Zoznam piesní Ľuba Virága

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam piesní speváka, hudobníka, skladateľa a textára a Ľuba Virága.

Zoznam[upraviť | upraviť kód]

poz. - pieseň - (autor hudby piesne / autor textu piesne)

(h:/t:) - doteraz nezistený autor hudby alebo textu

  • (na doplnenie)


A[upraviť | upraviť kód]

B[upraviť | upraviť kód]

  • „Balada - Čas letí“ - (h: / t: ) - album: Párty (2000)
  • „Biele ruže margaréty - Snívaj ty len o mne“ - (h: / t: )
  • „Bodrík (Gyere Bodri kutyám)“ - (rómska / Ferko Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)
  • „Bolí srdce, aj hlava ma bolí (Mroli loro...)“ - (rómska / Ferko Šelinger) - album: Idem domov (2001)
  • „Bolí srdce, aj hlava ma bolí (Fáj a szívem)“ - (rómska / Ferko Šelinger) - album: Muškáty v oknách (2013)
  • „Buba mara“ - (Nele Karajlić, Emir Kusturica / František Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)

C[upraviť | upraviť kód]

Č[upraviť | upraviť kód]

  • „Čarovné husle fantasy“ - (h: / t: ), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Na čo pôjdem domov (1999), Muškáty v oknách (2013)
  • „Čoskoro preč odídem“ - (rómska / Ferko Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)

D[upraviť | upraviť kód]

E[upraviť | upraviť kód]

F[upraviť | upraviť kód]

H[upraviť | upraviť kód]

  • „Hádala mi z ruky cigánka“ - (ľudová / ľudová)
  • „Haramia“ - (h: / t: ) - album: V.I.P. GIPSY (2008)
  • „Hej romale“ - (rómska / rómska), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)
  • „Hej romale“ - (rómska / Ferko Šelinger) - album: Muškáty v oknách (2013)

CH[upraviť | upraviť kód]

  • „Chudobný dom“ - (rómska / Ferko Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)

I[upraviť | upraviť kód]

J[upraviť | upraviť kód]

  • „Jediná“ - (Reed, Stephens / Tibor Grűnner) - pôvodne naspieval Karol Duchoň
  • „Júlia, Júlia“ - (ľudová / Ľubo Virág), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Na čo pôjdem domov (1999), uškáty v oknách (2013), Celý život hral som v noci (2013)

K[upraviť | upraviť kód]

  • „Kde som si svoj život skazil (Nem tudom az életemet hol rontottam én el)“ - (Jenó Sándor, Dezső Keller / František Šelinger)
  • „Kino“ - (Ľubo Virág / Vojtech Scherhaufer) - album: Pre Michaelu (1997), Mamin spev (2013)
  • „K jeseni sa život chíli (Delva, devla so te khéra)“ - (rómska / Ľubo Virág), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Na čo pôjdem domov (1999), uškáty v oknách (2013), Celý život hral som v noci (2013)
  • „Kuleha“ - (h: / t: ) - album: V.I.P. GIPSY (2008), Muškáty v oknách (2013

L[upraviť | upraviť kód]

M[upraviť | upraviť kód]

N[upraviť | upraviť kód]

  • „Na cigánskej svadbe (Cigánybálban sok a roma)“ - (ľudová / ľudová), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Načo pôjdem domov (1999)
  • „Načo pôjdem domov“ - (Ľubo Virág / Darina Virágová [5]), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Načo pôjdem domov (1999), Muškáty v oknách (2013), Celý život hral som v noci (2013)
  • „Náne love“ - (ľudová / ľudová), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Idem domov (2001)
  • „Naše tango“ - (Ľubo Virág / Ľubo Virág) - album: Párty (2000), Mamin spev (2013)
  • „Napíšte mi, mamka moja (Hogyha ír majd édesanyám)“ - (Lajos Révffy / František Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Idem domov (2001)
  • „Nebozkané bozky (Vannak el nem csókolt csókok)“ - (Erőss Béla / František Šelinger), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Načo pôjdem domov (1999)
  • „Nebudem dobrý“ - (h: / Ľubo Virág)
  • „Nebudem dobrý II (Žaloba)“ - (h: / Ľubo Virág)
  • „Nebudem nebudem, Tesár“ - (ľudová / Ľubo Virág), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Na čo pôjdem domov (1999), Muškáty v oknách (2013), Celý život hral som v noci (2013)
  • „Nespi moja milá“ - (ľudová / Ľubo Virág) - album: Celý život hral som v noci (2013)
  • „Neverná“ - (rómska / Ferko Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)
  • „Nie som ja už ten, ktorý som býval (Nem vagyok már az aki voltam)“ - (Erdélyi Mihály / František Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Chalupárium (2003), Najkrajšie rómske piesne (2004), Muškáty v oknách (2013)
  • „Noc na mori“ - (Mišo Kovač / Ľubo Virág) - album: Párty (2000), Mamin spev (2013)
  • „Nostalgy rockenrol“ - (Ľubo Virág / Vojtech Scherhaufer) - album: Pre Michaelu (1997)

O[upraviť | upraviť kód]

P[upraviť | upraviť kód]

R[upraviť | upraviť kód]

S[upraviť | upraviť kód]

T[upraviť | upraviť kód]

U[upraviť | upraviť kód]

  • „Ulicami mesta“ - (h: / t: ) - album: V.I.P. GIPSY (2008)
  • „Uviažte si mamka šatku (Edesanyám, kössön kendöt)“ - (József Dóczy / František Šelinger) - album: Idem domov (2001)

V[upraviť | upraviť kód]

  • „Včera sa ma starý vajda opýtal“ - (rómska / František Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Idem domov (2001)
  • „Voda, voda“ - (Ľubo Virág / Vojtech Scherhaufer) - album: Pre Michaelu (1997), Muškáty v oknách (2013)
  • „Vo vašej ulici (A ti utcátokban)“ - (h:/t:), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Načo pôjdem domov (1999)
  • „Vtedy dobre mašírovať“ - (ľudová / František Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Idem domov (2001)
  • „Vďaka otcovi“- (ľudová / Ľubo Virág), Cigánska kapela Ladislava Riga - album: Načo pôjdem domov (1999), Muškáty v oknách (2013)
  • „Vzdialená (Malena)“ - (Željko Krznarić / Ivan Stanislav) - pôvodne naspieval Karol Duchoň - album: Mamin spev (2013)

Z[upraviť | upraviť kód]

  • „Zabávam“ - (rómska / Ferko Šelinger), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Najkrajšie rómske piesne (2004)
  • „Z brezového dreva voda kvapká / Strestaj Bože toho kňaza“ - (ľudová / ľudová), Fantasy Orchestra Ladislava Riga - album: Idem domov (2001)

Ž[upraviť | upraviť kód]

Referencie[upraviť | upraviť kód]