Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Malženice

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Malženice v okrese Trnava.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Božia muka
KÚ: Malženice

Poloha
207-947/0 Unifikovaný názov PO: božia muka

Bližšie určenie; zaužívaný názov:

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pilier s podstavcom
KÚ: Malženice

Poloha
207-950/1 Unifikovaný názov PO: pilier s podstavcom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: pilier s podstavcom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kríž s korpusom
KÚ: Malženice

Poloha
207-950/2 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Socha
KÚ: Malženice

Poloha
207-950/3 Unifikovaný názov PO: socha

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Panna Mária

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník i.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/1 Unifikovaný názov PO: náhrobník i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník I.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník ii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/2 Unifikovaný názov PO: náhrobník ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník II.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník iii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/3 Unifikovaný názov PO: náhrobník iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník III.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník iv.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/4 Unifikovaný názov PO: náhrobník iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník IV.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník v.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/5 Unifikovaný názov PO: náhrobník v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník V.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník vi.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/6 Unifikovaný názov PO: náhrobník vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník VI.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník vii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/7 Unifikovaný názov PO: náhrobník vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník VII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník viii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/8 Unifikovaný názov PO: náhrobník viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník VIII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník ix.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/9 Unifikovaný názov PO: náhrobník ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník IX.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník x.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/10 Unifikovaný názov PO: náhrobník x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník X.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xi.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/11 Unifikovaný názov PO: náhrobník xi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XI.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/12 Unifikovaný názov PO: náhrobník xii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xiii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/13 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XIII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xiv.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/14 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XIV.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xv.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/15 Unifikovaný názov PO: náhrobník xv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XV.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xvi.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/16 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XVI.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xvii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/17 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XVII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xviii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/18 Unifikovaný názov PO: náhrobník xviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XVIII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xix.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/19 Unifikovaný názov PO: náhrobník xix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XIX.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xx.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/20 Unifikovaný názov PO: náhrobník xx.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XX.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxi.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/21 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXI.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/22 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxiii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/23 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXIII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxiv.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/24 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXIV.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxv.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/25 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kríž s podstavcom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxvi.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/26 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXVI.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxvii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/27 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXVII.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxviii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/28 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXIX.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxvii.
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-951/29 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: náhrobník XXIX.

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kostol
č. 289
KÚ: Malženice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
207-946/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kostol Nanebovzat.Panny Márie

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.