Zoznam planétok 1501 – 1750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 1251 – 1500
Zoznam planétok
1501 – 1750
Nasledujú:
Zoznam planétok 1751 – 2000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
1501 Baade 1938 UJ 12,1 2,548 0,241 7,34 4,066 MBA 20. október 1938 Bergedorf A. Wachmann
1502 Arenda 1938 WB 11,6 2,732 0,090 4,08 4,516 MBA 17. november 1938 Heidelberg K. Reinmuth
1503 Kuopio 1938 XD 10,6 2,626 0,104 12,38 4,256 MBA 15. december 1938 Turku Y. Vaisala
1504 Lappeenranta 1939 FM 11,88 2,399 0,159 11,04 3,715 MBA 23. marec 1939 Turku L. Oterma
1505 Koranna 1939 HH 11,6 2,662 0,131 14,46 4,342 MBA 21. apríl 1939 Johannesburg C. Jackson
1506 Xosa 1939 JC 11,7 2,574 0,260 12,54 4,128 MBA 15. máj 1939 Johannesburg C. Jackson
1507 Vaasa 1939 RD 12,9 2,332 0,246 9,24 3,560 MBA 12. september 1939 Turku L. Oterma
1508 Kemi 1938 UP 12,03 2,770 0,418 28,74 4,610 MBA 21. október 1938 Turku H. Alikoski
1509 Esclangona 1938 YG 12,64 1,867 0,033 22,33 2,550 MBA BIN 21. december 1938 Nice A. Patry
1510 Charlois 1939 DC 11,2 2,670 0,151 11,85 4,363 MBA 22. február 1939 Nice A. Patry
1511 Dalera 1939 FB 12,7 2,358 0,108 4,08 3,621 MBA 22. marec 1939 Alžír L. Boyer
1512 Oulu 1939 FE 9,62 3,953 0,153 6,50 7,860 HLD 18. marec 1939 Turku H. Alikoski
1513 Matra 1940 EB 13,33 2,193 0,099 3,98 3,247 MBA 10. marec 1940 Konkoly G. Kulin
1514 Ricouxa 1906 UR 12,6 2,240 0,201 4,54 3,353 MBA 22. august 1906 Heidelberg M. F. Wolf
1515 Perrotin 1936 VG 13,1 2,571 0,235 10,67 4,123 MBA 15. november 1936 Nice A. Patry
1516 Henry 1938 BG 12,3 2,620 0,189 8,74 4,240 MBA 28. január 1938 Nice A. Patry
1517 Beograd 1938 FD 11,1 2,719 0,044 5,29 4,483 MBA 20. marec 1938 Bělehrad M. B. Protitch
1518 Rovaniemi 1938 UA 12,3 2,226 0,143 6,72 3,320 MBA 15. október 1938 Turku Y. Vaisala
1519 Kajaani 1938 UB 11,4 3,126 0,241 12,61 5,526 MBA 15. október 1938 Turku Y. Vaisala
1520 Imatra 1938 UY 10,0 3,106 0,105 15,27 5,472 MBA 22. október 1938 Turku Y. Vaisala
1521 Seinajoki 1938 UB1 11,5 2,850 0,141 15,06 4,809 MBA 22. október 1938 Turku Y. Vaisala
1522 Kokkola 1938 WO 12,43 2,369 0,073 5,35 3,646 MBA 18. november 1938 Turku L. Oterma
1523 Pieksamaki 1939 BC 12,3 2,243 0,094 5,15 3,358 MBA 18. január 1939 Turku Y. Vaisala
1524 Joensuu 1939 SB 10,8 3,111 0,121 12,71 5,487 MBA 18. september 1939 Turku Y. Vaisala
1525 Savonlinna 1939 SC 12,4 2,695 0,266 5,87 4,425 MBA 18. september 1939 Turku Y. Vaisala
1526 Mikkeli 1939 TF 13,6 2,315 0,189 6,21 3,521 MBA 7. október 1939 Turku Y. Vaisala
1527 Malmquista 1939 UG 12,2 2,228 0,198 5,20 3,325 MBA 18. október 1939 Turku Y. Vaisala
1528 Conrada 1940 CA 12,4 2,415 0,143 8,51 3,753 MBA 10. február 1940 Heidelberg K. Reinmuth
1529 Oterma 1938 BC 10,05 3,989 0,201 9,06 7,965 HLD 26. január 1938 Turku Y. Vaisala
1530 Rantaseppa 1938 SG 13,1 2,249 0,200 4,42 3,372 MBA 16. september 1938 Turku Y. Vaisala
1531 Hartmut 1938 SH 12,2 2,627 0,153 12,40 4,258 MBA 17. september 1938 Heidelberg A. Bohrmann
1532 Inari 1938 SM 11,50 3,003 0,056 8,79 5,204 MBA 16. september 1938 Turku Y. Vaisala
1533 Saimaa 1939 BD 10,82 3,014 0,035 10,69 5,232 MBA 19. január 1939 Turku Y. Vaisala
1534 Nasi 1939 BK 11,7 2,729 0,254 9,84 4,507 MBA 20. január 1939 Turku Y. Vaisala
1535 Paijanne 1939 RC 10,7 3,164 0,189 6,11 5,628 MBA 9. september 1939 Turku Y. Vaisala
1536 Pielinen 1939 SE 13,7 2,204 0,196 1,54 3,272 MBA 18. september 1939 Turku Y. Vaisala
1537 Transylvania 1940 QA 11,9 3,045 0,304 3,87 5,312 MBA 27. august 1940 Konkoly G. Strommer
1538 Detre 1940 RF 14,1 2,363 0,218 9,44 3,631 MBA 8. september 1940 Konkoly G. Kulin
1539 Borrelly 1940 UB 10,6 3,153 0,183 1,73 5,599 MBA 29. október 1940 Nice A. Patry
1540 Kevola 1938 WK 10,8 2,851 0,082 11,97 4,814 MBA 16. november 1938 Turku L. Oterma
1541 Estonia 1939 CK 11,2 2,769 0,068 4,89 4,608 MBA 12. február 1939 Turku Y. Vaisala
1542 Schalen 1941 QE 10,3 3,097 0,110 2,77 5,450 MBA 26. august 1941 Turku Y. Vaisala
1543 Bourgeois 1941 SJ 12,1 2,631 0,327 11,05 4,266 MBA 21. september 1941 Uccle E. Delporte
1544 Vinterhansenia 1941 UK 11,7 2,375 0,105 3,34 3,659 MBA 15. október 1941 Turku L. Oterma
1545 Thernoe 1941 UW 11,8 2,772 0,239 2,96 4,615 MBA 15. október 1941 Turku L. Oterma
1546 Izsak 1941 SG1 10,6 3,178 0,117 16,17 5,665 MBA 28. september 1941 Konkoly G. Kulin
1547 Nele 1929 CZ 10,75 2,643 0,257 11,75 4,297 MBA 12. február 1929 Uccle P. Bourgeois
1548 Palomaa 1935 FK 11,5 2,788 0,083 16,53 4,654 MBA 26. marec 1935 Turku Y. Vaisala
1549 Mikko 1937 GA 11,7 2,231 0,084 5,55 3,333 MBA 2. apríl 1937 Turku Y. Vaisala
1550 Tito 1937 WD 11,8 2,545 0,313 8,86 4,060 MBA 29. november 1937 Bělehrad M. B. Protitch
1551 Argelander 1938 DC1 12,2 2,395 0,067 3,77 3,707 MBA 24. február 1938 Turku Y. Vaisala
1552 Bessel 1938 DE1 11,0 3,010 0,099 9,87 5,221 MBA 24. február 1938 Turku Y. Vaisala
1553 Bauersfelda 1940 AD 11,7 2,908 0,102 3,24 4,957 MBA 13. január 1940 Heidelberg K. Reinmuth
1554 Yugoslavia 1940 RE 11,9 2,619 0,202 12,17 4,237 MBA 6. september 1940 Bělehrad M. B. Protitch
1555 Dejan 1941 SA 11,7 2,691 0,278 6,03 4,415 MBA 15. september 1941 Uccle F. Rigaux
1556 Wingolfia 1942 AA 10,55 3,419 0,118 15,77 6,320 MBA 14. január 1942 Heidelberg K. Reinmuth
1557 Roehla 1942 AD 11,3 3,012 0,105 10,32 5,228 MBA 14. január 1942 Heidelberg K. Reinmuth
1558 Jarnefelt 1942 BD 10,2 3,223 0,040 10,48 5,784 MBA 20. január 1942 Turku L. Oterma
1559 Kustaanheimo 1942 BF 11,9 2,391 0,135 3,21 3,698 MBA 20. január 1942 Turku L. Oterma
1560 Strattonia 1942 XB 11,5 2,685 0,215 6,28 4,398 MBA 3. december 1942 Uccle E. Delporte
1561 Fricke 1941 CG 11,6 3,193 0,130 4,35 5,704 MBA 15. február 1941 Heidelberg K. Reinmuth
1562 Gondolatsch 1943 EE 11,8 2,227 0,079 4,89 3,322 MBA 9. marec 1943 Heidelberg K. Reinmuth
1563 Noel 1943 EG 13,3 2,192 0,086 5,99 3,244 MBA 7. marec 1943 Uccle S. J. Arend
1564 Srbija 1936 TB 10,88 3,165 0,204 11,07 5,629 MBA 15. október 1936 Bělehrad M. B. Protitch
1565 Lemaitre 1948 WA 12,3 2,394 0,349 21,43 3,703 MBA 25. november 1948 Uccle S. J. Arend
1566 Icarus 1949 MA 16,9 1,078 0,827 22,86 1,120 APL PHA 27. jún 1949 Palomar W. Baade
1567 Alikoski 1941 HN 9,47 3,210 0,086 17,29 5,750 MBA 22. apríl 1941 Turku Y. Vaisala
1568 Aisleen 1946 QB 12,1 2,352 0,255 24,91 3,606 MBA 21. august 1946 Johannesburg E. L. Johnson
1569 Evita 1948 PA 11,1 3,149 0,133 12,27 5,587 MBA 3. august 1948 La Plata M. Itzigsohn
1570 Brunonia 1948 TX 12,4 2,844 0,060 1,67 4,794 MBA 9. október 1948 Uccle S. J. Arend
1571 Cesco 1950 FJ 11,5 3,146 0,110 14,52 5,580 MBA 20. marec 1950 La Plata M. Itzigsohn
1572 Posnania 1949 SC 10,0 3,104 0,211 13,30 5,467 MBA 22. september 1949 Poznaň J. Dobrzycki; A. Kwiek
1573 Vaisala 1949 UA 12,3 2,371 0,233 24,57 3,649 MBA 27. október 1949 Uccle S. J. Arend
1574 Meyer 1949 FD 10,3 3,537 0,040 14,52 6,651 MBA 22. marec 1949 Alžír L. Boyer
1575 Winifred 1950 HH 12,3 2,376 0,178 24,79 3,661 MBA 20. apríl 1950 Brooklyn Indiana University
1576 Fabiola 1948 SA 11,04 3,139 0,175 00,95 5,560 MBA 30. september 1948 Uccle S. J. Arend
1577 Reiss 1949 BA 13,1 2,231 0,167 4,36 3,331 MBA 19. január 1949 Alžír L. Boyer
1578 Kirkwood 1951 AT 10,26 3,931 0,238 00,82 7,793 HLD 10. január 1951 Brooklyn Indiana University
1579 Herrick 1948 SB 10,68 3,431 0,132 8,78 6,356 MBA 30. september 1948 Uccle S. J. Arend
1580 Betulia 1950 KA 14,52 2,197 0,489 52,10 3,256 AMR 22. máj 1950 Johannesburg E. L. Johnson
1581 Abanderada 1950 LA1 10,85 3,159 0,124 2,54 5,613 MBA 15. jún 1950 La Plata M. Itzigsohn
1582 Martir 1950 LY 10,9 3,156 0,131 11,61 5,606 MBA 15. jún 1950 La Plata M. Itzigsohn
1583 Antilochus 1950 SA 8,60 5,107 0,052 28,56 11,54 JUT 19. september 1950 Uccle S. J. Arend
1584 Fuji 1927 CR 10,67 2,377 0,195 26,65 3,663 MBA 7. február 1927 Tokio O. Oikawa
1585 Union 1947 RG 10,66 2,935 0,306 26,16 5,027 MBA 7. september 1947 Johannesburg E. L. Johnson
1586 Thiele 1939 CJ 11,9 2,431 0,104 4,06 3,790 MBA 13. február 1939 Bergedorf A. Wachmann
1587 Kahrstedt 1933 FS1 11,2 2,546 0,153 7,84 4,061 MBA 25. marec 1933 Heidelberg K. Reinmuth
1588 Descamisada 1951 MH 11,1 3,031 0,070 11,27 5,275 MBA 27. jún 1951 La Plata M. Itzigsohn
1589 Fanatica 1950 RK 12,0 2,419 0,093 5,27 3,761 MBA 13. september 1950 La Plata M. Itzigsohn
1590 Tsiolkovskaja 1933 NA 11,7 2,230 0,158 4,35 3,330 MBA 1. júl 1933 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1591 Baize 1951 KA 11,7 2,393 0,176 24,79 3,700 MBA 31. máj 1951 Uccle S. J. Arend
1592 Mathieu 1951 LA 11,6 2,768 0,303 13,48 4,605 MBA 1. jún 1951 Uccle S. J. Arend
1593 Fagnes 1951 LB 13,2 2,226 0,281 9,98 3,320 MBA 1. jún 1951 Uccle S. J. Arend
1594 Danjon 1949 WA 12,2 2,269 0,196 8,95 3,418 MBA 23. november 1949 Alžír L. Boyer
1595 Tanga 1930 ME 12,02 2,644 0,113 4,17 4,299 MBA 19. jún 1930 Johannesburg C. Jackson; H. E. Wood
1596 Itzigsohn 1951 EV 10,4 2,896 0,126 13,26 4,927 MBA 8. marec 1951 La Plata M. Itzigsohn
1597 Laugier 1949 EB 12,0 2,846 0,090 11,81 4,801 MBA 7. marec 1949 Alžír L. Boyer
1598 Paloque 1950 CA 12,2 2,333 0,082 7,54 3,562 MBA 11. február 1950 Alžír L. Boyer
1599 Giomus 1950 WA 11,0 3,130 0,144 6,10 5,535 MBA 17. november 1950 Alžír L. Boyer
1600 Vyssotsky 1947 UC 11,9 1,849 0,038 21,18 2,515 MBA 22. október 1947 Mount Hamilton C. A. Wirtanen
1601 Patry 1942 KA 12,32 2,235 0,130 4,95 3,340 MBA 18. máj 1942 Alžír L. Boyer
1602 Indiana 1950 GF 12,49 2,245 0,104 4,17 3,364 MBA 14. marec 1950 Brooklyn Indiana University
1603 Neva 1926 VH 10,9 2,755 0,095 8,55 4,572 MBA 4. november 1926 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1604 Tombaugh 1931 FH 10,53 3,027 0,096 9,38 5,266 MBA 24. marec 1931 Flagstaff C. O. Lampland
1605 Milankovitch 1936 GA 10,1 3,011 0,080 10,57 5,225 MBA 13. apríl 1936 Uccle P. Djurkovic
1606 Jekhovsky 1950 RH 12,17 2,691 0,316 7,71 4,413 MBA 14. september 1950 Alžír L. Boyer
1607 Mavis 1950 RA 11,6 2,551 0,307 8,58 4,073 MBA 3. september 1950 Johannesburg E. L. Johnson
1608 Munoz 1951 RZ 12,9 2,214 0,171 3,95 3,294 MBA 1. september 1951 La Plata M. Itzigsohn
1609 Brenda 1951 NL 10,61 2,583 0,250 18,67 4,151 MBA 10. júl 1951 Johannesburg E. L. Johnson
1610 Mirnaya 1928 RT 13,1 2,204 0,199 2,21 3,271 MBA 11. september 1928 Krym–Simeis P. F. Shajn
1611 Beyer 1950 DJ 11,3 3,177 0,160 4,28 5,662 MBA 17. február 1950 Heidelberg K. Reinmuth
1612 Hirose 1950 BJ 11,6 3,102 0,098 16,86 5,462 MBA 23. január 1950 Heidelberg K. Reinmuth
1613 Smiley 1950 SD 11,4 2,736 0,263 7,95 4,525 MBA 16. september 1950 Uccle S. J. Arend
1614 Goldschmidt 1952 HA 10,7 2,995 0,076 14,10 5,181 MBA 18. apríl 1952 Uccle A. Schmitt
1615 Bardwell 1950 BW 11,38 3,120 0,183 1,69 5,510 MBA 28. január 1950 Brooklyn Indiana University
1616 Filipoff 1950 EA 11,5 2,910 0,019 8,50 4,965 MBA 15. marec 1950 Alžír L. Boyer
1617 Alschmitt 1952 FB 10,4 3,194 0,135 13,26 5,708 MBA 20. marec 1952 Alžír L. Boyer
1618 Dawn 1948 NF 11,5 2,871 0,030 3,23 4,864 MBA 5. júl 1948 Johannesburg E. L. Johnson
1619 Ueta 1953 TA 12,15 2,242 0,176 6,22 3,357 MBA 11. október 1953 Kwasan T. Mitani
1620 Geographos 1951 RA 15,60 1,246 0,336 13,35 1,390 APL PHA 14. september 1951 Palomar A. G. Wilson; R. Minkowski
1621 Druzhba 1926 TM 11,63 2,230 0,120 3,17 3,330 MBA 1. október 1926 Krym–Simeis S. Beljavskij
1622 Chacornac 1952 EA 12,2 2,235 0,164 6,47 3,341 MBA 15. marec 1952 Uccle A. Schmitt
1623 Vivian 1948 PL 11,0 3,136 0,166 2,49 5,553 MBA 9. august 1948 Johannesburg E. L. Johnson
1624 Rabe 1931 TT1 11,2 3,193 0,097 1,99 5,704 MBA 9. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1625 The NORC 1953 RB 10,34 3,202 0,222 15,56 5,729 MBA 1. september 1953 Uccle S. J. Arend
1626 Sadeya 1927 AA 10,5 2,363 0,276 25,32 3,632 MBA 10. január 1927 Barcelona J. Comas Sola
1627 Ivar 1929 SH 13,2 1,864 0,397 8,45 2,544 AMR 25. september 1929 Johannesburg E. Hertzsprung
1628 Strobel 1923 OG 10,02 3,012 0,068 19,38 5,227 MBA 11. september 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1629 Pecker 1952 DB 12,6 2,239 0,155 9,71 3,349 MBA 28. február 1952 Alžír L. Boyer
1630 Milet 1952 DA 11,2 3,033 0,168 4,54 5,281 MBA 28. február 1952 Alžír L. Boyer
1631 Kopff 1936 UC 12,2 2,237 0,214 7,49 3,344 MBA 11. október 1936 Turku Y. Vaisala
1632 Siebohme 1941 DF 11,3 2,655 0,137 5,72 4,326 MBA 26. február 1941 Heidelberg K. Reinmuth
1633 Chimay 1929 EC 10,5 3,186 0,133 2,68 5,687 MBA 3. marec 1929 Uccle S. J. Arend
1634 Ndola 1935 QP 13,0 2,246 0,163 7,61 3,366 MBA 19. august 1935 Johannesburg C. Jackson
1635 Bohrmann 1924 QW 11,1 2,852 0,062 1,82 4,817 MBA 7. marec 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1636 Porter 1950 BH 13,1 2,235 0,129 4,44 3,341 MBA 23. január 1950 Heidelberg K. Reinmuth
1637 Swings 1936 QO 10,8 3,069 0,046 14,12 5,377 MBA 28. august 1936 Uccle J. Hunaerts
1638 Ruanda 1935 JF 11,5 2,749 0,191 00,29 4,557 MBA 3. máj 1935 Johannesburg C. Jackson
1639 Bower 1951 RB 10,98 2,573 0,152 8,43 4,127 MBA 12. september 1951 Uccle S. J. Arend
1640 Nemo 1951 QA 13,1 2,291 0,343 7,12 3,466 MBA 31. august 1951 Uccle S. J. Arend
1641 Tana 1935 OJ 11,4 3,017 0,105 9,34 5,239 MBA 25. júl 1935 Johannesburg C. Jackson
1642 Hill 1951 RU 10,5 2,751 0,069 10,84 4,561 MBA 4. september 1951 Heidelberg K. Reinmuth
1643 Brown 1951 RQ 12,8 2,490 0,201 3,52 3,928 MBA 4. september 1951 Heidelberg K. Reinmuth
1644 Rafita 1935 YA 11,82 2,550 0,154 7,01 4,070 MBA 16. december 1935 Madrid R. Carrasco
1645 Waterfield 1933 OJ 10,7 3,058 0,116 1,02 5,346 MBA 24. júl 1933 Heidelberg K. Reinmuth
1646 Rosseland 1939 BG 11,82 2,361 0,120 8,39 3,627 MBA 19. január 1939 Turku Y. Vaisala
1647 Menelaus 1957 MK 10,3 5,233 0,023 5,65 11,97 JUT 23. jún 1957 Palomar S. B. Nicholson
1648 Shajna 1935 RF 12,54 2,236 0,207 4,57 3,343 MBA 5. september 1935 Krym–Simeis P. F. Shajn
1649 Fabre 1951 DE 12,2 3,019 0,052 10,82 5,245 MBA 27. február 1951 Alžír L. Boyer
1650 Heckmann 1937 TG 11,56 2,436 0,164 2,75 3,800 MBA 11. október 1937 Heidelberg K. Reinmuth
1651 Behrens 1936 HD 12,1 2,180 0,067 5,08 3,219 MBA 23. apríl 1936 Nice M. Laugier
1652 Herge 1953 PA 13,2 2,252 0,150 3,20 3,379 MBA 9. august 1953 Uccle S. J. Arend
1653 Yakhontovia 1937 RA 11,4 2,610 0,325 4,08 4,216 MBA 30. august 1937 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1654 Bojeva 1931 TL 10,8 3,015 0,094 10,45 5,235 MBA 8. október 1931 Krym–Simeis P. F. Shajn
1655 Comas Sola 1929 WG 11,04 2,787 0,232 9,58 4,651 MBA 28. november 1929 Barcelona J. Comas Sola
1656 Suomi 1942 EC 12,4 1,878 0,124 25,07 2,573 MBA 11. marec 1942 Turku Y. Vaisala
1657 Roemera 1961 EA 12,84 2,349 0,235 23,41 3,600 MBA 6. marec 1961 Zimmerwald P. Wild
1658 Innes 1953 NA 11,52 2,561 0,182 9,08 4,098 MBA 13. júl 1953 Johannesburg J. A. Bruwer
1659 Punkaharju 1940 YL 10,1 2,784 0,260 16,48 4,643 MBA 28. december 1940 Turku Y. Vaisala
1660 Wood 1953 GA 11,9 2,394 0,304 20,56 3,704 MBA 7. apríl 1953 Johannesburg J. A. Bruwer
1661 Granule A916 FA 13,3 2,184 0,091 3,04 3,227 MBA 31. marec 1916 Heidelberg M. F. Wolf
1662 Hoffmann A923 RB 11,3 2,743 0,173 4,25 4,542 MBA 11. september 1923 Heidelberg K. Reinmuth
1663 van den Bos 1926 PE 12,2 2,241 0,180 5,37 3,353 MBA 4. august 1926 Johannesburg H. E. Wood
1664 Felix 1929 CD 12,1 2,340 0,224 6,12 3,578 MBA 4. február 1929 Uccle E. Delporte
1665 Gaby 1930 DQ 11,85 2,416 0,207 10,83 3,754 MBA 27. február 1930 Heidelberg K. Reinmuth
1666 van Gent 1930 OG 12,7 2,186 0,183 2,69 3,231 MBA 22. júl 1930 Johannesburg H. van Gent
1667 Pels 1930 SY 12,1 2,191 0,156 4,62 3,242 MBA 16. september 1930 Johannesburg H. van Gent
1668 Hanna 1933 OK 12,2 2,806 0,216 4,73 4,699 MBA 24. júl 1933 Heidelberg K. Reinmuth
1669 Dagmar 1934 RS 10,97 3,135 0,117 00,95 5,551 MBA 7. september 1934 Heidelberg K. Reinmuth
1670 Minnaert 1934 RZ 11,38 2,903 0,100 10,52 4,944 MBA 9. september 1934 Johannesburg H. van Gent
1671 Chaika 1934 TD 12,0 2,587 0,260 3,96 4,160 MBA 3. október 1934 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1672 Gezelle 1935 BD 11,1 3,186 0,270 1,06 5,686 MBA 29. január 1935 Uccle E. Delporte
1673 van Houten 1937 TH 11,6 3,115 0,172 3,57 5,498 MBA 11. október 1937 Heidelberg K. Reinmuth
1674 Groeneveld 1938 DS 11,06 3,197 0,126 2,67 5,716 MBA 7. február 1938 Heidelberg K. Reinmuth
1675 Simonida 1938 FB 11,9 2,234 0,126 6,80 3,338 MBA 20. marec 1938 Bělehrad M. B. Protitch
1676 Kariba 1939 LC 12,7 2,236 0,188 6,13 3,343 MBA 15. jún 1939 Johannesburg C. Jackson
1677 Tycho Brahe 1940 RO 11,9 2,532 0,109 14,84 4,029 MBA 6. september 1940 Turku Y. Vaisala
1678 Hveen 1940 YH 10,9 3,157 0,111 10,20 5,609 MBA 28. december 1940 Turku Y. Vaisala
1679 Nevanlinna 1941 FR 10,6 3,120 0,152 17,96 5,509 MBA 18. marec 1941 Turku L. Oterma
1680 Per Brahe 1942 CH 11,2 2,725 0,184 4,26 4,497 MBA 12. február 1942 Turku L. Oterma
1681 Steinmetz 1948 WE 11,56 2,696 0,208 7,23 4,426 MBA 23. november 1948 Nice M. Laugier
1682 Karel 1949 PH 12,9 2,240 0,192 4,03 3,352 MBA 2. august 1949 Heidelberg K. Reinmuth
1683 Castafiore 1950 SL 11,6 2,735 0,180 12,50 4,521 MBA 19. september 1950 Uccle S. J. Arend
1684 Iguassu 1951 QE 10,8 3,094 0,127 3,66 5,441 MBA 23. august 1951 La Plata M. Itzigsohn
1685 Toro 1948 OA 14,23 1,368 0,436 9,38 1,599 APL 17. júl 1948 Mount Hamilton C. A. Wirtanen
1686 De Sitter 1935 SR1 10,9 3,157 0,167 00,63 5,608 MBA 28. september 1935 Johannesburg H. van Gent
1687 Glarona 1965 SC 10,25 3,152 0,183 2,65 5,596 MBA 19. september 1965 Zimmerwald P. Wild
1688 Wilkens 1951 EQ1 12,5 2,618 0,241 11,79 4,235 MBA 3. marec 1951 La Plata M. Itzigsohn
1689 Floris-Jan 1930 SO 11,82 2,452 0,205 6,38 3,839 MBA 16. september 1930 Johannesburg H. van Gent
1690 Mayrhofer 1948 VB 10,9 3,039 0,097 13,05 5,297 MBA 8. november 1948 Nice M. Laugier
1691 Oort 1956 RB 10,95 3,171 0,168 1,08 5,647 MBA 9. september 1956 Heidelberg K. Reinmuth
1692 Subbotina 1936 QD 11,1 2,789 0,135 2,43 4,658 MBA 16. august 1936 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1693 Hertzsprung 1935 LA 10,97 2,802 0,270 11,93 4,689 MBA 5. máj 1935 Johannesburg H. van Gent
1694 Kaiser 1934 SB 11,46 2,395 0,259 11,11 3,707 MBA 29. september 1934 Johannesburg H. van Gent
1695 Walbeck 1941 UO 12,4 2,783 0,292 16,70 4,642 MBA 15. október 1941 Turku L. Oterma
1696 Nurmela 1939 FF 12,9 2,262 0,099 6,05 3,402 MBA 18. marec 1939 Turku Y. Vaisala
1697 Koskenniemi 1940 RM 12,6 2,374 0,119 5,67 3,657 MBA 8. september 1940 Turku H. Alikoski
1698 Christophe 1934 CS 11,2 3,169 0,104 1,51 5,641 MBA 10. február 1934 Uccle E. Delporte
1699 Honkasalo 1941 QD 12,5 2,211 0,167 1,98 3,288 MBA 26. august 1941 Turku Y. Vaisala
1700 Zvezdara 1940 QC 12,47 2,361 0,226 4,52 3,627 MBA 26. august 1940 Bělehrad P. Djurkovic
1701 Okavango 1953 NJ 10,3 3,171 0,188 16,26 5,645 MBA 6. júl 1953 Johannesburg J. Churms
1702 Kalahari A924 NC 11,03 2,861 0,140 9,95 4,840 MBA 7. júl 1924 Johannesburg E. Hertzsprung
1703 Barry 1930 RB 12,4 2,216 0,172 4,52 3,297 MBA 2. september 1930 Heidelberg M. F. Wolf
1704 Wachmann A924 EE 13,3 2,223 0,088 00,97 3,315 MBA 7. marec 1924 Heidelberg K. Reinmuth
1705 Tapio 1941 SL1 12,8 2,299 0,247 7,71 3,485 MBA 26. september 1941 Turku L. Oterma
1706 Dieckvoss 1931 TS 12,8 2,126 0,115 1,88 3,099 MBA 5. október 1931 Heidelberg K. Reinmuth
1707 Chantal 1932 RL 12,54 2,220 0,172 4,04 3,306 MBA 8. september 1932 Uccle E. Delporte
1708 Polit 1929 XA 11,8 2,924 0,301 6,07 4,998 MBA 1. december 1929 Barcelona J. Comas Sola
1709 Ukraina 1925 QA 12,75 2,379 0,213 7,57 3,669 MBA 16. august 1925 Krym–Simeis G. Shajn
1710 Gothard 1941 UF 13,3 2,322 0,269 8,48 3,538 MBA 20. október 1941 Konkoly G. Kulin
1711 Sandrine 1935 BB 11,01 3,014 0,112 11,09 5,232 MBA 29. január 1935 Uccle E. Delporte
1712 Angola 1935 KC 9,8 3,176 0,146 19,34 5,659 MBA 28. máj 1935 Johannesburg C. Jackson
1713 Bancilhon 1951 SC 13,3 2,229 0,185 3,75 3,327 MBA 27. september 1951 Alžír L. Boyer
1714 Sy 1951 OA 11,9 2,568 0,155 7,99 4,115 MBA 25. júl 1951 Alžír L. Boyer
1715 Salli 1938 GK 12,1 2,399 0,241 11,47 3,716 MBA 9. apríl 1938 Turku H. Alikoski
1716 Peter 1934 GF 11,4 2,734 0,091 5,74 4,521 MBA 4. apríl 1934 Heidelberg K. Reinmuth
1717 Arlon 1954 AC 12,9 2,196 0,129 6,20 3,254 MBA 8. január 1954 Uccle S. J. Arend
1718 Namibia 1942 RX 13,5 2,365 0,279 7,71 3,637 MBA 14. september 1942 Turku M. Vaisala
1719 Jens 1950 DP 11,3 2,657 0,223 14,28 4,330 MBA 17. február 1950 Heidelberg K. Reinmuth
1720 Niels 1935 CQ 13,2 2,189 0,105 00,73 3,238 MBA 7. február 1935 Heidelberg K. Reinmuth
1721 Wells 1953 TD3 10,8 3,149 0,044 16,10 5,587 MBA 3. október 1953 Brooklyn Indiana University
1722 Goffin 1938 EG 12,30 2,514 0,049 5,47 3,986 MBA 23. február 1938 Uccle E. Delporte
1723 Klemola 1936 FX 10,06 3,012 0,047 10,93 5,227 MBA 18. marec 1936 Turku Y. Vaisala
1724 Vladimir 1932 DC 11,30 2,711 0,060 12,24 4,464 MBA 28. február 1932 Uccle E. Delporte
1725 CrAO 1930 SK 10,9 2,903 0,094 3,18 4,945 MBA 20. september 1930 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1726 Hoffmeister 1933 OE 12,1 2,787 0,046 3,49 4,651 MBA 24. júl 1933 Heidelberg K. Reinmuth
1727 Mette 1965 BA 12,7 1,855 0,102 22,90 2,525 MBA 25. január 1965 Bloemfontein A. D. Andrews
1728 Goethe Link 1964 TO 11,1 2,564 0,091 7,19 4,104 MBA 12. október 1964 Brooklyn Indiana University
1729 Beryl 1963 SL 12,5 2,230 0,101 2,45 3,331 MBA 19. september 1963 Brooklyn Indiana University
1730 Marceline 1936 UA 11,5 2,784 0,225 9,52 4,644 MBA 17. október 1936 Nice M. Laugier
1731 Smuts 1948 PH 10,0 3,172 0,123 5,94 5,647 MBA 9. august 1948 Johannesburg E. L. Johnson
1732 Heike 1943 EY 11,1 3,011 0,115 10,80 5,224 MBA 9. marec 1943 Heidelberg K. Reinmuth
1733 Silke 1938 DL1 13,0 2,194 0,084 4,43 3,248 MBA 19. február 1938 Heidelberg A. Bohrmann
1734 Zhongolovich 1928 TJ 11,7 2,782 0,230 8,35 4,639 MBA 11. október 1928 Krym–Simeis G. N. Neujmin
1735 ITA 1948 RJ1 9,4 3,142 0,128 15,59 5,568 MBA 10. september 1948 Krym–Simeis P. F. Shajn
1736 Floirac 1967 RA 12,2 2,229 0,169 4,55 3,328 MBA 6. september 1967 Bordeaux G. Soulie
1737 Severny 1966 TJ 10,8 3,014 0,052 9,39 5,231 MBA 13. október 1966 Krym–Naučnyj L. I. Chernykh
1738 Oosterhoff 1930 SP 12,3 2,184 0,204 4,88 3,227 MBA 16. september 1930 Johannesburg H. van Gent
1739 Meyermann 1939 PF 12,9 2,261 0,124 3,41 3,400 MBA 15. august 1939 Heidelberg K. Reinmuth
1740 Paavo Nurmi 1939 UA 13,24 2,467 0,192 2,01 3,875 MBA 18. október 1939 Turku Y. Vaisala
1741 Giclas 1960 BC 11,2 2,886 0,068 2,90 4,901 MBA 26. január 1960 Brooklyn Indiana University
1742 Schaifers 1934 RO 11,2 2,890 0,096 2,50 4,911 MBA 7. september 1934 Heidelberg K. Reinmuth
1743 Schmidt 4109 P-L 12,48 2,474 0,137 6,36 3,891 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
1744 Harriet 6557 P-L 13,6 2,230 0,121 4,41 3,330 MBA 24. september 1960 Palomar C. J. van Houten; I. van Houten-Groeneveld; T. Gehrels
1745 Ferguson 1941 SY1 12,0 2,846 0,055 3,26 4,800 MBA 17. september 1941 Washington J. Willis
1746 Brouwer 1963 RF 9,95 3,957 0,204 8,38 7,870 HLD 14. september 1963 Brooklyn Indiana University
1747 Wright 1947 NH 13,35 1,710 0,111 21,42 2,235 MBA 14. júl 1947 Mount Hamilton C. A. Wirtanen
1748 Mauderli 1966 RA 10,65 3,935 0,227 3,30 7,805 HLD 7. september 1966 Zimmerwald P. Wild
1749 Telamon 1949 SB 9,2 5,174 0,108 6,09 11,77 JUT 23. september 1949 Heidelberg K. Reinmuth
1750 Eckert 1950 NA1 13,15 1,927 0,173 19,09 2,675 MBA 15. júl 1950 Heidelberg K. Reinmuth

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 1251 – 1500
Zoznam planétok
1501 – 1750
Nasledujú:
Zoznam planétok 1751 – 2000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.