Zoznam častí seriálu Teória veľkého tresku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
logo seriálu

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického sitkomu Teória veľkého tresku. Seriál mal premiéru 24. januára 2007 a momentálne sa vysiela jeho 7-ma séria.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 17 24. september 2007 19. máj 2008
2 23 22. september 2008 11. máj 2009
3 23 21. september 2009 24. máj 2010
4 24 23. september 2010 19. máj 2011
5 24 22. september 2011 10. máj 2012
6 24 27. september 2012 16. máj 2013
7 24 26. september 2013 15. máj 2014

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
„Pilot“
James Burrows
Chuck Lorre & Bill Prady
24. september 2007
2
2
„The Big Bran Hypothesis“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Robert Cohen & Dave Goetsch
1. október 2007
3
3
„The Fuzzy Boots Corollary“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
8. október 2007
4
4
„The Luminous Fish Effect“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: David Litt & Lee Aronsohn
15. október 2007
5
5
„The Hamburger Postulate“
Andrew D. Weyman
Storyline: Jennifer Glickman
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. október 2007
6
6
„The Middle-Earth Paradigm“
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch
Scenár: David Litt & Robert Cohen
29. október 2007
7
7
„The Dumpling Paradox“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Jennifer Glickman
5. november 2007
8
8
„The Grasshopper Experiment“
Ted Wass
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Robert Cohen
12. november 2007
9
9
„The Cooper-Hofstadter Polarization“
Joel Murray
Storyline: Bill Prady & Stephen Engel
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
17. marec 2008
10
10
„The Loobenfeld Decay“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
24. marec 2008
11
11
„The Pancake Batter Anomaly“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Stephen Engel
31. marec 2008
12
12
„The Jerusalem Duality“
Mark Cendrowski
Storyline: Jennifer Glickman & Stephen Engel
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
14. apríl 2008
13
13
„The Bat Jar Conjecture“
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Jennifer Glickman
Scenár: Bill Prady & Robert Cohen
21. apríl 2008
14
14
„The Nerdvana Annihilation“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Stephen Engel & Steven Molaro
28. apríl 2008
15
15
„The Porkchop Indeterminacy“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Bill Prady
5. máj 2008
16
16
„The Peanut Reaction“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
12. máj 2008
17
17
„The Tangerine Factor“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. máj 2008

2. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
18
1
„The Bad Fish Paradigm“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Steven Molaro
22. september 2008
19
2
„The Codpiece Topology“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
29. september 2008
20
3
„The Barbarian Sublimation“
Mark Cendrowski
Storyline: Nicole Lorre
Scenár: Steven Molaro & Eric Kaplan
6. október 2008
21
4
„The Griffin Equivalency“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Chuck Lorre
Scenár: Stephen Engel & Tim Doyle
13. október 2008
22
5
„The Euclid Alternative“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Lee Aronsohn & Dave Goetsch
20. október 2008
23
6
„The Cooper-Nowitzki Theorem“
Mark Cendrowski
Storyline: Stephen Engel & Daley Haggar
Scenár: Tim Doyle & Richard Rosenstock
3. november 2008
24
7
„The Panty Piñata Polarization“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Tim Doyle
Scenár: Jennifer Glickman & Steven Molaro
10. november 2008
25
8
„The Lizard-Spock Expansion“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady
Scenár: Dave Goetsch & Jennifer Glickman
17. november 2008
26
9
„The White Asparagus Triangulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch & Steven Molaro
Scenár: Stephen Engel & Richard Rosenstock
24. november 2008
27
10
„The Vartabedian Conundrum“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady & Richard Rosenstock
8. december 2008
28
11
„The Bath Item Gift Hypothesis“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Stephen Engel & Eric Kaplan
15. december 2008
29
12
„The Killer Robot Instability“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Steven Molaro & Daley Haggar
12. január 2009
30
13
„The Friendship Algorithm“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Richard Rosenstock
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
19. január 2009
31
14
„The Financial Permeability“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Richard Rosenstock & Eric Kaplan
2. február 2009
32
15
„The Maternal Capacitance“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Richard Rosenstock & Steven Molaro
9. február 2009
33
16
„The Cushion Saturation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Lee Aronsohn
2. marec 2009
34
17
„The Terminator Decoupling“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Tim Doyle & Stephen Engel
9. marec 2009
35
18
„The Work Song Nanocluster“
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
16. marec 2009
36
19
„The Dead Hooker Juxtaposition“
Mark Cendrowski
Steven Molaro
30. marec 2009
37
20
„The Hofstadter Isotope“
Mark Cendrowski
Dave Goetsch
13. apríl 2009
38
21
„The Vegas Renormalization“
Mark Cendrowski
Storyline: Jessica Ambrosetti, Nicole Lorre & Andrew Roth
Scenár: Steven Molaro
27. apríl 2009
39
22
„The Classified Materials Turbulence“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
4. máj 2009
40
23
„The Monopolar Expedition“
Mark Cendrowski
Eric Kaplan & Richard Rosenstock
11. máj 2009

3. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
41
1
„The Electric Can Opener Fluctuation“
Mark Cendrowski
Steven Molaro
21. september 2009
42
2
„The Jiminy Conjecture“
Mark Cendrowski
Jim Reynolds
28. september 2009
43
3
„The Gothowitz Deviation“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Richard Rosenstock
Scenár: Bill Prady & Maria Ferrari
5. október 2009
44
4
„The Pirate Solution“
Mark Cendrowski
Steve Holland
12. október 2009
45
5
„The Creepy Candy Coating Corollary“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Bill Prady
Scenár: Lee Aronsohn & Steven Molaro
19. október 2009
46
6
„The Cornhusker Vortex“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady & Steven Molaro
Scenár: Dave Goetsch & Richard Rosenstock
2. november 2009
47
7
„The Guitarist Amplification“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Bill Prady, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
9. november 2009
48
8
„The Adhesive Duck Deficiency“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
16. november 2009
49
9
„The Vengeance Formulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Maria Ferrari
Scenár: Richard Rosenstock, Jim Reynolds & Steve Holland
23. november 2009
50
10
„The Gorilla Experiment“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Richard Rosenstock & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. december 2009
51
11
„The Maternal Congruence“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
14. december 2009
52
12
„The Psychic Vortex“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
11. január 2010
53
13
„The Bozeman Reaction“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
18. január 2010
54
14
„The Einstein Approximation“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
1. február 2010
55
15
„The Large Hadron Collision“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Richard Rosenstock & Maria Ferrari
8. február 2010
56
16
„The Excelsior Acquisition“
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
1. marec 2010
57
17
„The Precious Fragmentation“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Richard Rosenstock
8. marec 2010
58
18
„The Pants Alternative“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Eric Kaplan, Richard Rosenstock & Jim Reynolds
22. marec 2010
59
19
„The Wheaton Recurrencev“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro, Nichole Lorre & Jessica Ambrosetti
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch, Jim Reynolds & Maria Ferrari
12. apríl 2010
60
20
„The Spaghetti Catalyst“
Anthony Rich
Chuck Lorre, Bill Prady, Lee Aronsohn & Steven Molaro
3. máj 2010
61
21
„The Plimpton Stimulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Lee Aronsohn
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
10. máj 2010
62
22
„The Staircase Implementation“
Mark Cendrowski
Storyline: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
17. máj 2010
63
23
„The Lunar Excitation“
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
24. máj 2010

4. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
64
1
„The Robotic Manipulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
23. september 2010
65
2
„The Cruciferous Vegetable Amplification“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
30. september 2010
66
3
„The Zazzy Substitution“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Maria Ferrari
7. október 2010
67
4
„The Hot Troll Deviation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Adam Faberman
Scenár: Bill Prady, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
14. október 2010
68
5
„The Desperation Emanation“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
21. október 2010
69
6
„The Irish Pub Formulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Steven Molaro
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Maria Ferrari
28. október 2010
70
7
„The Apology Insufficiency“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
4. november 2010
71
8
„The 21-Second Excitation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
11. november 2010
72
9
„The Boyfriend Complexity“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
18. november 2010
73
10
„The Alien Parasite Hypothesis“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Lee Aronsohn, Jim Reynolds & Maria Ferrari
9. december 2010
74
11
„The Justice League Recombination“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
16. december 2010
75
12
„The Bus Pants Utilization“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
6. január 2011
76
13
„The Love Car Displacement“
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Dave Goetsch
Scenár: Lee Aronsohn, Steven Molaro & Steve Holland
20. január 2011
77
14
„The Thespian Catalyst“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
3. február 2011
78
15
„The Benefactor Factor“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
10. február 2011
79
16
„The Cohabitation Formulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
17. február 2011
80
17
„The Toast Derivation“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
24. február 2011
81
18
„The Prestidigitation Approximation“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. marec 2011
82
19
„The Zarnecki Incursion“
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Jim Reynolds
31. marec 2011
83
20
„The Herb Garden Germination“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
7. apríl 2011
84
21
„The Agreement Dissection“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Dave Goetsch & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
28. apríl 2011
85
22
„The Wildebeest Implementation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Eddie Gorodetsky & Maria Ferrari
5. máj 2011
86
23
„The Engagement Reaction“
Howard Murray
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
12. máj 2011
87
24
„The Roomate Transmogrification“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eddie Gorodetsky
Scenár: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
19. máj 2011

5. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
88
1
„The Skank Reflex Analysis“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Bill Prady & Steven Molaro
22. september 2011
89
2
„The Infestation Hypothesis“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
22. september 2011
90
3
„The Pulled Groin Extrapolation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Dave Goetsch
29. september 2011
91
4
„The Wiggly Finger Catalyst“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
6. október 2011
92
5
„The Russian Rocket Reaction“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
13. október 2011
93
6
„The Rhinitis Revelation“
Howard Murray
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
20. október 2011
94
7
„The Good Guy Fluctuation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
27. október 2011
95
8
„The Isolation Permutation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
3. november 2011
96
9
„The Ornithophobia Diffusion“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. november 2011
97
10
„The Flaming Spittoon Acquisition“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Dave Goetsch
Scenár: Bill Prady, Jim Reynolds & Steve Holland
17. november 2011
98
11
„The Speckerman Recurrence“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
8. december 2011
99
12
„The Shiny Trinket Maneuver"“
Mark Cendrowski
Storyline:Chuck Lorre, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Jim Reynolds
12. január 2012
100
13
„The Recombination Hypothesis“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Bill Prady & Steven Molaro
19. január 2012
101
14
„The Beta Test Initiation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Bill Prady, Dave Goetsch & Maria Ferrari
26. január 2012
102
15
„The Friendship Contraction“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steven Malaro & Steve Holland
2. február 2012
103
16
„The Vacation Solution“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Anthony Del Broccolo & Tara Hernandez
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro & Maria Ferrari
9. február 2012
104
17
„The Rothman Disintegration“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
16. február 2012
105
18
„The Werewolf Transformation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Todd Craig & Gary Torvinen
Scenár: Bill Prady, Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
23. február 2012
106
19
„The Weekend Vortex“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
8. marec 2012
107
20
„The Transporter Malfunction“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
29. marec 2012
108
21
„The Hawking Excitation“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
5. apríl 2012
109
22
„The Stag Convergence“
Peter Chakos
Storyline: Bill Prady, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
26. apríl 2012
110
23
„The Launch Acceleration“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
Scenár: Bill Prady, Steve Holland & Maria Ferrari
3. máj 2012
111
24
„The Countdown Reflection“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Jim Reynolds
10. máj 2012

6. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
112
1
„The Date Night Variable“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
27. september 2012
113
2
„The Decoupling Fluctuation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
4. október 2012
114
3
„The Higgs Boson Observation“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
11. október 2012
115
4
„The Re-Entry Minimization“
Mark Cendrowski
Storyline: Bill Prady, Jim Reynolds & Anthony Del Broccolo
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
18. október 2012
116
5
„The Holographic Excitation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
25. október 2012
117
6
„The Extract Obliteration“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Eric Kaplan
1. november 2012
118
7
„The Habitation Configuration“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
8. november 2012
119
8
„The 43 Peculiarity“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
15. november 2012
120
9
„The Parking Spot Escalation“
Peter Chakos
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
29. november 2012
121
10
„The Fish Guts Displacement“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
6. december 2012
122
11
„The Santa Simulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
13. december 2012
123
12
„The Egg Salad Equivalency“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Steve Holland
3. január 2013
124
13
„The Bakersfield Expedition“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferarri
10. január 2013
125
14
„The Cooper/Kripke Inversion“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
31. január 2013
126
15
„The Spoiler Alert Segmentation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferarri & Adam Faberman
7. február 2013
127
16
„The Tangible Affection Proof“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Tara Hernandez
14. február 2013
128
17
„The Monster Isolation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Dave Goetsch & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
21. február 2013
129
18
„The Contractual Obligation Implementation“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
7. marec 2013
130
19
„The Closet Reconfiguration“
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
14. marec 2013
131
20
„The Tenure Turbulence“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Steve Holland & Jim Reynolds
4. apríl 2013
132
21
„The Closure Alternative“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Bill Prady & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
25. apríl 2013
133
22
„The Proton Resurgence“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
2. máj 2013
134
23
„The Love Spell Potential“
Anthony Rich
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Steve Holland
9. máj 2013
135
24
„The Bon Voyage Reaction“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Maria Ferrari
16. máj 2013

7. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
USA
136
1
„The Hofstadter Insufficiency“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Steve Holland
26. september 2013
137
2
„The Deception Verification“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2013
138
3
„The Scavenger Vortex“
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Maria Ferrari
3. október 2013
139
4
„The Raiders Minimization“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
10. október 2013
140
5
„The Workplace Proximity“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jim Reynolds
17. október 2013
141
6
„The Romance Resonance“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
24. október 2013
142
7
„The Proton Displacement“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Maria Ferrari & Anthony Del Broccolo
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jim Reynolds
7. november 2013
143
8
„The Itchy Brain Simulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
Scenár: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
14. november 2013
144
9
„The Thanksgiving Decoupling“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Jim Reynolds & Jeremy Howe
21. november 2013
145
10
„The Discovery Dissipation“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Adam Faberman
5. december 2013
146
11
„The Cooper Extraction“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
12. december 2013
147
12
„The Hesitation Ramification“
Mark Cendrowski
Storyline: Dave Goetsch, Jim Reynolds & Tara Hernandez
Scenár: Steve Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
2. január 2014
148
13
„The Occupation Recalibration“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steve Molaro, Jim Reynolds & Steve Holland
9. január 2014
149
14
„The Convention Conundrum“
Mark Cendrowski
Storyline: Eric Kaplan, Jim Reynolds & Adam Faberman
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
30. január 2014
150
15
„The Locomotive Manipulation“
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Maria Ferrari
6. február 2014
151
16
„The Table Polarization“
Gay Linvill
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Jim Reynolds & Steve Holland
27. február 2014
152
17
„The Friendship Turbulance“
Mark Cendrowski
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
6. marec 2014
153
18
„The Mommy Observation“
Mark Cendrowski
Storyline: Jim Reynolds, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Anthony Del Broccolo
13. marec 2014
154
19
„The Indecision Amalgamation“
Anthony Rich
Storyline: Bill Prady, Eric Kaplan & Jim Reynolds
Scenár: Steven Molaro, Dave Goetsch & Steve Holland
3. apríl 2014
155
20
„The Relationship Diremption“
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Bill Prady & Jim Reynolds
10. apríl 2014