Zoznam častí seriálu The Suite Life on Deck

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí pôvodného Disney Channel seriálu The Suite Life on Deck. Seriál mal premiéru 26. septembra 2008 a skončil 6. mája 2011 v USA. Na Slovensku (na Disney Channel Česko/Slovensko/Maďarsko) mal premiéru 4. októbra 2010.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Epizóda USA Slovensko
Premiéra série Finále série Premiéra série Finále série
1 21 26. septembra 2008 17. júla 2009 4. októbra 2010 22. októbra 2011
2 30 7. augusta 2009 18. júna 2010 19. novembra 2011 2. decembra 2012
3 22 2. júla 2010 6. mája 2011 29. decembra 2012 15. decembra 2013
Film 25. marca 2011 23. novembra 2013

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2008/2009)[upraviť | upraviť kód]

V seriáli V sérii Originálny názov Český názov Réžia Scenár Premiéra v USA Premiéra na Slovensku
(Na Disney Channel Česko/Slovensko/Maďarsko)
Prod.
kód
1 1 The Suite Life Sets Sail Sladký život vyplouvá Jim Drake Danny Kallis & Pamela Eells O'Connell 26. septembra 2008 4. októbra 2010 101
2 2 Parrot Island Papouščí ostrov Rich Correll Danny Kallis & Pamela Eells O'Connell 27. septembra 2008 10. októbra 2010 107
3 3 Broke 'N' Yo-Yo Bankrot a Jo-Jo Jim Drake Jeny Quine & Adam Lapidus 3. októbra 2008 6. októbra 2010 102
4 4 The Kidney of the Sea Ledvina všech moří Ellen Gittelsohn Jeff Hodsden & Tim Pollock 10. októbra 2008 7. októbra 2010 103
5 5 Show & Tell Řekni, co vidíš Shelley Jensen Howard Nemetz & Dan Signer 17. októbra 2008 5. októbra 2010 104
6 6 International Dateline Mezinárodní datová hranice Ellen Gittelsohn Jeny Quine & Dan Signer 24. októbra 2008 10. októbra 2010 105
7 7 It's All Greek to Me Je to pro mě řecká vesnice Shelley Jensen Jim Geoghan 7. novembra 2008 18. decembra 2010 106
8 8 Sea Monster Mash Mix mořských příšer Rich Correll Adam Lapidus 14. novembra 2008 4. decembra 2010 108
9 9 Flowers and Chocolate Květiny a čokoláda Rich Correll Danny Kallis & Jim Geoghan 21. novembra 2008 25. decembra 2010 109
10 10 Boo You Nachytal ses Phill Lewis Jeff Hodsden 5. decembra 2008 5. februára 2011 110
11 11 seaHarmony Dokonalý pár Lex Passaris Billy Riback 12. decembra 2008 12. februára 2011 111
12 12 The Mommy and the Swami Maminka a Swami Lex Passaris Dan Signer & Jeny Quine 9. januára 2009 26. februára 2011 115
13 13 Maddie on Deck Maddie na palubě Rich Correll Jeff Hodsden & Tim Pollock 16. januára 2009 2. apríla 2011 112
14 14 When in Rome... Když jste v Římě... Rich Correll Jeff Hodsden & Tim Pollock 23. januára 2009 2. apríla 2011 113
15 15 Shipnotized Hypnotizér Shelley Jensen Jim Geoghan 30. januára 2009 16. apríla 2011 114
16 16 Mom and Dad on Deck Máma s tátou na palubě Ellen Gittelsohn Danny Kallis & Jim Geoghan 20. februára 2009 23. apríla 2011 117
17 17 The Wrong Stuff Lumpárny Ellen Gittelsohn Jeny Quine & Adam Lapidus 27. marca 2009 4. júna 2011 118
18 18 Splash & Trash Žbluňk a odpadky Rich Correll Pamela Eells O'Connell & Dan Signer 17. apríla 2009 11. júna 2011 119
19 19 Mulch Ado About Nothing Mnoho povyku pro nic Danny Kallis Pamela Eells O'Connell 1. mája 2009 25. júna 2011 116
20 20 Cruisin' for a Bruisin Zranění Lex Passaris Danny Kallis 5. júna 2009 2. júla 2011 121
21 21 Double-Crossed Dvojí návštěva Rich Correll Danny Kallis & Pamela Eells O'Connell 17. júla 2009 22. októbra 2011 120

2. séria (2009/2010)[upraviť | upraviť kód]

V seriáli V sérii Originálny názov Český názov Réžia Scenár Premiéra v USA Premiéra na Slovensku
(Na Disney channel Česko/Slovensko/Maďarsko)
Prod.
kód
22 1 The Spy Who Shoved Me Špión, který mě zmanipuloval Shelley Jensen Jim Geoghan 7. augsuta 2009 19. novembra 2011 205
23 2 Ala-ka-scram Abra-ka-babra Shelley Jensen Billy Riback 14. augusta 2009 19. novembra 2011 206
24 3 In the Line of Duty Ve službě Rich Correll Jeff Hodsden & Tim Pollock 21. augusta 2009 10. decembra 2011 203
25 4 Kitchen Casanova Casanova v kuchyni Rich Correll Jeny Quine & Dan Signer 4. septembra 2009 26. novembra 2011 202
26 5 Smarticle Particle Vitamíny chytramíny Rich Correll Adam Lapidus 11. septembra 2009 17. decembra 2011 201
27 6 Family Thais Rodinná pouta Rich Correll Jeff Hodsden & Tim Pollock 18. septembra 2009 26. decembra 2011 209
28 7 Goin' Bananas Banány Phill Lewis Jeny Quine & Dan Signer 25. septembra 2009 26. decembra 2011 204
29-30 8-9 Lost at Sea Ztraceni na moři Rich Correll Danny Kallis &
Pamela Eells O'Connell
2. októbra 2009 9. júna 2012 (1. časť)
10. júna 2012 (2. časť)
207-208
31 10 Roomies Spolubydlíci Danny Kallis Danny Kallis &
Pamela Eells O'Connell
16. októbra 2009 4. februára 2012 210
32 11 Crossing Jordin Přejdi Jordin Mark Cendrowski Jeff Hodsden & Tim Pollock 23. októbra 2009 25. februára 2012 213
33 12 Bermuda Triangle Bermudský trojúhelník Phill Lewis Adam Lapidus & Jeny Quine 13. novembra 2009 11. februára 2012 211
34 13 The Beauty and the Fleeced Krásky a podvodníci Lex Passaris Dan Signer 20. novembra 2009 18. februára 2012 212
35 14 The Swede Life Švédský život Ellen Gittelsohn Jeff Hodsden & Tim Pollock 4. decembra 2009 1. apríla 2012 215
36 15 Mother of the Groom Ženichova matka Rich Correll Danny Kallis 8. januára 2010 4. septembra 2012 217
37 16 The Defiant Ones Útěk v řetězech Rich Correll Dan Signer 15. januára 2010 19. mája 2012 218
38 17 Any Given Fantasy Tým snů Rich Correll Jeff Hodsden & Tim Pollock 18. januára 2010 23. júna 2012 220
39 18 Rollin' With the Holmies Hrátky se Sherlocky Mark Cendrowski Jim Geoghan & Dan Signer 29. januára 2010 3. marca 2012 214
40 19 Can You Dig It? Vykopeš to? Phill Lewis Adam Lapidus & Jeny Quine 12. februára 2010 1. júla 2012 223
41 20 London's Apprentice London a vynálezci Rich Correll Pamela Eells O'Connell 26. februára 2010 14. júla 2012 219
42 21 Once Upon a Suite Life Bylo nebylo Bob Koherr Jeny Quine & Dan Signer 5. marca 2010 21. júla 2012 225
43 22 Marriage 101 Manželství pro začátečníky Rich Correll Jeny Quine 19. marca 2010 28. júla 2012 221
44 23 Model Behavior Modelky na palubě Bob Koherr Jeff Hodsden & Tim Pollock 27. marca 2010 4. novembra 2012 228
45 24 Rock the Kasbah Splněná přání Rich Correll Adam Lapidus 19. apríla 2010 4. augusta 2012 222
46 25 I Brake for Whales Zachraňte velryby Rich Correll Jeny Quine & Adam Lapidus 23. apríla 2010 14. apríla 2012 216
47 26 Seven Seas News Zprávy sedmi moří Bob Koherr Pamela Eells O'Connell 7. mája 2010 20. augusta 2012 224
48 27 Starship Tipton Vesmírná loď Tipton Kelly Sandefur Jeny Quine & Dan Signer 14. mája 2010 14. septembra 2012 227
49 28 Mean Chicks Pěkní ptáčci Rich Correll Adam Lapidus 11. júna 2010 3. novembra 2012 226
50-51 29-30 Breakup in Paris Rozchod v Paříži Rich Correll Pamela Eells O'Connell &
Adam Lapidus
18. júna 2010 1. decembra 2012 (1.časť)
2. decembra 2012 (2.časť)
229-230

3. séria (2010/2011)[upraviť | upraviť kód]

V seriáli V sérii Originálny názov Český názov Réžia Scenár Premiéra v USA Premiéra na Slovensku
(Na Disney Channel Česko/Slovensko/Maďarsko)
Prod.
kód
50 1 The Silent Treatment Léčba tichem Phill Lewis Dan Signer 2. júla 2010 26. januára 2013 305
51 2 Rat Tale Příběh krysy Joel Zwick Jeff Hodsden & Tim Pollock 9. júla 2010 19. januára 2013 308
52 3 So You Think You Can Date? Myslíte, že umíte randit? Joel Zwick Mark Amato & Sally Lapiduss 16. júla 2010 29. decembra 2012 306
53 4 My Oh Maya Maya Joel Zwick Jeff Hodsden & Tim Pollock 23. júla 2010 2. februára 2013 301
54 5 Das Boots Boty Carl Lauten Pamela Eells O'Connell 30. júla 2010 12. januára 2013 303
55 6 Bon Voyage Štastnou cestu Adam Weissman Adam Lapidus 20. augusta 2010 29. decembra 2012 304
56 7 Computer Date Rande přes počítač Joel Zwick Jeny Quine 27. augusta 2010 9. februára 2013 302
57 8 Party On! Večírek Joel Zwick Jeff Hodsden & Tim Pollock 10. septembra 2010 9. marca 2013 309
58 9 Love and War Láska a Válka Eric Dean Seaton Jeny Quine 24. septembra 2010 2. marca 2013 311
59 10 Trouble in Tokyo Potíže v Tokiu Eric Dean Seaton Jeny Quine & Dan Signer 29. septembra 2010 27. apríla 2013 307
60 11 The Ghost and Mr. Martin Duch a pan Martin Joel Zwick Adam Lapidus & Jeny Quine 8. októbra 2010 19. októbra 2013 310
61 12 Senior Ditch Day Den volna Phill Lewis Mark Amato & Sally Lapiduss 22. októbra 2010 28. apríla 2013 320
62 13 My Sister´s Keeper Strážce své sestry Phill Lewis Jeny Quine 5. novembra 2010 12. októbra 2013 315
63 14 Frozen Zmrzlí Phill lewis Dan Signer 27. novembra 2010 26. októbra 2013 312
64 15 A London Carol Vánoční koleda Shelley Jensen Jeff Hodsden & Tim Pollock 3. decembra 2010 12. októbra 2013 313
65 16 The Play's The Thing Divadelní hra Joel Zwick Pamela Eells O'Connell 7. januára 2011 9. novembra 2013 314
66 17 Twister, part 1 Tornádo, část 1 Bob Koherr Adam Lapidus 14. januára 2011 3. augusta 2013 316
67 18 Twister, part 2 Tornádo, část 2 Bob Koherr Jeff Hodsden & Tim Pollock 15. januára 2011 3. augusta 2013 317
68 19 Twister, part 3 Tornádo, část 3 Bob Koherr Dan Signer 16. januára 2011 10. augusta 2013 318
69 20 Snakes on a Boat Hadi na lodi Phill Lewis Adam Lapidus & Dan Signer 4. marca 2011 23. novembra 2013 319
70 21 Prom Night Maturitní ples Eric Dean Seaton Jeff Hodsden & Tim Pollock 18. marca 2011 14. decembra 2013 321
71 22 Graduation on Deck Maturita na lodi Eric Dean Seaton Pamela Eells O'Connell 6. mája 2011 15. decembra 2013 322