Zoznam UGC objektov 1 – 500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 1 do 500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 1 00h 00,0m 0s +16° 22′ 0″ +03-01-015 1195 1,5 1,3 DBLSYS 14,9
UGC 2 00h 00,0m 0s +44° 39′ 0″ +07-01-000 1243 1,1 0,2 120 17,0 1,0 0,2 7
UGC 3 00h 00,2m 0s +18° 37′ 0″ +03-01-018 1195 2,0 1,0 90 SBa 14,8 1,8 0,8 5
UGC 4 00h 00,5m 0s +03° 56′ 0″ +01-01-014 1465 1,3 0,8 155 Sb-c 15,5 1,1 0,7 4
UGC 5 00h 00,6m 0s -02° 11′ 0″ +00-01-021 0319 1,3 0,8 45 SBb/Sc 14,3 1,4 0,9 4
UGC 6 00h 00,6m 0s +21° 42′ 0″ +04-01-013 0779 1,0 0,7 105 PECULR 14,4 +6900 1,0 0,7
UGC 7 00h 00,7m 0s +15° 42′ 0″ +03-01-019 1195 1,5 0,4 54 PECULR 14,9 1,5 0,4 6
UGC 8 00h 00,7m 0s +15° 52′ 0″ +03-01-020 1195 6,5 2,7 135 Sa-b 12,0 +1047 6,3 2,7 7
UGC 9 00h 00,8m 0s +04° 21′ 0″ +01-01-000 1465 1,3 1,2 16,5 1,3 1,2
UGC 10 00h 00,8m 0s +08° 20′ 0″ +01-01-015 1465 1,9 1,7 Sc 15,4 2,0 2,0 1
UGC 11 00h 00,8m 0s +21° 50′ 0″ +04-01-014 0779 1,1 0,8 55 16,0 0,9 0,6
UGC 12 00h 00,8m 0s +29° 31′ 0″ +05-01-028 1257 1,1 0,9 100 Sc 15,7 0,7 0,6 2
UGC 13 00h 00,9m 0s +27° 05′ 0″ +04-01-015 0779 1,1 1,0 SB0/a 15,0 1,0 1,0 1
UGC 14 00h 01,0m 0s +22° 56′ 0″ +04-01-017 0779 1,9 1,0 32 Sc 14,0 2,0 1,0 5
UGC 15 00h 01,2m 0s +04° 00′ 0″ +01-01-017 1465 1,5 0,3 63 Sa-b 16,0 1,2 0,2 6
UGC 16 00h 01,2m 0s +07° 11′ 0″ +01-01-018 1465 2,0 2,0 Sb/Sc 14,0 2,1 2,1 1
UGC 17 00h 01,3m 0s +14° 56′ 0″ +02-01-017 0010 3,0 2,0 DWARF 17,0 3,0 2,
UGC 18 00h 01,4m 0s +10° 35′ 0″ +02-01-000 0010 1,0 0,9 COMPACT 15,7 1,1 1,0
UGC 19 00h 01,4m 0s +20° 28′ 0″ +03-01-021 1195 4,0 1,1 45 Sb/Sc 12,7 3,8 1,0 6
UGC 20 00h 01,5m 0s +80° 01′ 0″ +13-01-004 1213 2,2 1,4 5 16,0 1,2 1,1
UGC 21 00h 01,6m 0s +07° 05′ 0″ +01-01-019 1465 1,1 1,1 Sc 15,1 1,1 1,1 1
UGC 22 00h 01,7m 0s +10° 02′ 0″ +02-01-018 0010 1,3 0,8 25 S0 16,0 1,3 0,8 4
UGC 23 00h 01,7m 0s +10° 30′ 0″ +02-01-019 0010 1,3 0,9 20 SBb 15,2 1,2 0,8 3
UGC 24 00h 01,7m 0s +22° 19′ 0″ +04-01-018 0779 1,2 0,8 50 SBc 15,4 0,9 0,7
UGC 25 00h 01,8m 0s +05° 53′ 0″ +01-01-020 1465 1,1 0,3 123 Sc 16,0 1,1 0,3 6
UGC 26 00h 01,8m 0s +31° 12′ 0″ +05-01-029 1257 2,0 1,8 SBb 14,3 1,9 1,7 1
UGC 27 00h 01,9m 0s +05° 34′ 0″ +01-01-021 1465 2,2 1,2 135 Sc 15,3 2,1 1,1 4
UGC 28 00h 02,0m 0s +04° 55′ 0″ +01-01-022 1465 1,6 0,7 165 S0-a 13,9 1,6 0,7 6
UGC 29 00h 02,0m 0s +28° 02′ 0″ +05-01-030 1257 1,3 1,2 E 15,2 1,3 1,2
UGC 30 00h 02,0m 0s +33° 17′ 0″ +05-01-000 1257 1,2 0,15 126 S 16,0 0,9 0,12 7
UGC 31 00h 02,3m 0s +16° 55′ 0″ +03-01-022 1195 1,4 1,1 55 IRR 15,3 1,3 1,0
UGC 32 00h 02,4m 0s +11° 26′ 0″ +02-01-000 0010 1,3 1,3 17,0 1,2 1,2
UGC 33 00h 02,5m 0s +04° 51′ 0″ +01-01-024 1465 1,2 0,9 SB0-a 15,4 1,3 1,0 2
UGC 34 00h 02,6m 0s +06° 38′ 0″ +01-01-025 1465 1,9 1,3 145 Sa/Sb 14,5 2,0 1,4 3
UGC 35 00h 02,7m 0s +05° 59′ 0″ +01-01-000 1465 1,7 1,5 DWRFSP 17,0 1,5 1,3
UGC 36 00h 02,7m 0s +06° 30′ 0″ +01-01-026 1465 1,7 0,8 18 Sa 14,7 1,7 0,8 5
UGC 37 00h 02,9m 0s +04° 54′ 0″ +01-01-028 1465 1,3 0,4 27 SBb 15,5 1,3 0,4
UGC 38 00h 02,9m 0s +04° 57′ 0″ +01-01-027 1465 1,4 1,3 SB0 14,6 1,3 1,2 1
UGC 39 00h 03,0m 0s +53° 22′ 0″ +09-01-000 0636 1,3 0,6 7 Sc 17,0 1,2 0,6 5
UGC 40 00h 03,2m 0s +27° 10′ 0″ +04-01-021 0779 1,2 0,7 115 SB 15,2 1,2 0,7 4
UGC 41 00h 03,4m 0s +22° 12′ 0″ +04-01-022 0779 1,2 0,3 30 SBc 16,0 0,8 0,2 6
UGC 42 00h 03,5m 0s +12° 51′ 0″ +02-01-000 0010 1,0 1,0 DISTRBD 17,0 0,9 0,9
UGC 43 00h 03,5m 0s +14° 09′ 0″ +02-01-000 0010 1,0 0,3 175 16,5 1,2 0,3 6
UGC 44 00h 03,6m 0s +19° 28′ 0″ +03-01-000 1195 1,0 0,9 17,0 0,9 0,9 1
UGC 45 00h 03,6m 0s +54° 16′ 0″ +09-01-000 0636 1,0 0,4 150 Sc-IRR 15,5 0,9 0,3 6
UGC 46 00h 03,8m 0s +17° 09′ 0″ +03-01-023 1195 0,8 0,6 DBLSYS 14,5
UGC 47 00h 04,0m 0s +17° 00′ 0″ +03-01-000 1195 1,4 0,2 64 17,0 1,0 0,2 7
UGC 48 00h 04,0m 0s +47° 36′ 0″ +08-01-021 0839 2,1 1,9 SBc 16,0 2,0 2,0 1
UGC 49 00h 04,1m 0s +08° 05′ 0″ +01-01-030 1465 1,4 1,3 Sc 15,4 1,5 1,5 1
UGC 50 00h 04,1m 0s +25° 53′ 0″ +04-01-024 0779 1,0 0,30 10 Sa-b 14,9 0,9 0,25 6
UGC 51 00h 04,2m 0s +04° 50′ 0″ +01-01-032 1465 1,1 0,7 30 SBb-c 15,3 1,1 0,7 3
UGC 52 00h 04,2m 0s +08° 21′ 0″ +01-01-034 1465 1,8 1,8 Sc 15,0 1,8 1,8 1
UGC 53 00h 04,3m 0s +19° 02′ 0″ +03-01-025 1195 1,4 0,8 Sb/SBc 15,5 1,0 0,7
UGC 54 00h 04,3m 0s +41° 28′ 0″ +07-01-000 1243 1,2 0,10 28 Sc 17,0 1,2 0,10 7
UGC 55 00h 04,4m 0s +46° 23′ 0″ +08-01-022 0839 1,2 0,9 115 17,0 1,1 0,9
UGC 56 00h 04,5m 0s +13° 48′ 0″ +02-01-000 0010 1,0 0,8 30 Sc 15,6 0,9 0,7 2
UGC 57 00h 04,6m 0s +27° 26′ 0″ +04-01-025 0779 1,8 1,2 120 Sb 13,4 1,6 1,1 3
UGC 58 00h 04,7m 0s +08° 02′ 0″ +01-01-037 1465 1,2 0,7 113 S0? 14,6 1,1 0,7
UGC 59 00h 04,7m 0s +27° 24′ 0″ +04-01-026 0779 1,1 0,7 115 Sa-b 14,8 0,9 0,5 3
UGC 60 00h 04,7m 0s +32° 20′ 0″ +05-01-032 1257 1,8 0,35 38 Sb 13,4 1,8 0,35 6
UGC 61 00h 04,9m 0s +46° 46′ 0″ +08-01-024 0839 1,6 1,4 145 S0 14,3 1,6 1,4 1
UGC 62 00h 05,2m 0s +35° 05′ 0″ +06-01-013 1247 1,2 0,7 115 (E) 14,6 1,1 0,6
UGC 63 00h 05,2m 0s +35° 41′ 0″ +06-01-014 1247 1,0 0,7 55 IRR 15,6 0,9 0,5
UGC 64 00h 05,2m 0s +40° 36′ 0″ +07-01-005 1243 1,4 1,1 35 KNOTS 15,5 1,3 0,9
UGC 65 00h 05,4m 0s +32° 48′ 0″ +05-01-000 1257 1,1 0,7 133 13,8 +5100 0,7 0,35
UGC 66 00h 05,5m 0s +09° 26′ 0″ +01-01-038 1465 1,5 1,3 85 Sb/SBb 14,9 1,5 1,3 1
UGC 67 00h 05,6m 0s +07° 30′ 0″ +01-01-039 1465 1,5 0,5 24 Sa-b 15,4 1,5 0,5 6
UGC 68 00h 05,6m 0s +26° 44′ 0″ +04-01-028 0779 1,0 0,55 145 SB 14,4 0,9 0,55
UGC 69 00h 05,6m 0s +27° 15′ 0″ +04-01-027 0779 1,3 0,9 42 Sc 14,7 1,3 0,9 4
UGC 70 00h 05,7m 0s +49° 30′ 0″ +08-01-000 0839 1,0 0,8 16,5 1,0 1,0
UGC 71 00h 06,0m 0s +43° 50′ 0″ +07-01-000 1243 1,2 0,7 100 Sb-c 15,7 1,0 0,6 4
UGC 72 00h 06,1m 0s -01° 00′ 0″ +00-01-028 0319 1,1 0,5 18 Sa 15,5 1,0 0,5 6
UGC 73 00h 06,1m 0s +37° 10′ 0″ +06-01-015 1247 1,6 0,22 111 Sa 14,5 1,7 0,25 7
UGC 74 00h 06,2m 0s +04° 20′ 0″ +01-01-040 1465 2,0 1,7 125 Sc 14,5 2,1 1,9 1
UGC 75 00h 06,2m 0s +15° 32′ 0″ +03-01-026 1195 3,0 2,5 25 IRR 13,3 3,0 2,
UGC 76 00h 06,2m 0s +24° 15′ 0″ +04-01-029 0779 1,1 0,3 136 16,0 1,1 0,3
UGC 77 00h 06,2m 0s +33° 10′ 0″ +05-01-034 1257 2,5 0,7 53 Sb 14,2 2,4 0,6 6
UGC 78 00h 06,3m 0s +23° 33′ 0″ +04-01-030 0779 1,3 0,7 155 PECULR 14,5 0,9 0,4
UGC 79 00h 06,4m 0s +25° 21′ 0″ +04-01-031 0779 1,7 1,3 85 Sc 15,7 1,7 1,3 2
UGC 80 00h 06,4m 0s +27° 27′ 0″ +04-01-032 0779 1,8 1,0 16 S0 12,5 +3110 1,8 1,0 2
UGC 81 00h 06,5m 0s +10° 37′ 0″ +02-01-022 0010 1,4 0,4 47 Sb 15,7 1,5 0,4 7
UGC 82 00h 06,5m 0s +21° 21′ 0″ +03-01-027 1195 1,2 0,7 30 Sa 14,9 1,2 0,7 4
UGC 83 00h 06,8m 0s +00° 20′ 0″ +00-01-000 0319 1,1 0,12 39 Sb 16,5 0,8 0,12 7
UGC 84 00h 06,9m 0s +33° 03′ 0″ +05-01-036 1257 1,7 1,5 140 E-S0 14,5 2,0 1,7
UGC 85 00h 06,9m 0s +47° 05′ 0″ +08-01-026 0839 1,0 0,45 87 Sb-c 14,5 1,0 0,45 6
UGC 86 00h 07,2m 0s +27° 34′ 0″ +05-01-039 1257 1,8 1,4 160 Sb 14,9 1,7 1,4 2
UGC 87 00h 07,2m 0s +28° 05′ 0″ +05-01-038 1257 1,2 1,2 E? 15,1 1,4 1,4
UGC 88 00h 07,3m 0s +04° 25′ 0″ +01-01-041 1465 1,2 0,9 25 S0-a 15,3 1,2 0,9
UGC 89 00h 07,3m 0s +25° 39′ 0″ +04-01-033 0779 2,2 1,6 8 SBa 12,5 +4568 2,2 1,5
UGC 90 00h 07,4m 0s +16° 40′ 0″ +03-01-000 1195 1,1 0,3 88 DWARF 18,0 1,0 0,3
UGC 91 00h 07,4m 0s +27° 53′ 0″ +05-01-040 1257 1,4 0,35 115 S 15,7 1,3 0,35 6
UGC 92 00h 07,4m 0s +27° 56′ 0″ +05-01-041 1257 1,5 1,3 Sb 14,7 1,6 1,3 1
UGC 93 00h 07,7m 0s +30° 35′ 0″ +05-01-042 1257 2,6 2,0 60 SIV 15,6 2,0 1,7 2
UGC 94 00h 07,8m 0s +25° 33′ 0″ +04-01-034 0779 2,0 1,1 100 Sb 13,9 1,6 1,1 4
UGC 95 00h 07,8m 0s +28° 43′ 0″ +05-01-043 1257 1,9 0,15 7 Sc 15,7 1,9 0,15 7
UGC 96 00h 07,9m 0s +28° 44′ 0″ +05-01-044 1257 1,5 0,6 117 S 14,5 1,3 0,6 6
UGC 97 00h 08,0m 0s +28° 24′ 0″ +05-01-045 1257 1,3 0,7 70 S0 15,6 1,1 0,6 4
UGC 98 00h 08,0m 0s +32° 43′ 0″ +05-01-046 1257 1,2 0,6 42 SBb 13,9 1,2 0,6 5
UGC 99 00h 08,1m 0s +13° 27′ 0″ +02-01-023 0010 3,0 3,0 DWRFSP 16,0 3,0 3,
UGC 100 00h 08,1m 0s +33° 05′ 0″ +05-01-048 1257 1,6 0,7 154 Sb-c 13,5 1,6 0,7 6
UGC 101 00h 08,3m 0s +25° 17′ 0″ +04-01-035 0205 1,4 0,6 155 SBa 15,4 1,3 0,6 5
UGC 102 00h 08,4m 0s +29° 47′ 0″ +05-01-049 1257 1,6 1,3 85 SBa/Sa 14,8 1,6 1,3 2
UGC 103 00h 08,5m 0s +04° 00′ 0″ +01-01-000 1465 1,1 1,1 S 17,0 1,0 0,9 1
UGC 104 00h 08,6m 0s +07° 43′ 0″ +01-01-042 1465 1,2 0,7 75 SBa 16,0 1,4 0,9 4
UGC 105 00h 08,7m 0s +28° 38′ 0″ +05-01-050 1257 1,2 1,1 SB0 15,1 1,2 1,1 1
UGC 106 00h 08,8m 0s +06° 06′ 0″ +01-01-043 1465 2,7 1,5 21 Sb/SBb 14,5 2,5 1,4 4
UGC 107 00h 09,0m 0s +27° 40′ 0″ +05-01-000 1257 1,1 0,20 18 S 16,0 1,0 0,15 7
UGC 108 00h 09,2m 0s +28° 14′ 0″ +05-01-051 1257 1,0 0,5 51 SB:b 14,8 1,1 0,6 5
UGC 109 00h 09,3m 0s -01° 22′ 0″ +00-01-037 0319 1,1 1,0 S-IRR 17,0 1,1 1,0
UGC 110 00h 09,4m 0s +26° 07′ 0″ +04-01-000 0205 1,3 0,8 145 Sc 15,3 1,3 0,8 4
UGC 111 00h 09,6m 0s +11° 46′ 0″ +02-01-024 0010 1,3 0,4 76 Sc 15,4 1,2 0,4 6
UGC 112 00h 09,6m 0s +41° 28′ 0″ +07-01-000 1243 2,0 2,0 DWRFSP 17,0 1,8 1,5 1
UGC 113 00h 09,7m 0s +22° 03′ 0″ +04-01-037 0205 1,2 0,4 105 Sa 14,9 1,2 0,5 6
UGC 114 00h 09,7m 0s +30° 47′ 0″ +05-01-052 1257 1,2 1,1 Sc 14,4 1,3 1,2 1
UGC 115 00h 10,0m 0s +88° 06′ 0″ +15-01-001 0570 2,3 2,1 DWRFSP 16,5 1,8 1,7
UGC 116 00h 10,1m 0s +05° 14′ 0″ +01-01-045 1465 1,2 0,5 68 S 15,4 0,8 0,3 6
UGC 117 00h 10,2m 0s +33° 06′ 0″ +05-01-053 1257 1,7 1,2 110 Sc 15,2 1,7 1,2 3
UGC 118 00h 10,3m 0s +21° 50′ 0″ +04-01-041 0205 1,1 0,6 115 E-S0 15,0 1,1 0,6
UGC 119 00h 10,4m 0s +14° 08′ 0″ +02-01-025 0010 1,0 0,6 78 PECULR 14,2 1,1 0,5
UGC 120 00h 10,4m 0s +30° 39′ 0″ +05-01-054 1257 1,4 1,3 SB0 13,9 1,5 1,4 1
UGC 121 00h 10,4m 0s +38° 58′ 0″ +06-01-017 1247 1,2 0,7 105 SBc 15,4 1,1 0,7 4
UGC 122 00h 10,7m 0s +16° 45′ 0″ +03-01-028 1195 2,6 0,4 109 IRR 15,2 1,9 0,4
UGC 123 00h 10,8m 0s +17° 13′ 0″ +03-01-029 1195 1,0 1,0 10 S 14,2 1,3 1,1
UGC 124 00h 10,8m 0s +28° 06′ 0″ +05-01-000 1257 1,1 0,20 32 Sa 15,5 1,2 0,20 7
UGC 125 00h 11,1m 0s +47° 53′ 0″ +08-01-028 0839 1,1 0,4 72 S0 15,2 1,2 0,6 5
UGC 126 00h 11,2m 0s +14° 20′ 0″ +02-01-000 0010 1,1 1,0 S 15,7 1,0 1,0 1
UGC 127 00h 11,2m 0s +26° 42′ 0″ +04-01-042 0205 1,8 0,8 135 SB:c 16,5 1,7 0,7
UGC 128 00h 11,2m 0s +35° 43′ 0″ +06-01-019 1247 2,3 2,0 65 SIV-V 16,5 2,0 2,
UGC 129 00h 11,3m 0s +03° 26′ 0″ +00-01-041 0319 1,0 0,9 SBb 15,5 0,9 0,9 1
UGC 130 00h 11,3m 0s +30° 37′ 0″ +05-01-000 1257 0,4 0,35 160 COMPACT 14,2 0,45 0,35
UGC 131 00h 11,3m 0s +47° 53′ 0″ +08-01-030 0839 1,1 0,20 170 S 15,2 1,1 0,20 6
UGC 132 00h 11,4m 0s +12° 42′ 0″ +02-01-026 0010 1,6 0,5 14 15,3 1,8 0,7 6
UGC 133 00h 11,4m 0s +47° 58′ 0″ +08-01-031 0839 1,7 1,0 15 Sb 15,0 1,7 0,8 4
UGC 134 00h 11,5m 0s +12° 38′ 0″ +02-01-000 0010 1,0 1,0 SIV-V 17,0 0,9 0,8 1
UGC 135 00h 11,6m 0s +07° 09′ 0″ +01-01-000 1465 1,2 0,1 27 17,0 1,2 0,1 7
UGC 136 00h 11,7m 0s +47° 58′ 0″ +08-01-033 0839 1,0 0,9 165 S0? 15,3 1,1 1,0
UGC 137 00h 11,8m 0s +48° 24′ 0″ +08-01-034 0839 1,2 0,4 77 Sb-c 15,7 1,0 0,3 6
UGC 138 00h 11,9m 0s +47° 59′ 0″ +08-01-035 0839 1,4 1,3 (S0-a) 14,6 1,7 1,6 1
UGC 139 00h 12,0m 0s -01° 00′ 0″ +00-01-043 0319 2,4 1,3 82 Sc 14,8 2,2 1,1 5
UGC 140 00h 12,0m 0s +18° 17′ 0″ +03-01-030 1195 2,6 0,5 127 S 14,6 2,6 0,5 6
UGC 141 00h 12,0m 0s +28° 10′ 0″ +05-01-000 1257 1,2 0,6 145 SB0-a 15,7 1,2 0,6 6
UGC 142 00h 12,2m 0s +04° 57′ 0″ +01-01-000 1465 1,3 0,4 133 SBb 15,6 1,3 0,4 6
UGC 143 00h 12,7m 0s +05° 37′ 0″ +01-01-046 1465 1,4 1,3 SBa 16,0 1,1 0,9 1
UGC 144 00h 12,8m 0s +15° 57′ 0″ +03-01-032 1195 1,0 0,3 90 Sb-c 15,7 0,9 0,2 6
UGC 145 00h 12,9m 0s +17° 03′ 0″ +03-01-031 1195 2,6 2,1 40 E 13,7 2,8 2,3
UGC 146 00h 13,1m 0s +27° 10′ 0″ +04-01-045 0205 1,2 0,6 65 S0 15,4 1,1 0,5
UGC 147 00h 13,1m 0s +29° 23′ 0″ +05-01-057 1257 1,7 0,25 156 S0-a 14,6 1,7 0,30 7
UGC 148 00h 13,2m 0s +15° 48′ 0″ +03-01-034 1195 1,5 0,4 98 S 14,0 1,5 0,4 6
UGC 149 00h 13,3m 0s +13° 47′ 0″ +02-01-027 0010 1,3 0,3 60 S 15,6 1,1 0,3 6
UGC 150 00h 13,4m 0s -00° 34′ 0″ +00-01-048 0319 1,6 1,6 S 15,4 1,4 1,4 1
UGC 151 00h 13,6m 0s +10° 03′ 0″ +02-01-028 0010 1,3 1,2 S0? 14,7 1,5 1,3
UGC 152 00h 13,9m 0s +29° 39′ 0″ +05-01-059 1257 1,5 0,5 73 Sc 15,7 1,5 0,5 6
UGC 153 00h 14,0m 0s +47° 40′ 0″ +08-01-000 0839 1,2 0,5 178 17,0 0,8 0,3
UGC 154 00h 14,2m 0s +02° 11′ 0″ +00-01-000 0319 1,2 1,2 DWARF 18,0 0,8 0,8
UGC 155 00h 14,2m 0s +06° 47′ 0″ +01-01-047 1465 1,6 0,4 3 S 14,6 1,5 0,4 6
UGC 156 00h 14,2m 0s +12° 04′ 0″ +02-01-029 0010 3,0 2,0 5 DWRFIR 15,3 3,0 2,
UGC 157 00h 14,3m 0s +27° 35′ 0″ +05-01-060 1257 1,1 0,9 15 SBb 15,1 1,1 0,9 1
UGC 158 00h 14,4m 0s +41° 53′ 0″ +07-01-006 1243 1,9 0,6 173 Sb 15,5 1,9 0,5 6
UGC 159 00h 14,5m 0s +17° 15′ 0″ +03-01-000 1195 1,4 1,4 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 160 00h 14,5m 0s +34° 12′ 0″ +06-01-021 1247 1,6 1,5 SIV-V 16,5 1,4 1,4 1
UGC 161 00h 14,6m 0s +06° 27′ 0″ +01-01-000 1465 1,1 0,9 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 162 00h 14,6m 0s +17° 09′ 0″ +03-01-035 1195 1,3 0,5 43 S 15,6 1,3 0,5 6
UGC 163 00h 14,7m 0s +06° 27′ 0″ +01-01-048 1465 1,1 0,6 103 SBc 15,4 1,1 0,6
UGC 164 00h 14,8m 0s +17° 47′ 0″ +03-01-036 1195 1,8 0,7 65 SBb/SBc 15,2 1,5 0,7 5
UGC 165 00h 15,0m 0s +24° 23′ 0″ +04-01-047 0205 1,0 0,2 37 Sa-b 15,4 1,0 0,2 7
UGC 166 00h 15,0m 0s +29° 56′ 0″ +05-01-062 1257 2,4 1,2 18 Sc 15,5 1,7 0,9 5
UGC 167 00h 15,1m 0s +11° 10′ 0″ +02-01-030 0010 1,7 1,1 108 S 12,6 2,0 1,2 4
UGC 168 00h 15,5m 0s +18° 01′ 0″ +03-01-037 1195 1,2 0,3 162 Sa 16,0 1,3 0,3 7
UGC 169 00h 15,7m 0s +19° 06′ 0″ +03-01-000 1195 1,1 0,9 SB?c 14,8 1,0 0,9 1
UGC 170 00h 15,7m 0s +29° 48′ 0″ +05-01-065 1257 1,2 1,1 (S0) 14,5 +5787 1,5 1,4
UGC 171 00h 15,7m 0s +48° 27′ 0″ +08-01-036 0839 0,9 0,7 30 IRR 14,4 1,0 0,8
UGC 172 00h 15,8m 0s +17° 34′ 0″ +03-01-000 1195 1,0 0,12 110 Sc 17,0 0,9 0,15 7
UGC 173 00h 15,8m 0s +29° 47′ 0″ +05-01-068 1257 1,5 1,2 (E) 14,8 +6591 1,5 1,2
UGC 174 00h 15,8m 0s +29° 49′ 0″ +05-01-067 1257 2,0 1,6 0 Sb 14,5 2,0 1,6
UGC 175 00h 15,8m 0s +49° 43′ 0″ +08-01-038 0839 1,3 0,9 50 Sc/SBc 15,5 1,2 0,8
UGC 176 00h 15,9m 0s +29° 46′ 0″ +05-01-069 1257 1,3 1,0 15 SBa 15,0 +6976 1,3 1,2 1
UGC 177 00h 16,0m 0s +79° 26′ 0″ +13-01-000 1213 1,3 0,5 42 S 15,4
UGC 178 00h 16,1m 0s +47° 44′ 0″ +08-01-037 0839 1,2 0,6 17 S 14,5 1,0 0,35 5
UGC 179 00h 16,4m 0s +23° 12′ 0″ +04-01-049 0205 1,3 0,7 3 Sc 15,3 1,3 0,6 5
UGC 180 00h 16,5m 0s +15° 28′ 0″ +02-01-032 0010 1,2 0,4 170 Sa-b 15,3 1,1 0,3 6
UGC 181 00h 16,5m 0s +19° 07′ 0″ +03-01-038 1195 1,3 0,3 14 Sa 15,4 1,3 0,4 6
UGC 182 00h 16,8m 0s +06° 10′ 0″ +01-01-051 1465 1,9 1,9 S0 14,8 1,8 1,8 1
UGC 183 00h 16,9m 0s +46° 58′ 0″ +08-01-039 0839 1,6 0,7 50 Sb 13,8 1,5 0,6 6
UGC 184 00h 17,0m 0s +12° 55′ 0″ +02-02-000 0823 1,0 1,0 DWARF 19,0 1,0 1,
UGC 185 00h 17,0m 0s +29° 40′ 0″ +05-01-072 1257 1,4 1,2 80 COMPACT 14,0 1,4 1,2
UGC 186 00h 17,2m 0s +23° 30′ 0″ +04-01-050 0205 1,1 0,5 30 SBb 14,9 1,2 0,6 5
UGC 187 00h 17,4m 0s +08° 52′ 0″ +01-02-000 0915 1,1 0,3 66 S 16,5 1,1 0,3 6
UGC 188 00h 17,4m 0s +19° 43′ 0″ +03-02-003 0903 1,4 0,4 13 SB 15,7 1,3 0,3
UGC 189 00h 17,5m 0s +14° 50′ 0″ +02-02-000 0823 1,2 0,9 120 17,0 1,0 0,8
UGC 190 00h 17,5m 0s +42° 17′ 0″ +07-01-007 1243 1,4 0,9 110 16,5 1,0 0,8
UGC 191 00h 17,6m 0s +10° 36′ 0″ +02-01-033 0823 2,6 2,1 150 DWRFSP 15,6 2,3 1,8
UGC 192 00h 17,6m 0s +59° 02′ 0″ +10-01-000 1233 8,0 7,0 DWRFIR -347 10,0 10,
UGC 193 00h 17,8m 0s +00° 33′ 0″ +00-02-004 0591 1,3 0,9 80 SB0-a 14,5 1,1 0,8 3
UGC 194 00h 17,8m 0s +00° 33′ 0″ +00-02-005 0591 1,2 1,0 S0 14,5 1,3 0,9
UGC 195 00h 17,8m 0s +07° 25′ 0″ +01-02-003 0915 1,5 0,6 163 Sb-c 15,0 1,6 0,6 6
UGC 196 00h 17,9m 0s +47° 10′ 0″ +08-01-040 0839 1,5 1,1 140 SBc 14,2 1,1 0,8 3
UGC 197 00h 18,2m 0s +19° 45′ 0″ +03-02-004 0903 1,2 1,1 Sa 15,1 1,4 1,2 1
UGC 198 00h 18,3m 0s +21° 36′ 0″ +04-02-002 1188 0,8 0,7 30 S 14,2 0,8 0,7
UGC 199 00h 18,4m 0s +12° 35′ 0″ +02-02-000 0823 1,0 1,0 DWARF 19,0 1,0 1,
UGC 200 00h 18,4m 0s +17° 25′ 0″ +03-02-000 0903 1,1 1,0 DWRFIR 18,0 0,8 0,8
UGC 201 00h 18,5m 0s +07° 20′ 0″ +01-02-000 0915 1,2 0,2 18 Sc 16,5 0,9 0,15 7
UGC 202 00h 18,5m 0s +26° 57′ 0″ +04-02-000 1188 1,4 0,8 25 SB0 14,5 1,4 0,9 4
UGC 203 00h 18,6m 0s +22° 05′ 0″ +04-02-004 1188 2,2 2,0 S0 13,7 +5586 2,3 2,2
UGC 204 00h 18,7m 0s +22° 50′ 0″ +04-02-006 1188 1,4 0,9 150 Sc 14,6 1,2 0,8 3
UGC 205 00h 18,8m 0s +17° 03′ 0″ +03-02-006 0903 1,4 0,7 10 SB 15,6
UGC 206 00h 18,8m 0s +22° 09′ 0″ +04-02-005 1188 1,3 1,2 E 14,3 +6541 1,3 1,2
UGC 207 00h 18,9m 0s +29° 23′ 0″ +05-02-004 1244 1,0 0,3 17 Sb 15,6 1,0 0,3 6
UGC 208 00h 19,2m 0s +22° 08′ 0″ +04-02-011 1188 2,4 0,9 132 S 14,5 1,8 0,9
UGC 209 00h 19,4m 0s +22° 08′ 0″ +04-02-012 1188 1,5 0,7 48 S 14,7 1,6 0,7 5
UGC 210 00h 19,4m 0s +23° 28′ 0″ +04-02-013 1188 1,3 0,45 19 Sb 15,0 1,3 0,45 6
UGC 211 00h 19,6m 0s +20° 20′ 0″ +03-02-000 0903 1,1 0,2 165 17,0 1,1 0,1 7
UGC 212 00h 19,8m 0s -01° 34′ 0″ +00-02-014 0591 1,7 0,7 18 SB 15,0 1,2 0,6
UGC 213 00h 19,8m 0s +06° 10′ 0″ +01-02-000 0915 1,3 0,8 150 (S0) 15,7 1,2 0,7
UGC 214 00h 19,8m 0s +10° 13′ 0″ +02-02-003 0823 1,8 1,3 75 Sc 13,4 1,7 1,3 1
UGC 215 00h 19,8m 0s +29° 13′ 0″ +05-02-006 1244 1,3 0,8 135 SBa 14,9 1,4 0,8 4
UGC 216 00h 19,9m 0s +29° 28′ 0″ +05-02-007 1244 1,5 1,3 (E) 13,5 1,5 1,3
UGC 217 00h 20,0m 0s +27° 50′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,8 10 DWARF 17,0 0,9 0,8
UGC 218 00h 20,3m 0s +06° 42′ 0″ +01-02-005 0915 1,4 1,4 S 14,9 1,6 1,6 1
UGC 219 00h 20,4m 0s +15° 58′ 0″ +03-02-007 0903 1,2 0,5 148 15,7 1,2 0,5
UGC 220 00h 20,5m 0s +02° 10′ 0″ +00-02-000 0591 1,4 0,5 177 S0 16,0 1,7 0,7 6
UGC 221 00h 20,6m 0s +27° 10′ 0″ +04-02-000 1188 0,7 0,5 155 PECULR 14,5 0,7 0,4
UGC 222 00h 20,7m 0s +34° 52′ 0″ +06-02-000 0398 1,2 0,1 138 18,0 0,8 0,1
UGC 223 00h 20,9m 0s +19° 58′ 0″ +03-02-000 0903 1,6 1,6 (DWARF) 16,5 1,5 1,5
UGC 224 00h 21,0m 0s -00° 47′ 0″ +00-02-018 0591 1,3 0,7 DISRPTD 15,4
UGC 225 00h 21,0m 0s +20° 34′ 0″ +03-02-008 0903 1,1 1,0 S0 16,0 1,2 1,0
UGC 226 00h 21,2m 0s +14° 24′ 0″ +02-02-005 0823 1,2 0,6 4 15,1 +5400 1,1 0,6
UGC 227 00h 21,2m 0s +26° 40′ 0″ +04-02-000 1188 1,5 1,1 145 COMPACT 14,7 1,5 1,1
UGC 228 00h 21,3m 0s +24° 02′ 0″ +04-02-015 1188 1,3 0,9 43 Sb-c 14,8 1,0 0,8 3
UGC 229 00h 21,3m 0s +28° 03′ 0″ +05-02-000 1244 1,0 0,5 35 Sb 15,3 0,7 0,4 5
UGC 230 00h 21,4m 0s +15° 30′ 0″ +02-02-006 0823 1,5 1,5 Sc 14,0 1,4 1,4 1
UGC 231 00h 21,5m 0s +16° 12′ 0″ +03-02-009 0903 5,8 0,7 56 Sc 14,6 5,1 0,7 6
UGC 232 00h 22,0m 0s +32° 59′ 0″ +05-02-009 1244 1,5 1,5 SBa 14,7 0,8 0,55 1
UGC 233 00h 22,1m 0s +14° 33′ 0″ +02-02-000 0823 1,0 1,0 PECULR 14,6 +5400 1,0 1,
UGC 234 00h 22,2m 0s +29° 17′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,5 72 Sc 15,6 1,0 0,5 6
UGC 235 00h 22,2m 0s +44° 53′ 0″ +07-02-000 0851 1,1 0,5 135 E-S 16,0 1,0 0,5
UGC 236 00h 22,3m 0s +43° 23′ 0″ +07-02-000 0851 1,1 1,1 E 15,0 1,1 1,1
UGC 237 00h 22,4m 0s +06° 23′ 0″ +01-02-006 0915 1,0 0,5 70 SBa 15,4 1,0 0,5 5
UGC 238 00h 22,4m 0s +31° 05′ 0″ +05-02-010 1244 2,0 0,5 178 S 14,4 1,9 0,5 6
UGC 239 00h 22,5m 0s +41° 47′ 0″ +07-02-000 0851 1,1 0,8 IRR 16,5 0,8 0,6
UGC 240 00h 22,7m 0s +06° 13′ 0″ +01-02-007 0915 1,0 0,5 68 Sb/SBb 14,9 1,1 0,6 5
UGC 241 00h 22,8m 0s +12° 37′ 0″ +02-02-008 0823 0,9 0,7 167 Sa 14,1 1,0 0,8 2
UGC 242 00h 22,8m 0s +19° 56′ 0″ +03-02-010 0903 2,0 1,7 SBc 14,3 2,1 1,8
UGC 243 00h 22,8m 0s +45° 39′ 0″ +08-02-001 1224 1,9 0,4 2 Sb 14,9 1,9 0,4 7
UGC 244 00h 22,9m 0s +24° 33′ 0″ +04-02-017 1188 1,1 0,5 154 SB?b-c 14,9 1,0 0,5 5
UGC 245 00h 23,3m 0s +05° 08′ 0″ +01-02-010 0915 1,5 0,5 3 SBa-b 15,7 1,3 0,5 6
UGC 246 00h 23,3m 0s +28° 56′ 0″ +05-02-012 1244 2,3 2,0 SB0 13,3 2,3 2,0 1
UGC 247 00h 23,4m 0s +14° 04′ 0″ +02-02-000 0823 1,1 0,2 19 Sc 16,5 1,0 0,2 6
UGC 248 00h 23,4m 0s +25° 27′ 0″ +04-02-018 1188 1,9 1,3 48 DISRPTD 14,9
UGC 249 00h 23,6m 0s +13° 22′ 0″ +02-02-009 0823 1,7 1,0 90 S-IRR 14,8 1,5 0,9
UGC 250 00h 23,6m 0s +16° 08′ 0″ +03-02-011 0903 1,4 1,1 155 SB:c 15,6 1,3 1,0 2
UGC 251 00h 23,6m 0s +21° 32′ 0″ +04-02-020 1188 1,3 1,1 SBa 15,0 1,3 1,1 1
UGC 252 00h 23,8m 0s +00° 45′ 0″ +00-02-026 0591 1,1 0,8 120 Sc 16,5 1,0 0,7 3
UGC 253 00h 23,9m 0s +06° 01′ 0″ +01-02-011 0915 1,4 0,8 30 Sb/SBb 15,3 1,1 0,7 4
UGC 254 00h 23,9m 0s +39° 13′ 0″ +06-02-000 0398 1,1 0,3 33 S 16,5 1,0 0,3 6
UGC 255 00h 24,2m 0s +31° 25′ 0″ +05-02-013 1244 1,3 0,6 108 S 14,5 1,1 0,5 5
UGC 256 00h 24,2m 0s +49° 45′ 0″ +08-02-003 1224 1,3 0,2 171 Sb-c 15,6 1,3 0,2 7
UGC 257 00h 24,3m 0s +01° 12′ 0″ +00-02-000 0591 1,4 1,2 16,0 1,3 1,0
UGC 258 00h 24,4m 0s +50° 49′ 0″ +08-02-000 1224 1,1 0,5 167 Sa-b 16,0 1,1 0,5 5
UGC 259 00h 24,5m 0s -02° 03′ 0″ +00-02-027 0591 1,3 1,0 165 SB0 15,0 1,2 0,9 2
UGC 260 00h 24,5m 0s +11° 18′ 0″ +02-02-011 0823 3,1 0,7 21 Sc 14,0 3,0 0,7 6
UGC 261 00h 24,6m 0s +23° 54′ 0″ +04-02-022 1188 1,3 1,0 PECULR 14,8 1,2 1,0
UGC 262 00h 24,6m 0s +39° 31′ 0″ +07-02-000 0851 1,2 0,6 67 PECULR 15,1 10850 1,0 0,7
UGC 263 00h 24,6m 0s +43° 46′ 0″ +07-02-004 0851 1,6 0,3 171 Sc-IRR 16,5 1,7 0,3 6
UGC 264 00h 24,7m 0s -02° 03′ 0″ +00-02-032 0591 1,3 0,9 COMPACT 14,9 0,9 0,8
UGC 265 00h 24,7m 0s +19° 47′ 0″ +03-02-012 0903 1,3 1,0 117 S 15,2 1,2 1,0 2
UGC 266 00h 24,8m 0s +10° 33′ 0″ +02-02-000 0823 1,1 0,7 137 S? 16,0 1,2 0,8
UGC 267 00h 24,9m 0s -01° 47′ 0″ +00-02-033 0591 1,6 0,6 73 S0 14,8 1,5 0,6 6
UGC 268 00h 25,0m 0s +08° 36′ 0″ +01-02-013 0915 2,6 1,3 15 S 15,0 2,7 1,4
UGC 269 00h 25,1m 0s +03° 58′ 0″ +01-02-000 0915 1,1 0,5 110 S 16,0 1,0 0,4 5
UGC 270 00h 25,2m 0s +32° 30′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 1,1 17,0 1,0 1,
UGC 271 00h 25,3m 0s -02° 05′ 0″ +00-02-038 0591 1,6 0,9 168 Sc 13,8 1,5 0,9 4
UGC 272 00h 25,3m 0s -01° 28′ 0″ +00-02-036 0591 1,8 0,8 130 Sc 15,5 1,5 0,8 5
UGC 273 00h 25,3m 0s +25° 44′ 0″ +04-02-000 1188 1,2 0,8 115 S?IV-V 17,0 0,8 0,7
UGC 274 00h 25,3m 0s +30° 20′ 0″ +05-02-014 1244 1,2 0,7 25 SB0-a 15,6 1,1 0,6 4
UGC 275 00h 25,4m 0s +02° 14′ 0″ +00-02-037 0591 1,9 0,9 128 SB 14,9 1,7 0,8 5
UGC 276 00h 25,4m 0s +30° 29′ 0″ +05-02-015 1244 1,1 0,2 33 Sa-b 15,6 1,2 0,2 7
UGC 277 00h 25,7m 0s +02° 57′ 0″ +00-02-039 0591 1,7 1,4 160 Sc: 15,7 1,4 1,2 1
UGC 278 00h 25,7m 0s +27° 07′ 0″ +04-02-025 1188 1,5 0,4 5 SBb-c 15,3 1,4 0,25 6
UGC 279 00h 25,7m 0s +30° 32′ 0″ +05-02-016 1244 1,8 0,5 118 SB? 14,3 1,7 0,5 6
UGC 280 00h 25,8m 0s -00° 30′ 0″ +00-02-043 0591 1,4 1,1 55 SBb 16,0 1,1 0,8 2
UGC 281 00h 25,8m 0s +02° 15′ 0″ +00-02-042 0591 1,4 0,7 22 Sc 15,7 1,3 0,5 5
UGC 282 00h 25,8m 0s +03° 07′ 0″ +00-02-040 0591 2,0 2,0 1,9 1,9 1
UGC 283 00h 25,8m 0s +07° 07′ 0″ +00-02-041 0591 1,4 1,0 168 Sc 15,0 1,3 0,8 3
UGC 284 00h 25,9m 0s +33° 00′ 0″ +05-02-017 1244 1,6 1,1 23 SBc/Sc 15,1 1,5 1,0 3
UGC 285 00h 26,2m 0s +28° 40′ 0″ +05-02-018 1244 1,0 0,3 107 Sa 15,0 0,9 0,25 6
UGC 286 00h 26,3m 0s +02° 33′ 0″ +00-02-048 0591 1,6 1,5 S0 14,2 +5289 1,7 1,6 1
UGC 287 00h 26,3m 0s +09° 52′ 0″ +02-02-012 0823 1,3 1,1 Sc 15,6 1,2 1,2 1
UGC 288 00h 26,3m 0s +43° 09′ 0″ +07-02-000 0851 1,4 0,9 135 PECULR 16,0 1,3 0,8
UGC 289 00h 26,4m 0s +15° 41′ 0″ +03-02-000 0903 1,1 0,2 20 S 17,0 1,0 0,15 7
UGC 290 00h 26,5m 0s +15° 37′ 0″ +03-02-000 0903 2,1 0,2 136 DWARF 18,0 2,0 0,3
UGC 291 00h 26,5m 0s +32° 51′ 0″ +05-02-000 1244 1,0 0,9 (DWARF) 17,0 1,0 0,9
UGC 292 00h 26,7m 0s +02° 35′ 0″ +00-02-051 0591 3,0 0,9 1 S0 13,2 +4250 3,2 1,0 7
UGC 293 00h 26,7m 0s +26° 08′ 0″ +04-02-000 1188 1,1 0,35 56 17,0 1,0 0,3
UGC 294 00h 26,7m 0s +31° 06′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,10 121 Sc 17,0 1,2 0,10 7
UGC 295 00h 26,9m 0s -01° 22′ 0″ +00-02-056 0591 1,1 0,6 154 SBb 16,0 1,1 0,6
UGC 296 00h 27,0m 0s +11° 46′ 0″ +02-02-000 0823 1,2 0,7 TRPSYS 16,5
UGC 297 00h 27,0m 0s +21° 12′ 0″ +03-02-015 0903 1,0 0,22 127 S 15,4 1,1 0,25 6
UGC 298 00h 27,2m 0s +02° 42′ 0″ +00-02-059 0591 1,0 0,3 111 Sb 16,0 0,8 0,3 6
UGC 299 00h 27,2m 0s +31° 07′ 0″ +05-02-019 1244 1,6 1,0 74 Sc 15,3 1,4 0,8 4
UGC 300 00h 27,5m 0s +03° 15′ 0″ +00-02-000 0591 1,4 1,4 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 301 00h 27,6m 0s +01° 49′ 0″ +00-02-063 0591 1,9 1,7 40 SBb/Sc 13,8 1,8 1,5 2
UGC 302 00h 27,7m 0s +24° 49′ 0″ +04-02-000 1188 1,0 0,9 DWRFSP 17,0 1,0 0,8
UGC 303 00h 27,8m 0s +41° 49′ 0″ +07-02-005 0851 2,1 1,5 175 IRR 16,5 1,6 1,2
UGC 304 00h 28,0m 0s +12° 24′ 0″ +02-02-015 0823 1,1 0,7 125 S0-a 15,7 1,2 0,8 3
UGC 305 00h 28,0m 0s +13° 05′ 0″ +02-02-014 0823 1,4 1,2 Sc 15,3 1,6 1,4 1
UGC 306 00h 28,2m 0s +41° 55′ 0″ +07-02-006 0851 1,0 0,7 105 Sc 15,7 1,0 0,7 3
UGC 307 00h 28,3m 0s +10° 23′ 0″ +02-02-016 0823 1,2 0,6 100 S0 16,0 1,3 0,7 5
UGC 308 00h 28,4m 0s +04° 54′ 0″ +01-02-016 0915 1,4 0,7 175 Sa 14,8 1,4 0,7 5
UGC 309 00h 28,5m 0s +09° 55′ 0″ +02-02-017 0823 1,6 1,6 S0 14,2 2,0 2,0 1
UGC 310 00h 28,6m 0s +28° 43′ 0″ +05-02-020 1244 1,3 0,4 30 Sc 14,8 1,3 0,4 6
UGC 311 00h 28,7m 0s +30° 31′ 0″ +05-02-021 1244 1,5 1,3 45 Sc 14,2 1,4 1,2 1
UGC 312 00h 28,8m 0s +08° 11′ 0″ +01-02-019 0915 1,7 0,8 7 SB 14,6 1,7 0,8
UGC 313 00h 28,9m 0s +05° 56′ 0″ +01-02-021 0915 1,4 0,8 10 S 14,3 1,4 0,8 4
UGC 314 00h 28,9m 0s +08° 07′ 0″ +01-02-020 0915 1,2 0,9 165 S 15,4 1,3 1,0
UGC 315 00h 29,0m 0s +08° 07′ 0″ +01-02-000 0915 1,0 1,0 Sb-c 16,5 0,7 0,5 1
UGC 316 00h 29,0m 0s +14° 20′ 0″ +02-02-000 0823 1,4 0,2 40 Sc 15,7 1,2 0,15 7
UGC 317 00h 29,1m 0s +00° 39′ 0″ +00-02-000 0591 1,0 0,9 17,0 0,8 0,8
UGC 318 00h 29,3m 0s +37° 24′ 0″ +06-02-008 0398 1,1 1,0 SBc 16,5 0,6 0,6 1
UGC 319 00h 29,5m 0s +31° 24′ 0″ +05-02-022 1244 1,6 1,0 135 Sb-c 15,1 1,4 0,9 4
UGC 320 00h 29,9m 0s +02° 18′ 0″ +00-02-066 0591 1,3 0,2 172 Sc 16,5 1,3 0,7 7
UGC 321 00h 29,9m 0s +23° 08′ 0″ +04-02-027 1188 1,6 0,3 149 SB?c 15,4 1,1 0,2 6
UGC 322 00h 30,0m 0s +01° 13′ 0″ +00-02-067 0591 1,3 0,6 68 Sc 16,5 1,2 0,6 7
UGC 323 00h 30,3m 0s +11° 27′ 0″ +02-02-018 0823 1,0 0,3 110 S 15,3 0,9 0,3 6
UGC 324 00h 30,4m 0s +02° 54′ 0″ +00-02-000 0591 1,0 0,5 78 Sb 16,5 0,9 0,5 5
UGC 325 00h 30,4m 0s +21° 57′ 0″ +04-02-028 1188 1,0 0,8 10 16,0 0,8 0,6
UGC 326 00h 30,4m 0s +48° 14′ 0″ +08-02-005 1224 15,0 9,0 25 DWRFEL 12,0 15,0 9,
UGC 327 00h 30,6m 0s +07° 38′ 0″ +01-02-025 0915 1,2 0,5 121 Sb-c 15,7 1,2 0,5 5
UGC 328 00h 30,8m 0s -01° 23′ 0″ +00-02-070 0591 1,6 1,6 16,0 1,3 1,2 1
UGC 329 00h 31,0m 0s +02° 24′ 0″ +00-02-071 0591 2,1 1,5 170 Sc 15,7 2,1 1,4 3
UGC 330 00h 31,0m 0s +39° 17′ 0″ +06-02-009 0398 1,4 0,5 140 S0 15,0 1,4 0,5 6
UGC 331 00h 31,2m 0s +06° 58′ 0″ +01-02-027 0915 1,0 0,5 170 SBa 15,2 1,1 0,6 5
UGC 332 00h 31,2m 0s +30° 27′ 0″ +05-02-024 1244 1,3 0,8 155 S0 15,0 1,5 0,9 4
UGC 333 00h 31,2m 0s +48° 40′ 0″ +08-02-003 1224 1,3 1,1 S 15,7 1,1 0,9
UGC 334 00h 31,3m 0s +31° 10′ 0″ +05-02-025 1244 2,0 2,0 DWRFSP 15,7 2,0 2,
UGC 335 00h 31,4m 0s +06° 59′ 0″ +01-02-028 0915 2,5 1,2 143 E+COMP 14,2
UGC 336 00h 31,4m 0s +43° 52′ 0″ +07-02-008 0851 1,7 1,6 Sc 15,6 1,6 1,6 1
UGC 337 00h 31,6m 0s +24° 22′ 0″ +04-02-031 1188 1,2 1,1 150 Sc 16,5 1,1 0,9 1
UGC 338 00h 31,7m 0s +39° 20′ 0″ +06-02-010 0398 1,0 0,2 99 SB?b-c 15,5 1,0 0,2 6
UGC 339 00h 31,8m 0s +09° 55′ 0″ +02-02-020 0823 1,3 0,8 110 DBLSYS 15,6
UGC 340 00h 31,8m 0s +12° 00′ 0″ +02-02-021 0823 1,4 0,25 89 Sa-b 15,5 1,3 0,25 7
UGC 341 00h 31,9m 0s +01° 24′ 0″ +00-02-076 0591 1,2 1,0 66 S 16,0 0,9 0,7
UGC 342 00h 31,9m 0s +03° 18′ 0″ +00-02-075 0591 1,1 0,9 65 Sc 15,7 1,0 0,8 2
UGC 343 00h 32,0m 0s +53° 10′ 0″ +09-02-000 1237 1,4 1,0 70 Sc-IRR 16,0 1,4 0,9
UGC 344 00h 32,1m 0s +39° 17′ 0″ +06-02-011 0398 1,2 0,7 110 Sc/SBc 15,4 1,2 0,8 3
UGC 345 00h 32,2m 0s +28° 08′ 0″ +05-02-000 1244 1,1 0,25 51 SB?c 15,6 1,1 0,25 7
UGC 346 00h 32,3m 0s +31° 40′ 0″ +05-02-026 1244 1,1 0,5 128 Sb-c 14,8 1,0 0,45 6
UGC 347 00h 32,3m 0s +45° 15′ 0″ +08-02-000 1224 1,0 0,20 87 Sc 16,5 1,0 0,20 6
UGC 348 00h 32,8m 0s +02° 39′ 0″ +00-02-087 0591 1,2 1,2 15,7 1,1 1,1
UGC 349 00h 32,8m 0s +03° 07′ 0″ +00-02-085 0591 1,5 0,6 136 SBb 15,6 1,3 0,6
UGC 350 00h 32,8m 0s +04° 36′ 0″ +01-02-000 0915 1,2 0,6 115 S0-a 15,7 1,3 0,7
UGC 351 00h 33,0m 0s +08° 51′ 0″ +01-02-032 0915 3,2 1,2 156 SBa 13,9 3,4 1,3 6
UGC 352 00h 33,0m 0s +24° 00′ 0″ +04-02-000 1188 1,4 0,9 140 16,5 1,0 1,
UGC 353 00h 33,1m 0s +08° 43′ 0″ +01-02-033 0915 1,4 0,5 124 Sc 15,6 1,5 0,6 6
UGC 354 00h 33,3m 0s +23° 42′ 0″ +04-02-032 1188 1,0 0,3 119 Sb-c 16,0 1,0 0,25 6
UGC 355 00h 33,3m 0s +31° 36′ 0″ +05-02-027 1244 1,2 0,35 123 SBa-b 14,5 1,2 0,35 6
UGC 356 00h 33,4m 0s +23° 41′ 0″ +04-02-033 1188 3,0 1,6 45 Sa 13,7 +5255 3,2 1,8 5
UGC 357 00h 33,5m 0s +21° 12′ 0″ +03-02-000 0903 1,3 0,6 177 Sb-c 15,6 1,2 0,6 5
UGC 358 00h 33,6m 0s +01° 26′ 0″ +00-02-088 0591 1,3 1,3 S 15,3 1,2 1,1 1
UGC 359 00h 33,6m 0s +04° 22′ 0″ +01-02-035 0915 1,0 0,4 136 S 15,5 1,1 0,4 6
UGC 360 00h 33,6m 0s +25° 32′ 0″ +04-02-000 1188 1,7 0,5 16,0 1,1 0,7
UGC 361 00h 33,7m 0s +48° 44′ 0″ +08-02-000 1224 1,2 1,0 100 COMPACT 15,7 1,2 1,0
UGC 362 00h 33,9m 0s +32° 29′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,9 DWRFSP 17,0 1,0 0,8
UGC 363 00h 33,9m 0s +43° 32′ 0″ +07-02-000 0851 1,0 0,2 159 S 16,5 1,0 0,2 6
UGC 364 00h 34,1m 0s +21° 17′ 0″ +03-02-017 0903 1,2 0,45 58 S 14,5 1,2 0,35 6
UGC 365 00h 34,2m 0s +23° 43′ 0″ +04-02-035 1188 3,5 1,1 88 Sb 13,3 +4500 3,3 1,1 6
UGC 366 00h 34,2m 0s +28° 38′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,9 COMPACT 16,0 1,2 0,9
UGC 367 00h 34,4m 0s +25° 25′ 0″ +04-02-036 1188 1,7 COMPACT 14,8
UGC 368 00h 34,4m 0s +38° 50′ 0″ +06-02-000 0398 1,0 0,2 142 S 16,5 1,0 0,2 7
UGC 369 00h 34,6m 0s +01° 40′ 0″ +00-02-092 0591 4,0 3,5 90 Sb/Sc 14,5 3,6 2,8 2
UGC 370 00h 34,6m 0s +12° 47′ 0″ +02-02-023 0823 1,3 1,2 SIV-V 16,0 1,2 1,0
UGC 371 00h 34,7m 0s +28° 53′ 0″ +05-02-029 1244 1,8 0,15 45 Sc 15,0 1,7 0,20 7
UGC 372 00h 34,8m 0s +42° 38′ 0″ +07-02-009 0851 2,3 2,1 SIV-V 17,0 1,6 1,6 1
UGC 373 00h 35,0m 0s +09° 17′ 0″ +01-02-000 0915 1,2 0,5 170 S? 16,0 1,2 0,5
UGC 374 00h 35,1m 0s +10° 05′ 0″ +02-02-024 0823 1,3 1,2 Sc 15,0 1,2 1,2 1
UGC 375 00h 35,1m 0s +25° 22′ 0″ +04-02-038 1188 1,2 1,2 COMPACT 15,0 1,1 1,1
UGC 376 00h 35,1m 0s +32° 27′ 0″ +05-02-000 1244 1,4 0,1 142 Sc 16,0 1,2 0,1 7
UGC 377 00h 35,2m 0s +03° 45′ 0″ +01-02-000 0915 1,3 0,7 157 17,0 1,2 0,6
UGC 378 00h 35,2m 0s +47° 57′ 0″ +08-02-008 1224 1,0 0,2 66 PECULR 16,5 0,9 0,2
UGC 379 00h 35,3m 0s +04° 52′ 0″ +01-02-037 0915 1,2 0,3 120 Sc 16,0 1,3 0,3 7
UGC 380 00h 35,4m 0s +08° 22′ 0″ +01-02-039 0915 2,8 2,3 160 SBc 14,3 2,8 2,3 2
UGC 381 00h 35,5m 0s +30° 37′ 0″ +05-02-030 1244 1,6 1,2 5 VYCMPT 15,3 1,2 1,1
UGC 382 00h 35,7m 0s +02° 27′ 0″ +00-02-095 0591 2,3 1,8 75 Sa 13,8 +5234 2,3 1,8 2
UGC 383 00h 35,7m 0s +08° 31′ 0″ +01-02-040 0915 1,3 1,1 17,0 1,0 0,9
UGC 384 00h 35,7m 0s +32° 22′ 0″ +05-02-033 1244 1,9 1,7 Sc 14,9 1,8 1,7 1
UGC 385 00h 35,8m 0s +13° 12′ 0″ +02-02-000 0823 2,3 0,8 65 PECULR 15,7 2,0 0,7
UGC 386 00h 35,8m 0s +14° 46′ 0″ +02-02-025 0823 1,5 0,9 170 S0 15,2 +5400 1,7 1,3
UGC 387 00h 35,8m 0s +29° 15′ 0″ +05-02-035 1244 2,1 1,6 130 (E) 13,8 1,7 1,5
UGC 388 00h 35,8m 0s +30° 01′ 0″ +05-02-034 1244 1,7 0,8 3 Sc 16,0 1,5 0,6 5
UGC 389 00h 35,9m 0s +01° 42′ 0″ +00-02-099 0591 1,0 0,4 73 15,4 0,9 0,4
UGC 390 00h 35,9m 0s +02° 53′ 0″ +00-02-098 0591 1,7 1,1 23 SB0-a 14,8 1,7 1,1 3
UGC 391 00h 35,9m 0s +49° 45′ 0″ +08-02-009 1224 1,1 0,6 77 SBb 16,0 1,1 0,6 5
UGC 392 00h 36,0m 0s +82° 57′ 0″ +14-01-009 0568 1,8 0,25 15 S 14,8 1,7 0,22 7
UGC 393 00h 36,0m 0s +17° 08′ 0″ +03-02-020 0903 2,0 0,6 170 S-IRR 16,5 3,0 0,7 6
UGC 394 00h 36,0m 0s +41° 43′ 0″ +07-02-013 0851 2,2 0,7 5 SBIV 15,7 1,9 0,6
UGC 395 00h 36,2m 0s +31° 16′ 0″ +05-02-036 1244 1,2 0,7 90 COMPACT 15,4 1,0 0,6
UGC 396 00h 36,2m 0s +48° 03′ 0″ +08-02-010 1224 14,4 12,0 35 DWRFEL 11,0 -253 12,0 10,
UGC 397 00h 36,3m 0s +06° 46′ 0″ +01-02-041 0915 1,1 0,9 Sa-b 14,4 1,2 1,0 1
UGC 398 00h 36,3m 0s +25° 22′ 0″ +04-02-040 1188 1,5 1,1 25 Sa 14,6 1,4 1,0 3
UGC 399 00h 36,5m 0s +05° 45′ 0″ +01-02-044 0915 1,2 0,6 83 Sb/SBc 14,8 1,1 0,6 5
UGC 400 00h 36,6m 0s +29° 23′ 0″ +05-02-037 1244 1,2 1,1 15,2 1,0 0,9 1
UGC 401 00h 36,7m 0s +00° 35′ 0″ +00-02-104 0591 2,4 1,1 167 SBa 13,9 2,3 1,1 5
UGC 402 00h 36,7m 0s +03° 41′ 0″ +01-02-046 0915 1,6 1,3 20 S0 14,8 1,4 1,2 2
UGC 403 00h 36,7m 0s +12° 50′ 0″ +02-02-026 0823 1,2 0,6 55 S 0,9 0,3
UGC 404 00h 36,7m 0s +12° 50′ 0″ +02-02-027 0823 1,2 0,5 40 Sc-IRR 15,3 1,3 0,5
UGC 405 00h 36,8m 0s +00° 38′ 0″ +00-02-110 0591 1,3 1,1 15 SB0 1,3 1,1 1
UGC 406 00h 36,8m 0s +00° 38′ 0″ +00-02-107 0591 1,4 1,4 S? 14,2 1,3 1,3 1
UGC 407 00h 36,8m 0s +02° 45′ 0″ +00-02-105 0591 1,7 1,7 COMPACT 13,9 +5105 2,0 2,0
UGC 408 00h 36,8m 0s +03° 03′ 0″ +00-02-103 0591 1,7 1,6 COMPACT 14,3 2,0 2,
UGC 409 00h 36,8m 0s +04° 17′ 0″ +01-02-045 0915 1,2 0,8 40 S-IRR 15,6 1,2 0,8
UGC 410 00h 36,8m 0s +06° 27′ 0″ +01-02-047 0915 1,8 1,8 COMPACT 14,9 2,1 1,9
UGC 411 00h 36,8m 0s +25° 22′ 0″ +04-02-042 1188 1,2 0,9 100 COMPACT 14,5 1,2 0,9
UGC 412 00h 36,8m 0s +29° 29′ 0″ +05-02-000 1244 1,0 0,2 11 S0-a 15,5 1,0 0,2 7
UGC 413 00h 36,9m 0s +02° 10′ 0″ +00-02-106 0591 1,1 0,5 13 S 15,1 1,2 0,6 6
UGC 414 00h 36,9m 0s +02° 31′ 0″ +00-02-109 0591 1,3 1,3 Sc 14,1 1,3 1,3 1
UGC 415 00h 37,0m 0s +02° 51′ 0″ +00-02-111 0591 1,3 0,8 160 S0 15,0 1,4 1,0 3
UGC 416 00h 37,0m 0s +03° 40′ 0″ +01-02-049 0915 1,4 1,1 10 16,5 1,3 1,0
UGC 417 00h 37,0m 0s +03° 55′ 0″ +01-02-000 0915 1,0 1,0 DWARF 18,0 1,0 1,
UGC 418 00h 37,0m 0s +08° 41′ 0″ +01-02-050 0915 2,1 0,25 98 Sb 15,2 2,1 0,25 7
UGC 419 00h 37,1m 0s +00° 35′ 0″ +00-02-115 0591 2,3 2,1 155 Sc/SBc 14,7 2,3 2,0 1
UGC 420 00h 37,1m 0s +02° 37′ 0″ +00-02-112 0591 2,0 1,2 161 SBc 14,0 2,0 1,2 4
UGC 421 00h 37,1m 0s +03° 15′ 0″ +00-02-113 0591 1,0 0,4 153 S 15,5 0,9 0,3 6
UGC 422 00h 37,1m 0s +08° 43′ 0″ +01-02-051 0915 1,4 1,2 SB 15,0 1,2 1,1 1
UGC 423 00h 37,2m 0s +03° 01′ 0″ +00-02-116 0591 1,4 1,4 COMPACT 14,6 1,7 1,5
UGC 424 00h 37,3m 0s +20° 16′ 0″ +03-02-000 0903 1,0 1,0 18,0 1,3 0,8
UGC 425 00h 37,5m 0s +22° 26′ 0″ +04-02-000 1188 0,7 0,5 SB 14,5 0,7 0,6
UGC 426 00h 37,6m 0s +41° 25′ 0″ +07-02-014 0851 19,0 12,0 170 E 9,4 -239 20,0 13,
UGC 427 00h 37,6m 0s +50° 04′ 0″ +08-02-011 1224 1,5 0,6 64 Sc 15,7 1,5 0,7 5
UGC 428 00h 37,7m 0s +29° 17′ 0″ +05-02-000 1244 1,3 1,1 16,0 1,5 1,3
UGC 429 00h 37,9m 0s +06° 38′ 0″ +01-02-000 0915 1,4 1,0 120 S0 15,6 1,6 1,2
UGC 430 00h 38,0m 0s +02° 58′ 0″ +00-02-119 0591 1,2 0,3 44 S0 16,0 1,3 0,3 6
UGC 431 00h 38,0m 0s +29° 53′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 1,0 VYCMPT 15,1 0,6 0,4
UGC 432 00h 38,1m 0s -00° 35′ 0″ +00-02-121 0591 1,3 1,0 0 Sb 14,8 1,2 0,9 2
UGC 433 00h 38,3m 0s +31° 27′ 0″ +05-02-038 1244 1,9 0,30 74 Sc 14,6 1,9 0,25 7
UGC 434 00h 38,3m 0s +50° 28′ 0″ +08-02-000 1224 1,2 0,6 103 Sb-c 16,5 1,1 0,5 5
UGC 435 00h 38,5m 0s -01° 54′ 0″ +00-02-124 0591 1,2 0,8 25 15,6 0,9 0,5
UGC 436 00h 38,6m 0s +16° 12′ 0″ +03-02-023 0903 1,8 1,7 SBa 14,8 1,9 1,7 1
UGC 437 00h 38,8m 0s +03° 13′ 0″ +00-02-000 0591 1,0 1,0 DWRFSP 18,0 1,1 0,9
UGC 438 00h 38,8m 0s +25° 13′ 0″ +04-02-044 1188 2,2 1,7 35 Sc 13,0 +4521 2,2 1,7 2
UGC 439 00h 38,9m 0s -01° 59′ 0″ +00-02-125 0591 1,2 1,2 Sa 14,4 1,1 1,1 1
UGC 440 00h 39,0m 0s +36° 05′ 0″ +06-02-013 0398 1,3 1,2 S 15,5 1,2 0,8
UGC 441 00h 39,1m 0s +10° 33′ 0″ +02-02-000 0823 1,0 0,8 S 16,5 0,8 0,8 1
UGC 442 00h 39,2m 0s +32° 43′ 0″ +05-02-000 1244 1,8 0,9 175 Sc 15,4 1,1 0,5 5
UGC 443 00h 39,4m 0s +33° 08′ 0″ +05-02-000 1244 1,1 0,3 0 Sc 15,5 1,0 0,2 6
UGC 444 00h 39,4m 0s +36° 32′ 0″ +06-02-015 0398 1,2 0,8 160 S? 14,0 1,0 0,7
UGC 445 00h 39,6m 0s +30° 02′ 0″ +05-02-000 1244 1,0 0,4 43 SBb 16,0 1,0 0,4 6
UGC 446 00h 39,6m 0s +32° 56′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 1,0 DWRFIR 17,0 1,0 1,
UGC 447 00h 39,7m 0s +10° 28′ 0″ +02-02-000 0823 1,0 0,9 S 16,5 1,0 1,0 1
UGC 448 00h 39,7m 0s +29° 22′ 0″ +05-02-040 1244 2,2 2,1 Sc 14,4 1,9 1,8 1
UGC 449 00h 39,7m 0s +29° 25′ 0″ +05-02-039 1244 1,0 0,25 51 PECULR 15,3 1,0 0,25 7
UGC 450 00h 39,8m 0s +00° 34′ 0″ +00-02-129 0591 1,5 1,0 62 PECULR 14,5 1,4 0,9
UGC 451 00h 39,8m 0s +18° 33′ 0″ +03-02-024 0903 1,3 1,3 16,5 1,9 1,7
UGC 452 00h 39,9m 0s +40° 36′ 0″ +07-02-015 0851 11,0 7,0 170 E 9,2 -213 11,0 7,
UGC 453 00h 40,0m 0s +29° 37′ 0″ +05-02-000 1244 1,3 0,2 173 Sc 16,5 0,8 0,1 7
UGC 454 00h 40,0m 0s +41° 00′ 0″ +07-02-016 0851 200,0 80,2 35 Sb 4,3 -299 200,0 80,0 6
UGC 455 00h 40,1m 0s -02° 16′ 0″ +00-02-131 0591 1,6 1,6 COMPACT 15,0 1,4 1,3
UGC 456 00h 40,1m 0s -01° 48′ 0″ +00-02-135 0591 1,7 1,4 155 E 13,4 +5315 1,7 1,4
UGC 457 00h 40,1m 0s +33° 15′ 0″ +05-02-000 1244 1,2 0,2 6 Sb-c 15,5 1,4 0,25 6
UGC 458 00h 40,2m 0s +23° 14′ 0″ +04-02-048 1188 1,2 1,1 SBa 14,9 1,1 1,1 1
UGC 459 00h 40,2m 0s +32° 18′ 0″ +05-02-000 1244 1,0 1,0 PECULR 14,4 1,0 0,8
UGC 460 00h 40,6m 0s +50° 24′ 0″ +08-02-000 1224 1,2 0,8 115 Sc 14,6 1,2 0,8 3
UGC 461 00h 40,9m 0s -00° 24′ 0″ +00-02-136 0591 2,0 1,2 175 Sb-c 13,6 1,6 1,1 4
UGC 462 00h 40,9m 0s +02° 40′ 0″ +00-03-001 1196 1,3 1,2 Sc 14,5 1,4 1,4 1
UGC 463 00h 40,9m 0s +14° 04′ 0″ +02-02-028 0823 1,8 1,8 Sc 13,5 2,0 2,0 1
UGC 464 00h 41,0m 0s +30° 19′ 0″ +05-02-041 1244 2,0 1,7 E? 13,8 2,1 1,7
UGC 465 00h 41,1m 0s +32° 35′ 0″ +05-02-042 1244 1,8 0,45 178 SBa 14,5 1,8 0,45 6
UGC 466 00h 41,3m 0s +00° 33′ 0″ +00-03-002 1196 1,3 0,9 165 S 15,4 1,5 0,9 4
UGC 467 00h 41,3m 0s +28° 36′ 0″ +05-02-000 1244 1,4 0,5 140 SIV 17,0 0,9 0,4
UGC 468 00h 41,4m 0s +01° 35′ 0″ +00-03-003 1196 1,9 1,7 Sc 14,5 1,9 1,7 1
UGC 469 00h 41,4m 0s +25° 55′ 0″ +04-02-051 1188 1,6 0,35 131 S 15,3 1,4 0,35 6
UGC 470 00h 41,5m 0s +26° 35′ 0″ +04-02-052 1188 1,1 0,35 160 IRR 14,8 0,9 0,30
UGC 471 00h 42,0m 0s +45° 09′ 0″ +08-02-000 0851 2,0 1,5 50 Sb/Sc 15,7 1,7 1,3 2
UGC 472 00h 42,3m 0s +16° 40′ 0″ +03-03-000 0930 1,5 0,8 115 DWARF 17,0 1,5 0,8
UGC 473 00h 42,5m 0s +05° 52′ 0″ +01-03-001 0877 1,6 1,6 S0-a 14,8 1,5 1,5 1
UGC 474 00h 42,7m 0s +10° 15′ 0″ +02-03-000 1274 1,0 0,10 83 Sc 16,0 0,7 0,10 7
UGC 475 00h 43,4m 0s +50° 57′ 0″ +08-02-014 1224 1,7 0,8 105 Sc 14,9 1,7 0,7 5
UGC 476 00h 43,5m 0s -01° 59′ 0″ +00-03-005 1196 1,3 1,3 S 12,9 1,4 1,4
UGC 477 00h 43,6m 0s +19° 13′ 0″ +03-03-002 0930 3,5 0,8 167 15,4 3,2 0,8 6
UGC 478 00h 43,7m 0s +29° 58′ 0″ +05-02-044 1244 1,6 0,25 116 Sa 14,5 1,6 0,25 7
UGC 479 00h 43,8m 0s +31° 32′ 0″ +05-02-046 1244 1,1 0,6 15 SBa 15,3 1,3 0,7 4
UGC 480 00h 43,8m 0s +36° 03′ 0″ +06-02-016 0398 1,6 1,1 S 13,6 1,6 1,1
UGC 481 00h 44,0m 0s +83° 29′ 0″ +14-01-000 0568 1,2 0,20 112 S 16,0 0,9 0,15 6
UGC 482 00h 44,0m 0s +08° 12′ 0″ +01-03-000 0877 1,0 0,9 Sc 17,0 0,9 0,9 1
UGC 483 00h 44,2m 0s +26° 13′ 0″ +04-03-000 0857 1,2 0,5 69 IV-V 15,7 1,0 0,5
UGC 484 00h 44,2m 0s +32° 24′ 0″ +05-03-001 0601 2,8 0,8 25 SBb 14,1 2,3 0,8 6
UGC 485 00h 44,4m 0s +30° 04′ 0″ +05-03-002 0601 2,2 0,2 179 Sc 14,8 2,2 0,2 7
UGC 486 00h 44,6m 0s +50° 37′ 0″ +08-02-015 1224 1,3 1,0 165 Sb/SBb 14,8 1,2 1,0 2
UGC 487 00h 44,7m 0s +07° 39′ 0″ +01-03-002 0877 1,4 0,8 153 S0-a 14,9 1,2 0,7 4
UGC 488 00h 44,7m 0s +14° 26′ 0″ +02-03-001 1274 1,0 0,6 90 Sa-b 15,2 0,9 0,6 4
UGC 489 00h 44,7m 0s +27° 33′ 0″ +05-03-004 0601 1,8 1,7 S 15,0 1,3 1,0 1
UGC 490 00h 45,2m 0s +19° 18′ 0″ +03-03-003 0930 2,5 2,0 105 Sc 14,6 2,3 1,8 2
UGC 491 00h 45,3m 0s +27° 21′ 0″ +04-03-004 0857 1,7 1,3 80 S0 13,4 1,7 1,3 2
UGC 492 00h 45,5m 0s -01° 49′ 0″ +00-03-006 1196 1,4 0,8 128 E 14,6 1,3 0,8
UGC 493 00h 45,5m 0s +08° 03′ 0″ +01-03-003 0877 2,2 1,6 105 Sc 13,7 2,2 1,6 3
UGC 494 00h 45,8m 0s +03° 50′ 0″ +01-03-005 0877 1,2 0,5 97 S 15,4 0,9 0,4 6
UGC 495 00h 45,8m 0s +07° 04′ 0″ +01-03-004 0877 1,3 0,6 175 Sa 15,7 1,0 0,5 5
UGC 496 00h 45,9m 0s +01° 05′ 0″ +00-03-007 1196 1,5 0,9 DBLSYS 14,6
UGC 497 00h 45,9m 0s +27° 25′ 0″ +04-03-006 0857 0,9 0,9 S-IRR 14,3 0,8 0,7
UGC 498 00h 46,0m 0s +16° 21′ 0″ +03-03-000 0930 1,0 0,8 170 Sb-c 16,5 0,8 0,5 2
UGC 499 00h 46,1m 0s +31° 42′ 0″ +05-03-008 0601 1,6 1,5 S0 15,0 +4600 1,4 1,4 1
UGC 500 00h 46,2m 0s +11° 06′ 0″ +02-03-004 1274 1,3 1,2 Sb/Sc 15,6 1,2 1,2 1

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]