Zoznam kultúrnych pamiatok v Levoči (A – K)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v meste Levoča v okrese Levoča, ulice začínajúce na A až K.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový a 0
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/1 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Brána opevnenia Nahrať súbor Brána opevnenia a 0
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/2 Unifikovaný názov PO: brána opevnenia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Poľská brána

Brána opevnenia Nahrať súbor Brána opevnenia a 0
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/3 Unifikovaný názov PO: brána opevnenia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Menhardská /Vrbovská

Brána opevnenia Nahrať súbor Brána opevnenia a 0
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/4 Unifikovaný názov PO: brána opevnenia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Košická brána

Bašta Nahrať súbor Bašta a
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/5 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hlavnej hradbovej línie; Pracháreň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta a
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/7 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hlavnej hradbovej línie; Múzeum

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta a
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/8 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hlavnej hradbovej línie; Tlačiareň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Bašta a
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2741/9 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: parkánová línia; Kolkáreň

Bašta Nahrať súbor Bašta a
KÚ: Levoča

Poloha
704-2741/10 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hlavnej hradbovej línie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr parkanový a
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2741/11 Unifikovaný názov PO: múr parkanový

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Priekopa a
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2741/12 Unifikovaný názov PO: priekopa

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Dlhá ul. 7
KÚ: Levoča

Poloha
704-2889/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Gustáva Hermana ul. 33
KÚ: Levoča

Poloha
704-10236/2 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Múr ohradný s bránou Nahrať súbor Múr ohradný s bránou Gustáva Hermana ul. 33
KÚ: Levoča

Poloha
704-10236/3 Unifikovaný názov PO: múr ohradný s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 2
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2770/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; dom s výškou

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 3
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2771/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 4
KÚ: Levoča

Poloha
704-2772/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 5
KÚ: Levoča

Poloha
704-2773/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 6
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2774/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 9
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2775/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 13
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2776/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 14
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2777/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Hermana Gustáva ul. 15
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2778/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky ii. Kláštorská ul.
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2928/2 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 12
KÚ: Levoča

Poloha
704-2742/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový; dom s výškou

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 13
KÚ: Levoča

Poloha
704-2743/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 14
KÚ: Levoča

Poloha
704-2744/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 15
KÚ: Levoča

Poloha
704-2745/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 16
KÚ: Levoča

Poloha
704-2746/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 17
KÚ: Levoča

Poloha
704-2747/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 18
KÚ: Levoča

Poloha
704-2748/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 19
KÚ: Levoča

Poloha
704-2749/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 20
KÚ: Levoča

Poloha
704-2750/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 21
KÚ: Levoča

Poloha
704-2751/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 22
KÚ: Levoča

Poloha
704-2752/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 23
KÚ: Levoča

Poloha
704-2753/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Škola Nahrať súbor Škola Kláštorská ul. 24
KÚ: Levoča

Poloha
704-2754/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná; Dievčenská kláštorná škola

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 25
KÚ: Levoča

Poloha
704-2755/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 26
KÚ: Levoča

Poloha
704-2756/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 27
KÚ: Levoča

Poloha
704-2757/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový+prejazd,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 28
KÚ: Levoča

Poloha
704-2758/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 29
KÚ: Levoča

Poloha
704-2759/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; dom s výškou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 30
KÚ: Levoča

Poloha
704-2760/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový; dom s výškou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 31
KÚ: Levoča

Poloha
704-2761/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 32
KÚ: Levoča

Poloha
704-2762/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 33
KÚ: Levoča

Poloha
704-2763/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 34
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2764/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 35
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2765/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový+prejazd,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Kláštorská ul. 36
KÚ: Levoča

Poloha
704-2766/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,nárožný

Gymnázium Nahrať súbor Gymnázium Kláštorská ul. 37
KÚ: Levoča

Poloha
704-2767/0 Unifikovaný názov PO: gymnázium

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná; gymnázium

Kláštor minoritov
Nahrať súbor
Kláštor minoritov Kláštorská ul. 38
KÚ: Levoča

Poloha
704-2768/1 Unifikovaný názov PO: kláštor minoritov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: gymnázium,starý minoritský k.

Kostol
Nahrať súbor
Gymnaziálny kostol Kláštorská ul. 39
KÚ: Levoča

Poloha
704-2768/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.P.M.Kráľ.anj.,sv.Lad.; klášt.,gymn.,čierny,starý,jezu

Socha Nahrať súbor Socha Kláštorská ul.
KÚ: Levoča

Poloha
704-2768/3 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária

Stavba hospodárska Nahrať súbor Stavba hospodárska Kláštorská ul.
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2941/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murovaná; stodola,trafostanica

Budova administratívna Nahrať súbor Budova administratívna Kluberta Štefana nám. 6
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-4485/0 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér; Župný súd,sédria,krajský súd

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Kluberta Štefana nám. 2
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11758/1 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,radová - Dievčenská škola s internátom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránou Kluberta Štefana nám. 2
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11758/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,murované - oplotenie s bránou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pivnica Kluberta Štefana nám. 2
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11758/3 Unifikovaný názov PO: pivnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - terénna zásobná pivnica

Škola Nahrať súbor Škola Kluberta Štefana nám. 10
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-4486/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér; Bývalá štátna reálka

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 1
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2863/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: v opevnení

Konvent minoritov Nahrať súbor Konvent minoritov Košická ul. 2
KÚ: Levoča

Poloha
704-2864/1 Unifikovaný názov PO: konvent minoritov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: minoritov; nový minoritský

Kostol Nahrať súbor Kostol Košická ul. 2
KÚ: Levoča

Poloha
704-2864/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ducha; nový minoritský kláštorný kos.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 3
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2865/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 4
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2866/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 5
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2867/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 6
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2868/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 7
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2869/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 8
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2870/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 9
KÚ: Levoča

Poloha
704-2871/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 10
KÚ: Levoča

Poloha
704-2872/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový+prejazdový,radový; sieňový dom s prejazdom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 11
KÚ: Levoča

Poloha
704-2873/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 12
KÚ: Levoča

Poloha
704-2874/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 13
KÚ: Levoča

Poloha
704-2875/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 14
KÚ: Levoča

Poloha
704-2876/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sieňový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 15
KÚ: Levoča

Poloha
704-2877/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 16
KÚ: Levoča

Poloha
704-2878/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 17
KÚ: Levoča

Poloha
704-2879/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 18
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2880/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 19
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2881/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 20
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2882/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 21
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2883/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 22
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2884/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 23
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2885/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 24
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2886/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 25
KÚ: Levoča

Poloha
704-2887/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Košická ul. 26
KÚ: Levoča

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-2888/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: v opevnení,nárožný; dom s podjazdom pri Košickej bráne

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty