Zoznam planétok 19251 – 19500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie


Predchádzajú:
Zoznam planétok 19001 – 19250
Zoznam planétok
19251 – 19500
Nasledujú:
Zoznam planétok 19501 – 19750



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
19251 Totziens 1994 RY1 13,1 2,633 0,287 16,40 4,271 MBA 3. september 1994 Zimmerwald P. Wild
(19252) 1994 RG7 14,5 3,072 0,033 1,49 5,384 MBA 12. september 1994 Kitt Peak Spacewatch
(19253) 1994 RN28 14,6 2,983 0,095 1,56 5,151 MBA 5. september 1994 La Silla E. W. Elst
(19254) 1994 VD7 12,4 3,162 0,114 20,78 5,622 MBA 11. november 1994 Nyukasa M. Hirasawa; S. Suzuki
(19255) 1994 VK8 7,0 42,70 0,036 1,49 279 CBW 8. november 1994 La Palma A. Fitzsimmons; D. O'Ceallaigh; I. P. Williams
(19256) 1994 WA4 13,4 2,704 0,086 11,73 4,445 MBA 28. november 1994 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(19257) 1995 DS5 13,8 2,296 0,108 6,76 3,479 MBA 22. február 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19258) 1995 FT20 14,8 2,295 0,140 7,47 3,476 MBA 24. marec 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19259) 1995 GB 15,2 2,378 0,171 2,93 3,667 MBA 1. apríl 1995 Oizumi T. Kobayashi
(19260) 1995 GT 14,1 2,362 0,240 24,08 3,629 MBA 4. apríl 1995 Kiyosato S. Otomo
(19261) 1995 MB 12,9 2,412 0,223 26,31 3,746 MBA 21. jún 1995 Siding Spring R. H. McNaught
(19262) 1995 OB1 15,3 2,650 0,201 6,38 4,313 MBA 29. júl 1995 Stroncone A. Vagnozzi
19263 Lavater 1995 OH10 14,6 2,668 0,226 2,89 4,358 MBA 21. júl 1995 Tautenburg F. Borngen
(19264) 1995 SE10 15,2 2,588 0,220 4,20 4,163 MBA 17. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19265) 1995 SD24 14,3 2,752 0,109 5,12 4,565 MBA 19. september 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19266) 1995 TF1 14,1 2,634 0,222 13,15 4,274 MBA 14. október 1995 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19267) 1995 TB8 14,3 2,588 0,063 1,57 4,163 MBA 15. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
19268 Morstadt 1995 UZ 15,1 2,738 0,088 3,57 4,530 MBA 21. október 1995 Ondřejov P. Pravec
(19269) 1995 UQ11 14,3 2,569 0,084 14,74 4,118 MBA 17. október 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19270) 1995 VS8 14,6 2,907 0,027 3,00 4,956 MBA 14. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19271) 1995 VG13 15,0 2,833 0,037 3,52 4,768 MBA 15. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19272) 1995 WO15 14,8 2,761 0,014 2,39 4,586 MBA 17. november 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19273) 1995 XJ 14,3 2,804 0,137 10,41 4,695 MBA 10. december 1995 Kleť Klet
(19274) 1995 XA1 12,2 2,997 0,073 12,10 5,188 MBA 15. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(19275) 1995 XF1 14,0 3,030 0,100 9,00 5,274 MBA 15. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(19276) 1995 XS4 14,7 3,037 0,161 11,73 5,291 MBA 14. december 1995 Kitt Peak Spacewatch
(19277) 1995 YD 14,3 3,076 0,148 7,61 5,393 MBA 17. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(19278) 1995 YN 12,6 3,035 0,086 16,20 5,285 MBA 19. december 1995 Oizumi T. Kobayashi
(19279) 1995 YC4 14,1 3,360 0,057 00,68 6,158 MBA 28. december 1995 Haleakala AMOS
(19280) 1996 AV 13,5 3,170 0,032 8,09 5,644 MBA 11. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19281) 1996 AP3 13,6 2,288 0,194 6,83 3,461 MBA 14. január 1996 Haleakala AMOS
(19282) 1996 AM15 13,9 3,085 0,173 00,24 5,418 MBA 14. január 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19283) 1996 BJ2 13,2 3,054 0,054 9,10 5,336 MBA 26. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19284) 1996 BU3 13,3 3,207 0,094 21,52 5,743 MBA 27. január 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19285) 1996 CM9 12,2 3,397 0,065 14,31 6,261 MBA 12. február 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(19286) 1996 DU 13,6 2,576 0,220 13,20 4,133 MBA 19. február 1996 Oizumi T. Kobayashi
19287 Paronelli 1996 DH1 13,2 3,152 0,118 13,04 5,596 MBA 22. február 1996 Sormano M. Cavagna; A. Testa
(19288) 1996 FJ5 12,3 2,574 0,126 15,53 4,129 MBA 20. marec 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19289) 1996 HY12 15,6 2,120 0,126 1,64 3,087 MBA 17. apríl 1996 La Silla E. W. Elst
19290 Schroeder 1996 JR1 14,4 2,286 0,229 23,29 3,456 MBA 15. máj 1996 Haleakala NEAT
19291 Karelzeman 1996 LF 13,3 3,177 0,137 16,37 5,661 MBA 6. jún 1996 Ondřejov P. Pravec; L. Šarounová
(19292) 1996 NG5 15,7 2,255 0,167 1,73 3,386 MBA 14. júl 1996 La Silla E. W. Elst
19293 Dedekind 1996 OF 16,1 2,270 0,111 6,92 3,419 MBA 18. júl 1996 Prescott P. G. Comba
19294 Weymouth 1996 PF 15,1 2,404 0,104 5,91 3,728 MBA 6. august 1996 Lime Creek R. Linderholm
(19295) 1996 RC1 15,5 2,225 0,127 2,47 3,319 MBA 10. september 1996 Haleakala NEAT
(19296) 1996 RO4 16,1 2,338 0,210 1,64 3,573 MBA 13. september 1996 Haleakala NEAT
(19297) 1996 RS24 15,2 2,326 0,126 6,23 3,547 MBA 8. september 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19298) 1996 SU4 14,9 2,393 0,078 6,72 3,702 MBA 20. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19299) 1996 SZ4 8,2 39,39 0,255 4,75 248 PLT 16. september 1996 La Palma A. Fitzsimmons; M. J. Irwin; I. P. Williams
(19300) 1996 SH6 14,3 2,297 0,064 7,95 3,480 MBA 18. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19301) 1996 SF8 15,5 2,555 0,274 00,99 4,082 MBA 21. september 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19302) 1996 TD 15,2 2,290 0,171 4,03 3,465 MBA 1. október 1996 Uppsala L. Kamel; K. Lundgren
(19303) 1996 TP1 15,0 2,422 0,209 3,83 3,768 MBA 5. október 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19304) 1996 TQ1 14,7 2,376 0,213 2,11 3,663 MBA 5. október 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19305) 1996 TH10 14,1 2,554 0,195 14,80 4,080 MBA 9. október 1996 Kushiro S. Ueda; H. Kaneda
(19306) 1996 TN12 15,2 2,355 0,168 1,46 3,614 MBA 12. október 1996 Stroncone A. Vagnozzi
(19307) 1996 TG13 15,3 2,465 0,156 2,15 3,868 MBA 14. október 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19308) 1996 TO66 4,5 43,17 0,122 27,49 284 CBW 12. október 1996 Mauna Kea C. Trujillo; D. C. Jewitt; J. X. Luu
(19309) 1996 UK1 14,5 2,374 0,183 3,24 3,656 MBA 20. október 1996 Kashihara T. Uto
19310 Osawa 1996 VF1 16,3 2,408 0,155 3,79 3,737 MBA 4. november 1996 Mitaka I. Sato; H. Fukushima
(19311) 1996 VF3 13,6 2,392 0,222 8,91 3,698 MBA 12. november 1996 Sudbury D. di Cicco
(19312) 1996 VR7 14,4 2,435 0,108 5,10 3,799 MBA 15. november 1996 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(19313) 1996 VF8 13,8 2,602 0,161 13,76 4,198 MBA 6. november 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19314) 1996 VT8 13,7 2,688 0,192 13,47 4,407 MBA 7. november 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19315) 1996 VY8 14,5 2,335 0,145 5,38 3,566 MBA 7. november 1996 Kitami K. Endate; K. Watanabe
(19316) 1996 WB 13,4 2,675 0,176 13,97 4,373 MBA 16. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19317) 1996 WS1 14,1 2,558 0,046 4,22 4,092 MBA 30. november 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19318) 1996 XB2 14,0 2,350 0,239 24,38 3,601 MBA 2. december 1996 Sormano F. Manca; M. Cavagna
(19319) 1996 XX2 14,2 2,530 0,142 2,35 4,024 MBA 3. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19320) 1996 XB6 14,1 2,533 0,077 13,49 4,032 MBA 7. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19321) 1996 XY7 13,9 2,697 0,058 8,11 4,428 MBA 1. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19322) 1996 XQ11 14,8 2,756 0,184 3,55 4,573 MBA 4. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19323) 1996 XM13 14,4 2,652 0,064 3,47 4,318 MBA 9. december 1996 Sudbury D. di Cicco
(19324) 1996 XA18 15,1 2,605 0,123 5,94 4,205 MBA 7. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19325) 1996 XC18 14,7 2,469 0,100 8,14 3,879 MBA 7. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19326) 1996 XD19 14,2 2,452 0,127 4,24 3,839 MBA 8. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19327) 1996 XH19 13,3 2,630 0,150 15,85 4,264 MBA 8. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19328) 1996 XY28 14,8 2,456 0,113 1,78 3,848 MBA 12. december 1996 Kitt Peak Spacewatch
(19329) 1996 XZ30 14,2 2,443 0,143 5,48 3,818 MBA 14. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19330) 1996 XJ31 13,5 2,756 0,062 10,31 4,576 MBA 14. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19331) 1996 XL33 15,0 2,540 0,182 9,10 4,048 MBA 4. december 1996 Cima Ekar U. Munari; M. Tombelli
(19332) 1996 YQ1 14,5 2,535 0,248 8,22 4,036 MBA 18. december 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19333) 1996 YT1 13,3 2,636 0,132 14,18 4,278 MBA 19. december 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19334) 1996 YV1 14,9 2,633 0,182 1,58 4,273 MBA 19. december 1996 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19335) 1996 YL2 14,6 2,403 0,064 7,15 3,724 MBA 28. december 1996 Oizumi T. Kobayashi
(19336) 1997 AF 13,9 2,555 0,310 7,52 4,085 MBA 2. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19337) 1997 AT 13,5 2,456 0,235 8,56 3,849 MBA 2. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19338) 1997 AB2 13,5 2,567 0,017 15,48 4,113 MBA 3. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19339) 1997 AF4 13,7 2,776 0,157 8,87 4,623 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19340) 1997 AV4 13,2 2,792 0,057 7,57 4,664 MBA 6. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19341) 1997 AQ5 13,2 2,834 0,022 6,63 4,771 MBA 7. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19342) 1997 AA7 15,1 2,538 0,230 2,79 4,043 MBA 9. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19343) 1997 AR7 15,1 2,388 0,155 2,11 3,689 MBA 5. január 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19344) 1997 AD14 14,0 2,758 0,113 6,33 4,579 MBA 2. január 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19345) 1997 BV2 14,3 2,867 0,053 3,23 4,854 MBA 30. január 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19346) 1997 CG1 13,8 2,590 0,142 6,17 4,168 MBA 1. február 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19347) 1997 CH9 14,4 2,785 0,174 5,35 4,648 MBA 1. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
(19348) 1997 CL12 15,0 2,886 0,042 1,81 4,901 MBA 3. február 1997 Kitt Peak Spacewatch
19349 Denjoy 1997 CF22 14,0 2,790 0,034 5,70 4,660 MBA 13. február 1997 Prescott P. G. Comba
(19350) 1997 CU28 14,3 2,664 0,197 2,80 4,347 MBA 6. február 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19351) 1997 EK 12,9 2,912 0,077 12,71 4,968 MBA 1. marec 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19352) 1997 EL 12,1 3,002 0,124 10,97 5,201 MBA 1. marec 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19353) 1997 EQ30 14,2 2,687 0,146 11,55 4,403 MBA 10. marec 1997 Ramonville C. Buil
(19354) 1997 FS2 13,8 3,081 0,214 11,39 5,407 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(19355) 1997 FU2 12,9 3,046 0,100 10,77 5,315 MBA 31. marec 1997 Socorro LINEAR
(19356) 1997 GH3 17,1 2,492 0,569 3,00 3,934 AMR 6. apríl 1997 Haleakala NEAT
(19357) 1997 GZ7 13,7 3,164 0,031 13,85 5,628 MBA 2. apríl 1997 Socorro LINEAR
(19358) 1997 GO23 13,5 3,336 0,096 5,62 6,094 MBA 6. apríl 1997 Socorro LINEAR
(19359) 1997 GB35 13,0 3,183 0,036 12,85 5,678 MBA 3. apríl 1997 Socorro LINEAR
(19360) 1997 JS12 14,6 3,112 0,106 00,65 5,488 MBA 3. máj 1997 La Silla E. W. Elst
(19361) 1997 KH4 14,2 2,261 0,080 6,33 3,400 MBA 31. máj 1997 Kitt Peak Spacewatch
(19362) 1997 MX3 13,8 3,005 0,114 11,20 5,209 MBA 28. jún 1997 Socorro LINEAR
(19363) 1997 OL2 13,3 3,051 0,147 2,81 5,329 MBA 31. júl 1997 Caussols ODAS
19364 Semafor 1997 SM1 13,1 2,682 0,107 13,40 4,392 MBA 21. september 1997 Ondřejov L. Šarounová
(19365) 1997 VL5 14,5 2,316 0,163 8,28 3,524 MBA 8. november 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19366) 1997 VZ7 12,8 2,685 0,168 13,83 4,399 MBA 6. november 1997 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
19367 Pink Floyd 1997 XW3 14,8 2,446 0,165 3,69 3,824 MBA 3. december 1997 Caussols ODAS
(19368) 1997 XZ4 15,8 2,192 0,041 00,67 3,246 MBA 6. december 1997 Caussols ODAS
(19369) 1997 YO 11,8 3,136 0,172 17,64 5,553 MBA 20. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19370) 1997 YY8 12,6 2,650 0,167 15,46 4,314 MBA 25. december 1997 Haleakala NEAT
(19371) 1997 YP11 14,1 2,225 0,029 3,12 3,319 MBA 27. december 1997 Gekko T. Kagawa; T. Urata
(19372) 1997 YP13 13,9 2,339 0,195 6,49 3,577 MBA 31. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19373) 1997 YC14 13,9 2,267 0,173 6,24 3,412 MBA 31. december 1997 Oizumi T. Kobayashi
(19374) 1997 YG17 15,2 2,376 0,099 8,47 3,662 MBA 27. december 1997 Kitt Peak Spacewatch
(19375) 1998 AB5 15,3 2,301 0,130 7,70 3,489 MBA 6. január 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(19376) 1998 BE1 14,8 2,280 0,051 6,18 3,441 MBA 19. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
(19377) 1998 BE4 15,2 2,323 0,082 4,40 3,540 MBA 21. január 1998 Nachi-Katsuura Y. Shimizu; T. Urata
(19378) 1998 BB7 15,0 2,398 0,076 6,16 3,713 MBA 24. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
19379 Labrecque 1998 BR7 13,9 2,324 0,280 23,10 3,541 MBA 24. január 1998 Haleakala NEAT
(19380) 1998 BB11 13,5 2,397 0,074 7,19 3,711 MBA 23. január 1998 Socorro LINEAR
(19381) 1998 BB15 15,8 2,222 0,132 3,74 3,311 MBA 24. január 1998 Haleakala NEAT
(19382) 1998 BH25 14,7 2,444 0,074 2,89 3,821 MBA 28. január 1998 Oizumi T. Kobayashi
19383 Rolling Stones 1998 BZ32 14,9 2,311 0,153 6,80 3,512 MBA 29. január 1998 Caussols ODAS
19384 Winton 1998 CP1 15,0 2,204 0,175 2,99 3,272 MBA 6. február 1998 Kleť J. Tichá; M. Tichý
(19385) 1998 CE4 15,0 2,326 0,180 4,64 3,546 MBA 13. február 1998 Xinglong Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
(19386) 1998 CR4 14,0 2,307 0,172 7,58 3,503 MBA 6. február 1998 La Silla E. W. Elst
(19387) 1998 DA2 14,7 2,276 0,183 6,08 3,433 MBA 18. február 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(19388) 1998 DQ3 14,9 2,293 0,342 20,51 3,472 MBA 22. február 1998 Haleakala NEAT
(19389) 1998 DD14 13,2 3,159 0,222 11,53 5,614 MBA 27. február 1998 Caussols ODAS
(19390) 1998 DK14 15,8 2,382 0,169 3,80 3,675 MBA 24. február 1998 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
(19391) 1998 DR15 14,9 2,298 0,072 6,15 3,483 MBA 22. február 1998 Haleakala NEAT
(19392) 1998 DW31 15,1 2,292 0,060 6,65 3,470 MBA 22. február 1998 Nanyo T. Okuni
(19393) 1998 DT33 15,8 2,391 0,059 5,81 3,696 MBA 27. február 1998 La Silla E. W. Elst
(19394) 1998 DA34 14,5 2,492 0,031 5,18 3,932 MBA 27. február 1998 La Silla E. W. Elst
19395 Barrera 1998 EP1 15,1 2,263 0,083 2,79 3,404 MBA 2. marec 1998 Caussols ODAS
(19396) 1998 EV1 14,3 2,719 0,130 2,26 4,484 MBA 2. marec 1998 Caussols ODAS
19397 Lagarini 1998 ER3 15,3 2,421 0,144 2,30 3,766 MBA 3. marec 1998 Caussols ODAS
(19398) 1998 EM8 15,3 2,318 0,262 3,88 3,528 MBA 2. marec 1998 Sormano P. Sicoli; P. Ghezzi
(19399) 1998 EP10 14,9 2,599 0,048 7,45 4,190 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(19400) 1998 EC11 15,4 2,366 0,198 2,90 3,638 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(19401) 1998 ES11 15,4 2,518 0,079 4,21 3,996 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(19402) 1998 EG14 14,8 2,241 0,270 3,32 3,355 MBA 1. marec 1998 La Silla E. W. Elst
(19403) 1998 FA1 14,6 2,629 0,048 3,64 4,262 MBA 18. marec 1998 Kitt Peak Spacewatch
(19404) 1998 FO5 14,7 2,616 0,056 4,80 4,231 MBA 24. marec 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(19405) 1998 FT8 14,1 2,686 0,142 11,11 4,401 MBA 21. marec 1998 Kitt Peak Spacewatch
(19406) 1998 FM10 14,5 2,793 0,270 16,49 4,666 MBA 24. marec 1998 Caussols ODAS
19407 Standing Bear 1998 FG11 13,5 2,591 0,118 15,08 4,169 MBA 25. marec 1998 Lime Creek R. Linderholm
(19408) 1998 FM11 14,0 2,963 0,113 11,67 5,100 MBA 22. marec 1998 Oizumi T. Kobayashi
(19409) 1998 FA12 15,7 2,324 0,048 8,53 3,542 MBA 24. marec 1998 Haleakala NEAT
19410 Guisard 1998 FW14 15,4 2,357 0,108 6,25 3,619 MBA 26. marec 1998 Caussols ODAS
19411 Collinarnold 1998 FJ22 15,0 2,248 0,120 3,14 3,371 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19412) 1998 FC24 13,7 2,339 0,106 2,89 3,576 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19413 Grantlewis 1998 FB30 15,0 2,389 0,125 6,14 3,691 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19414) 1998 FP32 14,4 2,348 0,229 2,84 3,597 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19415 Parvamenon 1998 FC34 15,5 2,382 0,171 4,68 3,677 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19416 Benglass 1998 FM34 15,2 2,408 0,071 5,88 3,737 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19417 Madelynho 1998 FG40 15,5 2,427 0,115 1,14 3,780 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19418) 1998 FL49 14,8 2,196 0,147 2,02 3,253 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19419 Pinkham 1998 FO49 14,1 2,306 0,104 7,83 3,500 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19420 Vivekbuch 1998 FB54 14,1 2,642 0,030 2,22 4,294 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19421 Zachulett 1998 FD56 14,4 2,654 0,067 4,41 4,324 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19422) 1998 FV56 13,9 2,545 0,232 5,39 4,059 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19423 Hefter 1998 FD58 15,2 2,419 0,111 1,01 3,761 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19424 Andrewsong 1998 FH61 15,3 2,527 0,103 4,54 4,018 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19425 Nicholasrapp 1998 FW61 14,6 2,449 0,173 5,27 3,832 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19426 Leal 1998 FP65 14,3 2,734 0,166 7,65 4,520 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19427) 1998 FJ66 13,9 2,532 0,064 9,66 4,028 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19428 Gracehsu 1998 FU66 14,4 2,706 0,085 6,06 4,451 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19429 Grubaugh 1998 FD69 15,0 2,379 0,180 2,08 3,668 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19430 Kristinaufer 1998 FO69 14,6 2,414 0,147 3,53 3,751 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19431) 1998 FS70 13,7 3,174 0,181 13,60 5,653 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19432) 1998 FL71 14,0 2,376 0,084 5,76 3,662 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19433 Naftz 1998 FG72 14,7 2,660 0,032 2,51 4,338 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
19434 Bahuffman 1998 FD75 15,5 2,575 0,116 00,75 4,132 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
(19435) 1998 FN75 14,1 2,605 0,113 15,57 4,203 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19436 Marycole 1998 FR76 14,6 2,477 0,080 4,94 3,897 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19437 Jennyblank 1998 FQ79 14,5 2,781 0,134 5,21 4,636 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19438 Khaki 1998 FF83 14,7 2,299 0,058 4,79 3,486 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19439 Allisontjong 1998 FB91 14,4 2,591 0,058 7,29 4,170 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19440 Sumatijain 1998 FN103 15,0 2,251 0,149 4,71 3,376 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19441 Trucpham 1998 FJ105 14,4 2,736 0,178 8,81 4,524 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19442 Brianrice 1998 FM106 14,1 2,740 0,089 4,42 4,534 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19443 Yanzhong 1998 FE109 15,2 2,332 0,143 5,15 3,561 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19444 Addicott 1998 FT109 14,2 2,268 0,152 5,67 3,415 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
(19445) 1998 FE112 12,8 2,565 0,051 13,85 4,108 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19446 Muroski 1998 FX113 15,3 2,390 0,187 4,42 3,693 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19447 Jessicapearl 1998 FD114 14,3 2,292 0,107 5,96 3,470 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19448 Jenniferling 1998 FJ122 15,5 2,316 0,108 2,30 3,523 MBA 20. marec 1998 Socorro LINEAR
(19449) 1998 FE125 14,2 2,629 0,148 11,59 4,263 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19450 Sussman 1998 FF125 14,4 2,393 0,056 5,68 3,702 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
(19451) 1998 FP125 14,5 2,649 0,110 12,42 4,311 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19452 Keeney 1998 FX125 14,9 2,266 0,051 5,87 3,410 MBA 31. marec 1998 Socorro LINEAR
19453 Murdochorne 1998 FM126 15,4 2,233 0,158 4,39 3,337 MBA 28. marec 1998 Reedy Creek J. Broughton
19454 Henrymarr 1998 FX127 14,6 2,356 0,131 7,14 3,615 MBA 25. marec 1998 Socorro LINEAR
(19455) 1998 FJ145 13,7 2,427 0,143 6,73 3,780 MBA 24. marec 1998 Socorro LINEAR
19456 Pimdouglas 1998 HU5 14,5 2,215 0,194 6,22 3,297 MBA 21. apríl 1998 Caussols ODAS
19457 Robcastillo 1998 HE6 13,8 3,224 0,109 7,84 5,789 MBA 21. apríl 1998 Caussols ODAS
19458 Legault 1998 HE8 14,0 2,442 0,075 6,81 3,816 MBA 21. apríl 1998 Les Tardieux M. Boeuf
(19459) 1998 HM11 14,3 2,288 0,169 7,88 3,460 MBA 18. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(19460) 1998 HW13 14,1 2,655 0,240 13,26 4,326 MBA 18. apríl 1998 Socorro LINEAR
19461 Feingold 1998 HZ16 14,9 2,544 0,092 5,07 4,057 MBA 18. apríl 1998 Socorro LINEAR
19462 Ulissedini 1998 HE20 13,1 2,905 0,108 2,22 4,951 MBA 27. apríl 1998 Prescott P. G. Comba
19463 Emilystoll 1998 HY29 14,6 2,749 0,045 2,13 4,557 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
19464 Ciarabarr 1998 HZ29 15,5 2,654 0,009 3,30 4,323 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
19465 Amandarusso 1998 HA32 15,7 2,749 0,081 3,98 4,558 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
19466 Darcydiegel 1998 HQ34 15,3 2,744 0,032 6,37 4,545 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
19467 Amandanagy 1998 HU39 14,8 2,730 0,015 2,12 4,511 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19468) 1998 HO45 14,0 2,551 0,130 4,35 4,073 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19469) 1998 HV45 12,9 2,580 0,165 15,67 4,143 MBA 20. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19470) 1998 HE52 14,2 2,886 0,063 1,07 4,902 MBA 30. apríl 1998 Anderson Mesa LONEOS
(19471) 1998 HK52 13,9 3,148 0,166 10,70 5,585 MBA 25. apríl 1998 Woomera F. B. Zoltowski
(19472) 1998 HL52 13,4 2,575 0,022 14,44 4,133 MBA 27. apríl 1998 Woomera F. B. Zoltowski
19473 Marygardner 1998 HE60 14,6 2,412 0,088 6,89 3,745 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19474) 1998 HJ80 14,6 3,232 0,080 5,54 5,810 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
19475 Mispagel 1998 HA91 14,2 2,396 0,200 5,23 3,709 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
19476 Denduluri 1998 HQ94 14,8 2,746 0,027 1,97 4,550 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
19477 Teresajentz 1998 HB95 14,3 2,931 0,082 3,24 5,018 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
19478 Jaimeflores 1998 HY96 15,4 2,437 0,132 2,26 3,803 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19479) 1998 HG97 13,9 3,135 0,178 5,92 5,551 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19480) 1998 HJ100 13,9 2,780 0,107 8,91 4,633 MBA 21. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19481) 1998 HX101 14,1 3,129 0,054 12,83 5,535 MBA 25. apríl 1998 La Silla E. W. Elst
(19482) 1998 HL102 13,8 3,181 0,167 11,18 5,674 MBA 25. apríl 1998 La Silla E. W. Elst
(19483) 1998 HA116 13,7 2,452 0,132 11,36 3,839 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
19484 Vanessaspini 1998 HF121 14,4 2,321 0,070 6,46 3,535 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19485) 1998 HC122 12,5 2,981 0,072 11,28 5,146 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19486) 1998 HW122 13,5 2,765 0,043 9,62 4,596 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
19487 Rosscoleman 1998 HO124 14,6 2,412 0,120 6,09 3,745 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
19488 Abramcoley 1998 HW125 14,9 2,337 0,162 7,87 3,572 MBA 23. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19489) 1998 HL149 14,5 2,552 0,122 5,79 4,077 MBA 25. apríl 1998 La Silla E. W. Elst
(19490) 1998 HC150 13,5 2,622 0,179 15,12 4,245 MBA 19. apríl 1998 Kitt Peak Spacewatch
(19491) 1998 HG153 13,3 2,662 0,184 16,95 4,342 MBA 24. apríl 1998 Socorro LINEAR
(19492) 1998 JT 15,1 2,255 0,220 6,12 3,386 MBA 1. máj 1998 Haleakala NEAT
(19493) 1998 JY1 13,9 2,640 0,125 6,09 4,288 MBA 1. máj 1998 Haleakala NEAT
(19494) 1998 KJ8 13,4 2,994 0,048 12,02 5,181 MBA 23. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
(19495) 1998 KZ8 12,3 2,552 0,070 15,92 4,077 MBA 23. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
19496 Josephbarone 1998 KC32 14,9 2,433 0,157 3,54 3,794 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
19497 Pineda 1998 KN32 14,4 2,371 0,168 3,22 3,650 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(19498) 1998 KG38 13,6 2,789 0,102 2,88 4,657 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(19499) 1998 KR42 14,3 2,726 0,097 12,94 4,501 MBA 27. máj 1998 Anderson Mesa LONEOS
19500 Hillaryfultz 1998 KF49 14,7 2,712 0,078 7,21 4,466 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 19001 – 19250
Zoznam planétok
19251 – 19500
Nasledujú:
Zoznam planétok 19501 – 19750



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.