Zoznam IC objektov 2751 – 3000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 2751 galaxia  11h 22,1' +34° 23' 16 Veľká medvedica
IC 2752 jasná hmlovina  11h 22,0' +14° 08' 0,3' Lev
IC 2753 neidentifikovaný objekt  11h 22,0' +09° 53' Lev
IC 2754 jasná hmlovina  11h 22,0' +14° 09' 0,5' Lev
IC 2755 samostatná hviezda  11h 22,0' +13° 48' Lev
IC 2756 neidentifikovaný objekt  11h 22,0' +09° 58' Lev
IC 2757 galaxia  11h 22,0' +08° 24' 15 Lev
IC 2758 galaxia  11h 22,0' +07° 49' 15 Lev
IC 2759 neidentifikovaný objekt  11h 22,2' +24° 19' Lev
IC 2760 neidentifikovaný objekt  11h 22,2' +12° 40' Lev
IC 2761 jasná hmlovina  11h 22,3' +14° 11' 0,1' Lev
IC 2762 galaxia  11h 22,3' +12° 44' 15 Lev
IC 2763 neidentifikovaný objekt  11h 22,3' +13° 04' Lev
IC 2764 galaxia  11h 27,1' -28° 59' 1,7' Hydra
IC 2765 jasná hmlovina  11h 22,4' +14° 13' 0,1' Lev
IC 2766 neidentifikovaný objekt  11h 22,4' +12° 54' Lev
IC 2767 neidentifikovaný objekt  11h 22,4' +13° 05' Lev
IC 2768 neidentifikovaný objekt  11h 22,4' +12° 32' Lev
IC 2769 jasná hmlovina  11h 22,4' +14° 12' 0,1' Lev
IC 2770 neidentifikovaný objekt  11h 22,4' +09° 13' Lev
IC 2771 neidentifikovaný objekt  11h 22,5' +12° 31' Lev
IC 2772 neidentifikovaný objekt  11h 22,5' +13° 36' Lev
IC 2773 neidentifikovaný objekt  11h 22,6' +13° 34' Lev
IC 2774 neidentifikovaný objekt  11h 22,6' +12° 31' Lev
IC 2775 neidentifikovaný objekt  11h 22,7' +12° 31' Lev
IC 2776 neidentifikovaný objekt  11h 22,7' +13° 20' Lev
IC 2777 galaxia  11h 22,7' +12° 02' 15 Lev
IC 2778 neidentifikovaný objekt  11h 22,7' +12° 31' Lev
IC 2779 neidentifikovaný objekt  11h 22,8' +13° 21' Lev
IC 2780 neidentifikovaný objekt  11h 22,8' +10° 09' Lev
IC 2781 neidentifikovaný objekt  11h 22,8' +12° 21' Lev
IC 2782 galaxia  11h 22,9' +13° 27' 1,1' 15 Lev
IC 2783 neidentifikovaný objekt  11h 22,9' +08° 53' Lev
IC 2784 neidentifikovaný objekt  11h 23,2' +13° 07' Lev
IC 2785 neidentifikovaný objekt  11h 23,3' +13° 23' Lev
IC 2786 neidentifikovaný objekt  11h 23,3' +13° 23' Lev
IC 2787 galaxia  11h 23,3' +13° 39' 1,0' 15 Lev
IC 2788 neidentifikovaný objekt  11h 23,4' +12° 42' Lev
IC 2789 dvojhviezda  11h 23,5' +14° 11' Lev
IC 2790 neidentifikovaný objekt  11h 23,6' +09° 33' Lev
IC 2791 neidentifikovaný objekt  11h 23,6' +12° 54' Lev
IC 2792 neidentifikovaný objekt  11h 23,7' +11° 24' Lev
IC 2793 neidentifikovaný objekt  11h 23,8' +09° 27' Lev
IC 2794 neidentifikovaný objekt  11h 24,1' +12° 48' Lev
IC 2795 neidentifikovaný objekt  11h 24,1' +12° 08' Lev
IC 2796 neidentifikovaný objekt  11h 24,1' +09° 21' Lev
IC 2797 neidentifikovaný objekt  11h 24,4' +11° 42' Lev
IC 2798 neidentifikovaný objekt  11h 24,4' +12° 25' Lev
IC 2799 jasná hmlovina  11h 24,4' +13° 51' 0,4' Lev
IC 2800 neidentifikovaný objekt  11h 24,5' +12° 12' Lev
IC 2801 neidentifikovaný objekt  11h 24,5' +10° 11' Lev
IC 2802 neidentifikovaný objekt  11h 24,5' +12° 13' Lev
IC 2803 neidentifikovaný objekt  11h 24,6' +09° 51' Lev
IC 2804 galaxia  11h 24,9' +13° 13' 0,8' 15 Lev
IC 2805 samostatná hviezda  11h 25,0' +14° 01' Lev
IC 2806 neidentifikovaný objekt  11h 25,3' +09° 39' Lev
IC 2807 neidentifikovaný objekt  11h 25,3' +11° 32' Lev
IC 2808 neidentifikovaný objekt  11h 25,5' +09° 08' Lev
IC 2809 neidentifikovaný objekt  11h 25,6' +08° 32' Lev
IC 2810 jasná hmlovina  11h 25,8' +14° 40' 1' Lev
IC 2811 neidentifikovaný objekt  11h 25,8' +09° 10' Lev
IC 2812 neidentifikovaný objekt  11h 25,9' +11° 32' Lev
IC 2813 neidentifikovaný objekt  11h 26,1' +11° 15' Lev
IC 2814 neidentifikovaný objekt  11h 26,1' +09° 40' Lev
IC 2815 neidentifikovaný objekt  11h 26,3' +12° 48' Lev
IC 2816 neidentifikovaný objekt  11h 26,3' +10° 38' Lev
IC 2817 neidentifikovaný objekt  11h 26,3' +09° 09' Lev
IC 2818 neidentifikovaný objekt  11h 26,5' +12° 55' Lev
IC 2819 galaxia  11h 26,5' +13° 51' 16 Lev
IC 2820 neidentifikovaný objekt  11h 26,4' +10° 14' Lev
IC 2821 neidentifikovaný objekt  11h 26,6' +13° 58' Lev
IC 2822 galaxia  11h 26,6' +11° 26' 1,7' 15 Lev
IC 2823 galaxia  11h 26,7' +12° 50' 15 Lev
IC 2824 neidentifikovaný objekt  11h 27,1' +14° 05' Lev
IC 2825 neidentifikovaný objekt  11h 27,0' +08° 27' Lev
IC 2826 galaxia  11h 27,1' +13° 14' 15 Lev
IC 2827 neidentifikovaný objekt  11h 27,2' +11° 31' Lev
IC 2828 galaxia  11h 27,2' +08° 43' 1,0' 15 Lev
IC 2829 galaxia  11h 27,2' +10° 18' 15 Lev
IC 2830 galaxia  11h 27,4' +07° 48' 15 Lev
IC 2831 neidentifikovaný objekt  11h 27,4' +08° 59' Lev
IC 2832 neidentifikovaný objekt  11h 27,4' +13° 59' Lev
IC 2833 neidentifikovaný objekt  11h 27,4' +13° 36' Lev
IC 2834 neidentifikovaný objekt  11h 27,5' +13° 34' Lev
IC 2835 neidentifikovaný objekt  11h 27,5' +12° 09' Lev
IC 2836 neidentifikovaný objekt  11h 27,6' +09° 05' Lev
IC 2837 neidentifikovaný objekt  11h 27,7' +10° 19' Lev
IC 2838 neidentifikovaný objekt  11h 27,8' +14° 01' Lev
IC 2839 neidentifikovaný objekt  11h 27,8' +10° 49' Lev
IC 2840 neidentifikovaný objekt  11h 27,8' +13° 26' Lev
IC 2841 neidentifikovaný objekt  11h 27,8' +12° 36' Lev
IC 2842 neidentifikovaný objekt  11h 27,8' +09° 39' Lev
IC 2843 galaxia  11h 28,0' +13° 11' 15 Lev
IC 2844 neidentifikovaný objekt  11h 28,0' +11° 27' Lev
IC 2845 neidentifikovaný objekt  11h 28,0' +12° 32' Lev
IC 2846 galaxia  11h 28,0' +11° 09' 0,8' 15 Lev
IC 2847 neidentifikovaný objekt  11h 28,1' +13° 56' Lev
IC 2848 neidentifikovaný objekt  11h 28,2' +13° 02' Lev
IC 2849 neidentifikovaný objekt  11h 28,2' +09° 06' Lev
IC 2850 neidentifikovaný objekt  11h 28,2' +09° 04' Lev
IC 2851 neidentifikovaný objekt  11h 28,3' +11° 24' Lev
IC 2852 neidentifikovaný objekt  11h 28,2' +09° 48' Lev
IC 2853 galaxia  11h 28,3' +09° 08' 1,0' 15 Lev
IC 2854 neidentifikovaný objekt  11h 28,3' +08° 58' Lev
IC 2855 neidentifikovaný objekt  11h 28,4' +09° 41' Lev
IC 2856 galaxia  11h 28,2' -12° 53' 0,7' 14 Pohár
IC 2857 neidentifikovaný objekt  11h 28,5' +09° 06' Lev
IC 2858 neidentifikovaný objekt  11h 28,6' +13° 40' Lev
IC 2859 neidentifikovaný objekt  11h 28,7' +09° 07' Lev
IC 2860 neidentifikovaný objekt  11h 28,7' +14° 02' Lev
IC 2861 galaxia  11h 29,0' +38° 51' 0,2' 14 Veľká medvedica
IC 2862 neidentifikovaný objekt  11h 28,7' +10° 08' Lev
IC 2863 neidentifikovaný objekt  11h 28,9' +09° 06' Lev
IC 2864 neidentifikovaný objekt  11h 29,0' +12° 22' Lev
IC 2865 samostatná hviezda  11h 29,0' +09° 07' Lev
IC 2866 samostatná hviezda  11h 29,0' +09° 03' Lev
IC 2867 neidentifikovaný objekt  11h 29,0' +09° 05' Lev
IC 2868 neidentifikovaný objekt  11h 29,1' +09° 06' Lev
IC 2869 neidentifikovaný objekt  11h 29,1' +09° 01' Lev
IC 2870 galaxia  11h 29,1' +11° 52' 1,4' 18 Lev
IC 2871 galaxia  11h 29,3' +08° 36' 0,7' 15 Lev
IC 2872 jasná hmlovina  11h 29,0' -62° 57' 12' Kentaur
IC 2873 galaxia  11h 29,5' +13° 12' 0,6' 15 Lev
IC 2874 otvorená hviezdokopa  11h 29,5' +10° 38' Lev
IC 2875 neidentifikovaný objekt  11h 29,6' +12° 59' Lev
IC 2876 neidentifikovaný objekt  11h 29,6' +09° 01' Lev
IC 2877 galaxia  11h 29,6' +12° 51' 16 Lev
IC 2878 neidentifikovaný objekt  11h 29,6' +09° 58' Lev
IC 2879 neidentifikovaný objekt  11h 29,7' +09° 01' Lev
IC 2880 neidentifikovaný objekt  11h 29,9' +13° 12' Lev
IC 2881 neidentifikovaný objekt  11h 29,9' +12° 31' Lev
IC 2882 neidentifikovaný objekt  11h 30,2' +11° 59' Lev
IC 2883 neidentifikovaný objekt  11h 30,3' +10° 55' Lev
IC 2884 neidentifikovaný objekt  11h 27,7' -79° 44' Chameleón
IC 2885 neidentifikovaný objekt  11h 30,4' +09° 46' Lev
IC 2886 neidentifikovaný objekt  11h 30,4' +11° 34' Lev
IC 2887 galaxia  11h 30,5' +09° 23' 15 Lev
IC 2888 neidentifikovaný objekt  11h 30,6' +09° 55' Lev
IC 2889 neidentifikovaný objekt  11h 30,6' -13° 05' Pohár
IC 2890 neidentifikovaný objekt  11h 30,8' +13° 11' Lev
IC 2891 neidentifikovaný objekt  11h 30,8' +12° 41' Lev
IC 2892 neidentifikovaný objekt  11h 30,8' +10° 35' Lev
IC 2893 galaxia  11h 30,9' +13° 23' 16 Lev
IC 2894 galaxia  11h 31,0' +13° 13' 16 Lev
IC 2895 neidentifikovaný objekt  11h 31,0' +09° 59' Lev
IC 2896 neidentifikovaný objekt  11h 31,2' +12° 21' Lev
IC 2897 neidentifikovaný objekt  11h 31,3' +11° 33' Lev
IC 2898 neidentifikovaný objekt  11h 31,3' +13° 20' Lev
IC 2899 neidentifikovaný objekt  11h 31,3' +10° 38' Lev
IC 2900 neidentifikovaný objekt  11h 31,5' +13° 10' Lev
IC 2901 neidentifikovaný objekt  11h 31,5' +12° 42' Lev
IC 2902 neidentifikovaný objekt  11h 31,6' +14° 13' Lev
IC 2903 neidentifikovaný objekt  11h 31,7' +12° 38' Lev
IC 2904 neidentifikovaný objekt  11h 31,7' +13° 11' Lev
IC 2905 neidentifikovaný objekt  11h 31,8' +09° 06' Lev
IC 2906 neidentifikovaný objekt  11h 31,8' +13° 08' Lev
IC 2907 neidentifikovaný objekt  11h 31,8' +09° 54' Lev
IC 2908 neidentifikovaný objekt  11h 31,8' +12° 56' Lev
IC 2909 neidentifikovaný objekt  11h 31,8' +11° 28' Lev
IC 2910 galaxia  11h 31,9' -09° 45' 0,3' 15 Pohár
IC 2911 neidentifikovaný objekt  11h 32,1' +12° 59' Lev
IC 2912 neidentifikovaný objekt  11h 32,1' +11° 43' Lev
IC 2913 galaxia  11h 31,8' -30° 25' 0,4' 14 Hydra
IC 2914 galaxia  11h 32,2' +13° 30' 15 Lev
IC 2915 neidentifikovaný objekt  11h 32,3' +14° 29' Lev
IC 2916 neidentifikovaný objekt  11h 32,3' +11° 41' Lev
IC 2917 neidentifikovaný objekt  11h 32,3' +10° 57' Lev
IC 2918 neidentifikovaný objekt  11h 32,4' +13° 15' Lev
IC 2919 neidentifikovaný objekt  11h 32,6' +14° 11' Lev
IC 2920 neidentifikovaný objekt  11h 32,8' +12° 34' Lev
IC 2921 neidentifikovaný objekt  11h 32,8' +10° 18' Lev
IC 2922 neidentifikovaný objekt  11h 32,9' +12° 55' Lev
IC 2923 neidentifikovaný objekt  11h 32,9' +13° 10' Lev
IC 2924 neidentifikovaný objekt  11h 32,9' +09° 01' Lev
IC 2925 neidentifikovaný objekt  11h 33,2' +34° 16' Veľká medvedica
IC 2926 neidentifikovaný objekt  11h 33,1' +12° 26' Lev
IC 2927 neidentifikovaný objekt  11h 33,1' +13° 05' Lev
IC 2928 galaxia  11h 33,5' +34° 18' 1,2' 15 Veľká medvedica
IC 2929 neidentifikovaný objekt  11h 33,5' +12° 08' Lev
IC 2930 galaxia  11h 33,7' +10° 05' 16 Lev
IC 2931 neidentifikovaný objekt  11h 33,8' +12° 28' Lev
IC 2932 neidentifikovaný objekt  11h 33,9' +10° 33' Lev
IC 2933 galaxia  11h 34,2' +34° 18' 1,4' 15 Veľká medvedica
IC 2934 galaxia  11h 34,3' +13° 20' 0,6' 15 Lev
IC 2935 neidentifikovaný objekt  11h 34,8' +10° 15' Lev
IC 2936 neidentifikovaný objekt  11h 34,9' +13° 01' Lev
IC 2937 neidentifikovaný objekt  11h 35,1' +10° 06' Lev
IC 2938 galaxia  11h 35,6' +13° 41' 15 Lev
IC 2939 neidentifikovaný objekt  11h 35,6' +10° 42' Lev
IC 2940 dvojhviezda  11h 36,0' +21° 46' Lev
IC 2941 galaxia  11h 36,2' +10° 03' 0,8' 15 Lev
IC 2942 neidentifikovaný objekt  11h 36,2' +11° 49' Lev
IC 2943 galaxia  11h 36,7' +54° 51' 0,4' 14,8 Veľká medvedica
IC 2944 hmlovina a hviezdokopa  11h 36,6' -63° 02' 75' 4,5 Kentaur
IC 2945 galaxia  11h 37,1' +12° 55' 1,2' 15 Lev
IC 2946 galaxia  11h 37,5' +32° 14' 15 Veľká medvedica
IC 2947 galaxia  11h 37,5' +31° 22' 0,6' 15 Veľká medvedica
IC 2948 jasná hmlovina  11h 38,8' -63° 32' 60' Kentaur
IC 2949 neidentifikovaný objekt  11h 40,9' -46° 29' Kentaur
IC 2950 galaxia  11h 41,6' +37° 58' 15 Veľká medvedica
IC 2951 galaxia  11h 43,4' +19° 44' 1,4' 15 Lev
IC 2952 neidentifikovaný objekt  11h 44,3' +33° 20' Veľká medvedica
IC 2953 neidentifikovaný objekt  11h 44,4' +33° 20' Veľká medvedica
IC 2954 galaxia  11h 45,2' +26° 46' 1,3' 15 Lev
IC 2955 galaxia  11h 45,1' +19° 36' 1,3' 14 Lev
IC 2956 galaxia  11h 45,2' +26° 46' 1,3' 15 Lev
IC 2957 neidentifikovaný objekt  11h 45,6' +33° 18' Veľká medvedica
IC 2958 galaxia  11h 45,7' +33° 09' 0,5' 16 Veľká medvedica
IC 2959 galaxia  11h 46,1' +33° 06' 1,1' 15 Veľká medvedica
IC 2960 galaxia  11h 46,3' +34° 59' 16 Veľká medvedica
IC 2961 galaxia  11h 47,8' +31° 21' 15 Veľká medvedica
IC 2962 neidentifikovaný objekt  11h 49,1' -12° 19' Pohár
IC 2963 galaxia  11h 49,4' -05° 07' 1,1' 14 Panna
IC 2964 neidentifikovaný objekt  11h 49,8' +12° 02' Lev
IC 2965 galaxia  11h 54,0' -19° 34' 2,5' Pohár
IC 2966 jasná hmlovina  11h 50,4' -64° 54' 3' Mucha
IC 2967 galaxia  11h 50,8' +30° 52' 0,3' 15 Veľká medvedica
IC 2968 galaxia  11h 52,6' +20° 36' 0,4' 14 Lev
IC 2969 galaxia  11h 52,6' -03° 52' Panna
IC 2970 trojhviezda  11h 53,2' -23° 07' Pohár
IC 2971 galaxia  11h 53,5' +30° 41' 16 Veľká medvedica
IC 2972 galaxia  11h 53,7' -03° 59' 0,9' 14 Panna
IC 2973 galaxia  11h 53,8' +33° 21' 1,5' 14 Veľká medvedica
IC 2974 galaxia  11h 53,9' -05° 09' 2,8' Panna
IC 2975 neidentifikovaný objekt  11h 54,2' -05° 47' Panna
IC 2976 neidentifikovaný objekt  11h 54,5' -02° 43' Panna
IC 2977 galaxia  11h 55,2' -37° 42' 2,0' Kentaur
IC 2978 galaxia  11h 56,4' +32° 01' 1,1' 15 Veľká medvedica
IC 2979 neidentifikovaný objekt  11h 56,9' +33° 09' Veľká medvedica
IC 2980 galaxia  11h 57,5' -73° 41' 2,0' Mucha
IC 2981 neidentifikovaný objekt  11h 57,8' +33° 11' Veľká medvedica
IC 2982 neidentifikovaný objekt  11h 57,8' +27° 49' Lev
IC 2983 samostatná hviezda  11h 58,3' -02° 05' Panna
IC 2984 neidentifikovaný objekt  11h 59,1' +30° 42' Veľká medvedica
IC 2985 neidentifikovaný objekt  11h 59,2' +30° 44' Veľká medvedica
IC 2986 galaxia  11h 59,8' +30° 52' 0,6' 15 Veľká medvedica
IC 2987 galaxia  12h 03,4' +38° 49' Veľká medvedica
IC 2988 neidentifikovaný objekt  12h 03,7' +03° 24' Panna
IC 2989 galaxia  12h 04,7' +01° 47' 1,1' 14 Panna
IC 2990 galaxia  12h 04,7' +11° 02' 0,6' 15 Panna
IC 2991 neidentifikovaný objekt  12h 05,1' +10° 37' Panna
IC 2992 neidentifikovaný objekt  12h 05,2' +30° 21' Veľká medvedica
IC 2993 neidentifikovaný objekt  12h 05,2' +32° 52' Veľká medvedica
IC 2994 galaxia  12h 05,5' +12° 41' 16 Panna
IC 2995 galaxia  12h 05,8' -27° 56' 3,1' 13 Hydra
IC 2996 galaxia  12h 05,9' -30° 00' 0,8' 14 Hydra
IC 2997 neidentifikovaný objekt  12h 05,8' +20° 17' Vlasy Bereniky
IC 2998 neidentifikovaný objekt  12h 05,9' +20° 45' Vlasy Bereniky
IC 2999 galaxia  12h 05,9' +31° 21' 16 Veľká medvedica
IC 3000 neidentifikovaný objekt  12h 06,1' -29° 41' Hydra