Zoznam hráčov Nashville Predators

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je kompletný zoznam hráčov Nashvillu Predators, spolu so štatistikami vybraných hráčov. Obsahuje hráčov, ktorí za Nashville Predators odohrali od vstupu do NHL v sezóne 1997-98 aspoň jeden zápas, či už počas regulárnej sezóny, alebo v play-off.

Vysvetlivky[upraviť | upraviť kód]

Brankári
V Víťazstvá
P Prehry
R Remízy
SO Shutouty
PPP Prehry v predĺžení
G/Z Priemerný počet inkasovaných gólov za zápas
% Úspešnosť zásahov v percentách
Korčuliari
Poz Pozícia
O Obranca
ĽK Ľavé krídlo
PK Pravé krídlo
C Center
K Krídlo
G Góly
A Asistencie
B Body
TM Počet trestných minút

██  Odohral aspoň jeden zápas za Predators počas sezóny 2008/09

Brankári[upraviť | upraviť kód]

Nár. Sezóna Základná časť Play-off Poznámka
Z V P R PPP ČK G/Z % Z V P ČK G/Z %
Dunham, Mike USA 1998–2003 217 81 104 24 14 2.72 91,0
Ellis, Dan Kanada 2007–2009 44 23 10 3 6 2.34 .924 6 2 4 0 2.52 93,8
Fichaud, Eric Kanada 1998–1999 9 0 6 0 0 3.22 89,5
Finley, Brian Kanada 2002–2003
2005–2006
2 0 1 0 0 0 5.61 81,5
Flaherty, Wade Kanada 2002–2003 1 0 1 0 0 4.71 85,2
Lašák, Ján Slovensko 2001–2003 6 0 4 0 0 4.04 87,4
Leighton, Michael Kanada 2006–2007 1 0 0 0 0 6.32 80,0
Mason, Chris Kanada 1998–1999
2000–2001
2003–2008
135 58 43 1 11 12 2.61 .913 5 1 4 0 3.45 90,1
Rinne, Pekka Fínsko 2005–2009 3 1 1 0 0 2.61 91,7
Vokoun, Tomáš Česko 1998–2007 383 161 159 35 11 21 2.54 .913 11 3 8 1 2.50 92,2

Korčuliari[upraviť | upraviť kód]

Nár. Poz Sezóny Základná časť Play-off Poznámky
Z G A B TM Z G A B TM
Abid, Ramzi Kanada ĽK 2006–2007 13 1 4 5 13 2 0 0 0 0
Allison, Jamie Kanada O 2003–2006 67 0 4 4 121
Andersson, Jonas Švédsko PK 2001–2002 5 0 0 0 2
Andersson, Niklas Švédsko ĽK 1999–2000 7 0 1 1 0
Archipov, Denis Rusko C 2000–2004 273 46 65 111 74
Arnott, Jason Kanada C 2006–2009 147 55 71 126 102 9 3 1 4 6 Kapitán 2007–
Atcheynum, Blair Kanada PK 1998–1999 53 8 6 14 16
Beech, Kris Kanada C 2005–2006 5 1 2 3 0
Belak, Wade Kanada PK 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Berehowsky, Drake Kanada O 1998–2001 219 20 53 73 327
Berenzweig, Bubba USA O 1994–2001 37 3 7 10 14
Bochenski, Brandon USA PK 2007–2008 8 1 2 3 0 3 0 0 0 0
Bojkov, Alexander Rusko O 1999–2001 10 0 0 0 15
Bombardir, Brad Kanada O 2003–2004 13 0 0 0 4 6 0 1 1 2
Bonk, Radek Česko C 2007–2009 79 14 15 29 40 6 1 0 1 2
Bordeleau, Sebastien Kanada C 1998–2001 146 28 40 68 70
Bouchard, Joel Kanada O 1998–2000 116 5 15 20 83
Boughner, Bob Kanada O 1998–2000 141 5 14 19 234
Bouillon, Francis USA O 2002–2003 4 0 0 0 2
Brennan, Rich USA O 2001–2002 4 0 0 0 2
Brookbank, Sheldon Kanada O 2006–2007 3 0 1 1 12
Brookbank, Wade Kanada O 2003–2004 9 0 0 0 38
Brunette, Andrew Kanada ĽK 1998–1999 77 11 20 31 26
Cisár, Marián Slovensko ĽK 1999–2002 73 13 17 30 57
Classen, Greg Kanada C 2000–2003 90 7 10 17 48
Cote, Patrick Kanada ĽK 1998–2000 91 1 2 3 312
Crowe, Phil Kanada PK 1999–2000 4 0 0 0 10
Daigneault, J.J. Kanada O 1998–1999 35 2 2 4 38
Daniels, Jeff Kanada ĽK 1998–1999 9 1 3 4 2
Darche, Mathieu Kanada O 2003–2004 2 0 0 0 0
de Vries, Greg Kanada O 1998–1999
2007–2009
83 4 11 15 75 6 1 0 1 2
Delmore, Andy Kanada O 2001–2003 144 34 38 72 50
Dubinsky, Steve Kanada PK 2001–2002 26 5 2 7 10
Dumont, J.P. Kanada PK 2006–2009 162 50 88 138 62 11 4 4 8 4
Eaton, Mark USA O 2000–2006 286 15 30 45 130 11 0 0 0 10
Erat, Martin Česko PK 2001–2009 407 85 168 253 250 20 2 6 8 20
Mike FarrellFarrell, Mike USA O 2003–2004 1 0 0 0 0
Fiddler, Vernon Kanada C 2002–2009 227 34 42 76 166 13 1 2 3 4
Fitzgerald, Tom USA C 1998–2002 307 42 46 88 218 Kapitán 1998–2002
Fitzpatrick, Rory USA O 2000–2001 2 0 0 0 2
Forsberg, Peter Švédsko C 2006–2007 17 2 13 15 16 5 2 2 4 12
Friedman, Doug USA ĽK 1998–1999 2 0 1 1 14
Gamache, Simon Kanada ĽK 2003–2006 18 1 0 1 0
Gelinas, Martin Kanada ĽK 2007–2008 57 9 11 20 20
Gilchrist, Brent Kanada ĽK 2002–2003 41 1 2 3 14
Gosselin, David Kanada PK 1999–2000
2001–2002
13 2 1 3 11
Grimson, Stu Kanada ĽK 2001–2002 30 1 1 2 76
Haggerty, Sean USA ĽK 2000–2001 3 0 1 1 0
Hall, Adam USA PK 2001–2006 234 43 42 85 108 11 3 1 4 2
Hamhuis, Dan Kanada O 2003–2009 323 24 87 111 259 22 1 6 7 16
Hartnell, Scott Kanada ĽK 2000–2007 436 93 118 211 544 16 3 3 6 34
Hauer, Brett USA O 2001–2002 3 0 0 0 6
Haydar, Darren Kanada PK 2002–2003 2 0 0 0 0
Henderson, Matt USA ĽK 1998–1999 2 0 0 0 2
Hentunen, Jukka Fínsko PK 2001–2002 10 2 2 4 0
Heward, Jamie Kanada O 2001–2002 63 6 12 18 44
Hlaváč, Ján Česko ĽK 2007–2008 18 3 10 13 8 6 0 2 2 2
Hnidy, Shane Kanada O 2003–2004 9 0 2 2 10 5 0 0 0 6
Hordichuk, Darcy Kanada ĽK 2005–2008 172 9 11 20 313 7 0 0 0 2
Hornqvist, Patric Švédsko PK 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Houlder, Bill Kanada O 1999–2003 302 8 36 44 150
Hulse, Cale Kanada O 2000–2003 225 3 15 18 370
Hutchinson, Andrew USA O 2003–2004 18 4 4 8 4
Johansson, Andreas Švédsko ĽK 2002–2004 103 32 32 64 48 6 0 0 0 0
Johnson, Greg Kanada C 1998–2006 502 93 145 238 213 11 1 3 4 2 Kapitán 2002–2006
Jones, Ryan Kanada PK 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Karalahti, Jere Fínsko O 2001–2002 15 0 1 1 12
Kariya, Paul Kanada ĽK 2005–2007 164 55 106 161 76 10 2 7 9 2
Keczmer, Dan USA O 1998–2000 40 0 5 5 40
Kjellberg, Patric Švédsko ĽK 1998–2002 246 49 77 126 56
Klein, Kevin Kanada O 2005–2009 18 1 2 3 6
Kloucek, Tomas Česko O 2002–2004 8 0 1 1 12
Koistinen, Ville Fínsko O 2007–2009 48 4 13 17 18
Krivokrasov, Sergej Rusko ĽK 1998–2000 133 34 40 74 82
Lambert, Denny Kanada ĽK 1998–1999 76 5 11 16 218
Langfeld, Josh USA PK 2007–2008 2 0 0 0 0 1 0 0 0 0
Leahy, Pat USA PK 2006–2007 1 0 0 0 0
Legwand, David USA C 1998–2009 549 121 206 327 318 14 2 1 3 18
Lehtonen, Mikko Fínsko O 2006–2007 15 1 2 3 8
Lintner, Richard Slovensko O 1999–2001 83 4 10 14 44
Mann, Cameron Kanada PK 2002–2003 4 0 0 0 0
Markov, Danny Rusko O 2005–2006 58 0 11 11 62 5 0 0 0 6
McKenzie, Jim Kanada ĽK 2003–2004 61 1 3 4 88 1 0 0 0 0
Millar, Craig Kanada O 1999–2001 62 3 11 14 34
More, Jayson Kanada O 1998–1999 18 0 2 2 18
Morgan, Jason Kanada C 2003–2004 6 0 2 2 2
Moro, Marc Kanada D 1999–2002 27 0 0 0 75
Mowers, Mark USA PK 1998–2000
2001–2002
85 5 13 18 16
Murray, Rem Kanada ĽK 2002–2004 92 14 22 36 30
Myhres, Brantt Kanada PK 2000–2001 20 0 0 0 28
Namestnikov, Jevgenij Rusko O 1999–2000 2 0 0 0 2
Neckář, Stanislav Česko O 2003–2004 1 0 1 1 0
Nelson, Jeff Kanada C 1998–1999 9 2 1 3 2
Nichol, Scott Kanada C 2005–2009 166 20 17 37 230 10 0 0 0 19
O'Reilly, Cal Kanada C 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Országh, Vladimír Slovensko ĽK 2001–2004 239 47 58 105 168 6 2 0 2 4
Ortmeyer, Jed USA PK 2007–2009 51 4 4 8 32
Pederson, Denis Kanada C 2002–2003 43 4 6 10 39
Peltonen, Ville Fínsko ĽK 1998–2001 116 22 35 57 30
Perreault, Yanic Kanada C 2005–2006 69 22 35 57 30 1 0 0 0 2
Perrott, Nathan Kanada PK 2001–2003 23 1 2 3 79
Petrov, Oleg Rusko PK 2002–2003 17 2 2 4 2
Peverley, Rich Kanada C 2006–2009 46 5 6 11 8 6 0 2 2 0
Pihlstrom, Antti Fínsko ĽK 2007–2009 1 0 0 0 0
Pittis, Domenic Kanada C 2002–2003 2 0 0 0 2
Pivko, Libor Česko ĽK 2003–2004 1 0 0 0 0
Radulov, Alexander Rusko RW 2006–2008 145 44 51 95 70 10 5 3 8 25
Robitaille, Randy Kanada C 1999–2001 131 20 31 51 22
Ronning, Cliff Kanada C 1998–2002 301 81 145 226 126
Santorelli, Mike Kanada C 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Sarault, Yves Kanada ĽK 2001–2002 1 0 0 0 0
Schnabel, Robert Česko O 2001–2004 22 0 3 3 34
Šiškanov, Timofej Rusko PK 2003–2004 2 0 0 0 0
Sillinger, Mike Kanada C 2005–2006 31 10 12 22 14 5 2 1 3 12
Sim, Jon Kanada ĽK 2002–2003 4 1 0 1 0
Simpson, Reid Kanada ĽK 2001–2003 52 5 1 6 125
Skrastiņš, Kārlis Lotyšsko O 1998–2003 307 13 41 54 130
Skrbek, Pavel Česko O 2000–2002 8 0 0 0 6
Slaney, John Kanada O 1998–1999 46 2 12 14 14
Smith, Wyatt USA C 2002–2004 29 4 1 5 2
Smithson, Jerred Kanada C 2005–2009 211 17 25 42 146 9 0 0 0 6
Smyth, Brad Kanada PK 1998–1999 3 0 0 0 6
Stevenson, Jeremy USA ĽK 2000–2002
2003–2006
100 10 7 17 225 6 0 0 0 8
Sullivan, Steve Kanada ĽK 2003–2007
2008–2009
150 62 96 158 82 11 1 3 4 6
Sulzer, Alexander Nemecko O 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Suter, Ryan USA O 2005–2009 229 16 55 71 191 11 2 1 3 12
Sýkora, Petr Česko C 1998–1999 2 0 0 0 0
Tarnasky, Nick Kanada C 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Tenkrát, Petr Česko PK 2001–2002 58 8 16 24 28
Timonen, Kimmo Fínsko O 1998–2007 573 79 222 301 348 16 1 5 6 18 Kapitán 2006–2007
Tootoo, Jordin Kanada PK 2003–2009 232 22 23 45 408 18 2 1 3 29
Trepanier, Pascal Kanada O 2002–2003 1 0 0 0 0
Turcotte, Darren USA C 1998–2000 49 4 6 10 20
Upshall, Scottie Kanada PK 2002–2007 77 11 18 29 52 2 0 0 0 0
Valicevic, Rob USA PK 1998–2001 159 26 19 45 49
Vašíček, Josef Česko C 2006–2007 38 4 9 13 29
Vishnevski, Vitaly Ukrajina O 2006–2007 15 0 1 1 10
Vopat, Ján Česko O 1998–2000 61 5 6 11 34
Walker, Scott Kanada PK 1998–2006 410 96 151 247 465 11 0 1 1 12
Ward, Joel Kanada PK 2008–2009 Debut v sezóne 2008/09
Warriner, Todd Kanada ĽK 2002–2003 6 0 1 1 4
Watt, Mike Kanada ĽK 2000–2001 18 1 1 2 8
Weber, Shea Kanada O 2005–2009 161 25 45 70 151 15 3 6 9 16
Wilm, Clarke Kanada C 2002–2003 82 5 11 16 36
Witt, Brendan Kanada O 2005–2006 17 0 3 3 68 5 0 0 0 12
Jačmenev, Vitalij Rusko PK 1998–2003 338 54 76 130 58
York, Jason Kanada O 2002–2004 141 6 28 34 116 6 0 3 3 4
Zanon, Greg Kanada O 2005–2009 148 3 12 15 62 11 0 4 4 6
Zettler, Rob Kanada O 1998–1999 2 0 0 0 2
Žoltok, Sergej Lotyšsko C 2003–2004 11 1 1 2 0 6 1 0 1 0
Židlický, Marek Česko O 2003–2008 307 35 140 175 299 14 0 6 6 14