Zoznam piesní Pavla Haberu

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam piesní ktoré naspieval a k piesňam zložil hudbu spevák a skladateľ Pavol Habera.

Zoznam[upraviť | upraviť kód]

(h:/t:) - doteraz nezistený autor hudby alebo textu

  • (na doplnenie)

A[upraviť | upraviť kód]

B[upraviť | upraviť kód]

C[upraviť | upraviť kód]

Č[upraviť | upraviť kód]

D[upraviť | upraviť kód]

E[upraviť | upraviť kód]

G[upraviť | upraviť kód]

H[upraviť | upraviť kód]

I[upraviť | upraviť kód]

J[upraviť | upraviť kód]

K[upraviť | upraviť kód]

L[upraviť | upraviť kód]

M[upraviť | upraviť kód]

N[upraviť | upraviť kód]

O[upraviť | upraviť kód]

P[upraviť | upraviť kód]

R[upraviť | upraviť kód]

S[upraviť | upraviť kód]

Š[upraviť | upraviť kód]

T[upraviť | upraviť kód]

U[upraviť | upraviť kód]

V[upraviť | upraviť kód]

W[upraviť | upraviť kód]

Z[upraviť | upraviť kód]

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. http://prievidza.sme.sk/c/5142148/uchovavat-vianocne-tradicie-pomahaju-dni-kolied-krestanov-slovenska.html
  2. http://www.komarany.sk/kronika_obce_komarany_2007.html
  3. http://pavolhabera.info/old/Cdpavhab.htm Pavol Habera - 1991
  4. http://www.csfd.cz/film/224711-susedia/zajimavosti/
  5. http://korzar.sme.sk/c/5493008/andy-durica-dostat-sa-do-radii-je-velke-umenie.html
  6. http://www.youtube.com/watch?v=F0E4ipQBRug&NR=1
  7. http://www.pavolhabera.info/CD-Habera.htm Album: Habera - 1997
  8. http://www.zateckecountry.cz/mp3/diskografie/covers5/00082.jpg
  9. http://www.zateckecountry.cz/mp3/diskografie/coversdvd/nedved3.htm
  10. http://www.superknihy.sk/video-zona.php?idvideo=UG6gsIGA_tw&popisvideo=Honza+a+Franta+Nedv%ECdi+a+Pa%BEo+Habera+Igelit
  11. http://www.forza.sk/produkcny-dom/novinky-z-inych-projektov/novinka/traja-musketieri-pripraveni-na-premieru-277/?tx_ttnews%5Bpointer%5D=3 Traja mušketieri pripravení na premiéru
  12. http://www.trimusketyri-muzikal.cz/
  13. http://www.karelgott.net/pisne/?lang=cs&men=cs&id=12&njs=1&t=&orig=&vydanood=&vydanodo=&hudba=habera&slova=&duet=&textzfile=&vydano=0&CS=on&DE=on&OS=on
  14. http://pavolhabera.info/old/Albumy.htm
  15. http://www.hudba.sk/recenzie/2006-11-07-pavol-habera-to-sa-stava Pavol Habera - To sa stáva
  16. http://musicserver.cz/clanek/16578/Pavol-Habera-Solova-tvorba-je-jine-muzikantstvi/ Pavol Habera - Sólová tvorba je jiné muzikantství
  17. http://www.pavolhabera.info/CD-Solnadzlato.htm
  18. http://www.jurajtatar.com/cd.html
  19. http://www.dvdinform.cz/hudba/blesk-superstar-pribeh-nekonci-to-nejlepsi-2004-2009-cd
  20. http://www.hudba.sk/spravy/2010-05-28-michal-david-a-daniel-hadl-napisali-nove-hity-pre-finalistov-cesko-slovenskej-supe
  21. http://www.pavolhabera.info/old/Avion.htm
  22. http://www.pavolhabera.info/Biografia.htm
  23. http://www.pavolhabera.info/old/Cdsol.htm
  24. http://pavolhabera.info/old/Cdsvet.htm
  25. http://www.pavolhabera.info/CD-Stalasanamlaska.htm