Wikipédia:Kabinet kuriozít

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Bádatelia našli na tejto starej rytine jedinečný dôkaz o existencii Wikipédie už v dávnej minulosti:))

Nie každému sa hneď podarí obstojná, všeobecne akceptovaná formulácia, občas si nejaký anonym zažartuje (jeho žartík je našimi ostražitými správcami obratom ruky zmazaný), ale tiež diskusné a iné stránky obsahujú riadky, ktoré by nemali upadnúť do zabudnutia. Veľa cudzojazyčných Wikipédií uchováva takéto mentálne plody našich šedivých buniek pre budúce generácie ako dôkaz toho, aká ťažká je myšlienková cesta tvorcov, ktorou každý z nás wikipediánov musí prejsť. Preto chce aj slovenská Wikipédia dokumentovať nezmysly a duchaplné úlety, ktoré sa na tomto serveri objavili a zachrániť ich z hlbín skrytých análov.

Prosím uvádzajte pri nových záznamoch dátum, kedy boli pridané; ak neboli pôvodné stránky zmazané, ale upravované a zostali prístupné v histórii, uvádzajte na ne odkaz, ale radšej nie priamo v názve sekcie.

Ak si chcete prečítať diskusiu okolo zmazaných článkov, prípadne ďalšie podrobnosti o nich navštívte Archív stránok na zmazanie.

Alternatívny politický teoretik[upraviť | upraviť zdroj]

Niekde tam vonku, v nejakom paralelnom vesmíre je to realitou... Z príspevku anonymného redaktora 80.242.33.35 (13. február 2022)

Slovenska Krčmová republika

Legislatívny systém slovenskej republiky sa skladá z dvoch komôr:

  1. národná rada slovenskej republiky horná komora, ktorá schvaľuje zákony,
  2. dolná krčmová komora krčmových odborníkov školy života.

Dolná krčmová komora (lat. pubus de vie) predkladá návrhy zákonov hornej komore prostredníctvom Facebooku, ktorý je zároveň mienkotvorný nástroj tzv. think tank Slovenkej Krčmovej Republiky. Následne facebookové zákony predkladá Krčmová komora hornej komore Národnej rade Slovenskej Krčmovej Republiky, kde sa zákony schvaľujú. Krčmová Komora rokuje výsostne len v priestoroch kŕčmi za podávania alkoholických nápojov na zlepšenie mozgovej aktivity...