Zoznam slovenských vysokoškolských profesorov, vymenovaných v rokoch 1990 – 1999

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je neúplný zoznam slovenských vysokoškolských profesorov, vymenovaných v rokoch 1990 – 1999.

Pozn.: pre profesorov, vymenovaných pred 30. septembrom 1999 zatiaľ chýba spoľahlivý zdroj. Pokiaľ o nejakom viete, uveďte prosím v diskusii.

# Titul pred menom Meno Titul za menom Fakulta Vysoká škola Odbor Dátum vymenovania Zdroj
doc. Ing. Miroslav Badida CSc. neuvedená neuvedená technika ochrany životného prostredia 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr. Branislav Bohuš CSc. neuvedená neuvedená vnútorné choroby 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Pavol Cyrus CSc. neuvedená neuvedená teória vyučovania predmetov všeobecnovzdelávacej povahy v špecializácii: teória vyučovania technických odborných premetov 30. 9. 1999 [1]
doc. MVDr. Lýdia Čisláková CSc. neuvedená neuvedená infekčné a invázne choroby zvierat 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Anton Čižmár CSc. neuvedená neuvedená elektronika a telekomunikačná technika 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Vasil Dornič DrSc. neuvedená neuvedená poľnohospodárska technika 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Zdeňka Ďuračková CSc. neuvedená neuvedená biochémia 30. 9. 1999 [1]
pplk. doc. Ing. Milan Džunda CSc. neuvedená neuvedená výzbroj a technika letectva 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Michal Fendek CSc. neuvedená neuvedená kvantitatívne metódy v ekonómii a podnikaní 30. 9. 1999 [1]
doc. RNDr. Viliam Foltán CSc. neuvedená neuvedená verejné zdravotníctvo 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. arch. Peter Gál PhD. neuvedená neuvedená urbanizmus 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Mikuláš Hajduk CSc. neuvedená neuvedená výrobné systémy s priemyselnými robotmi a manipulátormi 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Milan Hamada DrSc. neuvedená neuvedená dejiny umenia a kultúry 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr. Svetozár Haruštiak CSc. neuvedená neuvedená chirurgia 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Vladimír Hellebrandt CSc. neuvedená neuvedená športová kinantropológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Pavol Hrubík DrSc. neuvedená neuvedená záhradníctvo 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr. Ivan Hruškovič CSc. neuvedená neuvedená ošetrovateľstvo 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Stanislav Hubík CSc. neuvedená neuvedená dejiny filozofie 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Štefan Hudák DrSc. neuvedená neuvedená výpočtová technika a informatika 30. 9. 1999 [1]
doc. RNDr. Vladimír Huťka CSc. neuvedená neuvedená kvantitatívne metódy v ekonómii a v podnikaní 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. František Janíček PhD. neuvedená neuvedená elektroenergetika 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Zdeněk Jirásek CSc. neuvedená neuvedená história 30. 9. 1999 [1]
Dr. hab. inž. Waclaw Kazimierski neuvedená neuvedená teória vyučovania predmetov všeobecnovzdelávacej povahy v špecializácii: teória vyučovania technických odborných predmetov 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Milan Kolesár neuvedená neuvedená aplikovaná informatika 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Vojtech Korim CSc. neuvedená neuvedená teória vyučovania predmetov všeobecnovzdelávacej a odbornej povahy v špecializácii: teória vyučovania predmetov na 1. stupni základných škôl 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Jozef Kriš CSc. neuvedená neuvedená zdravotnícko-technické stavby 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Pavol Lacko CSc. neuvedená neuvedená časti a mechanizmy strojov 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Jozef Lehotay DrSc. neuvedená neuvedená analytická chémia 30. 9. 1999 [1]
doc. JUDr. Mojmír Mamojka CSc. neuvedená neuvedená obchodné právo 30. 9. 1999 [1]
doc. RNDr. Gabriela Martinská CSc. neuvedená neuvedená fyzika 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Pavol Martuliak CSc. neuvedená neuvedená história 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Jozef Melcer CSc. neuvedená neuvedená aplikovaná mechanika 30. 9. 1999 [1]
doc. MVDr. Pavol Mesároš CSC. neuvedená neuvedená veterinárne pôrodníctvo a gynekológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Štefan Mihina PhD. neuvedená neuvedená poľnohospodárska technika 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Michal Obmaščík CSc. neuvedená neuvedená strojárska technológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Ján Pinka CSc. neuvedená neuvedená banská mechanizácia, doprava a hlbinné vŕtanie 30. 9. 1999 [1]
plk. doc. Ing. Jozef Považan CSc. neuvedená neuvedená výzbroj a technika letectva 30. 9. 1999 [1]
plk. gšt. doc. Ing. Michal Pružinský CSc. neuvedená neuvedená operačné a bojové použitie pozemného vojska 30. 9. 1999 [1]
doc. RNDr. Igor Rojkovič DrSc. neuvedená neuvedená ložisková geológia, geológia a paleontológia, aplikovaná geofyzika 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Alexander Ruttkay DrSc. neuvedená neuvedená archeológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Jozef Sablik CSc. neuvedená neuvedená inžinierstvo riadenia priemyslu 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Vincent Sedlák CSc. neuvedená neuvedená história - slovenské dejiny 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. František Schlosser CSc. neuvedená neuvedená teória konštrukcie inžinierskych stavieb 30. 9. 1999 [1]
pplk. doc. Ing. Milan Sopóci CSc. neuvedená neuvedená operačné a bojové použitie letectva a protivzdušnej obrany 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Pavol Surovec CSc. neuvedená neuvedená dopravná a spojová technológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Ján Szolgay CSc. neuvedená neuvedená hydrológia a vodné hospodárstvo 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr. Tibor Šagát CSc. neuvedená neuvedená ošetrovateľstvo 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr Ján Štencl CSc. neuvedená neuvedená verejné zdravotníctvo 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Ladislav Tajták CSc. neuvedená neuvedená slovenské dejiny 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Ing. Ivan Turek CSc. neuvedená neuvedená pedagogika 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Michal Uher DrSc. neuvedená neuvedená organická a bioorganická chémia 30. 9. 1999 [1]
doc. RNDr. Dionýz Vass DrSc. neuvedená neuvedená ložisková geológia a paleontológia, aplikovaná geofyzika 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Jaroslav Vašek DrSc. neuvedená neuvedená banská mechanizácia, doprava a hlbinné vŕtanie 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Nina Vietorová CSc. neuvedená neuvedená moderná neslovanská filológia 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Gabriel Weiss CSc. neuvedená neuvedená banské meračstvo a geodézia 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Milan Vyhnal CSc. neuvedená neuvedená teória vyučovania vojensko-odborných predmetov 30. 9. 1999 [1]
doc. Ing. Milan Žalman CSc. neuvedená neuvedená automatizácia a riadenie 30. 9. 1999 [1]
doc. PhDr. Viera Žemberová CSc. neuvedená neuvedená slovenská literatúra 30. 9. 1999 [1]
doc. MUDr. László Kovács DrSc. Lekárska fakulta Univerzita Komenského pediatria [2]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf Vymenovanie vysokoškolských profesorov [online]. Bratislava: Kancelária prezidenta SR, 1999, [cit. 2017-05-26]. Dostupné online.
  2. prof. MUDr. László Kovács, DrSc., MPH. [online]. www.fmed.uniba.sk, [cit. 2018-01-17]. Dostupné online.