Zoznam zápasov slovenského národného futbalového mužstva

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam zápasov slovenského národného futbalového mužstva. V prehľade sú zahrnuté zápasy z obdobia rokov 19391944, kedy bol Slovenský futbalový zväz oficiálnym členom FIFA a reprezentácia Slovenska odohrala šestnásť oficiálnych medzištátnych zápasov. Medzníkom novodobej histórie bol rok 1994, v ktorom sa po 50 rokoch vrátilo reprezentačné mužstvo Slovenska na medzinárodnú scénu.

     Vyhratý zápas
     Remízový zápas
     Prehratý zápas

Medzištátne zápasy[upraviť | upraviť zdroj]

Rok Por. č. Dátum Miesto Mužstvo 1 Celkový výsledok Mužstvo 2 Polčas Typ zápasu Góly
1939
1. 27. august Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 2:0 Nacistické Nemecko Nemecko 1:0 priateľský Gól v 21. minúte 21. Arpáš, Gól v 78. minúte 78. Luknár
2. 3. december Chemnitz Nemecko Nacistické Nemecko 3:1 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 0:0 priateľský Gól v 65. minúte 65. Fiederer, Gól v 66. minúte 66. Schön, Gól v 79. minúte 79. LehnerGól v 62. minúte 62. Luknár
1940
3. 6. jún Sofia Bulharsko Bulharsko 1:4 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 1:1 priateľský Gól v 4. minúte 4. StojanovGól v 35. minúte 35. Bolček, Gól v 47. minúte 47. Luknár, Gól v 55. minúte 55. Földeš, Gól v 85. minúte 85. Vysocký
4. 15. september Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 0:1 Nacistické Nemecko Nemecko 0:0 priateľský Gól v 80. minúte 80. Durek
1941
5. 7. september Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 1:1 Independent State of Croatia Chorvátsko 0:0 priateľský Gól v 89. minúte 89. VysockýGól v 88. minúte 88. Beda
6. 28. september Záhreb Chorvátsko Independent State of Croatia 5:2 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 3:0 priateľský Gól v 5. minúte 5. Cimermančić, Gól v 28. minúte 28., Gól v 30. minúte 30., Gól v 55. minúte 55. Wölfl, Gól v 51. minúte 51. AntolkovićGól v 75. minúte 75. Bešina, Gól v 88. minúte 88. Bolček
7. 14. október Bukurešť Rumunsko Rumunsko 3:2 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 2:1 priateľský Gól v 30. minúte 30. Houmis, Gól v 44. minúte 44., Gól v 48. minúte 48. BindeaGól v 16. minúte 16. Kuchár Gól v 58. minúte 58. Bolček
8. 7. december Vroclav Nemecko Nacistické Nemecko 4:0 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 3:0 priateľský Gól v 6. minúte 6. Walter, Gól v 9. minúte 9. Durek, Gól v 27. minúte 27., Gól v 60. minúte 60. Conen
1942
9. 7. jún Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 1:2 Independent State of Croatia Chorvátsko 1:2 priateľský Gól v 8. minúte 8. FabiánGól v 7. minúte 7.. Gól v 30. minúte 30. Cimermančić
10. 23. august Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 1:0 Rumunsko Rumunsko 1:0 priateľský Gól v 14. minúte 14. Bolček
11. 6. september Záhreb Chorvátsko Independent State of Croatia 6:1 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 1:0 priateľský Gól v 32. minúte 32. Wölfl, Gól v 65. minúte 65., Gól v 76. minúte 76., Gól v 90. minúte 90. Lešnik, Gól v 83. minúte 83. Antolković, Gól v 88. minúte 88. CimermančićGól v 81. minúte 81. Podhradský
12. 22. november Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 2:5 Nacistické Nemecko Nemecko 0:2 priateľský Gól v 49. minúte 49. Luknár, Gól v 59. minúte 59. BiróGól v 2. minúte 2., Gól v 44. minúte 44., Gól v 46. minúte 46. Klingler, Gól v 62. minúte 62. Adamkiewicz, Gól v 83. minúte 83. Decker
1943
13. 10. apríl Záhreb Chorvátsko Independent State of Croatia 1:0 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 0:0 priateľský Gól v 65. minúte 65. Antolković
14. 7. jún Bratislava Slovensko Slovakia WW2 flag.png 1:3 Independent State of Croatia Chorvátsko 0:1 priateľský Gól v 80. minúte 80. DankoGól v 2. minúte 2., Gól v 85. minúte 85. Kokotović, Gól v 82. minúte 82. Wölfl
15. 13. jún Bukurešť Rumunsko Rumunsko 2:2 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 1:0 priateľský Gól v 13. minúte 13. Marian, Gól v 47. minúte 47. KovacsGól v 50. minúte 50. Baláži, Gól v 88. minúte 88. Bolček
1944
16. 9. apríl Záhreb Chorvátsko Independent State of Croatia 7:3 Slovakia WW2 flag.png Slovensko 5:1 priateľský Gól v 8. minúte 8., Gól v 19. minúte 19., Gól v 76. minúte 76. Wölfl, Gól v 27. minúte 27. Lokošek, Gól v 30. minúte 30. Cimermančić, Gól v 37. minúte 37., Gól v 70. minúte 70. LešnikGól v 25. minúte 25., Gól v 47. minúte 47. (z 11 m), Gól v 88. minúte 88. Arpáš
1994
17. 2. február Šarjah SAE Spojené arabské emiráty 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 turnaj v SAE Gól v 47. minúte 47. Weiss st.
18. 4. február Šarjah Egypt Egypt 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 turnaj v SAE Gól v 75. minúte 75. Houasan
19. 6. február Šarjah Maroko Maroko 2:1 Slovensko Slovensko 1:1 turnaj v SAE Gól v 23. minúte 23. Fertout, Gól v 87. minúte 87. BouhlalGól v 27. minúte 27. Faktor
20. 30. marec La Valletta Malta Malta 1:2 Slovensko Slovensko 1:1 priateľský Gól v 45. minúte 45. LaferlaGól v 13. minúte 13. J. Timko, Gól v 69. minúte 69. Hyravý
21. 20. apríl Bratislava Slovensko Slovensko 4:1 Chorvátsko Chorvátsko 1:0 priateľský Gól v 24. minúte 24., Gól v 61. minúte 61. (Oba z 11 m) Dubovský, Gól v 68. minúte 68. Kinder, Gól v 84. minúte 84. MoravčíkGól v 67. minúte 67. Popovič
22. 29. máj Moskva Rusko Rusko 2:1 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 51. minúte 51. Piatnickij, Gól v 60. minúte 60. CymbalarGól v 33. minúte 33. Tittel
23. 16. august Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Malta Malta 1:0 priateľský Gól v 1. minúte 1. HippGól v 75. minúte 75. Laferla
24. 7. september Bratislava Slovensko Slovensko 0:0 Francúzsko Francúzsko 0:0 kvalifikačný ME 1996
25. 12. október Tel Aviv Izrael Izrael 2:2 Slovensko Slovensko 2:2 kvalifikačný ME 1996 Gól v 25. minúte 25. R. Harazi, Gól v 32. minúte 32. Banin (z 11 m) – Gól v 7. minúte 7. Š. Rusnák, Gól v 14. minúte 14. Moravčík
26. 12. november Bukurešť Rumunsko Rumunsko 3:2 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 7. minúte 7. Popescu, Gól v 47. minúte 47. Hagi, Gól v 82. minúte 82. ProdanGól v 56. minúte 56. Dubovský, Gól v 79. minúte 79. Chvíla
1995
27. 22. február Fortaleza Brazília Brazília 5:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 45. minúte 45. Souza, Gól v 68. minúte 68., Gól v 90+2. minúte 90+2. Bebeto, Gól v 77. minúte 77., Gól v 87. minúte 87. Marcio Santos
28. 8. marec Košice Slovensko Slovensko 2:1 Rusko Rusko 1:0 priateľský Gól v 29. minúte 29., Gól v 69. minúte 69. DubovskýGól v 76. minúte 76. Karpin
29. 29. marec Košice Slovensko Slovensko 4:1 Azerbajdžan Azerbajdžan 3:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 35. minúte 35. Tittel, Gól v 40. minúte 40., Gól v 50. minúte 50. J. Timko, Gól v 45. minúte 45. Dubovský (z 11 m) – Gól v 82. minúte 82. Sulejmanov (z 11 m)
30. 26. apríl Nantes Francúzsko Francúzsko 4:0 Slovensko Slovensko 2:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 27. minúte 27. Krištofík (Vlastný gól), Gól v 43. minúte 43. Ginola, Gól v 58. minúte 58. Blanc, Gól v 63. minúte 63. Guérin
31. 8. máj Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Česko Česko 0:1 priateľský Gól v 57. minúte 57. J. TimkoGól v 32. minúte 32. Šmejkal
32. 7. jún Zabrze Poľsko Poľsko 5:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 10. minúte 10., Gól v 71. minúte 71. Juskowiak, Gól v 58. minúte 58. Wieszczycki, Gól v 64. minúte 64. Kosecki, Gól v 67. minúte 67. Nowak
33. 16. august Trabzon Azerbajdžan Azerbajdžan 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 60. minúte 60. Jančula
34. 6. september Košice Slovensko Slovensko 1:0 Izrael Izrael 0:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 54. minúte 54. Jančula
35. 11. október Bratislava Slovensko Slovensko 4:1 Poľsko Poľsko 1:1 kvalifikačný ME 1996 Gól v 32. minúte 32. Dubovský (z 11 m), Gól v 68. minúte 68. Jančula, Gól v 77. minúte 77. Ujlaky, Gól v 83. minúte 83. ŠimonGól v 19. minúte 19. Juskowiak
36. 15. november Košice Slovensko Slovensko 0:2 Rumunsko Rumunsko 0:0 kvalifikačný ME 1996 Gól v 68. minúte 68. Hagi, Gól v 82. minúte 82. Munteanu
1996
37. 27. marec Nitra Slovensko Slovensko 4:0 Bielorusko Bielorusko 2:0 priateľský Gól v 24. minúte 24. Šimon, Gól v 32. minúte 32. J. Timko, Gól v 60. minúte 60. Ujlaky, Gól v 83. minúte 83. Juriga
38. 24. apríl Trnava Slovensko Slovensko 0:0 Bulharsko Bulharsko 0:0 priateľský
39. 10. máj Helsingborg Švédsko Švédsko 2:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 51. minúte 51. Dahlin, Gól v 85. minúte 85. IngessonGól v 65. minúte 65. Zeman
40. 31. august Toftir Faerské ostrovy Faerské ostrovy 1:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 1998 Gól v 60. minúte 60. MüllerGól v 11. minúte 11. Moravčík, Gól v 90. minúte 90. Dubovský
41. 22. september Bratislava Slovensko Slovensko 6:0 Malta Malta 3:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 13. minúte 13., Gól v 82. minúte 82. Tittel, Gól v 15. minúte 15. Šimon, Gól v 37. minúte 37. Zeman, Gól v 56. minúte 56. J. Timko, Gól v 58. minúte 58. Dubovský
42. 23. október Bratislava Slovensko Slovensko 3:0 Faerské ostrovy Faerské ostrovy 2:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 20. minúte 20. Dubovský, Gól v 44. minúte 44. Jančula, Gól v 57. minúte 57. Šimon (z 11 m)
43. 13. november Tenerife Španielsko Španielsko 4:1 Slovensko Slovensko 1:1 kvalifikačný MS 1998 Gól v 31. minúte 31. Pizzi, Gól v 47. minúte 47. Amor, Gól v 51. minúte 51. Luis Enrique, Gól v 62. minúte 62. HierroGól v 39. minúte 39. Tittel
1997
44. 2. február Cochabamba Bolívia Bolívia 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 86. minúte 86. Kožlej
45. 5. február Alajuela Kostarika Kostarika 2:2 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 1. minúte 1. Gómez, Gól v 90+1. minúte 90+1. R. GonzálesGól v 71. minúte 71. Sz. Németh, Gól v 78. minúte 78. Semeník
46. 8. február Pereira Kolumbia Kolumbia 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 52. minúte 52. Asprilla
47. 11. marec Sofia Bulharsko Bulharsko 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 81. minúte 81. Majoroš
48. 31. marec La Valletta Malta Malta 0:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 1998 Gól v 39. minúte 39. Jančula, Gól v 90. minúte 90. Tittel
49. 29. apríl Trnava Slovensko Slovensko 3:1 Island Island 1:1 priateľský Gól v 36. minúte 36., Gól v 89. minúte 89. (Oba z 11 m) Šimon, Gól v 54. minúte 54. J. TimkoGól v 26. minúte 26. H. Sigurdsson
50. 8. jún Belehrad Juhoslávia Juhoslávia 2:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 17. minúte 17. Savičević, Gól v 75. minúte 75. Mijatović
51. 6. august Bratislava Slovensko Slovensko 1:0 Švajčiarsko Švajčiarsko 1:0 priateľský Gól v 28. minúte 28. Jančula
52. 24. august Bratislava Slovensko Slovensko 2:1 Česko Česko 1:1 kvalifikačný MS 1998 Gól v 44. minúte 44. Jančula, Gól v 55. minúte 55. MajorošGól v 14. minúte 14. Šmicer
53. 10. september Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Juhoslávia Juhoslavia 0:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 65. minúte 65. MajorošGól v 80. minúte 80. Mihajlović
54. 24. september Bratislava Slovensko Slovensko 1:2 Španielsko Španielsko 0:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 75. minúte 75. MajorošGól v 47. minúte 47. Kiko, Gól v 76. minúte 76. Amor
55. 11. október Praha Česko Česko 3:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 1998 Gól v 54. minúte 54. Šmicer, Gól v 70. minúte 70. Siegl, Gól v 74. minúte 74. Novotný
1998
56. 28. január Catania Taliansko Taliansko 3:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 48. minúte 48. Ravanelli, Gól v 53. minúte 53. Del Piero, Gól v 63. minúte 63. Di Matteo
57. 6. február Limassol Slovinsko Slovinsko 1:1 Slovensko Slovensko 0:0 turnaj šiestich krajín Gól v 70. minúte 70. ZahovićGól v 74. minúte 74. Moravčík
58. 7. február Limassol Slovensko Slovensko 2:1 Island Island 0:0 turnaj šiestich krajín Gól v 58. minúte 58. Sz. Németh, Gól v 65. minúte 65. MoravčíkGól v 80. minúte 80. Gunnlaugsson
59. 9. február Larnaka Slovensko Slovensko 2:0 Fínsko Fínsko 1:0 turnaj šiestich krajín Gól v 31. minúte 31. Tittel (z 11 m), Gól v 52. minúte 52. Pisár
60. 25. marec Belfast Severné Írsko Severné Írsko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 53. minúte 53. Lomas
61. 15. apríl Bratislava Slovensko Slovensko 0:0 Kórejská republika Kórejská republika 0:0 priateľský
62. 29. máj Pula Chorvátsko Chorvátsko 1:2 Slovensko Slovensko 1:1 priateľský Gól v 43. minúte 43. VlaovićGól v 4. minúte 4. Jančula, Gól v 58. minúte 58. Majoroš
63. 19. august Košice Slovensko Slovensko 0:0 Fínsko Fínsko 0:0 priateľský
64. 5. september Košice Slovensko Slovensko 3:0 Azerbajdžan Azerbajdžan 3:0 kvalifikačný ME 2000 Gól v 17. minúte 17. Fabuš, Gól v 26. minúte 26. Dubovský (z 11 m), Gól v 39. minúte 39. Moravčík
65. 10. október Vaduz Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 0:4 Slovensko Slovensko 0:3 kvalifikačný ME 2000 Gól v 3. minúte 3. M. Sovič, Gól v 13. minúte 13. Dubovský, Gól v 36. minúte 36., Gól v 62. minúte 62. Tomaschek
66. 14. október Bratislava Slovensko Slovensko 0:3 Portugalsko Portugalsko 0:2 kvalifikačný ME 2000 Gól v 17. minúte 17., Gól v 30. minúte 30. Joao Pinto, Gól v 70. minúte 70. Xavier
67. 10. november Bratislava Slovensko Slovensko 1:3 Poľsko Poľsko 0:0 priateľský Gól v 57. minúte 57. JančulaGól v 56. minúte 56. Reiss, Gól v 67. minúte 67., Gól v 75. minúte 75. Kowalczyk
1999
68. 3. marec Stará Zagora Bulharsko Bulharsko 2:0 Slovensko Slovensko 2:0 priateľský Gól v 21. minúte 21. I. Iliev, Gól v 41. minúte 41. Jovov
69. 27. marec Bukurešť Rumunsko Rumunsko 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2000
70. 31. marec Bratislava Slovensko Slovensko 0:0 Maďarsko Maďarsko 0:0 kvalifikačný ME 2000
71. 19. máj Dubnica Slovensko Slovensko 2:0 Bulharsko Bulharsko 1:0 priateľský Gól v 9. minúte 9. M. Timko, Gól v 89. minúte 89. Tomaschek
72. 5. jún Lisabon Portugalsko Portugalsko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2000 Gól v 62. minúte 62. Capucho
73. 9. jún Győr Maďarsko Maďarsko 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2000 Gól v 53. minúte 53. Fabuš
74. 18. august Bratislava Slovensko Slovensko 1:0 Izrael Izrael 0:0 priateľský Gól v 80. minúte 80. Fabuš
75. 4. september Bratislava Slovensko Slovensko 1:5 Rumunsko Rumunsko 1:2 kvalifikačný ME 2000 Gól v 22. minúte 22. V. Labant (z 11 m) – Gól v 6. minúte 6. Ilie, Gól v 30. minúte 30. Hagi, Gól v 66. minúte 66. Ciobotariu, Gól v 88. minúte 88., Gól v 90. minúte 90. Moldovan
76. 8. september Dubnica Slovensko Slovensko 2:0 Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 1:0 kvalifikačný ME 2000 Gól v 4. minúte 4. Sz. Németh, Gól v 56. minúte 56. Karhan
77. 9. október Baku Azerbajdžan Azerbajdžan 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2000 Gól v 71. minúte 71. V. Labant
78. 17. november Lima Peru Peru 2:1 Slovensko Slovensko 2:1 priateľský Gól v 26. minúte 26. Palacios, Gól v 41. minúte 41. SolanoGól v 21. minúte 21. Kožuch
79. 19. november Bogota Kolumbia Kolumbia 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 67. minúte 67. Varga (vl.gól)
80. 23. november Guatemala City Guatemala Guatemala 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 75. minúte 75. Hrabal
81. 25. november Alajuela Kostarika Kostarika 4:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 28. minúte 28. Centeno, Gól v 46. minúte 46. Bennett, Gól v 73. minúte 73. Šmelko (vl.gól), Gól v 80. minúte 80. Arnáez
2000
82. 9. február Valparaíso Bulharsko Bulharsko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 81. minúte 81. Čomakov
83. 12. február Valparaíso Austrália Austrália 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 turnaj štyroch reprezentácií
84. 15. február Valparaíso Čile Čile 0:2 Slovensko Slovensko 0:2 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 5. minúte 5. Bališ, Gól v 17. minúte 17. Šmelko
85. 24. máj Nitra Slovensko Slovensko 1:1 Saudská Arábia Saudská Arábia 1:1 priateľský Gól v 37. minúte 37. KožuchGól v 17. minúte 17. Al-Temyat
86. 27. máj Oslo Nórsko Nórsko 2:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 20. minúte 20. Solskjær (z 11 m), Gól v 85. minúte 85. Iversen
87. 31. máj Moskva Rusko Rusko 1:1 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 60. minúte 60. BesčastnychGól v 24. minúte 24. Fabuš
88. 11. jún Sendai Japonsko Japonsko 1:1 Slovensko Slovensko 1:1 Kirin Cup 2000 Gól v 9. minúte 9. NakamuraGól v 7. minúte 7. Dzúrik
89. 14. jún Saga Slovensko Slovensko 2:0 Bolívia Bolívia 2:0 Kirin Cup 2000 Gól v 21. minúte 21. Kratochvíl, Gól v 45+2. minúte 45+2. Fabuš
90. 16. august Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Chorvátsko Chorvátsko 1:1 priateľský Gól v 28. minúte 28. Sz. NémethGól v 22. minúte 22. Balaban
91. 3. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:0 Macedónsko Macedónsko 1:0 kvalifikačný MS 2002 Gól v 3. minúte 3. Stavrevski (vl.gól), Gól v 74. minúte 74. Demo
92. 7. október Kišinov Moldavsko Moldavsko 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2002 Gól v 79. minúte 79. Sz. Németh
93. 11. október Bratislava Slovensko Slovensko 0:0 Švédsko Švédsko 0:0 kvalifikačný MS 2002
94. 15. november Rodos Grécko Grécko 0:2 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 17. minúte 17. Sz. Németh, Gól v 72. minúte 72. P. Németh
2001
95. 27. február Alžír Alžírsko Alžírsko 1:1 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 5. minúte 5. BourahliGól v 61. minúte 61. Sz. Németh
96. 24. marec Istanbul Turecko Turecko 1:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2002 Gól v 54. minúte 54. Hakan Şükür (z 11 m) – Gól v 69. minúte 69. Tomaschek
97. 28. marec Trnava Slovensko Slovensko 3:1 Azerbajdžan Azerbajdžan 2:1 kvalifikačný MS 2002 Gól v 1. minúte 1., Gól v 10. minúte 10. Sz. Németh, Gól v 57. minúte 57. MeszárošGól v 3. minúte 3. Vasiliev (z 11 m)
98. 25. apríl Ploješti Rumunsko Rumunsko 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský
99. 29. máj Brémy Nemecko Nemecko 2:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 50. minúte 50. Asamoah, Gól v 55. minúte 55. Baumann
100. 2. jún Štokholm Švédsko Švédsko 2:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2002 Gól v 45+. minúte 45+., Gól v 51. minúte 51. Allbäck
101. 6. jún Baku Azerbajdžan Azerbajdžan 2:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2002 Gól v 26. minúte 26. Vasiliev, Gól v 65. minúte 65. Tagizade
102. 15. august Bratislava Slovensko Slovensko 3:4 Irán Irán 3:3 priateľský Gól v 18. minúte 18., Gól v 19. minúte 19. Oravec, Gól v 30. minúte 30. VittekGól v 7. minúte 7., Gól v 17. minúte 17., Gól v 83. minúte 83. Karimi, Gól v 43. minúte 43. Vahedi
103. 1. september Bratislava Slovensko Slovensko 0:1 Turecko Turecko 0:1 kvalifikačný MS 2002 Gól v 35. minúte 35. Hakan Şükür
104. 5. september Trenčín Slovensko Slovensko 4:2 Moldavsko Moldavsko 0:1 kvalifikačný MS 2002 Gól v 54. minúte 54. P. Németh, Gól v 59. minúte 59. Sz. Németh, Gól v 64. minúte 64., Gól v 70. minúte 70. DemoGól v 11. minúte 11. Kleščenko, Gól v 76. minúte 76. Rebeja
105. 7. október Skopje Macedónsko Macedónsko 0:5 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 2002 Gól v 29. minúte 29. Reiter, Gól v 56. minúte 56. Dzúrik, Gól v 72. minúte 72. P. Németh, Gól v 80. minúte 80. Pinte, Gól v 90+. minúte 90+. Oravec
2002
106. 6. február Teherán Irán Irán 2:3 Slovensko Slovensko 1:2 priateľský Gól v 17. minúte 17., Gól v 79. minúte 79. (z 11 m) KarimiGól v 5. minúte 5., Gól v 25. minúte 25. Reiter, Gól v 67. minúte 67. Mintál
107. 27. marec Graz Rakúsko Rakúsko 2:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 64. minúte 64. Brunmayr, Gól v 78. minúte 78. Weissenberger
108. 17. apríl Brusel Belgicko Belgicko 1:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 56. minúte 56. GoorGól v 83. minúte 83. Janočko
109. 29. apríl Tokio Japonsko Japonsko 1:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 38. minúte 38. Nišizawa
110. 14. máj Prešov Slovensko Slovensko 4:1 Uzbekistan Uzbekistan 1:0 priateľský Gól v 5. minúte 5. Greško, Gól v 47. minúte 47., Gól v 79. minúte 79. Kožlej, Gól v 85. minúte 85. MintálGól v 48. minúte 48. Tadžijev
111. 21. august Olomouc Česko Česko 4:1 Slovensko Slovensko 1:1 priateľský Gól v 32. minúte 32., Gól v 65. minúte 65. Koller, Gól v 72. minúte 72., Gól v 79. minúte 79. RosickýGól v 16. minúte 16. Sz. Németh
112. 7. september Istanbul Turecko Turecko 3:0 Slovensko Slovensko 2:0 kvalifikačný ME 2004 Gól v 14. minúte 14. Serhat Akin, Gól v 45. minúte 45. Arif Erdem, Gól v 65. minúte 65. Arif Erdem
113. 12. október Bratislava Slovensko Slovensko 1:2 Anglicko Anglicko 1:0 kvalifikačný ME 2004 Gól v 24. minúte 24. Sz. NémethGól v 65. minúte 65. Beckham, Gól v 82. minúte 82. Owen
114. 20. november Trnava Slovensko Slovensko 1:1 Ukrajina Ukrajina 0:0 priateľský Gól v 61. minúte 61. Karhan (z 11 m) – Gól v 84. minúte 84. Melaščenko
2003
115. 12. február Larnaka Rumunsko Rumunsko 2:1 Slovensko Slovensko 2:1 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 39. minúte 39. Munteanu, Gól v 41. minúte 41. GaneaGól v 6. minúte 6. Vittek
116. 13. február Larnaka Cyprus Cyprus 1:3 Slovensko Slovensko 1:1 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 40. minúte 40. RauffmanGól v 1. minúte 1. Reiter, Gól v 66. minúte 66., Gól v 84. minúte 84. Vittek
117. 29. marec Skopje Macedónsko Macedónsko 0:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2004 Gól v 28. minúte 28. M. Petráš, Gól v 90+. minúte 90+. Reiter
118. 2. apríl Trnava Slovensko Slovensko 4:0 Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 1:0 kvalifikačný ME 2004 Gól v 19. minúte 19. Reiter, Gól v 51. minúte 51., Gól v 64. minúte 64.Sz. Németh, Gól v 90. minúte 90. Janočko
119. 30. apríl Žilina Slovensko Slovensko 2:2 Grécko Grécko 1:1 priateľský Gól v 13. minúte 13., Gól v 87. minúte 87. Sz. NémethGól v 13. minúte 13. Tsartas (z 11 m), Gól v 77. minúte 77. Choutos
120. 7. jún Bratislava Slovensko Slovensko 0:1 Turecko Turecko 0:1 kvalifikačný ME 2004 Gól v 12. minúte 12. Nihat Kahveci
121. 11. jún Middlesbrough Anglicko Anglicko 2:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2004 Gól v 61. minúte 61., Gól v 72. minúte 72. (z 11 m) OwenGól v 31. minúte 31. Janočko
122. 20. august New York Kolumbia Kolumbia 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský
123. 10. september Žilina Slovensko Slovensko 1:1 Macedónsko Macedónsko 1:0 kvalifikačný ME 2004 Gól v 25. minúte 25. Sz. NémethGól v 62. minúte 62. Dimitrovski
124. 11. október Vaduz Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 0:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2004 Gól v 40. minúte 40., Gól v 56. minúte 56.Vittek
2004
125. 31. marec Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Rakúsko Rakúsko 0:0 priateľský Gól v 72. minúte 72. MintálGól v 90+1. minúte 90+1. Kollmann
126. 28. apríl Kyjev Ukrajina Ukrajina 1:1 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 13. minúte 13. VenglinskijGól v 65. minúte 65. Varga
127. 29. máj Rijeka Chorvátsko Chorvátsko 1:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 29. minúte 29. Olić
128. 9. júl Hirošima Japonsko Japonsko 3:1 Slovensko Slovensko 1:0 Kirin Cup 2004 Gól v 45. minúte 45. Fukuniši, Gól v 66. minúte 66. Suzuki, Gól v 82. minúte 82. JanagisawaGól v 65. minúte 65. Babnič
129. 11. júl Fukuoka Slovensko Slovensko 0:2 Srbsko a Čierna Hora Srbsko a Čierna Hora 0:1 Kirin Cup 2004 Gól v 6. minúte 6. Miloševič, Gól v 90. minúte 90. Jestrovič
130. 18. august Bratislava Slovensko Slovensko 3:1 Luxembursko Luxembursko 1:1 kvalifikačný MS 2006 Gól v 26. minúte 26. Vittek, Gól v 48. minúte 48. Greško, Gól v 89. minúte 89. DemoGól v 2. minúte 2. Strasser
131. 4. september Moskva Rusko Rusko 1:1 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 15. minúte 15. BulykinGól v 88. minúte 88. Vittek
132. 8. september Bratislava Slovensko Slovensko 7:0 Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 2:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 15. minúte 15., Gól v 59. minúte 59., Gól v 81. minúte 81. (z 11 m) Vittek, Gól v 42. minúte 42. Karhan, Gól v 84. minúte 84. Sz. Németh, Gól v 85. minúte 85. Mintál, Gól v 90+2. minúte 90+2. Zabavník
133. 9. október Bratislava Slovensko Slovensko 4:1 Lotyšsko Lotyšsko 0:1 kvalifikačný MS 2006 Gól v 47. minúte 47. Sz. Németh, Gól v 50. minúte 50. Reiter, Gól v 55. minúte 55., Gól v 87. minúte 87. KarhanGól v 3. minúte 3. Verpakovskis
134. 17. november Trnava Slovensko Slovensko 0:0 Slovinsko Slovinsko 0:0 priateľský
135. 30. november Bangkok Slovensko Slovensko 1:0 Maďarsko Maďarsko 0:0 King´s Cup 2004 Gól v 47. minúte 47. Porázik
136. 2. december Bangkok Thajsko Thajsko 1:1 (4:5)p.k. Slovensko Slovensko 1:0 King´s Cup 2004 Gól v 15. minúte 15. Sakda Joemdee (z 11 m) – Gól v 68. minúte 68. M. Ďurica (z 11 m)
2005
137. 9. február Larnaka Slovensko Slovensko 2:2 Rumunsko Rumunsko 2:1 priateľský Gól v 12. minúte 12. Vittek, Gól v 44. minúte 44. KarhanGól v 39. minúte 39. Pancu (z 11 m), Gól v 90+. minúte 90+. Oprita
138. 26. marec Tallinn Estónsko Estónsko 1:2 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 58. minúte 58. OperGól v 59. minúte 59. Mintál, Gól v 66. minúte 66. Reiter
139. 30. marec Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Portugalsko Portugalsko 1:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 8. minúte 8. Karhan (z 11 m) – Gól v 62. minúte 62. Hélder Postiga
140. 4. jún Lisabon Portugalsko Portugalsko 2:0 Slovensko Slovensko 2:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 21. minúte 21. Fernando Meira, Gól v 42. minúte 42. Cristiano Ronaldo
141. 8. jún Luxemburg Luxembursko Luxembursko 0:4 Slovensko Slovensko 0:2 kvalifikačný MS 2006 Gól v 5. minúte 5. Sz. Németh, Gól v 15. minúte 15. Mintál, Gól v 54. minúte 54. Kisel, Gól v 60. minúte 60. Reiter
142. 17. august Vaduz Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2006
143. 3. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:0 Nemecko Nemecko 2:0 Priateľský Gól v 20. minúte 20. (z 11 m), Gól v 38. minúte 38. Karhan
144. 7. september Riga Lotyšsko Lotyšsko 1:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 2006 Gól v 74. minúte 74. LaizansGól v 35. minúte 35. Vittek
145. 8. október Bratislava Slovensko Slovensko 1:0 Estónsko Estónsko 0:0 kvalifikačný MS 2006 Gól v 72. minúte 72. Hlinka
146. 12. október Bratislava Slovensko Slovensko 0:0 Rusko Rusko 0:0 kvalifikačný MS 2006
147. 12. november Madrid Španielsko Španielsko 5:1 Slovensko Slovensko 2:0 baráž o účasť na MS 2006 Gól v 10. minúte 10., Gól v 18. minúte 18., Gól v 74. minúte 74. Luis Garcia, Gól v 65. minúte 65. Fernando Torres (z 11 m), Gól v 79. minúte 79. MorientesGól v 49. minúte 49. Sz. Németh
148. 16. november Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Španielsko Španielsko 0:0 baráž o účasť na MS 2006 Gól v 50. minúte 50. HološkoGól v 71. minúte 71. Villa
2006
149. 1. marec Paríž Francúzsko Francúzsko 1:2 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 75. minúte 75. Wiltord (z 11 m) – Gól v 62. minúte 62. Sz. Németh, Gól v 81. minúte 81. Valachovič
150. 20. máj Trnava Slovensko Slovensko 1:1 Belgicko Belgicko 0:0 priateľský Gól v 65. minúte 65. HološkoGól v 77. minúte 77. Geraerts
151. 15. august Bratislava Slovensko Slovensko 3:0 Malta Malta 1:0 priateľský Gól v 31. minúte 31., Gól v 75. minúte 75., Gól v 90. minúte 90. Šebo
152. 2. september Bratislava Slovensko Slovensko 6:1 Cyprus Cyprus 3:0 kvalifikačný ME 2008 Gól v 9. minúte 9. Škrtel, Gól v 33. minúte 33., Gól v 55. minúte 55. Mintál, Gól v 43. minúte 43., Gól v 48. minúte 48. Šebo, Gól v 52. minúte 52. KarhanGól v 90+. minúte 90+. Yiasoumi
153. 6. september Bratislava Slovensko Slovensko 0:3 Česko Česko 0:2 kvalifikačný ME 2008 Gól v 10. minúte 10., Gól v 21. minúte 21. Sionko, Gól v 57. minúte 57. Koller
154. 7. október Cardiff Wales Wales 1:5 Slovensko Slovensko 1:3 kvalifikačný ME 2008 Gól v 37. minúte 37. BaleGól v 14. minúte 14. Švento, Gól v 32. minúte 32., Gól v 38. minúte 38. Mintál, Gól v 51. minúte 51. Karhan, Gól v 59. minúte 59. Vittek
155. 11. október Bratislava Slovensko Slovensko 1:4 Nemecko Nemecko 0:3 kvalifikačný ME 2008 Gól v 58. minúte 58. VargaGól v 13. minúte 13., Gól v 72. minúte 72. Podolski, Gól v 25. minúte 25. Ballack, Gól v 36. minúte 36. Schweinsteiger
156. 15. november Žilina Slovensko Slovensko 3:1 Bulharsko Bulharsko 1:0 priateľský Gól v 8. minúte 8. Mintál, Gól v 53. minúte 53. Mintál, Gól v 78. minúte 78. Karhan (z 11 m) – Gól v 80. minúte 80. Karadžinov
157. 10. december Abú Dabí SAE Spojené arabské emiráty 1:2 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 90+1. minúte 90+1. Matar (z 11 m) – Gól v 50. minúte 50. Jonáš, Gól v 53. minúte 53. Ľ. Michalík
2007
158. 7. február Jerez de la Frontera Slovensko Slovensko 2:2 Poľsko Poľsko 2:0 priateľský Gól v 1. minúte 1. Jakubko, Gól v 45+. minúte 45+. ŠkrtelGól v 48. minúte 48. Žewlakow (z 11 m), Gól v 79. minúte 79. Matusiak
159. 24. marec Nikózia Cyprus Cyprus 1:3 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný ME 2008 Gól v 45. minúte 45. AloneftisGól v 54. minúte 54. Vittek, Gól v 67. minúte 67. Škrtel, Gól v 77. minúte 77. Jakubko
160. 28. marec Dublin Írsko Írsko 1:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný ME 2008 Gól v 12. minúte 12. Doyle
161. 6. jún Hamburg Nemecko Nemecko 2:1 Slovensko Slovensko 2:1 kvalifikačný ME 2008 Gól v 10. minúte 10. J. Ďurica (vlastný gól), Gól v 43. minúte 43. HitzlspergerGól v 20. minúte 20. Metzelder (vl. gól)
162. 22. august Trnava Slovensko Slovensko 0:1 Francúzsko Francúzsko 0:1 priateľský Gól v 39. minúte 39. Henry
163. 8. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:2 Írsko Írsko 1:1 kvalifikačný ME 2008 Gól v 37. minúte 37. Klimpl, Gól v 90+1. minúte 90+1. ČechGól v 7. minúte 7. Ireland, Gól v 57. minúte 57. Doyle
164. 12. september Trnava Slovensko Slovensko 2:5 Wales Wales 1:3 kvalifikačný ME 2008 Gól v 12. minúte 12., Gól v 57. minúte 57. MintálGól v 22. minúte 22. Eastwood, Gól v 34. minúte 34., Gól v 41. minúte 41. Bellamy, Gól v 78. minúte 78. J. Ďurica (vlastný gól), Gól v 90. minúte 90. Davies
165. 13. október Dubnica Slovensko Slovensko 7:0 San Maríno San Maríno 3:0 kvalifikačný ME 2008 Gól v 24. minúte 24. Hamšík, Gól v 32. minúte 32., Gól v 57. minúte 57. Šesták, Gól v 37. minúte 37. Sapara, Gól v 51. minúte 51. Škrtel, Gól v 54. minúte 54. Hološko, Gól v 76. minúte 76. J. Ďurica (z 11 m)
166. 16. október Rijeka Chorvátsko Chorvátsko 3:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 45. minúte 45., Gól v 69. minúte 69. Olić, Gól v 48. minúte 48. Vukojević
167. 17. november Praha Česko Česko 3:1 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný ME 2008 Gól v 13. minúte 13. Grygera, Gól v 76. minúte 76. M. Kulič, Gól v 83. minúte 83. RosickýGól v 79. minúte 79. M. Kadlec (vl.gól)
168. 21. november Serravalle San Maríno San Maríno 0:5 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2008 Gól v 42. minúte 42. Ľ. Michalík, Gól v 51. minúte 51. Hološko, Gól v 53. minúte 53. Hamšík, Gól v 56. minúte 56., Gól v 83. minúte 83. M. Čech
2008
169. 6. február Limassol Slovensko Slovensko 1:1 Maďarsko Maďarsko 0:0 priateľský Gól v 64. minúte 64. ŠestákGól v 54. minúte 54. Gera
170. 26. marec Zlaté Moravce Slovensko Slovensko 1:2 Island Island 0:0 priateľský Gól v 87. minúte 87. MintálGól v 71. minúte 71. Torvaldsson, Gól v 82. minúte 82. Gudjohnsen
171. 20. máj Bielefeld Turecko Turecko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 63. minúte 63. Hakan Balta
172. 24. máj Lugano Švajčiarsko Švajčiarsko 2:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 56. minúte 56. Behrami, Gól v 63. minúte 63. Frei
173. 20. august Bratislava Slovensko Slovensko 0:2 Grécko Grécko 0:0 priateľský Gól v 62. minúte 62., Gól v 82. minúte 82. Gekas
174. 6. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:1 Severné Írsko Severné Írsko 0:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 46. minúte 46. Škrtel, Gól v 70. minúte 70. HamšíkGól v 81. minúte 81. J. Ďurica (vl. gól)
175. 10. september Maribor Slovinsko Slovinsko 2:1 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 22. minúte 22., Gól v 81. minúte 81. NovakovičGól v 83. minúte 83. Jakubko
176. 11. október Serravalle San Maríno San Maríno 1:3 Slovensko Slovensko 1:2 kvalifikačný MS 2010 Gól v 45. minúte 45. SelvaGól v 32. minúte 32. Šesták, Gól v 39. minúte 39. J. Kozák, Gól v 50. minúte 50. Karhan
177. 15. október Bratislava Slovensko Slovensko 2:1 Poľsko Poľsko 0:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 85. minúte 85., Gól v 87. minúte 87. ŠestákGól v 70. minúte 70. Smolarek
178. 19. november Žilina Slovensko Slovensko 4:0 Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 1:0 priateľský Gól v 43. minúte 43., Gól v 72. minúte 72. Hamšík, Gól v 75. minúte 75. Vittek, Gól v 90+. minúte 90+. Jež
2009
179. 10. február Limassol Slovensko Slovensko 2:3 Ukrajina Ukrajina 1:1 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 44. minúte 44. Vittek, Gól v 69. minúte 69. HamšíkGól v 9. minúte 9. Vaľajev, Gól v 47. minúte 47. Selezňov, Gól v 83. minúte 83. Milevskyj (z 11 m)
180. 11. február Nikózia Cyprus Cyprus 3:2 Slovensko Slovensko 1:0 turnaj štyroch reprezentácií Gól v 32. minúte 32. Maragkos (z 11 m), Gól v 74. minúte 74. Nikolaou, Gól v 82. minúte 82. OkkasGól v 88. minúte 88.. Jež, Gól v 90+3. minúte 90+3. Jendrišek
181. 28. marec Londýn Anglicko Anglicko 4:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 7. minúte 7. Heskey, Gól v 70. minúte 70., Gól v 90+2. minúte 90+2. Rooney, Gól v 82. minúte 82. Lampard
182. 1. apríl Praha Česko Česko 1:2 Slovensko Slovensko 1:1 kvalifikačný MS 2010 Gól v 30. minúte 30. Škrtel (vl. gól) – Gól v 22. minúte 22. Šesták, Gól v 83. minúte 83. Jendrišek
183. 6. jún Bratislava Slovensko Slovensko 7:0 San Maríno San Maríno 5:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 3. minúte 3., Gól v 32. minúte 32. M. Čech, Gól v 12. minúte 12. Pekarík, Gól v 35. minúte 35. Stoch, Gól v 42. minúte 42. J. Kozák, Gól v 63. minúte 63. Jakubko, Gól v 68. minúte 68. Ľ. Hanzel
184. 12. august Reykjavík Island Island 1:1 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 60. minúte 60. K. SigurdssonGól v 35. minúte 35. Vittek
185. 5. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:2 Česko Česko 0:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 60. minúte 60. Šesták, Gól v 73. minúte 73. Hamšík (z 11 m) - Gól v 68. minúte 68. Pudil, Gól v 84. minúte 84. Baroš
186. 9. september Belfast Severné Írsko Severné Írsko 0:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 2010 Gól v 15. minúte 15. Šesták, Gól v 67. minúte 67. Hološko
187. 10. október Bratislava Slovensko Slovensko 0:2 Slovinsko Slovinsko 0:0 kvalifikačný MS 2010 Gól v 56. minúte 56. Birsa, Gól v 90+3. minúte 90+3. Pečnik
188. 14. október Chorzów Poľsko Poľsko 0:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 2010 Gól v 3. minúte 3. Gancarczyk (vl. gól)
189. 14. november Bratislava USA USA 0:1 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 26. minúte 26. Hamšík (z 11 m)
190. 17. november Žilina Slovensko Slovensko 1:2 Čile Čile 1:1 priateľský Gól v 17. minúte 17. Šesták - Gól v 9. minúte 9. Jara, Gól v 55. minúte 55. Paredes
2010
191. 3. marec Žilina Slovensko Slovensko 0:1 Nórsko Nórsko 0:0 priateľský Gól v 67. minúte 67. Moldskred
192. 29. máj Klagenfurt Kamerun Kamerun 1:1 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 83. minúte 83. Enoh EyongGól v 6. minúte 6. Kopúnek
193. 5. jún Bratislava Slovensko Slovensko 3:0 Kostarika Kostarika 1:0 priateľský Gól v 16. minúte 16. Sequeira (vl. gól), Gól v 46. minúte 46. Vittek, Gól v 87. minúte 87. Šesták (z 11 m)
194. 15. jún Rustenburg Nový Zéland Nový Zéland 1:1 Slovensko Slovensko 0:0 MS 2010 Gól v 90+3. minúte 90+3. ReidGól v 50. minúte 50. Vittek
195. 20. jún Bloemfontein Slovensko Slovensko 0:2 Paraguaj Paraguaj 0:1 MS 2010 Gól v 27. minúte 27. Vera, Gól v 86. minúte 86. Riveros
196. 24. jún Johannesburg Slovensko Slovensko 3:2 Taliansko Taliansko 1:0 MS 2010 Gól v 25. minúte 25., Gól v 73. minúte 73. Vittek, Gól v 89. minúte 89. KopúnekGól v 81. minúte 81. Di Natale, Gól v 90+2. minúte 90+2. Quagliarella
197. 28. jún Durban Holandsko Holandsko 2:1 Slovensko Slovensko 1:0 MS 2010 - osemfinále Gól v 18. minúte 18. Robben, Gól v 84. minúte 84. SneijderGól v 90+4. minúte 90+4. Vittek
198. 11. august Bratislava Slovensko Slovensko 1:1 Chorvátsko Chorvátsko 0:0 priateľský Gól v 50. minúte 50. StochGól v 54. minúte 54. Jelavić
199. 3. september Bratislava Slovensko Slovensko 1:0 Macedónsko Macedónsko 0:0 kvalifikačný ME 2012 Gól v 90+1. minúte 90+1. Hološko
200. 7. september Moskva Rusko Rusko 0:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2012 Gól v 27. minúte 27. Stoch
201. 8. október Jerevan Arménsko Arménsko 3:1 Slovensko Slovensko 1:1 kvalifikačný ME 2012 Gól v 23. minúte 23. Movsisjan, Gól v 50. minúte 50. Ghazarjan, Gól v 89. minúte 89. MchitarjanGól v 37. minúte 37. Weiss ml.
202. 12. október Žilina Slovensko Slovensko 1:1 Írsko Írsko 1:1 kvalifikačný ME 2012 Gól v 36. minúte 36. J. ĎuricaGól v 16. minúte 16. St. Ledger
203. 17. november Bratislava Slovensko Slovensko 2:3 Bosna a Hercegovina Bosna a Hercegovina 1:1 priateľský Gól v 3. minúte 3. Šebo, Gól v 63. minúte 63. GrajciarGól v 28. minúte 28. Medunjanin, Gól v 50. minúte 50. Pjanić, Gól v 60. minúte 60. Džeko
2011
204. 9. február Luxemburg Luxembursko Luxembursko 2:1 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 60. minúte 60., Gól v 81. minúte 81. Da MotaGól v 55. minúte 55. Jendrišek
205. 26. marec Andorra la Vella Andorra Andorra 0:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2012 Gól v 21. minúte 21. Šebo
206. 29. marec Trnava Slovensko Slovensko 1:2 Dánsko Dánsko 1:1 priateľský Gól v 32. minúte 32. HološkoGól v 3. minúte 3. Saláta (vl. gól), Gól v 72. minúte 72. Krohn-Dehli
207. 4. jún Bratislava Slovensko Slovensko 1:0 Andorra Andorra 0:0 kvalifikačný ME 2012 Gól v 63. minúte 63. Karhan
208. 10. august Klagenfurt Rakúsko Rakúsko 1:2 Slovensko Slovensko 0:2 priateľský Gól v 62. minúte 62. HofferGól v 21. minúte 21. Kucka, Gól v 30. minúte 30. Jež
209. 2. september Dublin Írsko Írsko 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2012
210. 6. september Žilina Slovensko Slovensko 0:4 Arménsko Arménsko 0:0 kvalifikačný ME 2012 Gól v 57. minúte 57. Movsisjan, Gól v 70. minúte 70. Mchitarjan Gól v 80. minúte 80. Ghazarjan, Gól v 90+1. minúte 90+1. Sarkisov
211. 7. október Žilina Slovensko Slovensko 0:1 Rusko Rusko 0:0 kvalifikačný ME 2012 Gól v 71. minúte 71. Dzagojev
212. 11. október Skopje Macedónsko Macedónsko 1:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2012 Gól v 79. minúte 79. NoveskiGól v 54. minúte 54. Piroska
2012
213. 29. február Bursa Turecko Turecko 1:2 Slovensko Slovensko 0:2 priateľský Gól v 85. minúte 85. ToprakGól v 24. minúte 24. Weiss ml., Gól v 39. minúte 39. Stoch
214. 26. máj Klagenfurt Poľsko Poľsko 1:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 30. minúte 30. Perquis
215. 30. máj Rotterdam Holandsko Holandsko 2:0 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 7. minúte 7. Saláta (vl. gól), Gól v 75. minúte 75. Van der Vaart
216. 15. august Odense Dánsko Dánsko 1:3 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 22. minúte 22. MikkelsenGól v 62. minúte 62. Jakubko, Gól v 72. minúte 72. Hamšík, Gól v 83. minúte 83. Ľ. Guldan
217. 7. september Vilnius Litva Litva 1:1 Slovensko Slovensko 1:1 kvalifikačný MS 2014 Gól v 18. minúte 18. ŽaliukasGól v 41. minúte 41. Sapara
218. 11. september Bratislava Slovensko Slovensko 2:0 Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 1:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 36. minúte 36. Sapara, Gól v 78. minúte 78. Jakubko
219. 12. október Bratislava Slovensko Slovensko 2:1 Lotyšsko Lotyšsko 2:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 5. minúte 5. Hamšík (z 11 m), Gól v 9. minúte 9. SaparaGól v 84. minúte 84. Verpakovskis (z 11 m)
220. 16. október Bratislava Slovensko Slovensko 0:1 Grécko Grécko 0:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 63. minúte 63. Salpingidis
221. 14. november Olomouc Česko Česko 3:0 Slovensko Slovensko 2:0 priateľský Gól v 3. minúte 3. Lafata, Gól v 6. minúte 6. Lafata, Gól v 72. minúte 72. Dočkal
2013
222. 6. február Bruggy Belgicko Belgicko 2:1 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 10. minúte 10. Hazard (z 11 m), Gól v 90. minúte 90. MertensGól v 88. minúte 88. Lásik
223. 22. marec Žilina Slovensko Slovensko 1:1 Litva Litva 1:1 kvalifikačný MS 2014 Gól v 40. minúte 40. JakubkoGól v 19. minúte 19. Šernas
224. 26. marec Žilina Slovensko Slovensko 0:0 Švédsko Švédsko 0:0 priateľský
225. 7. jún Vaduz Lichtenštajnsko Lichtenštajnsko 1:1 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 13. minúte 13. BüchelGól v 73. minúte 73. Ďurica
226. 14. august Bukurešť Rumunsko Rumunsko 1:1 Slovensko Slovensko 1:0 priateľský Gól v 44. minúte 44. StancuGól v 56. minúte 56. Šesták
227. 6. september Zenica Bosna a Hercegovina Bosna a Hercegovina 0:1 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 77. minúte 77. Pečovský
228. 10. september Žilina Slovensko Slovensko 1:2 Bosna a Hercegovina Bosna a Hercegovina 1:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 42. minúte 42. HamšíkGól v 69. minúte 69. Bičakčić, Gól v 78. minúte 78. Hajrović
229. 11. október Pireus Grécko Grécko 1:0 Slovensko Slovensko 1:0 kvalifikačný MS 2014 Gól v 44. minúte 44. Škrtel (vl. gól)
230. 15. október Riga Lotyšsko Lotyšsko 2:2 Slovensko Slovensko 0:2 kvalifikačný MS 2014 Gól v 47. minúte 47. Šabala, Gól v 90+2. minúte 90+2. RodeGól v 9. minúte 9. Jakubko, Gól v 16. minúte 16. Saláta
231. 15. november Vroclav Poľsko Poľsko 0:2 Slovensko Slovensko 0:2 priateľský Gól v 31. minúte 31. Kucka, Gól v 39. minúte 39. Mak
232. 19. november Algarve Gibraltár Gibraltár 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský
2014
233. 5. marec Netanya Izrael Izrael 1:3 Slovensko Slovensko 0:1 priateľský Gól v 80. minúte 80. BuzagloGól v 37. minúte 37. Jakubko, Gól v 69. minúte 69. Ďurica, Gól v 83. minúte 83. Mak
234. 23. máj Senec Slovensko Slovensko 2:0 Čierna Hora Čierna Hora 1:0 priateľský Gól v 45+1. minúte 45+1. Weiss, Gól v 86. minúte 86. Jendrišek
235. 26. máj Petrohrad Rusko Rusko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský Gól v 82. minúte 82. Keržakov
236. 4. september Žilina Slovensko Slovensko 1:0 Malta Malta 1:0 priateľský Gól v 43. minúte 43. Nemec
237. 8. september Kyjev Ukrajina Ukrajina 0:1 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný ME 2016 Gól v 17. minúte 17. Mak
238. 9. október Žilina Slovensko Slovensko 2:1 Španielsko Španielsko 1:0 kvalifikačný ME 2016 Gól v 17. minúte 17. Kucka, Gól v 87. minúte 87. StochGól v 82. minúte 82. Alcácer
239. 12. október Borisov Bielorusko Bielorusko 1:3 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný ME 2016 Gól v 79. minúte 79. KalačevGól v 65. minúte 65., Gól v 84. minúte 84. Hamšík, Gól v 90+1. minúte 90+1. Šesták
240. 15. november Skopje Macedónsko Macedónsko 0:2 Slovensko Slovensko 0:2 kvalifikačný ME 2016 Gól v 25. minúte 25. Kucka, Gól v 38. minúte 38. Nemec
241. 18. november Žilina Slovensko Slovensko 2:1 Fínsko Fínsko 2:1 priateľský Gól v 1. minúte 1. Hološko, Gól v 7. minúte 7. HamšíkGól v 45+1. minúte 45+1. Hubočan (vl.)
2015
242. 27. marec Žilina Slovensko Slovensko 3:0 Luxembursko Luxembursko 3:0 kvalifikačný ME 2016 Gól v 10. minúte 10. Nemec, Gól v 21. minúte 21. Weiss, Gól v 40. minúte 40. Pekarík
243. 31. marec Žilina Slovensko Slovensko 1:0 Česko Česko 0:0 priateľský Gól v 49. minúte 49. Duda
244. 14. jún Žilina Slovensko Slovensko 2:1 Macedónsko Macedónsko 2:0 kvalifikačný ME 2016 Gól v 8. minúte 8. Saláta, Gól v 38. minúte 38. HamšíkGól v 69. minúte 69. Ademi
245. 5. september Oviedo Španielsko Španielsko 2:0 Slovensko Slovensko 2:0 kvalifikačný ME 2016 Gól v 5. minúte 5. Alba, Gól v 30. minúte 30. Iniesta (z 11 m)
246. 8. september Žilina Slovensko Slovensko 0:0 Ukrajina Ukrajina 0:0 kvalifikačný ME 2016
247. 9. október Žilina Slovensko Slovensko 0:1 Bielorusko Bielorusko 0:1 kvalifikačný ME 2016 Gól v 34. minúte 34. Dragun
248. 12. október Luxemburg Luxembursko Luxembursko 2:4 Slovensko Slovensko 0:3 kvalifikačný ME 2016 Gól v 61. minúte 61. Mutsch, Gól v 65. minúte 65. Gerson (z 11 m) – Gól v 24. minúte 24., Gól v 90+1. minúte 90+1. Hamšík, Gól v 29. minúte 29. A. Nemec, Gól v 30. minúte 30. Mak,
249. 13. november Trnava Slovensko Slovensko 3:2 Švajčiarsko Švajčiarsko 1:0 priateľský Gól v 39. minúte 39., Gól v 49. minúte 49. M. Ďuriš, Gól v 55. minúte 55. MakGól v 63. minúte 63. Derdiyok, Gól v 67. minúte 67. Drmič
250. 17. november Žilina Slovensko Slovensko 3:1 Island Island 0:1 priateľský Gól v 58. minúte 58., Gól v 61. minúte 61. Mak, Gól v 84. minúte 84. M. ĎurišGól v 8. minúte 8. Finnbogason
2016
251. 25. marec Trnava Slovensko Slovensko 0:0 Lotyšsko Lotyšsko 0:0 priateľský
252. 29. marec Dublin Írsko Írsko 2:2 Slovensko Slovensko 2:2 priateľský Gól v 22. minúte 22. Long (z 11 m), Gól v 24. minúte 24. McClean (z 11 m) – Gól v 14. minúte 14. Stoch, Gól v 45. minúte 45. McShean (vlastný)
253. 27. máj Wels Slovensko Slovensko 3:1 Gruzínsko Gruzínsko 1:0 priateľský Gól v 5. minúte 5., Gól v 56. minúte 56. Nemec, Gól v 70. minúte 70. ZreľákGól v 71. minúte 71. Kenija
254. 29. máj Augsburg Nemecko Nemecko 1:3 Slovensko Slovensko 1:2 priateľský Gól v 13. minúte 13. Gómez (z 11 m) – Gól v 41. minúte 41. Hamšík, Gól v 44. minúte 44. Ďuriš, Gól v 52. minúte 52. Kucka
255. 4. jún Trnava Slovensko Slovensko 0:0 Severné Írsko Severné Írsko 0:0 priateľský
256. 11. jún Bordeaux Wales Wales 2:1 Slovensko Slovensko 1:0 ME 2016 Gól v 10. minúte 10. Bale, Gól v 81. minúte 81. Robson-KanuGól v 61. minúte 61. Duda
257. 15. jún Lille Rusko Rusko 1:2 Slovensko Slovensko 0:2 ME 2016 Gól v 80. minúte 80. GlušakovGól v 32. minúte 32. Weiss, Gól v 45. minúte 45. Hamšík
258. 20. jún St. Etienne Slovensko Slovensko 0:0 Anglicko Anglicko 0:0 ME 2016
259. 26. jún Lille Nemecko Nemecko 3:0 Slovensko Slovensko 2:0 ME 2016 - osemfinále Gól v 8. minúte 8. Boateng, Gól v 43. minúte 43. Gómez, Gól v 63. minúte 63. Draxler
260. 4. september Trnava Slovensko Slovensko 0:1 Anglicko Anglicko 0:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 90+5. minúte 90+5. Lallana
261. 8. október Ľubľana Slovinsko Slovinsko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 74. minúte 74. Kronaveter
262. 11. október Trnava Slovensko Slovensko 3:0 Škótsko Škótsko 1:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 18. minúte 18., Gól v 56. minúte 56. Mak, Gól v 68. minúte 68. Nemec
263. 11. november Trnava Slovensko Slovensko 4:0 Litva Litva 3:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 12. minúte 12. Nemec, Gól v 15. minúte 15. Kucka, Gól v 36. minúte 36. Škrtel, Gól v 86. minúte 86. Hamšík
264. 15. november Viedeň Rakúsko Rakúsko 0:0 Slovensko Slovensko 0:0 priateľský
2017
265. 26. marec Ta' Qali Malta Malta 1:3 Slovensko Slovensko 1:2 kvalifikačný MS 2018 Gól v 14. minúte 14. FarrugiaGól v 2. minúte 2. Weiss, Gól v 41. minúte 41. Greguš, Gól v 84. minúte 84. Nemec
266. 10. jún Vilnius Litva Litva 1:2 Slovensko Slovensko 0:1 kvalifikačný MS 2018 Gól v 90+3. minúte 90+3. NovikovasGól v 32. minúte 32. Weiss, Gól v 58. minúte 58. Hamšík
267. 1. september Trnava Slovensko Slovensko 1:0 Slovinsko Slovinsko 0:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 81. minúte 81. Mevlja (vlastný)
268. 4. september Londýn Anglicko Anglicko 2:1 Slovensko Slovensko 1:1 kvalifikačný MS 2018 Gól v 37. minúte 37. Dier, Gól v 59. minúte 59. RashfordGól v 3. minúte 3. Lobotka
269. 5. október Glasgow Škótsko Škótsko 1:0 Slovensko Slovensko 0:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 89. minúte 89. Škrtel (vlastný)
270. 8. október Trnava Slovensko Slovensko 3:0 Malta Malta 1:0 kvalifikačný MS 2018 Gól v 33. minúte 33. Nemec, Gól v 62. minúte 62. Nemec, Gól v 69. minúte 69. Duda
271. 10. november Ľvov Ukrajina Ukrajina 2:1 Slovensko Slovensko 1:1 priateľský Gól v 39. minúte 39. Jarmolenko, Gól v 54. minúte 54. KonopľankaGól v 10. minúte 10. Štetina
272. 14. november Trnava Slovensko Slovensko 1:0 Nórsko Nórsko 0:0 priateľský Gól v 90+3. minúte 90+3. Lobotka
2018
273. 22. marec Bangkok Slovensko Slovensko 2:1 Spojené arabské emiráty Spojené arabské emiráty 2:0 King´s Cup 2018 Gól v 42. minúte 42. A. Rusnák, Gól v 45+3. minúte 45+3. ĎurišGól v 73. minúte 73. Ahmed Chalil
274. 25. marec Bangkok Thajsko Thajsko 2:3 Slovensko Slovensko 1:2 King´s Cup 2018 finále Gól v 42. minúte 42. Kaewprom, Gól v 79. minúte 79. HemviboonGól v 10. minúte 10. Duda, Gól v 34. minúte 34. Mak, Gól v 68. minúte 68. Pačinda
275. 31. máj <