Buffy, premožiteľka upírov: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Adrian (diskusia | príspevky)
Adrian (diskusia | príspevky)
d kategórie
Riadok 1: Riadok 1:
'''Buffy premožiteľka upírov''' je americký seriál , dva krát ocenený cenou Emmy a nominovaný na cenu Zlatý Glóbus . Kultový televízny seriál sa natáčal od 10. marca 1999 až po 20. máj 2003. Seriál bol napísaný a režírovaný Jossom Whendonom . Hlavnou postavou seriálu je Buffy Anne Summers ( hraná Sarah Michelle Gellarovou ) , mladé dievča , vyvolené pre lov upírov a boj proti démonom a silám zla .
'''Buffy, premožiteľka upírov''' je americký seriál , dva krát ocenený cenou Emmy a nominovaný na cenu Zlatý Glóbus . Kultový televízny seriál sa natáčal od 10. marca 1999 až po 20. máj 2003. Seriál bol napísaný a režírovaný Jossom Whendonom . Hlavnou postavou seriálu je Buffy Anne Summers ( hraná Sarah Michelle Gellarovou ) , mladé dievča , vyvolené pre lov upírov a boj proti démonom a silám zla.

[[Kategória:Televízne seriály USA]]

Verzia z 14:20, 15. jún 2007

Buffy, premožiteľka upírov je americký seriál , dva krát ocenený cenou Emmy a nominovaný na cenu Zlatý Glóbus . Kultový televízny seriál sa natáčal od 10. marca 1999 až po 20. máj 2003. Seriál bol napísaný a režírovaný Jossom Whendonom . Hlavnou postavou seriálu je Buffy Anne Summers ( hraná Sarah Michelle Gellarovou ) , mladé dievča , vyvolené pre lov upírov a boj proti démonom a silám zla.