Active Directory: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
d Posledné úpravy používateľa 85.135.150.221 (diskusia) vrátené; bola obnovená posledná úprava JAnDbot
vylepsenie
Riadok 1: Riadok 1:
'''Active Directory''' je implementácia adresárových služieb [[LDAP]] firmou [[Microsoft]] na použitie v systéme [[Microsoft Windows]]. Umožňuje administrátorom nastavovať politiku, inštalovať programy na mnoho počítačov alebo aplikovať kritické aktualizácie v celej organizačnej štruktúre. Active Directory svoje informácie a nastavenia ukladá v centrálnej organizovanej databáze.
'''Active Directory''' je implementácia adresárových služieb [[LDAP]] firmou [[Microsoft]] na použitie v systéme [[Microsoft Windows]]. Umožňuje administrátorom nastavovať politiku, inštalovať programy na mnoho počítačov alebo aplikovať kritické aktualizácie v celej organizačnej štruktúre. Active Directory svoje informácie a nastavenia ukladá v centrálnej organizovanej databáze. Na vlastné oči som videl, že to tak je.



{{Počítačový výhonok}}
{{Počítačový výhonok}}

Verzia z 20:35, 27. november 2007

Active Directory je implementácia adresárových služieb LDAP firmou Microsoft na použitie v systéme Microsoft Windows. Umožňuje administrátorom nastavovať politiku, inštalovať programy na mnoho počítačov alebo aplikovať kritické aktualizácie v celej organizačnej štruktúre. Active Directory svoje informácie a nastavenia ukladá v centrálnej organizovanej databáze. Na vlastné oči som videl, že to tak je.