Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Vyšné Repaše

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Toto je zoznam kultúrnych pamiatok v obci Vyšné Repaše v okrese Levoča .

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR)[1].

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Zbrojnica požiarna Nahrať súbor Zbrojnica požiarna
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11177/0 Unifikovaný názov PO: zbrojnica požiarna

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; stará požiarna zbrojnica

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 6
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11754/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový - ľudový dom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 10
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11156/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový+murovaný

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 10
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11156/2 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: rámová-drevo,kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštaľ
č. 10
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11156/3 Unifikovaný názov PO: maštaľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamenná

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 11
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11157/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Vozáreň s maštaľou
č. 11
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11157/2 Unifikovaný názov PO: vozáreň s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: rámová-drevo,kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 11
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11157/3 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: rámová-drevo,kameň

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Studňa rumpálová
č. 11
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11157/4 Unifikovaný názov PO: studňa rumpálová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 14
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11158/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový+murovaný; dom s vozárňou a podšopom

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola s maštaľou
č. 14
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11158/2 Unifikovaný názov PO: stodola s maštaľou

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Brána vozová
č. 14
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11158/3 Unifikovaný názov PO: brána vozová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: drevená

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Studňa rumpálová
č. 14
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11158/4 Unifikovaný názov PO: studňa rumpálová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Dom ľudový s hosp.časť. Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 15
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11159/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Dom ľudový s hosp.časť. Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 16
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11160/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 28
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11161/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Dom ľudový s hosp.časť. Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 36
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11162/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Stodola Nahrať súbor Stodola
č. 36
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11162/2 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Sýpka
č. 36
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11162/3 Unifikovaný názov PO: sýpka

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 45
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11163/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Stavba hospodárska Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 45
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11163/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštaľ,chlievy,ovčín

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 47
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11164/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 47
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11164/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; záčin,mlatovisko,ovčíny

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 49
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11165/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 51
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11166/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Maštaľ Nahrať súbor Maštaľ
č. 51
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11166/2 Unifikovaný názov PO: maštaľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 51
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11166/3 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 57
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11167/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Stavba hospodárska Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 57
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11167/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová; maštale s vozárňou

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 60
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11168/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 69
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11169/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stodola
č. 69
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11169/2 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Studňa rumpálová
č. 69
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11169/3 Unifikovaný názov PO: studňa rumpálová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Chliev
č. 69
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11169/4 Unifikovaný názov PO: chliev

Bližšie určenie; zaužívaný názov: tehla

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 72
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11170/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Stavba hospodárska
č. 72
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11170/2 Unifikovaný názov PO: stavba hospodárska

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový s hosp.časť.
č. 73
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11171/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový s hosp.časť.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 76
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11856/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový - ľudový dom

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 78
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11172/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový; dvojdom

Dom ľudový Nahrať súbor Dom ľudový
č. 79
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11173/1 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: murovaný(kameň,tehla)

Stodola Nahrať súbor Stodola
č. 79
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-11173/2 Unifikovaný názov PO: stodola

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Maštaľ
č. 79
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11173/3 Unifikovaný názov PO: maštaľ

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Studňa rumpálová
č. 79
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11173/4 Unifikovaný názov PO: studňa rumpálová

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubová

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 81
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11174/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový+murovaný

Kostol Nahrať súbor Kostol
č. 82
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-825/1 Unifikovaný názov PO: kostol

Bližšie určenie; zaužívaný názov: r.k.sv.Kataríny

Múr hradbový Nahrať súbor Múr hradbový
č. 82
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-825/2 Unifikovaný názov PO: múr hradbový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kamenný; opevnenie kostola

Kríž so sochami Nahrať súbor Kríž so sochami
č. 82
KÚ: Vyšné Repaše

Poloha
704-825/3 Unifikovaný názov PO: kríž so sochami

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Kristus,P.M.,sv.Ján; Golgota-Kristus,P.M.,sv.Ján

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 89
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11175/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Fotka tohto objektu chýba.
Môžete ju nahrať
kliknutím na ikonu fotoaparátu.
Nahrať súbor Dom ľudový
č. 91
KÚ: Vyšné Repaše

Chýbajú súradnice! Pomôžte.
704-11176/0 Unifikovaný názov PO: dom ľudový

Bližšie určenie; zaužívaný názov: zrubový

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    • Ďalšie obrázky na Wikimedia Commons – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    • nahrať vlastný súbor – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.

Iné projekty