Zoznam miestnych a mestských častí na Slovensku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam miestnych a mestských častí na Slovensku obsahuje abecedný prehľad všetkých oficiálne určených miestnych častí obcí a mestských častí miest na Slovensku.

Názov miestnej/mestskej časti Obec/mesto Okres PSČ
Adamovce Adamovské Kochanovce okres Trenčín 913 05
Albínov Sečovce okres Trebišov 078 01
Alexandrov Dvor Báb okres Nitra 951 34
Alžbetin Dvor Miloslavov okres Senec 900 42
Amadeho Kračany Kostolné Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Ambrušovce Olejníkov okres Sabinov 082 57
Andač Zbehy okres Nitra 951 42
Andice Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Andrejovka Orlov okres Stará Ľubovňa 065 43
Aňala Nesvady okres Komárno 946 51
Aňalské Záhrady Nesvady okres Komárno 946 51
Arad Nová Vieska okres Nové Zámky 943 41
Arma Málaš okres Levice 935 41
Babin Potok Terňa okres Prešov 082 67
Babiše Kolárovice okres Bytča 013 54
Babkov Lietavská Svinná-Babkov okres Žilina 013 11
Babulicov Vrch Kostolné okres Myjava 916 13
Bačala Veľká Dolina okres Nitra 951 15
Bakta Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Balvany Kameničná okres Komárno 946 01
Banky Banská Štiavnica okres Banská Štiavnica 969 01
Banky Diviaky nad Nitricou okres Prievidza 972 25
Bánová Žilina okres Žilina 010 04
Banská Radobica okres Prievidza 972 48
Banská Hodruša Hodruša-Hámre okres Žarnovica 966 63
Baňa Lucia Vyšný Medzev okres Košice-okolie 044 25
Baranie Olejníkov okres Sabinov 082 57
Barca Košice okres Košice IV 040 17
Bardejovská Nová Ves Bardejov okres Bardejov 085 01
Bardejovská Zábava Bardejov okres Bardejov 085 01
Bardejovské Kúpele Bardejov okres Bardejov 086 31
Beckovská Vieska Kočovce okres Nové Mesto nad Váhom 916 31
Bečov Sebedín-Bečov okres Banská Bystrica 974 01
Behynce Tornaľa okres Revúca 982 01
Behynce Veľké Ripňany okres Topoľčany 956 07
Beketfa Holice okres Dunajská Streda 930 34
Belá Belá-Dulice okres Martin 038 11
Belejov Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Belek Podhájska okres Nové Zámky 941 48
Benice Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Benkova Potôň Horná Potôň okres Dunajská Streda 930 36
Beňov Bytča okres Bytča 014 03
Beňova Lehota Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Beňušovce Liptovský Trnovec okres Liptovský Mikuláš 032 22
Bernátovce Valaliky okres Košice-okolie 044 13
Besné Dolná Mariková okres Považská Bystrica 018 02
Betlenovce Michalovce okres Michalovce 071 01
Biela Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Biela Voda Čavoj okres Prievidza 972 29
Biele Vody Hriňová okres Detva 976 53
Biele Vody Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Biely Potok Ružomberok okres Ružomberok 034 03
Bindt Hnilčík okres Spišská Nová Ves 053 32
Biskupice Bánovce nad Bebravou okres Bánovce nad Bebravou 957 01
Biskupice Trenčín okres Trenčín 911 04
Blažkov Krásno nad Kysucou okres Čadca 023 02
Blažov Kútniky okres Dunajská Streda 929 01
Bobotská Lehota Bobot okres Trenčín 913 25
Bodice Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Bodrog Svätá Mária okres Trebišov 076 35
Bohatá Hurbanovo okres Komárno 947 03
Bohunice Jaslovské Bohunice okres Trnava 919 30
Bojnice-kúpele Bojnice okres Prievidza 972 01
Bokroš Iža okres Komárno 946 39
Bokša Stropkov okres Stropkov 091 01
Borda Košický Klečenov okres Košice-okolie 044 45
Borkút Prešov okres Prešov 080 01
Borov Medzilaborce okres Medzilaborce 068 01
Borský Peter Borský Mikuláš okres Senica 908 77
Bošianska Neporadza Neporadza okres Trenčín 913 26
Božčice Parchovany okres Trebišov 076 62
Brádno Hnúšťa okres Rimavská Sobota 982 67
Bratkovica Detvianska Huta okres Detva 926 06
Brestina Dobroč okres Lučenec 985 53
Brestové Moravské Lieskové okres Nové Mesto nad Váhom 916 42
Brezany Nedožery-Brezany okres Prievidza 972 12
Briestenné Pružina okres Považská Bystrica 018 22
Brišovka Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Brnice Liptovská Sielnica okres Liptovský Mikuláš 032 23
Brodno Žilina okres Žilina 010 14
Bršlica Kolárovice okres Bytča 013 54
Bruchačka Horná Lehota okres Brezno 976 51
Brusník Rybník okres Revúca 982 64
Brusno Chrenovec-Brusno okres Prievidza 972 32
Brusno (kúpele) Brusno okres Banská Bystrica 976 62
Bučina Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Bučkovec Moravské Lieskové okres Nové Mesto nad Váhom 916 42
Bučuháza Šamorín okres Dunajská Streda 931 01
Budatín Žilina okres Žilina 010 03
Budatínska Lehota Kysucké Nové Mesto okres Kysucké Nové Mesto 023 36
Budička Tŕnie okres Zvolen 962 34
Budulov Moldava nad Bodvou okres Košice-okolie 045 01
Budzín Ďačov okres Sabinov 082 71
Bujakovo Brezno okres Brezno 977 01
Buková Kotešová okres Bytča 013 61
Bukovec Dolná Strehová okres Veľký Krtíš 991 02
Bukovina Budiná okres Lučenec 985 51
Bukovina Bzenica okres Žiar nad Hronom 966 01
Bukovina Nová Baňa okres Žarnovica 968 01
Bukovinka Dravce okres Levoča 053 14
Bukovinka Podkriváň okres Detva 985 51
Bunde Chminianska Nová Ves okres Prešov 082 33
Búštelek Janíky okres Dunajská Streda 930 39
Buzice Valaliky okres Košice-okolie 044 13
Byster Sady nad Torysou okres Košice-okolie 044 41
Bystrička Ozdín okres Poltár 985 24
Bystrička Radvaň nad Dunajom okres Komárno 946 38
Bytčica Žilina okres Žilina 010 09
Bzince Radošina okres Topoľčany 956 05
Cabaj Cabaj-Čápor okres Nitra 951 17
Cemjata Prešov okres Prešov 080 01
Centrum Partizánske okres Partizánske 958 01
Centrum I. Nové Mesto nad Váhom okres Nové Mesto nad Váhom 915 01
Centrum II. Nové Mesto nad Váhom okres Nové Mesto nad Váhom 915 01
Centrum III. a Mnešice Nové Mesto nad Váhom okres Nové Mesto nad Váhom 915 01
Cerová Radobica okres Prievidza 972 48
Cunín Gbely okres Skalica 908 48
Čačín Čerín okres Banská Bystrica 974 01
Čáčov Senica okres Senica 905 01
Čadečka Čadca okres Čadca 022 01
Čajakovo Hronovce okres Levice 935 61
Čankov Levice okres Levice 934 01
Čápor Cabaj-Čápor okres Nitra 951 17
Částa Kolárovo okres Komárno 946 03
Čečínska Potôň Horná Potôň okres Dunajská Streda 930 36
Čechánky Látky okres Detva 985 45
Čechová Holice okres Dunajská Streda 930 34
Čemerné Vranov nad Topľou okres Vranov nad Topľou 093 03
Čenkesfa Povoda okres Dunajská Streda 929 01
Čenkov Mužla okres Nové Zámky 943 52
Čergov Vrbová nad Váhom okres Komárno 946 65
Čerhát Komárno okres Komárno 945 04
Čermáň Nitra okres Nitra 949 01
Černochov Vrch Stará Turá okres Nové Mesto nad Váhom 916 01
Černová Ružomberok okres Ružomberok 034 06
Červená Skala Šumiac okres Brezno 976 71
Červený Kameň Častá okres Pezinok 900 89
Červený Kláštor-kúpele Červený Kláštor okres Kežmarok 059 06
Červeň Breznička okres Poltár 985 02
Červeňany Sirk okres Revúca 049 64
Čiakov Kolárovice okres Bytča 013 54
Čierna Hora Nálepkovo okres Gelnica 053 33
Čierne Makov okres Čadca 023 56
Čierne Štiavnik okres Bytča 013 55
Čierny Váh Kráľova Lehota okres Liptovský Mikuláš 032 33
Čiky Palárikovo okres Nové Zámky 941 11
Čilistov Šamorín okres Dunajská Streda 931 01
Číž Číž okres Rimavská Sobota 980 43
Čukárska Paka Veľká Paka okres Dunajská Streda 930 51
Čuklasovce Veľké Držkovce okres Bánovce nad Bebravou 956 54
Čunovo Bratislava okres Bratislava V 851 10
Dancov Potok Kuzmice okres Trebišov 076 12
Dargovských hrdinov Košice okres Košice III 040 22
Dedinka pri Dunaji Nová Dedinka okres Senec 900 29
Delava Hnilec okres Spišská Nová Ves 053 75
Delňa Prešov okres Prešov 080 01
Demänová Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Demänová Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Demkovská Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Dešná Lysá pod Makytou okres Púchov 020 54
Detva-sídlisko Detva okres Detva 962 12
Devín Bratislava okres Bratislava IV 841 05
Devínska Nová Ves Bratislava okres Bratislava IV 841 07
Diel Dobroč okres Lučenec 985 53
Diely Nitra okres Nitra 949 01
Diva Šarkan okres Nové Zámky 943 42
Diviaky Turčianske Teplice okres Turčianske Teplice 039 01
Divínske Lazy Divín okres Lučenec 985 52
Dlhá Lúka Bardejov okres Bardejov 085 01
Dlhá Lúka Kvačany okres Liptovský Mikuláš 032 23
Dobogov Mýtne Ludany okres Levice 935 56
Dobrá Trenčianska Teplá okres Trenčín 914 01
Dobrá Voľa Spišské Vlachy okres Spišská Nová Ves 053 61
Dobrianky Michalok okres Vranov nad Topľou 094 23
Dobroč Čierny Balog okres Brezno 976 52
Dobročná Liešťany okres Prievidza 972 27
Dobrý Potok Málinec okres Poltár 985 26
Dobšinská ľadová jaskyňa Stratená okres Rožňava 049 71
Dobšinská Maša Dedinky okres Rožňava 049 73
Dolina Víťaz okres Prešov 082 38
Dolina Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Dolinky Pliešovce okres Zvolen 962 63
Dolinky Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Dolinky Vydrná okres Púchov 020 54
Dolná Bzová Podkriváň okres Detva 985 51
Dolná Lehota Oravský Podzámok okres Dolný Kubín 027 41
Dolná Môlča Môlča okres Banská Bystrica 974 01
Dolná Potôň Orechová Potôň okres Dunajská Streda 930 02
Dolná Štubňa Turčianske Teplice okres Turčianske Teplice 039 01
Dolná Závrská Horná Súča okres Trenčín 913 33
Dolné Breziny Breziny okres Zvolen 926 61
Dolné Držkovce Veľké Držkovce okres Bánovce nad Bebravou 956 54
Dolné Hámre Hodruša-Hámre okres Žarnovica 966 61
Dolné Chlebany Krušovce okres Topoľčany 956 31
Dolné Janíky Janíky okres Dunajská Streda 930 39
Dolné Jaseno Turčianske Jaseno okres Martin 038 02
Dolné Košariská Košariská okres Myjava 906 15
Dolné Krškany Nitra okres Nitra 949 05
Dolné Lelovce Zemianske Kostoľany okres Prievidza 972 43
Dolné Motešice Motešice okres Trenčín 913 26
Dolné Ozorovce Bánovce nad Bebravou okres Bánovce nad Bebravou 957 01
Dolné Príbelce Príbelce okres Veľký Krtíš 991 25
Dolné Rykynčice Rykynčice okres Krupina 962 55
Dolné Samoty a okolie Nové Mesto nad Váhom okres Nové Mesto nad Váhom 915 01
Dolné Sľažany Sľažany okres Zlaté Moravce 951 71
Dolné Stupy Bzenica okres Žiar nad Hronom 966 01
Dolné Turovce Veľké Turovce okres Levice 935 81
Dolný Ďur Veľký Ďur okres Levice 935 34
Dolný Jalšovík Jalšovík okres Krupina 962 41
Dolný Jatov Jatov okres Nové Zámky 941 09
Dolný Jelenec Staré Hory okres Banská Bystrica 976 02
Dolný Les Budkovce okres Michalovce 072 13
Dolný Moštenec Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Dolný Smokovec Vysoké Tatry okres Poprad 059 81
Dolný Štefanov Štefanov nad Oravou okres Tvrdošín 027 44
Dolný Tisovník Horný Tisovník okres Detva 962 75
Dolný Turček Turček okres Turčianske Teplice 038 48
Vinodol Vinodol okres Nitra 951 06
Doma Tomášov okres Senec 900 44
Domaša Hronovce okres Levice 935 61
Dora Buzitka okres Lučenec 985 41
Dovalovo Liptovský Hrádok okres Liptovský Mikuláš 033 03
Drahošanka Čadca okres Čadca 022 01
Dražovce Nitra okres Nitra 949 01
Driečna Vladiča okres Stropkov 090 23
Drnava Ľuboriečka okres Veľký Krtíš 991 02
Dubie Koprivnica okres Bardejov 086 45
Dubie Kysucké Nové Mesto okres Kysucké Nové Mesto 024 01
Dubková Lazy pod Makytou okres Púchov 020 55
Dubnica Bojnice okres Prievidza 972 01
Dubník Červenica okres Prešov 082 07
Dubová Nemecká okres Brezno 976 97
Dúbrava Prešov okres Prešov 080 01
Dúbrava Dolná Strehová okres Veľký Krtíš 991 02
Dúbrava Horná Súča okres Trenčín 913 33
Dúbrava Žehňa okres Prešov 082 06
Dúbravka Bratislava okres Bratislava IV 841 02
Duchenec Cerovo okres Krupina 962 52
Dulice Belá-Dulice okres Martin 038 11
Duľov Mútne okres Námestovo 029 53
Dúžava Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Dvor Mikuláš Dubník okres Nové Zámky 941 35
Dvorec Ivančiná okres Turčianske Teplice 038 45
Dvorníky Dvorníky-Včeláre okres Košice-okolie 044 02
Dvorníky Hontianske Tesáre okres Krupina 962 68
Dvorníky nad Nitricou Nitrica okres Prievidza 972 22
Dyčka Vráble okres Nitra 952 01
Džungľa Košice okres Košice I 040 01
Ďulov Dvor Komárno okres Komárno 945 01
Eliášovce Nový Život okres Dunajská Streda 930 38
Etreho Kračany Kráľovičove Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Fajtov Čierny Balog okres Brezno 976 52
Fančová Čereňany okres Prievidza 972 46
Fejséš Kráľovský Chlmec okres Trebišov 077 01
Fiačice Gôtovany okres Liptovský Mikuláš 032 14
Fiľakovské Kľačany Fiľakovské Kováče okres Lučenec 986 01
Filice Gánovce okres Poprad 058 01
Filier Ratkovské Bystré okres Revúca 982 66
Filipovo Beňuš okres Brezno 976 64
Flajšová Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Forbaky-Klukany Dlhé Pole okres Žilina 013 32
Francovce Giraltovce okres Svidník 087 01
Furmanec Malý Slivník okres Prešov 082 67
Gajdoš Veľké Revištia okres Sobrance 072 43
Gápeľ Valaská Belá okres Prievidza 972 28
Gaškovce Vydrná okres Púchov 020 53
Gašparovo Beňuš okres Brezno 976 64
Gemerský Milhosť Gemerské Teplice okres Revúca 049 16
Géňa Levice okres Levice 934 01
Gomboš Veľká Ida okres Košice-okolie 044 55
Gondovo Nová Dedina okres Levice 935 25
Gorazdov Močenok okres Šaľa 951 17
Gortva Hajnáčka okres Rimavská Sobota 980 33
Grajciar Haniska okres Košice-okolie 044 57
Gregorovce Vyšné Valice okres Rimavská Sobota 982 52
Grinava Pezinok okres Pezinok 902 03
Grodzin Ďurďoš okres Vranov nad Topľou 094 31
Grošovka Kružno okres Rimavská Sobota 979 01
Grúne Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Gúg Zemné okres Nové Zámky 941 23
Hačava Hnúšťa okres Rimavská Sobota 981 03
Hadoše Dolná Mariková okres Považská Bystrica 018 02
Hadovce Komárno okres Komárno 945 01
Hadušovce Spišské Tomášovce okres Spišská Nová Ves 053 13
Hadviga Brieštie okres Turčianske Teplice 038 22
Hágy Reľov okres Kežmarok 059 03
Hájiky-Maky Poltár okres Poltár 987 01
Hájniky Sliač okres Zvolen 962 31
Hámor Polomka okres Brezno 976 66
Hámre Nálepkovo okres Gelnica 053 33
Hámre Trenčianska Turná okres Trenčín 913 21
Harmónia Modra okres Pezinok 900 01
Harvelka Nová Bystrica okres Čadca 023 05
Havran Častkov okres Senica 906 04
Havrania Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Havrania Dolina Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Heďbeneéte Kútniky okres Dunajská Streda 929 01
Herman Dobroč okres Lučenec 985 53
Hetméň Šaľa okres Šaľa 927 01
Hlavice Klokočov okres Čadca 023 22
Hlboké Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Hlinené Turzovka okres Čadca 023 54
Hliník Bobrovník okres Liptovský Mikuláš 032 23
Hliník Vrbová nad Váhom okres Komárno 946 65
Hloža Beluša okres Púchov 018 62
Hodkovce Žehra okres Spišská Nová Ves 053 61
Hodulov Vrch Hrašné okres Myjava 916 14
Hody Galanta okres Galanta 924 01
Holanovo Hurbanovo okres Komárno 947 01
Holotka Zbehy okres Nitra 951 42
Horelica Čadca okres Čadca 022 01
Horenická Hôrka Lednické Rovne okres Púchov 020 61
Horná Dolina Podbranč okres Senica 906 41
Horná Hriňová Hriňová okres Detva 962 05
Horná Môlča Môlča okres Banská Bystrica 974 01
Horná Potôň-Lúky Horná Potôň okres Dunajská Streda 930 52
Horná Tižina Terchová okres Žilina 013 06
Horná Trnávka Prestavlky okres Žiar nad Hronom 966 05
Horná Závrská Horná Súča okres Trenčín 913 33
Horná Zlatná Zlatná na Ostrove okres Komárno 946 12
Horné Breziny Breziny okres Zvolen 962 61
Horné Držkovce Veľké Držkovce okres Bánovce nad Bebravou 956 54
Horné Janíky Janíky okres Dunajská Streda 930 39
Horné Jaseno Turčianske Jaseno okres Martin 038 02
Horné Kočkovce Púchov okres Púchov 020 01
Horné Košariská Košariská okres Myjava 906 15
Horné Krškany Nitra okres Nitra 949 05
Horné Lelovce Nováky okres Prievidza 972 71
Horné Lovčice Brestovany okres Trnava 919 27
Horné Motešice Motešice okres Trenčín 913 26
Horné Ozorovce Bánovce nad Bebravou okres Bánovce nad Bebravou 957 03
Horné Príbelce Príbelce okres Veľký Krtíš 991 25
Horné Rykynčice Rykynčice okres Krupina 962 55
Horné Sľažany Sľažany okres Zlaté Moravce 951 71
Horný Čepeň Sereď okres Galanta 926 01
Horný Ďur Veľký Ďur okres Levice 935 34
Horný Jalšovík Jalšovík okres Krupina 962 41
Horný Jatov Trnovec nad Váhom okres Šaľa 925 71
Horný Jelenec Staré Hory okres Banská Bystrica 976 02
Horný Moštenec Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Horný Ohaj Vráble okres Nitra 952 01
Horný Smokovec Vysoké Tatry okres Poprad 062 01
Horný Štefanov Štefanov nad Oravou okres Tvrdošín 027 44
Horný Turček Turček okres Turčianske Teplice 038 48
Horný Vinodol Vinodol okres Nitra 951 06
Horša Levice okres Levice 934 01
Hoštiná Púchov okres Púchov 020 51
Hrabové Bytča okres Bytča 014 01
Hrabovka Púchov okres Púchov 020 51
Hrabovo Kalinovo okres Poltár 985 01
Hradisko Radoma okres Svidník 090 42
Hradištská Moľva Malčice okres Michalovce 072 06
Hradná Súľov-Hradná okres Bytča 013 52
Hrboltová Ružomberok okres Ružomberok 034 05
Hrkáč Gemerská Ves okres Revúca 982 62
Hrnčiarky Cinobaňa okres Poltár 985 23
Hrnčiarové Lubina okres Nové Mesto nad Váhom 916 12
Hrubá Strana Bzince pod Javorinou okres Nové Mesto nad Váhom 916 11
Hrubý Buk Klokočov okres Čadca 023 52
Hrušov Rad okres Trebišov 076 37
Hrušové Bzince pod Javorinou okres Nové Mesto nad Váhom 916 11
Humenský Rokytov Rokytov pri Humennom okres Humenné 067 13
Hunkovce Parchovany okres Trebišov 076 62
Hurbanovce Dedinka okres Nové Zámky 941 50
Chalmová Bystričany okres Prievidza 972 45
Chladná Studňa Málinec okres Poltár 985 27
Chocholná Chocholná-Velčice okres Trenčín 913 04
Chorvatice Tupá okres Levice 935 84
Chotár Nová Baňa okres Žarnovica 968 01
Chrasť Bajč okres Komárno 946 54
Chrašťany Beladice okres Zlaté Moravce 951 75
Chrenová Nitra okres Nitra 949 01
Chvatimech Podbrezová okres Brezno 976 81
Chym Perín-Chym okres Košice-okolie 044 74
Chyzerovce Zlaté Moravce okres Zlaté Moravce 953 01
Ihrište Púchov okres Púchov 020 51
Iliaš Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Iliašov Slovenské Ďarmoty okres Veľký Krtíš 991 07
Iliavka Ilava okres Ilava 019 01
Iľanovo Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Imrov Kopec Pravica okres Veľký Krtíš 991 21
Ipeľ Málinec okres Poltár 985 26
Ipeľka Buzitka okres Lučenec 985 41
Istebník Trenčín okres Trenčín 911 05
Ivanišovo Podkriváň okres Detva 985 51
Iviny Dúbravy okres Detva 962 24
Ižop Veľký Meder okres Dunajská Streda 932 01
Jabríková Tajov okres Banská Bystrica 976 34
Jakub Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Jalakšová Bátovce okres Levice 935 03
Jalná Trnavá Hora okres Žiar nad Hronom 966 11
Janíkovce Nitra okres Nitra 949 07
Jánošíková Dunajská Lužná okres Senec 900 42
Jánošíkovo na Ostrove Okoč okres Dunajská Streda 930 10
Jánošovka Čierny Balog okres Brezno 976 52
Janova Ves Klátova Nová Ves okres Partizánske 958 44
Jarná Cífer okres Trnava 919 43
Jarok Želiezovce okres Levice 937 01
Jarovce Bratislava okres Bratislava V 851 10
Jasenovo Hriňová okres Detva 962 05
Jasenovská Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Jaslovce Jaslovské Bohunice okres Trnava 919 30
Jastrabie Kračany Kráľovičove Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Jašov Vrch Klokoč okres Detva 962 25
Javorec Sobotište okres Senica 906 05
Javorina Lom nad Rimavicou okres Brezno 976 53
Javorinka Galanta okres Galanta 925 01
Javorová Klokočov okres Čadca 023 22
Jazviny Stará Turá okres Nové Mesto nad Váhom 916 01
Jedľovník Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Jelenová Dolné Trhovište okres Hlohovec 920 61
Jelšavská Teplica Gemerské Teplice okres Revúca 049 16
Jergaly Motyčky okres Banská Bystrica 976 02
Jerichov Brezolupy okres Bánovce nad Bebravou 957 01
Ješkova Ves nad Nitricou Diviaky nad Nitricou okres Prievidza 972 25
Jóbova Ráztoka Veľké Borové okres Liptovský Mikuláš 027 32
Juh Košice okres Košice IV 040 01
Jur Hubošovce okres Sabinov 082 66
Jurský Chlm Mužla okres Nové Zámky 943 52
Kače Mníšek nad Popradom okres Stará Ľubovňa 062 22
Kalinčiakovo Levice okres Levice 934 01
Kalinka Vígľašská Huta-Kalinka okres Detva 962 26
Kalinov Krásno nad Kysucou okres Čadca 023 02
Kalná Kalná nad Hronom okres Levice 935 32
Kalnica Kalná nad Hronom okres Levice 935 32
Kamenec Nová Dedina okres Levice 934 01
Kamenný Chotár Brhlovce okres Levice 935 02
Kamenný Vrch Lešť okres Zvolen 962 45
Kanaš Veľký Šariš okres Prešov 082 21
Kapoňa Leles okres Trebišov 076 84
Kapušianske Vojkovce Maťovské Vojkovce okres Michalovce 079 01
Kardošova Vieska Domaniža okres Považská Bystrica 018 16
Karlova Ves Bratislava okres Bratislava IV 841 04
Karolína Želiezovce okres Levice 937 01
Kašova Lehôtka Tŕnie okres Zvolen 962 34
Katarínska Huta Cinobaňa okres Poltár 985 23
Kátlina Dolná Mariková okres Považská Bystrica 018 02
Katúň Spišské Podhradie okres Levoča 053 04
Kava Komárno okres Komárno 946 65
Kavečany Košice okres Košice I 040 01
Kecerovské Kostoľany Kecerovce okres Košice-okolie 044 47
Kecerovské Pekľany Kecerovce okres Košice-okolie 044 47
Kendereš Jatov okres Nové Zámky 941 09
Kevice Bodorová okres Turčianske Teplice 038 45
Kežmarské Žľaby Vysoké Tatry okres Poprad 059 53
Kinčeš Dvorianky okres Trebišov 076 62
Kírť Čeláre okres Veľký Krtíš 991 22
Kišovce Hôrka okres Poprad 059 12
Klastava Baďan okres Banská Štiavnica 969 75
Klčovany Boleráz okres Trnava 919 08
Klin Klokočov okres Čadca 023 22
Klíž Veľký Klíž okres Partizánske 958 45
Klížske Hradište Veľký Klíž okres Partizánske 958 45
Klobušice Ilava okres Ilava 019 01
Klokočina Nitra okres Nitra 949 11
Kľačany Trnavá Hora okres Žiar nad Hronom 966 11
Kľačany Urmince okres Topoľčany 956 02
Kľučiareň Trnovec nad Váhom okres Šaľa 925 71
Kľúčiarove Kračany Kráľovičove Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Kľúčové Nemšová okres Trenčín 914 41
Kľušovská Zábava Kľušov okres Bardejov 086 22
Kmeťovce Drženice okres Levice 935 03
Kňažia Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Kocurice Piešťany okres Piešťany 921 01
Kočín Kočín-Lančár okres Piešťany 922 04
Kochanovce Adamovské Kochanovce okres Trenčín 913 05
Kochnáč Malá Hradná okres Bánovce nad Bebravou 956 54
Kojatická Dolina Kojatice okres Prešov 082 32
Kolónia Bíňa okres Nové Zámky 943 56
Kolónia Boťany okres Trebišov 076 41
Kolónia Kútniky okres Dunajská Streda 929 01
Kolónia Michal na Ostrove okres Dunajská Streda 930 35
Kolónia Veľké Trakany okres Trebišov 076 42
Komanica Dúbravka okres Michalovce 072 15
Komárno Detvianska Huta okres Detva 962 06
Komárovce Sobrance okres Sobrance 073 01
Komov Čierny Balog okres Brezno 976 52
Končitá Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Konkoľ Hurbanovo okres Komárno 947 01
Konské Podhradie okres Martin 038 52
Kopanice Hodruša-Hámre okres Žarnovica 966 61
Kopanice Makov okres Čadca 023 56
Kopanice Prievidza okres Prievidza 971 01
Kopec Košecké Podhradie okres Ilava 018 31
Kopráš Magnezitovce okres Revúca 049 16
Kornica Klokočov okres Čadca 023 22
Korytné Kolárovice okres Bytča 013 54
Korytnica-kúpele Liptovská Osada okres Ružomberok 034 73
Kostiviarska Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Kostivrch Horné Hámre okres Žarnovica 966 71
Kostolná Detva okres Detva 962 11
Kostolná Gala Holice okres Dunajská Streda 930 34
Kostolné Mitice Trenčianske Mitice okres Trenčín 913 22
Kostolné Moravce Hontianske Moravce okres Krupina 962 70
Kostolný Sek Šurany okres Nové Zámky 942 01
Košecké Rovné Zliechov okres Ilava 018 32
Košická Nová Ves Košice okres Košice III 040 14
Košťany Valaliky okres Košice-okolie 044 13
Košúty Martin okres Martin 036 01
Kotelnica Bajč okres Komárno 946 54
Kováčov Kamenica nad Hronom okres Nové Zámky 943 66
Kozelec Hromoš okres Stará Ľubovňa 065 45
Kozinská Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Králik Tornaľa okres Revúca 982 01
Kráľka Kolárovo okres Komárno 946 03
Kráľová Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 05
Kráľová Zvolen okres Zvolen 960 01
Kráľovce Kráľovce-Krnišov okres Krupina 962 65
Kráľovianky Šamorín okres Dunajská Streda 931 01
Kráľovičová Hokovce okres Levice 935 83
Krám Čierny Balog okres Brezno 976 52
Krásna Buzitka okres Lučenec 985 41
Krásna Veľké Teriakovce okres Rimavská Sobota 980 51
Krásna Hôrka Tvrdošín okres Tvrdošín 027 44
Krásna nad Hornádom Košice okres Košice IV 040 18
Krásny Dub Horná Súča okres Trenčín 913 33
Krátke Kesy Marcelová okres Komárno 946 32
Kravárska Dlhé Pole okres Žilina 013 32
Kremnička Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Krivá Oľka Oľka okres Medzilaborce 067 04
Krivec I Hriňová okres Detva 962 05
Krivec II Hriňová okres Detva 962 05
Krivošťany Strážske okres Michalovce 072 22
Kríž nad Váhom Považany okres Nové Mesto nad Váhom 916 26
Križany Krišovská Liesková okres Michalovce 079 01
Krížny Vrch Levice okres Levice 934 01
Krížový Dvor Číčov okres Komárno 946 19
Krmeš Vlachy okres Liptovský Mikuláš 032 13
Krné Detva okres Detva 962 12
Krnišov Kráľovce-Krnišov okres Krupina 962 65
Kružlovská Huta Kružlov okres Bardejov 086 04
Kubíková Kubíková okres Žilina 013 05
Kubínska Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Kubrá Trenčín okres Trenčín 911 01
Kubrica Trenčín okres Trenčín 911 01
Kucany Oborín okres Michalovce 076 75
Kunov Senica okres Senica 905 01
Kurinec Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Kurtáň Fiľakovské Kováče okres Lučenec 986 01
Kúty Prešov okres Prešov 080 01
Kúty Bojnice okres Prievidza 971 01
Kvetnica Poprad okres Poprad 058 01
Kykula Chocholná-Velčice okres Trenčín 913 04
Kynceľove Kračany Kostolné Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Kynek Nitra okres Nitra 949 01
Kysuca Drábsko okres Brezno 976 53
Laclavá Abramová okres Turčianske Teplice 038 22
Lačnov Lipovce okres Prešov 082 36
Ladislavov Dvor Levice okres Levice 934 01
Ladomer Ladomerská Vieska okres Žiar nad Hronom 965 01
Lalinok Divinka okres Žilina 013 31
Lamač Bratislava okres Bratislava IV 841 03
Lančár Kočín-Lančár okres Piešťany 922 04
Lándor Komárno okres Komárno 945 01
Lány Stará Bystrica okres Čadca 023 04
Laskár Nováky okres Prievidza 972 71
Látkovce Uhrovec okres Bánovce nad Bebravou 957 01
Lazany Kláštor pod Znievom okres Martin 038 43
Lažteky Lešť okres Zvolen 962 45
Lehotská Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Lesné Kračany Kráľovičove Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Levočská Dolina Levoča okres Levoča 054 01
Levočské Lúky Levoča okres Levoča 054 01
Lidér Tejéd Povoda okres Dunajská Streda 929 01
Liesková Krišovská Liesková okres Michalovce 079 01
Lieskové Cerová okres Senica 906 33
Lietavská Svinná Lietavská Svinná-Babkov okres Žilina 013 11
Lietavská Závadka Lietava okres Žilina 013 18
Likier Hnúšťa okres Rimavská Sobota 981 01
Lipník Tlmače okres Levice 935 21
Lipovce-chaty Lipovce okres Prešov 082 36
Liptovská Ondrašová Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 05
Lomnica Liešťany okres Prievidza 972 27
Lomnica Vranov nad Topľou okres Vranov nad Topľou 093 03
Lonec Pliešovce okres Zvolen 962 63
Lopej Podbrezová okres Brezno 976 98
Lopušná Lopušné Pažite okres Kysucké Nové Mesto 024 03
Lorinčík Košice okres Košice II 040 11
Lovčica Lovčica-Trubín okres Žiar nad Hronom 966 23
Lučkovce Moravany okres Michalovce 072 03
Lúčky-kúpele Lúčky okres Ružomberok 034 82
Lukavica Žarnovica okres Žarnovica 966 81
Lukové Zvolen okres Zvolen 962 21
Lúky Divina okres Žilina 013 31
Luník IX Košice okres Košice II 040 01
Luskovica Krajné okres Myjava 916 16
Lysá nad Dunajcom Spišská Stará Ves okres Kežmarok 061 01
Ľadoveň Martin okres Martin 036 01
Ľubianka Oslany okres Prievidza 972 47
Ľubienka Šoltýska okres Poltár 985 07
Ľuborča Nemšová okres Trenčín 914 41
Ľudovítov Palárikovo okres Nové Zámky 941 11
Mačonáš Kráľov Brod okres Galanta 925 41
Mačov Diviaky nad Nitricou okres Prievidza 972 25
Madačka Ábelová okres Lučenec 985 13
Madočany Liptovská Teplá okres Ružomberok 034 83
Madzín Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Magale Petrovice okres Bytča 013 53
Magurka Partizánska Ľupča okres Liptovský Mikuláš 032 15
Machalovce Jánovce okres Poprad 059 13
Majdan Olejníkov okres Sabinov 082 57
Majer Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Majer Detrík okres Vranov nad Topľou 094 31
Majere Pukanec okres Levice 935 05
Majeričky Podbranč okres Senica 906 41
Majerka Ihľany okres Kežmarok 059 94
Malá Bara Bara okres Trebišov 076 32
Malá Baračka Beša okres Levice 035 36
Malá Budafa Holice okres Dunajská Streda 930 34
Malá Bytča Bytča okres Bytča 014 01
Malá Dolina Dobroč okres Lučenec 985 53
Malá Iža Komárno okres Komárno 945 01
Malá Lehota Lehota pod Vtáčnikom okres Prievidza 972 42
Malá Lúč Lúč na Ostrove okres Dunajská Streda 930 03
Malá Maňa Maňa okres Nové Zámky 941 45
Malá Mužla Mužla okres Nové Zámky 943 52
Malá Paka Veľká Paka okres Dunajská Streda 930 51
Malá Ves Lučenec okres Lučenec 984 01
Malá Vieska Družstevná pri Hornáde okres Košice-okolie 044 31
Malé Bedzany Topoľčany okres Topoľčany 955 01
Malé Bielice Partizánske okres Partizánske 958 04
Malé Bierovce Adamovské Kochanovce okres Trenčín 913 05
Malé Blahovo Dunajská Streda okres Dunajská Streda 929 01
Malé Dvorany Bojná okres Topoľčany 956 01
Malé Chlievany Bánovce nad Bebravou okres Bánovce nad Bebravou 957 01
Malé Košecké Podhradie Košecké Podhradie okres Ilava 018 31
Malé Krškany Krškany okres Levice 935 01
Malé Orvište Ostrov okres Piešťany 922 01
Malé Ostratice Ostratice okres Partizánske 956 34
Malé Stankovce Trenčianske Stankovce okres Trenčín 913 11
Malé Teriakovce Veľké Teriakovce okres Rimavská Sobota 980 51
Malé Zalužice Zalužice okres Michalovce 072 34
Malinovec Santovka okres Levice 935 87
Malý Báb Báb okres Nitra 951 34
Malý Biel Veľký Biel okres Senec 900 24
Malý Bysterec Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Malý Jatov Jatov okres Nové Zámky 941 09
Malý Kiar Levice okres Levice 934 01
Malý Kolačín Nová Dubnica okres Ilava 018 51
Malý Lég Lehnice okres Dunajská Streda 930 37
Malý Madaras Tomášov okres Senec 900 44
Malý Ostrov Dedina Mládeže okres Komárno 946 03
Malý Pesek Kukučínov okres Levice 935 54
Malý Ruskov Nový Ruskov okres Trebišov 075 01
Mangútovo Hriňová okres Detva 962 06
Marček Svederník okres Žilina 013 32
Maršová Maršová-Rašov okres Bytča 013 51
Martinová Lúčnica nad Žitavou okres Nitra 951 88
Marušová Nový Tekov okres Levice 935 33
Maslovce Zlaté Klasy okres Dunajská Streda 930 39
Masníkovo Lehnice okres Dunajská Streda 930 37
Mást Stupava okres Malacky 900 31
Maša Cinobaňa okres Poltár 985 22
Maštinec Hrnčiarska Ves okres Poltár 987 01
Matejovce Poprad okres Poprad 059 51
Matejovec Krajné okres Myjava 916 16
Matušíková Valaská Belá okres Prievidza 972 28
Maťovce Maťovské Vojkovce okres Michalovce 079 01
Mazorníkovo Brezno okres Brezno 977 01
Mečedelovce Spišský Štvrtok okres Levoča 053 14
Medné Lednické Rovne okres Púchov 020 61
Medvecké Plavé Vozokany okres Levice 935 41
Medvedzie Tvrdošín okres Tvrdošín 027 44
Medvedie Čierny Balog okres Brezno 976 52
Meďov Michalovce okres Michalovce 071 01
Medzibrodie Mníšek nad Popradom okres Stará Ľubovňa 065 22
Medzihradné Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Mechenice Podhorany okres Nitra 951 46
Melčice Melčice-Lieskové okres Trenčín 913 05
Merovce Dudince okres Krupina 962 71
Miháľov Bardejov okres Bardejov 085 01
Mikolčany Gemerský Sad okres Revúca 049 13
Mikšová Bytča okres Bytča 014 01
Mikula Želiezovce okres Levice 937 01
Mikulášov Lakšárska Nová Ves okres Malacky 908 76
Mikulášov Sad Bátorove Kosihy okres Komárno 946 34
Milhostov Trebišov okres Trebišov 075 01
Milinovice Pataš okres Dunajská Streda 929 01
Milochov Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 06
Milošová Čadca okres Čadca 022 01
Milovaná Michalovce okres Michalovce 071 01
Miškech Dedinka Lubina okres Nové Mesto nad Váhom 916 12
Mláky Látky okres Detva 985 45
Mliečany Dunajská Streda okres Dunajská Streda 929 01
Mliečno Šamorín okres Dunajská Streda 931 01
Mlynárce Nitra okres Nitra 949 01
Mlynský Sek Lipová okres Nové Zámky 941 02
Mlyňany Tesárske Mlyňany okres Zlaté Moravce 951 76
Mníšany Magnezitovce okres Revúca 049 17
Močarany Michalovce okres Michalovce 071 01
Močarmany Petrovany okres Prešov 082 53
Močiare Kvašov okres Púchov 020 62
Močidlá Vyšné Nemecké okres Sobrance 072 51
Močidľany Jarovnice okres Sabinov 082 63
Modlatín Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Modranka Trnava okres Trnava 917 05
Mochovce Kalná nad Hronom okres Levice 935 39
Mojín Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Mojšova Lúčka Žilina okres Žilina 010 01
Mokraď Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Moravské Kračany Kostolné Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Morovno Handlová okres Prievidza 972 31
Mostište Dohňany okres Púchov 020 51
Mošovce Považany okres Nové Mesto nad Váhom 916 26
Môťová Zvolen okres Zvolen 960 01
Mrzáčka Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Muľka Trebeľovce okres Lučenec 985 31
Mútňanská Píla Mútne okres Námestovo 029 63
Myslava Košice okres Košice II 040 16
Mýtna Nová Ves Ludanice okres Topoľčany 956 11
Nad jazerom Košice okres Košice IV 040 01
Nadabula Rožňava okres Rožňava 048 01
Návojovce Partizánske okres Partizánske 958 04
Nebojsa Galanta okres Galanta 925 31
Necpaly Prievidza okres Prievidza 971 01
Nedelište Ábelová okres Lučenec 985 13
Nedožery Nedožery-Brezany okres Prievidza 972 12
Nekyje na Ostrove Vrakúň okres Dunajská Streda 930 25
Neresnica Zvolen okres Zvolen 960 01
Niereše Mirkovce okres Prešov 082 06
Nitriansky Hrádok Šurany okres Nové Zámky 942 01
Nixbrod Levice okres Levice 934 01
Nižná Kaloša Kaloša okres Rimavská Sobota 982 52
Nižná Korňa Korňa okres Čadca 023 21
Nižná Pokoradz Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Nižná Revúca Liptovské Revúce okres Ružomberok 034 74
Nižná Šebastová Prešov okres Prešov 080 06
Nižná Šuňava Šuňava okres Poprad 059 39
Nižná Vladiča Vladiča okres Stropkov 090 23
Nižné Matiašovce Liptovské Matiašovce okres Liptovský Mikuláš 032 23
Nižné Raslavice Raslavice okres Bardejov 086 41
Nižnoslanská Baňa Nižná Slaná okres Rožňava 049 23
Nižný Kelčov Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Nižný Sliač Liptovské Sliače okres Ružomberok 034 84
Nosice Púchov okres Púchov 020 70
Nová Lehota Handlová okres Prievidza 972 35
Nová Lipnica Dunajská Lužná okres Senec 900 42
Nová Maša Vaľkovňa okres Brezno 976 70
Nová Osada Gbelce okres Nové Zámky 943 42
Nová Osada Komárno okres Komárno 945 01
Nová Polianka Vysoké Tatry okres Poprad 059 83
Nová Stráž Komárno okres Komárno 945 04
Nová Trstená Hurbanovo okres Komárno 947 03
Nová Ves pri Dunaji Nová Dedinka okres Senec 900 29
Nová Vieska pri Bodrogu Somotor okres Trebišov 076 35
Nováčany Gemerský Sad okres Revúca 049 13
Nové Košariská Dunajská Lužná okres Senec 900 42
Nové Mesto Bratislava okres Bratislava III 831 01
Nové Osady Veľké Úľany okres Galanta 925 22
Novotský Dulov Novoť okres Námestovo 032 24
Novoť Malé Borové okres Liptovský Mikuláš 032 24
Novoveská Huta Spišská Nová Ves okres Spišská Nová Ves 053 31
Nový Diel Bajč okres Komárno 946 54
Nový Dvor Trnovec nad Váhom okres Šaľa 925 71
Nový Dvor Vyškovce nad Ipľom okres Levice 935 77
Nový Gúg Nové Zámky okres Nové Zámky 940 01
Nový Majer Trebišov okres Trebišov 075 01
Nový Sad Buzitka okres Lučenec 985 41
Nový Smokovec Vysoké Tatry okres Poprad 062 01
Nový Svet Látky okres Detva 985 45
Nozdrovice Košeca okres Ilava 018 64
Oblazov Kotešová okres Bytča 013 61
Obručná Radzovce okres Lučenec 985 58
Obsolovce Horné Obdokovce okres Topoľčany 956 08
Okánikovo Veľké Kosihy okres Komárno 946 21
Okoličné Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 04
Olichov Volkovce okres Zlaté Moravce 951 87
Olšina Trebišov okres Trebišov 075 01
Ondrej Hôrka okres Poprad 059 12
Ondrej nad Hronom Brusno okres Banská Bystrica 976 62
Ondrochov Lipová okres Nové Zámky 941 02
Opatová Lučenec okres Lučenec 984 01
Opatová Nová Dedina okres Levice 935 25
Opatová Trenčín okres Trenčín 911 01
Opatové Moravce Hontianske Moravce okres Krupina 962 70
Opatovský Sokolec Okoč okres Dunajská Streda 930 28
Orechová Potôň-Lúky Orechová Potôň okres Dunajská Streda 930 52
Orechové Trenčín okres Trenčín 911 05
Orkucany Sabinov okres Sabinov 083 01
Orlové Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Ortáše Ploské okres Košice-okolie 044 44
Ortov Pavlovce nad Uhom okres Michalovce 072 14
Ostrany Hrušovo okres Rimavská Sobota 980 26
Osušie Ľuboriečka okres Veľký Krtíš 991 02
Oškerda Kysucké Nové Mesto okres Kysucké Nové Mesto 023 32
Pác Cífer okres Trnava 919 43
Pačérok Kolárovo okres Komárno 946 03
Paderovce Jaslovské Bohunice okres Trnava 919 30
Pagaňov Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Palcmanská Maša Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Palúdzka Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Paľovce Topoľnica okres Galanta 925 92
Papča Drienčany okres Rimavská Sobota 980 23
Papraď Stará Turá okres Nové Mesto nad Váhom 916 01
Párovské Háje Nitra okres Nitra 949 01
Paseky Látky okres Detva 985 45
Pasiečka Vydrná okres Púchov 020 54
Pastovník Plaveč okres Stará Ľubovňa 065 44
Pastúchy Pataš okres Dunajská Streda 930 08
Pavel Komárno okres Komárno 945 04
Pavlovo Svätá Mária okres Trebišov 076 35
Pažite Lopušné Pažite okres Kysucké Nové Mesto 024 03
Peklina Dolný Hričov okres Žilina 013 41
Pereš Košice okres Košice II 040 11
Perín Perín-Chym okres Košice-okolie 044 74
Perkovce Šurianky okres Nitra 951 26
Petrová Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Petrovec Kalinovo okres Poltár 985 01
Petržalka Bratislava okres Bratislava V 851 01
Peťov Kováčovce okres Veľký Krtíš 991 35
Peťovka Motešice okres Trenčín 913 26
Pežerňa Zbrojníky okres Levice 935 55
Piesky Bánovce nad Ondavou okres Michalovce 072 04
Piesok Modra okres Pezinok 900 01
Piesok Valaská okres Brezno 976 43
Piešť I Detva okres Detva 962 12
Piešť II Detva okres Detva 962 12
Pikovce Abrahámovce okres Kežmarok 059 72
Pilhov Mníšek nad Popradom okres Stará Ľubovňa 065 22
Pilhovčík Mníšek nad Popradom okres Stará Ľubovňa 065 22
Píly Prievidza okres Prievidza 971 01
Pinkove Kračany Kostolné Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Pláne Petrovice okres Bytča 013 53
Pláne Strážske okres Michalovce 072 22
Plešivá Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Ploštín Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 01
Počúvadlianske Jazero Banská Štiavnica okres Banská Štiavnica 969 81
Pod Braniskom Široké okres Prešov 082 37
Pod Pastviskom Kojatice okres Prešov 082 32
Pódafa Povoda okres Dunajská Streda 929 01
Podbanské Vysoké Tatry okres Poprad 032 42
Podčičva Sedliská okres Vranov nad Topľou 094 09
Podháj Martin okres Martin 036 01
Podholie Braväcovo okres Brezno 976 64
Podhorie Beluša okres Púchov 018 61
Podhorie Prietrž okres Senica 906 11
Podhorie Slavnica okres Ilava 018 54
Podhrabina Chmeľov okres Prešov 082 15
Podhrabina Lipníky okres Prešov 082 12
Podjavorie Lešť okres Zvolen 962 63
Podjavorie Pliešovce okres Zvolen 962 63
Podjavorník Papradno okres Považská Bystrica 018 13
Podlavice Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 09
Podlipníky Pavlovce okres Vranov nad Topľou 094 31
Podmanín Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Podpílie Ľubotín okres Stará Ľubovňa 065 41
Podproč Oľšavica okres Levoča 053 73
Podsadek Stará Ľubovňa okres Stará Ľubovňa 064 01
Podspády Tatranská Javorina okres Poprad 059 56
Podvažie Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 04
Podvažie Pruské okres Ilava 018 52
Podvrch Krajné okres Myjava 916 16
Podzámok Plaveč okres Stará Ľubovňa 065 44
Podzámok Podbranč okres Senica 906 41
Podzávoz Čadca okres Čadca 022 01
Pohorelská Maša Pohorelá okres Brezno 976 69
Polerieka Abramová okres Turčianske Teplice 038 22
Polianky Látky okres Detva 985 45
Polkanová Staré Hory okres Banská Bystrica 976 02
Polom Hnúšťa okres Rimavská Sobota 981 01
Polomy Pliešovce okres Zvolen 962 63
Poluvsie Rajecké Teplice okres Žilina 013 13
Poľníky Dolná Súča okres Trenčín 913 32
Poľov Košice okres Košice II 040 15
Pondelok Hrnčiarska Ves okres Poltár 980 13
Ponická Huta Poniky okres Banská Bystrica 976 33
Ponická Lehôtka Poniky okres Banská Bystrica 976 33
Posádka Dvorníky okres Hlohovec 920 56
Póšfa Holice okres Dunajská Streda 930 34
Potok Makov okres Čadca 023 56
Potoky Lúčka okres Sabinov 082 81
Potoky Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Potôčik Olováry okres Veľký Krtíš 991 03
Považská Teplá Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 05
Považské Podhradie Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 04
Považský Chlmec Žilina okres Žilina 010 03
Pôbišovo Beňuš okres Brezno 976 64
Praznov Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Predjastrabie Štiavnik okres Bytča 013 55
Predmier Turzovka okres Čadca 023 54
Predné Halny Brezno okres Brezno 977 01
Prehôrka Krajné okres Myjava 916 16
Prejta Dubnica nad Váhom okres Ilava 018 41
Preseľany nad Ipľom Šahy okres Levice 936 01
Pri Svinke Ličartovce okres Prešov 082 03
Pribišská Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Príboj Senné okres Veľký Krtíš 991 01
Príles Trenčianska Teplá okres Trenčín 914 01
Priehrada Nitrianske Rudno okres Prievidza 972 26
Priekopa Martin okres Martin 038 01
Prieloh Dolná Strehová okres Veľký Krtíš 991 02
Prievrana Poltár okres Poltár 987 01
Prílepy Zlaté Moravce okres Zlaté Moravce 953 02
Prímovce Hôrka okres Poprad 059 12
Prosné Udiča okres Považská Bystrica 018 01
Prostredná Môlča Môlča okres Banská Bystrica 974 01
Prostredný Hámor Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Psiare Hronský Beňadik okres Žarnovica 966 53
Pstruša Vígľaš okres Detva 962 02
Pšurnovice Bytča okres Bytča 014 01
Pustá Ves Prašník okres Piešťany 922 11
Pusté Čierny Balog okres Brezno 976 52
Pustý Chotár Beladice okres Zlaté Moravce 951 75
Rača Bratislava okres Bratislava II 831 06
Račice Nitrica okres Prievidza 972 22
Radiša Žitná-Radiša okres Bánovce nad Bebravou 956 42
Radvaň Banská Bystrica okres Banská Bystrica 074 05
Rakoľuby Kočovce okres Nové Mesto nad Váhom 916 31
Rákošská Baňa Rákoš okres Revúca 049 63
Rakovec Hontianske Nemce okres Krupina 962 65
Rakovec Kšinná okres Bánovce nad Bebravou 956 43
Rakovec Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Rakytovce Banská Bystrica okres Banská Bystrica 976 32
Rastice Zlaté Klasy okres Dunajská Streda 930 39
Rašov Maršová-Rašov okres Bytča 013 51
Ratkovská Zdychava Rovné okres Rimavská Sobota 982 67
Ráztoka Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Ráztoky Hnilčík okres Spišská Nová Ves 053 32
Ráztoky Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Ráztoky Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Remata Ráztočno okres Prievidza 972 51
Repákovci Dolná Súča okres Trenčín 913 33
Repištia Ratková okres Revúca 982 65
Revišné Veličná okres Dolný Kubín 027 54
Revištské Podzámčie Žarnovica okres Žarnovica 966 81
Revúčka Revúca okres Revúca 050 01
Ridzina Hatalov okres Michalovce 072 16
Riečky Klokočov okres Čadca 023 22
Riečnica Nová Bystrica okres Čadca 023 05
Rieka Čadca okres Čadca 022 01
Rimavská Píla Tisovec okres Rimavská Sobota 980 61
Rohožnica Veľký Ďur okres Levice 935 34
Rojkov Stankovany okres Ružomberok 034 92
Rosuchov Trstín okres Trnava 919 05
Roškovce Doľany okres Levoča 053 02
Roveň Podtureň okres Ružomberok 033 01
Rovné Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Rozbehy Cerová okres Senica 906 33
Rozina Želiezovce okres Levice 937 01
Rozvadze Trenčianske Stankovce okres Trenčín 913 11
Rožňavská Baňa Rožňava okres Rožňava 048 01
Rožňová Neporadza Neporadza okres Trenčín 913 26
Rožňové Mitice Trenčianske Mitice okres Trenčín 913 22
Rudica Horná Ves okres Prievidza 972 48
Rudlová Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Ruské Pekľany Ľubovec okres Prešov 082 42
Rusovce Bratislava okres Bratislava V 851 10
Ružbachy-kúpele Vyšné Ružbachy okres Stará Ľubovňa 065 02
Ružín Malá Lodina okres Košice-okolie 044 32
Ružinov Bratislava okres Bratislava II 821 01
Ružová Dolina Suchá nad Parnou okres Trnava 919 01
Ružová Osada Nové Hony okres Lučenec 985 42
Rúrky Prešov okres Prešov 080 01
Rybáre Sliač okres Zvolen 962 31
Rybárie Klokočov okres Čadca 023 22
Rybárpole Ružomberok okres Ružomberok 034 05
Sabová Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Sádok Klátova Nová Ves okres Partizánske 958 44
Sady Nesvady okres Komárno 946 51
Salajka České Brezovo okres Poltár 985 04
Salvátor Lipovce okres Prešov 082 36
Sampor Sliač okres Zvolen 962 31
Sása Lehnice okres Dunajská Streda 930 37
Sásová Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Savčina Pruské okres Ilava 018 52
Sebedín Sebedín-Bečov okres Banská Bystrica 974 01
Sedličná Trenčianske Stankovce okres Trenčín 913 11
Sekčov Prešov okres Prešov 080 01
Seleška Čečejovce okres Košice-okolie 044 71
Selešťany Záhorce okres Veľký Krtíš 991 06
Semeteš Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Senica Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Setechov Petrovice okres Bytča 013 53
Sever Košice okres Košice I 040 01
Sever Martin okres Martin 036 01
Severná Vyšná Šebastová okres Prešov 080 06
Sídlisko KVP Košice okres Košice II 040 01
Sídlisko Ťahanovce Košice okres Košice I 040 01
Sigord Kokošovce okres Prešov 082 52
Sigord Zlatá Baňa okres Prešov 082 52
Sila Nové Sady okres Nitra 951 24
Sitnianska Banská Štiavnica okres Banská Štiavnica 969 03
Sitnianska Lehôtka Hontianske Nemce okres Krupina 962 65
Sitník Stropkov okres Stropkov 091 01
Skala Skalka nad Váhom okres Trenčín 913 31
Skalica Podbrezová okres Brezno 976 81
Skalská Nová Ves Skalka nad Váhom okres Trenčín 913 31
Skliarovo Detva okres Detva 962 11
Skubín Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Slaná Lehota Poltár okres Poltár 987 01
Slanec Hriňová okres Detva 962 05
Slanická Osada Námestovo okres Námestovo 029 01
Slatinka Zvolenská Slatina okres Zvolen 962 01
Sliač-kúpele Sliač okres Zvolen 962 32
Sliačska Podpoľana Stará Huta okres Detva 962 25
Slopkov Kolárovice okres Bytča 013 54
Slovenské Pole Kráľov Brod okres Galanta 925 41
Smolenická Nová Ves Smolenice okres Trnava 919 04
Snohy Hriňová okres Detva 962 05
Sobôtka Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Sobranecké kúpele Sobrance okres Sobrance 073 01
Sokoľníky Podhorany okres Nitra 951 46
Solivar Prešov okres Prešov 080 05
Solka Nitrianske Pravno okres Prievidza 972 13
Soľné Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Somorova Ves Diviaky nad Nitricou okres Prievidza 972 25
Sotiná Senica okres Senica 905 01
Spišská Sobota Poprad okres Poprad 058 01
Srňacie Dolný Kubín okres Dolný Kubín 027 01
Stanáková Valaská Belá okres Prievidza 972 28
Stankovce Voľa okres Michalovce 072 21
Stará Gala Holice okres Dunajská Streda 930 34
Stará Huta Nová Baňa okres Žarnovica 968 01
Staré Mesto Bratislava okres Bratislava I 811 01
Staré Mesto Košice okres Košice I 040 01
Staré Mesto Nitra okres Nitra 949 01
Staré Mesto Prievidza okres Prievidza 971 01
Starý Smokovec Vysoké Tatry okres Poprad 062 01
Starňa Tornaľa okres Revúca 982 01
Stolečné Dlhé Pole okres Žilina 018 32
Stolečné Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Stošice Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 04
Stotince Ihľany okres Kežmarok 059 94
Stráže nad Myjavou Šaštín-Stráže okres Senica 908 41
Stráže pod Tatrami Poprad okres Poprad 058 01
Strážky Spišská Belá okres Kežmarok 059 01
Strážov Žilina okres Žilina 010 01
Stred Martin okres Martin 036 01
Stredná Revúca Liptovské Revúce okres Ružomberok 034 74
Stredné Turovce Veľké Turovce okres Levice 935 81
Stredný Sliač Liptovské Sliače okres Ružomberok 034 84
Strelenka Lysá pod Makytou okres Púchov 020 54
Striežovce Hrušovo okres Rimavská Sobota 980 25
Studené Most pri Bratislave okres Senec 900 46
Studenec Valaská Belá okres Prievidza 972 28
Studničná Komjatná okres Ružomberok 034 96
Suchá Vladiča okres Stropkov 090 23
Suľany Hruboňovo okres Nitra 951 25
Súľov Súľov-Hradná okres Bytča 013 52
Súš Stará Turá okres Nové Mesto nad Váhom 916 01
Surdok Prešov okres Prešov 080 01
Svarín Kráľova Lehota okres Liptovský Mikuláš 032 33
Svätuša Podhájska okres Nové Zámky 941 48
Svätý Kríž Nová Dedina okres Levice 935 25
Svätý Martin Senec okres Senec 903 01
Svetlá Hrachovo okres Rimavská Sobota 980 52
Svodov Želiezovce okres Levice 937 01
Sykavka Mlynky okres Spišská Nová Ves 053 76
Šaca Košice okres Košice II 040 15
Šajby Koš okres Prievidza 972 41
Šalgovík Prešov okres Prešov 080 01
Šalková Banská Bystrica okres Banská Bystrica 974 01
Šance Moravské Lieskové okres Nové Mesto nad Váhom 916 42
Šance Vrbovce okres Myjava 906 06
Šándorhalma Nový Tekov okres Levice 935 33
Šankovce Gemerská Ves okres Revúca 982 62
Šapinec Okrúhle okres Svidník 090 42
Šára Trenč okres Lučenec 985 32
Šarišské Lúky Ľubotice okres Prešov 080 06
Šarišské Lúky Prešov okres Prešov 080 01
Šarišské Lužianky Kojatice okres Prešov 082 32
Šášovské Podhradie Žiar nad Hronom okres Žiar nad Hronom 965 01
Šaštín Šaštín-Stráže okres Senica 908 41
Šebastovce Košice okres Košice II 040 17
Šebešťanová Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 04
Šidlovec Prešov okres Prešov 080 01
Šipice Hontianske Tesáre okres Krupina 962 68
Širpo Prešov okres Prešov 080 01
Šipošovské Kračany Kostolné Kračany okres Dunajská Streda 930 03
Široká Oravský Podzámok okres Dolný Kubín 027 41
Škoruby Kolárovice okres Bytča 013 54
Škriavnik Príbelce okres Veľký Krtíš 991 24
Škrípov Valaská Belá okres Prievidza 972 28
Štefan Strekov okres Nové Zámky 941 37
Štefultov Banská Štiavnica okres Banská Štiavnica 969 03
Štiavnička Podbrezová okres Brezno 976 81
Štiefleje Radobica okres Prievidza 972 48
Štoliansko Hriňová okres Detva 962 06
Štós-kúpele Štós okres Košice-okolie 044 27
Štrbské Pleso Vysoké Tatry okres Poprad 059 85
Štrkovec Šoporňa okres Galanta 925 52
Štubne Motyčky okres Banská Bystrica 976 02
Štúrová Okoličná na Ostrove okres Komárno 943 13
Štvrte Prievidza okres Prievidza 971 01
Šulekovo Hlohovec okres Hlohovec 920 03
Šuľany Horný Bar okres Dunajská Streda 930 33
Švábolka Vaľkovňa okres Brezno 976 69
Švrčkov Jarok Podbranč okres Senica 906 41
Taľka Lipníky okres Prešov 082 12
Tanečník Oravská Lesná okres Námestovo 029 57
Tatranská Kotlina Vysoké Tatry okres Poprad 059 54
Tatranská Lesná Vysoké Tatry okres Poprad 059 60
Tatranská Lomnica Vysoké Tatry okres Poprad 059 60
Tatranská Polianka Vysoké Tatry okres Poprad 059 82
Tatranská Štrba Štrba okres Poprad 059 41
Tatranské Matliare Vysoké Tatry okres Poprad 059 53
Tatranské Zruby Vysoké Tatry okres Poprad 062 01
Táborisko Prešov okres Prešov 080 01
Tekovská Nová Ves Nová Dedina okres Levice 935 25
Teplá Podhorie okres Banská Štiavnica 969 82
Tepličany Družstevná pri Hornáde okres Košice-okolie 044 31
Tesáre nad Žitavou Tesárske Mlyňany okres Zlaté Moravce 951 76
Tešmák Šahy okres Levice 936 01
Tiba Bohúňovo okres Rožňava 049 12
Tichá Voda Henclová okres Gelnica 053 33
Tlstá Hora Slavnica okres Ilava 018 54
Töböréte Kútniky okres Dunajská Streda 929 01
Tonkovce Nový Život okres Dunajská Streda 930 38
Topolecká Stará Turá okres Nové Mesto nad Váhom 916 01
Topoľany Michalovce okres Michalovce 071 01
Trenčianska Závada Nemšová okres Trenčín 914 41
Trhyňa Sikenica okres Levice 935 53
Trnava-juh Trnava okres Trnava 917 01
Trnava-stred Trnava okres Trnava 917 01
Trnava-sever Trnava okres Trnava 917 01
Trnava-východ Trnava okres Trnava 917 01
Trnava-západ Trnava okres Trnava 917 01
Trnávka Horná Súča okres Trenčín 913 33
Trnové Žilina okres Žilina 010 01
Trojačka Makov okres Čadca 023 56
Trsťany Hincovce okres Levoča 053 63
Tŕstie Dolný Lieskov okres Považská Bystrica 018 22
Trubín Lovčica-Trubín okres Žiar nad Hronom 966 23
Tunežice Ladce okres Ilava 018 63
Turá Lúka Myjava okres Myjava 907 03
Turčiansky Michal Turčianske Teplice okres Turčianske Teplice 039 01
Turičky Cinobaňa okres Poltár 985 22
Turkov Turzovka okres Čadca 023 54
Turzovka Stred Turzovka okres Čadca 023 54
Tvarožná Bobrovník okres Liptovský Mikuláš 032 23
Ťahanovce Košice okres Košice I 040 01
Ťahyňa Pavlovce nad Uhom okres Michalovce 072 14
Ťapkové Veselé okres Piešťany 922 08
U Hluška Čadca okres Čadca 022 01
U Holých Zákopčie okres Čadca 023 11
U Kľukov Zákopčie okres Čadca 023 11
U Kordišov Zákopčie okres Čadca 023 11
U Polievkov Zákopčie okres Čadca 023 11
U Rulcov Zákopčie okres Čadca 023 11
U Siheľníka Čadca okres Čadca 022 01
Uderiná Lovinobaňa okres Lučenec 985 55
Udička Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Újazd Skalka nad Váhom okres Trenčín 913 31
Uľanka Banská Bystrica okres Banská Bystrica 976 03
Upohlav Udiča okres Považská Bystrica 018 01
Úpor Zemplínska Nová Ves okres Trebišov 076 16
Ústie nad Priehradou Trstená okres Tvrdošín 028 01
Úsvit Hozelec okres Poprad 059 11
Vajka nad Žitavou Lúčnica nad Žitavou okres Nitra 951 88
Vajnory Bratislava okres Bratislava III 831 07
Vajsková Podbrezová okres Brezno 976 98
Valentová Laskár okres Martin 038 15
Valentová Staré Hory okres Banská Bystrica 976 02
Vaľkovo České Brezovo okres Poltár 985 03
Vaňovka Hruštín okres Námestovo 029 52
Varov Šúr Šúrovce okres Trnava 919 25
Včeláre Dvorníky-Včeláre okres Košice-okolie 044 02
Včelinec Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Véč Somotor okres Trebišov 076 35
Veča Šaľa okres Šaľa 927 01
Vék Hurbanovo okres Komárno 947 01
Velčice Chocholná-Velčice okres Trenčín 913 04
Veľká Poprad okres Poprad 058 01
Veľká Bara Bara okres Trebišov 076 32
Veľká Budafa Holice okres Dunajská Streda 930 34
Veľká Bytča Bytča okres Bytča 014 01
Veľká Dolina Dobroč okres Lučenec 985 53
Veľká Gúta Kolárovo okres Komárno 946 03
Veľká Lehota Lehota pod Vtáčnikom okres Prievidza 972 42
Veľká Lúč Lúč na Ostrove okres Dunajská Streda 930 03
Veľká Maňa Maňa okres Nové Zámky 941 45
Veľká Suchá Hrnčiarska Ves okres Poltár 980 13
Veľká Ves Branč okres Nitra 951 13
Veľké Bedzany Topoľčany okres Topoľčany 955 01
Veľké Bielice Partizánske okres Partizánske 958 04
Veľké Dálovce Veľká nad Ipľom okres Lučenec 985 32
Veľké Košecké Podhradie Košecké Podhradie okres Ilava 018 31
Veľké Krškany Krškany okres Levice 935 01
Veľké Ostratice Ostratice okres Partizánske 956 34
Veľké Stankovce Trenčianske Stankovce okres Trenčín 913 11
Veľké Zalužice Zalužice okres Michalovce 072 34
Veľký Báb Báb okres Nitra 951 34
Veľký Bysterec Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Veľký Dvor Želiezovce okres Levice 937 01
Veľký Harčáš Komárno okres Komárno 945 01
Veľký Kolačín Nová Dubnica okres Ilava 018 51
Veľký Leg Lehnice okres Dunajská Streda 930 37
Veľký Lél Zlatná na Ostrove okres Komárno 946 12
Veľký Ostrov Kolárovo okres Komárno 946 03
Veľký Pesek Sikenica okres Levice 935 53
Veľký Ruskov Nový Ruskov okres Trebišov 075 01
Veselá Šarovce okres Levice 935 52
Veškovce Veľké Kapušany okres Trebišov 079 01
Vidov Vrch Lešť okres Zvolen 962 45
Vidová Slavec okres Rožňava 049 12
Vidovany Dubovce okres Skalica 962 45
Vieska Bystričany okres Prievidza 972 45
Vieska Ladomerská Vieska okres Žiar nad Hronom 965 01
Vieska Považany okres Nové Mesto nad Váhom 916 26
Vieska Radošovce okres Skalica 908 63
Vieska-Bezdedov Púchov okres Púchov 020 01
Vígľašská Huta Vígľašská Huta-Kalinka okres Detva 962 26
Vinice Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Vinohrádok Malacky okres Malacky 901 01
Violín Čalovec okres Komárno 946 02
Višňové Štiavnik okres Bytča 013 55
Vitálišovce Liptovský Mikuláš okres Liptovský Mikuláš 031 04
Vlašky Vlachy okres Liptovský Mikuláš 032 13
Vlčí Vrch Horná Súča okres Trenčín 913 33
Vlčkovany Dubovce okres Skalica 908 62
Vlčkovo Dežerice okres Bánovce nad Bebravou 957 03
Vlčovo Málinec okres Poltár 985 27
Vlkanovo Bajč okres Komárno 946 54
Vlkolínec Ružomberok okres Ružomberok 034 03
Vlkov Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03
Voderady Drahovce okres Piešťany 922 41
Vojtechovce Nový Život okres Dunajská Streda 930 38
Vojty Čadca okres Čadca 022 01
Vozokany nad Hronom Hronovce okres Levice 935 61
Vrakuňa Bratislava okres Bratislava II 821 07
Vranie Žilina okres Žilina 010 14
Vrbany Diviacka Nová Ves okres Prievidza 972 24
Vrbina Čiližská Radvaň okres Dunajská Streda 930 08
Vrbovce nad Rimavou Veľké Teriakovce okres Rimavská Sobota 980 52
Vrbovec Michalovce okres Michalovce 071 01
Vrchdobroč Detvianska Huta okres Detva 962 06
Vrchpredmier Klokočov okres Čadca 023 22
Vrchrieka Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Vrchslatina Hriňová okres Detva 976 53
Všechsvätých Valaliky okres Košice-okolie 044 13
Vybúchanec Nacina Ves okres Michalovce 071 01
Výčapky Hruboňovo okres Nitra 951 25
Vydraň Medzilaborce okres Medzilaborce 067 51
Vydumanec Prešov okres Prešov 023 05
Vychylovka Nová Bystrica okres Čadca 023 05
Vysielač Petrovany okres Prešov 080 01
Vysocký Dvor Vysoká nad Uhom okres Michalovce 072 14
Vyšehradné Nitrianske Pravno okres Prievidza 972 13
Vyšná Kaloša Kaloša okres Rimavská Sobota 982 52
Vyšná Korňa Korňa okres Čadca 023 21
Vyšná Pokoradz Rimavská Sobota okres Rimavská Sobota 979 01
Vyšná Revúca Liptovské Revúce okres Ružomberok 034 74
Vyšná Šuňava Šuňava okres Poprad 059 39
Vyšná Vladiča Vladiča okres Stropkov 090 23
Vyšné Hágy Vyoké Tatry okres Poprad 059 84
Vyšné Opátske Košice okres Košice IV 040 01
Vyšné Matiašovce Liptovské Matiašovce okres Liptovský Mikuláš 032 23
Vyšné Raslavice Raslavice okres Bardejov 086 41
Vyšné Revištia Veľké Revištia okres Sobrance 072 43
Vyšný Kelčov Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Vyšný Koniec Turzovka okres Čadca 023 54
Vyšný Lánec Perín-Chym okres Košice-okolie 044 74
Vyšný Sliač Liptovské Sliače okres Ružomberok 034 84
Záblatie Trenčín okres Trenčín 911 06
Zábrež Oravská Poruba okres Dolný Kubín 027 54
Zabudišová Bošáca okres Nové Mesto nad Váhom 913 07
Zádiel Prosiek okres Liptovský Mikuláš 032 23
Zadné Halny Brezno okres Brezno 977 01
Zádubnie Žilina okres Žilina 010 03
Zahájnica Nálepkovo okres Gelnica 053 33
Záhorčie Bzenica okres Žiar nad Hronom 966 81
Záhorská Bystrica Bratislava okres Bratislava IV 841 06
Záhrada Závada okres Topoľčany 955 01
Záhrb Nová Baňa okres Žarnovica 968 01
Zaježová Pliešovce okres Zvolen 962 63
Zákopčie Stred Zákopčie okres Čadca 023 11
Zákysučie Krásno nad Kysucou okres Čadca 023 02
Zámostie Nemecká okres Brezno 976 97
Západ Košice okres Košice II 040 16
Zapriechody Detva okres Detva 962 11
Zárieč-Keblov Svederník okres Žilina 013 32
Záskalie Dolný Kubín okres Dolný Kubín 026 01
Zástranie Žilina okres Žilina 010 03
Zátoka Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Záturčie Martin okres Martin 036 01
Závada Levoča okres Levoča 054 01
Závada Volkovce okres Zlaté Moravce 951 87
Závada pod Čiernym vrchom Kšinná okres Bánovce nad Bebravou 956 43
Závadka Geraltov okres Prešov 082 67
Závodie Sulín okres Stará Ľubovňa 065 46
Závodie Turzovka okres Čadca 023 54
Závodie Žilina okres Žilina 010 04
Zázrivá Stred Zázrivá okres Dolný Kubín 027 05
Zbehy Krajné okres Myjava 916 16
Zbora Dohňany okres Púchov 020 51
Zbudský Rokytov Rokytov pri Humennom okres Humenné 067 13
Zdoba Sady nad Torysou okres Košice-okolie 044 41
Zelené Poltár okres Poltár 987 01
Zelený Háj Hurbanovo okres Komárno 947 01
Zemianska Dedina Nižná okres Tvrdošín 027 43
Zemianska Závada Prečín okres Považská Bystrica 018 15
Zemianske Lieskové Melčice-Lieskové okres Trenčín 913 05
Zemianske Mitice Trenčianske Mitice okres Trenčín 913 22
Zemiansky Kvašov Považská Bystrica okres Považská Bystrica 017 01
Zemplínsky Klečenov Zemplínska Nová Ves okres Trebišov 076 16
Zimná Studňa Nemcovce okres Prešov 082 12
Zlámaná Vysoká nad Kysucou okres Čadca 023 55
Zlatá Osada Vrbová nad Váhom okres Komárno 946 61
Zlatno Vaľkovňa okres Brezno 976 69
Zlatnô Korytárky okres Detva 962 04
Zlatovce Trenčín okres Trenčín 911 05
Zobor Nitra okres Nitra 949 01
Zolná Zvolen okres Zvolen 960 05
Zubria Podkriváň okres Detva 985 51
Žabany Michalovce okres Michalovce 071 01
Žabica Detvianska Huta okres Detva 962 06
Žadovica Krajné okres Myjava 916 16
Žakýl Podhorie okres Banská Štiavnica 969 82
Žarnov Veľké Rovné okres Bytča 013 62
Žarnovická Huta Žarnovica okres Žarnovica 966 81
Žatkovce Geraltov okres Prešov 082 67
Železné Partizánska Ľupča okres Liptovský Mikuláš 032 15
Železník Sirk okres Revúca 049 64
Želobudza Dúbravy okres Detva 962 24
Žihľava Cinobaňa okres Poltár 985 23
Žihľava Pôtor okres Veľký Krtíš 991 03
Žilinská Lehota Žilina okres Žilina 010 01
Žirovce Herľany okres Košice-okolie 044 46
Žitava Radvaň nad Dunajom okres Komárno 946 38
Žitná Žitná-Radiša okres Bánovce nad Bebravou 956 42
Žrnové Horná Mariková okres Považská Bystrica 018 03

Pozri aj[upraviť | upraviť kód]