Zoznam kultúrnych pamiatok v Nitre

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v meste Nitra v okrese Nitra.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hrob s náhrobníkom
KÚ: Dolné Krškany

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1408/0 Unifikovaný názov PO: hrob s náhrobníkom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Latečková Klára;1895-1928,robotníčka

Kostol Nahrať súbor Kostol Novozámocká ul.
KÚ: Dolné Krškany

Poloha
403-1411/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ondreja;kostol sv.Ondreja

Kostol
Nahrať súbor
Kostol
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1417/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kláštor kamaldulov
č. 388
KÚ: Dražovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1513/1 Unifikovaný názov PO: kláštor kamaldulov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamaldulský kláštor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol ruina
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1513/2 Unifikovaný názov PO: kostol ruina

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ruina;býv.kláštor.kostol sv.Jozefa

Kostol Nahrať súbor Kostol Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Františka Xaverského;kostol sv.Františka Xaverského

Súsošie-kríž s korpusom Nahrať súbor Súsošie-kríž s korpusom Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/2 Unifikovaný názov PO: súsošie-kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus;Golgota-socha Krista na kríži

Súsošie-socha i Nahrať súbor Súsošie-socha i Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/3 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha i

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária;Golgota-socha Panny Márie

Súsošie-socha ii Nahrať súbor Súsošie-socha ii Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/4 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha ii

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista;Golgota-socha sv.Jána Ev.

Súsošie-socha iii Nahrať súbor Súsošie-socha iii Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/5 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha iii

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Mária Magdaléna;Golgota-socha Márie Magdalény

Krypta Nahrať súbor Krypta Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/6 Unifikovaný názov PO: krypta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Fuchs F.X.;Krypta biskupa F.X.Fuchsa

Fara pamätná Nahrať súbor Fara pamätná Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/7 Unifikovaný názov PO: fara pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ščasný Jozef;1813-1889,národovec,mecén

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tabuľa pamätná Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/8 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ščasný Jozef;1813-1889,národovec,mecén

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr ohradný Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/9 Unifikovaný názov PO: múr ohradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla;

Kostol Nahrať súbor Kostol
KÚ: Horné Krškany

Poloha
403-1507/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Narodenia P.M.;kostol Narodenia Panny Márie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Chrenová

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1508/1 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol
KÚ: Kynek

Poloha
403-1510/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Všetkých svätých;filiálny kostol

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaštieľ Hajská ul. 48
KÚ: Kynek

Poloha
403-1509/1 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Majláthovský kaštieľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park Hajská ul.
KÚ: Kynek

Poloha
403-1509/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: majláthovský park

Kalvária
Nahrať súbor
Kalvária
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/1 Unifikovaný názov PO: kalvária

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kalvársky vrch

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaplnka i.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/2 Unifikovaný názov PO: kaplnka i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Anny;kaplnka sv.Anny

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaplnka ii.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/3 Unifikovaný názov PO: kaplnka ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Trojice;kaplnka najsv.Trojice

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/4 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 1.zastavenie;Pilát odsudzuje Krista

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/5 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 2.zastavenie;Kristus berie kríž

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/6 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 3.zastavenie;1.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/7 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 4.zastavenie;Stretnutie Krista s P.M.

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/8 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 5.zastavenie;Šimon pomáha Kristovi

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/9 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 6.zastavenie;Kristus a Veronika

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/10 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 7.zastavenie;2.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/11 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 8.zastavenie;Kristus napomína plačúce ženy

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/12 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 9.zastavenie;3.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/13 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 10.zastavenie;Vyzliekanie Krista

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/14 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 11.zastavenie;Pribíjanie Krista na kríž

Kríž s korpusom i. Nahrať súbor Kríž s korpusom i.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/15 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus;Golgota-socha Krista na kríži

Kríž s korpusom ii. Nahrať súbor Kríž s korpusom ii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/16 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Dismas,lotor pravý;Golgota-socha Dismasa na kríži

Kríž s korpusom iii. Nahrať súbor Kríž s korpusom iii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/17 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Gesmas,lotor ľavý;Golgota-socha Gesmasa na kríži

Socha i. Nahrať súbor Socha i.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/18 Unifikovaný názov PO: socha i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária;Golgota-socha Panny Márie

Socha ii. Nahrať súbor Socha ii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/19 Unifikovaný názov PO: socha ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista;Golgota-socha Jána Evanjelistu

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/20 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 13.zastavenie;Snímanie Krista z kríža

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/21 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 14.zastavenie;Ukladanie Krista,Boží Hrob

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hrob s náhrobníkom
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1480/0 Unifikovaný názov PO: hrob s náhrobníkom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Damborský J.;1880-1932,jazykoved.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1482/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Lupka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Veža strážna
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1505/0 Unifikovaný názov PO: veža strážna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla;Turecká varta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Cintorínska ul. 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11847/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná - obchodná akadémia

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11860/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,nárožný - bytový dom

Banka Nahrať súbor Banka Farská ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-2305/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná;Hitelbank,FEMKE,okr.knižnica

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 10
KÚ: Nitra

Poloha
403-2306/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový;

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11229/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný;Dom "U Brucknera"

Fara Nahrať súbor Fara Farská ul. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-10848/0 Unifikovaný názov PO: fara

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.;katolícka fara

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 20
KÚ: Nitra

Poloha
403-11861/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - meštiansky dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr parcelačný Farská ul. 20
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11861/2 Unifikovaný názov PO: múr parcelačný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla - parcelačný múr

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 24
KÚ: Nitra

Poloha
403-10849/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 30
KÚ: Nitra

Poloha
403-11831/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 33
KÚ: Nitra

Poloha
403-11839/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - dom Ignáca Lantosa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 34
KÚ: Nitra

Poloha
403-11895/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - nájomný pavlačový dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 39
KÚ: Nitra

Poloha
403-10835/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový;dom s pavlačou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 44
KÚ: Nitra

Poloha
403-11846/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,nárožný - nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 46
KÚ: Nitra

Poloha
403-11834/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový - Lakitsov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 50
KÚ: Nitra

Poloha
403-11894/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,nárožný - pavlačový nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11865/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila rod.Ehrenfeld

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 31
KÚ: Nitra

Poloha
403-11873/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila Karola Richtera

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Fraňa Mojtu ul. 31
KÚ: Nitra

Poloha
403-11873/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 35
KÚ: Nitra

Poloha
403-11833/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - vila rod.Weiss

Socha na stĺpe Nahrať súbor Socha na stĺpe Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1484/0 Unifikovaný názov PO: socha na stĺpe

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária-Immaculata;Mariánsky stĺp

Socha Nahrať súbor Socha Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1485/0 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Nepomucký;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kanónia Jána Pavla II. nám. 2, 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11780/1 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - Nécseyov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr ohradný Jána Pavla II. nám. 2, 4
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11780/2 Unifikovaný názov PO: múr ohradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň,tehla - ohradný múr

Palác hradný
Nahrať súbor
Palác hradný Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/1 Unifikovaný názov PO: palác hradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;Biskupský palác

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión i. Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/2 Unifikovaný názov PO: bastión i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;severozápadný bastión

Nádvorie palácové
Nahrať súbor
Nádvorie palácové Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/3 Unifikovaný názov PO: nádvorie palácové

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;nádvorie biskupského paláca

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Jána Pavla II. nám. 8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/4 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Emeráma,hrad.jadro;katedrála,bazilika sv.Emeráma

Múr hradbový
Nahrať súbor
Múr hradbový Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/5 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severovýchod.hradbový múr

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bašta Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/6 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severná bašta

Veža nárožná
Nahrať súbor
Veža nárožná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/7 Unifikovaný názov PO: veža nárožná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;Vazilova veža

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/8 Unifikovaný názov PO: bastión ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severovýchodný bastión

Nádvoria hradné i.
Nahrať súbor
Nádvoria hradné i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/9 Unifikovaný názov PO: nádvoria hradné i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;horné,východné nádvorie

Studňa hradná
Nahrať súbor
Studňa hradná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/10 Unifikovaný názov PO: studňa hradná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;hradná studňa

Kurtína s bránou
Nahrať súbor
Kurtína s bránou Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/11 Unifikovaný názov PO: kurtína s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;kurtína

Bastión iii.
Nahrať súbor
Bastión iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/12 Unifikovaný názov PO: bastión iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;juhozápadný bastión

Bastión iv. Nahrať súbor Bastión iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/13 Unifikovaný názov PO: bastión iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;južný bastión

Bastión v.
Nahrať súbor
Bastión v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/14 Unifikovaný názov PO: bastión v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;východný bastión

Budova vstupná
Nahrať súbor
Budova vstupná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/15 Unifikovaný názov PO: budova vstupná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;Horná brána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Priekopa Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/16 Unifikovaný názov PO: priekopa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;gotická priekopa

Stavba hospodárska
Nahrať súbor
Stavba hospodárska Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/17 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;Diecézne múzeum

Nádvoria hradné ii. Nahrať súbor Nádvoria hradné ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/18 Unifikovaný názov PO: nádvoria hradné ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;dolné,južné nádvorie

Schodisko vonkajšie Nahrať súbor Schodisko vonkajšie Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/19 Unifikovaný názov PO: schodisko vonkajšie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;schodisko do katedrály

Váza-kópia i. Nahrať súbor Váza-kópia i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/20 Unifikovaný názov PO: váza-kópia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;kópia vázy na schodisku

Váza-kópia ii.
Nahrať súbor
Váza-kópia ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/21 Unifikovaný názov PO: váza-kópia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;kópia vázy na schodisku

Socha-kópia i.
Nahrať súbor
Socha-kópia i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/22 Unifikovaný názov PO: socha-kópia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ondrej,predhradie II.;kópia sochy sv.Ondreja-Svorada

Socha-kópia ii.
Nahrať súbor
Socha-kópia ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/23 Unifikovaný názov PO: socha-kópia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Benedikt,predhrad.II.;kópia sochy sv.Benedikta

Socha-kópia iii. Nahrať súbor Socha-kópia iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/24 Unifikovaný názov PO: socha-kópia iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Augustín,predhrad.II.;kópia sochy sv.Augustína

Socha-kópia iv.
Nahrať súbor
Socha-kópia iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/25 Unifikovaný názov PO: socha-kópia iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ambróz,predhradie II.;kópia sochy sv.Ambróza?

Socha-kópia v.
Nahrať súbor
Socha-kópia v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/26 Unifikovaný názov PO: socha-kópia v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelistu,predhradie II.;kópia sochy sv.Jána Evanjelis.

Socha-kópia vi.
Nahrať súbor
Socha-kópia vi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/27 Unifikovaný názov PO: socha-kópia vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef,predhradie II.;kópia sochy sv.Jozefa

Socha-kópia vii.
Nahrať súbor
Socha-kópia vii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/28 Unifikovaný názov PO: socha-kópia vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária,predhradie II.;kópia sochy Panny Márie?

Socha-kópia viii. Nahrať súbor Socha-kópia viii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/29 Unifikovaný názov PO: socha-kópia viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Salvator Mundi,predhradie II.;kópia sochy Salvator Mundi

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Váza i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/30 Unifikovaný názov PO: váza i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;originál vázy na schodisku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Váza ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/31 Unifikovaný názov PO: váza ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;originál vázy na schodisku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/32 Unifikovaný názov PO: socha i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ondrej,predhradie II.;originál sochy sv.Ondreja-Svor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/33 Unifikovaný názov PO: socha ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Benedikt,predhrad.II.;originál sochy sv.Benedikta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/34 Unifikovaný názov PO: socha iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Augustín,predhrad.II.;originál sochy sv.Augustína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/35 Unifikovaný názov PO: socha iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ambróz,predhradie II.;originál sochy sv.Ambróza?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/36 Unifikovaný názov PO: socha v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista,predhradie II.;originál sochy Jána Evanjelis.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha vi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/37 Unifikovaný názov PO: socha vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef,predhradie II.;originál sochy sv.Jozefa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha vii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/38 Unifikovaný názov PO: socha vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária,predhradie II.;originál sochy Panny Márie?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha viii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/39 Unifikovaný názov PO: socha viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Salvator Mundi,predhradie II.;originál sochy Salvator Mundi

Priekopa obvodová Nahrať súbor Priekopa obvodová Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/40 Unifikovaný názov PO: priekopa obvodová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;obvodová priekopa

Most hradný Nahrať súbor Most hradný Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/41 Unifikovaný názov PO: most hradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;most

Socha ix. Nahrať súbor Socha ix. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/42 Unifikovaný názov PO: socha ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Krstiteľ,predhradie II.;socha sv.Jána Krstiteľa

Reliéf-vsa xii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/43 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;erb biskupa L.A.Erdődyho

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta-vsa xiii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/44 Unifikovaný názov PO: busta-vsa xiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;busta vojvodu?panovníka?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xiv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/45 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Marka evanjelistu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/46 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Lukáša

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xvi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/47 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Matúša

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xvii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/48 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Jána Evanjelistu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Reliéf-vsa xviii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/49 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;erb rodu Pálffy

Reliéf-vsa xix. Nahrať súbor Reliéf-vsa xix. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/50 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Tomáša Pálffyho

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta -vsa xx. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/51 Unifikovaný názov PO: busta -vsa xx.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;busta Leopolda Kolonicha

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta -vsa xxi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/52 Unifikovaný názov PO: busta -vsa xxi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;busta vojvodu?panovníka?

Reliéf-vsa xxii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/53 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb Tomáša Pálffyho

Reliéf-vsa xxiii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxiii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/54 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Z.Mossóczyho

Reliéf-vsa xxiv. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxiv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/55 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-Vigilantia

Reliéf-vsa xxv. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/56 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-lev

Reliéf-vsa xxvi. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxvi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/57 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-Jánus

Reliéf-vsa xxvii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxvii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/58 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Valentína Lépésa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Reliéf-vsa xxviii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/59 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupský

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kanónia Jána Pavla II. nám. 8
KÚ: Nitra

Poloha
403-10682/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Kalvária 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11855/1 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér - Misijný dom Matky Božej

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie Kalvária 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11855/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murované - murované oplotenie

Kláštor nazarénov Nahrať súbor Kláštor nazarénov Kalvárska ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1499/1 Unifikovaný názov PO: kláštor nazarénov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kláštor na Kalvárii

Kostol Nahrať súbor Kostol Kalvárska ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1499/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Nanebovzatia P.M.;kostol Nanebovzatia P.M.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Poloha
403-11879/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - Arpássyho vila

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11879/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,sokel murovaný - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Záhrada Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11879/3 Unifikovaný názov PO: záhrada

Bližšie určenie; zaužívaný názov: záhrada

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Kmeťkova ul. 22
KÚ: Nitra

Poloha
403-11792/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila K

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Kupecká ul. 16
KÚ: Nitra

Poloha
403-10832/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/1 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/2 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 5
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/3 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/4 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/5 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 11
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/6 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 13
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/7 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 15
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/8 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový-sekcia i. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia i. Misionársk ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/9 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia ii. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia ii. Misionársk ul. 19
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/10 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia iii. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia iii. Misionársk ul. 21
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/11 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia iv. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia iv. Misionársk ul. 23
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/12 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia v. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia v. Misionársk ul. 25
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/13 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Areál s oplotením Nahrať súbor Areál s oplotením Misionársk ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/14 Unifikovaný názov PO: areál s oplotením

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla,kameň,drevo;priestor medziobjektový+plot

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Mostná ul. 60
KÚ: Nitra

Poloha
403-10665/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný;

Kaplnka Nahrať súbor Kaplnka Na vŕšku ul. 1290
KÚ: Nitra

Poloha
403-1504/0 Unifikovaný názov PO: kaplnka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala;kaplnka na Vŕšku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Ovocinárska 62
KÚ: Nitra

Poloha
403-11943/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - škola

Kostol
Nahrať súbor
Kostol sv. Štefana kráľa Párovská ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1511/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Štefana Kráľa;párovský kostolík

Kolégium piaristov Nahrať súbor Kolégium piaristov Piaristická ul. 7-8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1500/1 Unifikovaný názov PO: kolégium piaristov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový;rezidencia a kolégium piarist.

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Piaristická ul. 7-8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1500/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ladislava;piarist.kostol sv.Ladislava

Synagóga
Nahrať súbor
Synagóga Pri synagóge ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1503/0 Unifikovaný názov PO: synagóga

Bližšie určenie; zaužívaný názov: neologická,hlavná;od 1946 ortodoxná synagóga

Banka Nahrať súbor Banka Pribinovo nám. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1488/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,radová;Biskupská banka

Seminár Nahrať súbor Seminár Pribinovo nám. 5
KÚ: Nitra

Poloha
403-1487/0 Unifikovaný názov PO: seminár

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;Seminár sv.Gorazda

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-1495/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;dom s podjazdom

Konvent františkánov Nahrať súbor Konvent františkánov Samova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1497/1 Unifikovaný názov PO: konvent františkánov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;františkánsky kláštor

Kostol Nahrať súbor Kostol Samova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1497/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Petra a Pavla;františkánsky kostol

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1493/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový;dom s murovanou bránou

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-1494/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Starobinec
Nahrať súbor
Starobinec Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/1 Unifikovaný názov PO: starobinec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;Pro meritae Quieti

Socha-vsa i.
Nahrať súbor
Socha-vsa i. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/2 Unifikovaný názov PO: socha-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef s malým Ježišom;socha sv.Jozefa

Socha-vsa ii.
Nahrať súbor
Socha-vsa ii. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/3 Unifikovaný názov PO: socha-vsa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel;socha anjela s rohom hojnosti

Socha-vsa iii.
Nahrať súbor
Socha-vsa iii. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/4 Unifikovaný názov PO: socha-vsa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel;socha anjela s rohom hojnosti

Reliéf-vsa iv.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa iv. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/5 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb biskupa Jozefa Vuruma

Seminár
Nahrať súbor
Veľký seminár Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Poloha
403-1491/1 Unifikovaný názov PO: seminár

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,nárožný;Veľký seminár

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa i. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/2 Unifikovaný názov PO: socha-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ladislav;originál sochy sv.Ladislava

Socha-kópia-vsa i.
Nahrať súbor
Socha-kópia-vsa i. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/3 Unifikovaný názov PO: socha-kópia-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ladislav;kópia sochy sv.Ladislava

Socha-vsa ii.
Nahrať súbor
Socha-vsa ii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/4 Unifikovaný názov PO: socha-vsa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: žena-alegória;kópia?

Socha-vsa iii.
Nahrať súbor
Socha-vsa iii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/5 Unifikovaný názov PO: socha-vsa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: žena-alegória;kópia?

Súsošie-vsa iv.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa iv. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/6 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti;súsošie hrajúcich sa putti

Súsošie-vsa v.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa v. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/7 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti;súsošie hrajúcich sa putti

Súsošie-kópia-vsa vii.
Nahrať súbor
Súsošie-kópia-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/8 Unifikovaný názov PO: súsošie-kópia-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: dvojica putti s vázou;putti s rohom hojnosti a váza

Súsošie-vsa viii.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa viii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/9 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: dvojica putti s vázou;putti s rohom hojnosti a váza

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/10 Unifikovaný názov PO: socha-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti ;originál putti s roh.hojnosti

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Váza-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/11 Unifikovaný názov PO: váza-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza;originál vázy z rizalitu

Reliéf-vsa-ix.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa-ix. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/12 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa-ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb biskupa Erdödyho?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/13 Unifikovaný názov PO: socha-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Peter;sv.Peter?,pápež?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/14 Unifikovaný názov PO: socha-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: biskup;Augustín Roskoványi?

Reliéf-vsa-x.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/15 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb Augustína Roskoványiho

Kanónia Nahrať súbor Dom kanonika Gregušku Samova ul. 16
KÚ: Nitra

Poloha
403-1490/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdová,nárožná;U Corgoňa

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-1489/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Pošta Nahrať súbor Pošta Sládkovičova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-11230/0 Unifikovaný názov PO: pošta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Poštový a telegrafný úrad

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Nemocnica Špitálska ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-11869/0 Unifikovaný názov PO: nemocnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - Župná verejná nemocnica

Radnica
Nahrať súbor
Radnica Štefánikova tr. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-1476/0 Unifikovaný názov PO: radnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná;ponitrianske múzeum

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1496/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný;Šmak

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11477/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Banka Nahrať súbor Banka Štefánikova tr. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-11231/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná;Všeobecná banka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Banka Štefánikova ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-11904/1 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná - bývalá Rakúsko-uhorská banka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Štefánikova ul. 9
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11904/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,murované - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Banka Štefánikova ul. 13
KÚ: Nitra

Poloha
403-11874/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - býv.Kupecko-úverkový ústav

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-11500/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 26
KÚ: Nitra

Poloha
403-10850/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova ul. 34
KÚ: Nitra

Poloha
403-11888/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - meštiansky dom

Banka Nahrať súbor Banka Štefánikova tr. 35
KÚ: Nitra

Poloha
403-11607/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radová;polyfunkčný dom-banka,byty

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Štefánikova ul. 47, 49
KÚ: Nitra

Poloha
403-11843/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - bytový dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kasáreň Štefánikova ul. 50
KÚ: Nitra

Poloha
403-11871/0 Unifikovaný názov PO: kasáreň

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná - mestská kasáreň,tržnica

Vila Nahrať súbor Vila Štefánikova tr. 56
KÚ: Nitra

Poloha
403-11684/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Gyurkyho vila

Oplotenie s bránou Nahrať súbor Oplotenie s bránou Štefánikova tr. 56
KÚ: Nitra

Poloha
403-11684/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované;

Vila Nahrať súbor Vila Štefánikova tr. 58
KÚ: Nitra

Poloha
403-11685/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Tomaschekova vila

Oplotenie s bránou Nahrať súbor Oplotenie s bránou Štefánikova tr. 58
KÚ: Nitra

Poloha
403-11685/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované;

Budova administratívna Nahrať súbor Budova administratívna Štefánikova tr. 67
KÚ: Nitra

Poloha
403-11018/0 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Okresná nemocenská poisťovňa

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Štúrova ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-10545/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér,chodbový;Krajský a okresný súd

Škola Nahrať súbor Škola Šulgana A. ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11232/1 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová;Základná škola kniež.Pribinu

Stanica transformátorová Nahrať súbor Stanica transformátorová Vodná ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-10058/0 Unifikovaný názov PO: stanica transformátorová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;trafostanica

Kanónia Nahrať súbor Kanónia Východná ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-1502/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdová,radová;Cvinčekov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Wilsonovo nábr. 212
KÚ: Nitra

Poloha
403-11232/2 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Vila riaditeľa

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Župné nám. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1486/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: župný dom,galéria

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom spolkový 7. pešieho pluku ul. 1
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11893/0 Unifikovaný názov PO: dom spolkový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný - Sokolovňa,Staré divadlo,Tatra

Kostol Nahrať súbor Kostol
č. 279
KÚ: Veľké Janíkovce

Poloha
403-1560/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Petra a Pavla;kostol sv.Petra a Pavla

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1506/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Šindolka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1512/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Zobor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Archeologické nálezisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-10568/0 Unifikovaný názov PO: archeologické nálezisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Martinský vrch

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Hospodárska ul. 8
KÚ: Zobor

Poloha
403-11233/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová;Štát.odborná hospodárska škola

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Budova veliteľská Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/1 Unifikovaný názov PO: budova veliteľská

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - veliteľská budova

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón dôstojnícky i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/2 Unifikovaný názov PO: pavilón dôstojnícky i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa dôstojníkov posádky

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón dôstojnícky ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/3 Unifikovaný názov PO: pavilón dôstojnícky ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa dôstojníkov posádky

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/4 Unifikovaný názov PO: ubytovňa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kuchyňa,ubytovňa vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/5 Unifikovaný názov PO: ubytovňa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa poddôstoj.a vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa iii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/6 Unifikovaný názov PO: ubytovňa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa poddôstojn.a vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Strážnica Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/7 Unifikovaný názov PO: strážnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - väznica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hostinec Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/8 Unifikovaný názov PO: hostinec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kantína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kolkáreň Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/9 Unifikovaný názov PO: kolkáreň

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kolkáreň s kolkárskou dráhou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Nemocnica Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/10 Unifikovaný názov PO: nemocnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - hlavná budova vojen.nemocnice

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón nemocničný i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/11 Unifikovaný názov PO: pavilón nemocničný i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - severný pavilón voj.nemocnice

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón nemocničný ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/12 Unifikovaný názov PO: pavilón nemocničný ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - sklad nemocnice,južný pavilón

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/13 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: park pri kasárňach

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty