Zoznam obcí v Maďarsku (G)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno G.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Gáborján obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 927 4122
Gáborjánháza obec Zala Lenti 79 8969
Gacsály obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 889 4972
Gadács obec Somogy Kaposvári 118 7276
Gadány obec Somogy Marcali 347 8716
Gadna obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 263 3815
Gádoros veľká obec Békés Orosházi 4 084 5932
Gagyapáti obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 15 3837
Gagybátor obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 296 3817
Gagyvendégi obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 201 3816
Galambok obec Zala Nagykanizsai 1 279 8754
Galgaguta obec Nógrád Balassagyarmati 723 2686
Galgagyörk obec Pest Váci 1 113 2681
Galgahévíz obec Pest Aszódi 2 542 2193
Galgamácsa obec Pest Veresegyházi 1 971 2183
Gálosfa obec Somogy Kaposvári 309 7473
Galvács obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 112 3752
Gamás obec Somogy Fonyódi 857 8685
Ganna obec Veszprém Pápai 297 8597
Gánt obec Fejér Bicskei 849 8082
Gara obec Bács-Kiskun Bajai 2 653 6522
Garáb obec Nógrád Pásztói 77 3067
Garabonc obec Zala Nagykanizsai 795 8747
Garadna obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 492 3873
Garbolc obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 135 4976
Gárdony mesto Fejér Gárdonyi 8 005 2483
Garé obec Baranya Siklósi 356 7812
Gasztony obec Vas Szentgotthárdi 487 9952
Gátér obec Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 1 035 6111
Gávavencsellő veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 3 938 4472
Géberjén obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 574 4754
Gecse obec Veszprém Pápai 488 8543
Géderlak obec Bács-Kiskun Kalocsai 1 097 6334
Gégény obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 2 105 4517
Gelej obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőcsáti 704 3444
Gelénes obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 611 4935
Gellénháza obec Zala Zalaegerszegi 1 689 8981
Gelse obec Zala Nagykanizsai 1 183 8774
Gelsesziget obec Zala Nagykanizsai 278 8774
Gemzse obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 849 4567
Gencsapáti obec Vas Szombathelyi 2 665 9721
Gérce obec Vas Sárvári 1 195 9672
Gerde obec Baranya Szentlőrinci 583 7951
Gerendás obec Békés Orosházi 1 568 5925
Gerényes obec Baranya Sásdi 277 7362
Geresdlak obec Baranya Mohácsi 935 7733
Gerjen obec Tolna Paksi 1 362 7134
Gersekarát obec Vas Vasvári 773 9813
Geszt obec Békés Sarkadi 861 5734
Gesztely obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 2 880 3715
Geszteréd obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 1 789 4232
Gétye obec Zala Keszthely–Hévízi 129 8762
Gic obec Veszprém Pápai 506 8435
Gige obec Somogy Kaposvári 363 7527
Gilvánfa obec Baranya Sellyei 392 7954
Girincs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 815 3578
Gógánfa obec Veszprém Sümegi 792 8346
Golop obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi 656 3906
Gomba obec Pest Monori 2 818 2217
Gombosszeg obec Zala Zalaegerszegi 50 8984
Gór obec Vas Csepregi 241 9625
Gordisa obec Baranya Siklósi 312 7853
Gosztola obec Zala Lenti 51 8960
Göd mesto Pest Dunakeszi 15 659 2131
Gödöllő mesto Pest Gödöllői 31 465 2100
Gödre obec Baranya Sásdi 966 7386
Gölle obec Somogy Kaposvári 1 157 7272
Gömörszőlős obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 92 3728
Gönc mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 2 268 3895
Göncruszka obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 701 3894
Gönyű obec Győr-Moson-Sopron Győri 3 065 9071
Görbeháza obec Hajdú-Bihar Polgári 2 672 4075
Görcsöny obec Baranya Pécsi 1 726 7833
Görcsönydoboka obec Baranya Mohácsi 438 7728
Görgeteg obec Somogy Nagyatádi 1 239 7553
Gősfa obec Zala Zalaegerszegi 363 8913
Grábóc obec Tolna Bonyhádi 208 7162
Gulács obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 891 4842
Gutorfölde obec Zala Lenti 1 212 8951
Gyál mesto Pest Gyáli 21 397 2360
Gyalóka obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 72 9474
Gyanógeregye obec Vas Szombathelyi 148 9774
Gyarmat obec Győr-Moson-Sopron Téti 1 290 9126
Gyékényes obec Somogy Csurgói 1 085 8851
Gyenesdiás veľká obec Zala Keszthely–Hévízi 2 934 8315
Gyepükaján obec Veszprém Sümegi 359 8473
Gyermely obec Komárom-Esztergom Tatabányai 1 273 2821
Gyód obec Baranya Pécsi 618 7668
Gyomaendrőd mesto Békés Békési 15 344 5500
Gyóró obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 442 9363
Gyömöre obec Győr-Moson-Sopron Téti 1 370 9124
Gyömrő mesto Pest Monori 13 904 2230
Gyöngyfa obec Baranya Szentlőrinci 153 7954
Gyöngyös mesto Heves Gyöngyösi 5 531 3200
Gyöngyösfalu obec Vas Kőszegi 1 095 9723
Gyöngyöshalász obec Heves Gyöngyösi 2 714 3212
Gyöngyösmellék obec Baranya Szigetvári 331 7972
Gyöngyösoroszi obec Heves Gyöngyösi 2 139 3211
Gyöngyöspata obec Heves Gyöngyösi 6 075 3035
Gyöngyössolymos obec Heves Gyöngyösi 6 485 3231
Gyöngyöstarján obec Heves Gyöngyösi 4 639 3036
Gyönk veľká obec Tolna Tamási 2 179 7064
Győr mszékh., m.jog Győr-Moson-Sopron Győri 128 913
Győrasszonyfa obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 504 9093
Györe obec Tolna Bonyhádi 769 7352
Györgytarló obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 604 3954
Györköny obec Tolna Paksi 944 7045
Győrladamér obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 282 9173
Győröcske obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 124 4625
Győrság obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 1 489 9084
Győrsövényház obec Győr-Moson-Sopron Csornai 802 9161
Győrszemere obec Győr-Moson-Sopron Téti 3 014 9121
Győrtelek obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 739 4752
Győrújbarát obec Győr-Moson-Sopron Győri 4 832 9081
Győrújfalu obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 160 9171
Győrvár obec Vas Vasvári 714 9821
Győrzámoly obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 658 9172
Gyugy obec Somogy Lengyeltóti 260 8692
Gyula mesto Békés Gyulai 32 640 5700
Gyulaháza obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 082 4545
Gyulaj obec Tolna Dombóvári 1 110 7227
Gyulakeszi obec Veszprém Tapolcai 727 8286
Gyúró obec Fejér Ercsi 1 240 2464
Gyügye obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 271 4733
Gyüre obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 1 268 4813
Gyűrűs obec Zala Zalaegerszegi 102 8932