Zoznam planétok 96501 – 96750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání


Predchádzajú:
Zoznam planétok 96251-96500
Zoznam planétok
96501-96750
Nasledujú:
Zoznam planétok 96751-97000



Planétka Abs.
mag.
Elementy dráhy Typ
obj.
Objavená
Číslo a meno Prov. ozn. a (AU) e i (°) P (roky) kedy kde kým
(96501) 1998 KU57 15,8 2,383 0,084 4,21 3,677 MBA 22. máj 1998 Socorro LINEAR
(96502) 1998 KU58 14,3 2,630 0,143 18,02 4,265 MBA 23. máj 1998 Socorro LINEAR
(96503) 1998 MC3 15,5 2,571 0,206 5,01 4,121 MBA 16. jún 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96504) 1998 ML15 15,5 2,514 0,030 4,60 3,986 MBA 20. jún 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96505) 1998 MH20 14,8 2,542 0,247 3,08 4,052 MBA 24. jún 1998 Socorro LINEAR
(96506) 1998 OR4 15,0 2,629 0,164 16,12 4,262 MBA 26. júl 1998 Linz E. Meyer
(96507) 1998 QX1 14,4 2,869 0,335 6,03 4,860 MBA 19. august 1998 Haleakala NEAT
(96508) 1998 QJ30 15,9 2,611 0,191 5,71 4,217 MBA 26. august 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96509) 1998 QE41 14,6 3,078 0,159 4,73 5,399 MBA 17. august 1998 Socorro LINEAR
(96510) 1998 QL55 14,7 3,170 0,195 0,90 5,643 MBA 26. august 1998 Caussols ODAS
(96511) 1998 QG57 16,2 2,577 0,205 4,86 4,136 MBA 30. august 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96512) 1998 QE67 14,7 2,785 0,209 14,72 4,646 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(96513) 1998 QW83 14,0 3,040 0,219 13,14 5,300 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(96514) 1998 QC84 14,1 3,054 0,286 12,65 5,335 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(96515) 1998 QT85 14,3 3,081 0,068 14,58 5,408 MBA 24. august 1998 Socorro LINEAR
(96516) 1998 QU95 14,3 3,013 0,111 12,09 5,228 MBA 19. august 1998 Socorro LINEAR
(96517) 1998 QG99 14,6 3,177 0,212 7,10 5,661 MBA 26. august 1998 La Silla E. W. Elst
(96518) 1998 RO3 16,0 1,918 0,061 18,78 2,657 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96519) 1998 RB5 14,7 2,791 0,169 2,58 4,662 MBA 10. september 1998 Višnjan Visnjan
(96520) 1998 RH6 15,0 3,078 0,184 1,21 5,398 MBA 14. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96521) 1998 RF9 15,4 2,956 0,044 0,22 5,082 MBA 13. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96522) 1998 RK23 14,8 3,097 0,160 1,85 5,450 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96523) 1998 RC26 14,8 2,711 0,163 9,87 4,463 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96524) 1998 RY28 15,1 2,767 0,125 7,83 4,602 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96525) 1998 RE37 14,3 3,037 0,218 5,12 5,293 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96526) 1998 RU40 15,0 3,027 0,268 2,82 5,266 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96527) 1998 RQ45 14,3 3,125 0,176 27,43 5,523 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96528) 1998 RP49 14,9 3,103 0,180 2,26 5,465 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96529) 1998 RR49 15,0 2,844 0,053 2,77 4,796 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96530) 1998 RE54 14,5 2,693 0,164 10,83 4,420 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96531) 1998 RL68 15,0 2,942 0,170 13,05 5,044 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96532) 1998 RH69 15,1 2,992 0,303 1,05 5,176 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96533) 1998 RH72 15,3 3,045 0,139 2,68 5,312 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96534) 1998 RO79 15,2 3,060 0,149 6,38 5,352 MBA 14. september 1998 Socorro LINEAR
(96535) 1998 SC5 15,4 1,931 0,069 19,22 2,684 MBA 20. september 1998 Catalina CSS
(96536) 1998 SO10 16,0 2,300 0,778 41,47 3,486 APL 19. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96537) 1998 SF12 15,5 2,953 0,090 0,86 5,073 MBA 22. september 1998 Caussols ODAS
(96538) 1998 SN24 15,5 2,808 0,119 3,79 4,705 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96539) 1998 SW27 14,8 3,129 0,198 15,49 5,534 MBA 24. september 1998 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(96540) 1998 SC29 15,1 3,076 0,093 6,43 5,394 MBA 18. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96541) 1998 SR31 15,5 3,077 0,116 0,52 5,397 MBA 20. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96542) 1998 SA44 15,1 3,134 0,208 1,70 5,548 MBA 21. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96543) 1998 SE48 15,2 2,878 0,095 14,00 4,882 MBA 27. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96544) 1998 SK52 14,7 3,150 0,173 0,05 5,590 MBA 28. september 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96545) 1998 SQ53 14,3 3,087 0,192 13,01 5,423 MBA 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96546) 1998 SO55 15,2 2,811 0,089 2,74 4,713 MBA 16. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96547) 1998 SB57 14,8 3,063 0,233 16,31 5,360 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96548) 1998 SX59 14,1 3,113 0,272 5,32 5,492 MBA 17. september 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96549) 1998 SE63 14,6 3,158 0,096 8,62 5,611 MBA 26. september 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96550) 1998 SH68 14,8 2,854 0,168 13,61 4,820 MBA 19. september 1998 Socorro LINEAR
(96551) 1998 SL100 14,7 2,810 0,121 7,60 4,710 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96552) 1998 SE113 13,8 3,094 0,204 8,38 5,442 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96553) 1998 SS114 14,8 2,909 0,092 3,16 4,962 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96554) 1998 SD119 14,3 3,100 0,145 14,84 5,456 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96555) 1998 SN121 14,3 3,142 0,149 3,69 5,568 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96556) 1998 ST126 14,1 3,087 0,193 11,21 5,422 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96557) 1998 SC127 14,5 3,181 0,161 6,20 5,674 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96558) 1998 SP127 15,8 2,338 0,077 6,28 3,574 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96559) 1998 SF129 14,1 3,101 0,292 21,52 5,460 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96560) 1998 SF133 15,2 3,183 0,202 1,94 5,678 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96561) 1998 SB135 14,2 3,075 0,169 3,23 5,391 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96562) 1998 SZ138 15,7 2,119 0,303 5,00 3,083 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96563) 1998 SB154 15,7 2,781 0,067 4,42 4,638 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96564) 1998 SN156 15,1 2,876 0,162 1,99 4,877 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96565) 1998 SB157 15,2 2,775 0,092 3,84 4,622 MBA 26. september 1998 Socorro LINEAR
(96566) 1998 TC2 14,2 3,210 0,122 4,47 5,751 MBA 12. október 1998 Caussols ODAS
(96567) 1998 TE18 14,0 3,094 0,165 16,83 5,441 MBA 13. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96568) 1998 TS19 15,1 3,051 0,184 1,38 5,328 MBA 15. október 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96569) 1998 TO31 14,5 3,128 0,201 7,68 5,531 MBA 11. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96570) 1998 TJ32 14,3 3,113 0,162 4,49 5,492 MBA 11. október 1998 Anderson Mesa LONEOS
(96571) 1998 UN11 15,1 3,056 0,150 4,11 5,342 MBA 17. október 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96572) 1998 UN16 13,3 3,083 0,182 14,59 5,412 MBA 23. október 1998 Višnjan K. Korlević
(96573) 1998 UJ19 15,5 1,932 0,058 22,25 2,686 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(96574) 1998 UJ23 14,0 3,098 0,242 15,13 5,452 MBA 30. október 1998 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
(96575) 1998 UY28 14,3 3,197 0,138 6,40 5,714 MBA 18. október 1998 La Silla E. W. Elst
(96576) 1998 UH35 14,1 3,196 0,073 14,26 5,713 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(96577) 1998 UC42 15,8 3,125 0,228 3,57 5,524 MBA 28. október 1998 Socorro LINEAR
(96578) 1998 VT2 14,9 2,920 0,082 2,61 4,990 MBA 10. november 1998 Caussols ODAS
(96579) 1998 VP7 14,7 3,053 0,200 11,39 5,334 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(96580) 1998 VY8 14,4 3,042 0,182 16,57 5,306 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(96581) 1998 VJ16 14,4 3,109 0,229 14,58 5,481 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(96582) 1998 VF25 14,7 3,013 0,169 5,21 5,229 MBA 10. november 1998 Socorro LINEAR
(96583) 1998 VG34 14,4 3,050 0,250 13,15 5,326 MBA 15. november 1998 Sormano P. Sicoli; F. Manca
(96584) 1998 VG53 14,7 3,093 0,302 8,97 5,438 MBA 14. november 1998 Socorro LINEAR
(96585) 1998 WY2 15,1 2,989 0,128 3,59 5,168 MBA 17. november 1998 Caussols ODAS
(96586) 1998 WE14 15,1 3,089 0,191 3,00 5,429 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(96587) 1998 WK15 14,6 3,119 0,231 3,79 5,507 MBA 21. november 1998 Socorro LINEAR
(96588) 1998 WR20 13,9 3,172 0,206 11,75 5,648 MBA 18. november 1998 Socorro LINEAR
(96589) 1998 WW22 15,1 3,133 0,176 2,89 5,545 MBA 18. november 1998 Socorro LINEAR
(96590) 1998 XB 16,2 ,908 0,352 13,60 ,866 ATN 1. december 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96591) 1998 XY 14,8 3,099 0,185 1,00 5,456 MBA 7. december 1998 Caussols ODAS
(96592) 1998 XC1 14,7 3,119 0,139 3,26 5,508 MBA 7. december 1998 Caussols ODAS
(96593) 1998 XO20 14,2 3,150 0,243 10,71 5,591 MBA 10. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96594) 1998 XA22 14,3 3,230 0,098 5,10 5,804 MBA 10. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96595) 1998 XQ23 15,1 3,171 0,157 4,27 5,646 MBA 11. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96596) 1998 XW26 14,8 1,965 0,054 23,46 2,753 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(96597) 1998 XU28 14,5 3,205 0,172 3,09 5,736 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(96598) 1998 XS41 14,0 3,009 0,185 11,91 5,218 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(96599) 1998 XP49 14,1 3,163 0,158 15,77 5,623 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(96600) 1998 XH74 13,9 3,109 0,163 17,14 5,481 MBA 14. december 1998 Socorro LINEAR
(96601) 1998 XD78 14,6 3,163 0,287 13,97 5,624 MBA 15. december 1998 Socorro LINEAR
(96602) 1998 YF9 15,1 3,231 0,119 2,13 5,806 MBA 23. december 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96603) 1998 YH12 14,2 3,211 0,049 19,40 5,753 MBA 20. december 1998 Ondřejov A. Kolář; L. Šarounová
(96604) 1998 YG19 14,3 3,155 0,152 3,92 5,603 MBA 25. december 1998 Kitt Peak Spacewatch
(96605) 1999 AS10 15,1 2,918 0,104 1,16 4,983 MBA 7. január 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96606) 1999 AH13 15,3 3,165 0,089 2,50 5,630 MBA 7. január 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96607) 1999 AT30 14,5 3,450 0,139 10,40 6,406 MBA 14. január 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96608) 1999 AO34 13,3 3,143 0,032 23,24 5,572 MBA 15. január 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96609) 1999 AQ35 13,9 3,949 0,150 9,06 7,846 HLD 9. január 1999 Merida O. A. Naranjo
(96610) 1999 BZ18 13,7 3,046 0,180 18,26 5,314 MBA 16. január 1999 Socorro LINEAR
(96611) 1999 BJ29 16,5 2,221 0,122 1,21 3,309 MBA 18. január 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96612) 1999 CZ3 15,3 2,181 0,098 2,45 3,220 MBA 5. február 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
(96613) 1999 CG5 15,5 2,212 0,042 3,69 3,290 MBA 12. február 1999 Gekko T. Kagawa
(96614) 1999 CL16 14,2 3,200 0,283 24,62 5,724 MBA 6. február 1999 Višnjan K. Korlević
(96615) 1999 CZ17 14,1 3,239 0,142 11,04 5,829 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(96616) 1999 CG20 13,7 3,108 0,218 18,23 5,478 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(96617) 1999 CC32 14,1 2,311 0,277 9,30 3,512 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(96618) 1999 CL102 16,0 2,306 0,098 4,89 3,502 MBA 10. február 1999 Socorro LINEAR
(96619) 1999 CA115 15,6 2,237 0,097 6,05 3,345 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(96620) 1999 CG116 15,6 2,251 0,052 4,05 3,376 MBA 12. február 1999 Socorro LINEAR
(96621) 1999 CV120 14,3 3,203 0,139 15,67 5,730 MBA 11. február 1999 Socorro LINEAR
(96622) 1999 DY 15,2 2,296 0,062 6,56 3,479 MBA 18. február 1999 Višnjan K. Korlević
96623 Leani 1999 ET4 16,2 2,343 0,133 6,27 3,586 MBA 14. marec 1999 Monte Agliale M. M. M. Santangelo
(96624) 1999 EZ5 16,3 2,362 0,103 5,54 3,631 MBA 12. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96625) 1999 FY1 16,7 2,432 0,132 0,82 3,791 MBA 16. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96626) 1999 FQ9 15,3 2,220 0,138 2,60 3,308 MBA 22. marec 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96627) 1999 FW26 16,0 2,208 0,080 5,56 3,279 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(96628) 1999 FW27 15,3 2,355 0,119 4,00 3,613 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(96629) 1999 FA29 15,4 2,416 0,213 9,60 3,754 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(96630) 1999 FY30 15,3 2,327 0,142 5,75 3,548 MBA 19. marec 1999 Socorro LINEAR
(96631) 1999 FP59 18,3 1,700 0,260 1,78 2,216 AMR 23. marec 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96632) 1999 GE1 14,1 2,671 0,206 13,43 4,364 MBA 6. apríl 1999 Fountain Hills C. W. Juels
(96633) 1999 GZ1 15,6 2,181 0,112 7,43 3,220 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96634) 1999 GF2 15,5 2,348 0,073 7,60 3,596 MBA 9. apríl 1999 Prescott P. G. Comba
(96635) 1999 GR4 15,6 2,396 0,111 7,25 3,708 MBA 10. apríl 1999 Višnjan K. Korlević
(96636) 1999 GG7 15,4 2,329 0,109 7,23 3,554 MBA 6. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96637) 1999 GQ7 15,4 2,232 0,100 1,63 3,334 MBA 7. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96638) 1999 GZ8 16,1 2,296 0,118 4,49 3,478 MBA 10. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96639) 1999 GJ9 15,4 2,410 0,258 4,81 3,741 MBA 11. apríl 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96640) 1999 GT18 15,0 2,390 0,166 1,80 3,694 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96641) 1999 GG22 15,5 2,274 0,110 3,88 3,428 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96642) 1999 GN25 15,6 2,269 0,133 6,03 3,417 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96643) 1999 GY26 16,0 2,468 0,141 3,86 3,876 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96644) 1999 GX30 15,8 2,212 0,219 5,06 3,289 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96645) 1999 GB35 15,8 2,330 0,164 1,36 3,555 MBA 6. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96646) 1999 GR35 15,1 2,394 0,150 1,97 3,702 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96647) 1999 GX35 16,3 2,269 0,104 4,35 3,416 MBA 7. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96648) 1999 GZ45 15,7 2,363 0,141 6,60 3,632 MBA 12. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96649) 1999 GL59 16,6 2,293 0,056 7,49 3,472 MBA 12. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96650) 1999 GX60 15,7 2,313 0,053 6,82 3,517 MBA 15. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96651) 1999 GT62 15,9 2,355 0,154 8,93 3,614 MBA 12. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96652) 1999 HA 16,1 2,274 0,094 6,75 3,428 MBA 16. apríl 1999 Prescott P. G. Comba
(96653) 1999 HG9 14,6 2,375 0,118 5,78 3,660 MBA 17. apríl 1999 Socorro LINEAR
(96654) 1999 JM1 15,7 2,360 0,172 3,00 3,625 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96655) 1999 JD2 15,2 2,364 0,140 5,57 3,635 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96656) 1999 JJ2 16,1 2,303 0,164 4,23 3,494 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96657) 1999 JY5 15,1 2,354 0,173 25,69 3,611 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96658) 1999 JC6 15,5 2,252 0,026 7,16 3,380 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96659) 1999 JO7 15,4 2,340 0,236 8,96 3,580 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96660) 1999 JN9 14,9 2,335 0,146 8,25 3,568 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96661) 1999 JT12 14,8 2,374 0,134 11,78 3,656 MBA 14. máj 1999 Catalina CSS
(96662) 1999 JT13 16,6 2,186 0,073 6,10 3,231 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96663) 1999 JZ14 16,0 2,207 0,098 7,18 3,279 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96664) 1999 JG15 14,9 2,352 0,131 6,19 3,607 MBA 15. máj 1999 Catalina CSS
(96665) 1999 JL22 15,5 2,310 0,079 3,53 3,509 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96666) 1999 JH23 15,7 2,405 0,140 3,72 3,730 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96667) 1999 JJ23 15,3 2,414 0,187 7,72 3,749 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96668) 1999 JH24 14,4 2,339 0,150 6,88 3,576 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96669) 1999 JS31 16,0 2,396 0,140 1,44 3,709 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96670) 1999 JM32 15,3 2,398 0,140 3,65 3,713 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96671) 1999 JD33 15,7 2,432 0,122 5,93 3,791 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96672) 1999 JG36 15,3 2,339 0,101 7,51 3,577 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96673) 1999 JO37 15,6 2,354 0,153 1,87 3,610 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96674) 1999 JQ37 15,1 2,377 0,147 4,39 3,664 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96675) 1999 JJ40 15,8 2,425 0,174 2,01 3,775 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96676) 1999 JL40 15,3 2,405 0,200 2,12 3,730 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96677) 1999 JR40 15,6 2,358 0,135 5,48 3,620 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96678) 1999 JO41 15,3 2,305 0,059 5,13 3,498 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96679) 1999 JW42 15,6 2,201 0,212 5,86 3,265 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96680) 1999 JG43 15,0 2,392 0,075 7,43 3,698 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96681) 1999 JZ46 15,6 2,405 0,055 5,25 3,728 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96682) 1999 JQ48 14,7 2,415 0,169 2,33 3,752 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96683) 1999 JO49 15,1 2,398 0,180 5,56 3,712 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96684) 1999 JK50 15,4 2,345 0,088 7,23 3,591 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96685) 1999 JQ50 16,2 2,218 0,151 4,82 3,303 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96686) 1999 JP53 14,6 2,350 0,126 6,65 3,602 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96687) 1999 JO64 15,7 2,425 0,149 0,49 3,776 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96688) 1999 JY70 15,5 2,410 0,074 6,25 3,742 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96689) 1999 JW71 15,3 2,322 0,108 6,26 3,538 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96690) 1999 JA73 15,8 2,440 0,112 6,02 3,811 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96691) 1999 JH73 14,9 2,369 0,043 6,49 3,646 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96692) 1999 JJ73 16,6 2,203 0,171 6,24 3,270 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96693) 1999 JO74 15,7 2,645 0,091 8,63 4,301 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96694) 1999 JY74 15,3 2,573 0,267 14,45 4,127 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96695) 1999 JJ76 14,8 2,454 0,104 7,13 3,845 MBA 10. máj 1999 Socorro LINEAR
(96696) 1999 JG79 15,0 2,377 0,164 25,71 3,664 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96697) 1999 JM79 15,5 2,377 0,115 4,57 3,665 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96698) 1999 JA80 14,9 2,350 0,048 7,89 3,603 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96699) 1999 JM93 16,5 2,236 0,143 6,84 3,342 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96700) 1999 JP93 15,0 2,322 0,088 7,62 3,538 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96701) 1999 JG105 15,8 2,343 0,140 8,38 3,586 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96702) 1999 JT107 15,8 2,416 0,135 4,08 3,754 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96703) 1999 JO111 15,1 2,318 0,094 5,52 3,529 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96704) 1999 JQ111 15,7 2,270 0,009 10,94 3,419 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96705) 1999 JB117 15,8 2,371 0,125 2,71 3,650 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96706) 1999 JE119 15,5 2,386 0,153 1,90 3,684 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96707) 1999 JQ119 15,4 2,286 0,087 7,90 3,456 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96708) 1999 JU126 15,6 2,420 0,188 2,29 3,764 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96709) 1999 JK127 15,9 2,448 0,109 5,68 3,830 MBA 13. máj 1999 Socorro LINEAR
(96710) 1999 JN135 16,1 2,199 0,133 7,86 3,261 MBA 12. máj 1999 Socorro LINEAR
(96711) 1999 JE138 14,5 2,993 0,066 11,70 5,177 MBA 8. máj 1999 Catalina CSS
(96712) 1999 KH4 16,6 2,304 0,177 7,71 3,497 MBA 20. máj 1999 Oaxaca J. M. Roe
(96713) 1999 KG5 16,2 2,343 0,127 2,02 3,585 MBA 18. máj 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96714) 1999 KH6 15,4 2,382 0,133 7,65 3,676 MBA 22. máj 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96715) 1999 KR7 16,4 2,293 0,195 8,46 3,471 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(96716) 1999 KD9 15,2 2,366 0,079 6,77 3,638 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(96717) 1999 KG9 16,4 2,363 0,142 2,58 3,631 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(96718) 1999 KU11 15,7 2,381 0,152 1,75 3,673 MBA 18. máj 1999 Socorro LINEAR
(96719) 1999 KO17 14,8 2,684 0,223 13,82 4,397 MBA 17. máj 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96720) 1999 LP 14,2 2,326 0,280 23,88 3,546 MBA 4. jún 1999 Socorro LINEAR
(96721) 1999 LT 16,2 1,822 0,211 24,13 2,460 MBA 7. jún 1999 Catalina CSS
(96722) 1999 LO4 15,9 2,302 0,230 6,83 3,491 MBA 10. jún 1999 Woomera F. B. Zoltowski
(96723) 1999 LB16 15,3 2,625 0,185 14,03 4,251 MBA 12. jún 1999 Socorro LINEAR
(96724) 1999 LY20 15,2 2,399 0,126 10,19 3,716 MBA 9. jún 1999 Socorro LINEAR
(96725) 1999 LA30 16,6 2,339 0,010 3,37 3,575 MBA 12. jún 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96726) 1999 LA31 16,3 2,453 0,065 6,32 3,841 MBA 13. jún 1999 Kitt Peak Spacewatch
(96727) 1999 LK31 15,1 2,282 0,222 23,83 3,446 MBA 12. jún 1999 Socorro LINEAR
(96728) 1999 NF7 14,6 2,621 0,203 3,87 4,242 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
(96729) 1999 NL21 15,5 2,552 0,235 5,58 4,076 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96730) 1999 NL23 15,1 2,627 0,222 5,96 4,257 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96731) 1999 NP27 15,6 2,465 0,204 1,29 3,869 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96732) 1999 NQ27 15,4 2,609 0,199 2,02 4,212 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96733) 1999 NO28 15,6 2,271 0,164 6,75 3,422 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96734) 1999 NR42 15,6 2,312 0,207 5,09 3,516 MBA 14. júl 1999 Socorro LINEAR
(96735) 1999 NV43 14,7 2,625 0,296 16,79 4,252 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
(96736) 1999 NA48 14,4 2,506 0,208 12,68 3,966 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
(96737) 1999 NJ48 14,9 2,631 0,186 10,84 4,268 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
(96738) 1999 NQ55 15,0 2,617 0,210 12,14 4,232 MBA 12. júl 1999 Socorro LINEAR
(96739) 1999 NE56 14,8 2,608 0,197 12,20 4,212 MBA 12. júl 1999 Socorro LINEAR
(96740) 1999 NW56 14,6 2,650 0,186 11,12 4,314 MBA 12. júl 1999 Socorro LINEAR
(96741) 1999 NY59 14,6 2,564 0,177 12,48 4,104 MBA 13. júl 1999 Socorro LINEAR
(96742) 1999 ON 15,3 2,562 0,282 4,86 4,100 MBA 17. júl 1999 Reedy Creek J. Broughton
(96743) 1999 OC3 14,4 2,607 0,232 17,64 4,209 MBA 22. júl 1999 Socorro LINEAR
(96744) 1999 OW3 14,7 2,090 0,781 35,25 3,020 APL 18. júl 1999 Mauna Kea D. J. Tholen; R. Whiteley
(96745) 1999 PB 15,8 2,475 0,184 3,70 3,894 MBA 2. august 1999 Gekko T. Kagawa
(96746) 1999 PK8 16,0 2,561 0,188 6,27 4,097 MBA 13. august 1999 Anderson Mesa LONEOS
(96747) 1999 QQ2 14,4 2,594 0,204 13,19 4,178 MBA 16. august 1999 Wallace L. Crespo da Silva
(96748) 1999 RE4 14,8 2,614 0,179 14,00 4,225 MBA 5. september 1999 Catalina CSS
(96749) 1999 RF4 15,9 2,537 0,262 13,67 4,041 MBA 5. september 1999 Catalina CSS
(96750) 1999 RK8 15,0 2,430 0,075 7,29 3,786 MBA 4. september 1999 Kitt Peak Spacewatch

Poznámky: Prov. ozn. - prvé označenie planétky; Abs. mag. - absolútna hviezdna veľkosť; a - veľká polos v astronomických jednotkách; e - excentricita; i - uhol sklonu dráhy v stupňoch; P - doba obehu v rokoch; - Typ obj. - klasifikácia objektu do rodiny alebo skupiny, kódy pre označenie tried: AMR - Skupina Amor, APL - Skupina Apollo, ATN - Skupina Aten, BIN - binárna planétka, CBW - kubewano, CNT - Centauri, HLD - Skupina Hilda, JUT - Jupiterov trójan, MBA - planétka v hlavnom páse, NET - Neptúnov trójan, PHA - potencionálne nebezpečná planétka, PLT - plutíno, SDO - objekt z Kuiperovho pásu, TNO - iné transneptúnske telesá, TNR - transneptúnske telesá na rezonančných dráhach.


Predchádzajú:
Zoznam planétok 96251-96500
Zoznam planétok
96501-96750
Nasledujú:
Zoznam planétok 96751-97000



Dáta použité s dovolením / Data used with permission © IAU: Minor Planet Center.