Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Chanava

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Chanava v okrese Rimavská Sobota.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Kostol Nahrať súbor Kostol
KÚ: Chanava

Poloha
609-967/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ref.

Hrob s náhrobníkom Nahrať súbor Hrob s náhrobníkom
KÚ: Chanava

Poloha
609-1050/0 Unifikovaný názov PO: hrob s náhrobníkom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Tompa M. - 1817-1868,básnik,knaz

Pomník Nahrať súbor Pomník
KÚ: Chanava

Poloha
609-1051/0 Unifikovaný názov PO: pomník

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Tompa M. - 1817-1868,básnik,knaz

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Fara pamätná
č. 155
KÚ: Chanava

Poloha
609-1049/1 Unifikovaný názov PO: fara pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Tompa M. - 1817-1868,básnik,knaz

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Tabula pamätná
č. 155
KÚ: Chanava

Poloha
609-1049/2 Unifikovaný názov PO: tabula pamätná

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Tompa M. - 1817-1868,básnik,knaz

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kúria
č. 177
KÚ: Chanava

Poloha
609-10949/1 Unifikovaný názov PO: kúria

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštal
č. 177
KÚ: Chanava

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
609-10949/2 Unifikovaný názov PO: maštal

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Komora
č. 177
KÚ: Chanava

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
609-10949/3 Unifikovaný názov PO: komora

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 177
KÚ: Chanava

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
609-10949/4 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: 0

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.