Zoznam častí televíznej relácie Inkognito

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí televíznej relácie Inkognito, ktorú vysielala JOJ od 1. septembra 2003 do 28. júna 2007. V roku 2015 sa televízia JOJ rozhodla reláciu vrátiť na televízne obrazovky.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané Stanica
Premiéra série Finále série
1 10 18. máj 2015 13. august 2015 JOJ
2 13 21. september 2015 14. december 2015
Špeciál 1 31. december 2015
3 32 14. január 2016 25. august 2016
4 26 12. september 2016 19. december 2016
Špeciály 2 31. december 2016
5 46 2. január 2017 10. júl 2017
6 31 4. september 2017 18. december 2017
Špeciál 1 21. december 2017
Špeciál 1 1. január 2018
7 20 8. január 2018 29. marec 2018
Špeciál 1 2. apríl 2018
7 28 5. apríl 2018 6. august 2018
8 28 30. august 2018 3. december 2018
Špeciál 1 6. december 2018
8 3 10. december 2018 17. december 2018
Špeciál 1 22. december 2018
Špeciál 1 31. december 2018
9 18 7. január 2019 18. apríl 2019
Špeciál 1 22. apríl 2019
9 12 25. apríl 2019 24. jún 2019
10 2. september 2019

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2015)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
1 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Milan Kňažko 18. máj 2015
2 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Milan "Junior" Zimnýkoval & Marcel Forgáč 25. máj 2015
3 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Matej "Sajfa" Cifra 1. jún 2015
4 4 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Maroš Kramár 8. jún 2015
5 5 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Dominika Cibulková 10. jún 2015
6 6 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Eva Máziková 15. jún 2015
7 7 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Andy Kraus 22. jún 2015
8 8 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Juraj Kemka 24. jún 2015
9 9 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Branislav Kostka 29. jún 2015
10 10 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Mário "Kuly" Kollár 13. august 2015

2. séria (2015)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
11 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ján Koleník 21. september 2015
12 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Marcel Forgáč Ján Dobrík 28. september 2015
13 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Marcel Forgáč Peter Nagy 5. október 2015
14 4 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Richard Müller 12. október 2015
15 5 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Štefan Skrúcaný 19. október 2015
16 6 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ján Mečiar 26. október 2015
17 7 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Richard Lintner 2. november 2015
18 8 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Leopold Haverl 9. november 2015
19 9 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Boris Kollár 16. november 2015
20 10 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Adam Ďurica 23. november 2015
21 11 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Táňa Pauhofová 30. november 2015
22 12 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Ondřej Pavelka 7. december 2015
23 13 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Adriana Kmotríková 14. december 2015

Silvestrovský špeciál (2015)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Peter Nagy Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Vladimír Voštinár 31. december 2015
Špeciálni hostia: ABBA Slovakia

3. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
25 1 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Peter Jurčovič 14. január 2016
26 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Andy Hryc 21. január 2016
27 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Jozef Vajda Zdena Studenková Roman Luknár 28. január 2016
28 4 Michal Hudák Andy Kraus Jozef Vajda Marcel Forgáč Zuzana Tlučková 4. február 2016
29 5 Michal Hudák Andy Kraus Jozef Vajda Marcel Forgáč Vlastimil Harapes 11. február 2016
30 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Lujza Garajová-Schrameková 18. február 2016
31 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Monika Hilmerová 25. február 2016
32 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Twiins 3. marec 2016
33 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján Lehotský 10. marec 2016
34 10 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Vladimír Kobielsky 17. marec 2016
35 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Zuzana Mauréry 31. marec 2016
36 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Daniel Sebastián "GoGo" Štrauch 7. apríl 2016
37 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján Ďurovčík 14. apríl 2016
38 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Matej "Sajfa" Cifra Sagvan Tofi 21. apríl 2016
39 15 Michal Hudák Vera Wisterová Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Matej Landl 28. apríl 2016
40 16 Michal Hudák Vera Wisterová Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ondrej Kandráč 5. máj 2016
41 17 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Šebová Jozef Vajda Zuzana Kronerová 12. máj 2016
42 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ján Kroner ml. 19. máj 2016
43 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Ján Kuric 26. máj 2016
44 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Rudolf Schuster 2. jún 2016
45 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Oldo Hlaváček 9. jún 2016
46 22 Michal Hudák Vera Wisterová Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Ľubomír Višňovský 16. jún 2016
47 23 Michal Hudák Vera Wisterová Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Helena Vondráčková 23. jún 2016
48 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Opička Juddy zo seriálu ZOO 7. júl 2016
49 25 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Diana Mórová 12. júl 2016
50 26 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Peter Rúfus 14. júl 2016
51 27 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Sisa Sklovská 19. júl 2016
52 28 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Jaroslav Slávik 21. júl 2016
53 29 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lucia Siposová 28. júl 2016
54 30 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Éva "Vica" Kerekes 4. august 2016
55 31 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Jakub Prachař 18. august 2016
56 32 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Dušan Jamrich 25. august 2016

4. séria (2016)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
57 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Zuzana Porubjaková 12. september 2016
58 2 Michal Hudák Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Juraj Kukura 19. september 2016
59 3 Michal Hudák Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Lukáš Latinák 26. september 2016
60 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Kamila Magálová 29. september 2016
61 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Oľga Feldeková 3. október 2016
62 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jozef Pročko 6. október 2016
63 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Celeste Buckingham 10. október 2016
64 8 Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková Pavol Hammel 13. október 2016
65 9 Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková Miroslav Noga 17. október 2016
67 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Lucia Barmošová 20. október 2016
68 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marián Labuda 24. október 2016
69 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Oľga Feldeková Katarína Knechtová 27. október 2016
70 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Oľga Feldeková Ľubomír Paulovič 31. október 2016
71 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Matej Tóth 3. november 2016
72 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Kristína Peláková 7. november 2016
73 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč František Kovár 10. november 2016
74 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Peter Lipa 14. november 2016
75 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Laci Strike 21. november 2016
76 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Anna Šišková 24. november 2016
77 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Marián Miezga 28. november 2016
78 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Zuzana Šebová 1. december 2016
79 22 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Jaroslav Bekr 5. december 2016
80 23 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Michal David 8. december 2016
81 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Ivan Tásler 12. december 2016
82 25 Michal Hudák Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Milan Ondrík 15. december 2016
83 26 Michal Hudák Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Juraj Jakubisko 19. december 2016

Silvestrovský špeciál + Polnočné prekvapenie (2016)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajní hostia Premiéra
Slovensko
84
85
Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Matej "Sajfa" Cifra Zdena Studenková Marcel Forgáč Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Ján Mečiar
Ľuboš Sarnovský
Adriana Kmotríková
Lucia Barmošová
31. december 2016
Špeciálni hostia: Peter Tomko, Michal Bugala & Tomáš Farkaš

5. séria (2017)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
86 1 Michal Hudák Juraj "Šoko" Tabaček Pavol Hammel Zdena Studenková Dalibor Janda 2. január 2017
87 2 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Kamil Mikulčík 9. január 2017
88 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Ľuboš Kostelný 16. január 2017
89 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Bruno Ciberej 21. január 2017
90 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Csongor Kassai 30. január 2017
91 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martin Ďurinda 2. február 2017
92 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Andrea Karnasová 6. február 2017
Špeciálni hostia: Peter Tomko, Michal Bugala & Tomáš Farkaš
93 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Zuzana Vačková 9. február 2017
94 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ivan Jakeš 13. február 2017
Špeciálni hostia: Peter Tomko, Michal Bugala & Tomáš Farkaš
95 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Danka Barteková 16. február 2017
96 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Eva "Evita" Urbaníková 20. február 2017
Špeciálni hostia: Peter Tomko, Michal Bugala & Tomáš Farkaš
97 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Ivo Ladižinský Ander z Košíc 23. február 2017
98 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Mária Čírová 27. február 2017
99 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Milo Kráľ 2. marec 2017
Špeciálni hostia: Peter Tomko, Michal Bugala & Tomáš Farkaš
100 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Zdeněk Izer 6. marec 2017
101 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Igor Kmeťo 9. marec 2017
102 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Hana Gregorová 13. marec 2017
103 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Silvia Lakatošová 16. marec 2017
104 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Sáva Popovič 20. marec 2017
105 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Beáta Dubasová 23. marec 2017
106 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Golonka 27. marec 2017
107 22 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Milan Bahúl 30. marec 2017
108 23 Marcel Forgáč Michal Hudák Juraj "Šoko" Tabaček Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Smatanová 3. apríl 2017
109 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Jozef Kubáni 6. apríl 2017
110 25 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ľubomír Feldek 10. apríl 2017
111 26 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Lenka Čviriková Hriadelová 13. apríl 2017
112 27 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Oliver Andrásy 20. apríl 2017
113 28 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Maroš Kramár Iveta Radičová 24. apríl 2017
114 29 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Martin Valihora 27. apríl 2017
115 30 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miroslava Partlová 4. máj 2017
116 31 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Ľubica Čekovská 11. máj 2017
117 32 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jozef Ráž 15. máj 2017
118 33 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Zdena Studenková Ada Straková 22. máj 2017
119 34 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Božidara Turzonovová 25. máj 2017
120 35 Marcel Forgáč Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Michal Hudák Marianna Ďurianová 29. máj 2017
121 36 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jana Dukátová 1. jún 2017
122 37 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Richard Rikkon 5. jún 2017
123 38 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Daniela Hantuchová 8. jún 2017
124 39 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Alexander Bárta 12. jún 2017
125 40 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Zora Czoborová 15. jún 2017
126 41 Marcel Forgáč Zuzana Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Modrovský 19. jún 2017
127 42 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Elena Vacvalová 22. jún 2017
128 43 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Maroš Kramár Marián Slovák 26. jún 2017
129 44 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Vašo Patejdl 29. jún 2017
130 45 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Vajda Václav Mika 3. júl 2017
131 46 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Šebová Marcel Forgáč Ján Gordulič 10. júl 2017

6. séria (2017)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
132 1 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Karol Čálik
Marián "Čeky" Čekovský (doprovod)
4. september 2017
133 2 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Juraj "Šoko" Tabaček Marcela Laiferová 11. september 2017
134 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Dan Nekonečný 14. september 2017
135 4 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Marcel Merčiak 18. september 2017
136 5 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Petra Vlhová 21. september 2017
137 6 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zdena Studenková Josef Laufer 25. september 2017
138 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Ivan "Tuli" Vojtek 28. september 2017
140 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Dara Rolins 2. október 2017
141 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Zuzana Marošová 5. október 2017
142 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Barbora Rakovská 9. október 2017
143 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Andrea Zimányiová 12. október 2017
144 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Jozef Vajda 16. október 2017
145 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Vera Wisterová Jozef Vajda Ladislav Borbély 19. október 2017
146 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Juraj Hrčka 23. október 2017
147 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Peter Šimun 26. október 2017
148 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Róbert Vittek 30. október 2017
149 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Petra Polnišová 2. november 2017
150 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Ewa Farna 6. november 2017
151 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Ladislav Škantár & Peter Škantár 9. november 2017
152 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Zuzana Kanócz 13. november 2017
153 22 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miloš „Miko“ Hladký 16. november 2017
154 23 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Jiří Korn 20. november 2017
155 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Ján Lašák 23. november 2017
156 25 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Milan Lasica 26. november 2017
157 26 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jadranka Handlovská 30. november 2017
158 27 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Marta Jandová 4. december 2017
159 28 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Nora Beňačková 7. december 2017
160 29 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Ľubica Čekovská Marcel Forgáč Kristína Farkašová 11. december 2017
161 30 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Michal Kubovčík 14. december 2017
162 31 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Petra Polnišová Zuzana Kubovčíková Šebová Marek Vašut 18. december 2017

Vianočný špeciál (2017)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
163 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Helena Krajčiová alias "Santa Claus" 21. december 2017

Novoročný špeciál (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
164 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Petra Polnišová Marcel Forgáč Miroslav Šatan 1. január 2018

7. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
165 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Ivan Krúpa 8. január 2018
166 2 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Júlia Hečková & Peter Hečko 11. január 2018
167 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková David Koller 15. január 2018
168 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Miroslav Donutil 18. január 2018
169 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Emil Horváth ml. 22. január 2018
170 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Martin Korbelič 25. január 2018
171 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Marián Mitaš 29. január 2018
172 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Samuel Tomeček 1. február 2018
173 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Juraj "Šoko" Tabaček 5. február 2018
174 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Silvia Šarköziová 8. február 2018
175 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Petra Polnišová Juraj "Šoko" Tabaček Miroslav Dvorský 12. február 2018
176 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Petra Polnišová Juraj "Šoko" Tabaček hudobná skupina Hex 15. február 2018
175 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Marko Igonda 19. február 2018
176 12 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Ladislav Petráš 22. február 2018
175 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Bič 26. február 2018
176 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Kristína Greppelová 1. marec 2018
177 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Štefan Svitko 5. marec 2018
178 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Gabriela Mihalčínová Marcinková 8. marec 2018
179 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Martin Nahálka 12. marec 2018
180 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Jozef Banáš 15. marec 2018
181 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Miroslav "Bruise" Žilka 19. marec 2018
182 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lukáš Adamec 22. marec 2018
183 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Andrea Pálffy Belányiová 26. marec 2018
184 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Henrieta Mičkovicová 29. marec 2018

Veľkonočný špeciál (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
185 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Thomas Puskailer 2. apríl 2018

7. séria – pokračovanie (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
186 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Vincent Lukáč 5. apríl 2018
187 2 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Juraj Ďurdiak 9. apríl 2018
188 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Katarína Jesenská 12. apríl 2018
189 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár prof. Pavel Traubner 16. apríl 2018
190 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Elena Podzámska 19. apríl 2018
191 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Tomáš Klus 23. apríl 2018
192 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Marián Leško 26. apríl 2018
193 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Jevgenij Libezňuk 30. apríl 2018
194 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Petra Polnišová Zdena Studenková Oskar Rózsa 3. máj 2018
195 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Marcel Forgáč Peter Batthyany 7. máj 2018
196 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martin Mňahončák 10. máj 2018
197 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Martin Čurda & František Laššák 14. máj 2018
198 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Vajda Zdena Studenková 17. máj 2018
199 14 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Petra Polnišová Slávka Halčáková 21. máj 2018
200 15 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Jozef Vajda Peter Cmorík 24. máj 2018
201 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Bibiana Ondrejková 28. máj 2018
202 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdenka Predná 31. máj 2018
203 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Marcel Forgáč Ivan Tásler & IMT Smile 4. jún 2018
204 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Andrej Bičan 7. jún 2018
205 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zuzana Kubovčíková Šebová Branislav Jobus 11. jún 2018
206 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Juraj Lelkes 14. jún 2018
207 22 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Peter Bebjak 18. jún 2018
208 23 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Lujza Garajová-Schrameková Marcel Forgáč Václav Neckář 21. jún 2018
209 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Maroš Kramár Pavol Barabáš 25. jún 2018
210 25 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková František Nedvěd 9. júl 2018
211 26 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Branislav Mojsej 16. júl 2018
212 27 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Karin Haydu 23. júl 2018
213 28 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Jozef Vajda Milo Suchomel 6. august 2018

8. séria (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
214 1 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Michaela Čobejová 30. august 2018
215
216
2
3
Michal Hudák
Michal Hudák
Marcel Forgáč
Marián "Čeky" Čekovský
Zuzana Kubovčíková Šebová
Jozef Vajda
Zdena Studenková
Zdena Studenková
King Ivan Vereš
Marián Chudovský
3. september 2018
217 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Dušan Cinkota 6. september 2018
218 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Renáta Názlerová 10. september 2018
219 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Martin Škrtel 13. september 2018
220 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Vladimír "Ady" Hajdu 17. september 2018
221 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Michaela Kocianová 20. september 2018
222 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Marcel Forgáč Milan Markovič 24. september 2018
223 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Martin Dejdar 27. september 2018
224 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Ondrej Kandráč & Kandráčovci 1. október 2018
225 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Maroš Kramár Miro Jaroš 4. október 2018
226 13 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Marcel Ochránek 8. október 2018
227 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Maroš Kramár Aneta Parišková 11. október 2018
228 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Juraj "Šoko" Tabaček Marián Hossa 15. október 2018
229 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Lýdia Eckhardt 18. október 2018
230 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Koloman "Kali" Magyary 22. október 2018
231 18 Michal Hudák Zuzana Kubovčíková Šebová Petra Polnišová Marián "Čeky" Čekovský Roman Pomajbo 25. október 2018
232 19 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Miloš Bubán 29. október 2018
233 20 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Lucie Bílá 5. november 2018
234 21 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Michal Martikán 8. november 2018
234 22 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Lenka Filipová 12. november 2018
235 23 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maťo Homola 15. november 2018
236 24 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Peter "Šarkan" Novák Juraj "Šoko" Tabaček Simona Martausová 19. november 2018
237 25 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Tomi "Kid" Kovács 22. november 2018
238 26 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Eva Holubová 26. november 2018
239 27 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Jozef "Dodo" Kuriľák 29. november 2018
240 28 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Fero Mikloško 3. december 2018

Mikulášský špeciál (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
241 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Jiřina Bohdalová 6. december 2018

8. séria – pokračovanie (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
242 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Halina Pawlowská 10. december 2018
243 2 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Milan "Junior" Zimnýkoval Marcel Forgáč Peter Hámor 13. december 2018
244 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marek Hamšík 17. december 2018

Vianočný špeciál (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
245 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Martina Šindlerová 22. december 2018

Silvestrovský špeciál (2018)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
246 Michal Hudák Marcel Forgáč Jozef Vajda Zdena Studenková Maximilián Bolf Dávid Krajčík Gregor Miler Maroš Kramár alias "Donald Trump" 31. december 2018
Špeciálni hostia: The Backwards

9. séria (2019)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
247 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Erika Barkolová 7. január 2019
248 2 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Peter "Šarkan" Novák Róbert Jakab 14. január 2019
249 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Jozef Karika 21. január 2019
250 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Jozef Vajda Boris Farkaš 28. január 2019
251 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Viliam "Vilo" Rozboril 4. február 2019
252 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček La Gioia 11. február 2019
253 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Rehák-Štefečeková 18. február 2019
254 8 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Soňa Norisová 25. február 2019
255 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Norisová 4. marec 2019
256 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Maroš Kramár Rudolf Biermann 11. marec 2019
257 11 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Róbert "Robo" Opatovský 18. marec 2019
258 12 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Veronika Velez-Zuzulová 25. marec 2019
259 13 Michal Hudák Marcel Forgáč Maroš Kramár Zdena Studenková Ján Tréger 1. apríl 2019
260 14 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Peter Sklár 4. apríl 2019
261 15 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Ján Baláž 8. apríl 2019
262 16 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Attila Végh 11. apríl 2019
263 17 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zuzana Kubovčíková Šebová Vladimír "Vlado" Černý 15. apríl 2019
264 18 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Juraj "Šoko" Tabaček Martin Nikodým 18. apríl 2019

Veľkonočný špeciál (2019)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
265 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Marcel Forgáč Tomáš Bezdeda alias "Veľkonočný zajac" 22. apríl 2019

9. séria – pokračovanie (2019)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
266 1 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Pavel „Paľo“ Drapák 25. apríl 2019
267 2 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Marcel Forgáč Zdena Studenková Marián Gáborík 29. apríl 2019
268 3 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Juraj "Šoko" Tabaček Zdena Studenková Nocadeň 2. máj 2019
269 4 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Maroš Kramár Zdena Studenková Paulína Fialková 6. máj 2019
270 5 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Peter "Šarkan" Novák Zdena Studenková Craig Ramsay 9. máj 2019
271 6 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Maroš Kramár Mgr. Miriam Jarošová, PhD. 16. máj 2019
272 7 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Petra Černocká 20. máj 2019
273 8 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Jozef Vajda Zdena Studenková Mário „Gapa“ Garbera 27. máj 2019
274 9 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Zdena Studenková Zuzana Fialová 30. máj 2019
275 10 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Peter "Šarkan" Novák Pavel Hapal 3. jún 2019
276 11 Michal Hudák Marcel Forgáč Zuzana Kubovčíková Šebová Peter "Šarkan" Novák Ján Volko 10. jún 2019
277 12 Michal Hudák Marián "Čeky" Čekovský Zuzana Kubovčíková Šebová Juraj "Šoko" Tabaček Žobráci 24. jún 2019

10. séria (2019)[upraviť | upraviť kód]

No. # Hádač #1 Hádač #2 Hádač #3 Hádač #4 Tajný hosť Premiéra
Slovensko
278 1 Michal Hudák Ivan Bella 2. september 2019
279 2 Michal Hudák 5. september 2019
280 3 Michal Hudák Peter "Šarkan" Novák 9. september 2019
281 4 Michal Hudák 12. september 2019