Zoznam planétok 76001 – 76250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 75751-76000
Zoznam planétok
76001-76250
Nasledujú:
Zoznam planétok 76251-76500



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(76001) 2000 DB18 14,3 3,056 0,088 15,60 5,342 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76002) 2000 DR19 15,6 2,841 0,011 1,71 4,788 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76003) 2000 DD20 15,6 2,872 0,015 1,06 4,867 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76004) 2000 DG20 15,5 2,883 0,052 1,71 4,894 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76005) 2000 DK20 15,1 3,036 0,041 2,82 5,288 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76006) 2000 DX21 16,3 2,472 0,165 1,26 3,886 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76007) 2000 DT22 15,2 2,832 0,037 1,22 4,765 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76008) 2000 DV22 16,0 2,640 0,108 2,88 4,290 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76009) 2000 DY23 15,1 2,989 0,050 10,06 5,167 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76010) 2000 DZ23 14,8 2,989 0,153 2,11 5,166 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76011) 2000 DH26 15,2 2,802 0,097 2,28 4,689 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76012) 2000 DQ26 16,3 2,623 0,152 1,53 4,248 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76013) 2000 DX27 15,9 2,703 0,081 1,49 4,443 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76014) 2000 DV28 15,2 2,961 0,050 0,42 5,094 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76015) 2000 DH30 14,5 3,064 0,091 10,34 5,363 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76016) 2000 DU30 15,0 2,779 0,107 2,83 4,631 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76017) 2000 DD31 14,6 3,133 0,121 4,07 5,545 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76018) 2000 DL31 14,8 3,136 0,063 12,78 5,553 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76019) 2000 DU31 16,1 2,870 0,016 2,62 4,862 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76020) 2000 DD33 15,4 2,645 0,144 2,87 4,301 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76021) 2000 DH34 16,2 2,834 0,066 0,94 4,771 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76022) 2000 DV35 15,3 2,998 0,084 0,34 5,191 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76023) 2000 DB38 14,8 2,904 0,018 1,37 4,948 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76024) 2000 DJ38 15,9 3,085 0,127 0,66 5,418 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76025) 2000 DR38 15,2 3,082 0,129 1,13 5,409 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76026) 2000 DD39 14,4 3,188 0,099 3,24 5,691 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76027) 2000 DK40 14,9 2,623 0,087 1,46 4,248 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76028) 2000 DF43 15,7 2,577 0,021 1,27 4,136 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76029) 2000 DL44 14,7 3,224 0,188 5,23 5,788 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76030) 2000 DM44 14,9 2,718 0,128 8,54 4,481 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76031) 2000 DX44 14,9 2,953 0,049 1,06 5,073 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76032) 2000 DS46 15,6 2,949 0,057 1,18 5,063 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76033) 2000 DW46 14,7 2,904 0,123 0,90 4,947 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76034) 2000 DX46 15,2 2,615 0,167 12,58 4,228 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76035) 2000 DD47 15,2 2,694 0,109 3,87 4,420 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76036) 2000 DF49 14,4 3,064 0,101 12,40 5,364 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76037) 2000 DA50 15,7 2,905 0,052 1,71 4,950 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76038) 2000 DJ51 14,7 3,064 0,100 10,26 5,362 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76039) 2000 DK51 15,6 2,543 0,119 3,10 4,055 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76040) 2000 DD52 14,0 3,098 0,021 16,55 5,451 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76041) 2000 DC53 14,3 3,038 0,033 11,46 5,294 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76042) 2000 DY53 14,8 2,926 0,096 5,11 5,004 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76043) 2000 DN54 14,8 3,167 0,107 5,80 5,636 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76044) 2000 DV55 14,8 2,711 0,111 4,37 4,462 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76045) 2000 DC56 15,1 2,637 0,109 13,51 4,281 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76046) 2000 DL56 15,6 2,585 0,253 2,97 4,157 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76047) 2000 DS56 15,1 2,575 0,136 2,91 4,130 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76048) 2000 DY56 15,9 2,688 0,196 1,22 4,406 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76049) 2000 DA57 15,2 2,652 0,061 4,27 4,318 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76050) 2000 DF58 14,4 3,110 0,126 9,39 5,484 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76051) 2000 DE59 14,9 2,984 0,155 1,57 5,153 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76052) 2000 DK59 14,7 2,752 0,145 11,74 4,565 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76053) 2000 DC61 14,9 3,058 0,071 1,97 5,346 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76054) 2000 DE61 16,0 2,546 0,134 3,36 4,061 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76055) 2000 DF61 15,4 3,005 0,169 1,34 5,209 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76056) 2000 DN61 15,1 3,075 0,096 9,48 5,391 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76057) 2000 DZ61 14,9 2,769 0,058 5,46 4,608 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76058) 2000 DD63 14,9 2,663 0,126 6,20 4,345 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76059) 2000 DV63 14,2 3,099 0,111 4,05 5,456 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76060) 2000 DJ68 14,9 2,654 0,023 2,29 4,324 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76061) 2000 DZ68 15,5 2,655 0,083 5,73 4,325 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76062) 2000 DB70 14,8 2,770 0,063 4,07 4,610 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76063) 2000 DW70 14,7 3,067 0,076 1,08 5,371 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76064) 2000 DM73 15,4 3,035 0,051 2,95 5,285 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76065) 2000 DD74 14,9 3,056 0,047 1,03 5,341 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76066) 2000 DC75 14,7 2,808 0,128 2,58 4,704 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76067) 2000 DF77 15,7 2,552 0,198 4,65 4,075 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76068) 2000 DK77 14,8 3,216 0,235 2,12 5,766 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76069) 2000 DS77 14,9 2,890 0,064 1,90 4,912 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76070) 2000 DN78 15,7 2,811 0,232 6,49 4,711 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76071) 2000 DC80 16,0 2,649 0,018 3,11 4,311 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76072) 2000 DT80 15,3 2,637 0,094 10,85 4,281 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76073) 2000 DB82 15,3 2,740 0,138 4,24 4,534 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76074) 2000 DC82 16,1 2,592 0,116 4,61 4,173 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76075) 2000 DM82 14,8 2,577 0,241 4,55 4,137 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76076) 2000 DL85 15,2 2,742 0,168 8,01 4,540 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76077) 2000 DW85 15,0 3,045 0,028 11,96 5,312 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76078) 2000 DP86 15,8 2,708 0,159 6,20 4,455 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76079) 2000 DT86 14,9 2,596 0,034 6,33 4,183 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76080) 2000 DA87 14,6 2,644 0,061 7,28 4,298 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76081) 2000 DV87 14,2 3,056 0,075 9,22 5,341 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76082) 2000 DJ88 14,6 3,063 0,078 1,93 5,360 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76083) 2000 DD90 16,9 2,657 0,152 0,61 4,331 MBA 27. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76084) 2000 DD92 15,1 3,051 0,017 4,84 5,329 MBA 27. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76085) 2000 DF92 15,6 2,792 0,059 1,77 4,665 MBA 27. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76086) 2000 DK92 16,0 2,769 0,156 8,53 4,608 MBA 27. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76087) 2000 DK93 15,6 2,750 0,076 2,20 4,561 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76088) 2000 DG94 15,0 2,554 0,019 3,29 4,081 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76089) 2000 DH94 15,1 2,669 0,206 5,06 4,361 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76090) 2000 DQ94 13,9 2,993 0,053 23,03 5,178 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76091) 2000 DT94 14,7 2,604 0,237 11,46 4,202 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76092) 2000 DV95 14,9 2,813 0,070 6,72 4,717 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76093) 2000 DP96 14,6 3,073 0,105 3,16 5,387 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76094) 2000 DE97 15,1 2,576 0,172 3,65 4,133 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76095) 2000 DL97 15,0 2,645 0,118 2,99 4,301 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76096) 2000 DQ97 15,4 2,595 0,339 5,40 4,180 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76097) 2000 DN98 15,9 2,609 0,120 5,09 4,212 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76098) 2000 DA99 14,5 2,709 0,175 8,03 4,459 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76099) 2000 DV100 15,3 2,568 0,246 5,93 4,114 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76100) 2000 DC101 15,2 2,566 0,135 9,98 4,111 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76101) 2000 DD101 14,7 2,647 0,198 14,92 4,306 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76102) 2000 DP102 14,0 3,093 0,075 9,47 5,439 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76103) 2000 DF103 14,9 2,556 0,139 15,24 4,085 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76104) 2000 DT103 14,1 2,809 0,016 12,28 4,707 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76105) 2000 DV103 14,4 2,589 0,093 4,83 4,165 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76106) 2000 DF104 14,6 2,709 0,101 12,51 4,458 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76107) 2000 DG104 14,4 3,178 0,024 11,91 5,664 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76108) 2000 DX105 14,7 3,074 0,099 10,28 5,390 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76109) 2000 DC106 14,1 3,040 0,082 8,24 5,299 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76110) 2000 DD106 14,4 2,725 0,099 12,05 4,498 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76111) 2000 DK106 14,7 2,716 0,049 6,93 4,475 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76112) 2000 DC107 14,5 3,140 0,053 10,05 5,563 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76113) 2000 DE107 14,3 3,027 0,089 7,76 5,265 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76114) 2000 DF107 14,6 2,762 0,132 8,61 4,589 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76115) 2000 DU107 14,7 2,777 0,120 5,59 4,627 MBA 28. február 2000 Socorro LINEAR
(76116) 2000 DZ109 15,3 2,647 0,177 5,50 4,305 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76117) 2000 DM110 15,1 3,157 0,091 3,34 5,608 MBA 26. február 2000 Uccle T. Pauwels
(76118) 2000 DT110 13,8 2,634 0,118 16,19 4,273 MBA 27. február 2000 Socorro LINEAR
(76119) 2000 DR112 14,8 3,121 0,081 11,97 5,513 MBA 29. február 2000 Socorro LINEAR
(76120) 2000 DO114 15,7 2,848 0,029 0,93 4,804 MBA 28. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76121) 2000 DG117 14,1 2,732 0,180 6,10 4,515 MBA 25. február 2000 Catalina CSS
(76122) 2000 DR117 14,3 3,111 0,107 8,83 5,485 MBA 25. február 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76123) 2000 EE 14,1 2,702 0,103 13,07 4,440 MBA 1. marec 2000 Oizumi T. Kobayashi
(76124) 2000 EF1 15,9 2,632 0,097 1,66 4,270 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76125) 2000 EQ1 16,1 2,808 0,042 2,58 4,705 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76126) 2000 EW3 13,7 2,979 0,129 8,98 5,141 MBA 1. marec 2000 Catalina CSS
(76127) 2000 EV5 14,6 3,112 0,176 0,43 5,489 MBA 2. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76128) 2000 EZ6 14,7 3,101 0,181 9,00 5,459 MBA 2. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76129) 2000 EC8 14,8 2,643 0,097 8,03 4,295 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76130) 2000 ED8 14,8 2,719 0,086 2,00 4,482 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76131) 2000 EF8 15,1 2,584 0,109 2,30 4,154 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76132) 2000 EF10 15,3 3,009 0,097 9,21 5,218 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76133) 2000 ET10 14,4 2,657 0,221 13,55 4,329 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76134) 2000 EB11 14,9 3,021 0,066 3,58 5,249 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76135) 2000 EO11 15,8 2,540 0,203 6,32 4,046 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76136) 2000 EF12 14,3 2,989 0,102 11,72 5,168 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76137) 2000 EQ12 14,6 2,549 0,071 10,11 4,070 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76138) 2000 EX12 14,6 3,073 0,078 11,55 5,387 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76139) 2000 EZ12 15,0 2,607 0,148 7,93 4,208 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76140) 2000 EG13 13,2 3,169 0,006 22,71 5,640 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76141) 2000 EJ13 15,1 2,786 0,054 4,97 4,650 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76142) 2000 ER13 14,8 2,902 0,053 2,90 4,942 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76143) 2000 EV13 14,9 2,702 0,022 7,47 4,441 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76144) 2000 EK14 15,4 2,741 0,132 3,88 4,536 MBA 5. marec 2000 Višnjan K. Korlević
(76145) 2000 EO16 15,0 2,972 0,080 9,84 5,123 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76146) 2000 EU16 14,4 2,768 0,165 8,85 4,605 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76147) 2000 EY16 15,2 2,518 0,128 11,42 3,995 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76148) 2000 EP17 15,1 2,389 0,078 8,00 3,691 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76149) 2000 EY17 14,4 2,679 0,106 14,94 4,384 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76150) 2000 EE18 14,4 2,623 0,108 12,87 4,246 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76151) 2000 EA20 13,6 2,605 0,102 14,21 4,205 MBA 7. marec 2000 Socorro LINEAR
(76152) 2000 EH20 15,0 2,721 0,092 10,88 4,488 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(76153) 2000 ER20 14,0 3,202 0,092 16,02 5,729 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(76154) 2000 ET20 14,6 2,723 0,101 11,46 4,491 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(76155) 2000 EX20 14,4 3,020 0,019 12,65 5,247 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(76156) 2000 EG21 15,2 2,674 0,078 13,38 4,373 MBA 3. marec 2000 Catalina CSS
(76157) 2000 ET21 14,7 2,581 0,210 26,63 4,146 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76158) 2000 EL22 15,2 2,602 0,200 3,16 4,197 MBA 3. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76159) 2000 EQ22 15,5 3,028 0,096 2,12 5,269 MBA 3. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76160) 2000 EV23 14,9 2,800 0,052 7,87 4,685 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76161) 2000 EY23 16,1 2,616 0,250 3,30 4,230 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76162) 2000 EC25 15,7 2,536 0,191 9,19 4,037 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76163) 2000 EB27 14,3 3,095 0,070 10,79 5,445 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76164) 2000 EC27 15,5 3,015 0,084 3,04 5,233 MBA 3. marec 2000 Socorro LINEAR
(76165) 2000 EV28 14,4 3,001 0,045 10,97 5,198 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76166) 2000 EX28 14,6 2,642 0,089 15,34 4,294 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76167) 2000 ED29 13,8 3,170 0,165 14,29 5,644 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76168) 2000 EO29 14,4 2,637 0,066 11,87 4,282 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76169) 2000 ES29 15,3 2,637 0,101 3,69 4,282 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76170) 2000 EF30 14,0 2,615 0,134 7,80 4,228 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76171) 2000 EH31 14,6 2,585 0,202 8,78 4,154 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76172) 2000 ET31 13,5 2,857 0,112 13,13 4,828 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76173) 2000 EE32 15,4 2,694 0,128 5,77 4,420 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76174) 2000 EJ32 16,1 2,738 0,045 4,08 4,530 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76175) 2000 EC34 15,3 2,620 0,134 12,14 4,241 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76176) 2000 EK35 15,0 2,787 0,027 5,19 4,652 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76177) 2000 EG36 14,4 2,554 0,175 8,71 4,081 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76178) 2000 EL36 14,3 2,768 0,116 10,99 4,606 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76179) 2000 EM36 14,5 2,746 0,226 9,53 4,550 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76180) 2000 ER36 14,8 2,622 0,076 15,06 4,246 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76181) 2000 EX36 14,0 2,899 0,062 2,86 4,934 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76182) 2000 EB39 14,9 2,974 0,080 10,15 5,127 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76183) 2000 EN39 14,8 2,799 0,119 4,43 4,681 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76184) 2000 EP39 14,8 3,067 0,106 4,45 5,369 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76185) 2000 EQ39 14,7 2,835 0,056 2,65 4,772 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76186) 2000 EC40 14,3 2,992 0,044 10,25 5,173 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76187) 2000 EX40 14,5 2,851 0,071 2,59 4,814 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76188) 2000 EY40 15,1 2,963 0,068 1,63 5,099 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76189) 2000 EC41 14,2 3,058 0,062 10,26 5,346 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76190) 2000 EG42 15,0 2,692 0,182 13,92 4,417 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76191) 2000 EQ42 14,7 3,169 0,022 9,09 5,639 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76192) 2000 EU43 14,3 3,051 0,075 8,07 5,327 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76193) 2000 EW44 13,7 3,098 0,036 11,29 5,453 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76194) 2000 EG45 13,8 3,103 0,113 5,23 5,466 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76195) 2000 EU45 15,1 2,595 0,139 12,99 4,180 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76196) 2000 EP46 14,5 3,089 0,132 0,57 5,428 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76197) 2000 EK47 14,3 2,754 0,218 4,79 4,569 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76198) 2000 EA49 14,6 2,763 0,069 3,76 4,591 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76199) 2000 EO49 14,7 2,647 0,056 13,64 4,306 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76200) 2000 EL50 13,8 3,210 0,105 18,92 5,749 MBA 10. marec 2000 Prescott P. G. Comba
(76201) 2000 EM53 15,2 2,921 0,083 1,24 4,992 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76202) 2000 ER53 14,7 3,151 0,115 2,14 5,594 MBA 8. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76203) 2000 ER54 14,9 2,624 0,239 6,49 4,251 MBA 10. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76204) 2000 EF56 14,4 3,051 0,090 10,64 5,328 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76205) 2000 EV56 14,4 2,768 0,143 2,83 4,604 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76206) 2000 ES59 14,8 2,860 0,051 2,54 4,837 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76207) 2000 EW59 16,2 2,336 0,213 1,98 3,571 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76208) 2000 EZ59 14,4 2,659 0,086 14,65 4,334 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76209) 2000 ES61 14,9 2,742 0,180 12,58 4,541 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76210) 2000 ET61 14,6 2,879 0,082 1,00 4,885 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76211) 2000 ED63 15,2 2,766 0,044 5,12 4,600 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76212) 2000 EL63 14,2 3,114 0,144 1,99 5,494 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76213) 2000 ET64 14,6 3,150 0,075 19,65 5,590 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76214) 2000 EV64 15,4 2,800 0,155 3,42 4,684 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76215) 2000 ET65 14,2 2,938 0,099 1,52 5,035 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76216) 2000 EO66 14,6 2,885 0,034 3,14 4,899 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76217) 2000 EC67 15,5 2,786 0,072 4,12 4,650 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76218) 2000 ER67 14,6 2,743 0,076 2,46 4,542 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76219) 2000 ER68 14,7 2,875 0,029 2,75 4,875 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76220) 2000 EY68 14,7 2,940 0,068 3,28 5,039 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76221) 2000 EH69 14,9 3,012 0,059 9,73 5,226 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76222) 2000 EL69 14,3 2,650 0,096 3,12 4,314 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76223) 2000 EX69 15,1 2,919 0,023 2,05 4,986 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76224) 2000 EY69 15,0 2,800 0,047 3,79 4,685 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76225) 2000 EC70 13,9 3,174 0,103 9,66 5,653 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76226) 2000 EO70 15,2 2,752 0,199 7,38 4,564 MBA 10. marec 2000 Socorro LINEAR
(76227) 2000 EM71 14,9 2,969 0,118 2,88 5,115 MBA 9. marec 2000 Kitt Peak Spacewatch
(76228) 2000 EH75 14,4 2,592 0,290 23,07 4,171 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR
(76229) 2000 EK75 13,9 2,657 0,190 14,36 4,331 MBA 4. marec 2000 Fair Oaks Ranch J. V. McClusky
(76230) 2000 EP75 14,8 2,785 0,165 8,70 4,647 MBA 4. marec 2000 Socorro LINEAR
(76231) 2000 ET75 14,5 2,640 0,299 12,04 4,289 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76232) 2000 EU78 14,8 2,924 0,049 3,11 4,999 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76233) 2000 EX78 14,3 2,963 0,083 2,78 5,100 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76234) 2000 EQ79 14,6 2,917 0,067 3,16 4,980 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76235) 2000 EY80 14,6 2,802 0,205 8,76 4,690 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76236) 2000 ED81 15,3 2,636 0,188 11,35 4,278 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76237) 2000 EO81 15,3 2,696 0,072 5,89 4,427 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76238) 2000 EU81 14,4 2,752 0,062 3,89 4,564 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76239) 2000 EF82 14,4 2,962 0,054 10,92 5,097 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76240) 2000 EP82 14,7 2,616 0,150 14,00 4,232 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76241) 2000 EQ82 13,9 3,149 0,084 13,94 5,586 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76242) 2000 ED84 15,1 2,586 0,076 6,55 4,157 MBA 5. marec 2000 Socorro LINEAR
(76243) 2000 EJ85 15,6 2,524 0,130 10,95 4,010 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76244) 2000 EW85 14,9 2,775 0,059 4,36 4,623 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76245) 2000 EN86 14,4 3,137 0,171 16,92 5,556 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76246) 2000 EX86 15,2 2,618 0,191 7,93 4,236 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76247) 2000 EM87 14,4 2,787 0,144 12,01 4,651 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76248) 2000 ES87 14,8 2,656 0,119 12,83 4,327 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76249) 2000 EV87 15,0 2,690 0,196 15,96 4,411 MBA 8. marec 2000 Socorro LINEAR
(76250) 2000 EJ88 14,7 2,570 0,085 12,25 4,119 MBA 9. marec 2000 Socorro LINEAR

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 75751-76000
Zoznam planétok
76001-76250
Nasledujú:
Zoznam planétok 76251-76500



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.