Zoznam ulíc a námestí v Piešťanoch

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam ulíc, námestí a nábreží v Piešťanoch.

Ulice[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Pomenovaná po PSČ
8. mája Deň víťazstva nad fašizmom 921 01
Ulica Adama Trajana Adam Trajan 921 01
Agátová Agát biely 921 01
Alexandra Dubčeka Alexander Dubček 921 01
Alexandra Šindelára Alexander Šindelár 921 01
Andreja Hlinku Andrej Hlinka 921 01
Bajzova Jozef Ignác Bajza 921 01
Baltská Baltské more 921 01
Beckovská Beckov 921 01
Beethovenova Ludwig van Beethoven 921 01
Bernolákova Anton Bernolák 921 01
Bodona 921 01
Bratislavská Bratislava 921 01
Brezová breza bradavičnatá 921 01
Brigádnická 921 01
Cintorínska 921 01
Čachtická Čachtický hrad 921 01
Čkalovova Valerij Čkalov 921 01
Detská 921 01
Detvianska Detva 921 01
Dičova 921 01
Dlhá 921 01
Dominika Tatarku Dominik Tatarka 921 01
Domkársky rad 921 01
Dopravná 921 01
Družstevná 921 01
Dubová Dubová 921 01
E. F. Scherera František Ernest Scherer 921 01
E. Suchoňa Eugen Suchoň 921 01
Fándlyho Juraj Fándly 921 01
Fínska Fínsko 921 01
Gaštanová Pagaštan konský 921 01
Golfová golf 921 01
Haluzického Ivan Haluzický 921 01
Heinolská Heinola 921 01
Helsinká Helsinki 921 01
Hlboká 921 01
Hollého Ján Hollý 921 01
Holubyho Jozef Ľudovít Holuby 921 01
Hospodárska 921 01
Hoštáky 921 01
Hurbanova Jozef Miloslav Hurban 921 01
Hviezdoslavova P. O. Hviezdoslav 921 01
Chalupkova Samo Chalupka 921 01
Ivana Stodolu Ivan Stodola 921 01
Jachtárska 921 01
Jána Kupeckého Ján Kupecký 921 01
Janka Jesenského Janko Jesenský 921 01
Jánošíkova Juraj Jánošík 921 01
Jantárová Jantár 921 01
Jarná Jar 921 01
Javorinská Javorina 921 01
Javorová Javor mliečny 921 01
Jazerná 921 01
Jeana Sibelia Jean Sibelius 921 01
Jonáša Záborského Jonáš Záborský 921 01
Jozefská 921 01
Južná Sidlísko Juh 921 01
Piešťany 921 01
Piešťany Ján Kalinčiak 921 01
Kláštorská 921 01
Kollárova Ján Kollár 921 01
Komenského Jan Amos Komenský 921 01
Konečná 921 01
Košecká Košeca 921 01
Krajinská Slovenská krajina 921 01
Krížna 921 01
Kukorelliho Ľudovít Kukorelli 921 01
Kuzmányho Karol Kuzmány 921 01
Kúpeľná 921 01
Letná Leto 921 01
Lipová 921 01
Lúčna 921 01
Lužná 921 01
Malá 921 01
Mateja Bela Matej Bel 921 01
Matúškova Janko Matúška 921 01
Mierová 921 01
Miku Waltariho Mika Waltari 921 01
Mliekarenská 921 01
Mlynská Mlyn 921 01
Mojmírova Mojmír I. 921 01
Moyzesova Štefan Moyzes 921 01
Mudroňova Pavol Mudroň 921 01
Mytný rad 921 01
Na Lehote 921 01
Nálepkova Ján Nálepka 921 01
Nikola Teslu Nikola Tesla 921 01
Nitrianska Nitra 921 01
Nová 921 01
Obchodná 921 01
Okružná 921 01
Orviská cesta Veľké Orvište 921 01
Ovocná 921 01
Paava Nurmiho Paavo Nurmi 921 01
Palárikova Ján Palárik 921 01
Panenská 921 01
Parkpasáž 921 01
Partizánska 921 01
Pod Náhonom 921 01
Pod Párovcami 921 01
Podplukovníka V. Ábela Vojtech Ábel 921 01
Poštová 921 01
Považská Považie 921 01
Priemyselná 921 01
Prístavná 921 01
Radlinského Andrej Radlinský 921 01
Rastislavova Rastislav 921 01
Rekreačná 921 01
Robotnícka 921 01
Royova Vladimír Roy 921 01
Ružová 921 01
Rybná 921 01
Sadová 921 01
Sasinkova František Víťazoslav Sasinek 921 01
Sibírska Sibír 921 01
Sihoťská 921 01
Skalná 921 01
Slnečná 921 01
Sládkovičova Andrej Sládkovič 921 01
Staničná 921 01
Svätého Štefana Svätý Štefan 921 01
Svätoplukova Svätopluk 921 01
Šafárikova Pavol Jozef Šafárik 921 01
Štefánikova Milan Rastislav Štefánik 921 01
Štúrova Ľudovít Štúr 921 01
Teplická Teplice, niekdajšia kúpeľná osada 921 01
Tichá 921 01
Topoľová Topoľ biely 921 01
Urbánkova Ferko Urbánek 921 01
Úzka 921 01
Valašská 921 01
Valová 921 01
Vážska 921 01
Veslárska 921 01
Veterná 921 01
Vodárenská 921 01
Vrbovská cesta Vrbové 921 01
Vysoká 921 01
Winterova Ľudovít Winter 921 01
Zavretý kút 921 01
Záhradná 921 01
Žilinská cesta Žilina 921 01

Námestia[upraviť | upraviť zdroj]

Nábrežia[upraviť | upraviť zdroj]