Zoznam UGC objektov 12501 – 12921

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 12501 do 12921.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 12501 23h 16,7m 0s +10° 32′ 0″ +02-59-024 0313 1,3 0,15 87 S 15,7 0,9 0,20 7
UGC 12502 23h 16,7m 0s +22° 09′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,35 121 Sa 15,5 1,1 0,35 6
UGC 12503 23h 16,8m 0s +00° 40′ 0″ +00-59-023 0843 1,3 0,15 139 S 15,7 1,2 0,2 7
UGC 12504 23h 16,8m 0s +77° 03′ 0″ +13-01-001 1213 1,6 1,0 30 Sc 15,6 1,5 1,2
UGC 12505 23h 16,9m 0s +05° 38′ 0″ +01-59-000 0316 0,9 0,8 PECULR? 14,5 0,8 0,7
UGC 12506 23h 17,0m 0s +15° 48′ 0″ +03-59-036 0320 2,8 0,2 81 Sc 15,6 2,8 0,2 7
UGC 12507 23h 17,0m 0s +43° 42′ 0″ +07-47-000 0876 1,2 0,2 152 Sa 14,2 1,2 0,2 7
UGC 12508 23h 17,1m 0s +01° 12′ 0″ +00-59-024 0834 0,9 0,4 141 S 14,5 0,9 0,4 5
UGC 12509 23h 17,1m 0s +07° 46′ 0″ +01-59-049 0316 1,2 0,6 139 S0 14,0 +3383 1,2 0,6 5
UGC 12510 23h 17,1m 0s +07° 59′ 0″ +01-59-000 0316 1,3 0,9 65 DWRF?EL 16,0 1,3 0,9
UGC 12511 23h 17,1m 0s +09° 54′ 0″ +02-59-025 0313 2,7 2,2 Sc 14,9 2,5 2,1 1
UGC 12512 23h 17,2m 0s +08° 17′ 0″ +01-59-050 0316 1,5 0,7 2 S0 14,3 1,6 0,8 5
UGC 12513 23h 17,3m 0s +00° 56′ 0″ +00-59-000 0834 1,0 0,1 152 S 16,0 0,5 0,1 7
UGC 12514 23h 17,4m 0s +25° 44′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 0,5 2 Sc-IRR 15,6 1,1 0,6
UGC 12515 23h 17,4m 0s +26° 00′ 0″ +04-55-003 0843 1,3 1,0 55 S0 14,1 1,4 1,1 2
UGC 12516 23h 17,4m 0s +42° 35′ 0″ +07-47-013 0876 1,2 1,0 5 E 14,3 1,5 1,2
UGC 12517 23h 17,5m 0s +43° 41′ 0″ +07-47-014 0876 1,4 1,3 E? 14,5 1,4 1,4
UGC 12518 23h 17,6m 0s +07° 39′ 0″ +01-59-053 0316 1,3 0,20 24 Sb 15,7 1,3 0,20 7
UGC 12519 23h 17,6m 0s +15° 41′ 0″ +03-59-037 0320 1,4 0,4 158 S 14,3 1,5 0,4 6
UGC 12520 23h 17,6m 0s +23° 56′ 0″ +04-55-000 0843 1,3 1,2 Sc 13,5 +9600 1,0 0,9 1
UGC 12521 23h 17,7m 0s -02° 07′ 0″ +00-59-026 0834 1,6 0,9 167 Sc 14,4 1,6 0,9 4
UGC 12522 23h 17,7m 0s +07° 43′ 0″ +01-59-000 0316 1,7 1,6 DWRFSP 16,5 1,2 1,2 1
UGC 12523 23h 17,7m 0s +07° 55′ 0″ +01-59-052 0316 2,8 2,5 30 E 12,7 +3757 3,0 2,6
UGC 12524 23h 17,8m 0s +42° 41′ 0″ +07-47-015 0876 1,4 0,6 20 SBb 15,7 1,4 0,6 6
UGC 12525 23h 17,9m 0s +01° 17′ 0″ +00-59-027 0834 1,0 0,5 TRPSYS 15,1
UGC 12526 23h 17,9m 0s +08° 06′ 0″ +01-59-056 0316 1,6 1,0 175 S0 13,9 +3463 1,7 1,1
UGC 12527 23h 17,9m 0s +27° 03′ 0″ +04-55-004 0843 1,0 0,7 30 Sc 13,7 +4500 1,1 0,7 3
UGC 12528 23h 17,9m 0s +35° 14′ 0″ +06-51-003 0873 1,2 0,4 109 Sb-c 15,3 1,2 0,4 6
UGC 12529 23h 18,0m 0s +16° 57′ 0″ +03-59-038 0320 1,5 1,5 12,8 +1784 1,5 1,5
UGC 12530 23h 18,1m 0s +29° 02′ 0″ +05-55-002 0914 1,5 1,4 SBc 14,9 1,4 1,4 1
UGC 12531 23h 18,2m 0s +07° 56′ 0″ +01-59-057 0316 2,4 1,8 E 12,8 +3357 2,9 2,5
UGC 12532 23h 18,3m 0s +02° 14′ 0″ +00-59-000 0834 1,1 0,8 17,0 0,8 0,3
UGC 12533 23h 18,4m 0s +23° 32′ 0″ +04-55-000 0843 1,5 0,2 21 Sb 15,6 1,6 0,2 7
UGC 12534 23h 18,4m 0s +25° 37′ 0″ +04-55-005 0843 1,1 0,9 E 13,8 1,3 1,1
UGC 12535 23h 18,5m 0s +07° 54′ 0″ +01-59-000 0316 1,1 0,15 156 Sb-c 16,0 1,0 0,15 7
UGC 12536 23h 18,5m 0s +43° 22′ 0″ +07-47-000 0876 1,0 0,1 15 17,0 1,0 0,1 7
UGC 12537 23h 18,7m 0s +29° 17′ 0″ +05-55-003 0914 1,3 0,7 140 COMPACT 15,4 1,2 0,7
UGC 12538 23h 18,7m 0s +33° 08′ 0″ +05-55-004 0914 1,0 0,3 20 PECULR 14,7 1,0 0,3
UGC 12539 23h 18,8m 0s +07° 56′ 0″ +01-59-060 0316 1,8 0,8 79 Sb 13,8 1,8 0,8 6
UGC 12540 23h 18,8m 0s +11° 08′ 0″ +02-59-027 0313 1,1 0,4 162 S 15,5 0,9 0,35 6
UGC 12541 23h 18,8m 0s +25° 06′ 0″ +04-55-006 0843 1,0 1,0 COMPACT 14,6 1,0 1,
UGC 12542 23h 19,1m 0s +08° 36′ 0″ +01-59-062 0316 1,2 0,9 95 SB0 13,7 1,3 1,0 2
UGC 12543 23h 19,1m 0s +26° 51′ 0″ +04-55-007 0843 1,0 0,3 75 Sc 15,4 1,0 0,3 6
UGC 12544 23h 19,2m 0s +08° 47′ 0″ +01-59-064 0316 1,2 1,1 15,5 0,9 0,9 1
UGC 12545 23h 19,2m 0s +26° 48′ 0″ +04-55-009 0843 1,3 0,6 85 SBc 15,3 1,4 0,7
UGC 12546 23h 19,2m 0s +26° 49′ 0″ +04-55-008 0843 1,4 0,4 19 Sb-c 15,3 1,4 0,4 6
UGC 12547 23h 19,3m 0s +04° 43′ 0″ +01-59-066 0316 1,2 0,6 150 S 15,2 1,2 0,5
UGC 12548 23h 19,4m 0s +04° 45′ 0″ +01-59-067 0316 1,0 0,20 118 Sa? 14,9 1,1 0,22 7
UGC 12549 23h 19,4m 0s +17° 10′ 0″ +03-59-000 0320 1,1 0,5 138 IRR 16,0 1,1 0,4
UGC 12550 23h 19,4m 0s +43° 44′ 0″ +07-48-001 0554 1,1 1,0 SB0? 16,0 1,2 1,2 1
UGC 12551 23h 19,6m 0s +09° 00′ 0″ +01-59-068 0316 1,1 0,35 2 SBb 15,7 1,2 0,3 6
UGC 12552 23h 19,6m 0s +12° 46′ 0″ +02-59-028 0313 1,8 0,25 169 Sa-b 15,7 1,0 0,25 7
UGC 12553 23h 19,7m 0s +09° 07′ 0″ +01-59-069 0316 1,4 1,1 DWARF 17,0 1,3 1,1
UGC 12554 23h 19,7m 0s +40° 35′ 0″ +07-48-002 0554 11,0 2,3 167 SBc 11,6 +423 11,0 2,1 6
UGC 12555 23h 20,0m 0s +04° 51′ 0″ +01-59-000 0316 1,1 0,3 144 Sc 16,0 0,9 0,2 7
UGC 12556 23h 20,0m 0s +11° 37′ 0″ +02-59-029 0313 1,7 0,5 144 Sa 15,2 1,7 0,6 7
UGC 12557 23h 20,0m 0s +28° 55′ 0″ +05-55-005 0914 1,5 0,4 11 S 15,3 1,4 0,2 7
UGC 12558 23h 20,0m 0s +49° 54′ 0″ +08-42-000 1162 1,1 0,7 0 Sc 14,9 1,1 0,7 4
UGC 12559 23h 20,1m 0s +43° 44′ 0″ +07-48-000 0554 1,2 0,6 170 17,0 1,1 0,6 5
UGC 12560 23h 20,3m 0s +01° 10′ 0″ +00-59-035 0834 0,45 0,45 S 14,5 0,45 0,35 1
UGC 12561 23h 20,3m 0s +08° 41′ 0″ +01-59-070 0316 1,7 0,4 175 16,0 1,1 0,4 6
UGC 12562 23h 20,3m 0s +11° 29′ 0″ +02-59-031 0313 1,3 0,3 84 Sc-IRR 16,0 1,0 0,3 6
UGC 12563 23h 20,3m 0s +11° 43′ 0″ +02-59-033 0313 1,4 0,8 45 S 14,8 1,5 0,8 5
UGC 12564 23h 20,3m 0s +22° 39′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,35 80 Sc 15,3 1,0 0,35 6
UGC 12565 23h 20,3m 0s +22° 56′ 0″ +04-55-010 0843 1,1 0,7 52 S 15,4 1,0 0,7
UGC 12566 23h 20,3m 0s +28° 52′ 0″ +05-55-006 0914 1,8 1,4 140 Sa-b 15,0 0,7 0,6
UGC 12567 23h 20,3m 0s +43° 42′ 0″ +07-48-003 0554 1,3 1,1 SB 16,0 1,3 1,0
UGC 12568 23h 20,6m 0s +42° 25′ 0″ +07-48-000 0554 1,0 1,0 17,0 0,9 0,8 1
UGC 12569 23h 20,7m 0s +14° 38′ 0″ +02-59-000 0313 1,0 0,9 S 16,0 0,8 0,7 1
UGC 12570 23h 20,7m 0s +32° 15′ 0″ +05-55-008 0914 0,6 0,4 PECULR 14,5 0,50 0,35
UGC 12571 23h 20,8m 0s +43° 30′ 0″ +01-59-034 0313 2,0 1,1 95 SB 15,5 1,0 0,5 5
UGC 12572 23h 20,8m 0s +24° 38′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,2 6 Sa-b 15,6 0,9 0,25 7
UGC 12573 23h 20,8m 0s +43° 41′ 0″ +07-48-004 0554 1,1 0,6 100 (E) 15,0 1,5 0,9
UGC 12574 23h 21,1m 0s +19° 17′ 0″ +03-59-052 0320 1,2 0,6 35 SBb 15,5 1,1 0,6
UGC 12575 23h 21,3m 0s +09° 23′ 0″ +01-59-072 0316 1,6 1,0 85 S0 13,5 1,5 1,1 3
UGC 12576 23h 21,5m 0s +16° 31′ 0″ +03-59-055 0320 1,1 0,8 170 E 15,2 1,6 1,1
UGC 12577 23h 21,5m 0s +20° 26′ 0″ +03-59-054 0320 1,3 0,2 58 Sb 16,0 1,3 0,20 7
UGC 12578 23h 21,8m 0s -00° 23′ 0″ +00-59-038 0834 1,6 1,1 S 15,1 1,5 1,0
UGC 12579 23h 21,8m 0s +14° 22′ 0″ +02-59-034 0313 1,2 0,8 80 E 15,7 1,6 1,1
UGC 12580 23h 22,0m 0s +08° 20′ 0″ +01-59-073 0316 1,3 0,3 177 Sa? 15,6 1,2 0,25 7
UGC 12581 23h 22,0m 0s +08° 59′ 0″ +01-59-074 0316 1,3 1,0 135 SBa-b 15,6 1,5 1,1
UGC 12582 23h 22,0m 0s +16° 36′ 0″ +03-59-056 0320 1,1 1,0 SB 15,6 0,7 0,5 1
UGC 12583 23h 22,0m 0s +23° 42′ 0″ +04-55-000 0843 1,3 0,3 53 Sc 15,7 1,1 0,2 6
UGC 12584 23h 22,1m 0s -02° 16′ 0″ +00-59-040 0834 1,5 1,1 DBLSYS 15,6
UGC 12585 23h 22,1m 0s +08° 08′ 0″ +01-59-075 0316 1,6 1,5 15,5 1,4 1,3
UGC 12586 23h 22,3m 0s +15° 00′ 0″ +02-59-038 0313 1,7 1,5 Sb 13,8 1,7 1,5 1
UGC 12587 23h 22,3m 0s +26° 22′ 0″ +04-55-011 0843 1,1 0,8 155 Sb 15,6 1,2 1,0 2
UGC 12588 23h 22,3m 0s +41° 04′ 0″ +07-48-005 0554 1,8 1,8 14,0 1,6 1,6 1
UGC 12589 23h 22,5m 0s -00° 16′ 0″ +00-59-042 0834 1,4 0,5 57 S-IRR 15,6 1,3 0,3
UGC 12590 23h 22,7m 0s +14° 55′ 0″ +02-59-000 0313 1,0 0,18 155 S0-a 15,4 0,8 0,2 7
UGC 12591 23h 22,9m 0s +28° 13′ 0″ +05-55-015 0914 1,6 0,7 58 S0-a 14,0 1,6 0,7 6
UGC 12592 23h 23,0m 0s +05° 11′ 0″ +01-59-000 0316 1,0 1,0 DWARF 17,0 0,7 0,7
UGC 12593 23h 23,0m 0s +32° 24′ 0″ +05-55-016 0914 1,3 1,0 120 Sc 15,6 1,0 0,9 2
UGC 12594 23h 23,3m 0s +26° 45′ 0″ +04-55-012 0843 1,1 0,8 35 E 13,9 1,5 1,0
UGC 12595 23h 23,4m 0s +13° 55′ 0″ +02-59-040 0313 1,0 0,4 110 S0-a 15,1 1,1 0,5 6
UGC 12596 23h 23,5m 0s +12° 55′ 0″ +02-59-041 0313 1,1 0,5 166 S 15,4 1,0 0,4 6
UGC 12597 23h 23,7m 0s +21° 29′ 0″ +03-59-000 0320 1,0 0,3 15 16,5 0,7 0,3
UGC 12598 23h 24,2m 0s +24° 48′ 0″ +04-55-013 0843 3,3 1,8 90 Sc 13,3 2,6 1,5 5
UGC 12599 23h 24,3m 0s +25° 24′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 0,2 152 S0-a 15,4 1,1 0,25 6
UGC 12600 23h 24,4m 0s +48° 55′ 0″ +08-42-000 1162 1,3 0,3 178 17,0 1,1 0,2
UGC 12601 23h 24,6m 0s +14° 46′ 0″ +02-59-043 0313 1,6 1,0 60 16,0 1,2 0,9
UGC 12602 23h 24,8m 0s +12° 12′ 0″ +02-59-044 0313 1,4 0,8 138 S0 14,3 +4129 1,6 0,9 4
UGC 12603 23h 25,0m 0s +29° 35′ 0″ +05-55-000 0914 1,1 0,3 28 S 16,5 1,0 0,3 6
UGC 12604 23h 25,1m 0s +22° 29′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,7 50 SBa 15,6 1,0 0,7 3
UGC 12605 23h 25,1m 0s +39° 07′ 0″ +06-51-000 0873 1,0 0,5 25 SB:c 16,5 1,0 0,5
UGC 12606 23h 25,1m 0s +43° 52′ 0″ +07-48-000 0554 1,0 0,2 130 S 16,5 1,1 0,2 6
UGC 12607 23h 25,2m 0s +23° 19′ 0″ +04-55-014 0843 1,7 1,6 COMPACT 12,7 1,3 1,1
UGC 12608 23h 25,4m 0s +08° 30′ 0″ +01-59-080 0316 1,0 0,9 SBb 13,6 1,0 0,9 1
UGC 12609 23h 25,5m 0s +30° 44′ 0″ +05-55-020 0914 1,3 0,6 120 15,7 1,3 0,6
UGC 12610 23h 25,6m 0s +23° 15′ 0″ +04-55-015 0843 1,7 1,1 35 SB?b 13,9 +3900 1,6 1,1
UGC 12611 23h 25,7m 0s +27° 24′ 0″ +04-55-016 0843 1,1 0,2 177 Sa 15,5 1,2 0,2 7
UGC 12612 23h 25,8m 0s +35° 02′ 0″ +06-51-000 0873 1,0 0,1 175 Sc 17,0 0,8 0,1 7
UGC 12613 23h 26,0m 0s +14° 27′ 0″ +02-59-046 0313 5,0 3,0 120 DWRFIR 15,5 5,0 3,
UGC 12614 23h 26,0m 0s +22° 08′ 0″ +04-55-017 0843 2,5 1,8 5 Sc/SBc 12,7 +3446 2,8 1,9 3
UGC 12615 23h 26,0m 0s +28° 30′ 0″ +05-55-000 0914 1,0 0,7 17,0 0,8 0,7
UGC 12616 23h 26,1m 0s +32° 08′ 0″ +05-55-023 0914 1,6 1,6 E-S0 13,5 2,0 2,0
UGC 12617 23h 26,1m 0s +35° 10′ 0″ +06-51-000 0873 1,0 0,3 164 S 16,5 0,9 0,3 6
UGC 12618 23h 26,2m 0s +03° 14′ 0″ +00-59-046 0834 1,7 1,1 93 S0 13,2 +5154 1,6 1,0 4
UGC 12619 23h 26,2m 0s +21° 57′ 0″ +04-55-018 0843 1,6 1,0 173 15,4 1,6 1,0
UGC 12620 23h 26,4m 0s +17° 03′ 0″ +03-59-063 0320 1,4 1,2 S0 14,2 1,8 1,6
UGC 12621 23h 26,4m 0s +49° 43′ 0″ +08-42-000 1162 1,5 0,9 115 SB 16,0 1,0 0,8
UGC 12622 23h 26,5m 0s +03° 15′ 0″ +00-59-047 0834 1,1 0,9 SBa 14,3 1,3 1,0 2
UGC 12623 23h 26,5m 0s +11° 10′ 0″ +02-59-048 0313 2,0 0,9 140 S0 14,6 2,1 1,1 5
UGC 12624 23h 26,6m 0s +21° 17′ 0″ +03-59-062 0320 1,2 0,3 61 IRR 16,0 1,0 0,3 6
UGC 12625 23h 26,6m 0s +29° 30′ 0″ +05-55-025 0914 1,6 0,2 176 Sb 15,0 1,5 0,2 7
UGC 12626 23h 26,7m 0s +26° 06′ 0″ +04-55-000 0843 1,2 0,4 0 S 15,7 1,1 0,4 6
UGC 12627 23h 26,7m 0s +34° 47′ 0″ +06-51-006 0873 1,0 0,35 5 S0-a 16,0 1,0 0,4 6
UGC 12628 23h 26,8m 0s +03° 07′ 0″ +00-59-048 0834 1,5 1,3 80 SBc 15,6 1,5 1,1 1
UGC 12629 23h 27,3m 0s +32° 25′ 0″ +05-55-029 0914 1,1 0,2 22 Sa 15,6 1,2 0,2 7
UGC 12630 23h 27,4m 0s +08° 40′ 0″ +01-59-086 0316 1,0 0,4 75 Sa-b 15,4 1,0 0,3 6
UGC 12631 23h 27,5m 0s +26° 49′ 0″ +04-55-019 0843 1,1 0,25 145 Sb 14,8 1,0 0,25 6
UGC 12632 23h 27,6m 0s +40° 43′ 0″ +07-48-007 0554 5,0 4,0 DWRFSP 15,7 4,0 2,
UGC 12633 23h 27,7m 0s +15° 29′ 0″ +02-59-050 0313 1,0 0,6 SB 15,4 0,9 0,5
UGC 12634 23h 27,7m 0s +39° 57′ 0″ +07-48-008 0554 1,6 0,3 175 Sc 15,7 1,2 0,3 6
UGC 12635 23h 27,8m 0s -00° 07′ 0″ +00-59-049 0834 1,1 1,0 Sc 15,6 1,0 1,0 1
UGC 12636 23h 27,8m 0s +26° 51′ 0″ +04-55-020 0843 1,0 1,0 S0 15,7 1,1 1,1 1
UGC 12637 23h 27,9m 0s -00° 12′ 0″ +00-59-050 0834 1,5 0,4 21 Sa 14,8 1,7 0,4 6
UGC 12638 23h 27,9m 0s +03° 37′ 0″ +01-59-087 0316 1,9 1,6 170 Sc 15,0 2,0 1,7 2
UGC 12639 23h 27,9m 0s +29° 57′ 0″ +05-55-031 0914 1,4 1,1 20 SBb 14,9 1,2 1,0 2
UGC 12640 23h 28,4m 0s +15° 13′ 0″ +02-59-000 0313 1,0 0,12 115 15,6 0,8 0,10 7
UGC 12641 23h 28,4m 0s +19° 58′ 0″ +03-59-065 0320 1,1 0,2 144 Sb-c 15,5 1,3 0,25 6
UGC 12642 23h 28,7m 0s +08° 57′ 0″ +01-59-000 0316 1,2 0,1 153 16,5 1,1 0,10 7
UGC 12643 23h 29,0m 0s +24° 56′ 0″ +04-55-000 0843 1,4 0,6 100 16,5 1,0 0,4
UGC 12644 23h 29,0m 0s +28° 55′ 0″ +05-55-032 0914 1,3 0,7 110 SBc 15,7 1,1 0,7
UGC 12645 23h 29,0m 0s +32° 12′ 0″ +05-55-033 0914 1,0 0,5 97 S 15,1 1,1 0,6
UGC 12646 23h 29,1m 0s +25° 40′ 0″ +04-55-022 0843 1,9 1,7 SBb 14,4 1,7 1,6 1
UGC 12647 23h 29,3m 0s +47° 10′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,15 154 Sa-b 16,5 0,8 0,15 6
UGC 12648 23h 29,4m 0s -02° 26′ 0″ +00-60-000 0431 1,0 0,9 IRR 15,1 0,8 0,8
UGC 12649 23h 29,4m 0s +44° 33′ 0″ +07-48-009 0554 1,1 1,0 COMPACT 15,7 1,1 1,0
UGC 12650 23h 29,5m 0s +32° 08′ 0″ +05-55-034 0914 1,4 0,2 160 Sc 15,5 1,4 0,2 7
UGC 12651 23h 29,7m 0s +35° 07′ 0″ +06-51-007 0843 1,0 0,8 120 16,5 1,1 0,7
UGC 12652 23h 29,9m 0s +44° 42′ 0″ +07-48-010 0554 1,0 1,0 COMPACT 15,5 1,3 0,9
UGC 12653 23h 30,0m 0s +14° 34′ 0″ +02-60-001 0318 1,6 0,5 103 S 15,3 1,6 0,5 6
UGC 12654 23h 30,0m 0s +15° 34′ 0″ +03-60-001 1182 2,4 1,7 175 SBb/Sc 14,2 2,0 1,6 3
UGC 12655 23h 30,0m 0s +23° 39′ 0″ +04-55-025 0843 1,5 0,9 135 S0 14,0 1,3 0,8 4
UGC 12656 23h 30,1m 0s -02° 01′ 0″ +00-60-001 0431 1,0 0,2 126 S 15,5 0,9 0,2 6
UGC 12657 23h 30,2m 0s +29° 11′ 0″ +05-55-035 0914 1,9 0,6 140 S0 14,5 2,1 0,8 6
UGC 12658 23h 30,2m 0s +30° 52′ 0″ +05-55-000 0914 1,3 0,5 147 SBb? 16,0 1,3 0,5
UGC 12659 23h 30,3m 0s -02° 03′ 0″ +00-60-002 0431 1,3 0,15 105 Sc 15,6 1,3 0,15 7
UGC 12660 23h 30,8m 0s +20° 57′ 0″ +03-60-002 1182 1,8 0,25 111 Sc 15,7 1,6 0,2 7
UGC 12661 23h 31,0m 0s -02° 15′ 0″ +00-60-007 0431 1,1 0,2 147 Sa-b 15,0 1,1 0,2 7
UGC 12662 23h 31,0m 0s +20° 51′ 0″ +03-60-003 1182 1,1 0,3 18 Sa-b 15,1 1,1 0,3 6
UGC 12663 23h 31,0m 0s +23° 44′ 0″ +04-55-027 0843 1,1 1,0 16,0 0,8 0,8
UGC 12664 23h 31,1m 0s +15° 17′ 0″ +02-60-000 0318 1,2 0,6 157 Sc 15,7 1,0 0,5 5
UGC 12665 23h 31,2m 0s +29° 46′ 0″ +05-55-036 0914 1,3 0,9 S 15,1 1,3 0,8
UGC 12666 23h 31,2m 0s +32° 06′ 0″ +05-55-037 0914 1,5 0,7 128 Sc 14,5 1,5 0,7 5
UGC 12667 23h 31,3m 0s +29° 48′ 0″ +05-55-038 0914 1,6 0,9 142 Sc 13,5 1,6 0,9 4
UGC 12668 23h 31,5m 0s +24° 40′ 0″ +04-55-029 0843 1,0 0,8 170 S0 14,5 1,1 0,9 2
UGC 12669 23h 31,5m 0s +44° 25′ 0″ +07-48-011 0554 1,2 1,1 Sb-c 15,3 1,1 0,9 1
UGC 12670 23h 31,8m 0s +12° 17′ 0″ +02-60-002 0318 1,0 0,5 67 Sa-b 15,5 0,9 0,5 5
UGC 12671 23h 31,8m 0s +43° 07′ 0″ +07-48-000 0554 1,1 0,7 105 16,0 1,0 0,5
UGC 12672 23h 31,9m 0s +34° 21′ 0″ +06-51-008 0873 1,1 0,8 S 14,6 1,1 0,6
UGC 12673 23h 32,0m 0s +14° 54′ 0″ +02-60-000 0318 1,0 0,1 111 Sc 16,0 0,9 0,1 7
UGC 12674 23h 32,0m 0s +28° 27′ 0″ +05-55-000 0914 1,1 0,4 5 16,5 1,1 0,4 6
UGC 12675 23h 32,1m 0s +22° 57′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,2 38 15,7 1,1 0,2 7
UGC 12676 23h 32,3m 0s +15° 48′ 0″ +03-60-004 1182 2,3 0,4 147 S0 14,8 2,3 0,4 7
UGC 12677 23h 32,3m 0s +16° 35′ 0″ +03-60-005 1182 1,0 0,7 0 Sb-c 15,4 0,8 0,4 3
UGC 12678 23h 32,3m 0s +26° 02′ 0″ +04-55-000 0843 1,2 0,2 84 Sb 15,4 1,2 0,2 7
UGC 12679 23h 32,3m 0s +47° 13′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,8 S0? 16,0 1,1 0,9
UGC 12680 23h 32,4m 0s +17° 01′ 0″ +03-60-006 1182 1,3 0,15 121 SB?b-c 15,7 1,3 0,15 7
UGC 12681 23h 32,4m 0s +17° 48′ 0″ +03-60-008 1182 1,3 0,7 15 SB 15,2 1,1 0,6
UGC 12682 23h 32,4m 0s +17° 57′ 0″ +03-60-007 1182 1,6 1,3 40 IRR 14,7 1,5 1,1
UGC 12683 23h 32,4m 0s +44° 02′ 0″ +07-48-012 0554 1,2 0,9 E-S0 14,8 1,3 1,1
UGC 12684 23h 32,6m 0s +04° 38′ 0″ +01-60-005 0796 1,1 0,9 67 E-S0 14,8 1,2 0,9
UGC 12685 23h 32,7m 0s -00° 13′ 0″ +00-60-012 0431 1,1 1,1 Sc 16,0 0,9 0,8 1
UGC 12686 23h 32,7m 0s +04° 43′ 0″ +01-60-006 0796 1,1 0,9 120 S0 14,6 1,1 0,9 2
UGC 12687 23h 32,8m 0s +12° 40′ 0″ +02-60-003 0318 2,0 1,4 125 SBb 14,9 1,2 0,9 3
UGC 12688 23h 32,9m 0s +07° 03′ 0″ +01-60-007 0796 1,6 0,4 88 PECULR 14,4 1,5 0,4
UGC 12689 23h 33,0m 0s +04° 57′ 0″ +01-60-008 0796 1,7 0,3 149 Sa-b 14,5 1,9 0,3 7
UGC 12690 23h 33,1m 0s +00° 57′ 0″ +00-60-015 0431 2,0 2,0 DWARF 17,0 1,3 1,0
UGC 12691 23h 33,1m 0s +15° 02′ 0″ +02-60-004 0318 4,0 1,6 95 S0 14,0 4,0 1,6 5
UGC 12692 23h 33,2m 0s +20° 01′ 0″ +03-60-010 1182 1,2 0,3 52 S? 15,6 0,9 0,25 7
UGC 12693 23h 33,2m 0s +32° 06′ 0″ +05-55-039 0914 2,1 0,15 2 SB?c 15,6 2,0 0,1 7
UGC 12694 23h 33,3m 0s +23° 20′ 0″ +04-55-030 0843 0,9 0,8 PECULR 13,7 0,8 0,7
UGC 12695 23h 33,5m 0s +12° 35′ 0″ +02-60-005 0318 1,2 1,2 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 12696 23h 33,5m 0s +22° 46′ 0″ +04-55-031 0843 1,0 0,9 SBb/SBc 15,1 1,0 0,9 1
UGC 12697 23h 33,5m 0s +35° 40′ 0″ +06-51-000 0873 1,0 0,6 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 12698 23h 33,5m 0s +48° 36′ 0″ +08-42-000 1162 1,0 0,3 15 Sc 16,5 1,0 0,3 6
UGC 12699 23h 33,7m 0s +01° 53′ 0″ +00-60-017 0431 1,8 1,3 S 13,1 +2833 2,3 1,8
UGC 12700 23h 33,8m 0s +01° 53′ 0″ +00-60-018 0431 3,2 0,4 73 S 14,9 +2795 3,3 0,9
UGC 12701 23h 33,8m 0s +27° 41′ 0″ +05-55-040 0914 1,0 0,1 176 Sc 16,5 0,9 0,1 7
UGC 12702 23h 34,0m 0s +00° 02′ 0″ +00-60-019 0431 2,3 1,8 35 SBb 12,9 +2546 2,2 1,8 2
UGC 12703 23h 34,0m 0s +20° 52′ 0″ +03-60-013 1182 1,1 0,6 30 E? 15,5 1,4 1,1
UGC 12704 23h 34,0m 0s +50° 00′ 0″ +08-43-001 0368 1,1 0,8 E? 16,0 1,0 0,7
UGC 12705 23h 34,1m 0s +13° 53′ 0″ +02-60-006 0318 1,5 1,0 147 SBc 15,7 1,0 0,7 3
UGC 12706 23h 34,1m 0s +75° 23′ 0″ +13-01-002 1213 1,3 0,5 53 S0-a 14,7 1,2 0,5 6
UGC 12707 23h 34,2m 0s +17° 15′ 0″ +03-60-014 1182 1,7 1,1 40 SB 15,0 1,6 1,0
UGC 12708 23h 34,3m 0s +26° 13′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 0,2 67 15,5 1,1 0,3
UGC 12709 23h 34,9m 0s +00° 08′ 0″ +00-60-022 0431 3,0 1,8 145 DWRFSP 15,7 3,0 2,
UGC 12710 23h 35,0m 0s +17° 44′ 0″ +03-60-015 1182 1,5 0,9 140 IRR 14,7 1,2 0,9
UGC 12711 23h 35,4m 0s +31° 43′ 0″ +05-55-042 0914 1,2 1,1 14,1 0,9 0,7
UGC 12712 23h 35,5m 0s +25° 25′ 0″ +04-55-034 0843 1,2 0,8 160 S 15,2 1,4 0,9
UGC 12713 23h 35,7m 0s +30° 25′ 0″ +05-55-044 0914 1,2 0,6 15,1 1,2 0,6
UGC 12714 23h 35,7m 0s +32° 03′ 0″ +05-55-043 0914 1,3 0,2 165 Sc 15,6 1,1 0,1 7
UGC 12715 23h 35,9m 0s +04° 32′ 0″ +01-60-016 0796 1,0 0,45 65 S-IRR 14,3 0,9 0,45
UGC 12716 23h 36,0m 0s +26° 45′ 0″ +04-55-036 0843 1,6 1,3 E+COMP 13,9 2,8 1,7
UGC 12717 23h 36,1m 0s +05° 10′ 0″ +01-60-017 0796 1,1 1,0 Sc 15,3 1,1 1,1 1
UGC 12718 23h 36,2m 0s +15° 41′ 0″ +03-60-017 1182 2,2 1,9 150 S0-a 13,7 2,2 1,8 4
UGC 12719 23h 36,2m 0s +26° 30′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 0,5 70 S0-a 15,7 1,1 0,4 6
UGC 12720 23h 36,7m 0s +05° 13′ 0″ +01-60-019 0796 1,0 0,20 156 S 15,3 1,1 0,20 6
UGC 12721 23h 36,7m 0s +26° 50′ 0″ +04-55-040 0843 1,5 0,6 60 SBb 15,0 1,5 0,6 6
UGC 12722 23h 36,8m 0s +08° 57′ 0″ +01-60-015 0796 1,0 0,4 20 S 15,3 1,0 0,4 6
UGC 12723 23h 36,8m 0s +10° 35′ 0″ +02-60-000 0318 1,0 0,12 77 15,7 0,9 0,12 7
UGC 12724 23h 37,0m 0s +28° 33′ 0″ +05-55-000 0914 1,0 0,6 130 DWARF 17,0 0,8 0,4
UGC 12725 23h 37,1m 0s +21° 39′ 0″ +04-55-000 0843 1,0 0,4 16 S0 15,1 1,1 0,4 6
UGC 12726 23h 37,3m 0s +31° 07′ 0″ +05-55-000 0914 1,3 0,2 161 SA0-b 16,0 1,2 0,2 7
UGC 12727 23h 37,4m 0s +26° 52′ 0″ +04-55-041 0843 1,0 0,8 75 E 14,3 1,5 1,2
UGC 12728 23h 37,7m 0s +47° 42′ 0″ +08-43-003 0368 1,0 0,9 COMPACT 15,4 0,8 0,8
UGC 12729 23h 37,9m 0s +00° 58′ 0″ +00-60-029 0431 1,3 0,5 74 S0-a 15,2 1,2 0,5 6
UGC 12730 23h 38,0m 0s +28° 55′ 0″ +05-55-046 0914 1,9 0,6 7 Sa 14,6 1,9 0,6 6
UGC 12731 23h 38,1m 0s +20° 10′ 0″ +03-60-018 1182 1,5 0,22 107 Sb 15,7 1,5 0,22 7
UGC 12732 23h 38,1m 0s +25° 57′ 0″ +04-55-042 0843 3,0 3,0 DWRFSP 14,5 3,0 3,
UGC 12733 23h 38,2m 0s +26° 33′ 0″ +04-55-043 0843 1,0 0,8 0 E 15,1 1,1 0,9
UGC 12734 23h 38,7m 0s +03° 45′ 0″ +01-60-020 0796 1,9 0,5 94 Sb 14,5 1,8 0,5 6
UGC 12735 23h 38,8m 0s +15° 52′ 0″ +03-60-019 1182 1,0 0,5 19 SBa 15,3 1,0 0,5 5
UGC 12736 23h 38,8m 0s +47° 33′ 0″ +08-43-000 0368 1,1 0,15 51 SB:b 16,0 1,1 0,15 6
UGC 12737 23h 39,0m 0s +03° 28′ 0″ +00-60-034 0431 1,5 1,0 95 SBa 14,3 +2850 1,4 1,0 3
UGC 12738 23h 39,1m 0s +03° 27′ 0″ +00-60-035 0431 1,9 0,7 96 Sc-IRR 14,5 1,8 0,5 6
UGC 12739 23h 39,3m 0s -01° 37′ 0″ +00-60-000 0431 0,9 0,8 14,2 0,9 0,7
UGC 12740 23h 39,3m 0s +23° 33′ 0″ +04-55-000 0843 1,1 1,1 Sc? 16,5 1,0 1,0 1
UGC 12741 23h 39,4m 0s +30° 19′ 0″ +05-55-047 0914 0,9 0,25 102 Sa 14,4 1,0 0,25 6
UGC 12742 23h 39,4m 0s +44° 42′ 0″ +07-48-017 0554 2,3 1,3 80 SBc 15,5 1,8 1,2
UGC 12743 23h 39,6m 0s +35° 52′ 0″ +06-52-002 0405 1,0 0,4 125 SB 16,5 0,4 0,3
UGC 12744 23h 39,7m 0s +25° 57′ 0″ +04-55-046 0843 1,2 1,0 90 E 15,0 1,3 1,1
UGC 12745 23h 40,2m 0s +26° 46′ 0″ +04-55-048 0843 1,1 0,5 147 S0-a 14,8 1,1 0,5 6
UGC 12746 23h 40,3m 0s +27° 01′ 0″ +04-55-049 0843 1,4 0,2 50 Sc 15,0 1,4 0,2 7
UGC 12747 23h 40,5m 0s +19° 09′ 0″ +03-60-020 1182 1,1 0,7 110 IRR 14,6 +4200 1,0 0,5
UGC 12748 23h 40,7m 0s +10° 07′ 0″ +02-60-000 0318 1,2 0,4 69 S 15,5 0,9 0,3 6
UGC 12749 23h 40,8m 0s +08° 26′ 0″ +01-60-021 0796 1,8 0,6 34 S 16,0 1,8 0,9 5
UGC 12750 23h 40,8m 0s +49° 42′ 0″ +08-43-004 0368 1,8 0,8 7 Sa 15,0 1,6 0,8 6
UGC 12751 23h 41,0m 0s +04° 49′ 0″ +01-60-000 0796 1,1 1,1 16,5 1,1 1,0 1
UGC 12752 23h 41,0m 0s +11° 23′ 0″ +02-60-008 0318 1,0 0,6 135 15,5 0,6 0,5
UGC 12753 23h 41,0m 0s +12° 55′ 0″ +02-60-007 0318 1,5 1,3 10 Sb 15,1 1,7 1,4 1
UGC 12754 23h 41,3m 0s +25° 48′ 0″ +04-55-050 0843 4,4 2,9 170 SBc 11,8 +729 4,3 3,0 3
UGC 12755 23h 41,3m 0s +28° 04′ 0″ +05-55-049 0914 1,6 1,0 105 SB 15,0 1,1 0,6
UGC 12756 23h 41,4m 0s +11° 15′ 0″ +02-60-009 0318 1,2 0,9 150 SBb 15,7 0,9 0,6
UGC 12757 23h 41,5m 0s +00° 14′ 0″ +00-60-038 0431 2,1 1,5 80 SBb 14,4 1,7 1,5 3
UGC 12758 23h 41,7m 0s +02° 00′ 0″ +00-60-039 0431 1,3 1,0 155 Sb 15,2 1,1 0,9 2
UGC 12759 23h 41,8m 0s +09° 39′ 0″ +02-60-011 0318 2,5 2,1 80 SB0/SBa 12,9 +1802 2,7 2,2 2
UGC 12760 23h 41,8m 0s +10° 30′ 0″ +02-60-010 0318 2,0 1,8 S0? 12,5 +1678 1,8 1,8 1
UGC 12761 23h 42,0m 0s +05° 44′ 0″ +01-60-027 0796 1,0 0,15 25 Sc 16,5 1,0 0,15 7
UGC 12762 23h 42,0m 0s +21° 40′ 0″ +04-56-002 0843 1,3 0,7 125 S 15,6 1,3 0,7
UGC 12763 23h 42,2m 0s +12° 36′ 0″ +02-60-017 0318 1,0 0,7 16,5 0,6 0,3 3
UGC 12764 23h 42,2m 0s +21° 44′ 0″ 3 0843 1,0 1,0 Sc 15,6 0,9 0,9 1
UGC 12765 23h 42,3m 0s +44° 20′ 0″ +07-48-018 0554 1,3 0,4 74 SB?b 15,2 1,3 0,4 6
UGC 12766 23h 42,5m 0s +25° 15′ 0″ +04-56-000 0779 1,1 0,2 101 S 16,0 0,7 0,2 6
UGC 12767 23h 42,6m 0s +06° 46′ 0″ +01-60-031 0796 2,0 2,0 SBb 14,8 2,1 2,0 1
UGC 12768 23h 42,8m 0s -01° 57′ 0″ +00-60-043 0431 1,4 1,1 160 S0 14,5 1,2 1,0 2
UGC 12769 23h 42,9m 0s -01° 32′ 0″ +00-60-042 0431 1,5 0,6 23 16,0 1,5 0,6
UGC 12770 23h 43,0m 0s +01° 25′ 0″ +00-60-044 0431 1,4 0,5 134 S0-a 14,8 1,4 0,5 6
UGC 12771 23h 43,0m 0s +16° 58′ 0″ +03-60-000 1182 1,1 0,7 124 IRR 16,5 1,0 0,5
UGC 12772 23h 43,0m 0s +27° 06′ 0″ +04-56-005 0779 1,7 0,6 36 SBb 14,5 1,6 0,6 6
UGC 12773 23h 43,4m 0s +11° 47′ 0″ +02-60-016 0318 1,8 0,4 168 S-IRR 14,6 1,8 0,45
UGC 12774 23h 43,5m 0s -02° 10′ 0″ +00-60-045 0431 1,0 0,9 SBa 14,7 1,0 0,9 1
UGC 12775 23h 43,6m 0s +05° 36′ 0″ +01-60-033 0796 1,0 0,4 100 S 15,5 1,0 0,4 6
UGC 12776 23h 43,7m 0s +33° 06′ 0″ +05-56-002 0606 2,8 2,2 90 SBb 14,2 2,7 2,2
UGC 12777 23h 44,1m 0s +03° 30′ 0″ +01-60-034 0796 1,7 0,8 171 Sc 13,8 1,7 0,8 5
UGC 12778 23h 44,4m 0s +06° 35′ 0″ +01-60-035 0796 1,6 1,5 13,9 1,6 1,6
UGC 12779 23h 44,5m 0s +29° 10′ 0″ +05-56-004 0606 0,45 0,2 113 14,3 +4845 0,45 0,2
UGC 12780 23h 44,6m 0s +29° 12′ 0″ +05-56-005 0606 3,5 1,8 50 Sb 13,2 +4868 3,5 1,8
UGC 12781 23h 44,7m 0s +32° 31′ 0″ +05-56-006 0606 1,1 0,6 10 SBc 14,4 1,0 0,6 4
UGC 12782 23h 45,0m 0s +50° 43′ 0″ +08-43-000 0368 1,1 0,8 SB? 16,0 1,0 0,6
UGC 12783 23h 45,1m 0s +18° 19′ 0″ +03-60-026 1182 1,0 1,0 DWARF 16,5 0,8 0,8
UGC 12784 23h 45,5m 0s +17° 12′ 0″ +03-60-027 1182 1,6 1,6 SBb 15,2 1,2 1,2 1
UGC 12785 23h 45,5m 0s +27° 06′ 0″ +04-56-008 0779 1,2 0,4 100 S0 15,0 1,2 0,3 6
UGC 12786 23h 45,5m 0s +49° 58′ 0″ +08-43-000 0368 1,1 0,3 42 S 16,5 0,8 0,3 6
UGC 12787 23h 45,7m 0s +20° 58′ 0″ +03-60-000 1182 1,0 0,2 178 Sb-c 16,0 1,0 0,2 6
UGC 12788 23h 46,2m 0s +03° 55′ 0″ +01-60-037 0796 2,5 2,2 115 Sc 13,9 2,2 1,8 1
UGC 12789 23h 46,2m 0s +26° 08′ 0″ +04-56-000 0779 1,1 0,2 45 Sb-c 16,5 1,0 0,2 7
UGC 12790 23h 46,2m 0s +50° 10′ 0″ +08-43-000 0368 1,0 0,5 168 S 16,5 0,9 0,4 5
UGC 12791 23h 46,3m 0s +25° 57′ 0″ +04-56-011 0449 1,7 0,6 83 DWRFIR 15,2 1,6 0,5
UGC 12792 23h 46,5m 0s +26° 31′ 0″ +04-56-012 0779 1,5 0,7 49 SBb 14,8 1,3 0,7 5
UGC 12793 23h 46,7m 0s +11° 32′ 0″ +02-60-019 0318 1,1 0,9 Sc 15,6 1,0 0,9 1
UGC 12794 23h 46,7m 0s +30° 42′ 0″ +05-56-008 0606 1,1 1,1 VYCMPT 14,8 1,5 1,5
UGC 12795 23h 46,7m 0s +46° 17′ 0″ +08-43-006 0368 1,0 0,5 111 S 14,9 0,9 0,4 5
UGC 12796 23h 46,8m 0s +47° 39′ 0″ +08-43-007 0368 1,4 1,0 SB 15,2 1,0 0,9
UGC 12797 23h 47,1m 0s +45° 51′ 0″ +08-43-000 0368 1,0 1,0 SBc 16,5 0,9 0,8 1
UGC 12798 23h 47,2m 0s +29° 40′ 0″ +05-56-009 0606 1,2 0,3 69 S 15,5 1,2 0,3 7
UGC 12799 23h 47,4m 0s +02° 25′ 0″ +00-60-052 0431 1,5 0,3 32 Sc 15,7 0,9 0,3 7
UGC 12800 23h 47,8m 0s +10° 29′ 0″ +02-60-020 0318 1,2 0,5 16 SBa 15,4 1,1 0,45 6
UGC 12801 23h 47,9m 0s +25° 53′ 0″ +04-56-000 0779 1,0 0,7 10 E-S0 16,0 1,0 0,7
UGC 12802 23h 48,0m 0s +14° 13′ 0″ +02-60-000 0318 1,1 0,10 121 Sc 16,5 1,0 0,10 7
UGC 12803 23h 48,0m 0s +28° 43′ 0″ +05-56-013 0606 1,4 1,1 15,2 1,5 1,1
UGC 12804 23h 48,1m 0s +24° 16′ 0″ +04-56-013 0779 1,0 0,8 E 15,6 1,1 0,9
UGC 12805 23h 48,3m 0s +26° 49′ 0″ +04-56-016 0779 1,1 0,2 142 S0-a 14,2 1,1 0,2 7
UGC 12806 23h 48,4m 0s +26° 53′ 0″ +04-56-018 0779 1,6 1,3 60 E 14,0 1,9 1,5
UGC 12807 23h 48,4m 0s +35° 30′ 0″ +06-52-000 0405 1,0 0,10 84 17,0 0,8 0,1 7
UGC 12808 23h 48,5m 0s +19° 52′ 0″ +03-60-030 1182 1,8 1,8 Sa-b 12,9 +4349 2,5 2,1 1
UGC 12809 23h 48,5m 0s +46° 27′ 0″ +08-01-001 0839 1,8 1,7 Sb 15,3 1,5 1,4 1
UGC 12810 23h 48,6m 0s +00° 46′ 0″ +00-60-055 0431 1,8 0,7 52 Sb 14,4 1,8 0,8 6
UGC 12811 23h 48,6m 0s +08° 27′ 0″ +01-60-041 0796 1,2 0,3 125 S0 15,4 1,3 0,4 7
UGC 12812 23h 48,7m 0s +20° 17′ 0″ +03-60-032 1182 1,0 0,2 155 S 15,5 0,9 0,15 6
UGC 12813 23h 48,8m 0s +19° 49′ 0″ +03-60-034 1182 1,0 0,9 14,5 +4338 1,0 0,9
UGC 12814 23h 48,8m 0s +48° 48′ 0″ +08-01-002 0839 1,2 0,2 80 Sc 15,6 1,1 0,25 6
UGC 12815 23h 48,9m 0s +19° 50′ 0″ +03-60-035 1182 2,5 1,2 68 SBa 13,1 +4282 2,8 1,4 5
UGC 12816 23h 49,3m 0s +02° 48′ 0″ +00-60-056 0431 1,9 0,9 147 Sc 15,0 1,8 0,9 5
UGC 12817 23h 49,3m 0s +29° 00′ 0″ +05-56-014 0606 1,2 0,3 136 Sb 15,7 1,2 0,3 6
UGC 12818 23h 49,6m 0s +08° 07′ 0″ +01-60-042 0796 1,3 0,7 20 Sc 15,1 1,3 0,7 5
UGC 12819 23h 49,6m 0s +11° 12′ 0″ +02-60-022 0318 1,3 1,2 E+COMP 14,6 1,6 1,3
UGC 12820 23h 49,7m 0s +31° 00′ 0″ +05-56-015 0606 1,2 1,2 SBb 14,5 1,1 1,1 1
UGC 12821 23h 49,9m 0s +28° 30′ 0″ +05-56-016 0606 1,1 0,9 20 Sc 13,9 1,0 0,9 1
UGC 12822 23h 50,0m 0s +14° 17′ 0″ +02-60-023 0318 1,0 0,7 145 E-S0 15,0 1,1 0,8
UGC 12823 23h 50,2m 0s +26° 52′ 0″ +04-56-020 0779 1,0 0,8 0 SB0 15,4 0,9 0,8 1
UGC 12824 23h 50,5m 0s +17° 35′ 0″ +03-60-000 1182 1,1 0,2 S 16,0 1,0 0,2
UGC 12825 23h 50,6m 0s +10° 38′ 0″ +02-60-000 0318 1,0 0,10 169 Sb-c 16,5 1,1 0,10 7
UGC 12826 23h 50,6m 0s +29° 18′ 0″ +05-56-000 0606 1,1 0,6 93 15,7 1,2 0,3
UGC 12827 23h 50,7m 0s +07° 36′ 0″ +01-60-043 0796 1,1 1,0 E 13,8 1,1 1,1
UGC 12828 23h 50,7m 0s +19° 07′ 0″ +03-60-000 1182 1,2 0,12 73 Sc 16,0 1,1 0,12 7
UGC 12829 23h 50,7m 0s +28° 01′ 0″ +05-56-018 0606 1,1 0,8 48 S0 14,5 1,2 0,9 3
UGC 12830 23h 50,8m 0s +10° 41′ 0″ +02-60-000 0318 1,0 0,15 41 Sa-b 16,5 0,9 0,2 7
UGC 12831 23h 50,9m 0s +07° 36′ 0″ +01-60-045 0796 1,4 1,0 10 S0/Sa 13,6 1,6 1,1 3
UGC 12832 23h 50,9m 0s +11° 03′ 0″ +02-60-024 0318 1,0 0,35 107 S 15,1 1,0 0,4 6
UGC 12833 23h 51,0m 0s +07° 50′ 0″ +01-60-046 0796 1,1 0,6 3 Sa-b 14,8 1,3 0,5 5
UGC 12834 23h 51,3m 0s +07° 42′ 0″ +01-60-048 0796 2,1 1,3 175 Sb 13,2 2,1 1,2 4
UGC 12835 23h 51,4m 0s +28° 13′ 0″ +05-56-021 0606 1,0 0,8 0 (E) 14,4 1,2 0,9
UGC 12836 23h 51,4m 0s +51° 53′ 0″ 1 0636 1,2 0,4 170 Sc 16,5 1,0 0,4 6
UGC 12837 23h 51,6m 0s +00° 06′ 0″ +00-60-058 0431 1,6 0,5 DBLSYS 14,1
UGC 12838 23h 51,9m 0s -02° 13′ 0″ +00-60-061 0431 1,0 0,9 Sc 14,9 0,9 0,8 1
UGC 12839 23h 52,0m 0s +28° 05′ 0″ +05-01-001 1257 1,5 1,5 S0 14,7 1,4 1,4 1
UGC 12840 23h 52,0m 0s +28° 36′ 0″ +05-01-002 1257 1,2 1,0 15 SB0 14,3 1,2 1,0 2
UGC 12841 23h 52,8m 0s +05° 38′ 0″ +01-60-049 0796 1,8 1,2 143 E 13,0 +3846 2,3 1,3
UGC 12842 23h 52,8m 0s +21° 19′ 0″ +03-60-038 1182 0,6 0,4 5 13,9 0,55 0,35
UGC 12843 23h 53,0m 0s +17° 38′ 0″ +03-60-039 1182 3,0 1,3 27 14,4 2,8 1,2 5
UGC 12844 23h 53,1m 0s +19° 15′ 0″ +03-01-001 1195 1,6 0,5 138 Sc 15,4 0,9 0,4 6
UGC 12845 23h 53,2m 0s +31° 38′ 0″ +05-01-006 1257 2,4 1,8 70 Sc 15,4 2,4 1,8 3
UGC 12846 23h 53,3m 0s +18° 10′ 0″ +03-01-002 1195 2,0 1,8 DWRFSP 17,0 1,5 1,5
UGC 12847 23h 53,4m 0s +00° 17′ 0″ +00-01-001 0319 1,0 1,0 VYCMPT 15,7 1,0 1,0
UGC 12848 23h 53,6m 0s -01° 16′ 0″ +00-01-004 0319 1,1 0,9 160 SBb 14,8 1,2 1,0
UGC 12849 23h 53,6m 0s +00° 17′ 0″ +00-01-005 0319 2,0 0,5 104 S 15,7 2,0 0,6 6
UGC 12850 23h 53,6m 0s +29° 07′ 0″ +05-01-007 1257 1,1 0,4 86 S 15,6 0,9 0,4 6
UGC 12851 23h 53,6m 0s +49° 13′ 0″ +08-01-008 0839 1,2 1,1 SBb 15,5 1,1 1,0 1
UGC 12852 23h 53,7m 0s -01° 12′ 0″ +00-01-006 0319 1,3 1,2 Sb-c 14,3 1,2 1,1 1
UGC 12853 23h 54,0m 0s +45° 08′ 0″ +07-01-000 1243 1,2 0,6 90 S 16,0 1,1 0,5
UGC 12854 23h 54,1m 0s +13° 30′ 0″ +02-01-001 0010 0,9 0,5 163 S 14,3 0,9 0,5 4
UGC 12855 23h 54,1m 0s +26° 50′ 0″ +04-01-005 0205 1,4 0,7 170 S0/Sa 14,7 1,2 0,7 5
UGC 12856 23h 54,2m 0s +16° 33′ 0″ +03-01-004 1196 2,6 0,9 12 IRR 14,5 2,0 0,9
UGC 12857 23h 54,3m 0s +01° 05′ 0″ +00-01-009 0319 1,9 0,4 34 S 14,7 1,9 0,4 6
UGC 12858 23h 54,3m 0s +44° 21′ 0″ +07-01-001 1243 1,1 0,7 95 Sc 15,6 1,1 0,7 4
UGC 12859 23h 54,4m 0s +05° 15′ 0″ +01-01-001 1465 1,4 0,5 98 Sb-c 15,5 1,1 0,4 6
UGC 12860 23h 54,4m 0s +10° 33′ 0″ +02-01-002 0010 1,5 0,35 99 Sb 15,2 1,6 0,4 6
UGC 12861 23h 54,5m 0s +29° 35′ 0″ +05-01-010 1257 1,0 0,6 140 Sa-b 15,2 0,9 0,5 4
UGC 12862 23h 54,5m 0s +47° 15′ 0″ +08-01-010 0839 1,0 0,7 70 SB 15,7 1,1 0,7 3
UGC 12863 23h 54,8m 0s +08° 14′ 0″ +01-01-002 1465 1,0 0,3 13 Sb-c 16,0 1,1 0,3 6
UGC 12864 23h 54,8m 0s +30° 43′ 0″ +05-01-011 1257 1,8 1,0 110 SBb 14,7 1,8 1,0 4
UGC 12865 23h 55,2m 0s +00° 20′ 0″ +00-01-010 0319 1,1 0,15 136 Sa-b 15,7 1,0 0,18 7
UGC 12866 23h 55,3m 0s +22° 04′ 0″ +04-01-000 0205 1,0 0,3 139 Sc 16,0 1,0 0,2 6
UGC 12867 23h 55,7m 0s +29° 06′ 0″ +05-01-000 1257 1,0 0,4 0 S0-a 15,4 1,2 0,5 6
UGC 12868 23h 55,8m 0s +43° 47′ 0″ +07-01-000 1243 1,1 0,3 2 S 16,5 1,0 0,25 6
UGC 12869 23h 55,9m 0s +31° 58′ 0″ +05-01-016 1257 1,0 1,0 SBc 15,3 1,0 1,0 1
UGC 12870 23h 55,9m 0s +44° 17′ 0″ +07-01-002 1243 1,0 0,5 150 S 15,5 0,8 0,5 4
UGC 12871 23h 56,0m 0s +09° 41′ 0″ +02-01-003 0010 1,1 0,8 Sc 15,3 1,1 0,8 2
UGC 12872 23h 56,0m 0s +10° 26′ 0″ +02-01-004 0010 1,4 1,3 S 13,8 1,4 1,3 1
UGC 12873 23h 56,0m 0s +25° 56′ 0″ +04-01-006 0205 1,5 1,3 15,6 1,3 1,2
UGC 12874 23h 56,1m 0s +26° 52′ 0″ +04-01-000 0205 1,1 0,8 Sc 15,7 0,8 0,7 3
UGC 12875 23h 56,2m 0s +08° 07′ 0″ +01-01-004 1465 1,0 0,4 130 S 15,6 1,1 0,5 6
UGC 12876 23h 56,3m 0s +12° 19′ 0″ +02-01-005 0010 1,1 0,8 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 12877 23h 56,4m 0s +03° 22′ 0″ +00-01-011 0319 1,2 1,0 10 S 14,8 1,0 0,9 2
UGC 12878 23h 56,4m 0s +41° 17′ 0″ +07-01-003 1243 1,1 0,7 155 Sb/SBb 16,5 1,1 0,7 4
UGC 12879 23h 56,5m 0s +18° 34′ 0″ +03-01-000 1195 1,0 0,7 S 15,0 0,6 0,4
UGC 12880 23h 56,6m 0s +51° 19′ 0″ +09-01-001 0636 1,0 0,3 171 Sc 16,5 0,9 0,3 6
UGC 12881 23h 56,8m 0s +04° 29′ 0″ +01-01-005 1465 1,8 0,3 160 S-IRR 15,5 1,4 0,3 7
UGC 12882 23h 56,8m 0s +31° 00′ 0″ +05-01-000 1257 1,0 0,12 16 Sc 16,0 1,0 0,12 7
UGC 12883 23h 56,8m 0s +46° 37′ 0″ +08-01-016 0839 1,9 1,3 20 SBb 13,3 1,9 1,4 3
UGC 12884 23h 56,9m 0s +20° 29′ 0″ +03-01-010 1195 1,4 1,3 S 12,7 +2700 1,6 1,4 1
UGC 12885 23h 57,0m 0s +14° 32′ 0″ +02-01-007 0010 2,3 1,6 42 IRR 13,4 2,1 1,7
UGC 12886 23h 57,0m 0s +17° 56′ 0″ +03-01-009 1195 1,6 1,1 110 Sb-c 15,1 0,8 0,6
UGC 12887 23h 57,2m 0s +48° 15′ 0″ +08-01-000 0839 1,5 1,0 35 IRR 17,0 1,5 1,1
UGC 12888 23h 57,3m 0s +46° 37′ 0″ +08-01-017 0839 1,3 0,9 165 Sc 15,1 1,4 0,8 3
UGC 12889 23h 57,5m 0s +47° 00′ 0″ +08-01-018 0839 2,3 1,8 165 SBb 14,0 2,3 1,8 2
UGC 12890 23h 57,6m 0s +08° 00′ 0″ +01-01-006 1465 1,0 0,9 E 16,0 1,1 1,0
UGC 12891 23h 57,8m 0s +22° 43′ 0″ +04-01-007 0205 1,1 0,7 DBLSYS 15,1
UGC 12892 23h 57,9m 0s +07° 34′ 0″ +01-01-007 1465 1,0 0,6 SBa-b 15,7 1,0 0,9 1
UGC 12893 23h 57,9m 0s +16° 57′ 0″ +03-01-011 1195 2,0 1,8 15,3 2,0 2,0 1
UGC 12894 23h 57,9m 0s +39° 14′ 0″ +06-01-000 1247 1,0 1,0 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 12895 23h 58,0m 0s +19° 47′ 0″ +03-01-000 1195 1,2 0,9 100 16,5 0,5 0,5
UGC 12896 23h 58,0m 0s +26° 03′ 0″ +04-01-008 0205 1,0 0,9 S 14,7 1,0 0,9
UGC 12897 23h 58,0m 0s +28° 07′ 0″ +05-01-020 1257 1,2 0,35 11 Sa-b 14,9 1,1 0,35 6
UGC 12898 23h 58,1m 0s +33° 20′ 0″ +05-01-000 1257 1,0 0,4 10 Sc 16,5 0,9 0,3 6
UGC 12899 23h 58,2m 0s +28° 08′ 0″ +05-01-022 1257 0,7 0,7 COMPACT 14,4 0,8 0,8
UGC 12900 23h 58,4m 0s +20° 04′ 0″ +03-01-012 1195 2,0 0,15 111 Sc 15,7 1,8 0,15 7
UGC 12901 23h 58,4m 0s +28° 39′ 0″ +05-01-023 1257 1,8 0,7 48 SBb 14,8 1,5 0,5 6
UGC 12902 23h 58,5m 0s +05° 57′ 0″ +01-01-008 1465 1,0 0,5 52 S0 14,7 1,1 0,5 5
UGC 12903 23h 58,7m 0s +06° 03′ 0″ +01-01-011 1465 1,1 0,2 155 Sb-c 15,7 1,1 0,2 6
UGC 12904 23h 58,7m 0s +34° 24′ 0″ +06-01-005 1247 1,0 0,7 40 SBa-b 15,4 1,1 0,7 3
UGC 12905 23h 58,7m 0s +80° 23′ 0″ +13-01-000 1213 1,2 0,12 55 Sc 16,5 1,1 0,12 7
UGC 12906 23h 58,8m 0s +12° 50′ 0″ +02-01-011 0010 1,0 0,7 85 S0-a 13,8 1,0 0,6 4
UGC 12907 23h 58,8m 0s +17° 55′ 0″ +03-01-000 1195 1,1 0,5 132 DBLSYS 17,
UGC 12908 23h 58,8m 0s +31° 09′ 0″ +05-01-024 1257 1,0 0,7 14,3 1,1 1,0
UGC 12909 23h 58,8m 0s +34° 15′ 0″ +06-52-007 1247 2,1 0,4 4 Sa-b 14,7 1,8 0,5 6
UGC 12910 23h 58,9m 0s +05° 05′ 0″ +01-01-000 1465 1,1 1,1 17,0 1,0 1,0 1
UGC 12911 23h 58,9m 0s +31° 10′ 0″ +05-01-025 1257 1,1 0,8 20 S 14,4 1,3 0,8
UGC 12912 23h 59,0m 0s +08° 44′ 0″ +01-01-000 1465 1,0 0,8 S 15,6 0,4 0,4
UGC 12913 23h 59,1m 0s +03° 14′ 0″ +00-01-018 0319 1,4 0,2 5 Sc 16,0 1,2 0,2 7
UGC 12914 23h 59,1m 0s +23° 13′ 0″ +04-01-010 0205 2,7 1,3 160 S 13,2 2,7 1,3
UGC 12915 23h 59,2m 0s +23° 14′ 0″ +04-01-011 0205 1,6 0,5 137 13,9 1,6 0,4
UGC 12916 23h 59,4m 0s +17° 17′ 0″ +03-01-000 1195 1,1 0,7 170 16,5 0,8 0,6
UGC 12917 23h 59,4m 0s +40° 03′ 0″ +07-01-000 1243 1,2 0,9 95 SBb 16,0 1,1 0,8 2
UGC 12918 23h 59,5m 0s +16° 19′ 0″ +03-01-013 1195 1,3 0,7 IRR 15,6 0,9 0,6
UGC 12919 23h 59,8m 0s +12° 41′ 0″ +02-01-015 0010 1,0 0,7 80 S0 14,3 1,0 0,7 3
UGC 12920 23h 59,8m 0s +26° 56′ 0″ +04-01-012 0205 1,3 0,2 47 Sb-c 15,5 1,2 0,2 7
UGC 12921 23h 59,9m 0s +76° 59′ 0″ +13-01-003 1213 1,6 1,4 15,6 1,7 1,4

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]