Zoznam častí seriálu Teória veľkého tresku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
logo seriálu

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického sitkomu Teória veľkého tresku. Seriál mal premiéru 24. januára 2007 a momentálne sa vysiela jeho 7-ma séria.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 17 24. september 2007 19. máj 2008
2 23 22. september 2008 11. máj 2009
3 23 21. september 2009 24. máj 2010
4 24 23. september 2010 19. máj 2011
5 24 22. september 2011 10. máj 2012
6 24 27. september 2012 16. máj 2013
7 24 26. september 2013 15. máj 2014
8 24 22. september 2014 7. máj 2015
9 21. september 2015

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Pilot
James Burrows
Chuck Lorre & Bill Prady
24. september 2007
2
2
The Big Bran Hypothesis
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Robert Cohen & Dave Goetsch
1. október 2007
3
3
The Fuzzy Boots Corollary
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
8. október 2007
4
4
The Luminous Fish Effect
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: David Litt & Lee Aronsohn
15. október 2007
5
5
The Hamburger Postulate
Andrew D. Weyman
Storyline: Jennifer Glickman
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. október 2007
6
6
The Middle-Earth Paradigm
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch
Scenár: David Litt & Robert Cohen
29. október 2007
7
7
The Dumpling Paradox
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Jennifer Glickman
5. november 2007
8
8
The Grasshopper Experiment
Ted Wass
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Robert Cohen
12. november 2007
9
9
The Cooper-Hofstadter Polarization
Joel Murray
Storyline: Bill Prady & Stephen Engel
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
17. marec 2008
10
10
The Loobenfeld Decay
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
24. marec 2008
11
11
The Pancake Batter Anomaly
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Stephen Engel
31. marec 2008
12
12
The Jerusalem Duality
Mark Cendrowski
Storyline: Jennifer Glickman & Stephen Engel
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
14. apríl 2008
13
13
The Bat Jar Conjecture
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Jennifer Glickman
Scenár: Bill Prady & Robert Cohen
21. apríl 2008
14
14
The Nerdvana Annihilation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Stephen Engel & Steven Molaro
28. apríl 2008
15
15
The Porkchop Indeterminacy
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Bill Prady
5. máj 2008
16
16
The Peanut Reaction
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
12. máj 2008
17
17
The Tangerine Factor
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. máj 2008

2. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
18
1
The Bad Fish Paradigm
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. september 2008
19
2
The Codpiece Topology
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
29. september 2008
20
3
The Barbarian Sublimation
Mark Cendrowski
Storyline: Nicole Lorre
Scenár: Steven Molaro & Eric Kaplan
6. október 2008
21
4
The Griffin Equivalency
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Chuck Lorre
Scenár: Stephen Engel & Tim Doyle
13. október 2008
22
5
The Euclid Alternative
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Dave Goetsch
20. október 2008
23
6
The Cooper-Nowitzki Theorem
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Daley Haggar
Scenár: Tim Doyle & Richard Rosenstock
3. november 2008
24
7
The Panty Piñata Polarization
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Tim Doyle
Scenár: Jennifer Glickman & Steven Molaro
10. november 2008
25
8
The Lizard-Spock Expansion
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Jennifer Glickman
17. november 2008
26
9
The White Asparagus Triangulation
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Stephen Engel & Richard Rosenstock
24. november 2008
27
10
The Vartabedian Conundrum
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady & Richard Rosenstock
8. december 2008
28
11
The Bath Item Gift Hypothesis
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Stephen Engel & Eric Kaplan
15. december 2008
29
12
The Killer Robot Instability
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Steven Molaro & Daley Haggar
12. január 2009
30
13
The Friendship Algorithm
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
19. január 2009
31
14
The Financial Permeability
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Richard Rosenstock & Eric Kaplan
2. február 2009
32
15
The Maternal Capacitance
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Richard Rosenstock & Steven Molaro
9. február 2009
33
16
The Cushion Saturation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
2. marec 2009
34
17
The Terminator Decoupling
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Tim Doyle & Stephen Engel
9. marec 2009
35
18
The Work Song Nanocluster
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
16. marec 2009
36
19
The Dead Hooker Juxtaposition
Mark Cendrowski
Steven Molaro
30. marec 2009
37
20
The Hofstadter Isotope
Mark Cendrowski
Dave Goetsch
13. apríl 2009
38
21
The Vegas Renormalization
Mark Cendrowski
Storyline: Jessica Ambrosetti, Nicole Lorre & Andrew Roth
Scenár: Steven Molaro
27. apríl 2009
39
22
The Classified Materials Turbulence
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
4. máj 2009
40
23
The Monopolar Expedition
Mark Cendrowski
Eric Kaplan & Richard Rosenstock
11. máj 2009

3. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
41
1
The Electric Can Opener Fluctuation
Mark Cendrowski
Steven Molaro
21. september 2009
42
2
The Jiminy Conjecture
Mark Cendrowski
Jim Reynolds
28. september 2009
43
3
The Gothowitz Deviation
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Richard Rosenstock
Scenár: Bill Prady & Maria Ferrari
5. október 2009
44
4
The Pirate Solution
Mark Cendrowski
Steve Holland
12. október 2009
45
5
The Creepy Candy Coating Corollary
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. október 2009
46
6
The Cornhusker Vortex
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
2. november 2009
47
7
The Guitarist Amplification
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
9. november 2009
48
8
The Adhesive Duck Deficiency
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
16. november 2009
49
9
The Vengeance Formulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Maria Ferrari
Scenár: Richard Rosenstock, Jim Reynolds & Steve Holland
23. november 2009
50
10
The Gorilla Experiment
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Richard Rosenstock & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. december 2009
51
11
The Maternal Congruence
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
14. december 2009
52
12
The Psychic Vortex
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
11. január 2010
53
13
The Bozeman Reaction
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
18. január 2010
54
14
The Einstein Approximation
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
1. február 2010
55
15
The Large Hadron Collision
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
8. február 2010
56
16
The Excelsior Acquisition
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
1. marec 2010
57
17
The Precious Fragmentation
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Richard Rosenstock
8. marec 2010
58
18
The Pants Alternative
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Eric Kaplan, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
22. marec 2010
59
19
The Wheaton Recurrencev
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro, Nichole Lorre & Jessica Ambrosetti
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch, Jim Reynolds & Maria Ferrari
12. apríl 2010
60
20
The Spaghetti Catalyst
Anthony Rich
Chuck Lorre, Bill Prady, Lee Aronsohn & Steven Molaro
3. máj 2010
61
21
The Plimpton Stimulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
10. máj 2010
62
22
The Staircase Implementation
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
17. máj 2010
63
23
The Lunar Excitation
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
24. máj 2010

4. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
64
1
The Robotic Manipulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
23. september 2010
65
2
The Cruciferous Vegetable Amplification
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
30. september 2010
66
3
The Zazzy Substitution
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. október 2010
67
4
The Hot Troll Deviation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Adam Faberman
Scenár: Bill Prady, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
14. október 2010
68
5
The Desperation Emanation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
21. október 2010
69
6
The Irish Pub Formulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Maria Ferrari
28. október 2010
70
7
The Apology Insufficiency
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
4. november 2010
71
8
The 21-Second Excitation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
11. november 2010
72
9
The Boyfriend Complexity
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
18. november 2010
73
10
The Alien Parasite Hypothesis
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Lee Aronsohn, Jim Reynolds & Maria Ferrari
9. december 2010
74
11
The Justice League Recombination
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
16. december 2010
75
12
The Bus Pants Utilization
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
6. január 2011
76
13
The Love Car Displacement
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
20. január 2011
77
14
The Thespian Catalyst
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
3. február 2011
78
15
The Benefactor Factor
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
10. február 2011
79
16
The Cohabitation Formulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
17. február 2011
80
17
The Toast Derivation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
24. február 2011
81
18
The Prestidigitation Approximation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. marec 2011
82
19
The Zarnecki Incursion
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Jim Reynolds
31. marec 2011
83
20
The Herb Garden Germination
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
7. apríl 2011
84
21
The Agreement Dissection
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
28. apríl 2011
85
22
The Wildebeest Implementation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Eddie Gorodetsky & Maria Ferrari
5. máj 2011
86
23
The Engagement Reaction
Howard Murray
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
12. máj 2011
87
24
The Roomate Transmogrification
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
19. máj 2011

5. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
88
1
The Skank Reflex Analysis
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Steven Molaro
22. september 2011
89
2
The Infestation Hypothesis
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
22. september 2011
90
3
The Pulled Groin Extrapolation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
29. september 2011
91
4
The Wiggly Finger Catalyst
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
6. október 2011
92
5
The Russian Rocket Reaction
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
13. október 2011
93
6
The Rhinitis Revelation
Howard Murray
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
20. október 2011
94
7
The Good Guy Fluctuation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
27. október 2011
95
8
The Isolation Permutation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
3. november 2011
96
9
The Ornithophobia Diffusion
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. november 2011
97
10
The Flaming Spittoon Acquisition
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Jim Reynolds & Steve Holland
17. november 2011
98
11
The Speckerman Recurrence
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
8. december 2011
99
12
The Shiny Trinket Maneuver"
Mark Cendrowski
Storyline:Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
12. január 2012
100
13
The Recombination Hypothesis
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
19. január 2012
101
14
The Beta Test Initiation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
26. január 2012
102
15
The Friendship Contraction
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Malaro & Steve Holland
2. február 2012
103
16
The Vacation Solution
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Anthony Del Broccolo & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
9. február 2012
104
17
The Rothman Disintegration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
16. február 2012
105
18
The Werewolf Transformation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Todd Craig & Gary Torvinen
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
23. február 2012
106
19
The Weekend Vortex
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
8. marec 2012
107
20
The Transporter Malfunction
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
29. marec 2012
108
21
The Hawking Excitation
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. apríl 2012
109
22
The Stag Convergence
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
26. apríl 2012
110
23
The Launch Acceleration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
3. máj 2012
111
24
The Countdown Reflection
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
10. máj 2012

6. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
112
1
The Date Night Variable
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
27. september 2012
113
2
The Decoupling Fluctuation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
4. október 2012
114
3
The Higgs Boson Observation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
11. október 2012
115
4
The Re-Entry Minimization
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
18. október 2012
116
5
The Holographic Excitation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
25. október 2012
117
6
The Extract Obliteration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Eric Kaplan
1. november 2012
118
7
The Habitation Configuration
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
8. november 2012
119
8
The 43 Peculiarity
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
15. november 2012
120
9
The Parking Spot Escalation
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
29. november 2012
121
10
The Fish Guts Displacement
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
6. december 2012
122
11
The Santa Simulation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
13. december 2012
123
12
The Egg Salad Equivalency
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Steve Holland
3. január 2013
124
13
The Bakersfield Expedition
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferarri
10. január 2013
125
14
The Cooper/Kripke Inversion
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
31. január 2013
126
15
The Spoiler Alert Segmentation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferarri & Adam Faberman
7. február 2013
127
16
The Tangible Affection Proof
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Tara Hernandez
14. február 2013
128
17
The Monster Isolation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
21. február 2013
129
18
The Contractual Obligation Implementation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
7. marec 2013
130
19
The Closet Reconfiguration
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
14. marec 2013
131
20
The Tenure Turbulence
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Jim Reynolds
4. apríl 2013
132
21
The Closure Alternative
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
25. apríl 2013
133
22
The Proton Resurgence
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
2. máj 2013
134
23
The Love Spell Potential
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
9. máj 2013
135
24
The Bon Voyage Reaction
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
16. máj 2013

7. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
136
1
The Hofstadter Insufficiency
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
26. september 2013
137
2
The Deception Verification
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2013
138
3
The Scavenger Vortex
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
3. október 2013
139
4
The Raiders Minimization
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
10. október 2013
140
5
The Workplace Proximity
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
17. október 2013
141
6
The Romance Resonance
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
24. október 2013
142
7
The Proton Displacement
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
7. november 2013
143
8
The Itchy Brain Simulation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
14. november 2013
144
9
The Thanksgiving Decoupling
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Jeremy Howe
21. november 2013
145
10
The Discovery Dissipation
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Adam Faberman
5. december 2013
146
11
The Cooper Extraction
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
12. december 2013
147
12
The Hesitation Ramification
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steve Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
2. január 2014
148
13
The Occupation Recalibration
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steve Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
9. január 2014
149
14
The Convention Conundrum
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
30. január 2014
150
15
The Locomotive Manipulation
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
6. február 2014
151
16
The Table Polarization
Gay Linvill
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
27. február 2014
152
17
The Friendship Turbulance
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
6. marec 2014
153
18
The Mommy Observation
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
13. marec 2014
154
19
The Indecision Amalgamation
Anthony Rich
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
3. apríl 2014
155
20
The Relationship Diremption
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
10. apríl 2014
156
21
The Anything Can Happen Recurrence
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
24. apríl 2014
157
22
The Proton Transmogrification
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
1. máj 2014
158
23
The Gorilla Dissolution
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
8. máj 2014
159
24
The Status Quo Combustion
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
15. máj 2014

8. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
160
1
The Locomotion Interruption
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
22. september 2014
161
2
The Junior Professor Solution
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Tara Hernandez
22. september 2014
162
3
The First Pitch Insufficiency
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
29. september 2014
163
4
The Hook-up Reverberation
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
6. október 2014
164
5
The Focus Attenuation
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
13. október 2014
165
6
The Expedition Approximation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
20. október 2014
166
7
The Misinterpretation Agitation
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
30. október 2014
167
8
The Prom Equivalency
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
6. november 2014
168
9
The Septum Deviation
Anthony Rich
Storyline: Steven Molaro, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Steve Holland & Tara Hernandez
13. november 2014
169
10
The Champagne Reflection
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Tara Hernandez & David Saltzberg, Ph.D.
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Dave Goetsch
20. november 2014
170
11
The Clean Room Infiltration
Mark Cendrowski
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
11. december 2014
171
12
The Space Probe Disintegration
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
8. január 2015
172
13
The Anxiety Optimization
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Adam Faberman
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
29. január 2015
173
14
The Troll Manifestation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
5. február 2015
174
15
The Comic Book Store Regeneration
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
19. február 2015
175
16
The Intimacy Acceleration
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
26. február 2015
176
17
The Colonization Application
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. marec 2015
177
18
The Leftover Thermalization
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
12. marec 2015
178
19
The Skywalker Incursion
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
2. apríl 2015
179
20
The Fortification Implementation
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Saladin Patterson & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
9. apríl 2015
180
21
The Communication Deterioration
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Steve Holland, Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan, Jim Reynolds
16. apríl 2015
181
22
The Graduation Transmission
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
23. apríl 2015
182
23
The Maternal Combustion
Anthony Rich
Storyline: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
30. apríl 2015
183
24
The Commitment Determination
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
7. máj 2015

9. séria (2015-2016)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
184
1
The Matrimony Momentum
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
21. september 2015
185
2
The Separation Oscillation
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
28. september 2015
186
3
The Bachelor Party Corrosion