolds
16. apríl 2015
17. december 2015
16,02 mil.
181
22
The Graduation TransmissionImprovizácia so slávnostným prejavom
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
23. apríl 2015
18. december 2015
16,63 mil.
182
23
The Maternal CombustionKoncepcia materskej priazne
Anthony Rich
Storyline: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
30. apríl 2015
22. december 2015
15,85 mil.
183
24
The Commitment DeterminationRazantná zmena vzťahu
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
7. máj 2015
23. december 2015
17,64 mil.

9. séria (2015 – 2016)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [5]
184
1
The Matrimony MomentumRaketový nástup pomanželskej krizy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
21. september 2015
31. august 2017
18,20 mil.
185
2
The Separation OscillationOscilácie okolo rozchodov
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
28. september 2015
31. august 2017
15,23 mil.
186
3
The Bachelor Party CorrosionZlyhanie vedeckých princípov
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
5. október 2015
2. september 2017
15,40 mil.
187
4
The 2003 ApproximationAproximacia roku 2003
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
12. október 2015
9. september 2017
14,96 mil.
188
5
The Perspiration ImplementationZvyšovanie telesnej kondície
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
19. október 2015
9. september 2017
14,68 mil.
189
6
The Helium InsufficiencyMachinacie s héliom
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
26. október 2015
16. september 2017
16,32 mil.
190
7
The Spock ResonanceDozvuky Spocka
Nikki Lorre
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
5. november 2015
16. september 2017
14,81 mil.
191
8
The Mystery Date ObservationŠpehovanie tajomného rande
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
12. november 2015
23. september 2017
14,92 mil.
192
9
The Platonic PermutationVystriedanie partnerských rolí
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Jeremy Howe & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Adam Faberman
19. november 2015
23. september 2017
15,19 mil.
193
10
The Earworm ReverberationKompenzácia odmietnutia
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
10. december 2015
30. september 2017
15,27 mil.
194
11
The Opening Night ExcitationOčakávania premiérovej noci
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Maria Ferrari
17. december 2015
30. september 2017
17,23 mil.
195
12
The Sales Call SublimationTransformácia obchodného stretnutia
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
7. január 2016
2. október 2017
(Dajto)
15,85 mil.
196
13
The Empathy OptimizationSvojrázne prejavy empatie
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Saladin K. Patterson
14. január 2016
2. október 2017
(Dajto)
15,75 mil.
197
14
The Meemaw MaterializationPritransportovanie babičky
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
4. február 2016
neodvysielané
15,29 mil.
198
15
The Valentino SubmergenceValentínske extempore
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Jeremy Howe
11. február 2016
7. október 2017
16,25 mil.
199
16
The Positive Negative ReactionNegatívne reakcie na pozitívny test
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
18. február 2016
7. október 2017
15,24 mil.
200
17
The Celebration ExperimentationExperimentovanie s oslavou
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
25. február 2016
7. október 2017
15,94 mil.
201
18
The Application DeteriorationRozčarovanie z patentovej zmluvy
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Maria Ferrari
10. marec 2016
neodvysielané
14,68 mil.
202
19
The Solder Excursion DiversionZmarenie plánovanej pomsty
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Saladin K. Patterson
31. marec 2016
neodvysielané
14,24 mil.
203
20
The Big Bear PrecipitationParalely slzavých údolí
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jim Reynolds
7. apríl 2016
neodvysielané
13,50 mil.
204
21
The Viewing Party CombustionÚskalia sendviča na párty
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
21. apríl 2016
neodvysielané
14,16 mil.
205
22
The Fermentation BifurcationNástrahy degustácie
Nikki Lorre
Storyline: Steven Molaro, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
28. apríl 2016
14. október 2017
14,13 mil.
206
23
The Line Substitution SolutionProtest proti predbiehaniu v rade
Anthony Rich
Storyline: Steve Holland, Saladin K. Patterson & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. máj 2016
14. október 2017
13,22 mil.
207
24
The Convergence ConvergenceScestný záchvat paranoje
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Tara Hernandez & Adam Faberman
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Jeremy Howe
12. máj 2016
14. október 2017
14,73 mil.

10. séria (2016 – 2017)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [6]
208
1
The Conjugal Conjecture
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
19. september 2016
22. október 2018
15,82 mil.
209
2
The Military Miniaturization
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2016
22. október 2018
14,24 mil.
210
3
The Dependence Transcendence
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Saladin K. Patterson & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Jeremy Howe
3. október 2016
23. október 2018
14,32 mil.
211
4
The Cohabitation Experimentation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
10. október 2016
23. október 2018
14,41 mil.
212
5
The Hot Tub Contamination
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Jim Reynolds
17. október 2016
24. október 2018
14,20 mil.
213
6
The Fetal Kick Catalyst
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Saladin K. Patterson & Anthony Del Broccolo
27. október 2016
24. október 2018
14,31 mil.
214
7
The Veracity Elasticity
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Adam Faberman
3. november 2016
25. október 2018
14,18 mil.
215
8
The Brain Bowl Incubation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Saladin K. Patterson
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
10. november 2016
25. október 2018
14,47 mil.
216
9
The Geology Elevation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Jeremy Howe
17. november 2016
26. október 2018
14,34 mil.
217
10
The Property Division Collision
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Bill Prady & Steve Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
1. december 2016
26. október 2018
14,54 mil.
218
11
The Birthday Synchronicity
Nikki Lorre
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
15. december 2016
29. október 2018
15,96 mil.
219
12
The Holiday Summation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Jeremy Howe
5. január 2017
29. október 2018
16,80 mil.
220
13
The Romance Recalibration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Saladin K. Patterson
19. január 2017
30. október 2018
15,15 mil.
221
14
The Emotion Detection Automation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
2. február 2017
30. október 2018
14,66 mil.
222
15
The Locomotion Reverberation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
9. február 2017
31. október 2018
14,15 mil.
223
16
The Allowance Evaporation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jim Reynolds
16. február 2017
31. október 2018
13,51 mil.
224
17
The Comic-Con Conundrum
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Saladin K. Patterson & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland, Maria Ferrari
23. február 2017
1. november 2018
13,38 mil.
225
18
The Escape Hatch Identification
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steve Holland, Jim Reynolds & Tara Hernandez
9. marec 2017
1. november 2018
13,08 mil.
226
19
The Collaboration Fluctuation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Giuseppe Graziano
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Dave Goetsch
30. marec 2017
2. november 2018
12,78 mil.
227
20
The Recollection Dissipation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
6. apríl 2017
2. november 2018
12,59 mil.
228
21
The Separation Agitation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steve Holland, Tara Hernandez & Jeremy Howe
13. apríl 2017
5. november 2018
11,89 mil.
229
22
The Cognition Regeneration
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Jim Reynolds
27. apríl 2017
5. november 2018
12,52 mil.
230
23
The Gyroscopic Collapse
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Alex Ayers
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Saladin K. Patterson
4. máj 2017
6. november 2018
12,39 mil.
231
24
The Long Distance Dissonance
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
11. máj 2017
6. november 2018
12,99 mil.

11. séria (2017 – 2018)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [7]
232
1
The Proposal Proposal
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
25. september 2017
1. apríl 2019
17,65 mil.
233
2
The Retraction Reaction
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
2. október 2017
1. apríl 2019
14,06 mil.
234
3
The Relaxation Integration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Adam Faberman
Scenár: Maria Ferrari, Andy Gordon & Tara Hernandez
9. október 2017
2. apríl 2019
13,13 mil.
235
4
The Explosion Implosion
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Jeremy Howe
16. október 2017
2. apríl 2019
13,07 mil.
236
5
The Collaboration Contamination
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Dave Goetsch, Maria Ferrari & Jeremy Howe
23. október 2017
3. apríl 2019
13,20 mil.
237
6
The Proton Regeneration
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Alex Yonks
Scenár: Steve Holland, Andy Gordon & Jeremy Howe
2. november 2017
3. apríl 2019
14,14 mil.
238
7
The Geology Methodology
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Anthony Del Broccolo & Adam Faberman
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
9. november 2017
4. apríl 2019
13,80 mil.
239
8
The Tesla Recoil
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Jeremy Howe
16. november 2017
4. apríl 2019
13,44 mil.
240
9
The Bitcoin Entanglement
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Andy Gordon & Jeremy Howe
Scenár: Dave Goetsch, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
30. november 2017
5. apríl 2019
13,84 mil.
241
10
The Confidence Erosion
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
7. december 2017
5. apríl 2019
14,41 mil.
242
11
The Celebration Reverberation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Alex Ayers
Scenár: Dave Goetsch, Maria Ferrari & Jeremy Howe
14. december 2017
8. apríl 2019
13,74 mil.
243
12
The Matrimonial Metric
Mark Cendrowski
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Andy Gordon
4. január 2018
8. apríl 2019
16,16 mil.
244
13
The Solo Oscillation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Anthony Del Broccolo
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
11. január 2018
9. apríl 2019
16,93 mil.
245
14
The Separation Triangulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
18. január 2018
9. apríl 2019
14,92 mil.
246
15
The Novelization Correlation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Andy Gordon & Adam Faberman
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
1. február 2018
10. apríl 2019
14,69 mil.
247
16
The Neonatal Nomenclature
Gay Linvill
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steve Holland, Tara Hernandez & Adam Faberman
1. marec 2018
10. apríl 2019
13,75 mil.
248
17
The Athenaeum Allocation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Maria Ferrari
8. marec 2018
11. apríl 2019
13,88 mil.
249
18
The Gates Excitation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Andy Gordon
Scenár: Steve Holland, Tara Hernadnez & Jeremy Howe
29. marec 2018
11. apríl 2019
13,26 mil.
250
19
The Tenant Disassociation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Jeremy Howe & Trevor Alper
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. apríl 2018
12. apríl 2019
13,00 mil.
251
20
The Reclusive Potential
Mark Cendrowski
Storyline: Maria Ferrari, Anthony Del Broccolo & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Adam Faberman
12. apríl 2018
12. apríl 2019
12,77 mil.
252
21
The Comet Polarization
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Bill Prady & Eric Kaplan
Scenár: Maria Ferrari, Andy Gordon & Tara Hernandez
19. apríl 2018
15. apríl 2019
12,91 mil.
253
22
The Monetary Insufficiency
Nikki Lorre
Storyline: Dave Goetsch, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Jeremy Howe
26. apríl 2018
15. apríl 2019
11,79 mil.
254
23
The Sibling Realignment
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
Scenár: Dave Goetsch, Maria Ferrari & Jeremy Howe
3. máj 2018
16. apríl 2019
12,93 mil.
255
24
The Bow Tie Asymmetry
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
10. máj 2018
16. apríl 2019
15,51 mil.

12. séria (2018 – 2019)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
Sledovanosť
USA [8]
256
1
The Conjugal Configuration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Jeremy Howe
24. september 2018
12,92 mil.
257
2
The Wedding Gift Wormhole
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Andy Gordon
27. september 2018
12,04 mil.
258
3
The Procreation Calculation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
4. október 2018
12,29 mil.
259
4
The Tam Turbulence
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Jeremy Howe
11. október 2018
12,94 mil.
260
5
The Planetarium Collision
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Andy Gordon & Alex Ayers
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
18. október 2018
12,22 mil.
261
6
The Imitation Perturbation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Jeremy Howe & Adam Faberman
25. október 2018
12,99 mil.
262
7
The Grant Allocation Derivation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Anthony Del Broccolo & Alex Yonks
Scenár: Steve Holland, Dave Goetsch & Maria Ferrari
1. november 2018
12,64 mil.
263
8
The Consummation Deviation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Andy Gordon & Adam Faberman
8. november 2018
12,85 mil.
264
9
The Citation Negation
Kristy Cecil
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steve Holland, Dave Goetsch & Maria Ferrari
15. november 2018
12,56 mil.
265
10
The VCR Illumination
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Steven Molaro & Bill Prady
Scenár: Maria Ferrari, Andy Gordon & Jeremy Howe
6. december 2018
12,52 mil.
266
11
The Paintball Scattering
Mark Cendrowski
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
3. január 2019
12,80 mil.
267
12
The Propagation Proposition
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Jeremy Howe
Scenár: Maria Ferrari, Dave Goetsch & Eric Kaplan
10. január 2019
13,53 mil.
268
13
The Confirmation Polarization
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Andy Gordon & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
17. január 2019
13,32 mil.
269
14
The Meteorite Manifestation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
31. január 2019
13,66 mil.
270
15
The Donation Oscillation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Jeremy Howe & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Dave Goetsch & Maria Ferrari
7. február 2019
13,97 mil.
271
16
The D & D Vortex
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Eric Kaplan, Andy Gordon & Tara Hernandez
21. február 2019
13,48 mil.
272
17
The Conference Valuation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Steve Holland, Maria Ferrari & Jeremy Howe
7. marec 2019
12,99 mil.
273
18
The Laureate Accumulation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Adam Faberman & David Saltzberg, Ph.D.
Scenár: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Maria Ferrari
4. apríl 2019
12,22 mil.
274
19
The Inspiration Deprivation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Andy Gordon
Scenár: Steve Holland, Anthony Del Broccolo & Tara Hernandez
18. apríl 2019
11,44 mil.
275
20
The Decision Reverberation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jermey Howe
25. apríl 2019
11,84 mil.
276
21
The Plagiarism Schism
Nikki Lorre
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Steve Holland, Dave Goetsch & Tara Hernandez
2. máj 2019
12,48 mil.
277
22
The Maternal Conclusion
Kristy Cecil
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Maria Ferrari, Andy Gordon & Anthony Del Broccolo
9. máj 2019
12,59 mil.
278
279
23
24
The Change Constant
The Stockholm Syndrome
Mark Cendrowski
Chuck Lorre, Steve Holland, Steven Molaro, Bill Prady,
Dave Goetsch, Eric Kaplan, Maria Ferrari, Andy Gordon,
Anthony Del Broccolo, Tara Hernandez, Jeremy Howe &
Adam Faberman
16. máj 2019
18,52 mil.

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. a b c The Big Bang Theory: 2011-12 TV Season Ratings [online]. TV Series Finale, 12.5.2012. Dostupné online. (po anglicky)
  2. a b The Big Bang Theory: Season Six Ratings [online]. TV Series Finale, 18.5.2013. Dostupné online. (po anglicky)
  3. a b The Big Bang Theory: Season Seven Ratings [online]. TV Series Finale, 16.5.2014. Dostupné online. (po anglicky)
  4. a b The Big Bang Theory: Season Eight Ratings [online]. TV Series Finale, 8.5.2015. Dostupné online. (po anglicky)
  5. a b The Big Bang Theory: Season 9 Ratings [online]. TV Series Finale, 13.5.2016. Dostupné online. (po anglicky)
  6. a b The Big Bang Theory: Season 10 Ratings [online]. TV Series Finale, 12.5.2017. Dostupné online. (po anglicky)
  7. a b The Big Bang Theory: Season 11 Ratings [online]. TV Series Finale, 11.5.2018. Dostupné online. (po anglicky)
  8. a b The Big Bang Theory: Season 12 Ratings [online]. TV Series Finale, 3.5.2019. Dostupné online. (po anglicky)