Zoznam UGC objektov 4001 – 4500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam UGC objektov od 4001 do 4500.

Objekt Dodatok
(A)
Rektascenzia
(B1950.0)
Deklinácia
(B1950.0)
MCG
označenie
Číslo POSS
poľa, kde
je galaxia
najlepšie
viditeľná
Hlavná
os na
modrej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
modrej
snímke
(minúty)
Pozičný
uhol
(°)
Typ Fotografická
magnitúda
Radiálna
rýchlosť
opravená
o pohyb
Slnka
(km/s)
Hlavná
os na
červenej
snímke
(minúty)
Vedľajšia
os na
červenej
snímke
(minúty)
Inklinácia
k línii
priamej
viditeľnosti
pre špirály
(0/7)
UGC 4001 07h 41,9m 0s +62° 35′ 0″ +10-11-134 1291 1,3 0,6 135 E 14,6 1,5 0,8
UGC 4002 07h 42,1m 0s +51° 07′ 0″ +09-13-048 0985 1,3 0,5 50 SIV-V 17,0 1,0 0,4
UGC 4003 07h 42,2m 0s +59° 05′ 0″ +10-11-136 1291 1,4 0,7 87 Sa 14,8 1,4 0,7 5
UGC 4004 07h 42,4m 0s -00° 15′ 0″ +00-20-000 0933 1,3 0,2 73 S 15,6 1,2 0,15 6
UGC 4005 07h 42,5m 0s +08° 03′ 0″ +01-20-004 1527 2,0 0,5 15 S 15,1 1,9 0,4 6
UGC 4006 07h 42,5m 0s +11° 11′ 0″ +02-20-007 1003 1,0 0,7 165 S 14,8 1,0 0,7
UGC 4007 07h 42,7m 0s +48° 28′ 0″ +08-14-042 0670 1,1 0,4 129 SBa 14,6 1,0 0,4 6
UGC 4008 07h 43,0m 0s +44° 54′ 0″ +08-14-043 0670 S0-a 14,3
UGC 4009 07h 43,0m 0s +54° 11′ 0″ +09-13-051 0985 1,1 0,3 PECULR 16,5 0,9 0,2
UGC 4010 07h 43,1m 0s +05° 05′ 0″ +01-20-000 1527 1,5 0,4 90 Sa? 15,1 1,1 0,3 6
UGC 4011 07h 43,1m 0s +52° 23′ 0″ +09-13-053 0985 1,0 0,12 143 Sc 16,0 1,0 0,12 7
UGC 4012 07h 43,1m 0s +59° 08′ 0″ +10-11-137 1291 1,3 0,3 86 S 15,4 1,1 0,3 7
UGC 4013 07h 43,2m 0s +61° 03′ 0″ +10-11-138 1291 1,9 0,7 130 Sb 14,0 +8700 1,7 0,7 6
UGC 4014 07h 43,2m 0s +74° 27′ 0″ +12-08-011 0680 1,0 0,5 122 E-S0 14,4 0,9 0,5
UGC 4015 07h 43,4m 0s +62° 26′ 0″ +10-11-140 1291 1,2 1,1 SBc 15,4 1,2 1,1 1
UGC 4016 07h 43,5m 0s +39° 08′ 0″ +07-16-016 0701 3,0 2,3 DBLSYS 13,1 +3965
UGC 4017 07h 43,5m 0s +39° 08′ 0″ +07-16-017 0701 3,0 2,3 DBLSYS 13,1
UGC 4018 07h 43,5m 0s +41° 40′ 0″ +07-16-018 0701 1,0 0,8 E 14,8 0,8 0,7
UGC 4019 07h 43,5m 0s +67° 03′ 0″ +11-10-026 1330 1,1 0,2 123 S 15,3 0,9 0,2 6
UGC 4020 07h 43,8m 0s +59° 08′ 0″ +10-11-142 1291 2,2 1,0 18 Sb/SBb 14,7 1,8 0,9 5
UGC 4021 07h 43,8m 0s +65° 28′ 0″ +11-10-027 1330 1,2 0,9 50 SBa-b 15,1 1,1 0,9
UGC 4022 07h 44,0m 0s +48° 20′ 0″ +08-14-046 0670 1,1 0,4 133 Sc 15,5 1,0 0,4 6
UGC 4023 07h 44,0m 0s +66° 19′ 0″ +11-10-028 1330 1,6 0,7 136 S0 14,2 1,6 0,7 6
UGC 4024 07h 44,1m 0s +62° 19′ 0″ +10-11-143 1291 1,7 0,4 115 Sc 14,8 1,7 0,4 6
UGC 4025 07h 44,2m 0s +07° 25′ 0″ +01-20-006 1527 1,2 0,4 37 SB:b 14,7 1,2 0,5 6
UGC 4026 07h 44,3m 0s +27° 03′ 0″ +05-19-007 1344 1,6 0,7 137 Sa-b 14,3 1,5 0,7 5
UGC 4027 07h 44,7m 0s +54° 44′ 0″ +09-13-058 0985 2,1 1,0 130 Sb 13,9 1,8 0,9 5
UGC 4028 07h 44,8m 0s +74° 28′ 0″ +12-08-013 0680 1,1 0,9 10 S 12,7 1,0 0,9
UGC 4029 07h 45,0m 0s +34° 28′ 0″ +06-17-028 1336 2,7 0,5 63 SB:b-c 14,6 2,3 0,4 6
UGC 4030 07h 45,1m 0s +28° 20′ 0″ +05-19-009 1344 DBLSYS 14,4
UGC 4031 07h 45,4m 0s +23° 21′ 0″ +04-19-002 0226 1,0 0,7 165 Sc 15,3 0,9 0,7 3
UGC 4032 07h 45,4m 0s +30° 16′ 0″ +05-19-000 1344 1,1 0,15 122 Sc 15,6 1,2 0,15 7
UGC 4033 07h 45,4m 0s +61° 28′ 0″ +10-11-145 1291 1,1 1,0 Sb 14,9 1,1 1,0 1
UGC 4034 07h 46,1m 0s +31° 01′ 0″ +05-19-000 1344 1,2 0,3 34 Sc 15,7 0,8 0,3 6
UGC 4035 07h 46,1m 0s +55° 30′ 0″ +09-13-068 0985 0,8 0,8 E 14,1 1,1 1,1
UGC 4036 07h 46,1m 0s +73° 08′ 0″ +12-08-015 0680 2,3 2,2 Sc/SBc 12,7 +3623 2,2 2,2 1
UGC 4037 07h 46,4m 0s +73° 43′ 0″ +12-08-000 0680 1,2 0,2 157 Sc 16,5 1,0 0,2 7
UGC 4038 07h 46,5m 0s +27° 02′ 0″ +05-19-013 1344 1,1 0,4 83 S 15,1 1,1 0,4 6
UGC 4039 07h 46,5m 0s +30° 04′ 0″ +05-19-014 1344 1,4 0,25 140 Sb: 15,2 1,2 0,2 7
UGC 4040 07h 46,6m 0s +34° 05′ 0″ +06-17-029 1336 2,0 0,3 124 Sc 15,4 1,9 0,3 7
UGC 4041 07h 46,7m 0s +73° 38′ 0″ +12-08-016 0680 0,9 0,35 132 E 13,6 0,9 0,35 6
UGC 4042 07h 46,8m 0s +30° 09′ 0″ +05-19-015 1344 1,0 0,8 25 SBb 15,0 1,1 0,8 2
UGC 4043 07h 46,8m 0s +54° 29′ 0″ +09-13-072 0985 2,2 0,2 5 Sc 14,8 2,1 0,2 7
UGC 4044 07h 46,9m 0s +18° 57′ 0″ +03-20-014 1507 1,5 0,7 147 Sc 15,1 1,2 0,7 4
UGC 4045 07h 46,9m 0s +34° 33′ 0″ +06-17-000 1336 1,0 1,0 VYCMPT 15,5 1,0 0,9
UGC 4046 07h 47,0m 0s +30° 48′ 0″ +05-19-000 1344 1,0 0,6 175 SB 17,0 0,9 0,5
UGC 4047 07h 47,0m 0s +30° 51′ 0″ +05-19-017 1344 1,8 1,0 120 SBb 14,5 2,2 1,1
UGC 4048 07h 47,1m 0s +19° 42′ 0″ +03-20-000 1507 1,0 0,5 160 S 15,7 0,9 0,5
UGC 4049 07h 47,3m 0s +57° 03′ 0″ +10-11-153 1291 1,4 0,7 10 S? 14,6 1,4 0,7
UGC 4050 07h 47,3m 0s +72° 10′ 0″ +12-08-017 0680 0,7 0,6 70 S? 14,3 0,7 0,5
UGC 4051 07h 47,6m 0s +50° 17′ 0″ +08-15-006 1317 0,45 0,30 14,4 0,7 0,55
UGC 4052 07h 47,6m 0s +50° 21′ 0″ +08-15-007 1317 0,8 0,4 DBLSYS 14,1
UGC 4053 07h 47,7m 0s +16° 30′ 0″ +03-20-015 1507 1,1 0,6 100 14,7 1,1 0,6
UGC 4054 07h 47,9m 0s +24° 01′ 0″ +04-19-005 0226 2,2 0,5 175 Sb 15,1 2,1 0,5 6
UGC 4055 07h 47,9m 0s +34° 11′ 0″ +06-17-030 1336 1,2 0,9 135 Sc 15,6 1,1 1,0 1
UGC 4056 07h 48,0m 0s +43° 00′ 0″ +07-16-020 0701 1,1 0,7 30 Sc 15,0 1,1 0,6 4
UGC 4057 07h 48,0m 0s +74° 32′ 0″ +12-08-018 0680 2,6 0,7 55 Sa 13,4 2,7 0,8 6
UGC 4058 07h 48,1m 0s +18° 06′ 0″ +03-20-000 1507 1,1 1,1 SIV 16,5 1,0 1,0 1
UGC 4059 07h 48,2m 0s +62° 40′ 0″ +10-12-003 0960 1,5 0,9 50 Sc 15,4 1,3 0,7 4
UGC 4060 07h 48,7m 0s +14° 09′ 0″ +02-20-009 1003 1,2 0,35 104 S 14,6 1,1 0,4 6
UGC 4061 07h 48,8m 0s +27° 26′ 0″ +05-19-000 1344 1,3 0,12 161 Sb 15,7 1,2 0,15 7
UGC 4062 07h 48,9m 0s +50° 32′ 0″ +08-15-000 1317 1,3 0,2 135 Sb-c 16,0 1,0 0,2 6
UGC 4063 07h 49,0m 0s +85° 57′ 0″ +14-04-000 0692 1,2 1,0 SBIV-V 17,0 1,0 1,0
UGC 4064 07h 49,0m 0s +30° 30′ 0″ +05-19-000 1344 1,5 0,6 154 DWARF 17,0 1,0 0,5
UGC 4065 07h 49,0m 0s +55° 21′ 0″ +09-13-077 0985 1,6 0,2 159 Sc 15,5 1,6 0,2 7
UGC 4066 07h 49,0m 0s +78° 08′ 0″ +13-06-012 1295 2,1 2,0 Sc 14,2 1,9 1,9 1
UGC 4067 07h 49,2m 0s +72° 45′ 0″ +12-08-019 0680 1,5 0,9 165 SBc 15,4 1,5 0,9 4
UGC 4068 07h 49,5m 0s +40° 17′ 0″ +07-16-000 0701 1,6 0,2 14 Sc 17,0 1,3 0,2 7
UGC 4069 07h 49,7m 0s +39° 53′ 0″ +07-16-021 0701 1,0 0,2 9 S 15,7 0,8 0,2 6
UGC 4070 07h 49,7m 0s +50° 21′ 0″ +08-15-016 1317 1,0 0,8 135 Sa/SBa 14,9 1,0 0,7 2
UGC 4071 07h 49,8m 0s +51° 56′ 0″ +09-13-079 0985 1,0 0,8 50 15,0 0,8 0,6
UGC 4072 07h 49,8m 0s +53° 01′ 0″ +09-13-080 0985 1,4 0,5 17 SBb 14,6 1,4 0,4 6
UGC 4073 07h 50,1m 0s +55° 37′ 0″ +09-13-082 0985 1,1 0,8 30 E 14,3 1,3 0,9
UGC 4074 07h 50,3m 0s +54° 23′ 0″ +09-13-084 0985 1,1 1,1 Sc 13,8 1,1 1,0 1
UGC 4075 07h 50,3m 0s +60° 19′ 0″ +10-12-009 0960 1,1 0,10 160 Sc 16,0 1,2 0,10 7
UGC 4076 07h 50,4m 0s +63° 08′ 0″ +11-10-043 1330 1,0 0,35 126 SB?b-c 15,6 1,0 0,35 6
UGC 4077 07h 50,6m 0s +14° 45′ 0″ +02-20-010 1003 1,2 1,0 SBc 15,1 1,1 1,0 1
UGC 4078 07h 51,0m 0s +84° 46′ 0″ +14-04-042 0692 2,3 0,5 82 Sb-c 15,4 2,3 0,5 6
UGC 4079 07h 51,0m 0s +55° 50′ 0″ +09-13-090 0985 1,0 0,5 3 S 13,6 1,0 0,5
UGC 4080 07h 51,0m 0s +73° 55′ 0″ +12-08-021 0680 1,1 0,8 60 Sa 13,9 1,0 0,8 3
UGC 4081 07h 51,1m 0s +38° 47′ 0″ +07-17-000 1329 1,1 0,4 58 DWRFIR 17,0 0,8 0,3
UGC 4082 07h 51,1m 0s +50° 10′ 0″ +08-15-018 1317 1,1 1,0 E 14,5 0,9 0,9
UGC 4083 07h 51,3m 0s +56° 21′ 0″ +09-13-000 0985 1,1 0,1 35 Sc 17,0 0,6 0,1 7
UGC 4084 07h 51,4m 0s +29° 50′ 0″ +05-19-000 1344 1,2 0,3 150 IRR 15,6 0,9 0,3
UGC 4085 07h 51,4m 0s +53° 28′ 0″ +09-13-091 0985 1,0 0,7 65 S 14,4 0,8 0,6
UGC 4086 07h 51,5m 0s +16° 20′ 0″ +03-20-000 1507 1,0 1,0 DWARF 18,0 0,8 0,7
UGC 4087 07h 51,5m 0s +43° 37′ 0″ +07-16-024 0701 1,0 0,7 100 Sc 15,5 1,1 0,7 3
UGC 4088 07h 51,5m 0s +56° 20′ 0″ +09-13-000 0985 1,1 0,1 169 Sc 17,0 1,0 0,1 7
UGC 4089 07h 51,6m 0s +13° 52′ 0″ +02-20-000 1003 1,2 0,25 35 Sa 15,3 1,1 0,25 7
UGC 4090 07h 51,6m 0s +16° 56′ 0″ +03-20-016 1507 1,0 0,8 30 S? 14,8 0,9 0,6
UGC 4091 07h 51,7m 0s +04° 35′ 0″ +01-20-009 1527 2,2 0,6 128 Sa-b 14,2 2,1 0,6 6
UGC 4092 07h 51,9m 0s +58° 34′ 0″ +10-12-015 0960 1,2 0,45 56 Sa-b 14,3 1,2 0,5 6
UGC 4093 07h 52,0m 0s +60° 26′ 0″ +10-12-017 0960 1,1 0,8 145 S 14,5 15600 0,7 0,7
UGC 4094 07h 52,1m 0s +63° 44′ 0″ +11-10-045 1330 1,4 1,1 110 Sa/SBb 14,9 1,1 0,8
UGC 4095 07h 52,1m 0s +66° 44′ 0″ +11-10-044 1330 0,9 0,35 51 PECULR 14,4 0,9 0,35
UGC 4096 07h 52,3m 0s +26° 52′ 0″ +04-19-000 0226 1,8 0,3 168 Sb-c 15,2 1,8 0,3 7
UGC 4097 07h 52,6m 0s +60° 30′ 0″ +10-12-021 0960 4,0 2,8 70 Sb 12,5 +1442 1,9 1,5 3
UGC 4098 07h 52,7m 0s +66° 34′ 0″ +11-10-046 1330 0,9 0,55 105 S 14,5 0,8 0,55
UGC 4099 07h 52,8m 0s +24° 50′ 0″ +04-19-008 0226 1,9 1,6 100 SBb 14,7 1,8 1,4 2
UGC 4100 07h 53,0m 0s +84° 55′ 0″ +14-04-043 0692 1,8 1,5 135 IRR 16,0 1,5 1,2
UGC 4101 07h 53,0m 0s +45° 41′ 0″ +08-15-022 1317 1,3 0,2 30 S 16,0 1,2 0,2 6
UGC 4102 07h 53,0m 0s +74° 02′ 0″ +12-08-000 0680 1,0 0,3 23 Sc 16,5 1,0 0,3 6
UGC 4103 07h 53,0m 0s +79° 30′ 0″ +13-06-013 1295 1,5 0,6 105 Sc 16,0 1,1 0,5 6
UGC 4104 07h 53,1m 0s +58° 40′ 0″ +10-12-030 0960 1,4 0,2 25 Sa 15,5 1,4 0,2 7
UGC 4105 07h 53,3m 0s +27° 09′ 0″ +05-19-022 1344 1,1 0,7 85 S 15,0 1,1 0,7 4
UGC 4106 07h 53,3m 0s +40° 04′ 0″ +07-17-003 1329 1,4 0,8 135 E? 13,4 1,2 0,7
UGC 4107 07h 53,3m 0s +49° 42′ 0″ +08-15-027 1317 1,7 1,6 Sc 13,9 1,6 1,6 1
UGC 4108 07h 53,3m 0s +59° 14′ 0″ +10-12-032 0960 1,2 0,3 135 S 15,0 1,1 0,3 6
UGC 4109 07h 53,5m 0s +11° 48′ 0″ +02-21-000 0247 1,2 1,1 SBb 15,2 1,1 1,1 1
UGC 4110 07h 54,0m 0s +56° 30′ 0″ +09-13-095 0985 1,0 0,6 DBLSYS 14,9
UGC 4111 07h 54,0m 0s +56° 49′ 0″ +10-12-035 0960 1,0 0,7 160 S 13,2 1,0 0,7 3
UGC 4112 07h 54,1m 0s +07° 37′ 0″ +01-21-001 0027 1,6 1,6 Sa 13,3 1,8 1,7 1
UGC 4113 07h 54,1m 0s +31° 37′ 0″ +05-19-000 1344 1,0 0,1 66 Sc 16,5 0,7 0,1 7
UGC 4114 07h 54,1m 0s +53° 00′ 0″ +09-13-096 0985 0,9 0,7 DBLSYS 13,9 +5019
UGC 4115 07h 54,2m 0s +14° 32′ 0″ +02-21-000 0247 2,0 1,1 145 IRR 16,0 2,0 1,
UGC 4116 07h 54,2m 0s +23° 55′ 0″ +04-19-009 0226 1,6 1,1 160 SB 15,2 1,4 0,9
UGC 4117 07h 54,2m 0s +36° 04′ 0″ +06-18-003 0989 1,5 0,7 136 IRR 15,5 1,2 0,7
UGC 4118 07h 54,3m 0s +23° 54′ 0″ +04-19-010 0226 1,6 0,5 18 13,4 1,5 0,5
UGC 4119 07h 54,5m 0s +32° 42′ 0″ +05-19-023 1344 0,8 0,4 140 Sa 14,5 0,8 0,4 5
UGC 4120 07h 54,8m 0s +39° 58′ 0″ +07-17-004 1329 1,0 0,1 12 Sc 15,6 0,8 0,1 7
UGC 4121 07h 54,8m 0s +58° 12′ 0″ +10-12-046 0960 2,5 0,8 10 DWRFSP 16,0 2,0 0,8
UGC 4122 07h 54,8m 0s +59° 15′ 0″ +10-12-040 0960 1,6 1,1 3 E 14,7 1,6 1,1
UGC 4123 07h 54,9m 0s +25° 17′ 0″ +04-19-011 0226 1,9 1,1 100 Sa 14,3 1,7 1,0 4
UGC 4124 07h 54,9m 0s +59° 17′ 0″ +10-12-041 0960 1,1 0,9 150 S0 15,4 1,0 0,9
UGC 4125 07h 55,1m 0s +37° 55′ 0″ +06-18-004 0989 1,3 0,8 145 S0 14,9 1,7 1,0
UGC 4126 07h 55,3m 0s +25° 16′ 0″ +04-19-012 0226 2,5 2,2 115 SBb 14,0 2,5 2,3 1
UGC 4127 07h 55,9m 0s +08° 10′ 0″ +01-21-002 0027 1,1 0,9 2 E 14,8 1,4 1,2
UGC 4128 07h 55,9m 0s +60° 25′ 0″ +10-12-049 0960 1,8 1,1 45 Sc 13,9 1,7 0,9 4
UGC 4129 07h 56,0m 0s +86° 18′ 0″ +14-04-044 0692 1,5 1,3 DBLSYS 16,5
UGC 4130 07h 56,0m 0s +24° 17′ 0″ +04-19-013 0226 1,0 0,2 3 S 15,1 1,1 0,2 6
UGC 4131 07h 56,0m 0s +31° 56′ 0″ +05-19-026 1344 1,4 0,9 140 SBc 15,7 1,0 0,7
UGC 4132 07h 56,0m 0s +33° 03′ 0″ +06-18-005 0989 1,9 0,4 28 Sb-c 13,5 2,0 0,4 6
UGC 4133 07h 56,0m 0s +56° 31′ 0″ +09-13-102 0985 1,8 0,1 164 Sc 16,0 1,9 0,15 7
UGC 4134 07h 56,2m 0s +56° 30′ 0″ +09-13-101 0985 1,0 0,4 25 SB 15,5 0,9 0,4
UGC 4135 07h 56,3m 0s +24° 35′ 0″ +04-19-014 0226 1,0 0,25 105 S 15,5 1,0 0,2 6
UGC 4136 07h 56,3m 0s +47° 33′ 0″ +08-15-034 1317 1,5 0,3 142 Sa 15,0 1,6 0,3 7
UGC 4137 07h 56,3m 0s +73° 10′ 0″ +12-08-023 0680 1,9 1,4 145 SIV-V 15,7 1,8 1,4
UGC 4138 07h 56,4m 0s +27° 10′ 0″ +05-19-028 1344 1,0 0,9 95 E-S0 14,4 1,4 1,1
UGC 4139 07h 56,5m 0s +16° 34′ 0″ +03-21-004 0236 1,4 1,3 Sc 15,0 1,2 1,2 1
UGC 4140 07h 56,5m 0s +18° 15′ 0″ +03-21-003 0236 1,5 0,25 144 Sb-c 14,9 1,4 0,25 6
UGC 4141 07h 56,6m 0s -00° 30′ 0″ +00-21-001 1298 1,1 1,1 SBa 14,2 1,1 1,0 1
UGC 4142 07h 56,6m 0s +25° 06′ 0″ +04-19-015 0226 1,2 0,8 113 SBa 14,4 1,3 0,8 3
UGC 4143 07h 56,7m 0s +33° 26′ 0″ +06-18-007 0989 0,8 0,7 SBa-b 14,4 0,8 0,7 1
UGC 4144 07h 56,8m 0s +07° 35′ 0″ +01-21-000 0027 1,0 0,12 5 Sc 15,6 1,2 0,12 7
UGC 4145 07h 56,8m 0s +15° 31′ 0″ +03-21-005 0236 1,6 0,7 140 Sa 14,0 1,5 0,7 5
UGC 4146 07h 56,8m 0s +59° 16′ 0″ +10-12-054 0960 1,3 0,10 56 Sc 16,0 1,1 0,10 7
UGC 4147 07h 56,9m 0s +18° 33′ 0″ +03-21-006 0236 1,2 0,25 66 Sa-b 15,0 1,3 0,25 6
UGC 4148 07h 56,9m 0s +42° 19′ 0″ +07-17-006 1329 2,5 0,3 10 15,5 1,8 0,2 7
UGC 4149 07h 57,0m 0s -01° 32′ 0″ +00-21-000 1298 1,4 0,7 105 IV-V 16,5 1,3 0,8
UGC 4150 07h 57,0m 0s +39° 58′ 0″ +07-17-007 1329 2,2 2,2 SB0 13,1 2,2 2,2 1
UGC 4151 07h 57,0m 0s +77° 58′ 0″ +13-06-016 1295 1,7 1,6 Sc-IRR 13,1 1,6 1,5 1
UGC 4152 07h 57,2m 0s +05° 45′ 0″ +01-21-004 0027 0,45 0,35 PECULR 14,1 0,45 0,45
UGC 4153 07h 57,2m 0s +61° 33′ 0″ +10-12-055 0960 1,0 0,7 45 16,5 0,7 0,7
UGC 4154 07h 57,3m 0s +13° 17′ 0″ +02-21-001 0247 1,4 0,6 147 Sc 15,1 1,4 0,5 6
UGC 4155 07h 57,3m 0s +26° 45′ 0″ +04-19-018 0226 1,0 0,7 145 SBa 14,7 1,0 0,7 3
UGC 4156 07h 57,3m 0s +26° 50′ 0″ +05-19-000 1344 1,3 0,3 153 Sa 15,5 1,4 0,25 6
UGC 4157 07h 57,4m 0s +37° 20′ 0″ +06-18-000 0989 1,0 0,8 120 IRR 15,5 1,0 0,8
UGC 4158 07h 57,6m 0s +22° 32′ 0″ +04-19-019 0226 1,1 1,1 SBb/Sc 15,0 1,1 1,0 1
UGC 4159 07h 57,6m 0s +61° 32′ 0″ +10-12-056 0960 0,9 0,50 90 S 13,9 0,9 0,4
UGC 4160 07h 57,7m 0s +27° 38′ 0″ +05-19-031 1344 0,6 0,4 80 S? 14,2 0,5 0,4
UGC 4161 07h 57,8m 0s +56° 42′ 0″ +09-13-109 0985 1,4 0,8 100 E-S0 14,2 1,6 1,1
UGC 4162 07h 57,9m 0s +16° 40′ 0″ +03-21-008 0236 1,0 0,2 28 S 14,9 1,0 0,2 7
UGC 4163 07h 57,9m 0s +44° 19′ 0″ +07-17-000 1329 1,1 0,3 1 15,5 1,0 0,3 6
UGC 4164 07h 58,0m 0s +56° 47′ 0″ +10-12-058 0960 1,4 0,6 140 S0-a 15,2 1,4 0,6 6
UGC 4165 07h 58,2m 0s +50° 54′ 0″ +09-13-110 0985 2,8 2,8 SIV 12,3 +470 2,7 2,7 1
UGC 4166 07h 58,2m 0s +74° 11′ 0″ +12-08-024 0680 1,2 0,8 95 SBc 14,5 1,1 0,8
UGC 4167 07h 58,3m 0s +25° 25′ 0″ +04-19-020 0226 1,1 0,7 0 Sc 15,5 1,0 0,7
UGC 4168 07h 58,3m 0s +57° 05′ 0″ +10-12-061 0960 1,4 1,2 COMPACT 14,5 1,1 1,1
UGC 4169 07h 58,3m 0s +61° 31′ 0″ +10-12-062 0960 1,7 0,8 140 Sc 13,5 1,8 0,8 5
UGC 4170 07h 58,6m 0s +15° 30′ 0″ +03-21-009 0236 1,1 0,9 140 E 14,5 1,3 1,1
UGC 4171 07h 58,8m 0s +09° 51′ 0″ +02-21-003 0247 2,4 0,4 113 Sb 14,6 2,0 0,3 7
UGC 4172 07h 58,8m 0s +15° 51′ 0″ +03-21-010 0236 1,8 1,7 S 14,0 2,5 2,2 1
UGC 4173 07h 59,0m 0s +80° 15′ 0″ +13-06-017 1295 3,3 0,7 136 IRR 15,7 2,0 0,8
UGC 4174 07h 59,2m 0s +08° 42′ 0″ +02-21-004 0247 2,0 1,6 130 E? 14,2 2,0 1,7
UGC 4175 07h 59,2m 0s +15° 11′ 0″ +03-21-000 0236 1,0 0,9 SB?0 15,2 0,8 0,7
UGC 4176 07h 59,3m 0s +40° 49′ 0″ +07-17-009 1329 1,8 0,5 112 SBc 15,2 1,2 0,4 6
UGC 4177 07h 59,4m 0s +07° 49′ 0″ +01-21-000 0027 1,2 0,4 90 Sa-b 15,3 1,0 0,3 6
UGC 4178 07h 59,4m 0s +09° 37′ 0″ +02-21-007 0247 1,0 0,7 120 S0 14,7 1,0 0,7 3
UGC 4179 07h 59,5m 0s +00° 57′ 0″ +00-21-002 1298 1,3 1,1 SBb 15,5 1,1 1,0 1
UGC 4180 07h 59,5m 0s +27° 35′ 0″ +05-19-035 1344 1,5 0,6 175 Sc 14,5 1,4 0,6 6
UGC 4181 07h 59,5m 0s +65° 02′ 0″ +11-10-054 1330 1,0 0,35 56 SB?b-c 16,0 1,0 0,35 6
UGC 4182 07h 59,6m 0s +61° 29′ 0″ +10-12-068 0960 0,9 0,5 170 DISTRBD 14,5 0,8 0,4
UGC 4183 07h 59,7m 0s +07° 01′ 0″ +01-21-007 0027 2,0 1,2 73 SBb 14,8 1,9 1,2 4
UGC 4184 07h 59,7m 0s +09° 33′ 0″ +02-21-009 0247 2,5 2,0 170 E 13,7 2,8 2,3
UGC 4185 07h 59,7m 0s +63° 07′ 0″ +11-10-056 1330 1,4 0,15 144 S 15,5 1,4 0,2 7
UGC 4186 07h 59,7m 0s +63° 07′ 0″ +11-10-058 1330 1,2 0,15 129 S 15,5 1,4 0,2 7
UGC 4187 07h 59,8m 0s +66° 55′ 0″ +11-10-057 1330 1,2 0,3 75 Sc 16,0 0,9 0,2 6
UGC 4188 07h 59,9m 0s +42° 03′ 0″ +07-17-010 1329 1,5 0,7 115 S0 14,7 1,2 0,6 5
UGC 4189 08h 00,0m 0s +15° 57′ 0″ +03-21-011 0236 1,2 1,2 SBc 14,4 1,2 1,2 1
UGC 4190 08h 00,1m 0s +16° 27′ 0″ +03-21-012 0236 1,2 0,4 32 S0: 14,7 1,2 0,4 7
UGC 4191 08h 00,1m 0s +23° 32′ 0″ +04-19-021 0226 1,4 1,0 113 SBb 14,2 1,5 1,0 3
UGC 4192 08h 00,2m 0s +43° 29′ 0″ +07-17-000 1329 1,2 0,15 174 Sc 16,0 1,1 0,1 7
UGC 4193 08h 00,2m 0s +53° 42′ 0″ +09-13-115 0985 1,3 0,6 0 SBa 14,0 1,4 0,7 5
UGC 4194 08h 00,3m 0s +72° 41′ 0″ +12-08-025 0680 1,1 0,5 15 Sc-IRR 16,5 1,0 0,4 6
UGC 4195 08h 00,4m 0s +66° 55′ 0″ +11-10-060 1330 2,1 1,1 20 SBb 14,6 1,9 0,9 5
UGC 4196 08h 00,5m 0s +61° 41′ 0″ +10-12-071 0960 1,1 0,8 165 Sc 15,1 1,0 0,7 2
UGC 4197 08h 00,7m 0s +10° 11′ 0″ +02-21-011 0247 1,9 0,3 133 Sb 14,5 1,9 0,3 7
UGC 4198 08h 01,0m 0s +10° 06′ 0″ +02-21-012 0247 1,5 1,1 155 S0? 15,1 1,5 1,1
UGC 4199 08h 01,0m 0s +73° 29′ 0″ +12-08-029 0680 1,3 0,4 99 S 14,6 1,2 0,4 6
UGC 4200 08h 01,1m 0s +40° 21′ 0″ +07-17-011 1329 1,0 0,7 5 SBb 14,6 0,8 0,7 1
UGC 4201 08h 01,4m 0s +35° 34′ 0″ +06-18-000 0989 1,2 0,15 164 Sc 16,5 0,9 0,2 7
UGC 4202 08h 01,4m 0s +74° 44′ 0″ +12-08-027 0680 1,0 0,1 175 Sc 16,0 0,9 0,1 7
UGC 4203 08h 01,5m 0s +05° 15′ 0″ +01-21-009 0027 0,9 0,9 14,4 0,9 0,9
UGC 4204 08h 01,5m 0s +56° 07′ 0″ +09-14-000 0679 1,2 0,9 130 DWARF 17,0 1,0 0,7
UGC 4205 08h 01,6m 0s +47° 12′ 0″ +08-15-036 1317 1,5 0,3 122 Sb 15,3 1,5 0,3 6
UGC 4206 08h 01,7m 0s +67° 12′ 0″ +11-10-061 1330 1,6 0,2 132 Sb-c 16,0 1,5 0,2 7
UGC 4207 08h 01,8m 0s +20° 50′ 0″ +04-19-022 0226 1,7 1,0 125 Sb/Sc? 14,8 1,7 1,0 4
UGC 4208 08h 01,8m 0s +25° 00′ 0″ +04-19-000 0226 1,0 0,6 160 Sc 16,0 0,9 0,5
UGC 4209 08h 01,9m 0s +46° 51′ 0″ +08-15-037 1317 1,2 0,8 80 E-S0 14,7 1,1 0,7
UGC 4210 08h 02,0m 0s +25° 12′ 0″ +04-19-023 0226 1,1 0,12 35 Sc 15,3 1,1 0,15 7
UGC 4211 08h 02,1m 0s +10° 55′ 0″ +02-21-013 0247 1,4 0,6 33 S-IRR 14,9 1,2 0,5 6
UGC 4212 08h 02,6m 0s +26° 18′ 0″ +04-19-024 0226 1,1 1,0 SBb 14,6 1,1 1,0 1
UGC 4213 08h 02,6m 0s +51° 07′ 0″ +09-14-003 0679 1,1 0,5 118 Sc 15,5 0,8 0,4 5
UGC 4214 08h 02,7m 0s +55° 17′ 0″ +09-14-005 0679 1,4 0,3 157 Sb 15,4 1,0 0,3 6
UGC 4215 08h 02,8m 0s +10° 32′ 0″ +02-21-015 0247 1,2 1,0 30 S 15,1 1,0 0,9 1
UGC 4216 08h 03,1m 0s +12° 37′ 0″ +02-21-000 0247 1,0 0,6 150 Sa-b 15,3 1,2 0,6 4
UGC 4217 08h 03,2m 0s +06° 13′ 0″ +01-21-000 0027 1,3 0,2 125 S 16,0 1,2 0,3 6
UGC 4218 08h 03,3m 0s +17° 51′ 0″ +03-21-014 0236 1,1 0,35 32 S0-a 14,4 1,2 0,2 7
UGC 4219 08h 03,3m 0s +39° 14′ 0″ +07-17-013 1329 2,7 2,0 150 Sb 15,5 1,8 1,6
UGC 4220 08h 03,4m 0s +12° 41′ 0″ +02-21-016 0247 1,2 1,0 Sb 14,9 1,3 1,1 1
UGC 4221 08h 03,5m 0s +51° 17′ 0″ +09-14-006 0679 1,2 1,0 35 E-S0 14,2 1,3 1,1
UGC 4222 08h 03,7m 0s +05° 46′ 0″ +01-21-000 0027 1,0 0,4 40 SBb 15,4 1,0 0,45 6
UGC 4223 08h 03,7m 0s +62° 55′ 0″ +11-10-000 1330 1,2 0,12 129 Sc 16,0 1,1 0,15 7
UGC 4224 08h 03,8m 0s +01° 11′ 0″ +00-21-004 1298 1,3 0,6 50 S0 14,3 1,4 0,6 5
UGC 4225 08h 03,9m 0s +22° 59′ 0″ +04-19-025 0226 1,2 0,4 172 Sa-b 15,3 1,1 0,4 6
UGC 4226 08h 03,9m 0s +40° 33′ 0″ +07-17-014 1329 2,1 1,5 35 Sc 15,2 1,6 1,2 2
UGC 4227 08h 04,0m 0s +39° 20′ 0″ +07-17-015 1329 1,5 1,5 Sb 13,5 1,5 1,5 1
UGC 4228 08h 04,1m 0s +05° 27′ 0″ +01-21-011 0027 2,0 1,2 145 S0 13,9 2,8 1,7
UGC 4229 08h 04,2m 0s +39° 09′ 0″ +07-17-000 1329 0,6 0,6 14,4 0,5 0,5
UGC 4230 08h 04,2m 0s +55° 32′ 0″ +09-14-008 0679 1,2 0,2 167 S 15,5 1,3 0,2 7
UGC 4231 08h 04,3m 0s +08° 09′ 0″ +01-21-012 0027 1,0 0,5 140 14,6 0,9 0,4
UGC 4232 08h 04,5m 0s +17° 54′ 0″ +03-21-019 0236 1,0 0,3 57 Sb-c 15,1 1,0 0,35 6
UGC 4233 08h 04,6m 0s +09° 00′ 0″ +02-21-000 0247 1,2 0,20 114 S 15,1 1,1 0,20 6
UGC 4234 08h 04,7m 0s +39° 18′ 0″ +07-17-016 1329 1,5 1,1 125 S0-a 13,7 1,5 1,1 3
UGC 4235 08h 04,7m 0s +57° 55′ 0″ +10-12-077 0960 1,2 0,7 45 E? 14,2 0,8 0,8
UGC 4236 08h 04,9m 0s +26° 10′ 0″ +04-19-027 0226 1,1 0,5 145 SIV 15,7 1,0 0,4 6
UGC 4237 08h 05,0m 0s +17° 58′ 0″ +03-21-020 0236 1,4 0,9 170 SBc 14,7 1,6 1,1
UGC 4238 08h 05,0m 0s +76° 35′ 0″ +13-06-018 1295 2,8 1,6 83 SBc 13,5 2,6 1,4 4
UGC 4239 08h 05,3m 0s +05° 21′ 0″ +01-21-000 0027 1,1 1,1 S 15,2 1,1 1,1 1
UGC 4240 08h 05,3m 0s +14° 59′ 0″ +03-21-021 0236 1,5 0,3 177 S 15,4 1,4 0,25 6
UGC 4241 08h 05,3m 0s +57° 54′ 0″ +10-12-080 0960 1,1 0,4 146 Sa-b 14,8 1,3 0,5 6
UGC 4242 08h 05,4m 0s +72° 57′ 0″ +12-08-000 0680 1,0 0,8 165 14,4 +3150 1,2 0,9
UGC 4243 08h 05,6m 0s +67° 23′ 0″ +11-10-066 1330 1,5 0,8 158 Sa-b 14,5 1,3 0,7 5
UGC 4244 08h 05,7m 0s +11° 19′ 0″ +02-21-000 0247 1,0 0,7 55 Sa-b 15,1 0,9 0,7 2
UGC 4245 08h 05,9m 0s +18° 20′ 0″ +03-21-023 0236 1,6 0,4 110 SBb 14,9 1,6 0,4 6
UGC 4246 08h 05,9m 0s +44° 05′ 0″ +07-17-018 1329 1,3 0,3 75 Sa-b 15,5 1,0 0,3 6
UGC 4247 08h 06,2m 0s +16° 49′ 0″ +03-21-000 0236 1,2 0,10 18 SB?c 15,5 1,1 0,10 7
UGC 4248 08h 06,3m 0s +00° 27′ 0″ +00-21-005 1298 1,3 1,2 Sa/SBa 14,9 1,2 1,1 1
UGC 4249 08h 06,4m 0s +17° 08′ 0″ +03-21-024 0236 1,0 0,2 52 S 14,9 1,0 0,2 6
UGC 4250 08h 06,5m 0s +46° 20′ 0″ +08-15-044 1317 1,1 1,1 Sc 15,4 0,6 0,6 1
UGC 4251 08h 06,6m 0s +00° 25′ 0″ +00-21-006 1298 1,1 0,7 145 E-S0 14,7 1,1 0,7
UGC 4252 08h 06,6m 0s +40° 15′ 0″ +07-17-020 1329 2,1 0,7 17 Sc 15,4 1,8 0,5 6
UGC 4253 08h 06,7m 0s -00° 13′ 0″ +00-21-007 1298 1,4 0,35 98 Sb-c 14,5 1,4 0,35 6
UGC 4254 08h 06,8m 0s +00° 45′ 0″ +00-21-008 1298 1,7 0,8 92 S-IRR 14,4 1,5 0,8
UGC 4255 08h 06,8m 0s +05° 25′ 0″ +01-21-015 0027 1,4 1,3 S 14,6 1,3 1,2 1
UGC 4256 08h 07,0m 0s +34° 06′ 0″ +06-18-013 0989 2,2 1,7 10 Sc 12,9 +5153 2,2 1,8 1
UGC 4257 08h 07,1m 0s +25° 01′ 0″ +04-20-002 1364 2,3 0,2 33 Sc 15,4 1,7 0,2 7
UGC 4258 08h 07,2m 0s +47° 04′ 0″ +08-15-046 1317 1,7 0,5 122 Sc 15,7 1,6 0,4 6
UGC 4259 08h 07,2m 0s +73° 43′ 0″ +12-08-030 0680 2,1 0,25 92 Sb 14,8 2,1 0,25 7
UGC 4260 08h 07,6m 0s +46° 37′ 0″ +08-15-047 1317 1,8 1,7 IRR 14,3 1,7 1,3
UGC 4261 08h 07,7m 0s +36° 58′ 0″ +06-18-000 0989 1,0 0,45 PECULR 14,7 1,0 0,4
UGC 4262 08h 08,0m 0s +83° 25′ 0″ +14-04-046 0692 2,4 1,9 155 Sb 14,2 2,2 1,6 2
UGC 4263 08h 08,0m 0s +79° 00′ 0″ +13-06-000 1295 0,9 0,9 45 PECULR 14,0 0,50 0,35
UGC 4264 08h 08,2m 0s +25° 20′ 0″ +04-20-004 1364 3,6 2,5 S(c) 13,5 +4135
UGC 4265 08h 08,4m 0s +05° 14′ 0″ +01-21-018 0027 1,6 1,6 E 15,0 2,0 2,
UGC 4266 08h 08,8m 0s +03° 46′ 0″ +01-21-019 0027 1,7 1,3 25 SBa 13,8 1,7 1,3 2
UGC 4267 08h 09,0m 0s +55° 07′ 0″ +09-14-015 0679 1,0 0,5 35 14,2 0,8 0,4
UGC 4268 08h 09,0m 0s +55° 49′ 0″ +09-14-014 0679 1,4 1,2 PECULR 13,8 0,9 0,9
UGC 4269 08h 09,1m 0s +19° 31′ 0″ +03-21-026 0236 1,2 0,6 90 S 14,6 1,1 0,5 5
UGC 4270 08h 09,3m 0s +58° 00′ 0″ +10-12-095 0960 1,7 1,3 130 Sb/SBc 14,9 1,4 1,0 2
UGC 4271 08h 09,3m 0s +73° 44′ 0″ +12-08-031 0680 3,0 2,2 57 SBb 12,4 +3448 3,0 2,2 3
UGC 4272 08h 09,4m 0s +44° 31′ 0″ +07-17-022 1329 1,0 0,5 170 S 16,0 1,0 0,6 4
UGC 4273 08h 09,7m 0s +36° 24′ 0″ +06-18-014 0989 2,7 1,2 45 SBb 12,7 2,7 1,2
UGC 4274 08h 09,7m 0s +46° 09′ 0″ +08-15-050 1317 1,7 1,5 S 11,7 +404 1,5 1,5 1
UGC 4275 08h 09,8m 0s +26° 31′ 0″ +05-20-004 1351 1,4 1,0 125 SBc 14,5 1,4 0,9 3
UGC 4276 08h 10,1m 0s +09° 32′ 0″ +02-21-017 0247 1,1 0,8 147 SBa 15,1 1,1 0,8
UGC 4277 08h 10,1m 0s +52° 48′ 0″ +09-14-019 0679 3,8 0,4 110 Sc 15,4 3,5 0,4 7
UGC 4278 08h 10,4m 0s +45° 54′ 0″ +08-15-052 1317 4,7 0,5 172 Sc 13,6 4,5 0,5 7
UGC 4279 08h 10,4m 0s +73° 50′ 0″ +12-08-000 0680 1,1 0,8 100 SBIV 16,5 0,9 0,4
UGC 4280 08h 10,6m 0s +54° 56′ 0″ +09-14-021 0679 1,5 0,3 3 Sa 14,4 1,4 0,3 6
UGC 4280 A 08h 10,6m 0s +58° 07′ 0″ +10-12-000 0960 0,8 0,8 DBLSYS 14,4
UGC 4281 08h 10,6m 0s +58° 23′ 0″ +10-12-101 0960 1,1 0,25 81 Sa-b 15,2 1,1 0,25 6
UGC 4282 08h 10,8m 0s +77° 40′ 0″ +13-06-020 1295 1,3 0,8 147 Sb-c 15,1 1,2 0,6 4
UGC 4283 08h 11,0m 0s +39° 25′ 0″ +07-17-025 1329 1,3 0,9 130 SBb 15,2 0,9 0,8
UGC 4284 08h 11,0m 0s +49° 13′ 0″ +08-15-054 1317 8,1 3,5 165 Sc 13,0 +601 5,2 2,8 5
UGC 4285 08h 11,2m 0s +00° 48′ 0″ +00-21-010 1289 1,5 0,9 175 Sc 15,2 1,4 0,9
UGC 4286 08h 11,4m 0s +18° 36′ 0″ +03-21-027 0236 1,3 0,4 45 S 14,6 1,3 0,4 6
UGC 4287 08h 11,4m 0s +21° 30′ 0″ +04-20-007 1364 2,5 1,2 170 S 13,2 2,3 1,1 5
UGC 4288 08h 11,7m 0s +19° 30′ 0″ +03-21-000 0236 1,0 0,8 17,0 1,0 1,
UGC 4289 08h 11,7m 0s +58° 29′ 0″ +10-12-111 0960 1,0 0,8 105 E 14,6 1,1 0,9
UGC 4290 08h 12,1m 0s +73° 28′ 0″ +12-08-032 0680 1,5 0,8 95 E? 14,1 1,4 0,8
UGC 4291 08h 12,2m 0s +01° 42′ 0″ +00-21-000 1298 1,1 0,15 115 Sb-c 15,6 1,0 0,15 7
UGC 4292 08h 12,2m 0s +79° 23′ 0″ +13-06-021 1295 1,2 0,4 90 S0-a 14,6 1,0 0,4 6
UGC 4293 08h 12,5m 0s +52° 35′ 0″ +09-14-022 0679 1,1 0,8 55 S 15,4 0,5 0,5
UGC 4294 08h 12,6m 0s +60° 39′ 0″ +10-12-116 0960 1,0 0,15 8 S 16,0 1,1 0,15 7
UGC 4295 08h 12,6m 0s +64° 40′ 0″ +11-10-071 1330 1,3 0,5 53 SB:c 16,0 0,7 0,4 6
UGC 4296 08h 12,8m 0s +08° 30′ 0″ +01-21-000 0027 1,1 0,1 112 Sc 15,4 1,1 0,1 7
UGC 4297 08h 13,0m 0s +85° 47′ 0″ +14-04-048 0692 1,8 0,7 83 Sa 14,5 2,1 0,7 6
UGC 4298 08h 13,0m 0s +05° 25′ 0″ +01-21-000 0027 1,0 1,0 DWRFSP 17,0 1,0 1,
UGC 4299 08h 13,0m 0s +23° 20′ 0″ +04-20-008 1364 2,0 0,25 150 Sb-c 15,2 1,8 0,25 7
UGC 4300 08h 13,0m 0s +27° 14′ 0″ +05-20-005 1351 1,6 1,3 Sc 14,7 1,3 1,2 1
UGC 4301 08h 13,0m 0s +28° 47′ 0″ +05-20-006 1351 1,3 0,55 146 Sb-c 14,6 1,2 0,5 6
UGC 4302 08h 13,0m 0s +64° 43′ 0″ +11-10-072 1330 1,2 1,1 40 SB:b 15,5 1,2 1,1 1
UGC 4303 08h 13,4m 0s +26° 09′ 0″ +04-20-000 1364 1,0 0,7 120 S 15,7 1,0 0,7
UGC 4304 08h 13,5m 0s +23° 58′ 0″ +04-20-010 1364 1,5 0,3 168 S0 15,6 1,3 0,3 6
UGC 4305 08h 14,1m 0s +70° 52′ 0″ +12-08-033 0680 9,3 6,6 15 DWRFIR 11,3 +164 9,0 6,
UGC 4306 08h 14,4m 0s +35° 36′ 0″ +06-18-015 0989 1,3 0,8 135 S 15,1 1,2 0,7 4
UGC 4307 08h 14,4m 0s +48° 00′ 0″ +08-15-060 1317 1,5 0,3 65 S 14,4 1,4 0,3 7
UGC 4308 08h 14,5m 0s +21° 50′ 0″ +04-20-013 1364 2,2 1,8 110 SBc 14,5 2,2 1,7 2
UGC 4309 08h 14,6m 0s +49° 23′ 0″ +08-15-061 1317 1,0 1,0 S 15,4 0,9 0,9 1
UGC 4310 08h 14,7m 0s +01° 22′ 0″ +00-21-011 1298 1,3 1,2 SIV 15,3 1,2 1,1 1
UGC 4311 08h 14,8m 0s +37° 33′ 0″ +06-19-000 0648 1,1 0,2 135 Sb 16,0 0,9 0,2 7
UGC 4312 08h 14,9m 0s +23° 37′ 0″ +04-20-015 1364 3,5 2,6 0 S0/Sa 13,5 3,5 3,
UGC 4313 08h 14,9m 0s +57° 58′ 0″ +10-12-124 0960 3,6 1,1 177 S0 12,1 +1082 3,7 1,1 7
UGC 4314 08h 14,9m 0s +58° 26′ 0″ +10-12-125 0960 1,0 0,6 DBLSYS 14,9
UGC 4315 08h 15,0m 0s +24° 53′ 0″ +04-20-016 1364 2,3 0,35 153 SB?c 15,1 1,8 0,3 6
UGC 4316 08h 15,1m 0s +04° 46′ 0″ +01-21-020 0027 1,6 1,5 SIV-V 15,4 1,3 1,3 1
UGC 4317 08h 15,1m 0s +13° 03′ 0″ +02-21-000 0247 1,0 0,4 23 SBb 15,1 1,0 0,4 6
UGC 4318 08h 15,3m 0s +03° 32′ 0″ +01-21-000 0027 1,0 0,4 SB 15,3 0,9 0,4
UGC 4319 08h 15,4m 0s +00° 54′ 0″ +00-21-012 1298 2,1 1,6 115 SBa 13,5 2,2 1,7 2
UGC 4320 08h 15,5m 0s +59° 52′ 0″ +10-12-127 0960 1,1 0,4 90 S 15,7 1,2 0,4 6
UGC 4321 08h 15,6m 0s +11° 47′ 0″ +02-21-000 0247 1,1 0,2 171 Sa-b 15,7 1,1 0,2 7
UGC 4322 08h 15,6m 0s +62° 59′ 0″ +11-10-076 1330 1,4 1,0 45 E 15,0 1,4 1,0
UGC 4323 08h 15,6m 0s +67° 07′ 0″ +11-10-074 1330 1,8 1,3 50 E? 14,4 2,0 1,6
UGC 4324 08h 15,7m 0s +20° 55′ 0″ +04-20-017 1364 1,6 0,5 27 S 15,3 1,3 0,4 6
UGC 4325 08h 15,7m 0s +50° 10′ 0″ +08-15-062 1317 3,9 2,6 45 IRR 13,5 3,4 2,7
UGC 4326 08h 15,7m 0s +68° 47′ 0″ +11-10-075 1330 1,5 0,6 152 Sb-c 13,8 1,5 0,6 6
UGC 4327 08h 15,9m 0s +74° 08′ 0″ +12-08-034 0680 1,0 0,8 70 SBa 13,4 1,0 0,8 2
UGC 4328 08h 16,0m 0s +79° 20′ 0″ +13-06-022 1295 1,7 0,8 10 SBIV 15,5 1,5 0,8 5
UGC 4329 08h 16,2m 0s +21° 20′ 0″ +04-20-018 1364 2,5 1,5 125 Sc 15,0 2,5 1,5 4
UGC 4330 08h 16,3m 0s +21° 36′ 0″ +04-20-021 1364 1,1 1,0 55 SB0 14,6 1,2 1,0 1
UGC 4331 08h 16,4m 0s +20° 40′ 0″ +04-20-022 1364 2,2 1,7 160 Sa-b 14,6 1,8 1,3 2
UGC 4332 08h 16,8m 0s +21° 16′ 0″ +04-20-025 1364 1,4 0,8 53 PECULR 15,5 1,4 0,8
UGC 4333 08h 16,8m 0s +52° 42′ 0″ +09-14-000 0679 1,0 0,3 161 DWARF 17,0 0,9 0,3
UGC 4334 08h 16,9m 0s +22° 11′ 0″ +04-20-026 1364 1,8 0,7 167 SBb 13,8 1,7 0,7 6
UGC 4335 08h 16,9m 0s +54° 16′ 0″ +09-14-030 0679 1,4 1,2 125 SBa 14,8 1,1 1,0 1
UGC 4336 08h 17,0m 0s +04° 49′ 0″ +01-22-001 0642 1,2 0,6 138 SB 14,0 1,2 0,6 5
UGC 4337 08h 17,0m 0s +21° 08′ 0″ +04-20-027 1364 1,5 0,4 93 S0-a 14,9 1,7 0,5 7
UGC 4338 08h 17,0m 0s +55° 25′ 0″ +09-14-033 0679 1,0 0,8 120 SBa 15,6 1,0 0,8 2
UGC 4339 08h 17,0m 0s +62° 48′ 0″ +10-12-129 0960 1,4 0,9 50 S 15,5 1,2 0,7
UGC 4340 08h 17,1m 0s +26° 10′ 0″ +04-20-028 1364 1,4 1,1 120 Sc 15,5 1,1 0,9
UGC 4341 08h 17,1m 0s +27° 15′ 0″ +05-20-009 1351 1,1 0,6 43 S0-a 15,0 1,1 0,6 5
UGC 4342 08h 17,2m 0s +40° 27′ 0″ +07-17-000 1329 1,3 0,4 43 S0-a 15,3 0,9 0,3 6
UGC 4343 08h 17,4m 0s +17° 30′ 0″ +03-22-000 1311 1,1 0,8 145 DWRFIR 17,0 1,1 0,6
UGC 4344 08h 17,4m 0s +21° 02′ 0″ +04-20-030 1364 1,7 1,7 15,5 1,5 1,5 1
UGC 4345 08h 17,5m 0s +21° 17′ 0″ +04-20-031 1364 1,3 1,0 3 S0-a 14,3 +4963 1,1 0,9 2
UGC 4346 08h 17,6m 0s +26° 04′ 0″ +04-20-032 1364 1,0 0,9 SBa-b 15,0 0,9 0,8 1
UGC 4347 08h 17,7m 0s +21° 14′ 0″ +04-20-033 1364 2,0 1,7 80 S0 13,7 +4775 2,2 1,8 1
UGC 4348 08h 18,0m 0s +86° 07′ 0″ +14-04-050 0692 1,8 1,7 PECULR 15,7 1,8 1,7 1
UGC 4349 08h 18,0m 0s -01° 13′ 0″ +00-22-001 1305 1,3 0,3 97 SB?b-c 15,1 1,4 0,3 6
UGC 4350 08h 18,0m 0s +16° 48′ 0″ +03-22-002 1311 1,0 0,45 115 SBb 15,0 1,0 0,5 5
UGC 4351 08h 18,0m 0s +35° 58′ 0″ +06-19-000 0648 1,0 0,7 60 16,0 0,9 0,6
UGC 4352 08h 18,2m 0s -01° 15′ 0″ +00-22-002 1305 1,3 1,1 TRPSYS 15,0
UGC 4353 08h 18,2m 0s +67° 06′ 0″ +11-10-078 1330 1,2 0,5 28 Sc 15,3 1,1 0,5 6
UGC 4354 08h 18,5m 0s +21° 05′ 0″ +04-20-036 1364 1,3 0,7 75 Sa-b 15,4 0,9 0,4 5
UGC 4355 08h 18,6m 0s +19° 18′ 0″ +03-22-004 1311 1,7 0,5 133 Sa? 14,8 1,5 0,5 6
UGC 4356 08h 18,8m 0s +03° 20′ 0″ +01-22-002 0642 1,5 0,45 168 Sa? 13,9 1,2 0,4 6
UGC 4357 08h 18,8m 0s +56° 28′ 0″ +09-14-035 0679 1,2 1,0 S0 14,9 1,4 1,4 1
UGC 4358 08h 18,9m 0s -00° 15′ 0″ +00-22-000 1305 1,0 0,4 16,0 1,0 0,3
UGC 4359 08h 18,9m 0s +74° 10′ 0″ +12-08-037 0680 1,1 0,4 103 S 13,1 1,1 0,4 6
UGC 4360 08h 18,9m 0s +78° 24′ 0″ +13-06-000 1295 1,1 0,3 80 16,5 0,8 0,3 6
UGC 4361 08h 19,0m 0s +22° 48′ 0″ +04-20-037 1364 1,2 0,45 60 Sc 15,6 1,0 0,4 6
UGC 4362 08h 19,1m 0s +73° 35′ 0″ +12-08-038 0680 1,8 1,2 55 S 12,7 +2296 1,9 1,4 3
UGC 4363 08h 19,3m 0s +74° 36′ 0″ +12-08-039 0680 1,5 1,5 SBc 14,9 1,4 1,3 1
UGC 4364 08h 19,4m 0s +25° 39′ 0″ +04-20-039 1364 1,5 1,5 Sa/SBb 15,4 1,4 1,4 1
UGC 4365 08h 19,5m 0s +19° 34′ 0″ +03-22-005 1311 2,2 0,4 117 Sc-IRR 15,0 2,0 0,4 7
UGC 4366 08h 19,6m 0s +03° 25′ 0″ +01-22-004 0642 1,1 1,0 SBa 14,0 0,9 0,8 1
UGC 4367 08h 19,8m 0s +22° 43′ 0″ +04-20-042 1364 1,8 1,1 105 E-S0 13,8 1,7 1,1
UGC 4368 08h 19,8m 0s +24° 27′ 0″ +04-20-040 1364 2,6 2,0 145 Sc 14,3 2,5 2,0 2
UGC 4369 08h 19,8m 0s +65° 47′ 0″ +11-10-080 1330 1,0 1,0 SBc 16,0 0,7 0,6 1
UGC 4370 08h 19,9m 0s -00° 53′ 0″ +00-22-004 1305 1,3 0,7 135 Sc 14,9 1,2 0,7
UGC 4371 08h 19,9m 0s +25° 54′ 0″ +04-20-041 1364 1,9 0,3 41 Sb 15,4 1,7 0,3 6
UGC 4372 08h 20,0m 0s +04° 25′ 0″ +01-22-005 0642 1,1 0,8 140 S0 14,3 1,1 0,8
UGC 4373 08h 20,0m 0s +27° 52′ 0″ +05-20-010 1351 1,3 0,7 55 SB:c 15,5 1,0 0,6 5
UGC 4374 08h 20,2m 0s +03° 44′ 0″ +01-22-006 0642 1,7 1,3 55 SBc 14,7 1,5 1,2 2
UGC 4375 08h 20,2m 0s +22° 49′ 0″ +04-20-043 1364 2,7 1,8 0 Sc 14,6 2,5 1,7 3
UGC 4376 08h 20,2m 0s +67° 00′ 0″ +11-11-001 1286 1,1 0,8 150 15,1 1,0 0,7
UGC 4377 08h 20,2m 0s +67° 29′ 0″ +11-11-002 1286 1,4 0,7 5 Sc 16,5 1,0 0,4 5
UGC 4378 08h 20,3m 0s +70° 04′ 0″ +12-08-000 0680 1,0 0,2 145 DWARF 17,0 1,0 0,2
UGC 4379 08h 20,5m 0s +61° 42′ 0″ +10-12-136 0960 1,3 0,5 118 SBb 15,4 1,1 0,4 6
UGC 4380 08h 20,6m 0s +55° 00′ 0″ +09-14-037 0679 1,3 1,3 Sc 15,1 1,1 1,1 1
UGC 4381 08h 20,7m 0s -00° 42′ 0″ +00-22-006 1305 1,5 0,35 33 Sb-c 14,8 1,5 0,4 6
UGC 4382 08h 20,7m 0s +04° 32′ 0″ +01-22-008 0642 1,3 1,0 143 S 14,8 1,4 1,0
UGC 4383 08h 20,7m 0s +21° 30′ 0″ +04-20-044 1364 1,5 0,9 DBLSYS 14,7
UGC 4384 08h 20,8m 0s +21° 36′ 0″ +04-20-046 1364 1,3 0,6 1 E-S0 14,9 1,3 0,7
UGC 4385 08h 21,1m 0s +14° 55′ 0″ +03-22-006 1311 0,9 0,8 PECULR 14,4 0,8 0,8
UGC 4386 08h 21,1m 0s +21° 12′ 0″ +04-20-048 1364 1,9 0,5 21 Sb 14,8 1,9 0,5 6
UGC 4387 08h 21,3m 0s +47° 04′ 0″ +08-16-001 0671 1,5 0,2 97 Sc 16,0 1,2 0,2 7
UGC 4388 08h 21,7m 0s +18° 46′ 0″ +03-22-010 1311 1,1 0,9 10 S 14,4 1,0 0,8 2
UGC 4389 08h 22,1m 0s +73° 49′ 0″ +12-08-041 0680 1,4 0,7 170 S 15,5 1,4 0,7
UGC 4390 08h 22,2m 0s +73° 41′ 0″ +12-08-042 0680 2,2 2,0 SBc 15,6 2,2 2,0 1
UGC 4391 08h 22,4m 0s +20° 30′ 0″ +04-20-050 1364 1,1 1,1 SBb 14,3 1,1 1,1 1
UGC 4392 08h 22,5m 0s -00° 26′ 0″ +00-22-010 1305 2,5 0,8 77 Sb 14,0 2,3 0,7 6
UGC 4393 08h 22,6m 0s +46° 08′ 0″ +08-16-003 0671 2,5 1,7 45 SB 13,6 1,5 1,0 2
UGC 4394 08h 22,7m 0s +28° 03′ 0″ +05-20-012 1351 1,3 0,5 78 14,9 1,7 0,6 6
UGC 4395 08h 22,7m 0s +28° 17′ 0″ +05-20-013 1351 1,8 0,2 154 Sc 15,5 1,6 0,2 7
UGC 4396 08h 23,0m 0s +84° 29′ 0″ +14-04-051 0692 2,2 0,4 32 SBb-c 15,3 2,1 0,4 6
UGC 4397 08h 23,0m 0s +73° 55′ 0″ +12-08-043 0680 1,7 1,4 0 Sc 13,5 1,7 1,4 1
UGC 4398 08h 23,1m 0s +64° 23′ 0″ +11-11-004 1286 1,3 1,1 170 Sb/Sc 15,1 0,9 0,8 1
UGC 4399 08h 23,2m 0s +21° 37′ 0″ +04-20-051 1364 1,1 0,35 30 S-IRR 15,5 0,9 0,35 6
UGC 4400 08h 23,2m 0s +21° 50′ 0″ +04-20-000 1364 1,7 0,1 5 Sc 15,7 1,3 0,1 7
UGC 4401 08h 23,2m 0s +48° 58′ 0″ +08-16-004 0671 1,4 1,2 DWARF 17,0 1,0 0,9
UGC 4402 08h 23,3m 0s +28° 00′ 0″ +05-20-014 1351 1,4 1,1 45 S0 14,7 1,3 1,0
UGC 4403 08h 23,5m 0s +11° 40′ 0″ +02-22-000 0456 1,0 0,35 79 S 15,4 1,0 0,3 6
UGC 4404 08h 23,6m 0s +22° 26′ 0″ +04-20-000 1364 1,1 0,15 151 Sc-IRR 15,5 1,0 0,15 7
UGC 4405 08h 23,6m 0s +23° 21′ 0″ +04-20-052 1364 1,5 0,4 28 S0-a 15,2 1,6 0,6 6
UGC 4406 08h 23,7m 0s +23° 07′ 0″ +04-20-053 1364 1,2 1,0 125 SB0 15,5 1,1 0,9 2
UGC 4407 08h 23,8m 0s +18° 00′ 0″ +03-22-000 1311 1,0 0,2 9 S 15,6 0,9 0,20 7
UGC 4408 08h 24,0m 0s +17° 32′ 0″ +03-22-012 1311 1,1 0,5 172 S0-a 14,9 1,0 0,5 5
UGC 4409 08h 24,0m 0s +20° 32′ 0″ +04-20-054 1364 1,4 1,4 Sc? 15,5 1,1 0,9 1
UGC 4410 08h 24,0m 0s +55° 18′ 0″ +09-14-039 0679 1,2 0,5 0 S 15,1 1,2 0,5 6
UGC 4411 08h 24,1m 0s +26° 08′ 0″ +04-20-055 1364 1,7 1,4 45 E 13,6 1,8 1,5
UGC 4412 08h 24,1m 0s +37° 56′ 0″ +06-19-004 0648 1,3 0,4 53 S 15,2 1,4 0,2 7
UGC 4413 08h 24,1m 0s +74° 01′ 0″ +12-08-000 0680 1,7 0,35 105 Sc 15,6 1,6 0,3 7
UGC 4414 08h 24,2m 0s +21° 49′ 0″ +04-20-058 1364 1,1 1,0 SB0/SBa 15,0 1,1 1,0 1
UGC 4415 08h 24,2m 0s +54° 36′ 0″ +09-14-040 0679 1,3 1,1 155 SBc 15,3 1,3 0,8
UGC 4416 08h 24,3m 0s +23° 02′ 0″ +04-20-060 1364 2,5 0,9 165 SBb 14,5 2,3 0,9 6
UGC 4417 08h 24,3m 0s +55° 52′ 0″ +09-14-000 0679 0,2 0,2 EXCMPT 14,3 0,2 0,2
UGC 4418 08h 24,5m 0s +25° 53′ 0″ +04-20-000 1364 1,1 0,5 107 Sc 15,7 1,1 0,5 6
UGC 4419 08h 24,6m 0s +17° 27′ 0″ +03-22-013 1311 1,5 0,6 65 Sb 14,2 1,5 0,5 6
UGC 4420 08h 24,7m 0s +63° 30′ 0″ +11-11-009 1286 1,6 0,8 120 S0 14,6 1,3 0,7
UGC 4421 08h 24,8m 0s +02° 01′ 0″ +00-22-000 1305 1,1 0,8 0 Sb/SBb 15,3 0,9 0,7
UGC 4422 08h 24,8m 0s +21° 39′ 0″ +04-20-062 1364 3,2 2,8 45 SBb/Sc 13,9 3,2 2,8
UGC 4423 08h 24,9m 0s +74° 51′ 0″ +12-08-045 0680 1,3 0,9 100 Sc 15,4 1,4 1,0 3
UGC 4424 08h 25,2m 0s +20° 25′ 0″ +03-22-000 1311 1,3 0,3 0 S 16,0 1,2 0,2 6
UGC 4425 08h 25,2m 0s +28° 14′ 0″ +05-20-015 1351 1,5 0,6 130 SB 15,2 1,5 0,6
UGC 4426 08h 25,2m 0s +42° 02′ 0″ +07-18-004 0707 2,0 1,0 DWARF 18,
UGC 4427 08h 25,3m 0s +55° 40′ 0″ +09-14-043 0679 1,2 0,5 7 Sb-c 15,2 1,2 0,5 6
UGC 4428 08h 25,4m 0s +63° 08′ 0″ +11-11-011 1286 1,4 0,2 152 Sc 16,5 0,9 0,2 7
UGC 4429 08h 25,5m 0s +40° 50′ 0″ +07-18-007 0707 1,1 0,5 18 Sc 15,5 1,0 0,5 5
UGC 4430 08h 25,6m 0s -01° 22′ 0″ +00-22-011 1305 1,1 0,6 142 S0-a 15,3 1,1 0,6 5
UGC 4431 08h 25,6m 0s +00° 11′ 0″ +00-22-013 1305 1,1 0,9 145 Sb-c 15,1 1,0 0,8 2
UGC 4432 08h 25,6m 0s +01° 10′ 0″ +00-22-012 1305 1,7 1,2 135 Sb-c 15,2 1,6 1,0
UGC 4433 08h 25,7m 0s +17° 38′ 0″ +03-22-014 1311 1,1 0,8 15 S 14,3 1,1 0,8
UGC 4434 08h 25,7m 0s +34° 50′ 0″ +06-19-005 0648 1,0 0,4 105 PECULR 14,6 1,1 0,4
UGC 4435 08h 25,9m 0s +04° 53′ 0″ +01-22-000 0642 1,1 0,3 143 S 16,0 0,6 0,2 6
UGC 4436 08h 26,2m 0s +48° 56′ 0″ +08-16-007 0671 1,3 0,3 42 Sb-c 15,5 1,3 0,3 6
UGC 4437 08h 26,2m 0s +52° 08′ 0″ +09-14-048 0679 1,3 0,3 33 Sc 16,0 1,2 0,3 6
UGC 4438 08h 26,2m 0s +52° 52′ 0″ +09-14-047 0679 0,8 0,7 15 S 13,9 +4200 0,8 0,7
UGC 4439 08h 26,7m 0s +02° 48′ 0″ +01-22-012 0642 1,5 0,8 7 Sc 15,7 1,1 0,6 5
UGC 4440 08h 26,8m 0s +15° 14′ 0″ +03-22-000 1311 1,1 0,35 5 SB 15,2 0,9 0,3 6
UGC 4441 08h 26,9m 0s +40° 03′ 0″ +07-18-010 0707 1,1 0,2 38 Sb 15,6 1,0 0,2 7
UGC 4442 08h 27,0m 0s +52° 28′ 0″ +09-14-049 0679 1,1 0,9 110 Sb/SBc 14,5 1,1 0,9
UGC 4443 08h 27,1m 0s +21° 40′ 0″ +04-20-065 1364 1,2 0,5 3 S 15,1 1,4 0,5 6
UGC 4444 08h 27,2m 0s +17° 26′ 0″ +03-22-015 1311 1,6 0,9 125 SBc 14,4 1,5 0,9 4
UGC 4445 08h 27,3m 0s +61° 10′ 0″ +10-12-042 0960 1,7 1,7 Sc 15,3 1,4 1,3 1
UGC 4446 08h 27,8m 0s +20° 47′ 0″ +04-20-000 1364 1,2 0,10 135 Sc 15,7 1,0 0,1 7
UGC 4447 08h 28,0m 0s +20° 00′ 0″ +03-22-000 1311 1,1 0,4 30 16,5 1,0 0,3
UGC 4448 08h 28,0m 0s +74° 35′ 0″ +12-08-046 0680 0,8 0,5 120 E 14,3 0,9 0,5
UGC 4449 08h 28,1m 0s +41° 07′ 0″ +07-18-015 0707 1,3 1,1 PECULR 15,7 1,3 1,1
UGC 4450 08h 28,4m 0s +27° 45′ 0″ +05-20-000 1351 1,2 0,15 132 Sc 15,3 1,1 0,12 7
UGC 4451 08h 28,4m 0s +75° 20′ 0″ +13-06-024 1295 0,9 0,2 135 Sa-b 14,5 1,0 0,2 6
UGC 4452 08h 28,5m 0s +09° 47′ 0″ +02-22-000 0456 1,2 1,1 S0? 15,2 0,9 0,8
UGC 4453 08h 28,6m 0s +22° 12′ 0″ +04-20-000 1364 1,1 0,3 156 S0 15,4 0,9 0,2 6
UGC 4454 08h 29,0m 0s +80° 44′ 0″ +13-07-000 0693 1,0 0,25 28 PECULR 15,3 1,0 0,25
UGC 4455 08h 29,0m 0s -01° 02′ 0″ +00-22-014 1305 1,0 0,8 20 SBa 15,0 0,9 0,7 2
UGC 4456 08h 29,0m 0s +24° 10′ 0″ +04-20-066 1364 1,9 1,7 Sc 14,6 1,8 1,6 1
UGC 4457 08h 29,1m 0s +19° 23′ 0″ +03-22-017 1311 1,7 0,9 125 S 14,9 1,7 0,9
UGC 4458 08h 29,2m 0s +22° 44′ 0″ +04-20-067 1364 2,6 2,6 Sa 13,4 2,0 2,0 1
UGC 4459 08h 29,5m 0s +66° 20′ 0″ +11-11-013 1286 1,8 1,5 120 DWRFIR 15,4 1,6 1,5
UGC 4460 08h 29,6m 0s -02° 00′ 0″ +00-22-015 1305 1,1 0,9 150 SB+COMP 15,2 1,1 0,7
UGC 4461 08h 29,6m 0s +52° 42′ 0″ +09-14-057 0679 1,9 0,5 43 Sb-c 14,4 1,7 0,5 6
UGC 4462 08h 29,9m 0s +09° 57′ 0″ +02-22-000 0456 1,2 0,5 DBLSYS 15,7
UGC 4463 08h 30,0m 0s +85° 55′ 0″ +14-04-054 0692 2,3 1,4 80 Sa 14,5 2,3 1,3 4
UGC 4464 08h 30,0m 0s +26° 11′ 0″ +04-20-068 1364 1,7 0,3 110 SB?c 15,5 1,3 0,3 6
UGC 4465 08h 30,0m 0s +41° 26′ 0″ +07-18-019 0707 1,2 0,8 160 Sa 15,0 0,9 0,6 3
UGC 4466 08h 30,0m 0s +78° 00′ 0″ +13-07-000 0693 1,5 1,2 30 DWRFSP 17,0 1,3 1,2
UGC 4467 08h 30,2m 0s +00° 24′ 0″ +00-22-000 1305 1,5 0,6 170 S 15,5 1,3 0,6
UGC 4468 08h 30,2m 0s +41° 42′ 0″ +07-18-020 0707 1,5 0,9 165 S0 14,7 1,4 0,8
UGC 4469 08h 30,3m 0s +29° 43′ 0″ +05-20-022 1351 2,1 2,0 SBc 13,5 2,2 2,0 1
UGC 4470 08h 30,3m 0s +55° 47′ 0″ +09-14-065 0679 1,3 0,4 128 S 15,7 0,8 0,3 6
UGC 4471 08h 30,4m 0s +41° 36′ 0″ +07-18-022 0707 1,1 0,2 63 S 15,6 1,0 0,3 7
UGC 4472 08h 30,6m 0s +78° 12′ 0″ +13-07-001 0693 3,2 0,7 32 Sc 12,8 3,0 0,7 6
UGC 4473 08h 30,9m 0s +27° 09′ 0″ +05-20-025 1351 1,6 1,6 S 14,9 0,9 0,9 1
UGC 4474 08h 31,0m 0s +84° 49′ 0″ +14-04-053 0692 1,5 0,22 70 Sb 15,7 1,7 0,25 7
UGC 4475 08h 31,0m 0s +52° 54′ 0″ +09-14-068 0679 1,3 0,4 78 Sb 15,1 1,2 0,4 6
UGC 4476 08h 31,0m 0s +67° 30′ 0″ +11-11-000 1286 1,0 0,8 DWARF? 18,0 1,0 0,8
UGC 4477 08h 31,3m 0s +63° 47′ 0″ +11-11-015 1286 1,0 0,25 27 SB:b 16,5 0,9 0,2 6
UGC 4478 08h 31,4m 0s +55° 59′ 0″ +09-14-070 0679 1,3 0,8 50 SBa 15,2 1,4 0,8
UGC 4479 08h 31,8m 0s +39° 51′ 0″ +07-18-027 0707 1,0 0,15 12 SB?c 15,6 1,0 0,2 7
UGC 4480 08h 31,9m 0s +01° 50′ 0″ +00-22-017 1305 1,4 1,0 SBb+CMP 14,7
UGC 4481 08h 32,0m 0s -02° 22′ 0″ +00-22-019 1305 2,3 1,4 40 SBb 13,5 2,2 1,6 3
UGC 4482 08h 32,1m 0s +28° 56′ 0″ +05-20-000 1351 1,1 0,2 125 Sc-IRR 15,6 0,9 0,2 7
UGC 4483 08h 32,1m 0s +69° 58′ 0″ +12-08-048 0680 1,4 0,7 162 DWARF 15,3 1,1 0,6
UGC 4484 08h 32,2m 0s +28° 39′ 0″ +05-20-027 1351 2,5 1,8 60 SBb/SBc 13,2 +2119 2,0 1,3 3
UGC 4485 08h 32,2m 0s +61° 54′ 0″ +10-13-001 1296 1,0 0,8 10 S 16,5 0,8 0,4
UGC 4486 08h 32,5m 0s +17° 36′ 0″ +03-22-000 1311 1,0 0,25 165 Sa-b 16,0 0,9 0,2 6
UGC 4487 08h 32,5m 0s +38° 44′ 0″ +07-18-000 0707 1,0 0,1 124 SB?c 15,5 1,2 0,1 7
UGC 4488 08h 33,0m 0s -01° 44′ 0″ +00-22-000 1305 1,2 0,6 30 15,6 1,1 0,6
UGC 4489 08h 33,0m 0s -01° 40′ 0″ +00-22-021 1305 1,2 1,2 COMPACT 15,2 1,5 1,4
UGC 4490 08h 33,1m 0s +66° 20′ 0″ +11-11-000 1286 1,1 0,3 77 S 16,0 +4800 1,0 0,2 6
UGC 4491 08h 33,2m 0s +01° 54′ 0″ +00-22-022 1305 2,7 0,9 60 Sa-b 13,9 2,6 0,9 6
UGC 4492 08h 33,3m 0s +00° 52′ 0″ +00-22-023 1305 3,0 2,5 140 Sa 13,9 2,8 2,5 1
UGC 4493 08h 33,5m 0s +00° 47′ 0″ +00-22-000 1305 1,0 0,3 88 S 15,7 0,9 0,3 6
UGC 4494 08h 33,5m 0s +02° 04′ 0″ +00-22-000 1305 1,4 0,7 70 Sa-b 15,2 1,3 0,6 5
UGC 4495 08h 33,5m 0s +69° 13′ 0″ +12-08-049 0680 1,0 0,7 70 Sc 15,2 1,0 0,7 3
UGC 4496 08h 33,7m 0s +25° 19′ 0″ +04-21-000 1355 1,0 0,1 23 Sc 15,7 0,9 0,1 7
UGC 4497 08h 33,9m 0s +67° 33′ 0″ +11-11-018 1286 1,3 1,0 DWARF 16,5 0,9 0,9
UGC 4498 08h 34,0m 0s +40° 13′ 0″ +07-18-030 0707 1,1 0,7 10 SBa 14,8 1,0 0,7
UGC 4499 08h 34,0m 0s +51° 50′ 0″ +09-14-078 0679 3,0 2,4 140 SIV 14,0 2,3 2,3
UGC 4500 08h 34,1m 0s +71° 53′ 0″ +12-09-001 1325 1,6 0,9 45 Sc/SBc 15,4 1,5 0,9 4

Legenda[upraviť kód]

Zdroj[upraviť kód]