Zoznam častí televíznej relácie Inkognito

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Toto je zoznam častí televíznej relácie Inkognito, ktorú vysielala JOJ od 1. septembra 2003 do 28. júna 2007. V roku 2015 sa televízia JOJ rozhodla reláciu vrátiť na televízne obrazovky.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané Stanica
Premiéra série Finále série
1 10 18. máj 2015 13. august 2015 JOJ
2 13 21. september 2015 14. december 2015
Špeciál 1 31. december 2015
3 32 14. január 2016 25. august 2016
4 26 12. september 2016 19. december 2016
Špeciály 2 31. december 2016
5 46 2. január 2017 10. júl 2017
6 30 4. september 2017 18. december 2017
Špeciál 1 21. december 2017
Špeciál 1 1. január 2018
7 24 8. január 2018 29. marec 2018
Špeciál 1 2. apríl 2018
7 28 5. apríl 2018 6. august 2018
8 28 30. august 2018 3. december 2018
Špeciál 1 6. december 2018
8 3 10. december 2018 17. december 2018
Špeciál 1 22. december 2018
Špeciál 1 31. december 2018
9 18 7. január 2019 18. apríl 2019
Špeciál 1 22. apríl 2019
9 12 25. apríl 2019 24. jún 2019
10 30 2. september 2019 16. december 2019
Špeciál 1 19. december 2019
Špeciál 1 31. december 2019
11 24 13. január 2020 13. júl 2020
12 19 17. august 2020 14. december 2020
Špeciál 1 21. december 2020
Špeciály 2 31. december 2020 1. január 2021
13 13 4. január 2021 29. marec 2021
Špeciál 1 5. apríl 2021
13 12 12. apríl 2021 28. jún 2021
14 12 6. september 2021 29. november 2021
Špeciál 1 6. december 2021
14 1 13. december 2021
Špeciál 1 21. december 2021
Špeciál 1 31. december 2021
15 15 3. január 2022 11. apríl 2022
Špeciál 1 18. apríl 2022
15 10 25. apríl 2022 27. jún 2022
16 N/A 9. september 2022 N/A

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
1 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Milan Kňažko 18. máj 2015
2 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Milan „Junior“ Zimnýkoval & Marcel Forgáč 25. máj 2015
3 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Matej „Sajfa“ Cifra 1. jún 2015
4 4 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Maroš Kramár 8. jún 2015
5 5 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Dominika Cibulková 10. jún 2015
6 6 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Eva Máziková 15. jún 2015
7 7 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Andrej „Andy“ Kraus 22. jún 2015
8 8 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Juraj Kemka 24. jún 2015
9 9 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Branislav „Braňo“ Kostka 29. jún 2015
10 10 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Mário „Kuly“ Kollár 13. august 2015

2. séria (2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
11 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ján Koleník 21. september 2015
12 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Marcel Forgáč Ján Dobrík 28. september 2015
13 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Marcel Forgáč Peter Nagy 5. október 2015
14 4 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Richard Müller 12. október 2015
15 5 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Štefan Skrúcaný 19. október 2015
16 6 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ján Mečiar 26. október 2015
17 7 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Richard Lintner 2. november 2015
18 8 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Leopold Haverl 9. november 2015
19 9 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Boris Kollár 16. november 2015
20 10 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Adam Ďurica 23. november 2015
21 11 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Tatiana „Táňa“ Pauhofová 30. november 2015
22 12 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ondřej Pavelka 7. december 2015
23 13 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Adriana Kmotríková 14. december 2015

Silvestrovský špeciál (2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Peter Nagy Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Vladimír Voštinár 31. december 2015
Hudobný hosť: ABBA Slovakia

3. séria (2016)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
25 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Peter Jurčovič 14. január 2016
26 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Andrej „Andy“ Hryc 21. január 2016
27 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Roman Luknár 28. január 2016
28 4 Michal Hudák Andrej „Andy“ Kraus Jozef Vajda Marcel Forgáč Zuzana Tlučková 4. február 2016
29 5 Michal Hudák Andrej „Andy“ Kraus Jozef Vajda Marcel Forgáč Vlastimil Harapes 11. február 2016
30 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Lujza Garajová-Schrameková 18. február 2016
31 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Monika Hilmerová 25. február 2016
32 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Twiins 3. marec 2016
33 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján „Janko“ Lehotský 10. marec 2016
34 10 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Vladimír Kobielsky 17. marec 2016
35 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Zuzana Mauréry 31. marec 2016
36 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Daniel Sebastián „GoGo“ Štrauch 7. apríl 2016
37 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján Ďurovčík 14. apríl 2016
38 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Matej „Sajfa“ Cifra Sagvan Tofi 21. apríl 2016
39 15 Michal Hudák Vera Wisterová Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Matej Landl 28. apríl 2016
40 16 Michal Hudák Vera Wisterová Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ondrej Kandráč 5. máj 2016
41 17 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Šebová Jozef Vajda Zuzana Kronerová 12. máj 2016
42 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ján Kroner ml. 19. máj 2016
43 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ján Kuric 26. máj 2016
44 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Rudolf Schuster 2. jún 2016
45 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Oldo Hlaváček 9. jún 2016
46 22 Michal Hudák Vera Wisterová Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Ľubomír Višňovský 16. jún 2016
47 23 Michal Hudák Vera Wisterová Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Helena Vondráčková 23. jún 2016
48 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Opička Juddy zo seriálu ZOO 7. júl 2016
49 25 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Diana Mórová 12. júl 2016
50 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Peter Rúfus 14. júl 2016
51 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Sisa Sklovská 19. júl 2016
52 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Jaroslav „Jaro“ Slávik 21. júl 2016
53 29 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lucia Siposová 28. júl 2016
54 30 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Éva „Vica“ Kerekes 4. august 2016
55 31 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Jakub Prachař 18. august 2016
56 32 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Dušan Jamrich 25. august 2016

4. séria (2016)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
57 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Zuzana Porubjaková 12. september 2016
58 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Juraj Kukura 19. september 2016
59 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Lukáš Latinák 26. september 2016
60 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Kamila Magálová 29. september 2016
61 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Oľga Feldeková 3. október 2016
62 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jozef Pročko 6. október 2016
63 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Celeste Buckinghamová 10. október 2016
64 8 Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková Pavol Hammel 13. október 2016
65 9 Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková Miroslav Noga 17. október 2016
66 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Lucia Barmošová 20. október 2016
67 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marián Labuda 24. október 2016
68 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Oľga Feldeková Katarína Knechtová 27. október 2016
69 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Oľga Feldeková Ľubomír Paulovič 31. október 2016
70 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Matej Tóth 3. november 2016
71 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Kristína Peláková 7. november 2016
72 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč František Kovár 10. november 2016
73 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Peter Lipa 14. november 2016
74 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Laci Strike 21. november 2016
75 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Anna Šišková 24. november 2016
76 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Marián Miezga 28. november 2016
77 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Zuzana Šebová 1. december 2016
78 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Jaroslav Bekr 5. december 2016
79 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Michal David 8. december 2016
80 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Ivan Tásler 12. december 2016
81 25 Michal Hudák Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Milan Ondrík 15. december 2016
82 26 Michal Hudák Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Juraj Jakubisko 19. december 2016

Silvestrovský špeciál + Polnočné prekvapenie (2016)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajní hostia Premiéra
Slovensko
83
84
Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Matej „Sajfa“ Cifra Zdena Studenková Marcel Forgáč Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Ján Mečiar
Ľuboš Sarnovský
Adriana Kmotríková
Lucia Barmošová
31. december 2016
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band

5. séria (2017)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
85 1 Michal Hudák Juraj „Šoko“ Tabaček Pavol Hammel Zdena Studenková Dalibor Janda 2. január 2017
86 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Kamil Mikulčík 9. január 2017
87 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Ľuboš Kostelný 16. január 2017
88 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Branislav „Bruno“ Ciberej 21. január 2017
89 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Csongor Kassai 30. január 2017
90 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martin Ďurinda 2. február 2017
91 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Andrea Karnasová 6. február 2017
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band
92 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Zuzana Vačková 9. február 2017
93 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ivan Jakeš 13. február 2017
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band
94 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Danka Barteková 16. február 2017
95 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Eva „Evita“ Urbaníková 20. február 2017
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band
96 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Ivo Ladižinský Ján Pisančin alias „Ander z Košíc 23. február 2017
97 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Mária Čírová 27. február 2017
98 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Milo Kráľ 2. marec 2017
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band
99 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Zdeněk Izer 6. marec 2017
100 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Igor Kmeťo 9. marec 2017
101 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Hana Gregorová 13. marec 2017
102 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Silvia Lakatošová 16. marec 2017
103 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Sáva Popovič 20. marec 2017
104 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Beáta Dubasová 23. marec 2017
105 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Golonka 27. marec 2017
106 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Milan Bahúl 30. marec 2017
107 23 Marcel Forgáč Michal Hudák Juraj „Šoko“ Tabaček Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Smatanová 3. apríl 2017
108 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Jozef Kubáni 6. apríl 2017
109 25 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ľubomír Feldek 10. apríl 2017
110 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Lenka Čviriková Hriadelová 13. apríl 2017
111 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Oliver Andrásy 20. apríl 2017
112 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Maroš Kramár Iveta Radičová 24. apríl 2017
113 29 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Martin Valihora 27. apríl 2017
114 30 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miroslava Partlová 4. máj 2017
115 31 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Ľubica Čekovská 11. máj 2017
116 32 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jozef Ráž 15. máj 2017
117 33 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ada Straková 22. máj 2017
118 34 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Božidara Turzonovová 25. máj 2017
119 35 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Marianna Ďurianová 29. máj 2017
120 36 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jana Dukátová 1. jún 2017
121 37 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Richard Rikkon 5. jún 2017
122 38 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Daniela Hantuchová 8. jún 2017
123 39 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Alexander Bárta 12. jún 2017
124 40 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Zora Czoborová 15. jún 2017
125 41 Marcel Forgáč Zuzana Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Modrovský 19. jún 2017
126 42 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Elena Vacvalová 22. jún 2017
127 43 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Maroš Kramár Marián Slovák 26. jún 2017
128 44 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Vašo Patejdl 29. jún 2017
129 45 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Václav Mika 3. júl 2017
130 46 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján Gordulič 10. júl 2017

6. séria (2017)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
131 1 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Karol Čálik
Marián „Čeky“ Čekovský (sprievod)
4. september 2017
132 2 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Juraj „Šoko“ Tabaček Marcela Laiferová 11. september 2017
133 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Dan Nekonečný 14. september 2017
134 4 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Marcel Merčiak 18. september 2017
135 5 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Petra Vlhová 21. september 2017
136 6 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Josef Laufer 25. september 2017
137 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Ivan "Tuli" Vojtek 28. september 2017
138 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Dara Rolins 2. október 2017
139 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Zuzana Marošová 5. október 2017
140 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Barbora Rakovská 9. október 2017
141 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Andrea Zimányiová 12. október 2017
142 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jozef Vajda 16. október 2017
143 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Vera Wisterová Jozef Vajda Ladislav Borbély 19. október 2017
144 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Juraj Hrčka 23. október 2017
145 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Peter Šimun 26. október 2017
146 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Róbert Vittek 30. október 2017
147 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Petra Polnišová 2. november 2017
148 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Ewa Farna 6. november 2017
149 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Ladislav Škantár & Peter Škantár 9. november 2017
150 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zuzana Kanócz 13. november 2017
151 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miloš „Miko“ Hladký 16. november 2017
152 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Jiří Korn 20. november 2017
153 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Ján Lašák 23. november 2017
154 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Milan Lasica 26. november 2017
155 25 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jadranka Handlovská 30. november 2017
156 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Marta Jandová 4. december 2017
157 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Nora Beňačková 7. december 2017
158 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ľubica Čekovská Marcel Forgáč Kristína Farkašová 11. december 2017
159 29 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Michal Kubovčík 14. december 2017
160 30 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Petra Polnišová Zuzana Kubovčíková Šebová Marek Vašut 18. december 2017

Vianočný špeciál (2017)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
161 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Helena Krajčiová alias „Santa Claus 21. december 2017

Novoročný špeciál (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
162 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Petra Polnišová Marcel Forgáč Miroslav Šatan 1. január 2018

7. séria (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
163 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Ivan Krúpa 8. január 2018
164 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Júlia Hečková & Peter Hečko 11. január 2018
165 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková David Koller 15. január 2018
166 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Miroslav Donutil 18. január 2018
167 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Emil Horváth ml. 22. január 2018
168 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Martin Korbelič 25. január 2018
169 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Marián Mitaš 29. január 2018
170 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Samuel Tomeček 1. február 2018
171 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Juraj „Šoko“ Tabaček 5. február 2018
172 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Silvia Šarköziová 8. február 2018
173 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Petra Polnišová Juraj „Šoko“ Tabaček Miroslav Dvorský 12. február 2018
174 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Petra Polnišová Juraj „Šoko“ Tabaček Hex 15. február 2018
175 13 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Marko Igonda 19. február 2018
176 14 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Ladislav Petráš 22. február 2018
177 15 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Bič 26. február 2018
178 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Kristína Greppelová 1. marec 2018
179 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Štefan Svitko 5. marec 2018
180 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Gabriela Mihalčínová Marcinková 8. marec 2018
181 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Martin Nahálka 12. marec 2018
182 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Jozef Banáš 15. marec 2018
183 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miroslav „Bruise“ Žilka 19. marec 2018
184 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lukáš Adamec 22. marec 2018
185 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Andrea Pálffy Belányiová 26. marec 2018
186 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Henrieta Mičkovicová 29. marec 2018

Veľkonočný špeciál (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
187 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Thomas Puskailer 2. apríl 2018

7. séria – pokračovanie (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
188 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Vincent Lukáč 5. apríl 2018
189 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Juraj Ďurdiak 9. apríl 2018
190 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Katarína Jesenská 12. apríl 2018
191 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár prof. Pavel Traubner 16. apríl 2018
192 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Elena Podzámska 19. apríl 2018
193 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Tomáš Klus 23. apríl 2018
194 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Marián Leško 26. apríl 2018
195 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Jevgenij Libezňuk 30. apríl 2018
196 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Petra Polnišová Zdena Studenková Oskar Rózsa 3. máj 2018
197 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Peter Batthyany 7. máj 2018
198 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martin Mňahončák 10. máj 2018
199 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Martin Čurda & František Laššák 14. máj 2018
200 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková 17. máj 2018
201 14 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Petra Polnišová Slávka Halčáková 21. máj 2018
202 15 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Peter Cmorík 24. máj 2018
203 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Bibiana Ondrejková 28. máj 2018
204 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdenka Predná 31. máj 2018
205 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč IMT Smile 4. jún 2018
206 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Andrej Bičan 7. jún 2018
207 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zuzana Kubovčíková Šebová Branislav Jobus 11. jún 2018
208 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Juraj Lelkes 14. jún 2018
209 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Bebjak 18. jún 2018
210 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Lujza Garajová-Schrameková Marcel Forgáč Václav Neckář 21. jún 2018
211 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Pavol Barabáš 25. jún 2018
212 25 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková František Nedvěd 9. júl 2018
213 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Branislav Mojsej 16. júl 2018
214 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Karin Haydu 23. júl 2018
215 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Milo Suchomel 6. august 2018

8. séria (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
216 1 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Michaela Čobejová 30. august 2018
217
218
2
3
Michal Hudák
Michal Hudák
Marcel Forgáč
Marián „Čeky“ Čekovský
Zuzana Kubovčíková Šebová
Jozef Vajda
Zdena Studenková
Zdena Studenková
King Ivan Vereš
Marián Chudovský
3. september 2018
219 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Dušan Cinkota 6. september 2018
220 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Renáta Názlerová 10. september 2018
221 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Martin Škrtel 13. september 2018
222 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Vladimír „Ady“ Hajdu 17. september 2018
223 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Michaela Kocianová 20. september 2018
224 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Milan Markovič 24. september 2018
225 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Martin Dejdar 27. september 2018
226 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Kandráčovci 1. október 2018
227 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Miro Jaroš 4. október 2018
228 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Marcel Ochránek 8. október 2018
229 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Aneta Parišková 11. október 2018
230 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Marián Hossa 15. október 2018
231 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lýdia Eckhardt 18. október 2018
232 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Koloman „Kali“ Magyary 22. október 2018
233 18 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Petra Polnišová Marián „Čeky“ Čekovský Roman Pomajbo 25. október 2018
234 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Miloš Bubán 29. október 2018
235 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Lucie Bílá 5. november 2018
236 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Michal Martikán 8. november 2018
237 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Lenka Filipová 12. november 2018
238 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maťo Homola 15. november 2018
239 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Juraj „Šoko“ Tabaček Simona Martausová 19. november 2018
240 25 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Tomi „Kid“ Kovács 22. november 2018
241 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Eva Holubová 26. november 2018
242 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Jozef „Dodo“ Kuriľák 29. november 2018
243 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Fero Mikloško 3. december 2018

Mikulášský špeciál (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
244 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Jiřina Bohdalová 6. december 2018

8. séria – pokračovanie (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
245 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Halina Pawlowská 10. december 2018
246 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Milan „Junior“ Zimnýkoval Marcel Forgáč Peter Hámor 13. december 2018
247 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marek Hamšík 17. december 2018

Vianočný špeciál (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
248 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martina Šindlerová 22. december 2018

Silvestrovský špeciál (2018)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
249 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Maximilián Bolf Dávid Krajčík Gregor Miler Maroš Kramár alias „Donald Trump 31. december 2018
Hudobný hosť: The Backwards

9. séria (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
250 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Erika Barkolová 7. január 2019
251 2 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Peter „Šarkan“ Novák Róbert Jakab 14. január 2019
252 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jozef Karika 21. január 2019
253 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Jozef Vajda Boris Farkaš 28. január 2019
254 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Viliam „Vilo“ Rozboril 4. február 2019
255 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček La Gioia 11. február 2019
256 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Rehák-Štefečeková 18. február 2019
257 8 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Soňa Norisová 25. február 2019
258 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Norisová 4. marec 2019
259 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Rudolf Biermann 11. marec 2019
260 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Róbert „Robo“ Opatovský 18. marec 2019
261 12 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Veronika Velez-Zuzulová 25. marec 2019
262 13 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Ján Tréger 1. apríl 2019
263 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Peter Sklár 4. apríl 2019
264 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Ján Baláž 8. apríl 2019
265 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Attila Végh 11. apríl 2019
266 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zuzana Kubovčíková Šebová Vladimír „Vlado“ Černý 15. apríl 2019
267 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Juraj „Šoko“ Tabaček Martin Nikodým 18. apríl 2019

Veľkonočný špeciál (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
268 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Tomáš Bezdeda alias „Veľkonočný zajac 22. apríl 2019

9. séria – pokračovanie (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
269 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Pavel „Paľo“ Drapák 25. apríl 2019
270 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marián Gáborík 29. apríl 2019
271 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Nocadeň 2. máj 2019
272 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Paulína Fialková 6. máj 2019
273 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Zdena Studenková Craig Ramsay 9. máj 2019
274 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Mgr. Miriam Jarošová, PhD. 16. máj 2019
275 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Petra Černocká 20. máj 2019
276 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Mário „Gapa“ Garbera 27. máj 2019
277 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Fialová 30. máj 2019
278 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Peter „Šarkan“ Novák Pavel Hapal 3. jún 2019
279 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Peter „Šarkan“ Novák Ján Volko 10. jún 2019
280 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Žobráci 24. jún 2019

10. séria (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
281 1 Michal Hudák Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková David Gránský 2. september 2019
282 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Ivan Bella 5. september 2019
283 3 Michal Hudák Juraj „Šoko“ Tabaček Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Peter „Šarkan“ Novák 9. september 2019
284 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Dalibor Karvay 12. september 2019
285 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Tomáš Tatar 16. september 2019
286 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Peter „Šarkan“ Novák János Bán
Daniel Levický Archleb (tlmočník)
19. september 2019
287 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Marek Majeský 23. september 2019
288 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Boris Valábik 26. september 2019
289 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Zuzana Kubovčíková Šebová Emma Drobná 30. september 2019
290 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Ján Ďurica 3. október 2019
291 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jiří Krampol 7. október 2019
292 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Branko Radivojevič 10. október 2019
293 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Polemic 14. október 2019
294 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Soňa Skoncová 17. október 2019
295 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Ladislav „Laco“ Lučenič 21. október 2019
296 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Ivana Gáborík 24. október 2019
297 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Heľenine oči 28. október 2019
298 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Marcel Forgáč Jana Kolesárová 4. november 2019
299 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Kristína Svarinská 7. november 2019
300 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Jozef Vajda prezidentka SR Zuzana Čaputová 11. november 2019
301 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Zuzana Kocúriková 14. november 2019
302 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Dominika Mirgová 18. november 2019
303 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Kollárovci 21. november 2019
304 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Luděk Sobota 25. november 2019
305 25 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Marián „Čeky“ Čekovský 28. november 2019
306 26 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Lina Mayer 2. december 2019
307 27 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Chinaski 5. december 2019
308 28 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Juraj „Šoko“ Tabaček Soňa Müllerová 9. december 2019
309 29 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Iné Kafe 12. december 2019
310 30 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Ondrej Kandráč Robert „Robo“ Kazík 16. december 2019

Vianočný špeciál (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
311 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Jiří Mádl 19. december 2019

Silvestrovský špeciál (2019)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
312 Michal Hudák
Vladimír Voštinár
Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Andrej Bičan alias „Michal Hudák 31. december 2019
Hudobní hostia: Svetlana Rymarenko & Marián Čekovský & Band

11. séria (2020)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
313 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Alžbeta Stanková 13. január 2020
314 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Horkýže Slíže 20. január 2020
315 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Juraj Bača 27. január 2020
316 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Juraj Bača 3. február 2020
317 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Ondrej Kandráč Jan Rosák 10. február 2020
318 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Peter „Šarkan“ Novák Matej Beňuš 17. február 2020
319 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Dominik Hrbatý 24. február 2020
320 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Čechomor 2. marec 2020
321 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Milka Zimková 9. marec 2020
322 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Boris Hanečka 16. marec 2020
323 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Radim Uzel 23. marec 2020
324 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Mária Ölvedyová 16. apríl 2020
325 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Rebecca Justh 20. apríl 2020
326 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Juraj „Šoko“ Tabaček Martin Koči 4. máj 2020
327 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Igor Matovič 11. máj 2020
328 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Dana Čapkovičová 18. máj 2020
329 17 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Tomáš „Lasky“ Šedivý 25. máj 2020
330 18 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Spievankovo 1. jún 2020
331 19 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Peter „Šarkan“ Novák Dominik Greif 4. jún 2020
332 20 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Dušan Grúň 8. jún 2020
333 21 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Jozef Vajda Dárius Haraksin 11. jún 2020
334 22 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Iveta Malachovská 15. jún 2020
335 23 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Adam Zavřel 6. júl 2020
336 24 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Tomáš Buranovský 13. júl 2020

12. séria (2020)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
337 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Peter „Šarkan“ Novák Fredy Ayisi 17. august 2020
338 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Ivona Fialková 24. august 2020
339 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Thomas Kamenar 31. august 2020
340 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Barbara Randušková 7. september 2020
341 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ladislav Nagy 14. september 2020
342 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Hana Zavřelová Gallová 21. september 2020
343 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Marcel Forgáč Korben Dallas 28. september 2020
344 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Peter „Šarkan“ Novák Štefan Martinovič 5. október 2020
345 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Peter „Šarkan“ Novák René Štúr 12. október 2020
346 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Barbora Švidraňová 19. október 2020
347 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Rastislav „Rasťo“ Piško 26. október 2020
348 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Vladimír „Vlado“ Krausz 2. november 2020
349 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Jana Krescanko Dibáková 9. november 2020
350 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Eva Pavlíková 16. november 2020
351 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Nela Pocisková 23. november 2020
352 16 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Tamara Kramárová 30. november 2020
353
354
17
18
Michal Hudák
Michal Hudák
Marián „Čeky“ Čekovský
Marián „Čeky“ Čekovský
Zuzana Kubovčíková Šebová
Peter „Šarkan“ Novák
Maroš Kramár
Maroš Kramár
prof. Vladimír Krčméry
Peter Justin Topoľský
7. december 2020

Vianočný špeciál (2020)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
355 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Ľubica Čekovská Branislav „Braňo“ Kostka Denisa Poláčková Fragile 21. december 2020

Silvestrovský špeciál + Polnočný prípitok (2020–21)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný / hudobný hosť Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Premiéra
Slovensko
356
357
Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Kmeťoband Milan „Junior“ Zimnýkoval
Marcel Forgáč
Štefan Skrúcaný
Ondrej Kandráč
Zuzana Kubovčíková Šebová
Michal Kubovčík
31. december 2020
1. január 2021

13. séria (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
358 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Marián Labuda ml. 4. január 2021
359 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Komajota 11. január 2021
360 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Belinda Benčičová 18. január 2021
361 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Maroš Kramár Ibrahim Maiga 25. január 2021
362 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Peter „Šarkan“ Novák Jozef Stümpel 1. február 2021
363 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Henrich Plátek 8. február 2021
364 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Matúš Vallo 15. február 2021
365 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Lucia Hurajová 22. február 2021
366 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Štefan Štec 1. marec 2021
367 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Peter „Šarkan“ Novák Lucia Vráblicová 8. marec 2021
368 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Dano Heriban 15. marec 2021
369 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Filip Polášek 22. marec 2021
370 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Wanda Adamík Hrycová 29. marec 2021

Veľkonočný špeciál (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
371 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Dagmar „Didiana“ Dianová alias „Veľkonočné kuriatko 5. apríl 2021

13. séria – pokračovanie (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
372 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Juraj Rašla 12. apríl 2021
373 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Pavol Čekan, PhD., B.Sc. 19. apríl 2021
374 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček S hudbou vesmírnou 26. apríl 2021
375 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Peter „Šarkan“ Novák Jozef Úradník 3. máj 2021
376 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Berco Balogh 10. máj 2021
377 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Gizela Oňová 17. máj 2021
378 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Ivan Šándor 24. máj 2021
379 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Adriana Kučerová 31. máj 2021
380 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Dagmar „Didiana“ Dianová Zdena Studenková Natália Hejková 7. jún 2021
381 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Dagmar „Didiana“ Dianová Juraj „Šoko“ Tabaček Ida Rapaičová 14. jún 2021
382 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Dagmar „Didiana“ Dianová Marcel Forgáč Marián Zeman 21. jún 2021
383 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Mário Radačovský 28. jún 2021

14. séria (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
384 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Judita Hansman 6. september 2021
385 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Jakub Grigar 13. september 2021
386 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ján Greššo 20. september 2021
387 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Stanislav Kropilák 27. september 2021
388 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Peter „Šarkan“ Novák Juraj "Šoko" Tabáček Katarína „Katarzia“ Kubošiová 4. október 2021
389 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Richard Autner 11. október 2021
390 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Alena Heribanová 18. október 2021
391 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Juraj „Šoko“ Tabaček Svätopluk Malachovský 25. október 2021
392 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Anna Jakab Rakovská Jana Graňáková Kovalčíková Lucie Vondráčková 8. november 2021
Hudobný hosť: Kandráčovci
393 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Marcel Forgáč Martina Moravcová 15. november 2021
394 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Dagmar „Didiana“ Dianová Peter „Šarkan“ Novák Libor Bouček 22. november 2021
395 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Maduar 29. november 2021

Mikulášský špeciál (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
396 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Anna Jakab Rakovská Jana Graňáková Kovalčíková Petra Vajdová 6. december 2021

14. séria – pokračovanie (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
397 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Boris Valábik Ondřej Gregor Brzobohatý 13. december 2021

Vianočný špeciál (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
398 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Zdena Studenková Pavel Zedníček 21. december 2021
Hudobní hostia: dievčenský spevácky zbor Feliciana & Marián Čekovský & Band

Silvestrovský špeciál (2021)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajní hostia Premiéra
Slovensko
399 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Maroš Kramár Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Michal Suchánek
Richard Genzer
31. december 2021
Hudobný hosť: Marián Čekovský & Band

15. séria (2022)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
400 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Anna Jakab Rakovská Jana Graňáková Kovalčíková Igor Rattaj 3. január 2022
401 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Noël Czuczor 10. január 2022
402 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Anna Jakab Rakovská Jana Graňáková Kovalčíková Adam Žampa 17. január 2022
403 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Marián Čurko 24. január 2022
404 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Simona Salátová Marcel Forgáč Simona Kollárová 31. január 2022
405 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Peter Dvorský 7. február 2022
406 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Gabriela Škrabáková Kreutz 14. február 2022
407 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Simona Salátová Maroš Kramár Slavomír Jurko 21. február 2022
408 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Pavel Nový 28. február 2022
409 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marcel Grega 7. marec 2022
410 11 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Elena Kaliská 14. marec 2022
411 12 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Branislav Deák 21. marec 2022
412 13 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Peter Kočiš 28. marec 2022
413 14 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Simona Salátová Juraj „Šoko“ Tabaček Filip Renč 4. apríl 2022
414 15 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ilona Csáková 11. apríl 2022

Veľkonočný špeciál (2022)[upraviť | upraviť zdroj]

No. Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
415 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Jana Graňáková Kovalčíková 18. apríl 2022

15. séria – pokračovanie (2022)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
416 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jana Graňáková Kovalčíková Juraj „Šoko“ Tabaček Michaela Majerníková 25. apríl 2022
417 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Marcel Forgáč Bronislava Kováčiková 2. máj 2022
418 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Peter Stašák 9. máj 2022
419 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj „Šoko“ Tabaček Zdena Studenková Cigánski diabli 16. máj 2022
420 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Attila Mokos 23. máj 2022
421 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Ondrej Kandráč Juraj „Šoko“ Tabaček Ľudovít „Mravec“ Jakubove 30. máj 2022
422 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Juraj „Šoko“ Tabaček Petra Bernasovská 6. jún 2022
423 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj „Šoko“ Tabaček Dominika Žiaranová 13. jún 2022
424 9 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Tomáš Hudák 20. jún 2022
425 10 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Lúčnica 27. jún 2022

16. séria 2022[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Premiéra
Slovensko
426 1 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Juraj Tabaček Zdena Studenková 9. september 2022
427 2 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Zuzana Šebová Juraj Tabaček 16. september 2022
428 3 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár 23. september 2022
429 4 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský Jana Kovalčíková Marcel Forgáč 30. september 2022
430 5 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský - - 7. október 2022
431 6 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský - - 14. október 2022
432 7 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský - - 21. október 2022
433 8 Michal Hudák Marián „Čeky“ Čekovský - - 28. október 2022