Zoznam NGC objektov 7501-7750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


… | Zoznam NGC objektov 7251-7500 | Zoznam NGC objektov 7501-7750 | Zoznam NGC objektov 7751-7840 | …


Označenie Typ objektu Rektascenzia Deklinácia Zdanlivá jasnosť Súhvezdie Dátum objavu Objaviteľ
NGC 7501 galaxia 23h 10m 30,3s +7° 35' 22" 13,6 Ryby 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7502 dvojhviezda 23h 10m 19,7s -21° 44' 11" - Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7503 galaxia 23h 10m 42,2s +7° 34' 5" 13,4 Ryby 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7504 hviezda 23h 10m 41,1s +14° 23' 10" - Pegas 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7505 galaxia 23h 11m 0,7s +13° 37' 53" 14,5 Pegas 25. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7506 galaxia 23h 11m 41s -2° 9' 35" 13,1 Ryby 20. september 1784 William Herschel
NGC 7507 galaxia 23h 12m 7,5s -28° 32' 19" 10,4 Sochár 30. október 1783 William Herschel
NGC 7508 galaxia 23h 11m 49,2s +12° 56' 28" 14,8 Pegas 13. október 1825 John Herschel
NGC 7509 galaxia 23h 12m 21,3s +14° 36' 35" 13,8 Pegas 8. august 1886 Lewis A. Swift
NGC 7510 otvorená hviezdokopa 23h 11m 3,8s +60° 34' 15" 7,9 Cefeus 3. november 1787 William Herschel
NGC 7511 galaxia 23h 12m 26,3s +13° 43' 37" 14 Pegas 6. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7512 galaxia 23h 12m 20,9s +31° 7' 32" 12,7 Pegas 28. september 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7513 galaxia 23h 13m 13,7s -28° 21' 29" 11,9 Sochár 24. september 1864 Albert Marth
NGC 7514 galaxia 23h 12m 25,5s +34° 52' 52" 12,8 Pegas 21. september 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7515 galaxia 23h 12m 48,6s +12° 40' 47" 12,5 Pegas 19. október 1784 William Herschel
NGC 7516 galaxia 23h 12m 51,8s +20° 14' 56" 13,4 Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7517 galaxia 23h 13m 13,8s -2° 6' 0" 14,4 Ryby 5. október 1863 Albert Marth
NGC 7518 galaxia 23h 13m 12,8s +6° 19' 18" 13,3 Ryby 29. august 1863 Albert Marth
NGC 7519 galaxia 23h 13m 11,2s +10° 46' 18" 14 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7520 galaxia 23h 12m 53,1s -23° 28' 8" 13,1 Vodnár 1877 Wilhelm Tempel
NGC 7521 galaxia 23h 13m 35,3s -1° 43' 50" 13,9 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7522 hviezda 23h 15m 36,3s -22° 53' 40" - Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7523 galaxia 23h 13m 34,7s +13° 59' 12" 14,9 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7524 galaxia 23h 13m 46,5s -1° 43' 50" 15,1 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7525 galaxia 23h 13m 40,4s +14° 1' 17" 14,1 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7526 trojhviezda 23h 14m 2,3s -9° 13' 15" - Vodnár 28. november 1785 William Herschel
NGC 7527 galaxia 23h 13m 41,7s +24° 54' 10" 13,5 Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7528 galaxia 23h 14m 20s +10° 13' 52" 15,1 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7529 galaxia 23h 14m 3,1s +8° 59' 32" 13,8 Pegas 2. júl 1880 Wilhelm Tempel
NGC 7530 galaxia 23h 14m 11,7s -2° 46' 44" 14,6 Ryby 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7531 galaxia 23h 14m 48,4s -43° 35' 56" 11,3 Žeriav 2. september 1836 John Herschel
NGC 7532 galaxia 23h 14m 22,2s -2° 43' 40" 13,8 Ryby 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7533 galaxia 23h 14m 22s -2° 2' 0" 14,9 Ryby 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7534 galaxia 23h 14m 26,5s -2° 41' 58" 13,9 Ryby 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7535 galaxia 23h 14m 12,8s +13° 34' 56" 13,6 Pegas 29. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7536 galaxia 23h 14m 13,1s +13° 25' 36" 13,3 Pegas 29. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7537 galaxia 23h 14m 34,6s +4° 29' 56" 13 Ryby 30. august 1785 William Herschel
NGC 7538 emisná hmlovina 23h 13m 38s +61° 30' 42" - Cefeus 3. november 1787 William Herschel
NGC 7539 galaxia 23h 14m 29,4s +23° 41' 5" 12,6 Pegas 17. august 1828 John Herschel
NGC 7540 galaxia 23h 14m 36,1s +15° 57' 1" 14,7 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7541 galaxia 23h 14m 43,2s +4° 32' 4" 11,7 Ryby 30. august 1785 William Herschel
NGC 7542 galaxia 23h 14m 41,7s +10° 38' 36" 14,6 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7543 galaxia 23h 14m 34,5s +28° 19' 40" 13,2 Pegas 19. september 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7544 galaxia 23h 14m 56,9s -2° 11' 56" 15,1 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7545 galaxia 23h 15m 32,3s -38° 32' 6" 13 Žeriav 4. september 1834 John Herschel
NGC 7546 galaxia 23h 15m 5,5s -2° 19' 32" 15,1 Ryby 1. október 1864 Albert Marth
NGC 7547 galaxia 23h 15m 3,4s +18° 58' 25" 13,6 Pegas 26. august 1827 John Herschel
NGC 7548 galaxia 23h 15m 11,1s +25° 16' 55" 13,4 Pegas 30. september 1861 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7549 galaxia 23h 15m 17,1s +19° 2' 29" 13,2 Pegas 2. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7550 galaxia 23h 15m 16s +18° 57' 39" 12,2 Pegas 18. september 1784 William Herschel
NGC 7551 galaxia 23h 15m 22s +15° 56' 27" 16,2 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7552 galaxia 23h 16m 10,6s -42° 35' 5" 10,6 Žeriav 7. júl 1826 James Dunlop
NGC 7553 galaxia 23h 15m 33s +19° 2' 55" 14,4 Pegas 2. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7554 galaxia 23h 15m 41,3s -2° 22' 41" 14,9 Ryby 3. august 1864 Albert Marth
NGC 7555 neexistujúci objekt 23h 15m 30s +12° 34' 0" - Pegas 11. september 1828 John Herschel
NGC 7556 galaxia 23h 15m 44,4s -2° 22' 53" 12,7 Ryby 20. september 1784 William Herschel
NGC 7557 galaxia 23h 15m 39,7s +6° 42' 32" 14,4 Ryby 16. september 1852 William Parsons Rosse
NGC 7558 galaxia 23h 15m 38,2s +18° 55' 13" 14,9 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7559 galaxia 23h 15m 46,5s +13° 17' 25" 13,7 Pegas 19. október 1784 William Herschel
NGC 7560 dvojhviezda 23h 15m 53,8s +4° 29' 45" - Ryby 5. október 1864 Herman Schultz
NGC 7561 hviezda 23h 15m 57,5s +4° 31' 21" - Ryby 5. október 1864 Herman Schultz
NGC 7562 galaxia 23h 15m 57,6s +6° 41' 14" 11,6 Ryby 25. október 1785 William Herschel
NGC 7563 galaxia 23h 15m 55,9s +13° 11' 48" 13 Pegas 19. október 1784 William Herschel
NGC 7564 hviezda 23h 16m 1,1s +7° 20' 54" - Ryby 7. október 1885 Guillaume Bigourdan
NGC 7565 neexistujúci objekt 23h 16m 19s -0° 3' 30" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7566 galaxia 23h 16m 37,4s -2° 19' 49" 13,6 Ryby 20. september 1784 William Herschel
NGC 7567 galaxia 23h 16m 10,8s +15° 51' 4" 14,8 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7568 galaxia 23h 16m 24,9s +24° 29' 50" 13,6 Pegas 17. október 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7569 galaxia 23h 16m 44,5s +8° 54' 24" 13,3 Pegas 6. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7570 galaxia 23h 16m 44,7s +13° 29' 0" 13 Pegas 17. november 1784 William Herschel
NGC 7571 galaxia 23h 18m 30,3s +18° 41' 18" 14,1 Pegas september 1867 Herman Schultz
NGC 7572 galaxia 23h 16m 50,3s +18° 29' 0" 14,4 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7573 galaxia 23h 16m 26,3s -22° 9' 14" 13,2 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7574 galaxia 23h 16m 24,9s +24° 29' 50" 13,6 Pegas 2. október 1866 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7575 galaxia 23h 17m 20,9s +5° 39' 41" 13,8 Ryby 29. august 1864 Albert Marth
NGC 7576 galaxia 23h 17m 22,7s -4° 43' 40" 12,9 Vodnár 5. október 1785 William Herschel
NGC 7577 galaxia 23h 17m 17,1s +7° 21' 57" 15,7 Ryby 7. október 1885 Guillaume Bigourdan
NGC 7578 galaxia 23h 17m 11,9s +18° 42' 5" 13,9 Pegas 18. september 1784 William Herschel
NGC 7579 galaxia 23h 17m 38,8s +9° 26' 2" 14,1 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7580 galaxia 23h 17m 36,6s +14° 0' 5" 13,4 Pegas 25. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7581 galaxia 23h 14m 43,2s +4° 32' 4" 11,7 Ryby 1881 Edward Singleton Holden
NGC 7582 galaxia 23h 18m 23,5s -42° 22' 11" 10,5 Žeriav 7. júl 1826 James Dunlop
NGC 7583 galaxia 23h 17m 52,8s +7° 22' 46" 14,3 Ryby 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7584 galaxia 23h 17m 53,1s +9° 26' 1" 14,4 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7585 galaxia 23h 18m 1,3s -4° 39' 1" 11,4 Vodnár 20. september 1784 William Herschel
NGC 7586 galaxia 23h 17m 55,5s +8° 35' 4" 15,5 Pegas 2. september 1864 Albert Marth
NGC 7587 galaxia 23h 17m 59,1s +9° 40' 49" 14,1 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7588 galaxia 23h 17m 57,7s +18° 45' 10" 14,9 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7589 galaxia 23h 18m 15,6s +0° 15' 42" 14,4 Ryby 23. október 1864 Albert Marth
NGC 7590 galaxia 23h 18m 54,6s -42° 14' 21" 11,3 Žeriav 14. júl 1826 James Dunlop
NGC 7591 galaxia 23h 18m 16,2s +6° 35' 10" 13 Ryby 14. august 1864 Albert Marth
NGC 7592 galaxia 23h 18m 22s -4° 24' 59" 13,5 Vodnár 20. september 1784 William Herschel
NGC 7593 galaxia 23h 17m 56,9s +11° 20' 56" 13,5 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7594 galaxia 23h 18m 13,9s +10° 17' 52" 13,8 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7595 galaxia 23h 18m 30,2s +9° 55' 56" 14,9 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7596 galaxia 23h 17m 12s -6° 54' 42" 14,2 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7597 galaxia 23h 18m 30,3s +18° 41' 18" 14,1 Pegas 23. október 1864 Albert Marth
NGC 7598 galaxia 23h 18m 33,3s +18° 44' 59" 14,9 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7599 galaxia 23h 19m 20,8s -42° 15' 29" 11,5 Žeriav 2. september 1836 John Herschel
NGC 7600 galaxia 23h 18m 53,8s -7° 34' 48" 11,9 Vodnár 10. september 1785 William Herschel
NGC 7601 galaxia 23h 18m 47,1s +9° 14' 1" 13,8 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7602 galaxia 23h 18m 43,5s +18° 41' 56" 14,4 Pegas 3. november 1864 Albert Marth
NGC 7603 galaxia 23h 18m 56,4s +0° 14' 39" 13,3 Ryby 23. október 1864 Albert Marth
NGC 7604 galaxia 23h 17m 51,9s +7° 25' 48" 14,5 Ryby 29. november 1864 Albert Marth
NGC 7605 galaxia 23h 17m 52,8s +7° 22' 46" 14,3 Ryby 29. november 1864 Albert Marth
NGC 7606 galaxia 23h 19m 4,8s -8° 29' 11" 10,8 Vodnár 28. september 1785 William Herschel
NGC 7607 dvojhviezda 23h 18m 59,3s +11° 20' 30" - Pegas 5. august 1880 Wilhelm Tempel
NGC 7608 galaxia 23h 19m 15,3s +8° 21' 1" 14,2 Pegas 25. november 1864 Albert Marth
NGC 7609 galaxia 23h 19m 30s +9° 30' 31" 14,1 Pegas 5. október 1864 Albert Marth
NGC 7610 galaxia 23h 19m 41,6s +10° 11' 4" 12,7 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7611 galaxia 23h 19m 36,5s +8° 3' 49" 12,6 Ryby 21. september 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7612 galaxia 23h 19m 44,1s +8° 34' 37" 12,7 Pegas 26. máj 1863 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7613 neexistujúci objekt 23h 19m 51s +0° 11' 54" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7614 štvorhviezda 23h 19m 52,6s +0° 10' 56" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7615 galaxia 23h 19m 54,4s +8° 23' 58" 14,4 Pegas 16. august 1830 John Herschel
NGC 7616 galaxia 23h 19m 41,6s +10° 11' 4" 12,7 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7617 galaxia 23h 20m 8,9s +8° 9' 58" 13,8 Ryby 23. september 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7618 galaxia 23h 19m 47,3s +42° 51' 10" 13,1 Androméda 8. október 1879 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7619 galaxia 23h 20m 14,6s +8° 12' 25" 11,1 Pegas 26. september 1785 William Herschel
NGC 7620 galaxia 23h 20m 5,6s +24° 13' 15" 12,9 Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7621 galaxia 23h 20m 24,7s +8° 22' 0" 14,9 Pegas 25. november 1864 Albert Marth
NGC 7622 galaxia 23h 21m 38,5s -62° 7' 3" 13,5 Tukan 1. november 1834 John Herschel
NGC 7623 galaxia 23h 20m 29,9s +8° 23' 47" 12,8 Pegas 26. september 1785 William Herschel
NGC 7624 galaxia 23h 20m 22,6s +27° 18' 53" 13,1 Pegas 2. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7625 galaxia 23h 20m 30,2s +17° 13' 36" 11,9 Pegas 15. október 1784 William Herschel
NGC 7626 galaxia 23h 20m 42,6s +8° 13' 1" 11,2 Pegas 26. september 1785 William Herschel
NGC 7627 galaxia 23h 22m 30,8s +11° 53' 37" 14 Pegas 18. november 1886 Lewis A. Swift
NGC 7628 galaxia 23h 20m 55s +25° 53' 55" 12,8 Pegas 4. október 1878 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7629 galaxia 23h 21m 19,3s +1° 24' 13" 13,8 Ryby 19. október 1864 Albert Marth
NGC 7630 galaxia 23h 21m 16,3s +11° 23' 51" 14,4 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7631 galaxia 23h 21m 26,7s +8° 13' 3" 13,1 Pegas 30. august 1851 William Parsons Rosse
NGC 7632 galaxia 23h 22m 0,9s -42° 28' 49" 12,1 Žeriav 5. september 1834 John Herschel
NGC 7633 galaxia 23h 23m 3,1s -67° 39' 13" 12,6 Indián 2. november 1834 John Herschel
NGC 7634 galaxia 23h 21m 41,7s +8° 53' 15" 12,6 Pegas 26. september 1785 William Herschel
NGC 7635 emisná hmlovina 23h 20m 45s +61° 12' 42" - Kasiopeja 3. november 1787 William Herschel
NGC 7636 galaxia 23h 22m 33,1s -29° 16' 51" 13,7 Sochár 28. september 1834 John Herschel
NGC 7637 galaxia 23h 26m 28,3s -81° 54' 40" 12,5 Oktant 17. október 1835 John Herschel
NGC 7638 galaxia 23h 22m 33s +11° 19' 46" 14,9 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7639 galaxia 23h 22m 48,2s +11° 22' 24" 14,6 Pegas 1880 Andrew Ainslie Common
NGC 7640 galaxia 23h 22m 6,6s +40° 50' 42" 11,1 Androméda 17. október 1786 William Herschel
NGC 7641 galaxia 23h 22m 30,8s +11° 53' 37" 14 Pegas 24. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7642 galaxia 23h 22m 53,4s +1° 26' 34" 13,7 Ryby 19. október 1864 Albert Marth
NGC 7643 galaxia 23h 22m 50,4s +11° 59' 19" 13,2 Pegas 24. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7644 galaxia 23h 22m 50,4s +11° 59' 19" 13,2 Pegas 29. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7645 galaxia 23h 23m 47,4s -29° 23' 17" 13,1 Sochár 27. september 1834 John Herschel
NGC 7646 galaxia 23h 24m 6,9s -11° 51' 37" 14 Vodnár 1886 Frank Muller
NGC 7647 galaxia 23h 23m 57,4s +16° 46' 40" 13,7 Pegas 29. november 1785 William Herschel
NGC 7648 galaxia 23h 23m 54,2s +9° 40' 6" 12,8 Pegas 18. október 1784 William Herschel
NGC 7649 galaxia 23h 24m 20,1s +14° 38' 49" 13,9 Pegas 25. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7650 galaxia 23h 25m 20,9s -57° 47' 28" 12,5 Tukan 28. október 1834 John Herschel
NGC 7651 galaxia 23h 24m 25,6s +13° 58' 2" 14,7 Pegas 1. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7652 galaxia 23h 25m 37,6s -57° 53' 15" 13,6 Tukan 28. október 1834 John Herschel
NGC 7653 galaxia 23h 24m 49,1s +15° 16' 32" 12,6 Pegas 2. november 1823 John Herschel
NGC 7654 otvorená hviezdokopa 23h 24m 48s +61° 35' 36" 6,9 Kasiopeja 7. september 1774 Charles Messier
NGC 7655 galaxia 23h 26m 45,9s -68° 1' 39" 13,2 Indián 24. júl 1835 John Herschel
NGC 7656 galaxia 23h 24m 31,5s -19° 3' 33" 13,4 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7657 galaxia 23h 26m 47,1s -57° 48' 19" 14,1 Tukan 2. október 1836 John Herschel
NGC 7658 galaxia 23h 26m 24,9s -39° 13' 37" 13,9 Žeriav 4. september 1834 John Herschel
NGC 7659 galaxia 23h 25m 55,5s +14° 12' 35" 14,2 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7660 galaxia 23h 25m 48,7s +27° 1' 47" 12,7 Pegas 5. september 1828 John Herschel
NGC 7661 galaxia 23h 27m 14,5s -65° 16' 18" 13,4 Tukan 1. november 1834 John Herschel
NGC 7662 planetárna hmlovina 23h 25m 53,9s +42° 32' 8" 8,3 Androméda 6. október 1784 William Herschel
NGC 7663 neexistujúci objekt 23h 26m 40s -4° 45' 12" - Vodnár 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7664 galaxia 23h 26m 39,7s +25° 4' 49" 12,7 Pegas 17. október 1876 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7665 galaxia 23h 27m 14,8s -9° 23' 11" 13,3 Vodnár 28. september 1785 William Herschel
NGC 7666 neexistujúci objekt 23h 27m 24s -4° 11' 0" - Vodnár 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7667 galaxia 23h 24m 23,1s -0° 6' 31" 14,1 Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7668 neexistujúci objekt 23h 26m 41,7s -0° 11' 29" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7669 neexistujúci objekt 23h 26m 41,7s -0° 11' 29" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7670 neexistujúci objekt 23h 26m 41,7s -0° 11' 29" - Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7671 galaxia 23h 27m 19,3s +12° 28' 4" 12,8 Pegas 21. október 1784 William Herschel
NGC 7672 galaxia 23h 27m 31,4s +12° 23' 6" 13,9 Pegas 23. október 1857 William Parsons Rosse
NGC 7673 galaxia 23h 27m 41,2s +23° 35' 21" 12,5 Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7674 galaxia 23h 27m 56,7s +8° 46' 43" 13,1 Pegas 16. august 1830 John Herschel
NGC 7675 galaxia 23h 28m 5,8s +8° 46' 9" 15,2 Pegas 16. august 1830 John Herschel
NGC 7676 galaxia 23h 29m 1,7s -59° 43' 0" 11,7 Tukan 28. október 1834 John Herschel
NGC 7677 galaxia 23h 28m 6,1s +23° 31' 53" 13,1 Pegas 5. september 1864 Albert Marth
NGC 7678 galaxia 23h 28m 27,8s +22° 25' 16" 11,8 Pegas 15. september 1784 William Herschel
NGC 7679 galaxia 23h 28m 46,5s +3° 30' 39" 12,5 Ryby 23. september 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7680 galaxia 23h 28m 35,2s +32° 24' 56" 12,5 Pegas 2. november 1790 William Herschel
NGC 7681 galaxia 23h 28m 54,8s +17° 18' 34" 13,8 Pegas 11. október 1784 William Herschel
NGC 7682 galaxia 23h 29m 3,8s +3° 32' 2" 13,3 Ryby 23. september 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7683 galaxia 23h 29m 3,8s +11° 26' 43" 12,7 Pegas 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7684 galaxia 23h 30m 32s +0° 4' 53" 13,8 Ryby 5. október 1863 Albert Marth
NGC 7685 galaxia 23h 30m 33,3s +3° 54' 6" 13,2 Ryby 30. august 1785 William Herschel
NGC 7686 otvorená hviezdokopa 23h 30m 7,3s +49° 8' 3" 5,6 Androméda 3. december 1787 William Herschel
NGC 7687 galaxia 23h 30m 54,4s +3° 32' 50" 13,6 Ryby 21. september 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7688 galaxia 23h 31m 5,4s +21° 24' 43" 14,5 Pegas 13. august 1865 Christian Heinrich Friedrich Peters
NGC 7689 galaxia 23h 33m 16,4s -54° 5' 39" 11,5 Fénix 5. september 1826 James Dunlop
NGC 7690 galaxia 23h 33m 2,4s -51° 41' 54" 12,2 Fénix 3. október 1834 John Herschel
NGC 7691 galaxia 23h 32m 24,6s +15° 50' 56" 13 Pegas 16. október 1784 William Herschel
NGC 7692 galaxia 23h 32m 46,7s -5° 35' 46" 14,8 Vodnár 23. október 1848 George Phillips Bond
NGC 7693 galaxia 23h 33m 10,4s -1° 17' 29" 13,6 Ryby 1. december 1882 Asaph Hall
NGC 7694 galaxia 23h 33m 16,1s -2° 42' 13" 13,4 Ryby 20. september 1784 William Herschel
NGC 7695 galaxia 23h 33m 14,9s -2° 43' 11" 15,1 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7696 galaxia 23h 33m 50,2s +4° 52' 17" 13,9 Ryby 14. november 1863 Albert Marth
NGC 7697 galaxia 23h 34m 52,3s -65° 23' 46" 13,5 Tukan 6. september 1836 John Herschel
NGC 7698 galaxia 23h 34m 1,5s +24° 56' 43" 13,4 Pegas 26. september 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7699 galaxia 23h 34m 27s -2° 54' 0" 15 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7700 galaxia 23h 34m 30,2s -2° 57' 12" 13,8 Ryby 18. november 1864 Albert Marth
NGC 7701 galaxia 23h 34m 31,5s -2° 51' 18" 13,8 Ryby 20. september 1784 William Herschel
NGC 7702 galaxia 23h 35m 28,8s -56° 0' 43" 12,2 Fénix 28. október 1834 John Herschel
NGC 7703 galaxia 23h 34m 46,8s +16° 4' 33" 13,5 Pegas 7. október 1825 John Herschel
NGC 7704 galaxia 23h 35m 0,9s +4° 53' 53" 13,6 Ryby 13. október 1827 John Herschel
NGC 7705 galaxia 23h 35m 2,4s +4° 48' 16" 14,2 Ryby 27. október 1864 Albert Marth
NGC 7706 galaxia 23h 35m 10,4s +4° 57' 53" 13,3 Ryby 16. október 1827 John Herschel
NGC 7707 galaxia 23h 34m 51,3s +44° 18' 17" 13,6 Androméda 24. október 1786 William Herschel
NGC 7708 otvorená hviezdokopa 23h 35m 0s +72° 50' 0" - Cefeus 19. september 1787 William Herschel
NGC 7709 galaxia 23h 35m 27,2s -16° 42' 20" 12,7 Vodnár 21. október 1886 Lewis A. Swift
NGC 7710 galaxia 23h 35m 46,1s -2° 52' 51" 13,9 Ryby 24. september 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7711 galaxia 23h 35m 39,4s +15° 18' 6" 12,1 Pegas 14. október 1784 William Herschel
NGC 7712 galaxia 23h 35m 51,5s +23° 37' 6" 12,8 Pegas 1877 Wilhelm Tempel
NGC 7713 galaxia 23h 36m 15,3s -37° 56' 20" 10,9 Sochár 4. október 1836 John Herschel
NGC 7714 galaxia 23h 36m 14,1s +2° 9' 17" 12,2 Ryby 18. september 1830 John Herschel
NGC 7715 galaxia 23h 36m 21,7s +2° 9' 23" 14,1 Ryby 4. november 1850 William Parsons Rosse
NGC 7716 galaxia 23h 36m 31,3s +0° 17' 51" 12 Ryby 6. september 1831 John Herschel
NGC 7717 galaxia 23h 37m 43,6s -15° 7' 7" 12,8 Vodnár 1877 Wilhelm Tempel
NGC 7718 galaxia 23h 38m 4,9s +25° 43' 11" 14,2 Pegas 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7719 galaxia 23h 38m 2,6s -22° 58' 29" 14,2 Vodnár 1886 Francis Preserved Leavenworth
NGC 7720 galaxia 23h 38m 29,3s +27° 1' 52" 12,4 Pegas 10. september 1784 William Herschel
NGC 7721 galaxia 23h 38m 48,6s -6° 31' 4" 11,6 Vodnár 10. september 1785 William Herschel
NGC 7722 galaxia 23h 38m 40,9s +15° 57' 17" 12,6 Pegas 12. august 1864 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7723 galaxia 23h 38m 57s -12° 57' 40" 11,2 Vodnár 27. november 1785 William Herschel
NGC 7724 galaxia 23h 39m 7s -12° 13' 27" 13,5 Vodnár 23. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7725 galaxia 23h 39m 14,7s -4° 32' 20" 13,8 Vodnár 20. september 1784 William Herschel
NGC 7726 galaxia 23h 39m 11,9s +27° 6' 54" 14 Pegas 8. august 1886 Lewis A. Swift
NGC 7727 galaxia 23h 39m 53,7s -12° 17' 34" 10,6 Vodnár 27. november 1785 William Herschel
NGC 7728 galaxia 23h 40m 0,7s +27° 8' 0" 13,2 Pegas 16. február 1862 Heinrich Louis d’Arrest
NGC 7729 galaxia 23h 40m 33,6s +29° 11' 17" 13,5 Pegas 5. október 1883 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7730 galaxia 23h 40m 45,8s -20° 30' 32" 13,9 Vodnár 1877 Wilhelm Tempel
NGC 7731 galaxia 23h 41m 29s +3° 44' 26" 13,2 Ryby 27. október 1864 Albert Marth
NGC 7732 galaxia 23h 41m 34s +3° 43' 30" 13,6 Ryby 27. október 1864 Albert Marth
NGC 7733 galaxia 23h 42m 32,9s -65° 57' 22" 13,6 Tukan 2. november 1834 John Herschel
NGC 7734 galaxia 23h 42m 43s -65° 56' 39" 13,1 Tukan 2. november 1834 John Herschel
NGC 7735 galaxia 23h 42m 17,3s +26° 13' 56" 13,7 Pegas 5. september 1828 John Herschel
NGC 7736 galaxia 23h 42m 25,7s -19° 27' 9" 13,1 Vodnár 1886 Ormond Stone
NGC 7737 galaxia 23h 42m 46,3s +27° 3' 9" 13,9 Pegas 3. október 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 7738 galaxia 23h 44m 2s +0° 31' 3" 13,2 Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7739 galaxia 23h 44m 30s +0° 19' 16" 14,1 Ryby 1865 Gaspare Stanislao Ferrari
NGC 7740 galaxia 23h 43m 32,2s +27° 18' 45" 13,9 Pegas 27. október 1886 Guillaume Bigourdan
NGC 7741 galaxia 23h 43m 54,3s +26° 4' 31" 11 Pegas 10. september 1784 William Herschel
NGC 7742 galaxia 23h 44m 15,7s +10° 46' 1" 11,6 Pegas 18. október 1784 William Herschel
NGC 7743 galaxia 23h 44m 21,1s +9° 56' 2" 11,4 Pegas 18. október 1784 William Herschel
NGC 7744 galaxia 23h 44m 59,2s -42° 54' 36" 11,9 Fénix 5. september 1834 John Herschel
NGC 7745 galaxia 23h 44m 45,7s +25° 54' 34" 14,2 Pegas 6. september 1863 Albert Marth
NGC 7746 galaxia 23h 45m 19,9s -1° 41' 4" 13,2 Ryby 7. september 1886 Lewis A. Swift
NGC 7747 galaxia 23h 45m 32,5s +27° 21' 38" 13,6 Pegas 23. september 1873 Édouard Jean-Marie Stephan
NGC 7748 hviezda 23h 44m 56,5s +69° 45' 19" - Cefeus 16. november 1829 John Herschel
NGC 7749 galaxia 23h 45m 47,5s -29° 31' 4" 12,8 Sochár 27. september 1834 John Herschel
NGC 7750 galaxia 23h 46m 37,8s +3° 47' 59" 12,8 Ryby 30. august 1785 William Herschel