Zoznam skladieb skupiny Volbeat

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Volbeat naživo v roku 2009

Toto je zoznam skladieb dánskej heavy metalovej skupiny Volbeat. Skladby sú zoradené podľa abecedy. Sú zohľadnené všetky skladby zo štúdiových albumov The Strength / The Sound / The Songs, Rock the Rebel / Metal the Devil, Guitar Gangsters & Cadillac Blood, Beyond Hell / Above Heaven, Outlaw Gentlemen & Shady Ladies, Seal the Deal & Let's Boogie a Rewind, Replay, Rebound ako aj z DVD Live: Sold Out!, Live from Beyond Hell / Above Heaven a Let's Boogie! Live from Telia Parken.

Legenda[upraviť | upraviť kód]

  • Názov: pomenúva názov skladby. Skladby vydané ako single sú zelenou farbou, cover verzie sú modrou farbou. Ďalej sú pri cover verziách spomenutí pôvodní interpreti.
  • Autori: pomenúva autorov skladby.
  • Album: pomenúva album, na ktorom sa skladba objavila. Oranžovo označené názvy sú bonusové skladby, ktoré sa nenachádzajú na všetkých verziách albumu.
  • Rok: pomenúva rok vydania.

Skladby[upraviť | upraviť kód]

Zoznam A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „A Better Believer“ Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
2 „A Broken Man and the Dawn“ Poulsen, Larsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
3 „A Moment Forever“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
4 „A New Day“ Poulsen, Bredahl Beyond Hell / Above Heaven 2010
5 A Warrior's Call Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
6 „Always, Wu“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
7 „Alienized“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
8 „Angelfuck“
(Misfits)
Danzig Live from Beyond Hell / Above Heaven 2011
9 „Another Day, Another Way“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
10 „The Awakening of Bonnie Parker“ Poulsen, Caggiano Rewind, Replay, Rebound 2019

B[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Back to Prom“ Poulsen, Bredahl Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
2 „Battleship Chains“
(The Georgia Satellites)
Anderson Seal the Deal & Let's Boogie 2016
3 „Being 1“ Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
4 „Black Bart“ Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
5 Black Rose Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
6 The Bliss Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
7 Boa (JDM) Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007

C[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Cape of Our Hero Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
2 „Caroline # 1“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
3 „Caroline Leaving (Caroline, Pt. 2)“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
4 Cheapside Sloggers Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
5 „Cloud 9“ Poulsen, Kaspar Boye Larsen, Jon Larsen Rewind, Replay, Rebound 2019

D[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Danny & Lucy (11PM)“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
2 Dead but Rising Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
3 „Devil or the Blue Cat’s Song“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
4 The Devil's Bleeding Crown Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
5 Die to Live Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
6 Doc Holliday Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

E[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Ecotone“ Poulsen Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
2 Enter Sandman
(Metallica)
Hetfield, Ulrich, Hammett Let's Boogie! Live from Telia Parken 2018
3 „The Everlasting“ Poulsen, Larsen Rewind, Replay, Rebound 2019
4 „Evelyn“ Poulsen, Larsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
5 „Everything’s Still Fine“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005

F[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Fallen Poulsen, Bredahl Beyond Hell / Above Heaven 2010
2 „Find That Soul“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Bredahl Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
3 For Evigt Poulsen Seal the Deal & Let’s Boogie 2016
4 „Fire Song (Danny & Lucy Revisited)“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005

G[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 The Garden's Tale Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
2 „The Gates of Babylon“ Poulsen, Caggiano, Larsen Seal the Deal & Let’s Boogie 2016
3 „Goodbye Forever“ Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
4 Guitar Gangsters & Cadillac Blood Poulsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008

H[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Hallelujah Goat“ Poulsen, Larsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
2 The Hangman's Body Count Poulsen Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
3 Healing Subconsciously Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
4 Heaven nor Hell Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
5 „The Human Instrument“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007

I[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 I Only Wanna Be With You
(Dusty Springfield)
Hawker, Raymonde The Strength / The Sound / The Songs 2005
2 I’m So Lonesome I Could Cry
(Hank Williams)
Williams Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
3 „Immortal but Destructible“ Poulsen a Volbeat Rewind, Replay, Rebound 2019
4 „Intro (End of the Road)“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Bredahl Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008

L[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Last Day Under the Sun Poulsen, Caggiano Rewind, Replay, Rebound 2019
2 Let It Burn Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
3 „Let's Shake Some Dust“ Caggiano, Poulsen Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
4 Leviathan Poulsen, Caggiano Rewind, Replay, Rebound 2019
5 Light a Way Poulsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
6 „The Loa's Crossroad“ Poulsen, Caggiano, Larsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
7 Lola Montez Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
8 Lonesome Rider Poulsen, Caggiano Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

M[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Magic Zone“ Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
2 „Making Believe“
(Kitty Wells)
Work Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
3 „Marie Leveau“ Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
4 Mary Ann's Place Poulsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
5 „Mary Jane Kelly“ Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
6 „Maybe I Believe“ Poulsen a Volbeat Rewind, Replay, Rebound 2019
7 Maybellene i Hofteholder Poulsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
8 „The Mirror and the Ripper“ Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
9 „Mr. & Mrs. Ness“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
10 „My Body“
(Young the Giant)
Godhia, Tilley, Cannota, Comtois, Doostzadeh Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

N[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 The Nameless One Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

O[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Our Loved Ones“ Poulsen, Caggiano Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

P[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Parasite Volbeat Rewind, Replay, Rebound 2019
2 Pearl Hart Poulsen a Volbeat Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
3 Pelvis on Fire Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
4 Pool of Booze, Booze, Booza Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005

R[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Radio Girl Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
2 „Rebel Angel“ Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2011
3 „Rebel Monster“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
4 „Rebound“
(Teenage Bottlerocket)
Carlisle Seal the Deal & Let's Boogie 2016
5 „Rewind the Exit“ Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
6 „River Queen“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
7 Room 24 Poulsen a Volbeat, Diamond Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013

S[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 Sad Man's Tongue Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
2 „Say Your Number“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
3 Seal the Deal Poulsen, Larsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
4 The Sinner Is You Poulsen, Caggiano Outlaw Gentlemen & Shady Ladies 2013
5 „Slaytan“ Poulsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016
6 „Something Else Or...“ Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
7 „Sorry Sack of Bones“ Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
8 Soulweeper Poulsen, Larsen, Kjølholm, Gottschalk The Strength / The Sound / The Songs 2005
9 „Soulweeper #2“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
10 Still Counting Poulsen, Larsen, Kjølholm, Bredahl Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008

T[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „Thanks“ Poulsen, Larsen Beyond Hell / Above Heaven 2010

W[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 We Poulsen, Larsen, Kjølholm, Bredahl Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008
2 „When We Were Kids“ Poulsen a Volbeat Rewind, Replay, Rebound 2019
3 Who They Are Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
4 „Wild Rover of Hell“ Poulsen, Larsen Guitar Gangsters & Cadillac Blood 2008

Y[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 „You or Them“ Poulsen Rock the Rebel / Metal the Devil 2007
2 „You Will Know“ Poulsen, Caggiano, Larsen Seal the Deal & Let's Boogie 2016

#[upraviť | upraviť kód]

# Názov Autori Album Rok
1 7 Shots Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010
2 „7:24“ Poulsen Rewind, Replay, Rebound 2019
3 16 Dollars Poulsen Beyond Hell / Above Heaven 2010

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]

Zdroj[upraviť | upraviť kód]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Liste der Lieder von Volbeat na nemeckej Wikipédii.