Zoznam častí amerického seriálu The Office

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
The Office US logo.svg

Nasledujúci článok zobrazuje zoznam častí amerického komediálneho seriálu The Office. Seriál mal premiéru 24. marca 2005 na americkej komerčnej televízii NBC. Seriál zobrazuje kancelársky život pobočky firmy Dunder Mifflin Paper Company, ktorá sa zaoberá predajom papiera. Prvá séria bola veľmi podobná prvej sérii rovnomenného legendárneho britského seriálu.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť kód]

Séria Počet
častí
Premiéra série Finále série
1 6 24. marec 2005 26. apríl 2005
2 22 20. september 2005 11. máj 2006
3 25 21. september 2006 17. máj 2007
4 19 27. september 2007 15. máj 2008
5 28 25. september 2008 14. máj 2009
6 26 17. september 2009 20. máj 2010
7 26 23. september 2010 19. máj 2011
8 24 22. september 2011 10. máj 2012
9 25 20. september 2012 16. máj 2013

Zoznam častí[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2005)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Pilot
Ken Kwapis
Ricky Gervais, Stephen Merchant & Greg Daniels
24. marec 2005
2
2
Diversity Day
Ken Kwapis
B. J. Novak
29. marec 2005
3
3
Health Care
Ken Whittingham
Paul Lieberstein
5. apríl 2005
4
4
The Alliance
Bryan Gordon
Michael Schur
12. apríl 2005
5
5
Basketball
Greg Daniels
Greg Daniels
19. apríl 2005
6
6
Hot Girl
Amy Heckerling
Mindy Kaling
26. apríl 2005

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
7
1
The Dundies
Greg Daniels
Mindy Kaling
20. september 2005
8
2
Sexual Harassment
Ken Kwapis
B. J. Novak
27. september 2005
9
3
Office Olympics
Paul Feig
Michael Schur
4. október 2005
10
4
The Fire
Ken Kwapis
B. J. Novak
11. október 2005
11
5
Halloween
Paul Feig
Greg Daniels
18. október 2005
12
6
The Fight
Ken Kwapis
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
1. november 2005
13
7
The Client
Greg Daniels
Paul Lieberstein
8. november 2005
14
8
Performance Review
Paul Feig
Larry Wilmore
15. november 2005
15
9
E-Mail Surveillance
Paul Feig
Jennifer Celotta
22. november 2005
16
10
Christmas Party
Charles McDougall
Michael Schur
6. december 2005
17
11
Booze Cruise
Ken Kwapis
Greg Daniels
5. január 2006
18
12
The Injury
Bryan Gordon
Mindy Kaling
12. január 2006
19
13
The Secret
Dennie Gordon
Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
19. január 2006
20
14
The Carpet
Victor Nelli, Jr.
Paul Lieberstein
26. január 2006
21
15
Boys and Girls
Dennie Gordon
B. J. Novak
2. február 2006
22
16
Valentine's Day
Greg Daniels
Michael Schur
9. február 2006
23
17
Dwight's Speech
Charles McDougall
Paul Lieberstein
2. marec 2006
24
18
Take Your Daughter to Work Day
Victor Nelli, Jr.
Mindy Kaling
16. marec 2006
25
19
Michael's Birthday
Ken Whittingham
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
30. marec 2006
26
20
Drug Testing
Greg Daniels
Jennifer Celotta
27. apríl 2006
27
21
Conflict Resolution
Charles McDougall
Greg Daniels
4. máj 2006
28
22
Casino Night
Ken Kwapis
Steve Carell
11. máj 2006

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
29
1
Gay Witch Hunt
Ken Kwapis
Greg Daniels
21. september 2006
30
2
The Convention
Ken Whittingham
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
18. september 2006
31
3
The Coup
Greg Daniels
Paul Lieberstein
5. október 2006
32
4
Grief Counseling
Roger Nygard
Jennifer Celotta
12. október 2006
33
5
Initiation
Randall Einhorn
B. J. Novak
19. október 2006
34
6
Diwali
Miguel Arteta
Mindy Kaling
2. november 2006
35
7
Branch Closing
Tucker Gates
Michael Schur
9. november 2006
36
8
The Merger
Ken Whittingham
Brent Forrester
16. november 2006
37
9
The Convict
Jeffrey Blitz
Ricky Gervais & Stephen Merchant
30. november 2006
38
39
10
11
A Benihana Christmas
Harold Ramis
Jennifer Celotta
14. december 2006
40
12
Back from Vacation
Julian Farino
Justin Spitzer
4. január 2007
41
13
Travelling Salesmen
Greg Daniels
Michael Schur, Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
11. január 2007
42
14
The Return
Greg Daniels
Lee Eisenberg, Gene Stupnitsky & Michael Schur
18. január 2007
43
15
Ben Franklin
Randall Einhorn
Mindy Kaling
1. február 2007
44
16
Phyllis's Wedding
Ken Whittingham
Caroline Williams
8. február 2007
45
17
Business School
Joss Whedon
Brent Forrester
15. február 2007
46
18
Cocktails
J. J. Abrams
Paul Lieberstein
22. február 2007
47
19
The Negotiation
Jeffrey Blitz
Michael Schur
5. apríl 2007
48
20
Safety Training
Harold Ramis
B. J. Novak
12. apríl 2007
49
21
Product Recall
Randall Einhorn
Justin Spitzer & Brent Forrester
26. apríl 2007
50
22
Women's Appreciation
Tucker Gates
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
3. máj 2007
51
23
Beach Games
Harold Ramis
Jennifer Celotta & Greg Daniels
10. máj 2007
52
53
24
25
The Job
Ken Kwapis
Paul Lieberstein & Michael Schur
17. máj 2007

4. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
54
55
1
2
Fun Run
Greg Daniels
Greg Daniels
27. september 2007
56
57
3
4
Dunder Mifflin Infinity
Craig Zisk
Michael Schur
4. október 2007
58
59
5
6
Launch Party
Ken Whittingham
Jennifer Celotta
11. október 2007
60
61
7
8
Money
Paul Lieberstein
Paul Lieberstein
18. október 2007
62
9
Local Ad
Jason Reitman
B. J. Novak
25. október 2007
63
10
Branch Wars
Joss Whedon
Mindy Kaling
1. november 2007
64
11
Survivor Man
Paul Feig
Steve Carell
8. november 2007
65
12
The Deposition
Julian Farino
Lester Lewis
15. november 2007
66
13
Dinner Party
Paul Feig
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
10. apríl 2008
67
14
Chair Model
Jeffrey Blitz
B. J. Novak
17. apríl 2008
68
15
Night Out
Ken Whittingham
Mindy Kaling
24. apríl 2008
69
16
Did I Stutter?
Randall Einhorn
Brent Forrester & Justin Spitzer
1. máj 2008
70
17
Job Fair
Tucker Gates
Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
8. máj 2008
71
72
18
19
Goodbye, Toby
Paul Feig
Jennifer Celotta & Paul Lieberstein
15. máj 2008

5. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
73
74
1
2
Weight Loss
Paul Feig
Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
25. september 2008
75
3
Business Ethics
Jeffrey Blitz
Ryan Koh
9. október 2008
76
4
Baby Shower
Greg Daniels
Aaron Shure
16. október 2008
77
5
Crime Aid
Jennifer Celotta
Charlie Grandy
23. október 2008
78
6
Employee Transfer
David Rogers
Anthony Q. Farrell
30. október 2008
79
7
Customer Survey
Stephen Merchant
Lester Lewis
6. november 2008
80
8
Business Trip
Randall Einhorn
Brent Forrester
13. november 2008
81
9
Frame Toby
Jason Reitman
Mindy Kaling
20. november 2008
82
10
The Surplus
Paul Feig
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
4. december 2008
83
11
Moroccan Christmas
Paul Feig
Justin Spitzer
11. december 2008
84
12
The Duel
Dean Holland
Jennifer Celotta
15. január 2009
85
13
Prince Family Paper
Asaad Kelada
B. J. Novak
22. január 2009
86
87
14
15
Stress Relief
Jeffrey Blitz
Paul Lieberstein
1. február 2009
88
16
Lecture Circuit: Part 1
Ken Kwapis
Mindy Kaling
5. február 2009
89
17
Lecture Circuit: Part 2
Ken Kwapis
Mindy Kaling
12. február 2009
90
18
Blood Drive
Randall Einhorn
Brent Forrester
5. marec 2009
91
19
Golden Ticket
Randall Einhorn
Mindy Kaling
12. marec 2009
92
20
New Boss
Paul Feig
Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
19. marec 2009
93
21
Two Weeks
Paul Lieberstein
Aaron Shure
26. marec 2009
94
22
Dream Team
Paul Feig
B. J. Novak
9. apríl 2009
95
23
Michael Scott Paper Company
Gene Stupnitsky
Justin Spitzer
9. apríl 2009
96
24
Heavy Competition
Ken Whittingham
Ryan Koh
16. apríl 2009
97
25
Broke
Steve Carell
Charlie Grandy
23. apríl 2009
98
26
Casual Friday
Brent Forrester
Anthony Q. Farrell
30. apríl 2009
99
27
Cafe Disco
Randall Einhorn
Warren Lieberstein & Halsted Sullivan
7. máj 2009
100
28
Company Picnic
Ken Kwapis
Jennifer Celotta & Paul Lieberstein
14. máj 2009

6. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
101
1
Gossip
Paul Lieberstein
Paul Lieberstein
17. september 2009
102
2
The Meeting
Randall Einhorn
Aaron Shure
24. september 2009
103
3
The Promotion
Jennifer Celotta
Jennifer Celotta
1. október 2009
104
105
4
5
Niagara
Paul Feig
Greg Daniels & Mindy Kaling
8. október 2009
106
6
Mafia
David Rogers
Brent Forrester
15. október 2009
107
7
The Lover
Lee Eisenberg
Lee Eisenberg & Gene Stupnitsky
22. október 2009
108
8
Koi Pond
Reggie Hudlin
Warren Lieberstein & Halsted Sullivan
29. október 2009
109
9
Double Date
Seth Gordon
Charlie Grandy
5. november 2009
110
10
Murder
Greg Daniels
Daniel Chun
12. november 2009
111
11
Shareholder Meeting
Charles McDougall
Justin Spitzer
19. november 2009
112
12
Scott's Tots
B. J. Novak
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
3. december 2009
113
13
Secret Santa
Randall Einhorn
Mindy Kaling
10. december 2009
114
14
The Banker
Jeffrey Blitz
Jason Kessler
21. január 2010
115
15
Sabre
John Krasinski
Jennifer Celotta
4. február 2010
116
16
The Manager and the Salesman
Marc Webb
Mindy Kaling
11. február 2010
117
118
17
18
The Delivery
Seth Gordon
Harold Ramis
Daniel Chun
Charlie Grandy
4. marec 2010
119
19
St. Patrick's Day
Randall Einhorn
Jonathan Hughes
11. marec 2010
120
20
New Leads
Brent Forrester
Brent Forrester
18. marec 2010
121
21
Happy Hour
Matt Sohn
B. J. Novak
25. marec 2010
122
22
Secretary's Day
Steve Carell
Mindy Kaling
22. apríl 2010
123
23
Body Language
Mindy Kaling
Justin Spitzer
29. apríl 2010
124
24
The Cover-Up
Rainn Wilson
Gene Stupnitsky & Lee Eisenberg
6. máj 2010
125
25
The Chump
Randall Einhorn
Aaron Shure
13. máj 2010
126
26
Whistleblower
Paul Lieberstein
Warren Lieberstein & Halsted Sullivan
20. máj 2010

7. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
127
1
Nepotism
Jeffrey Blitz
Daniel Chun
23. september 2010
128
2
Counseling
Jeffrey Blitz
B. J. Novak
30. september 2010
129
3
Andy's Play
John Stuart Scott
Charlie Grandy
7. október 2010
130
4
Sex Ed
Paul Lieberstein
Paul Lieberstein
14. október 2010
131
5
The Sting
Randall Einhorn
Mindy Kaling
21. október 2010
132
6
Costume Contest
Dean Holland
Justin Spitzer
28. október 2010
133
7
Christening
Alex Hardcastle
Peter Ocko
4. november 2010
134
8
Viewing Party
Ken Whittingham
Jon Vitti
11. november 2010
135
9
WUPHF.com
Danny Leiner
Aaron Shure
18. november 2010
136
10
China
Charles McDougall
Halsted Sullivan & Warren Lieberstein
2. december 2010
137
138
11
12
Classy Christmas
Rainn Wilson
Mindy Kaling
9. december 2010
139
13
Ultimatum
David Rogers
Carrie Kemper
20. január 2011
140
14
The Seminar
B. J. Novak
Steve Hely
27. január 2011
141
15
The Search
Michael Spiller
Brent Forrester
3. február 2011
142
16
PDA
Greg Daniels
Robert Padnick
10. február 2011
143
17
Threat Level Midnight
Tucker Gates
B. J. Novak
17. február 2011
144
18
Todd Packer
Randall Einhorn
Amelie Gillette
24. február 2011
145
19
Garage Sale
Steve Carell
Jon Vitti
24. marec 2011
146
20
Training Day
Paul Lieberstein
Daniel Chun
14. apríl 2011
147
21
Michael's Last Dundies
Mindy Kaling
Mindy Kaling
21. apríl 2011
148
22
Goodbye, Michael
Paul Feig
Greg Daniels
28. apríl 2011
149
23
The Inner Circle
Matt Sohn
Charlie Grandy
5. máj 2011
150
24
Dwight K. Schrute, (Acting) Manager
Troy Miller
Justin Spitzer
12. máj 2011
151
152
25
26
Search Committee
Jeffrey Blitz
Paul Lieberstein
19. máj 2011

8. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
153
1
The List
B. J. Novak
B. J. Novak
22. september 2011
154
2
The Incentive
Charles McDougall
Paul Lieberstein
29. september 2011
155
3
Lotto
John Krasinski
Charlie Grandy
6. október 2011
156
4
Garden Party
David Rogers
Justin Spitzer
13. október 2011
157
5
Spooked
Randall Einhorn
Carrie Kemper
27. október 2011
158
6
Doomsday
Troy Miller
Daniel Chun
3. november 2011
159
7
Pam's Replacement
Matt Sohn
Allison Silverman
10. november 2011
160
8
Gettysburg
Jeffrey Blitz
Robert Padnick
17. november 2011
161
9
Mrs. California
Charlie Grandy
Dan Greaney
1. december 2011
162
10
Christmas Wishes
Ed Helms
Mindy Kaling
8. december 2011
163
11
Trivia
B. J. Novak
Steve Hely
12. január 2012
164
12
Pool Party
Charles McDougall
Owen Ellickson
19. január 2012
165
13
Jury Duty
Eric Appel
Aaron Shure
2. február 2012
166
14
Special Project
David Rogers
Amelie Gillette
9. február 2012
167
15
Tallahassee
Matt Sohn
Daniel Chun
16. február 2012
168
16
After Hours
Brian Baumgartner
Halsted Sullivan & Warren Lieberstein
23. február 2012
169
17
Test the Store
Brent Forrester
Mindy Kaling
1. marec 2012
170
18
Last Day in Florida
Matt Sohn
Robert Padnick
8. marec 2012
171
19
Get the Girl
Rainn Wilson
Charlie Grandy
15. marec 2012
172
20
Welcome Party
Ed Helms
Steve Hely
12. apríl 2012
173
21
Angry Andy
Claire Scanlon
Justin Spitzer
19. apríl 2012
174
22
Fundraiser
David Rogers
Owen Ellickson
26. apríl 2012
175
23
Turf War
Daniel Chun
Warren Lieberstein & Halsted Sullivan
3. máj 2012
176
24
Free Family Portrait Studio
B. J. Novak
B. J. Novak
10. máj 2012

9. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť kód]

# Názov
USA
Réžia Scenár Premiéra
USA
177
1
New Guys
Greg Daniels
Greg Daniels
20. september 2012
178
2
Roy's Wedding
Matt Sohn
Allison Silverman
27. september 2012
179
3
Andy's Ancestry
David Rogers
Jonathan Green & Gabe Miller
4. október 2012
180
4
Work Bus
Bryan Cranston
Brent Forrester
18. október 2012
181
5
Here Comes Treble
Claire Scanlon
Owen Ellickson
25. október 2012
182
6
The Boat
John Krasinski
Dan Sterling
8. november 2012
183
7
The Whale
Rodman Flender
Carrie Kemper
15. november 2012
184
8
The Target
Brent Forrester
Graham Wagner
29. november 2012
185
9
Dwight Christmas
Charles McDougall
Robert Padnick
6. december 2012
186
10
Lice
Rodman Flender
Niki Schwartz-Wright
10. január 2013
187
11
Suit Warehouse
Matt Sohn
Dan Greaney
17. január 2013
188
12
Customer Loyalty
Kelly Cantley
Jonathan Green & Gabe Miller
24. január 2013
189
13
Junior Salesman
David Rogers
Carrie Kemper
31. január 2013
190
14
Vandalism
Lee Kirk
Owen Ellickson
31. január 2013
191
15
Couples Discount
Troy Miller
Allison Silverman
7. február 2013
192
16
Moving On
Jon Favreau
Graham Wagner
14. február 2013
193
17
The Farm
Paul Lieberstein
Paul Lieberstein
14. marec 2013
194
18
Promos
Jennifer Celotta
Tim McAuliffe
4. apríl 2013
195
19
Stairmageddon
Matt Sohn
Dan Sterling
11. apríl 2013
196
20
Paper Airplane
Jesse Peretz
Halsted Sullivan & Warren Lieberstein
25. apríl 2013
197
21
Livin' the Dream
Jeffrey Blitz
Niki Schwartz-Wright
2. máj 2013
198
199
22
23
A.A.R.M.
David Rogers
Brent Forrester
9. máj 2013
200
201
24
25
Finale
Ken Kwapis
Greg Daniels
16. máj 2013