Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Dechtice

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Dechtice v okrese Trnava.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Kostol
Nahrať súbor
Kostol
KÚ: Dechtice

Poloha
207-793/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k. Všetkých svätých; stredoveká nástenná maľba

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha na stĺpe
KÚ: Dechtice

Poloha
207-794/0 Unifikovaný názov PO: socha na stĺpe

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária s dieťaťom; Madona

Kláštor františkánov Nahrať súbor Kláštor františkánov
KÚ: Dechtice

Poloha
207-958/1 Unifikovaný názov PO: kláštor františkánov

Bližšie určenie; zaužívaný názov: ruina;františkánsky,Katarínka

Kostol ruina
Nahrať súbor
Kostol ruina
KÚ: Dechtice

Poloha
207-958/2 Unifikovaný názov PO: kostol ruina

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k. sv. Kataríny; františkánsky, Katarínka

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Liaheň
KÚ: Dechtice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-2350/1 Unifikovaný názov PO: liaheň

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Nádrže vodné
KÚ: Dechtice

Poloha
207-2350/2 Unifikovaný názov PO: nádrže vodné

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Mlyn vodný
č. 259
KÚ: Dechtice

Poloha
207-11793/1 Unifikovaný názov PO: mlyn vodný

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň,tehla - vodný mlyn s obyt.časťou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhon mlynský
č. 259
KÚ: Dechtice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-11793/2 Unifikovaný názov PO: náhon mlynský

Bližšie určenie; zaužívaný názov: mlynský náhon

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 259
KÚ: Dechtice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-11793/3 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň,tehla - hospodárska stavba

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Včelín
č. 259
KÚ: Dechtice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-11793/4 Unifikovaný názov PO: včelín

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla - včelín

Kostol
Nahrať súbor
Kostol
č. 516
KÚ: Dechtice

Poloha
207-792/0 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k. sv. Kataríny;

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty