Zoznam značiek minerálnych vôd

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
  • zoznam nie je úplný

Toto je zoznam značiek slovenských minerálnych vôd a a zoznam značiek z iných krajín (nie stolových vôd).

Zoznam slovenských minerálnych vôd[upraviť | upraviť zdroj]

Značky zahraničných minerálnych vôd[upraviť | upraviť zdroj]

Alžírsko[upraviť | upraviť zdroj]

Belgicko[upraviť | upraviť zdroj]

Bulharsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Bankya
  • Devin
  • Dolce Vita
  • Dolna Bania
  • Dragoynovo
  • Gorna Bania
  • Hisar
  • Hisaria

Cyprus[upraviť | upraviť zdroj]

  • Agros
  • Ayios Nicolaos
  • Kykkos

Česko[upraviť | upraviť zdroj]

Dánsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Aqua d’or
  • Balders Kilde
  • Boring 7
  • Brokilde
  • Denice
  • Carlsberg Kurvand
  • Egekilde
  • Fruenskilde
  • Holk
  • Iskilde
  • Kærspringeren
  • Kildevæld
  • Krusmølle Kilde
  • Nornir
  • Valdemars Slot Mineralvand

Estónsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • HAAGE
  • Haanja
  • HÄÄDEMEESTE GOODMENS
  • VICHY
  • VÄRSKA

Fínsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Vellamo

Francúzsko[upraviť | upraviť zdroj]

Holandsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Anl’eau
  • Bar-le-Duc
  • Bavaria
  • De Wildert
  • Euregio
  • Idél
  • Kelderke
  • Kuiperij
  • Maresca
  • Sablon
  • Sifres
  • Source de Ciseau
  • Sourcy

Chorvátsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Bistra
  • Jana
  • Jamnicka
  • Lipicki
  • Studenac

Island[upraviť | upraviť zdroj]

  • Icelandic Glacial

Írsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Ballygowan
  • Glenpatrick

Litva[upraviť | upraviť zdroj]

Lotyšsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • 885
  • Mangaļi
  • VENDEN
  • Zaķumuiža

Luxembursko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Aurélie
  • Beckerich
  • de Keuper
  • LODYSS
  • Rosport
  • Viva

Nemecko[upraviť | upraviť zdroj]

Nórsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Bonaqua Silver
  • Eira
  • Farris
  • Fyresdal
  • Isbre
  • Isklar
  • Olden
  • Osa
  • Rustad Spring
  • Snåsa
  • Voss

Portugalsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Água do Fastio
  • Águas de Carvalhelhos
  • Bem-Saúde
  • Caldas de Penacova
  • Castello
  • Fonte Campilho
  • Fonte da Lua
  • Frize
  • Healsi
  • Chic
  • Luso
  • Magnificat
  • Melgaço
  • Monchique
  • Pedras Levíssima
  • Pedras Salgadas
  • Salutis
  • São Silvestre
  • Vidago
  • Vimeiro
  • Vitalis

Rakúsko[upraviť | upraviť zdroj]

Severné Írsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Anu Irish Natural Mineral Water
  • Classic
  • Rocwell Spring

Slovinsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • Cana Royal Water
  • Costella
  • Dana
  • Donat Mg
  • Kaplja
  • Primaqua
  • Radenska
  • Tiha

Španielsko[upraviť | upraviť zdroj]

Švajčiarsko[upraviť | upraviť zdroj]

Švédsko[upraviť | upraviť zdroj]

  • ÅIVE
  • Åre Water
  • Coop
  • Guttsta källa
  • Ramlösa
  • Sätra Brunn
  • Storskogen
  • Söderåsen
  • Tollagården

Taliansko[upraviť | upraviť zdroj]

Tunisko[upraviť | upraviť zdroj]

Ukrajina[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]