Zoznam planétok 501 – 750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 251 – 500
Zoznam planétok
501 – 750
Nasledujú:
Zoznam planétok 751 – 1000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
501 Urhixidur 1903 LB 8,9 3,168 0,141 20,85 5,639 MBA 18. január 1903 Heidelberg M. F. Wolf
502 Sigune 1903 LC 10,77 2,383 0,180 25,01 3,679 MBA 19. január 1903 Heidelberg M. F. Wolf
503 Evelyn 1903 LF 9,14 2,725 0,175 5,03 4,498 MBA 19. január 1903 Heidelberg R. S. Dugan
504 Cora 1902 LK 9,4 2,721 0,218 12,90 4,489 MBA 30. jún 1902 Arequipa S. I. Bailey
505 Cava 1902 LL 8,61 2,685 0,246 9,83 4,399 MBA 21. august 1902 Arequipa R. H. Frost
506 Marion 1903 LN 8,85 3,040 0,147 17,00 5,301 MBA 17. február 1903 Heidelberg R. S. Dugan
507 Laodica 1903 LO 9,1 3,158 0,093 9,52 5,612 MBA 19. február 1903 Heidelberg R. S. Dugan
508 Princetonia 1903 LQ 8,24 3,160 0,015 13,37 5,617 MBA 20. apríl 1903 Heidelberg R. S. Dugan
509 Iolanda 1903 LR 8,40 3,066 0,090 15,42 5,369 MBA 28. apríl 1903 Heidelberg M. F. Wolf
510 Mabella 1903 LT 9,73 2,611 0,193 9,53 4,217 MBA 20. máj 1903 Heidelberg R. S. Dugan
511 Davida 1903 LU 6,22 3,166 0,186 15,94 5,633 MBA 30. máj 1903 Heidelberg R. S. Dugan
512 Taurinensis 1903 LV 10,68 2,190 0,255 8,76 3,239 MBA 23. jún 1903 Heidelberg M. F. Wolf
513 Centesima 1903 LY 9,75 3,017 0,080 9,74 5,239 MBA 24. august 1903 Heidelberg M. F. Wolf
514 Armida 1903 MB 9,04 3,047 0,047 3,89 5,317 MBA 24. august 1903 Heidelberg M. F. Wolf
515 Athalia 1903 ME 11,23 3,135 0,166 2,04 5,549 MBA 20. september 1903 Heidelberg M. F. Wolf
516 Amherstia 1903 MG 8,27 2,681 0,274 12,96 4,389 MBA 20. september 1903 Heidelberg R. S. Dugan
517 Edith 1903 MH 9,35 3,147 0,190 3,20 5,583 MBA 22. september 1903 Heidelberg R. S. Dugan
518 Halawe 1903 MO 11,0 2,533 0,227 6,74 4,031 MBA 20. október 1903 Heidelberg R. S. Dugan
519 Sylvania 1903 MP 9,14 2,790 0,186 11,02 4,659 MBA 20. október 1903 Heidelberg R. S. Dugan
520 Franziska 1903 MV 10,61 3,008 0,106 10,97 5,216 MBA 27. október 1903 Heidelberg M. F. Wolf; P. Gotz
521 Brixia 1904 NB 8,31 2,747 0,280 10,57 4,551 MBA 10. január 1904 Heidelberg R. S. Dugan
522 Helga 1904 NC 9,12 3,631 0,075 4,44 6,919 MBA 10. január 1904 Heidelberg M. F. Wolf
523 Ada 1904 ND 9,6 2,967 0,180 4,33 5,109 MBA 27. január 1904 Heidelberg R. S. Dugan
524 Fidelio 1904 NN 9,83 2,635 0,130 8,23 4,278 MBA 14. marec 1904 Heidelberg M. F. Wolf
525 Adelaide 1908 EKa 12,53 2,246 0,103 6,00 3,365 MBA 21. október 1908 Taunton J. H. Metcalf
526 Jena 1904 NQ 10,17 3,117 0,140 2,18 5,503 MBA 14. marec 1904 Heidelberg M. F. Wolf
527 Euryanthe 1904 NR 10,1 2,725 0,153 9,68 4,497 MBA 20. marec 1904 Heidelberg M. F. Wolf
528 Rezia 1904 NS 9,14 3,397 0,018 12,68 6,259 MBA 20. marec 1904 Heidelberg M. F. Wolf
529 Preziosa 1904 NT 10,06 3,016 0,096 11,03 5,237 MBA 20. marec 1904 Heidelberg M. F. Wolf
530 Turandot 1904 NV 9,29 3,184 0,222 8,57 5,680 MBA 11. apríl 1904 Heidelberg M. F. Wolf
531 Zerlina 1904 NW 11,8 2,784 0,200 34,02 4,644 MBA 12. apríl 1904 Heidelberg M. F. Wolf
532 Herculina 1904 NY 5,81 2,772 0,179 16,31 4,614 MBA 20. apríl 1904 Heidelberg M. F. Wolf
533 Sara 1904 NZ 9,67 2,980 0,043 6,56 5,144 MBA 19. apríl 1904 Heidelberg R. S. Dugan
534 Nassovia 1904 OA 9,77 2,884 0,058 3,28 4,898 MBA 19. apríl 1904 Heidelberg R. S. Dugan
535 Montague 1904 OC 9,48 2,570 0,024 6,79 4,119 MBA 7. máj 1904 Heidelberg R. S. Dugan
536 Merapi 1904 OF 8,08 3,505 0,081 19,39 6,562 MBA 11. máj 1904 Washington G. H. Peters
537 Pauly 1904 OG 8,8 3,073 0,232 9,89 5,386 MBA 7. júl 1904 Nice A. Charlois
538 Friederike 1904 OK 9,3 3,164 0,164 6,51 5,628 MBA 18. júl 1904 Heidelberg P. Gotz
539 Pamina 1904 OL 9,7 2,738 0,213 6,82 4,530 MBA 2. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
540 Rosamunde 1904 ON 10,76 2,219 0,090 5,58 3,305 MBA 3. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
541 Deborah 1904 OO 10,1 2,815 0,054 6,01 4,721 MBA 4. august 1904 Heidelberg M. F. Wolf
542 Susanna 1904 OQ 9,36 2,905 0,142 12,08 4,951 MBA 15. august 1904 Heidelberg P. Gotz; A. Kopff
543 Charlotte 1904 OT 9,4 3,059 0,154 8,48 5,349 MBA 11. september 1904 Heidelberg P. Gotz
544 Jetta 1904 OU 9,9 2,591 0,155 8,38 4,170 MBA 11. september 1904 Heidelberg P. Gotz
545 Messalina 1904 OY 8,84 3,202 0,169 11,13 5,728 MBA 3. október 1904 Heidelberg P. Gotz
546 Herodias 1904 PA 9,70 2,599 0,114 14,86 4,190 MBA 10. október 1904 Heidelberg P. Gotz
547 Praxedis 1904 PB 9,52 2,772 0,238 16,90 4,615 MBA 14. október 1904 Heidelberg P. Gotz
548 Kressida 1904 PC 11,26 2,283 0,185 3,87 3,448 MBA 14. október 1904 Heidelberg P. Gotz
549 Jessonda 1904 PK 11,01 2,683 0,261 3,97 4,394 MBA 15. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
550 Senta 1904 PL 9,37 2,589 0,222 10,12 4,165 MBA 16. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
551 Ortrud 1904 PM 9,57 2,965 0,127 00,41 5,104 MBA 16. november 1904 Heidelberg M. F. Wolf
552 Sigelinde 1904 PO 9,4 3,155 0,083 7,71 5,602 MBA 14. december 1904 Heidelberg M. F. Wolf
553 Kundry 1904 PP 12,2 2,231 0,110 5,39 3,333 MBA 27. december 1904 Heidelberg M. F. Wolf
554 Peraga 1905 PS 8,97 2,374 0,155 2,94 3,658 MBA 8. január 1905 Heidelberg P. Gotz
555 Norma 1905 PT 10,6 3,184 0,158 2,64 5,681 MBA 14. január 1905 Heidelberg M. F. Wolf
556 Phyllis 1905 PW 9,56 2,465 0,102 5,24 3,870 MBA 8. január 1905 Heidelberg P. Gotz
557 Violetta 1905 PY 11,8 2,442 0,102 2,50 3,816 MBA 26. január 1905 Heidelberg M. F. Wolf
558 Carmen 1905 QB 9,09 2,908 0,043 8,37 4,959 MBA 9. február 1905 Heidelberg M. F. Wolf
559 Nanon 1905 QD 9,36 2,713 0,065 9,31 4,468 MBA 8. marec 1905 Heidelberg M. F. Wolf
560 Delila 1905 QF 10,6 2,753 0,159 8,46 4,567 MBA 13. marec 1905 Heidelberg M. F. Wolf
561 Ingwelde 1905 QG 11,21 3,179 0,114 1,53 5,667 MBA 26. marec 1905 Heidelberg M. F. Wolf
562 Salome 1905 QH 9,95 3,021 0,095 11,13 5,250 MBA 3. apríl 1905 Heidelberg M. F. Wolf
563 Suleika 1905 QK 8,50 2,712 0,237 10,25 4,466 MBA 6. apríl 1905 Heidelberg P. Gotz
564 Dudu 1905 QM 10,43 2,753 0,273 17,96 4,567 MBA 9. máj 1905 Heidelberg P. Gotz
565 Marbachia 1905 QN 10,88 2,444 0,129 11,00 3,821 MBA 9. máj 1905 Heidelberg M. F. Wolf
566 Stereoskopia 1905 QO 8,03 3,382 0,111 4,90 6,219 MBA 28. máj 1905 Heidelberg P. Gotz
567 Eleutheria 1905 QP 9,16 3,130 0,097 9,28 5,538 MBA 28. máj 1905 Heidelberg P. Gotz
568 Cheruskia 1905 QS 9,1 2,885 0,166 18,37 4,900 MBA 26. júl 1905 Heidelberg P. Gotz
569 Misa 1905 QT 10,12 2,657 0,184 1,30 4,331 MBA 27. júl 1905 Viedeň J. Palisa
570 Kythera 1905 QX 8,81 3,423 0,121 1,79 6,332 MBA 30. júl 1905 Heidelberg M. F. Wolf
571 Dulcinea 1905 QZ 11,59 2,410 0,243 5,23 3,742 MBA 4. september 1905 Heidelberg P. Gotz
572 Rebekka 1905 RB 10,94 2,401 0,158 10,57 3,719 MBA 19. september 1905 Heidelberg P. Gotz
573 Recha 1905 RC 9,6 3,012 0,117 9,84 5,228 MBA 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
574 Reginhild 1905 RD 12,3 2,254 0,240 5,69 3,383 MBA 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
575 Renate 1905 RE 10,9 2,555 0,128 15,03 4,084 MBA 19. september 1905 Heidelberg M. F. Wolf
576 Emanuela 1905 RF 9,4 2,983 0,199 10,23 5,150 MBA 22. september 1905 Heidelberg P. Gotz
577 Rhea 1905 RH 9,5 3,115 0,153 5,30 5,496 MBA 20. október 1905 Heidelberg M. F. Wolf
578 Happelia 1905 RZ 9,2 2,752 0,193 6,15 4,564 MBA 1. november 1905 Heidelberg M. F. Wolf
579 Sidonia 1905 SD 7,85 3,011 0,083 11,03 5,225 MBA 3. november 1905 Heidelberg A. Kopff
580 Selene 1905 SE 9,6 3,234 0,081 3,66 5,814 MBA 17. december 1905 Heidelberg M. F. Wolf
581 Tauntonia 1905 SH 9,4 3,217 0,028 21,86 5,768 MBA 24. december 1905 Taunton J. H. Metcalf
582 Olympia 1906 SO 9,11 2,610 0,226 30,02 4,215 MBA 23. január 1906 Heidelberg A. Kopff
583 Klotilde 1905 SP 9,01 3,170 0,163 8,26 5,644 MBA 31. december 1905 Viedeň J. Palisa
584 Semiramis 1906 SY 8,71 2,375 0,234 10,72 3,659 MBA 15. január 1906 Heidelberg A. Kopff
585 Bilkis 1906 TA 10,40 2,431 0,130 7,56 3,789 MBA 16. február 1906 Heidelberg A. Kopff
586 Thekla 1906 TC 9,21 3,043 0,064 1,63 5,308 MBA 21. február 1906 Heidelberg M. F. Wolf
587 Hypsipyle 1906 TF 12,7 2,335 0,168 25,01 3,568 MBA 22. február 1906 Heidelberg M. F. Wolf
588 Achilles 1906 TG 8,67 5,194 0,147 10,33 11,84 JUT 22. február 1906 Heidelberg M. F. Wolf
589 Croatia 1906 TM 9,14 3,133 0,043 10,83 5,546 MBA 3. marec 1906 Heidelberg A. Kopff
590 Tomyris 1906 TO 9,90 3,003 0,076 11,17 5,204 MBA 4. marec 1906 Heidelberg M. F. Wolf
591 Irmgard 1906 TP 10,64 2,682 0,206 12,48 4,392 MBA 14. marec 1906 Heidelberg A. Kopff
592 Bathseba 1906 TS 9,3 3,024 0,131 10,19 5,258 MBA 18. marec 1906 Heidelberg M. F. Wolf
593 Titania 1906 TT 9,28 2,697 0,219 16,90 4,429 MBA 20. marec 1906 Heidelberg A. Kopff
594 Mireille 1906 TW 12,01 2,631 0,351 32,59 4,267 MBA 27. marec 1906 Heidelberg M. F. Wolf
595 Polyxena 1906 TZ 8,0 3,209 0,056 17,89 5,748 MBA 27. marec 1906 Heidelberg A. Kopff
596 Scheila 1906 UA 8,90 2,927 0,166 14,67 5,006 MBA 21. február 1906 Heidelberg A. Kopff
597 Bandusia 1906 UB 9,4 2,671 0,145 12,83 4,366 MBA 16. apríl 1906 Heidelberg M. F. Wolf
598 Octavia 1906 UC 9,53 2,761 0,250 12,24 4,587 MBA 13. apríl 1906 Heidelberg M. F. Wolf
599 Luisa 1906 UJ 8,71 2,771 0,294 16,68 4,613 MBA 25. apríl 1906 Taunton J. H. Metcalf
600 Musa 1906 UM 10,18 2,661 0,056 10,20 4,341 MBA 14. jún 1906 Taunton J. H. Metcalf
601 Nerthus 1906 UN 9,65 3,137 0,103 16,09 5,556 MBA 21. jún 1906 Heidelberg M. F. Wolf
602 Marianna 1906 TE 8,31 3,095 0,244 15,08 5,443 MBA 16. február 1906 Taunton J. H. Metcalf
603 Timandra 1906 TJ 12,1 2,540 0,174 8,02 4,047 MBA 16. február 1906 Taunton J. H. Metcalf
604 Tekmessa 1906 TK 9,2 3,144 0,203 4,43 5,573 MBA 16. február 1906 Taunton J. H. Metcalf
605 Juvisia 1906 UU 9,9 2,999 0,142 19,66 5,192 MBA 27. august 1906 Heidelberg M. F. Wolf
606 Brangane 1906 VB 10,38 2,587 0,220 8,63 4,160 MBA 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
607 Jenny 1906 VC 9,5 2,853 0,079 10,11 4,819 MBA 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
608 Adolfine 1906 VD 10,6 3,024 0,121 9,37 5,259 MBA 18. september 1906 Heidelberg A. Kopff
609 Fulvia 1906 VF 10,0 3,086 0,041 4,18 5,422 MBA 24. september 1906 Heidelberg M. F. Wolf
610 Valeska 1906 VK 12,1 3,080 0,263 12,74 5,404 MBA 26. september 1906 Heidelberg M. F. Wolf
611 Valeria 1906 VL 9,19 2,980 0,119 13,46 5,144 MBA 24. september 1906 Taunton J. H. Metcalf
612 Veronika 1906 VN 11,2 3,160 0,259 20,84 5,617 MBA 8. október 1906 Heidelberg A. Kopff
613 Ginevra 1906 VP 9,67 2,920 0,062 7,69 4,988 MBA 11. október 1906 Heidelberg A. Kopff
614 Pia 1906 VQ 11,0 2,696 0,109 7,03 4,425 MBA 11. október 1906 Heidelberg A. Kopff
615 Roswitha 1906 VR 10,36 2,631 0,112 2,77 4,268 MBA 11. október 1906 Heidelberg A. Kopff
616 Elly 1906 VT 10,68 2,553 0,058 14,97 4,080 MBA 17. október 1906 Heidelberg A. Kopff
617 Patroclus 1906 VY 8,19 5,228 0,139 22,04 11,96 JUT BIN 17. október 1906 Heidelberg A. Kopff
618 Elfriede 1906 VZ 8,26 3,187 0,080 17,02 5,690 MBA 17. október 1906 Heidelberg K. Lohnert
619 Triberga 1906 WC 9,95 2,520 0,076 13,79 4,000 MBA 22. október 1906 Heidelberg A. Kopff
620 Drakonia 1906 WE 11,28 2,436 0,135 7,74 3,802 MBA 26. október 1906 Taunton J. H. Metcalf
621 Werdandi 1906 WJ 10,49 3,120 0,149 2,32 5,509 MBA 11. november 1906 Heidelberg A. Kopff
622 Esther 1906 WP 10,17 2,416 0,242 8,65 3,755 MBA 13. november 1906 Taunton J. H. Metcalf
623 Chimaera 1907 XJ 10,97 2,461 0,115 14,14 3,860 MBA 22. január 1907 Heidelberg K. Lohnert
624 Hektor 1907 XM 7,49 5,225 0,025 18,20 11,95 JUT 10. február 1907 Heidelberg A. Kopff
625 Xenia 1907 XN 10,0 2,646 0,226 12,06 4,303 MBA 11. február 1907 Heidelberg A. Kopff
626 Notburga 1907 XO 9,00 2,574 0,243 25,36 4,130 MBA 11. február 1907 Heidelberg A. Kopff
627 Charis 1907 XS 9,95 2,899 0,064 6,48 4,934 MBA 4. marec 1907 Heidelberg A. Kopff
628 Christine 1907 XT 9,25 2,582 0,045 11,53 4,148 MBA 7. marec 1907 Heidelberg A. Kopff
629 Bernardina 1907 XU 9,9 3,134 0,160 9,33 5,549 MBA 7. marec 1907 Heidelberg A. Kopff
630 Euphemia 1907 XW 11,0 2,624 0,114 13,85 4,251 MBA 7. marec 1907 Heidelberg A. Kopff
631 Philippina 1907 YJ 8,70 2,792 0,086 18,94 4,664 MBA 21. marec 1907 Heidelberg A. Kopff
632 Pyrrha 1907 YX 11,6 2,662 0,194 2,22 4,342 MBA 5. apríl 1907 Heidelberg A. Kopff
633 Zelima 1907 ZM 9,73 3,016 0,090 10,92 5,238 MBA 12. máj 1907 Heidelberg A. Kopff
634 Ute 1907 ZN 9,6 3,043 0,189 12,30 5,308 MBA 12. máj 1907 Heidelberg A. Kopff
635 Vundtia 1907 ZS 9,01 3,141 0,080 11,05 5,565 MBA 9. jún 1907 Heidelberg K. Lohnert
636 Erika 1907 XP 9,5 2,908 0,176 7,94 4,959 MBA 8. február 1907 Taunton J. H. Metcalf
637 Chrysothemis 1907 YE 11,0 3,164 0,136 00,29 5,627 MBA 11. marec 1907 Taunton J. H. Metcalf
638 Moira 1907 ZQ 9,8 2,733 0,163 7,72 4,517 MBA 5. máj 1907 Taunton J. H. Metcalf
639 Latona 1907 ZT 8,20 3,023 0,103 8,57 5,254 MBA 19. júl 1907 Heidelberg K. Lohnert
640 Brambilla 1907 ZW 8,99 3,158 0,082 13,39 5,611 MBA 29. august 1907 Heidelberg A. Kopff
641 Agnes 1907 ZX 12,1 2,221 0,129 1,72 3,309 MBA 8. september 1907 Heidelberg M. F. Wolf
642 Clara 1907 ZY 9,98 3,197 0,119 8,15 5,714 MBA 8. september 1907 Heidelberg M. F. Wolf
643 Scheherezade 1907 ZZ 9,72 3,358 0,065 13,77 6,152 MBA 8. september 1907 Heidelberg A. Kopff
644 Cosima 1907 AA 11,13 2,600 0,156 1,05 4,191 MBA 7. september 1907 Heidelberg A. Kopff
645 Agrippina 1907 AG 9,94 3,204 0,157 7,03 5,735 MBA 13. september 1907 Taunton J. H. Metcalf
646 Kastalia 1907 AC 12,5 2,326 0,213 6,92 3,548 MBA 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
647 Adelgunde 1907 AD 11,41 2,442 0,195 7,33 3,815 MBA 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
648 Pippa 1907 AE 9,68 3,215 0,192 9,78 5,764 MBA 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
649 Josefa 1907 AF 12,4 2,548 0,278 12,69 4,066 MBA 11. september 1907 Heidelberg A. Kopff
650 Amalasuntha 1907 AM 12,93 2,460 0,184 2,56 3,858 MBA 4. október 1907 Heidelberg A. Kopff
651 Antikleia 1907 AN 10,01 3,025 0,097 10,77 5,260 MBA 4. október 1907 Heidelberg A. Kopff
652 Jubilatrix 1907 AU 11,4 2,555 0,127 15,77 4,084 MBA 4. november 1907 Viedeň J. Palisa
653 Berenike 1907 BK 9,18 3,014 0,046 11,29 5,231 MBA 27. november 1907 Taunton J. H. Metcalf
654 Zelinda 1908 BM 8,52 2,297 0,232 18,12 3,481 MBA 4. január 1908 Heidelberg A. Kopff
655 Briseis 1907 BF 9,6 2,988 0,092 6,51 5,165 MBA 4. november 1907 Taunton J. H. Metcalf
656 Beagle 1908 BU 10,0 3,147 0,137 00,52 5,582 MBA 22. január 1908 Heidelberg A. Kopff
657 Gunlod 1908 BV 10,93 2,611 0,116 10,22 4,218 MBA 23. január 1908 Heidelberg A. Kopff
658 Asteria 1908 BW 10,54 2,858 0,061 1,51 4,830 MBA 23. január 1908 Heidelberg A. Kopff
659 Nestor 1908 CS 8,99 5,199 0,117 4,52 11,86 JUT 23. marec 1908 Heidelberg M. F. Wolf
660 Crescentia 1908 CC 9,14 2,534 0,107 15,22 4,034 MBA 8. január 1908 Taunton J. H. Metcalf
661 Cloelia 1908 CL 9,63 3,017 0,037 9,26 5,240 MBA 22. február 1908 Taunton J. H. Metcalf
662 Newtonia 1908 CW 10,5 2,555 0,215 4,12 4,083 MBA 30. marec 1908 Taunton J. H. Metcalf
663 Gerlinde 1908 DG 9,21 3,061 0,154 17,86 5,355 MBA 24. jún 1908 Heidelberg A. Kopff
664 Judith 1908 DH 9,97 3,209 0,219 8,60 5,748 MBA 24. jún 1908 Heidelberg A. Kopff
665 Sabine 1908 DK 8,1 3,150 0,168 14,75 5,589 MBA 22. júl 1908 Heidelberg W. Lorenz
666 Desdemona 1908 DM 10,9 2,593 0,239 7,60 4,174 MBA 23. júl 1908 Heidelberg A. Kopff
667 Denise 1908 DN 8,9 3,182 0,193 25,41 5,675 MBA 23. júl 1908 Heidelberg A. Kopff
668 Dora 1908 DO 11,8 2,800 0,232 6,85 4,686 MBA 27. júl 1908 Heidelberg A. Kopff
669 Kypria 1908 DQ 10,24 3,010 0,084 10,80 5,222 MBA 20. august 1908 Heidelberg A. Kopff
670 Ottegebe 1908 DR 9,8 2,808 0,192 7,54 4,706 MBA 20. august 1908 Heidelberg A. Kopff
671 Carnegia 1908 DV 10,0 3,092 0,068 8,04 5,435 MBA 21. september 1908 Viedeň J. Palisa
672 Astarte 1908 DY 11,1 2,557 0,134 11,14 4,088 MBA 21. september 1908 Heidelberg A. Kopff
673 Edda 1908 EA 10,20 2,817 0,010 2,88 4,726 MBA 20. september 1908 Taunton J. H. Metcalf
674 Rachele 1908 EP 7,42 2,929 0,191 13,51 5,012 MBA 28. október 1908 Heidelberg W. Lorenz
675 Ludmilla 1908 DU 7,91 2,769 0,205 9,81 4,606 MBA 30. august 1908 Taunton J. H. Metcalf
676 Melitta 1909 FN 9,3 3,059 0,129 12,88 5,349 MBA 16. január 1909 Greenwich P. Melotte
677 Aaltje 1909 FR 9,7 2,955 0,048 8,49 5,079 MBA 18. január 1909 Heidelberg A. Kopff
678 Fredegundis 1909 FS 9,02 2,575 0,218 6,08 4,131 MBA 22. január 1909 Heidelberg W. Lorenz
679 Pax 1909 FY 9,01 2,589 0,312 24,36 4,164 MBA 28. január 1909 Heidelberg A. Kopff
680 Genoveva 1909 GW 9,31 3,162 0,282 17,60 5,622 MBA 22. apríl 1909 Heidelberg A. Kopff
681 Gorgo 1909 GZ 11,0 3,107 0,103 12,57 5,475 MBA 13. máj 1909 Heidelberg A. Kopff
682 Hagar 1909 HA 12,2 2,653 0,175 11,50 4,321 MBA 17. jún 1909 Heidelberg A. Kopff
683 Lanzia 1909 HC 8,1 3,117 0,050 18,53 5,502 MBA 23. júl 1909 Heidelberg M. F. Wolf
684 Hildburg 1909 HD 11,4 2,432 0,036 5,52 3,793 MBA 8. august 1909 Heidelberg A. Kopff
685 Hermia 1909 HE 11,8 2,237 0,197 3,65 3,345 MBA 12. august 1909 Heidelberg W. Lorenz
686 Gersuind 1909 HF 9,67 2,589 0,269 15,69 4,165 MBA 15. august 1909 Heidelberg A. Kopff
687 Tinette 1909 HG 11,71 2,722 0,274 14,89 4,490 MBA 16. august 1909 Viedeň J. Palisa
688 Melanie 1909 HH 10,59 2,701 0,137 10,25 4,438 MBA 25. august 1909 Viedeň J. Palisa
689 Zita 1909 HJ 12,15 2,316 0,231 5,75 3,523 MBA 12. september 1909 Viedeň J. Palisa
690 Wratislavia 1909 HZ 8,02 3,142 0,186 11,29 5,567 MBA 16. október 1909 Taunton J. H. Metcalf
691 Lehigh 1909 JG 9,30 3,018 0,118 13,00 5,242 MBA 11. december 1909 Taunton J. H. Metcalf
692 Hippodamia 1901 HD 9,18 3,382 0,172 26,11 6,219 MBA 5. november 1901 Heidelberg M. F. Wolf; A. Kopff
693 Zerbinetta 1909 HN 9,38 2,945 0,027 14,21 5,054 MBA 21. september 1909 Heidelberg A. Kopff
694 Ekard 1909 JA 9,17 2,670 0,325 15,85 4,362 MBA 7. november 1909 Taunton J. H. Metcalf
695 Bella 1909 JB 9,30 2,540 0,160 13,86 4,047 MBA 7. november 1909 Taunton J. H. Metcalf
696 Leonora 1910 JJ 9,0 3,169 0,252 13,05 5,641 MBA 10. január 1910 Taunton J. H. Metcalf
697 Galilea 1910 JO 9,63 2,881 0,156 15,15 4,890 MBA 14. február 1910 Heidelberg J. Helffrich
698 Ernestina 1910 JX 10,7 2,870 0,109 11,53 4,862 MBA 5. marec 1910 Heidelberg J. Helffrich
699 Hela 1910 KD 11,72 2,614 0,408 15,31 4,226 MBA 5. jún 1910 Heidelberg J. Helffrich
700 Auravictrix 1910 KE 11,2 2,230 0,105 6,79 3,329 MBA 5. jún 1910 Heidelberg J. Helffrich
701 Oriola 1910 KN 9,25 3,016 0,032 7,12 5,237 MBA 12. júl 1910 Heidelberg J. Helffrich
702 Alauda 1910 KQ 7,25 3,196 0,024 20,59 5,712 MBA 16. júl 1910 Heidelberg J. Helffrich
703 Noemi 1910 KT 12,1 2,176 0,138 2,46 3,209 MBA 3. október 1910 Viedeň J. Palisa
704 Interamnia 1910 KU 5,94 3,062 0,150 17,30 5,357 MBA 2. október 1910 Teramo V. Cerulli
705 Erminia 1910 KV 8,39 2,925 0,053 25,02 5,001 MBA 6. október 1910 Heidelberg E. Ernst
706 Hirundo 1910 KX 10,2 2,728 0,196 14,48 4,505 MBA 9. október 1910 Heidelberg J. Helffrich
707 Steina 1910 LD 12,2 2,181 0,108 4,28 3,221 MBA 22. december 1910 Heidelberg M. F. Wolf
708 Raphaela 1911 LJ 10,61 2,672 0,084 3,49 4,367 MBA 3. február 1911 Heidelberg J. Helffrich
709 Fringilla 1911 LK 9,04 2,913 0,116 16,30 4,971 MBA 3. február 1911 Heidelberg J. Helffrich
710 Gertrud 1911 LM 11,1 3,129 0,138 1,75 5,533 MBA 28. február 1911 Viedeň J. Palisa
711 Marmulla 1911 LN 11,9 2,238 0,196 6,09 3,347 MBA 1. marec 1911 Viedeň J. Palisa
712 Boliviana 1911 LO 8,32 2,575 0,189 12,79 4,131 MBA 19. marec 1911 Heidelberg M. F. Wolf
713 Luscinia 1911 LS 8,97 3,401 0,167 10,35 6,272 MBA 18. apríl 1911 Heidelberg J. Helffrich
714 Ulula 1911 LW 9,07 2,536 0,058 14,28 4,037 MBA 18. máj 1911 Heidelberg J. Helffrich
715 Transvaalia 1911 LX 9,8 2,768 0,086 13,82 4,605 MBA 22. apríl 1911 Johannesburg H. E. Wood
716 Berkeley 1911 MD 10,84 2,813 0,087 8,50 4,716 MBA 30. júl 1911 Viedeň J. Palisa
717 Wisibada 1911 MJ 11,10 3,148 0,257 1,65 5,586 MBA 26. august 1911 Heidelberg F. Kaiser
718 Erida 1911 MS 9,8 3,055 0,203 6,94 5,339 MBA 29. september 1911 Viedeň J. Palisa
719 Albert 1911 MT 15,8 2,630 0,552 11,55 4,264 AMR 3. október 1911 Viedeň J. Palisa
720 Bohlinia 1911 MW 9,71 2,888 0,014 2,36 4,908 MBA 18. október 1911 Heidelberg F. Kaiser
721 Tabora 1911 MZ 9,26 3,560 0,109 8,35 6,716 MBA 18. október 1911 Heidelberg F. Kaiser
722 Frieda 1911 NA 12,1 2,172 0,146 5,64 3,201 MBA 18. október 1911 Viedeň J. Palisa
723 Hammonia 1911 NB 9,7 2,993 0,060 4,99 5,177 MBA 21. október 1911 Viedeň J. Palisa
724 Hapag 1911 NC 13,2 2,458 0,248 11,72 3,853 MBA 21. október 1911 Viedeň J. Palisa
725 Amanda 1911 ND 11,81 2,573 0,221 3,79 4,126 MBA 21. október 1911 Viedeň J. Palisa
726 Joella 1911 NM 10,57 2,566 0,285 15,41 4,110 MBA 22. november 1911 Winchester J. H. Metcalf
727 Nipponia 1912 NT 9,62 2,567 0,107 15,06 4,113 MBA 11. február 1912 Heidelberg A. Massinger
728 Leonisis 1912 NU 12,8 2,254 0,088 4,26 3,384 MBA 16. február 1912 Viedeň J. Palisa
729 Watsonia 1912 OD 9,31 2,760 0,096 18,07 4,585 MBA 9. február 1912 Winchester J. H. Metcalf
730 Athanasia 1912 OK 14,0 2,244 0,177 4,24 3,361 MBA 10. apríl 1912 Viedeň J. Palisa
731 Sorga 1912 OQ 9,62 2,994 0,137 10,71 5,179 MBA 15. apríl 1912 Heidelberg A. Massinger
732 Tjilaki 1912 OR 10,7 2,457 0,043 10,99 3,850 MBA 15. apríl 1912 Heidelberg A. Massinger
733 Mocia 1912 PF 9,05 3,398 0,065 20,27 6,264 MBA 16. september 1912 Heidelberg M. F. Wolf
734 Benda 1912 PH 9,7 3,150 0,095 5,80 5,590 MBA 11. október 1912 Viedeň J. Palisa
735 Marghanna 1912 PY 9,55 2,733 0,322 16,88 4,518 MBA 9. december 1912 Heidelberg H. Vogt
736 Harvard 1912 PZ 11,64 2,203 0,166 4,38 3,268 MBA 16. november 1912 Winchester J. H. Metcalf
737 Arequipa 1912 QB 8,81 2,591 0,244 12,37 4,170 MBA 7. december 1912 Winchester J. H. Metcalf
738 Alagasta 1913 QO 10,13 3,033 0,063 3,53 5,282 MBA 7. január 1913 Heidelberg F. Kaiser
739 Mandeville 1913 QR 8,50 2,737 0,144 20,72 4,528 MBA 7. február 1913 Winchester J. H. Metcalf
740 Cantabia 1913 QS 8,97 3,048 0,116 10,84 5,321 MBA 10. február 1913 Winchester J. H. Metcalf
741 Botolphia 1913 QT 10,4 2,721 0,068 8,43 4,488 MBA 10. február 1913 Winchester J. H. Metcalf
742 Edisona 1913 QU 9,55 3,012 0,119 11,22 5,227 MBA 23. február 1913 Heidelberg F. Kaiser
743 Eugenisis 1913 QV 10,0 2,793 0,060 4,84 4,668 MBA 25. február 1913 Heidelberg F. Kaiser
744 Aguntina 1913 QW 10,21 3,168 0,123 7,71 5,638 MBA 26. február 1913 Viedeň J. Rheden
745 Mauritia 1913 QX 10,3 3,262 0,042 13,36 5,892 MBA 1. marec 1913 Heidelberg F. Kaiser
746 Marlu 1913 QY 10,00 3,104 0,242 17,52 5,467 MBA 1. marec 1913 Heidelberg F. Kaiser
747 Winchester 1913 QZ 7,69 2,994 0,345 18,18 5,179 MBA 7. marec 1913 Winchester J. H. Metcalf
748 Simeisa 1913 RD 9,01 3,939 0,190 2,26 7,815 HLD 14. marec 1913 Krym–Simeis G. N. Neujmin
749 Malzovia 1913 RF 11,82 2,244 0,174 5,39 3,361 MBA 5. apríl 1913 Krym–Simeis S. Beljavskij
750 Oskar 1913 RG 12,13 2,444 0,131 3,96 3,821 MBA 28. apríl 1913 Viedeň J. Palisa

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 251 – 500
Zoznam planétok
501 – 750
Nasledujú:
Zoznam planétok 751 – 1000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.