Zoznam kultúrnych pamiatok v Nitre

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Ahoj ja som Nitra som skapatá ako ty. Mne sa nechce chodit do školy


Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v meste Nitra v okrese Nitra.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hrob s náhrobníkom
KÚ: Dolné Krškany

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1408/0 Unifikovaný názov PO: hrob s náhrobníkom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Latečková Klára;1895-1928,robotníčka

Kostol Nahrať súbor Kostol Novozámocká ul.
KÚ: Dolné Krškany

Poloha
403-1411/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ondreja;kostol sv.Ondreja

Kostol
Nahrať súbor
Kostol
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1417/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kláštor kamaldulov
č. 388
KÚ: Dražovce

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1513/1 Unifikovaný názov PO: kláštor kamaldulov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamaldulský kláštor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol ruina
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1513/2 Unifikovaný názov PO: kostol ruina

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ruina;býv.kláštor.kostol sv.Jozefa

Kostol Nahrať súbor Kostol Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Františka Xaverského;kostol sv.Františka Xaverského

Súsošie-kríž s korpusom Nahrať súbor Súsošie-kríž s korpusom Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/2 Unifikovaný názov PO: súsošie-kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus;Golgota-socha Krista na kríži

Súsošie-socha i Nahrať súbor Súsošie-socha i Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/3 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha i

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária;Golgota-socha Panny Márie

Súsošie-socha ii Nahrať súbor Súsošie-socha ii Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/4 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha ii

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista;Golgota-socha sv.Jána Ev.

Súsošie-socha iii Nahrať súbor Súsošie-socha iii Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/5 Unifikovaný názov PO: súsošie-socha iii

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Mária Magdaléna;Golgota-socha Márie Magdalény

Krypta Nahrať súbor Krypta Ščasného ul.
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/6 Unifikovaný názov PO: krypta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Fuchs F.X.;Krypta biskupa F.X.Fuchsa

Fara pamätná Nahrať súbor Fara pamätná Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/7 Unifikovaný názov PO: fara pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ščasný Jozef;1813-1889,národovec,mecén

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tabuľa pamätná Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/8 Unifikovaný názov PO: tabuľa pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ščasný Jozef;1813-1889,národovec,mecén

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr ohradný Ščasného ul. 26
KÚ: Dražovce

Poloha
403-1414/9 Unifikovaný názov PO: múr ohradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla;

Kostol Nahrať súbor Kostol
KÚ: Horné Krškany

Poloha
403-1507/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Narodenia P.M.;kostol Narodenia Panny Márie

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Chrenová

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1508/1 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol
KÚ: Kynek

Poloha
403-1510/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Všetkých svätých;filiálny kostol

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaštieľ Hajská ul. 48
KÚ: Kynek

Poloha
403-1509/1 Unifikovaný názov PO: kaštieľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Majláthovský kaštieľ

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park Hajská ul.
KÚ: Kynek

Poloha
403-1509/2 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: majláthovský park

Kalvária
Nahrať súbor
Kalvária
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/1 Unifikovaný názov PO: kalvária

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kalvársky vrch

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaplnka i.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/2 Unifikovaný názov PO: kaplnka i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Anny;kaplnka sv.Anny

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kaplnka ii.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/3 Unifikovaný názov PO: kaplnka ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Trojice;kaplnka najsv.Trojice

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/4 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 1.zastavenie;Pilát odsudzuje Krista

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/5 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 2.zastavenie;Kristus berie kríž

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/6 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 3.zastavenie;1.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/7 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 4.zastavenie;Stretnutie Krista s P.M.

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/8 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 5.zastavenie;Šimon pomáha Kristovi

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/9 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 6.zastavenie;Kristus a Veronika

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/10 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 7.zastavenie;2.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/11 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 8.zastavenie;Kristus napomína plačúce ženy

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/12 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 9.zastavenie;3.pád Krista pod krížom

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/13 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 10.zastavenie;Vyzliekanie Krista

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/14 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 11.zastavenie;Pribíjanie Krista na kríž

Kríž s korpusom i. Nahrať súbor Kríž s korpusom i.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/15 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus;Golgota-socha Krista na kríži

Kríž s korpusom ii. Nahrať súbor Kríž s korpusom ii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/16 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Dismas,lotor pravý;Golgota-socha Dismasa na kríži

Kríž s korpusom iii. Nahrať súbor Kríž s korpusom iii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/17 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Gesmas,lotor ľavý;Golgota-socha Gesmasa na kríži

Socha i. Nahrať súbor Socha i.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/18 Unifikovaný názov PO: socha i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária;Golgota-socha Panny Márie

Socha ii. Nahrať súbor Socha ii.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/19 Unifikovaný názov PO: socha ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista;Golgota-socha Jána Evanjelistu

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11664/20 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 13.zastavenie;Snímanie Krista z kríža

Kaplnka krížovej cesty Nahrať súbor Kaplnka krížovej cesty
KÚ: Nitra

Poloha
403-11664/21 Unifikovaný názov PO: kaplnka krížovej cesty

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 14.zastavenie;Ukladanie Krista,Boží Hrob

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hrob s náhrobníkom
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1480/0 Unifikovaný názov PO: hrob s náhrobníkom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Damborský J.;1880-1932,jazykoved.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1482/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Lupka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Veža strážna
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1505/0 Unifikovaný názov PO: veža strážna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla;Turecká varta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Cintorínska ul. 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11847/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná - obchodná akadémia

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11860/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,nárožný - bytový dom

Banka Nahrať súbor Banka Farská ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-2305/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná;Hitelbank,FEMKE,okr.knižnica

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 10
KÚ: Nitra

Poloha
403-2306/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový;

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11229/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný;Dom "U Brucknera"

Fara Nahrať súbor Fara Farská ul. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-10848/0 Unifikovaný názov PO: fara

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.;katolícka fara

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 20
KÚ: Nitra

Poloha
403-11861/1 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - meštiansky dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr parcelačný Farská ul. 20
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11861/2 Unifikovaný názov PO: múr parcelačný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla - parcelačný múr

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 24
KÚ: Nitra

Poloha
403-10849/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 30
KÚ: Nitra

Poloha
403-11831/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 33
KÚ: Nitra

Poloha
403-11839/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - dom Ignáca Lantosa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 34
KÚ: Nitra

Poloha
403-11895/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - nájomný pavlačový dom

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 39
KÚ: Nitra

Poloha
403-10835/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový;dom s pavlačou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 44
KÚ: Nitra

Poloha
403-11846/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,nárožný - nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Farská ul. 46
KÚ: Nitra

Poloha
403-11834/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový - Lakitsov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Farská ul. 50
KÚ: Nitra

Poloha
403-11894/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,nárožný - pavlačový nájomný dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11865/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila rod.Ehrenfeld

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 31
KÚ: Nitra

Poloha
403-11873/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila Karola Richtera

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Fraňa Mojtu ul. 31
KÚ: Nitra

Poloha
403-11873/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Fraňa Mojtu ul. 35
KÚ: Nitra

Poloha
403-11833/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - vila rod.Weiss

Socha na stĺpe Nahrať súbor Socha na stĺpe Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1484/0 Unifikovaný názov PO: socha na stĺpe

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária-Immaculata;Mariánsky stĺp

Socha Nahrať súbor Socha Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1485/0 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Nepomucký;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kanónia Jána Pavla II. nám. 2, 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11780/1 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - Nécseyov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Múr ohradný Jána Pavla II. nám. 2, 4
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11780/2 Unifikovaný názov PO: múr ohradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň,tehla - ohradný múr

Palác hradný
Nahrať súbor
Palác hradný Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/1 Unifikovaný názov PO: palác hradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;Biskupský palác

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión i. Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/2 Unifikovaný názov PO: bastión i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;severozápadný bastión

Nádvorie palácové
Nahrať súbor
Nádvorie palácové Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/3 Unifikovaný názov PO: nádvorie palácové

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;nádvorie biskupského paláca

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Jána Pavla II. nám. 8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/4 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Emeráma,hrad.jadro;katedrála,bazilika sv.Emeráma

Múr hradbový
Nahrať súbor
Múr hradbový Jána Pavla II. nám. 7
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/5 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severovýchod.hradbový múr

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bašta Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/6 Unifikovaný názov PO: bašta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severná bašta

Veža nárožná
Nahrať súbor
Veža nárožná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/7 Unifikovaný názov PO: veža nárožná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;Vazilova veža

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Bastión ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/8 Unifikovaný názov PO: bastión ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;severovýchodný bastión

Nádvoria hradné i.
Nahrať súbor
Nádvoria hradné i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/9 Unifikovaný názov PO: nádvoria hradné i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;horné,východné nádvorie

Studňa hradná
Nahrať súbor
Studňa hradná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/10 Unifikovaný názov PO: studňa hradná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;hradná studňa

Kurtína s bránou
Nahrať súbor
Kurtína s bránou Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/11 Unifikovaný názov PO: kurtína s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;kurtína

Bastión iii.
Nahrať súbor
Bastión iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/12 Unifikovaný názov PO: bastión iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;juhozápadný bastión

Bastión iv. Nahrať súbor Bastión iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/13 Unifikovaný názov PO: bastión iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;južný bastión

Bastión v.
Nahrať súbor
Bastión v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/14 Unifikovaný názov PO: bastión v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;východný bastión

Budova vstupná
Nahrať súbor
Budova vstupná Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/15 Unifikovaný názov PO: budova vstupná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;Horná brána

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Priekopa Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/16 Unifikovaný názov PO: priekopa

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;gotická priekopa

Stavba hospodárska
Nahrať súbor
Stavba hospodárska Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/17 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;Diecézne múzeum

Nádvoria hradné ii. Nahrať súbor Nádvoria hradné ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/18 Unifikovaný názov PO: nádvoria hradné ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;dolné,južné nádvorie

Schodisko vonkajšie Nahrať súbor Schodisko vonkajšie Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/19 Unifikovaný názov PO: schodisko vonkajšie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;schodisko do katedrály

Váza-kópia i. Nahrať súbor Váza-kópia i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/20 Unifikovaný názov PO: váza-kópia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;kópia vázy na schodisku

Váza-kópia ii.
Nahrať súbor
Váza-kópia ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/21 Unifikovaný názov PO: váza-kópia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;kópia vázy na schodisku

Socha-kópia i.
Nahrať súbor
Socha-kópia i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/22 Unifikovaný názov PO: socha-kópia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ondrej,predhradie II.;kópia sochy sv.Ondreja-Svorada

Socha-kópia ii.
Nahrať súbor
Socha-kópia ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/23 Unifikovaný názov PO: socha-kópia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Benedikt,predhrad.II.;kópia sochy sv.Benedikta

Socha-kópia iii. Nahrať súbor Socha-kópia iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/24 Unifikovaný názov PO: socha-kópia iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Augustín,predhrad.II.;kópia sochy sv.Augustína

Socha-kópia iv.
Nahrať súbor
Socha-kópia iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/25 Unifikovaný názov PO: socha-kópia iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ambróz,predhradie II.;kópia sochy sv.Ambróza?

Socha-kópia v.
Nahrať súbor
Socha-kópia v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/26 Unifikovaný názov PO: socha-kópia v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelistu,predhradie II.;kópia sochy sv.Jána Evanjelis.

Socha-kópia vi.
Nahrať súbor
Socha-kópia vi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/27 Unifikovaný názov PO: socha-kópia vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef,predhradie II.;kópia sochy sv.Jozefa

Socha-kópia vii.
Nahrať súbor
Socha-kópia vii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/28 Unifikovaný názov PO: socha-kópia vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária,predhradie II.;kópia sochy Panny Márie?

Socha-kópia viii. Nahrať súbor Socha-kópia viii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/29 Unifikovaný názov PO: socha-kópia viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Salvator Mundi,predhradie II.;kópia sochy Salvator Mundi

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Váza i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/30 Unifikovaný názov PO: váza i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;originál vázy na schodisku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Váza ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/31 Unifikovaný názov PO: váza ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza,predhradie II.;originál vázy na schodisku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha i. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/32 Unifikovaný názov PO: socha i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ondrej,predhradie II.;originál sochy sv.Ondreja-Svor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha ii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/33 Unifikovaný názov PO: socha ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Benedikt,predhrad.II.;originál sochy sv.Benedikta

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha iii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/34 Unifikovaný názov PO: socha iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Augustín,predhrad.II.;originál sochy sv.Augustína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha iv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/35 Unifikovaný názov PO: socha iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ambróz,predhradie II.;originál sochy sv.Ambróza?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha v. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/36 Unifikovaný názov PO: socha v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Evanjelista,predhradie II.;originál sochy Jána Evanjelis.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha vi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/37 Unifikovaný názov PO: socha vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef,predhradie II.;originál sochy sv.Jozefa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha vii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/38 Unifikovaný názov PO: socha vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária,predhradie II.;originál sochy Panny Márie?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha viii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/39 Unifikovaný názov PO: socha viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Salvator Mundi,predhradie II.;originál sochy Salvator Mundi

Priekopa obvodová Nahrať súbor Priekopa obvodová Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/40 Unifikovaný názov PO: priekopa obvodová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;obvodová priekopa

Most hradný Nahrať súbor Most hradný Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/41 Unifikovaný názov PO: most hradný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;most

Socha ix. Nahrať súbor Socha ix. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/42 Unifikovaný názov PO: socha ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ján Krstiteľ,predhradie II.;socha sv.Jána Krstiteľa

Reliéf-vsa xii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/43 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;erb biskupa L.A.Erdődyho

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta-vsa xiii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/44 Unifikovaný názov PO: busta-vsa xiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;busta vojvodu?panovníka?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xiv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/45 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Marka evanjelistu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/46 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Lukáša

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xvi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/47 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Matúša

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha-vsa xvii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/48 Unifikovaný názov PO: socha-vsa xvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: hradné jadro;socha sv.Jána Evanjelistu

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Reliéf-vsa xviii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/49 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie I.;erb rodu Pálffy

Reliéf-vsa xix. Nahrať súbor Reliéf-vsa xix. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/50 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Tomáša Pálffyho

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta -vsa xx. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/51 Unifikovaný názov PO: busta -vsa xx.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;busta Leopolda Kolonicha

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Busta -vsa xxi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/52 Unifikovaný názov PO: busta -vsa xxi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;busta vojvodu?panovníka?

Reliéf-vsa xxii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/53 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb Tomáša Pálffyho

Reliéf-vsa xxiii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxiii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/54 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Z.Mossóczyho

Reliéf-vsa xxiv. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxiv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/55 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-Vigilantia

Reliéf-vsa xxv. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxv. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/56 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-lev

Reliéf-vsa xxvi. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxvi. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1483/57 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;reliéf symbolický-Jánus

Reliéf-vsa xxvii. Nahrať súbor Reliéf-vsa xxvii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/58 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupa Valentína Lépésa

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Reliéf-vsa xxviii. Jána Pavla II. nám.
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1483/59 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa xxviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: predhradie II.;erb biskupský

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kanónia Jána Pavla II. nám. 8
KÚ: Nitra

Poloha
403-10682/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Kalvária 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11855/1 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,solitér - Misijný dom Matky Božej

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie Kalvária 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11855/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murované - murované oplotenie

Kláštor nazarénov Nahrať súbor Kláštor nazarénov Kalvárska ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1499/1 Unifikovaný názov PO: kláštor nazarénov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kláštor na Kalvárii

Kostol Nahrať súbor Kostol Kalvárska ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1499/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.Nanebovzatia P.M.;kostol Nanebovzatia P.M.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Poloha
403-11879/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - Arpássyho vila

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11879/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,sokel murovaný - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Záhrada Kamenárska ul. 8
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11879/3 Unifikovaný názov PO: záhrada

Bližšie určenie; zaužívaný názov: záhrada

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Kmeťkova ul. 22
KÚ: Nitra

Poloha
403-11792/0 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - vila K

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Kupecká ul. 16
KÚ: Nitra

Poloha
403-10832/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/1 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/2 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 5
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/3 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/4 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/5 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 11
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/6 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 13
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/7 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový Nahrať súbor Dom bytový Misionársk ul. 15
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/8 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,solitér;

Dom bytový-sekcia i. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia i. Misionársk ul. 17
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/9 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia ii. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia ii. Misionársk ul. 19
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/10 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia iii. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia iii. Misionársk ul. 21
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/11 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia iv. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia iv. Misionársk ul. 23
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/12 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Dom bytový-sekcia v. Nahrať súbor Dom bytový-sekcia v. Misionársk ul. 25
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/13 Unifikovaný názov PO: dom bytový-sekcia v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,sekciový;

Areál s oplotením Nahrať súbor Areál s oplotením Misionársk ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-11419/14 Unifikovaný názov PO: areál s oplotením

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla,kameň,drevo;priestor medziobjektový+plot

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Mostná ul. 60
KÚ: Nitra

Poloha
403-10665/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný;

Kaplnka Nahrať súbor Kaplnka Na vŕšku ul. 1290
KÚ: Nitra

Poloha
403-1504/0 Unifikovaný názov PO: kaplnka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Michala;kaplnka na Vŕšku

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Ovocinárska 62
KÚ: Nitra

Poloha
403-11943/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - škola

Kostol
Nahrať súbor
Kostol sv. Štefana kráľa Párovská ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-1511/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Štefana Kráľa;párovský kostolík

Kolégium piaristov Nahrať súbor Kolégium piaristov Piaristická ul. 7-8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1500/1 Unifikovaný názov PO: kolégium piaristov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový;rezidencia a kolégium piarist.

Kostol
Nahrať súbor
Kostol Piaristická ul. 7-8
KÚ: Nitra

Poloha
403-1500/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Ladislava;piarist.kostol sv.Ladislava

Synagóga
Nahrať súbor
Synagóga Pri synagóge ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1503/0 Unifikovaný názov PO: synagóga

Bližšie určenie; zaužívaný názov: neologická,hlavná;od 1946 ortodoxná synagóga

Banka Nahrať súbor Banka Pribinovo nám. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1488/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,radová;Biskupská banka

Seminár Nahrať súbor Seminár Pribinovo nám. 5
KÚ: Nitra

Poloha
403-1487/0 Unifikovaný názov PO: seminár

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;Seminár sv.Gorazda

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-1495/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;dom s podjazdom

Konvent františkánov Nahrať súbor Konvent františkánov Samova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1497/1 Unifikovaný názov PO: konvent františkánov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;františkánsky kláštor

Kostol Nahrať súbor Kostol Samova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1497/2 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Petra a Pavla;františkánsky kostol

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1493/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radový;dom s murovanou bránou

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-1494/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Starobinec
Nahrať súbor
Starobinec Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/1 Unifikovaný názov PO: starobinec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,radový;Pro meritae Quieti

Socha-vsa i.
Nahrať súbor
Socha-vsa i. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/2 Unifikovaný názov PO: socha-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Jozef s malým Ježišom;socha sv.Jozefa

Socha-vsa ii.
Nahrať súbor
Socha-vsa ii. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/3 Unifikovaný názov PO: socha-vsa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel;socha anjela s rohom hojnosti

Socha-vsa iii.
Nahrať súbor
Socha-vsa iii. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/4 Unifikovaný názov PO: socha-vsa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: anjel;socha anjela s rohom hojnosti

Reliéf-vsa iv.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa iv. Samova ul. 12
KÚ: Nitra

Poloha
403-1492/5 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb biskupa Jozefa Vuruma

Seminár
Nahrať súbor
Veľký seminár Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Poloha
403-1491/1 Unifikovaný názov PO: seminár

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbový,nárožný;Veľký seminár

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa i. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/2 Unifikovaný názov PO: socha-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ladislav;originál sochy sv.Ladislava

Socha-kópia-vsa i.
Nahrať súbor
Socha-kópia-vsa i. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/3 Unifikovaný názov PO: socha-kópia-vsa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Ladislav;kópia sochy sv.Ladislava

Socha-vsa ii.
Nahrať súbor
Socha-vsa ii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/4 Unifikovaný názov PO: socha-vsa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: žena-alegória;kópia?

Socha-vsa iii.
Nahrať súbor
Socha-vsa iii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/5 Unifikovaný názov PO: socha-vsa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: žena-alegória;kópia?

Súsošie-vsa iv.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa iv. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/6 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti;súsošie hrajúcich sa putti

Súsošie-vsa v.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa v. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/7 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti;súsošie hrajúcich sa putti

Súsošie-kópia-vsa vii.
Nahrať súbor
Súsošie-kópia-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/8 Unifikovaný názov PO: súsošie-kópia-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: dvojica putti s vázou;putti s rohom hojnosti a váza

Súsošie-vsa viii.
Nahrať súbor
Súsošie-vsa viii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/9 Unifikovaný názov PO: súsošie-vsa viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: dvojica putti s vázou;putti s rohom hojnosti a váza

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/10 Unifikovaný názov PO: socha-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: putti ;originál putti s roh.hojnosti

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Váza-vsa vii. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/11 Unifikovaný názov PO: váza-vsa vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: váza;originál vázy z rizalitu

Reliéf-vsa-ix.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa-ix. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/12 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa-ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb biskupa Erdödyho?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/13 Unifikovaný názov PO: socha-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: sv.Peter;sv.Peter?,pápež?

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.

Nahrať súbor
Socha-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/14 Unifikovaný názov PO: socha-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: biskup;Augustín Roskoványi?

Reliéf-vsa-x.
Nahrať súbor
Reliéf-vsa-x. Samova ul. 14
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1491/15 Unifikovaný názov PO: reliéf-vsa-x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: erb biskupský;erb Augustína Roskoványiho

Kanónia Nahrať súbor Dom kanonika Gregušku Samova ul. 16
KÚ: Nitra

Poloha
403-1490/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdová,nárožná;U Corgoňa

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Samova ul. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-1489/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Pošta Nahrať súbor Pošta Sládkovičova ul. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-11230/0 Unifikovaný názov PO: pošta

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Poštový a telegrafný úrad

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Nemocnica Špitálska ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-11869/0 Unifikovaný názov PO: nemocnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodisková,solitér - Župná verejná nemocnica

Radnica
Nahrať súbor
Radnica Štefánikova tr. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-1476/0 Unifikovaný názov PO: radnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná;ponitrianske múzeum

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 2
KÚ: Nitra

Poloha
403-1496/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,nárožný;Šmak

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 4
KÚ: Nitra

Poloha
403-11477/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdový,radový;

Banka Nahrať súbor Banka Štefánikova tr. 7
KÚ: Nitra

Poloha
403-11231/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná;Všeobecná banka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Banka Štefánikova ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-11904/1 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožná - bývalá Rakúsko-uhorská banka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Oplotenie s bránami Štefánikova ul. 9
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11904/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové,murované - oplotenie s bránami

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Banka Štefánikova ul. 13
KÚ: Nitra

Poloha
403-11874/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - býv.Kupecko-úverkový ústav

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 18
KÚ: Nitra

Poloha
403-11500/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Dom meštiansky Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova tr. 26
KÚ: Nitra

Poloha
403-10850/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: priechodový,radový;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom meštiansky Štefánikova ul. 34
KÚ: Nitra

Poloha
403-11888/0 Unifikovaný názov PO: dom meštiansky

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pavlačový,radový - meštiansky dom

Banka Nahrať súbor Banka Štefánikova tr. 35
KÚ: Nitra

Poloha
403-11607/0 Unifikovaný názov PO: banka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: radová;polyfunkčný dom-banka,byty

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom bytový Štefánikova ul. 47, 49
KÚ: Nitra

Poloha
403-11843/0 Unifikovaný názov PO: dom bytový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: schodiskový,radový - bytový dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kasáreň Štefánikova ul. 50
KÚ: Nitra

Poloha
403-11871/0 Unifikovaný názov PO: kasáreň

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová,nárožná - mestská kasáreň,tržnica

Vila Nahrať súbor Vila Štefánikova tr. 56
KÚ: Nitra

Poloha
403-11684/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Gyurkyho vila

Oplotenie s bránou Nahrať súbor Oplotenie s bránou Štefánikova tr. 56
KÚ: Nitra

Poloha
403-11684/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované;

Vila Nahrať súbor Vila Štefánikova tr. 58
KÚ: Nitra

Poloha
403-11685/1 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Tomaschekova vila

Oplotenie s bránou Nahrať súbor Oplotenie s bránou Štefánikova tr. 58
KÚ: Nitra

Poloha
403-11685/2 Unifikovaný názov PO: oplotenie s bránou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kovové+murované;

Budova administratívna Nahrať súbor Budova administratívna Štefánikova tr. 67
KÚ: Nitra

Poloha
403-11018/0 Unifikovaný názov PO: budova administratívna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Okresná nemocenská poisťovňa

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Štúrova ul. 9
KÚ: Nitra

Poloha
403-10545/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér,chodbový;Krajský a okresný súd

Škola Nahrať súbor Škola Šulgana A. ul. 1
KÚ: Nitra

Poloha
403-11232/1 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová;Základná škola kniež.Pribinu

Stanica transformátorová Nahrať súbor Stanica transformátorová Vodná ul.
KÚ: Nitra

Poloha
403-10058/0 Unifikovaný názov PO: stanica transformátorová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;trafostanica

Kanónia Nahrať súbor Kanónia Východná ul. 6
KÚ: Nitra

Poloha
403-1502/0 Unifikovaný názov PO: kanónia

Bližšie určenie; zaužívaný názov: prejazdová,radová;Cvinčekov dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vila Wilsonovo nábr. 212
KÚ: Nitra

Poloha
403-11232/2 Unifikovaný názov PO: vila

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér;Vila riaditeľa

Palác mestský Nahrať súbor Palác mestský Župné nám. 3
KÚ: Nitra

Poloha
403-1486/0 Unifikovaný názov PO: palác mestský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: župný dom,galéria

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom spolkový 7. pešieho pluku ul. 1
KÚ: Nitra

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11893/0 Unifikovaný názov PO: dom spolkový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: nárožný - Sokolovňa,Staré divadlo,Tatra

Kostol Nahrať súbor Kostol
č. 279
KÚ: Veľké Janíkovce

Poloha
403-1560/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Petra a Pavla;kostol sv.Petra a Pavla

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1506/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Šindolka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hradisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-1512/0 Unifikovaný názov PO: hradisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: skúmané;Hradisko Zobor

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Archeologické nálezisko
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-10568/0 Unifikovaný názov PO: archeologické nálezisko

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Martinský vrch

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Škola Hospodárska ul. 8
KÚ: Zobor

Poloha
403-11233/0 Unifikovaný názov PO: škola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: chodbová;Štát.odborná hospodárska škola

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Budova veliteľská Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/1 Unifikovaný názov PO: budova veliteľská

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - veliteľská budova

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón dôstojnícky i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/2 Unifikovaný názov PO: pavilón dôstojnícky i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa dôstojníkov posádky

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón dôstojnícky ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/3 Unifikovaný názov PO: pavilón dôstojnícky ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa dôstojníkov posádky

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/4 Unifikovaný názov PO: ubytovňa i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kuchyňa,ubytovňa vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/5 Unifikovaný názov PO: ubytovňa ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa poddôstoj.a vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Ubytovňa iii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/6 Unifikovaný názov PO: ubytovňa iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - ubytovňa poddôstojn.a vojakov

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Strážnica Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/7 Unifikovaný názov PO: strážnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - väznica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Hostinec Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/8 Unifikovaný názov PO: hostinec

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kantína

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kolkáreň Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/9 Unifikovaný názov PO: kolkáreň

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - kolkáreň s kolkárskou dráhou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Nemocnica Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/10 Unifikovaný názov PO: nemocnica

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - hlavná budova vojen.nemocnice

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón nemocničný i. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/11 Unifikovaný názov PO: pavilón nemocničný i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - severný pavilón voj.nemocnice

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pavilón nemocničný ii. Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/12 Unifikovaný názov PO: pavilón nemocničný ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: solitér - sklad nemocnice,južný pavilón

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Park Dobšinského ul.
KÚ: Zobor

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
403-11749/13 Unifikovaný názov PO: park

Bližšie určenie; zaužívaný názov: park pri kasárňach

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty