Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Siladice

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Siladice v okrese Hlohovec.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník i.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/1 Unifikovaný názov PO: náhrobník i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.22

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník ii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/2 Unifikovaný názov PO: náhrobník ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.1

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník iii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/3 Unifikovaný názov PO: náhrobník iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.2

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník iv.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/4 Unifikovaný názov PO: náhrobník iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.3

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník v.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/5 Unifikovaný názov PO: náhrobník v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.13

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník vi.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/6 Unifikovaný názov PO: náhrobník vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.24

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník vii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/7 Unifikovaný názov PO: náhrobník vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.4

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník viii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/8 Unifikovaný názov PO: náhrobník viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.5

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník ix.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/9 Unifikovaný názov PO: náhrobník ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.25

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník x.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/10 Unifikovaný názov PO: náhrobník x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.6

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xi.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/11 Unifikovaný názov PO: náhrobník xi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.26

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/12 Unifikovaný názov PO: náhrobník xii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.27

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xiii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/13 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.7

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xiv.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/14 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.17

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xv.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/15 Unifikovaný názov PO: náhrobník xv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.28

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xvi.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/16 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.8

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xvii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/17 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.18

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xviii.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/18 Unifikovaný názov PO: náhrobník xviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.29

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xix.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/19 Unifikovaný názov PO: náhrobník xix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.10

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xx.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/20 Unifikovaný názov PO: náhrobník xx.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.20

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Náhrobník xxi.
KÚ: Siladice

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
203-1007/21 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;náhrobník č.31

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Pilier s podstavcom
KÚ: Siladice

Poloha
203-1008/1 Unifikovaný názov PO: pilier s podstavcom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Kríž s korpusom
KÚ: Siladice

Poloha
203-1008/2 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus;socha Krista na kríži

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.