Zoznam planétok 126751 – 127000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 126501-126750
Zoznam planétok
126751-127000
Nasledujú:
Zoznam planétok 127001-127250



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(126751) 2002 DZ1 15,0 2,609 0,092 23,03 4,214 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126752) 2002 DR3 14,8 3,110 0,076 11,87 5,484 MBA 17. február 2002 Needville Needville
(126753) 2002 DN5 14,7 2,796 0,126 10,54 4,674 MBA 16. február 2002 Haleakala NEAT
(126754) 2002 DT6 15,1 3,190 0,097 7,91 5,696 MBA 20. február 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126755) 2002 DH7 15,2 2,618 0,179 14,92 4,236 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126756) 2002 DS7 15,2 2,608 0,243 17,35 4,212 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126757) 2002 DX7 15,5 2,640 0,153 14,36 4,289 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126758) 2002 DR9 15,6 2,631 0,101 16,20 4,267 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126759) 2002 DT9 15,2 2,647 0,113 14,91 4,306 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126760) 2002 DS10 15,9 2,555 0,098 1,62 4,083 MBA 20. február 2002 Socorro LINEAR
(126761) 2002 DW10 15,1 2,599 0,153 17,76 4,190 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126762) 2002 DC11 14,4 2,744 0,131 25,71 4,544 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126763) 2002 DN11 16,1 2,627 0,063 2,70 4,257 MBA 20. február 2002 Socorro LINEAR
(126764) 2002 DB12 15,7 2,370 0,204 2,06 3,649 MBA 20. február 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126765) 2002 DF12 16,4 2,532 0,072 1,32 4,028 MBA 21. február 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126766) 2002 DJ12 14,6 3,070 0,013 12,59 5,379 MBA 21. február 2002 Palomar NEAT
(126767) 2002 DM12 15,4 2,325 0,132 8,34 3,545 MBA 22. február 2002 Palomar NEAT
(126768) 2002 DC13 15,6 2,695 0,024 1,62 4,424 MBA 24. február 2002 Palomar NEAT
(126769) 2002 DE13 15,1 3,064 0,148 2,44 5,363 MBA 24. február 2002 Palomar NEAT
(126770) 2002 DY14 16,6 2,625 0,076 3,50 4,251 MBA 16. február 2002 Palomar NEAT
(126771) 2002 DU15 15,4 2,473 0,164 7,14 3,889 MBA 16. február 2002 Palomar NEAT
(126772) 2002 DE16 16,2 2,910 0,093 2,80 4,964 MBA 19. február 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126773) 2002 DG16 14,9 2,869 0,064 17,99 4,858 MBA 19. február 2002 Socorro LINEAR
(126774) 2002 DA17 14,4 3,059 0,030 15,54 5,350 MBA 20. február 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126775) 2002 DU17 16,2 2,455 0,122 6,16 3,845 MBA 20. február 2002 Socorro LINEAR
(126776) 2002 EJ3 15,3 2,918 0,027 1,43 4,985 MBA 7. marec 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
(126777) 2002 EN3 15,6 2,633 0,110 2,24 4,272 MBA 7. marec 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
(126778) 2002 EV3 16,7 2,574 0,175 3,73 4,130 MBA 10. marec 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
(126779) 2002 EC6 14,9 2,976 0,165 12,78 5,133 MBA 10. marec 2002 Nashville R. Clingan
(126780) 2002 EP7 15,1 3,067 0,110 1,42 5,370 MBA 10. marec 2002 Kleť Klet
(126781) 2002 EA11 15,8 2,452 0,157 1,48 3,840 MBA 13. marec 2002 Crni Vrh Crni Vrh
(126782) 2002 ED12 15,5 2,601 0,109 15,20 4,195 MBA 14. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126783) 2002 EF13 16,1 2,866 0,080 2,38 4,851 MBA 4. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126784) 2002 EQ14 16,4 2,787 0,090 1,10 4,652 MBA 5. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126785) 2002 EH15 16,4 2,410 0,101 5,69 3,740 MBA 5. marec 2002 Palomar NEAT
(126786) 2002 EN15 16,7 2,386 0,128 1,12 3,684 MBA 5. marec 2002 Palomar NEAT
(126787) 2002 EA19 15,2 2,839 0,065 8,09 4,782 MBA 6. marec 2002 Palomar NEAT
(126788) 2002 EH19 15,2 2,574 0,109 13,35 4,128 MBA 9. marec 2002 Palomar NEAT
(126789) 2002 EV19 15,7 2,627 0,084 7,23 4,257 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126790) 2002 EY19 15,4 2,734 0,080 4,79 4,519 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126791) 2002 EG20 16,4 2,428 0,143 1,64 3,782 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126792) 2002 EK21 15,5 2,721 0,122 4,09 4,489 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126793) 2002 EN21 16,2 2,554 0,075 4,78 4,082 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126794) 2002 EV22 15,4 2,583 0,087 8,82 4,151 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126795) 2002 EE24 15,2 3,057 0,057 1,44 5,344 MBA 5. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126796) 2002 EX24 16,8 2,558 0,071 0,70 4,091 MBA 5. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126797) 2002 EB26 15,6 2,542 0,151 2,73 4,053 MBA 10. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126798) 2002 EV26 16,2 2,463 0,104 5,13 3,865 MBA 9. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126799) 2002 EG27 15,5 2,828 0,047 1,85 4,756 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126800) 2002 EP27 14,9 3,011 0,054 10,21 5,223 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126801) 2002 EC29 16,0 2,640 0,050 1,99 4,290 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126802) 2002 EE29 16,2 2,749 0,094 5,64 4,556 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126803) 2002 EV29 16,2 2,701 0,110 1,69 4,439 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126804) 2002 EA30 15,7 2,710 0,165 2,36 4,461 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126805) 2002 EN35 16,1 3,066 0,132 1,74 5,369 MBA 9. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126806) 2002 ED39 15,5 2,863 0,065 2,06 4,845 MBA 12. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126807) 2002 ES39 14,7 2,455 0,191 3,77 3,847 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126808) 2002 ED40 15,2 2,782 0,110 3,11 4,641 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126809) 2002 EW40 15,1 2,947 0,072 5,71 5,059 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126810) 2002 EC41 15,9 2,445 0,161 1,10 3,823 MBA 10. marec 2002 Socorro LINEAR
(126811) 2002 ET42 14,8 2,573 0,193 8,67 4,127 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126812) 2002 EQ43 15,4 3,052 0,138 1,45 5,331 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126813) 2002 EA44 16,1 2,537 0,066 1,40 4,040 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126814) 2002 EE44 15,3 2,779 0,173 8,83 4,631 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126815) 2002 EE45 16,0 2,658 0,243 5,07 4,332 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126816) 2002 EU45 16,3 2,721 0,149 1,82 4,489 MBA 11. marec 2002 Palomar NEAT
(126817) 2002 EZ51 15,9 2,641 0,055 3,99 4,291 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126818) 2002 EE52 15,8 2,701 0,190 8,88 4,439 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126819) 2002 ET52 15,6 2,702 0,095 2,69 4,440 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126820) 2002 EF53 15,4 3,007 0,054 3,82 5,213 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126821) 2002 EC55 14,6 2,621 0,233 10,65 4,242 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126822) 2002 EQ55 16,1 2,539 0,040 2,06 4,045 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126823) 2002 EL56 15,2 3,001 0,022 2,94 5,199 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126824) 2002 ES56 15,6 2,956 0,042 6,44 5,082 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126825) 2002 EK57 16,1 2,569 0,090 2,05 4,117 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126826) 2002 EL58 15,6 2,650 0,097 2,21 4,313 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126827) 2002 EL59 16,1 2,550 0,119 3,09 4,071 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126828) 2002 ER59 16,1 2,670 0,064 2,70 4,363 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126829) 2002 EB61 16,2 2,800 0,048 2,44 4,685 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126830) 2002 ES61 15,8 2,527 0,063 3,30 4,016 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126831) 2002 EF62 16,8 2,480 0,134 1,25 3,904 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126832) 2002 EO62 15,8 2,720 0,060 4,19 4,486 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126833) 2002 EZ62 17,0 2,614 0,264 3,70 4,225 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126834) 2002 EO63 15,2 3,141 0,060 3,70 5,566 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126835) 2002 EE64 15,7 2,625 0,046 4,95 4,252 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126836) 2002 EP64 16,5 2,599 0,241 6,06 4,190 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126837) 2002 ER64 15,8 2,583 0,078 4,13 4,151 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126838) 2002 EZ64 14,9 2,971 0,066 0,88 5,121 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126839) 2002 EM65 16,0 2,579 0,121 2,90 4,140 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126840) 2002 EP65 15,4 3,009 0,050 10,96 5,218 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126841) 2002 ED66 14,9 2,718 0,082 9,00 4,481 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126842) 2002 EF66 15,9 2,562 0,081 2,97 4,099 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126843) 2002 EV66 15,2 2,770 0,109 3,00 4,610 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126844) 2002 EA67 15,2 2,977 0,030 9,52 5,135 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126845) 2002 EX67 16,2 2,669 0,083 2,01 4,359 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126846) 2002 EN69 14,9 2,640 0,107 13,15 4,288 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126847) 2002 EJ70 15,9 2,635 0,049 4,48 4,276 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126848) 2002 EL70 14,8 3,019 0,058 1,61 5,246 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126849) 2002 EF72 16,0 2,632 0,052 2,98 4,270 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126850) 2002 EE73 15,8 2,616 0,103 2,86 4,231 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126851) 2002 EF73 14,8 2,742 0,058 11,87 4,540 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126852) 2002 EV73 14,7 3,019 0,066 4,70 5,245 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126853) 2002 EJ74 14,5 3,087 0,052 16,50 5,422 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126854) 2002 ES74 15,9 2,590 0,225 3,44 4,167 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126855) 2002 EB75 15,7 2,667 0,006 2,58 4,355 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126856) 2002 EL75 16,0 2,708 0,078 3,93 4,456 MBA 14. marec 2002 Socorro LINEAR
(126857) 2002 EH78 15,7 3,050 0,254 0,51 5,326 MBA 11. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126858) 2002 EQ78 16,1 2,639 0,107 2,34 4,286 MBA 15. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126859) 2002 ET78 14,5 2,996 0,063 9,32 5,185 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126860) 2002 EO79 15,4 2,746 0,214 9,88 4,550 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126861) 2002 EC81 16,2 2,760 0,058 2,99 4,585 MBA 13. marec 2002 Palomar NEAT
(126862) 2002 EP83 14,9 2,775 0,116 4,45 4,622 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126863) 2002 EU83 15,0 3,093 0,055 3,27 5,438 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126864) 2002 EK84 15,1 3,018 0,052 1,85 5,243 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126865) 2002 EL84 15,4 2,899 0,095 2,73 4,935 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126866) 2002 EP85 15,1 2,782 0,164 3,38 4,641 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126867) 2002 ES85 15,6 2,571 0,114 14,02 4,123 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126868) 2002 EW85 15,9 2,414 0,155 3,29 3,750 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126869) 2002 EZ85 15,7 2,776 0,147 2,67 4,624 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126870) 2002 EV86 15,7 2,632 0,100 2,86 4,270 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126871) 2002 EM87 15,2 3,122 0,111 1,51 5,515 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126872) 2002 EG88 15,8 2,604 0,144 4,90 4,202 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126873) 2002 EH88 15,1 3,026 0,134 1,82 5,264 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126874) 2002 EY88 16,1 2,542 0,063 3,21 4,053 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126875) 2002 EG89 14,4 2,903 0,150 6,02 4,945 MBA 11. marec 2002 Socorro LINEAR
(126876) 2002 EE90 15,0 3,018 0,034 2,19 5,243 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126877) 2002 EZ90 15,6 2,537 0,129 3,18 4,039 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126878) 2002 ES91 15,3 2,658 0,153 4,38 4,332 MBA 12. marec 2002 Socorro LINEAR
(126879) 2002 EJ94 16,6 2,446 0,152 1,68 3,824 MBA 14. marec 2002 Socorro LINEAR
(126880) 2002 EX94 16,3 2,626 0,050 2,90 4,254 MBA 14. marec 2002 Socorro LINEAR
(126881) 2002 EH96 16,1 2,595 0,121 3,06 4,181 MBA 10. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126882) 2002 EH97 14,5 2,810 0,156 8,59 4,710 MBA 11. marec 2002 Socorro LINEAR
(126883) 2002 EM98 15,8 2,684 0,219 3,27 4,397 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126884) 2002 ET98 15,3 2,735 0,050 6,94 4,523 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126885) 2002 EZ98 14,9 3,143 0,046 11,17 5,571 MBA 15. marec 2002 Socorro LINEAR
(126886) 2002 EF99 15,4 2,688 0,185 11,20 4,405 MBA 15. marec 2002 Socorro LINEAR
(126887) 2002 EM99 15,6 2,535 0,105 4,32 4,035 MBA 2. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126888) 2002 EO100 16,6 2,540 0,125 7,97 4,047 MBA 5. marec 2002 Catalina CSS
(126889) 2002 EW101 14,7 2,569 0,175 13,32 4,117 MBA 6. marec 2002 Socorro LINEAR
(126890) 2002 EZ101 15,4 2,642 0,076 13,92 4,293 MBA 6. marec 2002 Socorro LINEAR
(126891) 2002 EK103 14,7 3,024 0,063 11,25 5,258 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126892) 2002 EL103 15,7 2,593 0,160 8,40 4,174 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126893) 2002 EL104 15,0 2,763 0,073 12,80 4,592 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126894) 2002 EW104 15,7 2,527 0,229 6,14 4,016 MBA 9. marec 2002 Socorro LINEAR
(126895) 2002 EF105 15,1 2,679 0,114 12,93 4,384 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126896) 2002 EB106 15,2 3,223 0,042 9,00 5,786 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126897) 2002 EB107 14,3 3,042 0,061 9,69 5,306 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126898) 2002 EK107 14,6 3,092 0,074 10,55 5,437 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126899) 2002 ES107 16,1 2,625 0,161 3,37 4,251 MBA 10. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126900) 2002 EL108 16,4 2,614 0,066 2,41 4,225 MBA 9. marec 2002 Palomar NEAT
(126901) 2002 EE110 15,2 2,602 0,030 3,74 4,195 MBA 9. marec 2002 Catalina CSS
(126902) 2002 EJ110 15,5 2,715 0,128 6,22 4,474 MBA 9. marec 2002 Catalina CSS
(126903) 2002 EX110 15,6 2,632 0,130 11,42 4,270 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126904) 2002 EN111 14,9 2,685 0,149 13,85 4,399 MBA 9. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126905) 2002 EF112 14,3 2,982 0,064 11,39 5,148 MBA 9. marec 2002 Catalina CSS
(126906) 2002 EX114 14,0 3,080 0,086 8,13 5,405 MBA 10. marec 2002 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(126907) 2002 EQ115 15,0 2,698 0,045 6,63 4,430 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126908) 2002 EV115 14,7 2,852 0,083 9,53 4,816 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126909) 2002 EK119 15,8 2,759 0,032 6,60 4,582 MBA 10. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126910) 2002 EX121 16,7 2,639 0,177 4,32 4,285 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126911) 2002 EM122 15,6 3,006 0,121 0,31 5,211 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126912) 2002 EQ122 14,6 3,084 0,111 11,78 5,415 MBA 12. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126913) 2002 EN123 16,8 2,575 0,086 4,00 4,132 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126914) 2002 EQ125 15,1 2,890 0,059 3,47 4,912 MBA 10. marec 2002 Haleakala NEAT
(126915) 2002 EV125 15,6 2,560 0,212 14,25 4,096 MBA 11. marec 2002 Socorro LINEAR
(126916) 2002 EF127 15,8 2,561 0,116 1,83 4,098 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126917) 2002 EE128 15,0 2,916 0,101 3,18 4,980 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126918) 2002 EG129 15,6 2,764 0,041 4,95 4,595 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126919) 2002 ES131 15,4 2,574 0,110 5,67 4,129 MBA 13. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126920) 2002 EV131 15,2 3,098 0,020 1,92 5,452 MBA 13. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126921) 2002 ED133 16,4 2,750 0,131 2,19 4,559 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126922) 2002 EG133 15,3 2,868 0,045 1,88 4,855 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126923) 2002 EC135 16,1 2,528 0,088 4,08 4,018 MBA 13. marec 2002 Palomar NEAT
(126924) 2002 EJ135 16,0 2,692 0,167 7,20 4,417 MBA 13. marec 2002 Palomar NEAT
(126925) 2002 EV136 16,0 2,794 0,095 3,59 4,669 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126926) 2002 EZ136 15,9 2,595 0,049 1,72 4,179 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126927) 2002 EE137 16,4 2,574 0,222 6,29 4,128 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126928) 2002 EQ137 14,8 3,084 0,119 6,34 5,414 MBA 12. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126929) 2002 ER138 15,9 2,865 0,080 2,30 4,849 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126930) 2002 EA143 15,9 2,978 0,090 2,03 5,138 MBA 12. marec 2002 Palomar NEAT
(126931) 2002 EU143 15,7 2,643 0,109 2,91 4,297 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126932) 2002 EX144 15,8 2,652 0,243 7,61 4,317 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126933) 2002 EK145 15,7 2,629 0,080 8,00 4,261 MBA 13. marec 2002 Socorro LINEAR
(126934) 2002 EF146 16,7 2,397 0,199 2,40 3,711 MBA 14. marec 2002 Socorro LINEAR
(126935) 2002 EN146 15,1 2,627 0,108 4,17 4,257 MBA 14. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126936) 2002 EG149 15,4 3,017 0,051 9,33 5,240 MBA 15. marec 2002 Socorro LINEAR
(126937) 2002 EZ152 14,5 2,844 0,125 10,72 4,795 MBA 15. marec 2002 Palomar NEAT
(126938) 2002 EC153 14,4 3,059 0,040 8,65 5,350 MBA 15. marec 2002 Palomar NEAT
(126939) 2002 EM153 15,2 3,192 0,152 2,38 5,702 MBA 15. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126940) 2002 FJ 15,8 2,629 0,147 3,64 4,261 MBA 16. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126941) 2002 FL 15,0 2,626 0,294 7,78 4,254 MBA 16. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126942) 2002 FP 15,1 2,717 0,027 4,21 4,478 MBA 18. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126943) 2002 FX 14,9 3,095 0,121 0,70 5,444 MBA 18. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126944) 2002 FN1 14,6 2,697 0,120 15,81 4,429 MBA 19. marec 2002 Fountain Hills Fountain Hills
(126945) 2002 FE2 15,6 2,788 0,139 4,55 4,655 MBA 19. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126946) 2002 FF2 15,2 2,677 0,216 7,34 4,380 MBA 19. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126947) 2002 FP3 15,0 2,944 0,062 3,50 5,051 MBA 18. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126948) 2002 FX3 14,3 3,160 0,060 20,66 5,617 MBA 20. marec 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
(126949) 2002 FL5 15,5 2,727 0,062 4,23 4,503 MBA 16. marec 2002 Farpoint G. Hug
(126950) 2002 FR6 15,1 2,765 0,201 5,80 4,596 MBA 23. marec 2002 Nogales Tenagra II
(126951) 2002 FQ8 15,7 2,598 0,225 10,72 4,187 MBA 16. marec 2002 Socorro LINEAR
(126952) 2002 FR8 15,8 2,556 0,233 3,57 4,085 MBA 16. marec 2002 Socorro LINEAR
(126953) 2002 FM9 15,7 2,590 0,153 4,92 4,167 MBA 16. marec 2002 Socorro LINEAR
(126954) 2002 FN10 15,3 2,696 0,193 8,53 4,426 MBA 17. marec 2002 Socorro LINEAR
(126955) 2002 FQ10 15,0 2,735 0,114 9,59 4,522 MBA 17. marec 2002 Socorro LINEAR
(126956) 2002 FU11 16,5 2,593 0,171 2,22 4,174 MBA 17. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126957) 2002 FQ13 15,1 2,691 0,229 15,37 4,413 MBA 16. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126958) 2002 FV13 14,4 2,972 0,033 12,01 5,122 MBA 16. marec 2002 Haleakala NEAT
(126959) 2002 FX14 15,4 2,696 0,070 14,36 4,425 MBA 16. marec 2002 Haleakala NEAT
(126960) 2002 FZ14 14,9 2,643 0,041 15,00 4,297 MBA 16. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126961) 2002 FL15 14,9 2,992 0,070 10,98 5,175 MBA 16. marec 2002 Haleakala NEAT
(126962) 2002 FF16 14,9 2,701 0,085 12,91 4,438 MBA 16. marec 2002 Haleakala NEAT
(126963) 2002 FG16 15,4 2,728 0,028 5,23 4,505 MBA 16. marec 2002 Haleakala NEAT
(126964) 2002 FV16 15,3 2,419 0,198 9,22 3,762 MBA 17. marec 2002 Socorro LINEAR
(126965) 2002 FJ18 16,3 2,442 0,189 3,34 3,815 MBA 18. marec 2002 Kitt Peak M. W. Buie
(126966) 2002 FB20 15,5 2,730 0,021 6,34 4,509 MBA 18. marec 2002 Socorro LINEAR
(126967) 2002 FR20 14,5 3,118 0,029 14,43 5,505 MBA 18. marec 2002 Haleakala NEAT
(126968) 2002 FV20 14,9 2,711 0,055 16,13 4,464 MBA 19. marec 2002 Palomar NEAT
(126969) 2002 FX20 15,4 2,693 0,161 15,54 4,418 MBA 19. marec 2002 Palomar NEAT
(126970) 2002 FZ21 14,7 2,747 0,156 9,38 4,551 MBA 19. marec 2002 Socorro LINEAR
(126971) 2002 FH22 15,4 2,641 0,056 14,43 4,290 MBA 19. marec 2002 Socorro LINEAR
(126972) 2002 FO22 14,6 2,481 0,159 16,04 3,907 MBA 19. marec 2002 Palomar NEAT
(126973) 2002 FR22 14,6 2,631 0,243 12,40 4,268 MBA 19. marec 2002 Socorro LINEAR
(126974) 2002 FV22 14,5 2,592 0,235 11,79 4,172 MBA 19. marec 2002 Haleakala NEAT
(126975) 2002 FB23 16,3 2,865 0,045 1,38 4,849 MBA 17. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126976) 2002 FA24 16,1 2,784 0,200 0,75 4,644 MBA 18. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126977) 2002 FJ25 14,9 2,542 0,111 15,90 4,053 MBA 19. marec 2002 Palomar NEAT
(126978) 2002 FL25 14,5 3,161 0,082 16,96 5,619 MBA 19. marec 2002 Palomar NEAT
(126979) 2002 FJ26 14,1 3,044 0,075 9,19 5,309 MBA 19. marec 2002 Haleakala NEAT
(126980) 2002 FK26 15,2 2,694 0,095 15,65 4,420 MBA 20. marec 2002 Palomar NEAT
(126981) 2002 FW26 14,2 2,985 0,068 9,97 5,156 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126982) 2002 FL27 15,4 2,586 0,273 13,68 4,158 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126983) 2002 FO27 14,7 3,175 0,063 9,43 5,656 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126984) 2002 FT28 15,4 2,570 0,060 11,20 4,119 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126985) 2002 FU28 16,3 2,548 0,156 9,76 4,067 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126986) 2002 FZ28 15,1 3,193 0,033 9,36 5,705 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126987) 2002 FS30 14,6 2,856 0,146 15,38 4,825 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126988) 2002 FX30 14,3 3,220 0,020 14,38 5,777 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126989) 2002 FA32 15,5 2,752 0,036 6,85 4,564 MBA 20. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126990) 2002 FB32 16,0 2,752 0,062 5,97 4,564 MBA 20. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126991) 2002 FG32 15,8 2,589 0,057 4,63 4,164 MBA 20. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126992) 2002 FQ33 15,4 2,761 0,170 8,52 4,587 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126993) 2002 FB34 14,6 3,171 0,058 11,86 5,647 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126994) 2002 FC34 15,2 2,682 0,068 10,15 4,392 MBA 20. marec 2002 Socorro LINEAR
(126995) 2002 FZ34 15,5 2,784 0,020 1,02 4,645 MBA 20. marec 2002 Kitt Peak Spacewatch
(126996) 2002 FF35 15,5 2,575 0,099 13,82 4,131 MBA 21. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126997) 2002 FL35 15,8 2,708 0,127 10,71 4,455 MBA 21. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126998) 2002 FO35 14,7 2,730 0,238 9,13 4,510 MBA 21. marec 2002 Anderson Mesa LONEOS
(126999) 2002 FJ36 15,8 2,742 0,237 6,79 4,539 MBA 22. marec 2002 Palomar NEAT
(127000) 2002 FN36 16,0 2,646 0,199 6,08 4,303 MBA 22. marec 2002 Palomar NEAT

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 126501-126750
Zoznam planétok
126751-127000
Nasledujú:
Zoznam planétok 127001-127250



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.